Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων

+10
κεμπαπ-δοξαρα
Spyrpoul14
iraklio4
sellos
veteranos-6-
zaxos4snakes
kostas4
mario4
PasGiannina
giorgos37
14 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Πήγαινε κάτω

εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Empty Απ: εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων

Δημοσίευση από brewster Πεμ 13 Μάης 2010 - 0:26

kostas4 έγραψε:Αν ηταν το βιολι πουλι θα το παιζανε πολλοι..

Eσυ μαλλον δεν εχεις τετοιο προβλημα τα εχεις παιξει ολα εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Lol εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Lol εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Lol εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Lol εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Lol εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Lol εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 376944 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 376944 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 62778
Μην αγχωνεσαι παντως της εφηβειας ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brewster
brewster

Αριθμός μηνυμάτων : 960
Ομάδα : Ιωνικός
Ομάδα : ΙΩΝΙΚΟΣ
Registration date : 08/01/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Empty Απ: εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 13 Μάης 2010 - 2:40

οι οπαδοί από

Ατρόμητο
Εθνικό
Προοδευτική
Αιγάλεω
γνωρίζουν καλύτερα.

:ole:

Συνεχίστε αυτό το βιολί και θα συμπαθήσουμε όλο το λεκανοπαίδιο (πλην υμών και των πόκεμον) ! Very Happy
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από sadekg4 Πεμ 13 Μάης 2010 - 9:44

giorgos37 έγραψε:Κι εμείς γι' αυτό το λόγο θέλουμε να μείνουμε, για να κάνουμε χαβαλέ. Στην Γ' Εθνική θα είναι δύσκολο να ζήσουμε την ανεπανάληπτη στιγμή, 300 λαλίστατοι αγριάνθρωποι να καρφωθούν στο κάθισμά τους, στη θέα μόλις 30 ατόμων μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό φίλοι ροδίτες σας παρακαλώ μην μας το χαλάσετε. Και στους οφιτζήδες και σε μας

Ρε σεις ιωνικοί αφηστε τις εντυπώσεις κατα μέρους...τα λεω για τελευταια φορά,ήρθατε για τρέλλες με τις πλάτες κ την ανοχή της αστυνομίας...εγώ τους είχα γύρω μου,όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις...εμένα θα μαζεύανε αν πηδούσα μέσα...κ με καρδίτσα τα ίδια δν κάνατε?αφου μας "θέλατε" τόσο γιατί δν μας ψάξατε πριν το παιχνίδι,ή μετά?μονο περιμένατε να την πέσετε σε ξέμπαρκους φοιτητές..
οργανωμένο κόσμο απο ηράκλειο έχω στείλει αρκετές φορές στη νίκαια(υπαρχει κ υλικό)κ εκπροσώπηση στην κερκίδα είχα σχεδόν σε κάθε αγώνα της οφάρας στη νίκαια...τουλάχιστον απο το 1990κάτι κ μετά..εσύ ηράκλειο φίλε μου?κατι αξιόλογο?κ ενοείται οτι η φετινη εκδρομή η δική μου,δεν είχε να κάνει με την αποχή σας,κ αν δν ήταν κ δευτέρα το ματς,θα είχα περισσότερο κόσμο...δεν έχετε καταλάβει ενα πράμα ρε μάγκες.φέτος εχω στείλει κόσμο σχεδόν παντού,είμαι πιο συσπειρωμένος απο ποτέ,είμαι πιο οργανωμένος απο ποτέ κ τα καλύτερα έρχονται...το ηράκλειο ήταν ,είναι κ θα είναι πάντα η πόλη του ΟΦΗ!!όλοι οι υπόλοιποι(γενίτσαροι) περιμένουν απλώς τις στρατιές απο αθήνα για να κάνουν κ αυτοί το κομμάτι τους...
Ευθύνη να σαι ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μα να σαι κ ΟΜΙΛΗΤΗΣ για να αποδείξεις πως τιμάς τα χώματα της ΚΡΗΤΗΣ!!
τσάκαλοι ιωνικοί ας σεβαστούμε το σάιτ κ τους κανόνες του κ ας λήξει εδώ η κουβέντα,δεν είναι για τα internet..
καλή τύχη στον αγώνα σας κ καλές κερκίδες σας εύχομαι οταν με το καλό ξεμαγαρίσετε κ εσείς...
σόρυ για το εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 880348 καλή συνέχεια σε όλους..
sadekg4
sadekg4

Αριθμός μηνυμάτων : 405
Registration date : 07/01/2010

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 13 Μάης 2010 - 13:51

Ευχαρίστως να το λήγαμε αν δεν ανέφερες κάποια ανακριβή πράγματα, για να το γράψω κομψά.

Πλάτες από την αστυνομία ίσως έχετε εσείς. Εμείς, με μερικές δεκάδες στα σίδερα και τρεις συνδέσμους κλεισμένους από την αστυνομία είναι κομματάκι δύσκολο.

Δεν σας ψάξαμε πριν το παιχνίδι γιατί δεν ψάξαμε κανέναν φέτος πριν το παιχνίδι. Εχουμε τις δικές μας σκοτούρες.

Στο γήπεδο μπήκαν όσοι μπήκαν μετά από δική σας παράκληση. Εσείς λέγατε "αν είστε μάγκες, ελάτε". Κρατήστε το στο μυαλό σας για την επόμενη φορά, ότι τέτοια πράγματα στη Νίκαια δεν είναι να τα λέτε ούτε για αστείο. Χατήρια δεν χαλάμε ποτέ.

Μετά το παιχνίδι δεν σας έψαξε κανένας γιατί ειλικρινά ήταν πολύ αστεία η εικόνα σας, μόλις μπήκε ο κόσμος στο γήπεδο. Πάντως αν σας χάλασε που δεν σας ψάξαμε, διορθώνεται του χρόνου.

Από το 1990 και μετά, στη Νίκαια έχεις έρθει από Κρήτη δύο φορές, αν δεν κάνω λάθος. Τη μία, δυστυχώς, δοκίμασες τη θερμοκρασία των νερών του Αργοσαρωνικού. Την δεύτερη, δυστυχώς έφαγε ξύλο μέχρι και ο πρόεδρος της Παγκρητίου, που έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Φυσικά τα επεισόδια είναι καταδικαστέα. Και δεν έχω παράπονο, κι εσείς μας περιποιηθήκατε μια χαρά όταν κατεβήκαμε Ηράκλειο. Μέσα σε κλούβα φύγαμε.

Αυτά.

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 13 Μάης 2010 - 14:32

giorgos37 έγραψε: Πάντως αν σας χάλασε που δεν σας ψάξαμε, διορθώνεται του χρόνου.

καταρχήν την πέσανε μετά τον αγώνα κάποιοι στη στάση σε 2 δικούς μας και τους έστειλαν στο νοσοκομείο, για να λέμε την αλήθεια.
έπειτα ο μόνος τόπος να μας την πέσετε του χρόνου μάλλον θα είναι στο καραισκάκη..
mario4
mario4
Respected
Respected

Ομάδα : εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 13 Μάης 2010 - 15:08

mario4 έγραψε:
giorgos37 έγραψε: Πάντως αν σας χάλασε που δεν σας ψάξαμε, διορθώνεται του χρόνου.

καταρχήν την πέσανε μετά τον αγώνα κάποιοι στη στάση σε 2 δικούς μας και τους έστειλαν στο νοσοκομείο, για να λέμε την αλήθεια.
έπειτα ο μόνος τόπος να μας την πέσετε του χρόνου μάλλον θα είναι στο καραισκάκη..

... συμφωνώ, σε αντίποινα για το δικό σας πέσιμο στη Λεωφόρο. Ζήτω το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου

Και με την ευκαιρία, εμένα δεν μου έχουν φωνάξει ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ γήπεδο το σύνθημα "Εξω οι τσάτσοι του Νταϊφά" ή "Εξω οι τσάτσοι του Κόκκαλη". Αντίθετα, τα "αδέρφια" μου οι γαύροι μου τραγουδάνε κάτι για "ντροπές του Πειραιά". Χαίρεται

giorgos37

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 13 Μάης 2010 - 15:18

giorgos37 έγραψε:Αντίθετα, τα "αδέρφια" μου οι γαύροι μου τραγουδάνε κάτι για "ντροπές του Πειραιά". Χαίρεται
ποιός "χαίρεται" ? Exclamation

giorgos37 έγραψε:
... συμφωνώ, σε αντίποινα για το δικό σας πέσιμο στη Λεωφόρο.
ναι είναι και δίπλα η Λεωφόρος! :lolll:
Βέβαια αφού παραδέχεσαι ότι πήγες λεωφόρο και στην πέσανε, δεν θα προσθέσω
ότι μπορεί να έχετε του χρόνου την ευκαιρία και σε άλλα γήπεδα της ΣΛ να κάνετε το ίδιο.
όταν παίζει η πράσινη γή η κίτρινη ομάδα. Άλλωστε η Νίκαια έρχεται μόλις μετά την Καλλιθέα
σε πληθυσμό δήμος του λεκανοπεδίου βάζοντας και τους 30 χιλιάδες του Ιζνικ.. lol!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mario4 στις Πεμ 13 Μάης 2010 - 16:08, 1 φορά
mario4
mario4
Respected
Respected

Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από Spyrpoul14 Πεμ 13 Μάης 2010 - 15:58

giorgos37 έγραψε: τα "αδέρφια" μου οι γαύροι μου τραγουδάνε κάτι για "ντροπές του Πειραιά". Χαίρεται
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΣΕΙ ΣΚΙΝΙ ΚΟΡΔΟΝΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟ ΒΕΒΑΙΑ
Spyrpoul14
Spyrpoul14

Αριθμός μηνυμάτων : 1059
Τόπος : ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date : 12/05/2009

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 13 Μάης 2010 - 16:17

Στην πρότασή μου δεν υπάρχει επίθετο πριν ή μετά το "χαίρεται", επομένως χρησιμοποιείται ως χαιρετισμός.

Τα "γεννητούρια" του συνθήματος αυτός spyrpoul έγιναν όμως στη Νεάπολη. Βέβαια μας είχε κακοφανεί πολύ όταν το είχαμε πρωτακούσει, το ξεπεράσαμε όμως μόλις προσέξαμε καλύτερα την... πειραιώτικη ταυτότητα αυτών που το τραγουδούσαν από απέναντι: "Γαλάτσι Θ7", "Παγκράτι Θ7", "Κόρινθος Θ7" και γενικώς απ' όλη την Ελλάδα πλην... του Πειραιά Very Happy

giorgos37

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 13 Μάης 2010 - 16:19

giorgos37 έγραψε:Στην πρότασή μου δεν υπάρχει επίθετο πριν ή μετά το "χαίρεται", επομένως χρησιμοποιείται ως χαιρετισμός.

κατάλαβα, πρέπει να στο εξηγήσω αλλιώς:

Xairete (also Khairete) - A Greek word for greeting, also means "be well." People often use this to sign off emails with. Xairete/khairete is the plural and xaire/khaire is the singular.

jocolor
mario4
mario4
Respected
Respected

Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από Spyrpoul14 Πεμ 13 Μάης 2010 - 16:39

giorgos37 έγραψε:Στην πρότασή μου δεν υπάρχει επίθετο πριν ή μετά το "χαίρεται", επομένως χρησιμοποιείται ως χαιρετισμός.

Τα "γεννητούρια" του συνθήματος αυτός spyrpoul έγιναν όμως στη Νεάπολη. Βέβαια μας είχε κακοφανεί πολύ όταν το είχαμε πρωτακούσει, το ξεπεράσαμε όμως μόλις προσέξαμε καλύτερα την... πειραιώτικη ταυτότητα αυτών που το τραγουδούσαν από απέναντι: "Γαλάτσι Θ7", "Παγκράτι Θ7", "Κόρινθος Θ7" και γενικώς απ' όλη την Ελλάδα πλην... του Πειραιά Very Happy
αυτο ειναι που του γελοιοποιει τελειως, κανεις δεν ξερει τιποτα απο πειραια και επειδη ειναι ολυμπιακοι το παιζουν ΒΕΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ
Spyrpoul14
Spyrpoul14

Αριθμός μηνυμάτων : 1059
Τόπος : ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date : 12/05/2009

Δημοσίευση από brewster Πεμ 13 Μάης 2010 - 17:07

Οι περισσοτεροι ολυμπιακοι το μονο που ξερουν απο την ευρυτερη περιοχη του Πειραια ειναι το καραισκακη.
brewster
brewster

Αριθμός μηνυμάτων : 960
Ομάδα : ΙΩΝΙΚΟΣ
Registration date : 08/01/2009

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 13 Μάης 2010 - 17:13

όπως και οι περισσότεροι άλλων ομάδων που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στον Πειραιά! Smile
mario4
mario4
Respected
Respected

Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από zaxos4snakes Πεμ 13 Μάης 2010 - 17:37

giorgos37 έγραψε:Ευχαρίστως να το λήγαμε αν δεν ανέφερες κάποια ανακριβή πράγματα, για να το γράψω κομψά.

Πλάτες από την αστυνομία ίσως έχετε εσείς. Εμείς, με μερικές δεκάδες στα σίδερα και τρεις συνδέσμους κλεισμένους από την αστυνομία είναι κομματάκι δύσκολο.

Δεν σας ψάξαμε πριν το παιχνίδι γιατί δεν ψάξαμε κανέναν φέτος πριν το παιχνίδι. Εχουμε τις δικές μας σκοτούρες.

Στο γήπεδο μπήκαν όσοι μπήκαν μετά από δική σας παράκληση. Εσείς λέγατε "αν είστε μάγκες, ελάτε". Κρατήστε το στο μυαλό σας για την επόμενη φορά, ότι τέτοια πράγματα στη Νίκαια δεν είναι να τα λέτε ούτε για αστείο. Χατήρια δεν χαλάμε ποτέ.

Μετά το παιχνίδι δεν σας έψαξε κανένας γιατί ειλικρινά ήταν πολύ αστεία η εικόνα σας, μόλις μπήκε ο κόσμος στο γήπεδο. Πάντως αν σας χάλασε που δεν σας ψάξαμε, διορθώνεται του χρόνου.

Από το 1990 και μετά, στη Νίκαια έχεις έρθει από Κρήτη δύο φορές, αν δεν κάνω λάθος. Τη μία, δυστυχώς, δοκίμασες τη θερμοκρασία των νερών του Αργοσαρωνικού. Την δεύτερη, δυστυχώς έφαγε ξύλο μέχρι και ο πρόεδρος της Παγκρητίου, που έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Φυσικά τα επεισόδια είναι καταδικαστέα. Και δεν έχω παράπονο, κι εσείς μας περιποιηθήκατε μια χαρά όταν κατεβήκαμε Ηράκλειο. Μέσα σε κλούβα φύγαμε.

Αυτά.
και το 2003 ειχαμε ανεβει στο 2-0 και δεν εγινε τιποτα
zaxos4snakes
zaxos4snakes

Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Registration date : 07/06/2009

Δημοσίευση από PasGiannina Πεμ 13 Μάης 2010 - 17:41

brewster έγραψε:Οι περισσοτεροι ολυμπιακοι το μονο που ξερουν απο την ευρυτερη περιοχη του Πειραια ειναι το καραισκακη.

Aμ αυτούς που το παίζουν Ολυμπιακοί και δεν ξέρουν ούτε το Καραισκάκη κατα που πέφτει? εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 265174
Μόνο από την τηλεόραση εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 265174 εκτός θέματος από το κυτίο παραπόνων - Σελίδα 4 265174
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από zaxos4snakes Πεμ 13 Μάης 2010 - 17:58

απο τον πρωταθλητη
zaxos4snakes
zaxos4snakes

Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Registration date : 07/06/2009

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επιστροφή στην κορυφή