Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+47
Nikaia
rangers3
giorgos37
DoxaΘΥΡΑ4
$tef-Pierikos
STAR
morfi
spk
doxa_re
OK VERIA
Sir George
animals4
miazwipierikos
πάμμαχον
sellos
gourou1980
duan
Sami
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
mpampino
Stef-Pierikos
pasas4
Gi0`
Serraios-5-
fumangus
DOXAMILTOS
MYKONOS
rebels agia marina
ΨΥΧΟ
Centaur
vsoulis
gatzilakis
SONICPUNK 4
burgos
PasGiannina
GLORY 4
coldlife
DOXARAS4
mavraetos_4
COOPER 14
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
Michael
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
monoDOXA!!!
mario4
51 απαντήσεις

Σελίδα 39 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 39 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:18

Απομενουν 2 ωρες περιπου 40 λεπτα μεχρι να κλεισουν οι μεταγραφες...Αντε να δουμε αν παρουμε κατι την υστατη στιγμη εκτος αν παρουμε καποιον ελευθερο δε θα με χαλουσε να ειχα μια λιστα με το ποιοι καλοι παικτες ειναι ελευθεροι... Smile
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 39 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:25

Ο ΣΟΝΙΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,Ο ΣΑΛΠΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ),Ο ΨΕΙΡΑΣ,Ο DUAN (??? ME ΣΧΕΣΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ),Ο ΠΙΤ (ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ) ,Ο ΣΑΡΙΔΗΣ (ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΡΙΑ) ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ (ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΠΑΠΑΛΑ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΣ VAN LANDEN Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ?
Very Happy Very Happy Very Happy

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:29

Οχι αυτοι μου φτανουν... Embarassed
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:31

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ?

GLORY 4

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:35

Δεν ξερω αν ισχυει ειναι κατι που ισχυριστικε ο Αλεξ απο Ξανθη σε ενα ''αλλο'' σαιτ..λεει οτι διαβασε και ακουσε οτι θα παρουμε τον Σταμογιαννο(17 ετων) απο οσφπ δεν το ξερω το παιδι ουτε καν τι θεση παιζει αλλα αν ισχυει προτιμω να μην ερθει..Για 2 λογους πρωτον γιατι μας εφτυσε ο ''αδελφικος'' και παλι επεμεινε να παρει απο κει οτι απεμεινε και δευτερον γιατι να ερθει ο Σταμογιαννος σιγα μην ειναι καλυτερος απο τον Αλεξακι(Κουμπρογλου) για να λεει οτι μας εφερε παικτη απ'το γαυρο οχι κυρ Θαναση να μου λειπει...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:35

Δεν εχει γραφτει τιποτα για παραταση μεχρι τωρα...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:43

ΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΥΡΟΓΑΤΕΣ....
ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ (ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΡΟΣΤΕΡ) Κ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΑ.ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΠΗΡΑΝΕ Ή ΠΗΖΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ?
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ 6ΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ....ΓΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΄΄ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ'' ΜΟΥ ΠΑΛΙ.

GLORY 4

Δημοσίευση από gatzilakis Τρι 31 Αυγ 2010 - 19:27

Ρε Σαλπι ευχαριστώ για την κριτική σου κι άλλωστε το σπορ το γνωρίζεις πολύ καλά και είσαι και άρρωστο Δοξαιάκι οπότε με βρίσκουν σύμφωνο τα περισσότερα απο τα λεγόμενά σου.Πάντως εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου στο αγωνιστικό , γιατί ελπίζω .Ελπίζω ότι αυτη η μέτρια εικόνα στα φιλικά θα αλλάξει ,άν και βέβαια δεν εξαρτάται η πορεία μας στο πρωτάθλημα απο την ισοπαλία απο τα Γιανιτσά ,ούτε απο το 1-0 του Πιερικού.
Εγώ πιστεύω πάντως θα μπούμε στην εξάδα και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό. Περιμένω βέβαια δύο ακόμη προσθήκες.
Φίλε Σάκη, ξέρεις την άποψή μου για σένα και ότι έγραψα δεν έχει να κάνει με σένα στο σύνολο. Νομίζω ότι , ότι γράφεις έχει να κάνει με την υπερβολική σου αγάπη για τη Δοξάρα .Πράγματι δεν πρέπει να είσαι τόσο απογοητευμένος γιατί περίμενες να δεις κάτι καλύτερο και δεν το είδες. Άς θυμηθούμε λίγο τα περσινά παιχνίδια με Ξάνθη, Καβάλα και Πανσερραϊκό , οπότε είχαμε και κάτι να πούμε στους φίλους μας στις Σέρρες .ΚΑΙ ΜΕΤΑ;
Γι αυτό νομίζω ότι είναι νωρίς για απογοητεύσεις και γκρίνια .Αυτό μόνο καλό δεν κάνει . Είμαι απο τη φύση μου αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με κάποιες διορθωτικές κινήσεις και δύο προσθήκες που θα γίνουν , οπότε θα πρέπει να ετοιμάσουμε το καινούργιο σχέδιο δράσης με τις .... γυναίκες μας εννοείται.

Φίλε Σούλη να σου ζήσει το μικράκι ρε φίλε. Καλή Δοξαιοανατροφή.

gatzilakis

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 27/12/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 19:50

Ο Ανταντο δεν πηγε ουτε στον Πιερικο και ειναι ελευθερος αμα θελουμε ενα καλο δυνατο αμυντικο χαφ (παιζει και στοπερ) θα ηταν μια καλη ευκαιρια να τον παρουμε αλλωστε του εχω αδυναμια γι'αυτο τον ανεφερα... Σαμιε κανε μας ενα δωρακι ρεεεεεεεε santa ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από pasas4 Τρι 31 Αυγ 2010 - 20:12

Πριν 10 λεπτα ανακοινωθηκε ο δανεισμος του Σταμογιαννου στη Δοξα γι ενα χρονο.

Το link απο sport24
http://sport24.gr/LiveMatches/metagrafes_2010.498815.html

Στισ 19:58 για την ακριβεια για να μην ψαχνετε..

Ειλικρινα δεν μου λεει κατι αυτη η κινηση αν και θα φανει στην πορεια η αξια του
pasas4
pasas4

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Registration date : 04/06/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 20:21

Kατι ηξερε ο Αλεξ...Τεσπα τωρα που τον πηραμε τι να κανω θα δουμε την πορεια του αν αξιζει να φορα τη φανελα της Δοξας...Αμυντικο χαφ επαιζε στην ομαδα νεων του οσφπ ο ''Σπαρτιατης'' χαφ επισης θα ηταν αρχηγος φετος αν εμενε εκει...Ειναι ψηλο παιδι πανω απο 1.85 και καλος με τη μπαλα στα ποδια...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 20:24

Πραγματικα ελπιζω να μην καταντησουμε ''σχαρα'' του ολυμπιακου...ο συγκεκριμενος παικτης φυσικα δεν εχει οψιον αγορας μαλιστα μολις υπεγραψε 5ετες συμβολαιο με τον οσφπ πραμα που σημαινει οτι τον υπολογιζουν εμεις απλα ειμαστε οι ψηστες...Ετσι Σαμιε γερα συνεχισε... :!@#$:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από apaixtos Τρι 31 Αυγ 2010 - 20:32

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Πραγματικα ελπιζω να μην καταντησουμε ''σχαρα'' του ολυμπιακου...
μηπως ειμαστε η μονη ομαδα που δανειζομαστε παιχτη απο τον γαυρο??? Wink Wink Wink και στο κατω κατω εναν πηραμε,ασχετα αν δεν συμφωνω με την κινηση αυτη και περιμενα κατι καλυτερο..... :grrr:
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 31 Αυγ 2010 - 20:35

Δεν τον ξερουμε τον παικτη μιλτο μολις υπεγραψε 5ετες συμβολαιο δεν νομιζω να ειναι τοσο κακος...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από gatzilakis Τρι 31 Αυγ 2010 - 23:23

Η συμμετοχή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Βιαρέτζιο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες της ομάδας να αποκομίσουν πολύ σημαντικές εμπειρίες. Φαίνεται όμως πως είναι μια εξίσου καλή ευκαιρία για τους σκάουτερ ιταλικών ομάδων να προσέξουν ορισμένους ταλαντούχους παίκτες και, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς είναι ο 16χρονος Σταμόγιαννος του Ολυμπιακού.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος (παίκτης με την κοψιά και τις δυνάμεις του Στολτίδη) αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Ιντερ και έκλεψε τις εντυπώσεις. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το ότι οι άνθρωποι των «νετρατζούρι» ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες για τον νεαρό άσο, επισημαίνοντας ότι τους έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση τα προσόντα του 16χρονου.

Χθες μάλιστα υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα σε ιταλικό σάιτ, στο οποίο αναφερόταν ότι οι σκάουτερ της Ιντερ έμειναν εντυπωσιασμένοι από την απόδοση του νεαρού και ότι θα ψάξουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Ο Σταμόγιαννος αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον βλέπουν στην Πάτρα. Σχημάτισαν πολύ καλή άποψη και με γρήγορες κινήσεις πήραν τον πιτσιρικά στις ακαδημίες του συλλόγου στου Ρέντη. Το στυλ του είναι ίδιο με αυτό του Στολτίδη, πολύ δυναμικός και με απίστευτες αντοχές.

Οπως χαρακτηριστικά λένε από την ομάδα Νέων, πρόκειται για παίκτη που μπορεί να τρέχει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και είναι πολύ αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχει όλα τα προσόντα για να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα και να κάνει καριέρα. Θέλει βέβαια να βελτιώσει κάποια πράγματα στην τεχνική του κατάρτιση, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι του ότι δεν κάνει πολλά λάθη και δεν «πουλά» την μπάλα.

Από το SENTRAGOAL.gr

gatzilakis

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : Σέρρες
Registration date : 27/12/2009

Δημοσίευση από DOXAMILTOS Τετ 1 Σεπ 2010 - 2:40

O OFΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ,,,Ο ΜΑΧΛΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ......Κ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ,,,,

DOXAMILTOS

Αριθμός μηνυμάτων : 508
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ!!!!!
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 8:48

ΟΝΤΩΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,ΜΕΧΡΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ''ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟ''.
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.....ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ),ΘΕΛΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.....
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΤΠΤ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ.ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΔΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΟΞΑΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ 1Η ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?Ο-Χ-Ι.ΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΕΞ ΑΛΛΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΨΙΛΟΞΕΝΕΡΩΣΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ 6 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Θ2...
ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞ Κ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΩ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΔΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΧΙΧΤΗΚΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ.
ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΛΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΛΙΜΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΕΦΕΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 4-3-3.ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟΥΣ.

GLORY 4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 9:50

ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 2 ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΚΛΟΡΥ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΗΔΕΣ.............ΘΥΡΑ 4 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑ..........

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ........ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ......ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.......

ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΚΛΟΡΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ.......ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΗΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ.....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ :mpravo:
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 10:07

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΙΡΝΩ Θ2 ΓΙΑ ΟΙΚ.ΕΝΙΣΧΥΣΗ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.
Π.Χ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΖΕ ΣΤΗΝ Θ4 ΘΑ ΕΡΘΩ Θ4.ΑΝ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΖΕ ΣΤΗΝ Θ5 (ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ,ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΠΑΩ Θ5.
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΜΗΝ ΣΕ ΓΑ..ΣΩ

GLORY 4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 10:38

ΠΩ ΠΩ 20 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ..... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΑΘΑ.....ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ .... :lolll:
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 10:40

Ε ΟΧΙ ΡΕ Π*****Η ΜΟΥ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ....
ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ............

GLORY 4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 10:45

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΛΟΡΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ .....ΑΠΑΙΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ....
jocolor
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τετ 1 Σεπ 2010 - 10:53

Ψιλα πραματα αμα δεν δω αιμα δεν χωνωμαι...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από DOXARAS4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 10:57

GLORY 4 έγραψε:ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΑΛΠΙ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΟΝΟ (2 ΩΡΕΣ Very Happy ) ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΧΟΣ.
ΕΙΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΡΑΝΤΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΟΔΟΥΣ (ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ).
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΜΟΥ,
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ (ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΑΡΚΕΤΑ) ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ.
ΕΠΙΣΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ).
:eleos: ΑΜΗΝ

2 ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ...

DOXARAS4

Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Registration date : 08/12/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 1 Σεπ 2010 - 11:17

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΑΛΠΙ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΡΚΕΤΟ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ.
Ο ΣΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΑΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ Π.Χ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΙ-ΦΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΞΑΙΟ Very Happy

GLORY 4

Σελίδα 39 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης