ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
+61
roni4
billbong 6
DIO
veteranos-6-
$tef-Pierikos
red bull
zaxos4snakes
ofi-athens
Barbabilios
vaingr6
emperor
xalias123
Centaur
maroussi14
coldlife
ayuto PAS
liakouras DOXA
thanosleeds
xnikos00
OK VERIA
doxaforever
Betafans
animals4
mario4
burgos
κεμπαπ-δοξαρα
PasGiannina
znick
TRELLOS4
pasas4
Serraios-5-
Nikaia
dd1918
Nemo
MPS
mpampino
gourou1980
miltosdoxa
Sir George
Sami
DoxaDramasG4
doxale
sellos
doxadramas4
gioricas
Michael
apaixtos
vsoulis
DOXARAS4
fil
pit1918
fumangus
monoDOXA!!!
morfi
SONICPUNK 4
mavraetos_4
gatzilakis
MYKONOS
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
GLORY 4
65 απαντήσεις
Σελίδα 32 από 34
Σελίδα 32 από 34 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
Κατσε να ερθει κι ο χοντρος (Θανος) και κλεισαμε το υπογραψαμε το συμβολαιο για την ανοδο
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
http://www.dokari.gr/index.php?option=com_joomleague&view=roster&p=7%3A--2010-11&tid=38%3A-&Itemid=529 Η Δοξα του Γρηγοριου...Η συγκριση απλα για κλαματα Βασιλη καμια σχεση...Τσιρκο ειμαστε φετος τοτε πετουσε 4αρες η ομαδα φετος απλα ελπιζουμε να βγαλουμε κανα καλο παικτακι να το πουλησουμε μπας και βγαλουμε τιποτα οχι για μας για τον φουκαριαρη τον προεδρουλη μας...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Δεν συγκρίνω τον Γρηγορίου με τον οποίο είδαμε ποδόσφαιρο και απολαύσαμε μπαλίτσα. Βέβαια είχα και πολλά μάτς που τα έκανα 2-2 στην Δράμα λογω έλλειψης άμυνας. Απλά λέω οτι αυτή έμπειρη, δύνατή , με ψηλά παιδιά, αλλά λίγο άτεχνη ομάδα στην φετινή Β' Εθνική θα πρωταγωνιστήσει. Το κέντρο και η άμυνα μου είναι πλέον πολύ δυνατή. Μπροστά έχω μονάδες που τα 15 γκολ τα έχουν Σοιλέδης + Πουλάκος + Κάπελ. Σιγά -σιγά θα μπολιαστεί και η ομάδα με τα παιδάκια. Για μένα ο Κανετίδης είναι ήδη έτοιμος. Είμαστε μετά απο ακρετό καιρό Ο.Κ.
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
Ο Σοιλε οκ ξερει μπαλιτσα αρκει να εχει ορεξη το γκολ δεν το πολυεχει βεβαια περσυ εβαλε το πρωτο του ως επαγγελματιας, ο Πουλακος δεν ειναι κακος αλλα οχι και κατι το ιδιαιτερο αλλα για τον Καπελ θα διαφωνισω πρεπει να φυγει γιατι απλα θελει να φυγει δεν ειναι εικονα αυτη που παρουσιαζει ειναι τραγικος...Πρωτος σκορερ μας εχω την αισθηση οτι θα ειναι ο Ρουσεφ γιατι ειναι και ο μονος που βρισκει εστια...Για τα πιτσιρικια θα συμφωνησω και γω τα γουσταρω...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ειλικρινα δεν ξερω αν ο Μιλενκοβιτς θα αποδωσει τα αναμενομενα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα γαμησει πολλα μουνια στη Δραμα......τυχερες γυναικες.....
MYKONOS- Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Ομάδα :
Registration date : 25/10/2009
ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Ο "ΝΙΝΟ". ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΕΣ ΦΕΤΟΣ Η ΔΟΞΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΗ......
Ομάδα :
Υπέγραψε ο Θάνος στη Δόξα Δράμας
Το σήριαλ της απόκτησης του Τάσου Θάνου έλαβε τέλος την Τετάρτυη το μεσημέρι στα γραφεία του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου με τον παίκτη να υπογράφει για ένα χρόνο στη Δόξα Δράμας. Η μεταγραφή του 29χρονου Αθηναίου επιθετικού πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά ολοκληρώθηκε και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος της δραμινής πόλης. Η επιμονή του Σούλη Παπαδόπουλου, αλλά και η υπομονή που επέδειξε ο Θάνος έφερε τη συνεργασία με τον τελευταίο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη των μαυραετών να δηλώσει στο dramagoal «είμαι χαρούμενος γιατί όλα πήγαν καλά». Το διάστημα της αναμονής για τον 29χρονο επιθετικό ήταν μεγάλο. Άλλος στη θέση του ίσως να επέλεγε άλλη ομάδα, αλλά ο ίδιος ήθελε να φορέσει τη φανέλα των μαυραετών. «Έστω και στο παρά πέντε όλα έγιναν όπως τα ήθελα. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που μου κατέθεσαν πρόταση, αλλά η Δόξα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Διαθέτει πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία και αυτό αποτελεί τιμητικό για να φορέσει κάθε παίκτης τη φανέλα της», δήλωσε και μία ημέρα νωρίτερα είχε περάσει εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. «Δεν έχω μείνει πολύ πίσω από τους υπόλοιπους παίκτες. Όλο αυτό το διάστημα φρόντισα να προπονούμαι, αλλά ας ανέβω στη Δράμα και με τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του θα δούμε για το πρόγραμμα. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην πρεμιέρα τουλάχιστον στον πάγκο». Ο στόχος για τη Δόξα την επόμενη περίοδο είναι να επιστρέψει στη Σούπερ λίγκα και ο Θάνος το αποδέχεται. «Το σημαντικό είναι να λειτουργούμε σαν ΟΜΑΔΑ. Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα φροντίσουμε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο από το να παίζει η Δόξα στη Football League», ενώ γιατί μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο μας τόνισε: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Απλά θέλω να ξέρουν οι φίλοι της Δόξας ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι που θα δίνει η ομάδα».
http://dramagoal.gr/portal/?p=17215
ΥΓ Αναμενομενο...Παντως δεν νομιζω να εχει ξαναγινει τετοιο πραγμα...Τοσοι πολλοι παικτες να μεταφερονται πακετο απο την μια ομαδα στην αλλη... Neutral
Το σήριαλ της απόκτησης του Τάσου Θάνου έλαβε τέλος την Τετάρτυη το μεσημέρι στα γραφεία του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου με τον παίκτη να υπογράφει για ένα χρόνο στη Δόξα Δράμας. Η μεταγραφή του 29χρονου Αθηναίου επιθετικού πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά ολοκληρώθηκε και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος της δραμινής πόλης. Η επιμονή του Σούλη Παπαδόπουλου, αλλά και η υπομονή που επέδειξε ο Θάνος έφερε τη συνεργασία με τον τελευταίο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη των μαυραετών να δηλώσει στο dramagoal «είμαι χαρούμενος γιατί όλα πήγαν καλά». Το διάστημα της αναμονής για τον 29χρονο επιθετικό ήταν μεγάλο. Άλλος στη θέση του ίσως να επέλεγε άλλη ομάδα, αλλά ο ίδιος ήθελε να φορέσει τη φανέλα των μαυραετών. «Έστω και στο παρά πέντε όλα έγιναν όπως τα ήθελα. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που μου κατέθεσαν πρόταση, αλλά η Δόξα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Διαθέτει πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία και αυτό αποτελεί τιμητικό για να φορέσει κάθε παίκτης τη φανέλα της», δήλωσε και μία ημέρα νωρίτερα είχε περάσει εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. «Δεν έχω μείνει πολύ πίσω από τους υπόλοιπους παίκτες. Όλο αυτό το διάστημα φρόντισα να προπονούμαι, αλλά ας ανέβω στη Δράμα και με τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του θα δούμε για το πρόγραμμα. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην πρεμιέρα τουλάχιστον στον πάγκο». Ο στόχος για τη Δόξα την επόμενη περίοδο είναι να επιστρέψει στη Σούπερ λίγκα και ο Θάνος το αποδέχεται. «Το σημαντικό είναι να λειτουργούμε σαν ΟΜΑΔΑ. Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα φροντίσουμε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο από το να παίζει η Δόξα στη Football League», ενώ γιατί μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο μας τόνισε: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Απλά θέλω να ξέρουν οι φίλοι της Δόξας ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι που θα δίνει η ομάδα».
ΥΓ Αναμενομενο...Παντως δεν νομιζω να εχει ξαναγινει τετοιο πραγμα...Τοσοι πολλοι παικτες να μεταφερονται πακετο απο την μια ομαδα στην αλλη... Neutral
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Υπέγραψε ο Θάνος στη Δόξα Δράμας
Φέτος παίρνουμε όσους είχαν σκοράρει εναντίον μας τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Θάνος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ είναι που μειώνει σε 2-1:
mavraetos_4- Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/09/2009
Σε συνεργασια με Καρατζιοβαλη παντα που ξεχασε να σηκωσει τα χερια...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Σε συνεργασια με Καρατζιοβαλη παντα που ξεχασε να σηκωσει τα χερια...
Λεπτομέρειες...
mavraetos_4- Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Registration date : 28/09/2009
Σας πήραμε τον Πλιάγκα μέσα από τα χέρια .
katakoyzinos1973- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα :
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009
this is samios rules!!!!katakoyzinos1973 έγραψε:Σας πήραμε τον Πλιάγκα μέσα από τα χέρια .
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
Αστον Πλιαγκα μωρε αμα τον ηθελε θα τον επαιρνε απο την αρχη...Κοιτα να προσεχεις το ξαδερφακι μου τον Κουπρογλου φετος γιατι οι δικοι μας οι αχρηστοι ηταν ανικανοι να τον κρατησουν...Μετρα παντως ποσοι Δραμινοι σε βοηθανε στο νεο σου ξεκινημα πιο πολλους κι απο μας εχεις...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΟΧΙ , ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΙΑΓΚΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΑΣ........
ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.*************
ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.*************
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Πεμ 13 Σεπ 2012 - 21:50, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ********)
Ομάδα :
Καλα μην τους λυπασαι και οι δυο σουπερλιγκ θα παιζουνε του χρονου και σε 2 χρονια θα βγουνε κι Ευρωπη με τα λαμογια ναι με τα λαμογια δεν ειναι παντως για να τους λυπασαι...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Εεε ,, όχι και λαμόγια ρε φιλαράκο .ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Καλα μην τους λυπασαι και οι δυο σουπερλιγκ θα παιζουνε του χρονου και σε 2 χρονια θα βγουνε κι Ευρωπη με τα λαμογια ναι με τα λαμογια δεν ειναι παντως για να τους λυπασαι...
katakoyzinos1973- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα :
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009
katakoyzinos1973 έγραψε:Εεε ,, όχι και λαμόγια ρε φιλαράκο .ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Καλα μην τους λυπασαι και οι δυο σουπερλιγκ θα παιζουνε του χρονου και σε 2 χρονια θα βγουνε κι Ευρωπη με τα λαμογια ναι με τα λαμογια δεν ειναι παντως για να τους λυπασαι...
Οκ το παιρνω πισω...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΞΑ, 19000 + ΣΠΙΤΙ+ ΚΑΤΙ ΜΠΟΝΟΥΣ? ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 30.000 ΚΑΙ ΤΑ 15.000 ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΗΓΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
15.000 ΧΙΛΑΙΡΙΚΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ........
Ομάδα :
οχι λαθος κανεις,δεν δινει 19.000+σπιτι+ μπονους,εδω ο κοσμος πειναει,οικονομικη κριση εχουμε και απο παντου κοβουμε...οποτε τα 19χιλ τα αρχικα καντα 12 στο τελος και εισαι ευχαριστημενος,αλλοι δεν εχουν δουλεια τετοια περιοδο. μπονους???το απαγορευει η τροικα!!οσο για το σπιτι οσο εχει ανοικιαστα στη νεα αμμισο,που ειναι και τζαμπα,θα δινετε σαν κιντητρο για καθε ποδοσφαιριστη που θελουμε!!!vsoulis έγραψε:ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΞΑ, 19000 + ΣΠΙΤΙ+ ΚΑΤΙ ΜΠΟΝΟΥΣ? ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 30.000 ΚΑΙ ΤΑ 15.000 ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΗΓΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
Τι 12000 το χρονο ρε πολλα ειναι παν πολλα μην σου πω...Εδω εχω πληροφοριες για 5000 και για 7000 το χρονο που εδινε σε δραμινους παικτες που εφυγαν πλεον...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
παρακολουθω τοσο καιρο τα γραφομενα....
θελω να τοποθετηθω σε καποια θεματα εκφραζοντας την γνωμη μου.
ολοι μας εχουμε καταλαβει οτι πλεον ο σαμιος ειναι ενας πολυ μυστηριος ανθρωπος, τρελος θα ελεγα εγω...
εδω και ενα χρονο καθομαστε κ συνεριζομαστε αυτον τον τρελο με αποτελεσμα να χανουμε την ουσια των πραγματων που για ολους εμας ειναι η δοξα...
ειμαι συμφωνως οτι αν κλεισει η Θ4 θα ειναι μεγαλο λαθος, αλλα οπως εχει γραψει κ ο Γιαννης σε ενα αλλο σχολιο η Θ4 στις δυσκολες εποχες ηταν κλειστη ή μηπως το εχετε ξεχασει....το θεμα ειναι οτι αυτος κανει πολεμο στους οργανωμενους που αυτο ισως ειναι το μεγαλυτερο λαθος που μπορει να κανει μια διοικηση.....αλλα εμενα ρε μαγκες με εχει κουρασει πολυ η κατασταση του οτι τοσα χρονια παντα βρισκουμε κατι ωστε να ειμαστε σε αντιπαραθεση με την διοικηση.....οσοι απο εσας γνωριζετε ποιος ειμαι σιγουρα ξερετε οτι δεν ειμαι υπερ του σαμιου , αλλα ουτε κ κατα του σαμιου κατακαποιον τροπο....μπορει να εχουμε αλλαξει νοοτροπια ως οπαδοι που ειμαστε σε αλλο επιπεδο οπαδισμου κ το λεω αυτο γιατι εχουμε δειξει οτιουτε πρεζονια ειμαστε οπως μας αποκαλει ο ''τρελος'' ουτε αλητες....ολοις μας αγαπαμε τη ΔΟΞΑ και πιστευω οτι πλεον τα τελευταια χρονια εχουμε χασει το δασος παρατηρωντας μονο το δεντρο......
θελω να τοποθετηθω σε καποια θεματα εκφραζοντας την γνωμη μου.
ολοι μας εχουμε καταλαβει οτι πλεον ο σαμιος ειναι ενας πολυ μυστηριος ανθρωπος, τρελος θα ελεγα εγω...
εδω και ενα χρονο καθομαστε κ συνεριζομαστε αυτον τον τρελο με αποτελεσμα να χανουμε την ουσια των πραγματων που για ολους εμας ειναι η δοξα...
ειμαι συμφωνως οτι αν κλεισει η Θ4 θα ειναι μεγαλο λαθος, αλλα οπως εχει γραψει κ ο Γιαννης σε ενα αλλο σχολιο η Θ4 στις δυσκολες εποχες ηταν κλειστη ή μηπως το εχετε ξεχασει....το θεμα ειναι οτι αυτος κανει πολεμο στους οργανωμενους που αυτο ισως ειναι το μεγαλυτερο λαθος που μπορει να κανει μια διοικηση.....αλλα εμενα ρε μαγκες με εχει κουρασει πολυ η κατασταση του οτι τοσα χρονια παντα βρισκουμε κατι ωστε να ειμαστε σε αντιπαραθεση με την διοικηση.....οσοι απο εσας γνωριζετε ποιος ειμαι σιγουρα ξερετε οτι δεν ειμαι υπερ του σαμιου , αλλα ουτε κ κατα του σαμιου κατακαποιον τροπο....μπορει να εχουμε αλλαξει νοοτροπια ως οπαδοι που ειμαστε σε αλλο επιπεδο οπαδισμου κ το λεω αυτο γιατι εχουμε δειξει οτιουτε πρεζονια ειμαστε οπως μας αποκαλει ο ''τρελος'' ουτε αλητες....ολοις μας αγαπαμε τη ΔΟΞΑ και πιστευω οτι πλεον τα τελευταια χρονια εχουμε χασει το δασος παρατηρωντας μονο το δεντρο......
MYKONOS- Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Ομάδα :
Registration date : 25/10/2009
ΩΧ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. 19000 + ΣΠΙΤΙ+ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΙΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ 15000, ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ 30000. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΑΣ....... ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣΤΕΡ ΠΤΥΧΙΟ 7000 ΕΥΡΩ , 20 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ 10 ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
Ομάδα :
ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΣΟΥΛΗ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ? ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ .....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ.....ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ...? ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ....ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ....
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009
Παρελθόν ο Θάνος, ζήτησε να φύγει ο Σικαλιάς
Το συμβόλαιό του με τη Δόξα Δράμας έλυσε ο Τάσος Θάνος, ενώ την επιθυμία να φύγει εξέφρασε και ο Αγγελος Σικαλιάς.
Για τον Θάνο η λύση του συμβολαίου του ήταν μη αναμενόμενη, καθώς ο παίκτης δεν ήθελε να αποχωρήσει από τους «Μαυραετούς» παρά το γεγονός ότι είχε χάσει την θέση του βασικού, όμως ο Θανάσης Σάμιος του ζήτησε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Αντίθετα, ο Αγγελος Σικαλιάς σε συνομιλία που είχε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, του εξέφρασε την επιθυμία να φύγει και ο προπονητής της Δόξας τον παρέπεμψε στον κ. Σάμιο ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το αίτημά του.
Ο Σικαλιάς δεν αγωνίζεται βασικός, ενώ αυτό τον καιρό είναι φαντάρος ωστόσο στη Δόξα εικάζουν πως για να θέλει να φύγει έχει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι πρόταση για τον 23χρονο αριστερό μπακ είχε κάνει ο Αρης αλλά ο Σάμιος δεν τον παραχώρησε.
onsports.gr
Το συμβόλαιό του με τη Δόξα Δράμας έλυσε ο Τάσος Θάνος, ενώ την επιθυμία να φύγει εξέφρασε και ο Αγγελος Σικαλιάς.
Για τον Θάνο η λύση του συμβολαίου του ήταν μη αναμενόμενη, καθώς ο παίκτης δεν ήθελε να αποχωρήσει από τους «Μαυραετούς» παρά το γεγονός ότι είχε χάσει την θέση του βασικού, όμως ο Θανάσης Σάμιος του ζήτησε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Αντίθετα, ο Αγγελος Σικαλιάς σε συνομιλία που είχε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, του εξέφρασε την επιθυμία να φύγει και ο προπονητής της Δόξας τον παρέπεμψε στον κ. Σάμιο ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το αίτημά του.
Ο Σικαλιάς δεν αγωνίζεται βασικός, ενώ αυτό τον καιρό είναι φαντάρος ωστόσο στη Δόξα εικάζουν πως για να θέλει να φύγει έχει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι πρόταση για τον 23χρονο αριστερό μπακ είχε κάνει ο Αρης αλλά ο Σάμιος δεν τον παραχώρησε.
onsports.gr
billbong 6- Αριθμός μηνυμάτων : 1097
Τόπος : Ρόδος
Ομάδα :
Registration date : 24/12/2011
ετοιμαζονται μεγαλα μπαμ!θα ερθουνε παικταραδες,θα τρελαθουνε οι φυλλαδες που γραφουνε για την δ εθνικη!οι καλυτεροι παικταραδες!μονο καντε λιγο υπομονη,μετα το ματς με βυζα θα μπορουμε να πουμε με σιγουρια ποιοι θα κλεισουνε στην ΔΟΞΑ!
υ.γ. ειναι τρελος ο προεδρος!
υ.γ.2 καλη χρονια και καλα μυαλα!
υ.γ. ειναι τρελος ο προεδρος!
υ.γ.2 καλη χρονια και καλα μυαλα!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Σελίδα 32 από 34 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
Παρόμοια θέματα
» Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
» Α.Ο.Χ. - Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]