Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+47
Nikaia
rangers3
giorgos37
DoxaΘΥΡΑ4
$tef-Pierikos
STAR
morfi
spk
doxa_re
OK VERIA
Sir George
animals4
miazwipierikos
πάμμαχον
sellos
gourou1980
duan
Sami
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
mpampino
Stef-Pierikos
pasas4
Gi0`
Serraios-5-
fumangus
DOXAMILTOS
MYKONOS
rebels agia marina
ΨΥΧΟ
Centaur
vsoulis
gatzilakis
SONICPUNK 4
burgos
PasGiannina
GLORY 4
coldlife
DOXARAS4
mavraetos_4
COOPER 14
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
Michael
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
monoDOXA!!!
mario4
51 απαντήσεις

Σελίδα 10 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 10 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από GLORY 4 Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:21

ΠΡΟΣ ΣΟΥΛΗ: ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ (ΚΟΝΤΟΓΚΛΟΡΙΔΗΣ) ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ (ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ).ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ....
ΠΡΟΣ ΜΥΓΑ: ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΣΑΙ ''ΓΙΓΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ'' (ΡΙΖΟ-ΜΙΧΑΛΗ).
ΑΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΗΓΑ ΟΠΟΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. Wink

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 10 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:38

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΝΤΖΑ ΚΑΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΟΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ.ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ(ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ..ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΟΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΗΓΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2-3 ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ.ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΠ'ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.90 ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ Σ'ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ.ΚΑΤ'ΑΙΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑΜΙΝΟΣ)...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από Michael Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:57

Πάντως μέχρι στιγμής οι κινήσεις δεν είναι εντυπωσιακές, ούτε δικαιολογούν το 1,5 μύρια ευρώ του μπάτζετ (έτσι είπαν, εγώ δεν πιστεύω......).
Υπάρχει δρόμος ακόμα για μεταγραφές, η λογική πάντως του κάθε προπονητή, και του Γρηγορίου φυσικά, είναι να έχει την ομάδα μαζεμένη ΠΡΙΝ την προετοιμασία, ώστε να την ετοιμάσει κατάλληλα.
Εμένα προσωπικά αυτό μου μοιάζει για μια κατάσταση ΟΧΙ ξεκάθαρη.
Κάτι παραμένει θολό......
Ίδωμεν.
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Δευ 5 Ιουλ 2010 - 14:03

αυτό λέμε και εμείς Μιχάλη....μπερδεμένα τα πράγματα και ο καιρός περνάει...είδωμεν....
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από GLORY 4 Δευ 5 Ιουλ 2010 - 14:04

Michael έγραψε:Πάντως μέχρι στιγμής οι κινήσεις δεν είναι εντυπωσιακές, ούτε δικαιολογούν το 1,5 μύρια ευρώ του μπάτζετ (έτσι είπαν, εγώ δεν πιστεύω......).
Υπάρχει δρόμος ακόμα για μεταγραφές, η λογική πάντως του κάθε προπονητή, και του Γρηγορίου φυσικά, είναι να έχει την ομάδα μαζεμένη ΠΡΙΝ την προετοιμασία, ώστε να την ετοιμάσει κατάλληλα.
Ίδωμεν.

ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΘΟΛΟΥΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.......

GLORY 4

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Δευ 5 Ιουλ 2010 - 14:09

ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΘΟΛΟΥΡΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ 6-7 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από GLORY 4 Δευ 5 Ιουλ 2010 - 14:15

ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ 80%

GLORY 4

Δημοσίευση από duan Δευ 5 Ιουλ 2010 - 14:48

Michael έγραψε:Πάντως μέχρι στιγμής οι κινήσεις δεν είναι εντυπωσιακές, ούτε δικαιολογούν το 1,5 μύρια ευρώ του μπάτζετ (έτσι είπαν, εγώ δεν πιστεύω......).
Ίδωμεν.

εγώ φίλε, για μπάτζετ 800κ έχω ακούσει...ποιος το βάπτισε 1,5?
θα δούμε...

duan

Αριθμός μηνυμάτων : 123
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Δευ 5 Ιουλ 2010 - 15:15

:eleos: ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥ 1.500.000,00.....
ΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝ.

GLORY 4

Δημοσίευση από Michael Δευ 5 Ιουλ 2010 - 16:36

Σίγουρα δεν το βάπτισα εγώ......

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=20214684
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Δευ 5 Ιουλ 2010 - 21:19

οτι να'ναι γραφουνε και αυτοι... Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 10 Kopfschuettel
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Δημοσίευση από vsoulis Τρι 6 Ιουλ 2010 - 0:10

ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΔΙΟΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ",ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ 30 ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΥΤΕ Τ'ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ "Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7-8Η" ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ,ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΙ;

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από Sami Τρι 6 Ιουλ 2010 - 3:32

Επιστρέφει ο Βεζυρίδης στη Δόξα

http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1567

'Βεζυριδης η επιστροφη του ασοτου'
Sami
Sami

Αριθμός μηνυμάτων : 116
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑΡΑ
Registration date : 03/07/2010

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 6 Ιουλ 2010 - 8:47

Sami έγραψε:Επιστρέφει ο Βεζυρίδης στη Δόξα

http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1567

'Βεζυριδης η επιστροφη του ασοτου'

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΖΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΠΑΠΤΣΗ? Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ''ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ'' ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΑ? Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ? Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ?
ΕΓΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ,ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ 11ΑΔΑ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΠΑΛ Ή ΚΑΡΑΒΕΛ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΚΟΛ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΥΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/2 (ΠΛΗΝ ΤΡΑΟΡΕ=ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ=ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΉ).

GLORY 4

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 6 Ιουλ 2010 - 8:48

vsoulis έγραψε:ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΔΙΟΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ",ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ 30 ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΥΤΕ Τ'ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ "Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7-8Η" ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ,ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Sad
Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ S :mperdema: :mperdema: LIS

GLORY 4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Τρι 6 Ιουλ 2010 - 9:49

ουστ ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΖΥΡΙΔΗ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ...............ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΛΟΠΑΟΚΤΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 6 Ιουλ 2010 - 11:01

''SAY NO TO POLYCHRONIS'' :apovoli:

GLORY 4

Δημοσίευση από apaixtos Τρι 6 Ιουλ 2010 - 11:13

μην τρελενεστε ρε παιδια....αν ειναι να ερθει και να παιξει καλα δεν με ενδιαφερει!!
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από DOXAMILTOS Τρι 6 Ιουλ 2010 - 11:26

MONO ENA KALO ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ 8Α ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ..............ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ

DOXAMILTOS

Αριθμός μηνυμάτων : 508
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ!!!!!

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 6 Ιουλ 2010 - 11:37

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΟΓΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 6 Ιουλ 2010 - 12:00

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΟΓΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ...

ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ DRUGS ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
Ο ΚΕΜΠΑΠΤΣΗΣ (ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ''ΚΕΜΠΑΠ'' ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ) ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ?...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ....

GLORY 4

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Τρι 6 Ιουλ 2010 - 12:53

αδερφια λετε να κανουμε υπομονη...κανουμε υπομονη αλλα ο καιρος περναει ...εχουμε κανει δυο μεταγραφες μονο...χατζηζηση και γελαδαρη...ευτυχως εμεινε ο μπαξεβανιδης...α ξεχασα και την μαιμου " κεμπαπτσης " βεζυριδης ερχεται.....αδερφε glory συγχωρεμενος Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 10 Icon_biggrin .....ο μαρκοφσκι οδευει προς κερκυρα...δεν ξερουμε τι εγινε ακριβως αλλα ετσι ακουγεται...δεν ξερουμε τι γινεται με τις περιπτωσεις ξερου τσιμπλα....γινανε παρα πολλες αποδεσμευσεις ....ρε προεδρε τι σκαρωνεις....???? απο Δραμα μερια μαγκες περιμενουμε να μας πειτε για τη συνελευση ....
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 6 Ιουλ 2010 - 12:53

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ..ΚΑΙ ΑΜΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΙΑΣΕΙ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...

ΥΓ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΕΜΠΑΠΤΖΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ''ΚΕΜΠΑΠ''..ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΣΚΕΜΠΕΔΑΚΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΠΑΚΑ ΤΟΥ Ο ΒΕΖΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗΣ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ στις Τρι 6 Ιουλ 2010 - 13:40, 1 φορά
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 6 Ιουλ 2010 - 12:55

ΚΕΜΠΑΠ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 18-20 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από gourou1980 Τρι 6 Ιουλ 2010 - 13:32

κατι δεν παει καλα ρε παιδες,πολλα ακουγονται απο το πρωι στις πιατσες της δραμας.αλλες λιστες δινει ο γρηγοριου,αλλους κλεινει ο προεδρος.γενικα μια τεραστια ασυμφωνια βρωμαει.για να δουμε που θα καταληξει.βεζυριδι ουτε στα ονειρα σου τον αετο στο στηθος

gourou1980

Αριθμός μηνυμάτων : 69
Registration date : 31/08/2009

Σελίδα 10 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης