ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
+61
roni4
billbong 6
DIO
veteranos-6-
$tef-Pierikos
red bull
zaxos4snakes
ofi-athens
Barbabilios
vaingr6
emperor
xalias123
Centaur
maroussi14
coldlife
ayuto PAS
liakouras DOXA
thanosleeds
xnikos00
OK VERIA
doxaforever
Betafans
animals4
mario4
burgos
κεμπαπ-δοξαρα
PasGiannina
znick
TRELLOS4
pasas4
Serraios-5-
Nikaia
dd1918
Nemo
MPS
mpampino
gourou1980
miltosdoxa
Sir George
Sami
DoxaDramasG4
doxale
sellos
doxadramas4
gioricas
Michael
apaixtos
vsoulis
DOXARAS4
fil
pit1918
fumangus
monoDOXA!!!
morfi
SONICPUNK 4
mavraetos_4
gatzilakis
MYKONOS
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
GLORY 4
65 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 34
Σελίδα 11 από 34 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
Τον Σιακα τον θυμαμαι στον Πανσεραικο ηταν αρκετα καλος παικτης...Στον Εργοτελη δεν τον εβαζε ο Καραγεωργιου...Μακαρι να ερθει και να ξαναβρει τον εαυτο του στη Δοξα...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
τι θεση παιζει?
gioricas- Αριθμός μηνυμάτων : 411
Τόπος : θεσσαλονικη
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 24/08/2010
Αμυντικο χαφ(νομιζω μπορει να παιξει και στοππερ) ειναι...Θα μας δωσει ο Serraios-5- τα φωτα του οταν συνδεθει στο φορουμ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ στις Σαβ 29 Ιαν 2011 - 20:44, 1 φορά
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
μακαρι να ερθει. μονο μην μας βγει σκαρτος στις εξετασεις...
Ομάδα :
Αμυντικό χαφ που παίζει με αρκετή ψυχή στο γήπεδο και που έχει και καλούτσικη τεχνική σχετικά για τη θέση του. Το κακό είναι ότι δείχνει να έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω χειρισμών μάνατζερ, συγγενών κτλ.
Serraios-5-- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
Ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια και στον Πανσερραικο αλλα και στην Εθνικη Ελπιδων(αν θυμαμαι καλα) και λογικα μπορει να βοηθησει.
Ειδικα αν οπως λες Σερραιε οτι επεσε η αποδοση του λογω μανατζερ κλπ(ενδεχομενως να ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας) ειναι σιγουρο οτι θα ξαναβρει το δρομο του στην φετινη ΔΟΞΑ που ειναι πραγματικα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Ειδικα αν οπως λες Σερραιε οτι επεσε η αποδοση του λογω μανατζερ κλπ(ενδεχομενως να ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας) ειναι σιγουρο οτι θα ξαναβρει το δρομο του στην φετινη ΔΟΞΑ που ειναι πραγματικα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
pasas4- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 04/06/2009
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΣΙΑΚΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠ ΤΗΝ Β ΟΜΑΔΑ...
fil- Αριθμός μηνυμάτων : 740
Τόπος : ΟΠΟΥ ΠΕΤΑ Ο ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....
Registration date : 22/10/2010
Ηδη ανεβηκανε 5 παιδια στην πρωτη ομαδα απο τα ΤΕΠ και αν δειξει καποιο παιδι οτι μπορει να παιξει θα του δωσει την ευκαιρια ο Γρηγοριου...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ, ΤΣΙΜΠΛΙΔΗΣ, ΡΑΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ , Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.
ΧΤΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗ. ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ. Η ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΠΛΕΞΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΟΜΠΟΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΟΦΗ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ, ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΣΤΑ.
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ , Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.
ΧΤΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗ. ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ. Η ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΠΛΕΞΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΟΜΠΟΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΟΦΗ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ, ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΣΤΑ.
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
Παίρνει δανεικό τον Σιάκκα η Δόξα
Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος η Δόξα προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Σάκκα από τον Εργοτέλη. Μία κίνηση που δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Αθανάσιος Σάμιος κινείται μεθοδικά για την ενίσχυση των μαυρατεών. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ που απέμενε ήταν η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός κάτι που συνδυάζει ο διεθνής Σερραίος μεσοαμυντικός που αποτελεί μία εξαιρετική λύση. Μετά την απόφαση να μην προχωρήσουν στη συνεργασία με τον Γιώργο Παληγεώργο ο ισχυρός άνδρας της δραμινής ομάδας πήγε στην επόμενη λύση που ήταν ο Σιάκκας και μάλιστα τον έκλεψε μέσα από τα χέρια του Παναιτωλικού που τον ήθελε πάρα πολύ ο Μπάμπης Τεννές. «Περιμένω ένα τηλεφώνημα για να έρθω στη Δράμα», τόνισε αποκλειστικά στο dramagoal o Σιάκκας και συμπλήρωσε: «Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και είμαι παίκτης της Δόξας με τη μορφή του δανεισμού από τον Εργοτέλη». Ο Σερραίος μεσοαμυντικός πριν έρθει πήρε πληροφορίες από δύο καλούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες με τους οποίος θα ξανασυνεργαστεί τους επόμενους μήνες. «Μίλησα με τον Δημήτρη Γελαδάρη και τον Χρήστο Ρούτση και μου είπαν τα καλύτερα για τη Δόξα. Φυσικά έχω και πολλούς φίλους στη Δράμα που αγαπούν την ομάδα τους. Γνωρίζω την πόλη και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες». Ένα τηλεφώνημα απομένει για να ενημερωθεί ο Σιάκκας για την άφιξη του στη Δράμα που πιθανότατα θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Τρίτης και θα είναι έτοιμος για ο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στη Δράμα. Ο 23χρονος μεοασμυντικός κατάγεται από το Νέο Μητρούσι Σερρών και ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ομάδα του χωριού του. Το καλοκαίρι του 2004 και σε ηλικία 16χρονών πήρε μεταγραφή στον Πανσερραϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια και έφτασε στην Εθνική Ελπίδων με την οποία αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Συμπαίκτες του ήταν οι Μήτρογλου, Σιόβας, Νίνης, Κουτσιανικούλης Γ. Παπαδόπουλος και έχει φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα σε 9 αγώνες. Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Εργοτέλης τον απέκτησε από τον Πανσερραϊκό για τρία χρόνια και επειδή έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στη Δόξα. Αν η συνεργασία έχει θετικά αποτελέσματα, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει και τον επόμενο χρόνο. Αυτό θα εξεταστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=2208
Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος η Δόξα προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Σάκκα από τον Εργοτέλη. Μία κίνηση που δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Αθανάσιος Σάμιος κινείται μεθοδικά για την ενίσχυση των μαυρατεών. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ που απέμενε ήταν η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός κάτι που συνδυάζει ο διεθνής Σερραίος μεσοαμυντικός που αποτελεί μία εξαιρετική λύση. Μετά την απόφαση να μην προχωρήσουν στη συνεργασία με τον Γιώργο Παληγεώργο ο ισχυρός άνδρας της δραμινής ομάδας πήγε στην επόμενη λύση που ήταν ο Σιάκκας και μάλιστα τον έκλεψε μέσα από τα χέρια του Παναιτωλικού που τον ήθελε πάρα πολύ ο Μπάμπης Τεννές. «Περιμένω ένα τηλεφώνημα για να έρθω στη Δράμα», τόνισε αποκλειστικά στο dramagoal o Σιάκκας και συμπλήρωσε: «Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και είμαι παίκτης της Δόξας με τη μορφή του δανεισμού από τον Εργοτέλη». Ο Σερραίος μεσοαμυντικός πριν έρθει πήρε πληροφορίες από δύο καλούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες με τους οποίος θα ξανασυνεργαστεί τους επόμενους μήνες. «Μίλησα με τον Δημήτρη Γελαδάρη και τον Χρήστο Ρούτση και μου είπαν τα καλύτερα για τη Δόξα. Φυσικά έχω και πολλούς φίλους στη Δράμα που αγαπούν την ομάδα τους. Γνωρίζω την πόλη και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες». Ένα τηλεφώνημα απομένει για να ενημερωθεί ο Σιάκκας για την άφιξη του στη Δράμα που πιθανότατα θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Τρίτης και θα είναι έτοιμος για ο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στη Δράμα. Ο 23χρονος μεοασμυντικός κατάγεται από το Νέο Μητρούσι Σερρών και ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ομάδα του χωριού του. Το καλοκαίρι του 2004 και σε ηλικία 16χρονών πήρε μεταγραφή στον Πανσερραϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια και έφτασε στην Εθνική Ελπίδων με την οποία αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Συμπαίκτες του ήταν οι Μήτρογλου, Σιόβας, Νίνης, Κουτσιανικούλης Γ. Παπαδόπουλος και έχει φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα σε 9 αγώνες. Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Εργοτέλης τον απέκτησε από τον Πανσερραϊκό για τρία χρόνια και επειδή έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στη Δόξα. Αν η συνεργασία έχει θετικά αποτελέσματα, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει και τον επόμενο χρόνο. Αυτό θα εξεταστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=2208
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
αντε να δουμε και αυτον...
fil- Αριθμός μηνυμάτων : 740
Τόπος : ΟΠΟΥ ΠΕΤΑ Ο ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....
Registration date : 22/10/2010
παιζει και στισ 2 θεσεισ με ανεση η ειναι σε μια απο τισ 2 καλυτεροσ?
επειδη δεν τον εχω δει καθολου,αμα ξερει καποιοσ ασ πει.
επειδη δεν τον εχω δει καθολου,αμα ξερει καποιοσ ασ πει.
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
καθαρο 6αρι παρα πολυ δυνατοσ παιχτησ κ θα μασ δυναμωσει στο κεντρο κ στο ψηλο παιχνιδι αφανταστα το θτμαμε με εθνικη ελπιδων που φτασαμε τελικο κ εκανε εκπληκτικεσ εμφαβισεισ ο ηγετη στησ ομαδασ,,,,ιδωμεν λοιπον
miltosdoxa- Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ομάδα :
Registration date : 21/01/2010
Νομιζω πρεπει να ηταν και αρχηγος στην Εθνικη νεων που εφτασε τελικο(Νινης,Μητρογλου κλπ κλπ)...Χρηστο 6αρι ειναι αλλα επειδη ειναι καλος κοφτης και καλος στο ψηλο παιχνιδι μιας και ειναι και ψηλο παιδι εχει την ικανοτητα να παιξει και στοππερ αμα ξεμεινουμε...Στο περηφημο σαιτ ηδη αρχισαν να κατηγορουν τον Σαμιο που μας εφερε ''καποιον'' Σιακκα...Η μ@λ@κια και η αμπαλοσυνη σε ολο της το μεγαλειο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ στις Δευ 31 Ιαν 2011 - 2:48, 1 φορά
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Τότε ήταν πολύ ελπιδοφόρος. Στην πορεία πήρε την κάτω βόλτα. Μακάρι να ξαναπάρει τα πάνω του, γιατί σίγουρα έχει δυνατότητες. Ίδια τάξη σε διπλανά σχολεία ήμασταν μικροί.
Serraios-5-- Moderator
Ομάδα :
ε κοιτα το οτι δεν επαιξε α'εθνικη δεν σημαινει οτι δεν κανει για β',σωστα?εγω ειμαι ευτυχησμενοσ που παμε να στηριχτουμε σε νεα παιδια.ετσι πρεπει να προευτουμε,μονο ετσι μπορουμε να εχουμε μελλον!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Δεν έχει σχέση με Α' Εθνική και Β'. Άλλα πράγματα παίξανε ρόλο. Αν πάντως είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θελήσει να αποδείξει πράγματα, θα βοηθήσει. Όντως, εκείνο το καλοκαίρι ήταν στους δυο τρεις καλύτερους παίχτες της Εθνικής.
Serraios-5-- Moderator
Ομάδα :
Με μια καλή προετοιμασία το καλοκαίρι του χρόνου θα βοηθήσει.
Μπορεί να βοηθήσει και από τώρα.
Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση.
Τέλος πάντων, καλό ποντάρισμα, παίκτης που έπεσαν οι μετοχές του και υπάρχει καλό ποσοστό να τον αναδείξεις και να κερδίσεις.
Και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.
Μπορεί να βοηθήσει και από τώρα.
Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση.
Τέλος πάντων, καλό ποντάρισμα, παίκτης που έπεσαν οι μετοχές του και υπάρχει καλό ποσοστό να τον αναδείξεις και να κερδίσεις.
Και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Με τη βούλα ο Σιάκκας στη Δόξα Δράμας!
Στη Δόξα Δράμας θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι ο Γιώργος Σιάκκας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης, σύλλογος στον οποίο ανήκει ο παίκτης. Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σιάκκα στην Δόξα Δράμας με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/06/2011.
Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας, ο 22χρονος αμυντικός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Athletic Radio, σαν παίκτης των "μαυραετών" πλέον: "Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Εργοτέλη για να πάρω κάποιες συμμετοχές από την στιγμή που δεν έπαιζα. Μία από τις προοπτικές για να παίξω ήταν η Δόξα και πάω εκεί για να πάρω παιχνίδια. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στον Εργοτέλη, μου συμπεριφέρονται ωραία αλλά όταν δεν παίζεις σε παίρνει και από κάτω. Έτσι αποφάσισα να πάω σε μια ομάδα για να κάνω συμμετοχές. Είναι μια καλή προοπτική για μένα, θα είμαι και κοντά στα σπίτι μου, έχει στόχους και πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω μέσω τον μπαράζ".
http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=3926
Στη Δόξα Δράμας θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι ο Γιώργος Σιάκκας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης, σύλλογος στον οποίο ανήκει ο παίκτης. Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σιάκκα στην Δόξα Δράμας με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/06/2011.
Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας, ο 22χρονος αμυντικός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Athletic Radio, σαν παίκτης των "μαυραετών" πλέον: "Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Εργοτέλη για να πάρω κάποιες συμμετοχές από την στιγμή που δεν έπαιζα. Μία από τις προοπτικές για να παίξω ήταν η Δόξα και πάω εκεί για να πάρω παιχνίδια. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στον Εργοτέλη, μου συμπεριφέρονται ωραία αλλά όταν δεν παίζεις σε παίρνει και από κάτω. Έτσι αποφάσισα να πάω σε μια ομάδα για να κάνω συμμετοχές. Είναι μια καλή προοπτική για μένα, θα είμαι και κοντά στα σπίτι μου, έχει στόχους και πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω μέσω τον μπαράζ".
http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=3926
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
το καλο ειναι οτι ειναι μικρος..σοβαρος στις δηλωσεις του..τα υπολοιπα θα τα δουμε στο γηπεδο.
Ομάδα :
Άκουσα σήμερα το πρωί λίγο Ράδιο Ηχώ και μου γύρισαν πάλι τα μυαλά!
Ο Αντώνης ο Μπαρμπαρής έκανε παράπονα γιατί η Δόξα δεν ανακοίνωσε τον Σιάκκα και περίμενε να το ανακοινώσει ο Εργοτέλης. Και συνέχισε λέγοντας πως αν η Δόξα θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει γραφείο τύπου και να κάνει ανακοινώσεις.
Δεν θα διαφωνήσω πως ίσως ήταν παράλειψη. Απλά, και ο Αντώνης και ο Παυλίδης που έκαναν μαζί εκπομπή, μίλησαν απαξιωτικά για τη Δόξα για 1 λεπτό και μετά συνέχισαν με τις δικές τους "¨αγάπες", δηλαδή τον μπαοκ και το αεκάκι.
Τι να περιμένεις μετά από τους Δραμινούς που διαβάζουν αυτούς τους δημοσιογράφους...
Ο Αντώνης ο Μπαρμπαρής έκανε παράπονα γιατί η Δόξα δεν ανακοίνωσε τον Σιάκκα και περίμενε να το ανακοινώσει ο Εργοτέλης. Και συνέχισε λέγοντας πως αν η Δόξα θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει γραφείο τύπου και να κάνει ανακοινώσεις.
Δεν θα διαφωνήσω πως ίσως ήταν παράλειψη. Απλά, και ο Αντώνης και ο Παυλίδης που έκαναν μαζί εκπομπή, μίλησαν απαξιωτικά για τη Δόξα για 1 λεπτό και μετά συνέχισαν με τις δικές τους "¨αγάπες", δηλαδή τον μπαοκ και το αεκάκι.
Τι να περιμένεις μετά από τους Δραμινούς που διαβάζουν αυτούς τους δημοσιογράφους...
doxale- Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
τα site της Δράμας "βράζουν" για το ανύπαρκτο γραφείου τύπου της Δόξας
morfi- Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι
Ομάδα :
Ομάδα :
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Ελπίζω να μας βοηθήσει το πατριωτάκι...gioricas έγραψε:το καλο ειναι οτι ειναι μικρος..σοβαρος στις δηλωσεις του..τα υπολοιπα θα τα δουμε στο γηπεδο.
mavraetos_4- Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Registration date : 28/09/2009
Σελίδα 11 από 34 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Παρόμοια θέματα
» Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
» Α.Ο.Χ. - Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]
» Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]