ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
+61
roni4
billbong 6
DIO
veteranos-6-
$tef-Pierikos
red bull
zaxos4snakes
ofi-athens
Barbabilios
vaingr6
emperor
xalias123
Centaur
maroussi14
coldlife
ayuto PAS
liakouras DOXA
thanosleeds
xnikos00
OK VERIA
doxaforever
Betafans
animals4
mario4
burgos
κεμπαπ-δοξαρα
PasGiannina
znick
TRELLOS4
pasas4
Serraios-5-
Nikaia
dd1918
Nemo
MPS
mpampino
gourou1980
miltosdoxa
Sir George
Sami
DoxaDramasG4
doxale
sellos
doxadramas4
gioricas
Michael
apaixtos
vsoulis
DOXARAS4
fil
pit1918
fumangus
monoDOXA!!!
morfi
SONICPUNK 4
mavraetos_4
gatzilakis
MYKONOS
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
GLORY 4
65 απαντήσεις
Σελίδα 23 από 34
Σελίδα 23 από 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009
Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
LIAKOURA KAI ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟY, EΓΩ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΜΩΣ. 650Χ2 = 1300 ΧΛΜ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΟΞΑ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΟΞΑ.
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
o οικονομου στην βεροια παιζει απο περσυ....ηταν εριστικος και στο μεταξυ μας ματς με τον εορ οπως και ο παιδικηχαραλαμπιδης πολυ γκρινια και πολλα νευρα τελικα τους πηραμε και τους 2 τρομαρα μας.....ο οικονομου παντως καλος παικτης μας πεταξε μια γκολαρα εκει μεσα ασε...https://www.youtube.com/watch?v=FAZ9mA_OKoMστο 3:38...τεσπα ντροπη ματς αλλα εμεις βγηκαμε αυτι ξανα στην γ....
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
E, ΡΕ GLORY AMA ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΡΕ....
ΦΙΛΕ BURGOS.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 2,5 ΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΡΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΟΝΟΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΓΟΡΑΣ-ΖΗΤΗΣΗΣ. ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΟΜΑΔΑ; ΨΥΧΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΦΙΛΕ BURGOS.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 2,5 ΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΡΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΟΝΟΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΓΟΡΑΣ-ΖΗΤΗΣΗΣ. ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΟΜΑΔΑ; ΨΥΧΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ομάδα :
σουλη αποκλειεται να εχει βαλει 2.5 μυρια σε 1,5 χρονο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ας βγει και να τα δειξει....εχει να φοβηθει τιποτα????τα λεγαμε για τα μονοετη συμβολαια αφου εκανε δηλωσεις για τριετια και ποσα αλλα ...ας μη τα ελεγε...
μπορει να υπαρχει θεμα αγορας-ζητησης και να εχουν πεσει οι τιμες των παιχτων να κανει ψυχρη οικονομικη πολιτικη οχι ομως σε τετοιο βαθμο και δεν δικαιολογειται το πετσοκομα διαφορων παιχτων πχ του γελαδαρη που παρακαλουσε μεχρι τη τελευταια στγμη να μεινει...
οσο για την τοπικη κοινωνια συμφωνω και πρεπει να γινει οπωσδηποτε η λεσχη (απ'ολες τις ταξεις) οχι μονο για το αγωνιστικο και διοικητικο αλλα επισης να κινηθουμε για το γηπεδο....να αρχιζουν να μας δινουν σημασια καποιοι κυριοι πολιτικοι γιατι αλλιως.... τρεχατε ποδαρακια μου
μπορει να υπαρχει θεμα αγορας-ζητησης και να εχουν πεσει οι τιμες των παιχτων να κανει ψυχρη οικονομικη πολιτικη οχι ομως σε τετοιο βαθμο και δεν δικαιολογειται το πετσοκομα διαφορων παιχτων πχ του γελαδαρη που παρακαλουσε μεχρι τη τελευταια στγμη να μεινει...
οσο για την τοπικη κοινωνια συμφωνω και πρεπει να γινει οπωσδηποτε η λεσχη (απ'ολες τις ταξεις) οχι μονο για το αγωνιστικο και διοικητικο αλλα επισης να κινηθουμε για το γηπεδο....να αρχιζουν να μας δινουν σημασια καποιοι κυριοι πολιτικοι γιατι αλλιως.... τρεχατε ποδαρακια μου
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
Η εικόνα στην πρώτη προπόνηση τα έλεγε όλα.Κρίμα . Όχι ρε παιδιά δεν είναι αυτή η ΔΟΞΑ.
Ούτε στις πέτρινες εποχές.Η μήπως ξανάρχονται;
Ούτε στις πέτρινες εποχές.Η μήπως ξανάρχονται;
liakouras DOXA- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ομάδα :
Registration date : 27/07/2011
κριμα,ο σαμιος νομιζει οτι παιζει μαζι μας.....
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
παει και ο Χλωρος.....http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/103364-Apekthse-Chlwro-h-Panachaikh
doxaforever- Αριθμός μηνυμάτων : 196
Τόπος : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ομάδα :
Registration date : 29/05/2009
ΑΓΩΝΙΩ.
ΡΕ ΣΑΜΙΕ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
ΡΕ ΣΑΜΙΕ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
Ομάδα :
την καλυτερη μεταγραφη την εκανε ο Ηλιας,
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ:
ΜΠΑΜΠΑΣ ΗΛΙΑ : ''ΗΛΙΑΣ-Μ...Α 0-1''
ΗΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ Κ Ο ΓΑΜΟΣ ΘΥΜΙΖΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΙΑΣ Κ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ Η ΚΥΡΑ ΣΕ ΟΛΑ (ΧΟΡΟ,ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΛΠ)
ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙΣ....
ΜΠΑΜΠΑΣ ΗΛΙΑ : ''ΗΛΙΑΣ-Μ...Α 0-1''
ΗΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ Κ Ο ΓΑΜΟΣ ΘΥΜΙΖΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΙΑΣ Κ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ Η ΚΥΡΑ ΣΕ ΟΛΑ (ΧΟΡΟ,ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΛΠ)
ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙΣ....
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.
ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ + ΠΑΕ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ + ΠΑΕ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ομάδα :
doxale- Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα :
Ομάδα :
Ρε παιδιά της φουτ@ν@ς πάλι γίνεται. Δηλαδή θα παίζουμε Σουπερ λιγκ; Με τι ομάδα τελικά.
Ξυπνα Σάμιεεεεεεεεε Ξύπνα μ@μώ τη φουτ@ν@ μου Ξύπνα
Ξυπνα Σάμιεεεεεεεεε Ξύπνα μ@μώ τη φουτ@ν@ μου Ξύπνα
liakouras DOXA- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ομάδα :
Registration date : 27/07/2011
αντε ρε βγαλτε τους Δοξιτες super league.....
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
EMEIS OI 2....PAME PAKETO SE LEW!!!!!!!!
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΤΗ ΛΕΜΕ ΟΧΙ
maroussi14- Αριθμός μηνυμάτων : 429
Ομάδα :
Registration date : 27/09/2009
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ....
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ,ΛΙΓΟ ΚΛΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟΥΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ .ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ )ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ.....ΔΕΥΤΕΡΟ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ,ΛΙΓΟ ΚΛΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟΥΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ .ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ )ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ.....ΔΕΥΤΕΡΟ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
gatzilakis- Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 27/12/2009
Sir George έγραψε:DoxaDramasG4 έγραψε:Νομιζω ηταν ο Οικονομου που τον βριζαμε και επιανε τα τετοια του.... και εκανε και χειρονομιες..
δεν τον ξερω αυτον τον οικονομου, as long as it is not χαραλαμπιδης, τοτε ολα καλα (που λεει ο λογος)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .ΕΚΕΙ....ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.
https://www.youtube.com/watch?v=YdureMdHDBM
gatzilakis- Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 27/12/2009
Αν ειναι να γινουν εργα στο γηπεδο, ας μας βγαλουν.
Αν ειναι να εφαρμοστει επιτελους ενας γαμημενος νομος που δε γινεται πιο ξεκαθαρος, ας μας βγαλουν.
Αλλα ας μην εθελοτυφλουμε, ακομα και αν ο νομος ειναι σε γελοιο βαθμο ξεκαθαρος ΠΛΕΟΝ, ακομα και αν οι προσβασεις του Μπεου και του Ψωμιαδη στην ΕΠΟ απετρεψαν το να πεσουν με τον κανονικο τροπο και επι της ουσιας πηδηξουν τον Πηλαδακη και τον Ηρακλη (ή το Θεοδωριδη), αφου αυτοι θα εβγαιναν ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ακομα και αν ειχαμε τοση τυχη με αυτο το περιστατικο (αν επεφταν καθαρα, παρα τον ξεκαθαρο νομο εμεις δε βγαιναμε και το ξερετε ολοι αριστα πλεον), δε μπορεις να χαρεις με κατι που ειναι αποτελεσμα καθαρα τυχης. Ενας χαβαλες προεδρος σαν αυτον, δεν αξιζει να εχει τοση ΤΥΧΗ, γιατι περι τιποτε αλλου δεν προκειται.
Εδω μιλαμε δηλαδη για 2 βαρυποινιτες που βιαζουν καποιον σε ενα κελι απο 100 φορες ο καθενας και ο φουκαρας εν τελει σωζεται επειδη μαλωναν τοσο αγρια και σε τετοιο βαθμο οι βαρυποινιτες για το ποιος θα τον πρωτοβιασει, που οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι που ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ και απο τους 2 καποτε βαρεθηκαν να ακουν απειλες απο τους 2 και πηγαν το θεμα στον διευθυντη να το λυσει αυτος. Και αυτος προτεινε μεταφορα του σε αλλο κελι, οχι για να σωθει (οι καινουργιοι συγκατοικοι γλειφονται ηδη) αλλα για να παψουν να μαλωνουν οι 2 πρωτοι. Αυτο ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ απλα.
Εστω και ετσι, ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ, κανεις δεν πονταρει οτι ο νομος θα εφαρμοστει, κι ας σταματαει το μυαλο για το τι θα βγαλουν τωρα για να τον παρακαμψουν.
Αν ειναι να εφαρμοστει επιτελους ενας γαμημενος νομος που δε γινεται πιο ξεκαθαρος, ας μας βγαλουν.
Αλλα ας μην εθελοτυφλουμε, ακομα και αν ο νομος ειναι σε γελοιο βαθμο ξεκαθαρος ΠΛΕΟΝ, ακομα και αν οι προσβασεις του Μπεου και του Ψωμιαδη στην ΕΠΟ απετρεψαν το να πεσουν με τον κανονικο τροπο και επι της ουσιας πηδηξουν τον Πηλαδακη και τον Ηρακλη (ή το Θεοδωριδη), αφου αυτοι θα εβγαιναν ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ακομα και αν ειχαμε τοση τυχη με αυτο το περιστατικο (αν επεφταν καθαρα, παρα τον ξεκαθαρο νομο εμεις δε βγαιναμε και το ξερετε ολοι αριστα πλεον), δε μπορεις να χαρεις με κατι που ειναι αποτελεσμα καθαρα τυχης. Ενας χαβαλες προεδρος σαν αυτον, δεν αξιζει να εχει τοση ΤΥΧΗ, γιατι περι τιποτε αλλου δεν προκειται.
Εδω μιλαμε δηλαδη για 2 βαρυποινιτες που βιαζουν καποιον σε ενα κελι απο 100 φορες ο καθενας και ο φουκαρας εν τελει σωζεται επειδη μαλωναν τοσο αγρια και σε τετοιο βαθμο οι βαρυποινιτες για το ποιος θα τον πρωτοβιασει, που οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι που ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ και απο τους 2 καποτε βαρεθηκαν να ακουν απειλες απο τους 2 και πηγαν το θεμα στον διευθυντη να το λυσει αυτος. Και αυτος προτεινε μεταφορα του σε αλλο κελι, οχι για να σωθει (οι καινουργιοι συγκατοικοι γλειφονται ηδη) αλλα για να παψουν να μαλωνουν οι 2 πρωτοι. Αυτο ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ απλα.
Εστω και ετσι, ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ, κανεις δεν πονταρει οτι ο νομος θα εφαρμοστει, κι ας σταματαει το μυαλο για το τι θα βγαλουν τωρα για να τον παρακαμψουν.
DOXARAS4- Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Ομάδα :
Registration date : 08/12/2009
ΠΙΟ ΞΕΚΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Κ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΠΑΡΟΤΙ ΕΝΝΟΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟΥΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ (ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ) ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ 100% Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ 1.000 ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΠΛΕΟΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:
1.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
2.ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΔΟΞΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Κ ΕΧΩ 10.000 ΚΟΣΜΟ Κ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΩ 2-0 Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΞΑ.
3.ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
4.ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΙΛΕΙΟ.
5.ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΠΟΛΗ Κ Ο ΝΟΜΟΣ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ Η ΔΟΞΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ MEXICO CITY ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
6.ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ....ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΑΔΕΣ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
7.ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ (ΕΣΤΩ Κ ΨΙΛΟ FAKE) ENA ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ Κ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Κ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΠΑΡΟΤΙ ΕΝΝΟΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟΥΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ (ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ) ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ 100% Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ 1.000 ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΠΛΕΟΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:
1.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
2.ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΔΟΞΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Κ ΕΧΩ 10.000 ΚΟΣΜΟ Κ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΩ 2-0 Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΞΑ.
3.ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
4.ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΙΛΕΙΟ.
5.ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΠΟΛΗ Κ Ο ΝΟΜΟΣ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ Η ΔΟΞΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ MEXICO CITY ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
6.ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ....ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΑΔΕΣ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
7.ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ (ΕΣΤΩ Κ ΨΙΛΟ FAKE) ENA ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ Κ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.
Ομάδα :
3;23 ???καλα ρε δεν εισαι σε ταξιδη του μελι.Πας καλα ρε? χθες παντρευτηκες και σηκωνεσε 3΄23 να γραφεις για την δοξα??
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΡΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΕ...
Ομάδα :
Σελίδα 23 από 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Παρόμοια θέματα
» Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
» Α.Ο.Χ. - Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]
» Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]
» Α.Ο.Χ. - Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]