Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+47
Nikaia
rangers3
giorgos37
DoxaΘΥΡΑ4
$tef-Pierikos
STAR
morfi
spk
doxa_re
OK VERIA
Sir George
animals4
miazwipierikos
πάμμαχον
sellos
gourou1980
duan
Sami
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
mpampino
Stef-Pierikos
pasas4
Gi0`
Serraios-5-
fumangus
DOXAMILTOS
MYKONOS
rebels agia marina
ΨΥΧΟ
Centaur
vsoulis
gatzilakis
SONICPUNK 4
burgos
PasGiannina
GLORY 4
coldlife
DOXARAS4
mavraetos_4
COOPER 14
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
Michael
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
monoDOXA!!!
mario4
51 απαντήσεις

Σελίδα 25 από 40 Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 27 Ιουλ 2010 - 17:32

ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΡΙΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?
ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ?ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Η ΔΟΞΑ?
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΕΧΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΑΛΑ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΟΥΛΗ,ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΝ-ΛΑΝΤΕΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΓΩ ΕΚΑΨΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΟΞΑΙΚΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από MYKONOS Τρι 27 Ιουλ 2010 - 18:00

GLORY 4 έγραψε:ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΡΙΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?
ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ?ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Η ΔΟΞΑ?
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΕΧΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΑΛΑ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΟΥΛΗ,ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΝ-ΛΑΝΤΕΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΓΩ ΕΚΑΨΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΟΞΑΙΚΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

τι να λεμε.....εισαι ΘΕΟΣ........
Σουλη Σαλπι κ αλλους ΔΟΞΑΙΟΥΣ λογοτεχνες Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 265174 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 265174 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 265174 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 265174 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 265174 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 265174 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 265174
MYKONOS
MYKONOS

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Registration date : 25/10/2009

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Τρι 27 Ιουλ 2010 - 18:28

ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.......ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.......ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΕΖΙΚΑ ΣΤΑ ΟΛΑΝΔΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΗΔΗΞΑ ΜΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΕΖΑ ΩΧ ΣΟΡΡΥ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ....... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΣΑΜΕ..... ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΚΡΕ ΓΛΟΡΑΚΟ 3 ΚΡΗΤΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ OVERDOSE Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Drunken_smilie ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ..........

ΥΓ. ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ........ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΙ....... XA XA.............
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από vsoulis Τρι 27 Ιουλ 2010 - 22:57

AYTA EINAI........ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο SONICPUNK 4 ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ SONICPUNK 4 ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΛΙΘΟΥΑΝΗ.... ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΧΩΝΕΙΣ.....

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τετ 28 Ιουλ 2010 - 0:59

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑΓΚΟΛ:

Τοχούρογλου: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι Δόξα»
Λένε ότι ο πρώτος (ποδοσφαιρικός) έρωτάς είναι και ο παντοτινός και βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του Κυριάκου Τοχούρογλου. Ερχόμενος από τη μακρινή Αυστραλία ο εντεκάχρονος ομογενής έπαιζε ράγκμπι, αλλά στη Δράμα γνώρισε το ποδόσφαιρο και σε ηλικία έντεκα χρονών ο πατέρας του τον οδήγησε στο… ναό της Δόξας, όπου παρακολούθησε το παιχνίδι της Δόξας με τον ΟΦΗ. Το μικρόβιο είχε κολλήσει και λίγο αργότερα γράφτηκε στις ακαδημίες και μετά από λίγα χρόνια κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, δόθηκε δανεικός στον Πανηλειακό, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ανηφόρισε στον ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε τη καριέρα του στη Ξάνθη. Δεκαεννιά ολόκληρα χρόνια καριέρας στη σούπερ λίγκα, αλλά η Δόξα είναι ακόμη στην καρδιά του και θα μείνει για πάντα. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι Δόξα Δράμας», δήλωσε σήμερα στο αθλητικό ραδιόφωνο του «metropolis» και αποκάλυψε ποιος τον έκανε μαυραετό: «Ήταν η ομάδα που με ανέδειξε και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Ο πατέρας μου με είχε κάνει Δόξα και έπαιξα σε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα τότε». Θυμήθηκε και τη συνεργασία που είχε με το Νίκο Αλέφαντο σε Δόξα Δράμαςτονίζοντας: «Ο Νίκος Αλέφαντος μπορεί να κάνει σε 365 ημέρες, 365 διαφορετικές προπονήσεις. Το μελετάει, το διαβάζει, το… έχει γενικά το ποδόσφαιρο. Απλώς υπάρχουν ίσως κάποια προβλήματα μεταδοτικότητας. Πάντως αν τον κατανοήσεις, πιστεύω ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι παρεξηγημένος».

Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του
Διανύει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας η Δόξα και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου στη Δράμα εδώ και ένα διήμερο οι παίκτες συνεχίσουν το βασικό στάδιο στην Κουτσούφλιανη, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 7 Αυγούστου. Σχεδόν δύο εβδομάδες. Το πρόγραμμα σκληρό και επίμονο. Περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις. Το πρωί ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και το απόγευμα μπάλα με τον Μιχάλη Γρηγορίου να προσπαθεί να δουλέψει περισσότερο στην τακτική. Να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Ο σχηματισμός της ομάδας θα είναι το επιθετικογενές 4-3-3 κι αυτό απαιτεί πολύ τρέξιμο. Ο 38χρονος Αθηναίος τεχνικός θέλει να δημιουργήσει ένα καλοκουρδισμένο σύνολο που δύσκολα θα δέχεται γκολ, κάτι που κατάφερε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος την περσινή περίοδο έχοντας την καλύτερη άμυνα με τον Εθνικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι η δραμινή ομάδα θα έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Αντίθετα ζητάει κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία και παιχνίδι από παντού με τους παίκτες του να απειλούν από τις πλευρές και από τον άξονα. Αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και στις προπονήσεις που ακολουθούν είναι η καλύτερη ευκαιρία για τους παίκτες να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους. Από την περσινή ομάδα έχουν μείνει μόνο μία ενδεκάδα παικτών. Οι παλιοί που είναι οι Τοπαλίδης, Καραβελίδης, Μπαξεβανίδης, Πακάλτσης, Χλωρός, Τσιμπλίδης, Μαρκόφσκι, Τρελλόπουλος, Κουμπρόγλου, Γκονζάλες, Άγγος, οι μεταγραφές που είναι οι Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Λίμα Σάντος, Μανουσαρίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Χαζτηπαντελίδης, Βέρτζος, Κάπελ, Καρακώστας, Μοσχάκης, Ρούτσης, Καρλόπουλος και οι δοκιμαζόμενοι Κεϊτά, Μελισσόπουλος και Σουτζόγλου. Όλοι αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να γίνουν ένα σώμα, μία καρδιά για να λειτουργούν σαν ομάδα και όχι με ατομικές εξάρσεις. Στο διάστημα της παραμονής της Δόξας στην Κουτσούφλιανη θα δώσει φιλικά παιχνίδια για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες και να βρεθούν ακόμη καλύτερα στο γήπεδο σε ρυθμό αγώνα. Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας ο Γρηγορίου θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας στα γήπεδα της Δράμας για να παρουσιαστεί έτοιμη στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις που είναι το κύπελλο.

Μοσχάκης: «Πρώτα να γίνουμε… οικογένεια»
Στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Δόξας ξεχώρισε ο Γιώργος Μοσχάκης. Ο 21χρονος μέσος, που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες από τον Ηρακλή, έχει θητεύσει σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και πρόπερσι με τον Θερμαϊκό και αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να καθιερωθεί στους «μαυραετούς», παρά τον μεγάλο συναγωνισμό στη μεσαία γραμμή. Μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα», ο Μοσχάκης αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του στην Δόξα, αλλά και για την σκληρή δουλειά που γίνεται στην Κουτσούφλιανη από τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του: «Είμαστε ουσιαστικά μια νέα ομάδα, αφού τα περισσότερα πρόσωπα είναι καινούρια, λίγοι παίκτες συνεχίζουν από πέρυσι. Έτσι, αυτό που προέχει είναι να μάθουμε ο ένας τον άλλο, να γίνουμε… οικογένεια και να έρθει το μεταξύ μας «δέσιμο». Το κλίμα είναι πολύ καλό και στόχος της Δόξας είναι μια καλύτερη πορεία από πέρυσι. Αν μπορούμε θα κυνηγήσουμε την είσοδο στα πλέι οφ, αν και τους στόχους τους οριοθετεί κατά βάση η διοίκηση. Προσωπικά, θα ήθελα να γίνω ενεργό μέλος της ομάδας και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Περιμένουν την απόφαση του Ολυμπιακού
Την οριστική απόφαση του Ολυμπιακού περιμένει ο Αθανάσιος Σάμιος για να πληροφορηθεί αν ο Βάντερσον τελικά θα ανηφορίσει στη Δράμα. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ανακοινώσουν που θα παραχωρηθούν οι νεαροί παίκτες που δεν χωράνε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας λόγω της πληθώρας μεγάλων ονομάτων. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 17χρονοΒραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που τον θέλει και ο Μιχάλης Γρηγορίου για να τον τοποθετήσει στη δεξιά πλευρά. Οι μνηστήρες για τον Βάντερσον είναι αρκετοί, αλλά ο κυριότερος που... απειλεί τη Δόξα είναι μία γειτονική ομάδα, ο Πανσερραϊκός που συζητάει για να πουλήσει τον Τάσο Παπάζογλου στον Ολυμπιακό. Λογικά σήμερα ή το αργότερο αύριο να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Βάντερσον με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων Έρβαντ Λίνεν να ανακοινώνει ποιοι θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Στην περίπτωση που η υπόθεση του Βάντερσον δεν προχωρήσει, τότε η δραμινή ομάδα θα κυνηγήσει την υπόθεση του Ελίνι Δημούτσου, ο οποίος μπορεί να παίξει στα χαφ, αλλά και στη δεξιά πλευρά.

“Ψάχνεται” για Φετφατζίδη και Κατσικογιάννη
Η μεγάλη δεξαμενή των νεαρών παικτών που διαθέτει ο Ολυμπιακός και θέλει να δώσει σε άλλες ομάδες για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους θέλει να εκμεταλλευτεί η Δόξα και εκτός από τον Βάντερσον κοιτάζει άλλους δύο παίκτες. Πρόκειται για τους Κατσικογιάννη και Φετφατζίδη και τους γλυκοκοιτάζει. Δύσκολες περιπτώσεις με τον πρώτο να είναι στα ανταλλάγματα για τον Κουμορτζί από τον Πανιώνιο και ο δεύτερος αρέσει στον Λίνεν και δεν αποκλείεται να παραμείνει στους ερυθρόλευκους. Οι ευκαιρίες που θα πάρει ο Φετφατζίδης στην περίπτωση που μείνει στον Ολυμπιακό θα είναι λίγες, αλλά αυτό προσπαθεί να πετύχει ο μικρός που κάποιοι τονίζουν ότι η καταγωγή του είναι από τη Δράμα. Δύο ποιοτικοί παίκτες με τον Σάμιο να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και εφόσον ανοίξει ο δρόμος να κινηθεί για την απόκτηση τους ενός από τους δύο.

Στον αστερισμό του... στόπερ
Στη λίστα της Δόξας υπάρχουν δύο ή τρεις περιπτώσεις στόπερ που έχουν προταθεί χωρίς να ικανοποιούν τον τεχνικό επιτελείο και να αναζητούν κάτι καλύτερο σε ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Οι μαυραετοί θέλουν να θωρακίσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική τους γραμμή και εκτός από τους Καρακώστα, Βέρτζο, Πακάλτση και κατά συνθήκες τον Μανουσαρίδη. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται άλλον ένα στόπερ για να συμπληρωθεί η τετράδα γιατί μπροστά τους έχουν το λιγότερο 35 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στο κύπελλο, τότε ο αριθμός θα ανέβει και είναι λογικό να χρειάζονται παίκτες γιατί θα υπάρχουν τιμωρίες και φυσικά απεύχονται όλοι να υπάρχουν τραυματισμοί.

Επιστροφή στο παρελθόν για τον Καρατζιοβαλή
Έπειτα από μία εξαετία ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής επέστρεψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο 35χρονος Χαλκιδικιώτης τερματοφύλακας που είχε την προηγούμενη χρονιά ένα σύντομο πέρασμα από τη Δόξα, θα συνεχίσει την καριέρα του στους κοκκινόμαυρους που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.«Πράγματι, τα βρήκαμε σε όλα και θα είμαι στην προπόνηση”, τόνισε σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία και συμπλήρωσε: “Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει ο Απόλλων εκεί που αξίζει να βρίσκεται και ο κόσμος πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια». Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες με τον Καρατζιοβαλή να θέλει να ξεχάσει την περσινή... περιπέτεια που είχε με τη Δόξα Δράμας. Το ίδιο θέλουν και οι φίλοι της δραμινής ομάδας που είναι σίγουροι ότι η φετινή τριάδα των Τοπαλίδη, Σουλογάνη και Καραβελίδη θα κατεβάσουν τα ρολά όποτε κληθούν να αγωνιστούν στη φετινή περίοδο.

Φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα
Στο χθεσινό ρεπορτάζ αναφέραμε για φιλικό παιχνίδι της Δόξας με τη Λάρισα, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά μέχρι στιγμής κι αυτό που τελικά έχει κλειστεί είναι με την Καβάλα σύμφωνα με αναφορές των παραγόντων της. Οι γείτονες θα αναμετρηθούν για μία ακόμη χρονιά μεταξύ τους σε έναν ή δύο παιχνίδια που ακόμη και σε φιλικό παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι μία καλή ευκαιρία οι νέοι παίκτες να γαλουχηθούν στις ανάγκες της νέας τους ομάδας. Η ακριβή ημερομηνία και το γήπεδο δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά πιθανότατα θα είναι μετά την επιστροφή της Δόξας από τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

ΥΓ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... :chuss: ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ... :blackfans:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από DOXARAS4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 7:46

GLORY 4 έγραψε:ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΥΨΗΛΗ ΣΥΖΗΤΗ ΑΠΟ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ''ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ'' ΜΕ ΤΟ ''ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΟΞΑΙΟΥΣ''.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ.ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΠΩΣ ΑΚΥΡΗ.ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΝΩΝ (ΒΛ.ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ).ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΑΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΑΙΛΑΚΗ.ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Π.Χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΦΟΥ,ΕΣΕΝΑ,ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ,ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ,ΤΟΝ ΜΥΓΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΕ ΧΑΒΑΛΕ,ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,ΚΡΙΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΙΧΝΑΜΕ 3ΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΝΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ (ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ).

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Ο ΤΟΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΝΝΟΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ, Ή ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΩ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ 'ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΛΕΒΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ'. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ 'ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΙΠΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ 50 ΚΑΙ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ'. ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ. Ο ΔΑΙΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΚΤ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΟ 'ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...' ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...).

ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΙΣΩΣ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Ο ΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΠΑΔΟΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΔΕ ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΙΚΙΖΩ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΠΛΑ ΕΓΩ, ΚΑΛΩΣ ΄Η ΚΑΚΩΣ, ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΟΞΑΙΟ, ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Ο ΤΟΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΗΛΙΑΣ ΣΑΛΠΙΓΚΤΙΔΗΣ, ΑΣΟΒΑΡΟΣ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ή ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ). ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ), ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ, Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΤΙΣ ΡΗΞΕΙΣ, Ο ΕΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ, Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ, Ο ΟΓΔΟΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Ε ΟΚ, ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ (ΠΧ ΤΟΛΗΣ) ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ...

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

DOXARAS4

Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Registration date : 08/12/2009

Δημοσίευση από DOXARAS4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 8:07

burgos έγραψε:.
Το αν θα είναι απέναντι ο Πετροπουλος, ο Τσιάρας, ο γιός Τσιτσόπουλου ή όποιος άλλος, με αφήνει παγερά αδιάφορο. .
Ωστε ετσι?παγερα κιολας.Οχι οτι σε πιστευω αλλα σπαζωμε οταν καποιος γραφει τεταια ακομα και αν δεν τα πιστευει.Ακομα και αν με τους μισους του ερασητεχνη εχω καποιο προβλημα(λεμε τωρα)πιστευω οτι το εργο τους ειναι απιστευτα δυσκολο.Το δικο μας ειναι ευκολο.Πλακονομαστε στις μπυρες και τα τσιγαρα το διασκεδαζουμε ταμαλα οπου παμε και γενικα περναμε καλα τις κυριακες.Και το τρεξιμο στην ουσια λιγα παιδια το κανουν για των συνδεσμο.Αντε τωρα να μιλαω με εναν πατερα να μου δωση το παιδι του για τις ακαδημιες μου και να του μαθω μπαλλα και ηθος.Α και να του παρω την συνδρομη. Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 67845 Για μενα η κοκκινη γραμμη ειναι το να μην κλεβεις το ΤΑΜΕΙΟ.Οσο δεν υπαρχουν αυτες η καταγκελιες ΕΠΩΝΙΜΕΣ ολοι οι πετροπουλοι και τσιτσογιοι ...ξερεις.........Υ.Γ Και κατι ακομα.Την αεκ την ερασητεχνικη την εχει ο Χατζιχρηστος η οποια εβαλε πλωρη για διαληση.Ας μου πεει καπιος οτι ο χατζηχριστος δεν ειναι αεκ.Αλλα ασ μου πεει οτι και δεν χρωστα σε οσους μιλανε ελληνικα.[/quote]

ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΣΤ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΩΣ...

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.

ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ...

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΧ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΓΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΙΣΩΣ Ο ΝΤΟΥΑΝ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ???), ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ, ΤΙΜΙΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΗΡΘΕ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΟΣΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ 'ΕΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΥΛ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ. ΞΙΝΙΣΕ. ΛΕΕΙ 'ΣΩΠΑ ΜΩΡΕ, ΠΟΛΥ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΑΣ, ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!!!'. ΠΑΡΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΠΑΝΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ!!!!!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣ ΠΑΝΟ Ή ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...

DOXARAS4

Δημοσίευση από DOXARAS4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 8:10

vsoulis έγραψε:AYTA EINAI........ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο SONICPUNK 4 ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ SONICPUNK 4 ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΛΙΘΟΥΑΝΗ.... ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΧΩΝΕΙΣ.....

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin

DOXARAS4

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 8:39

DOXARAS4 έγραψε:
vsoulis έγραψε:AYTA EINAI........ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο SONICPUNK 4 ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ SONICPUNK 4 ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΛΙΘΟΥΑΝΗ.... ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΧΩΝΕΙΣ.....

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΛΟΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΧΩΣΙΜΑΤΑ ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΠΩΣ ΔΛΔ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ Η ΛΙΘΟΥΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
ΑΡΑΓΕ ΕΣΥ ΣΟΛΟΜΠΟΥΛΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΥΤΖΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟΔΟΞΑΙΟ?Ο ''ΜΙΚΡΟΣ ΗΛΙΑΣ'' (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΥΔΑΣ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΒΛΕΠΕΙΣ) ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟ.ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ (ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΑΛΠΙΜΠΕΤ.

Υ.Γ ΜΑΕΒΙΟΥΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΟ Ή ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ?

GLORY 4

Δημοσίευση από fumangus Τετ 28 Ιουλ 2010 - 11:31

Και τι θα πει αυτό; Επειδή εγώ θα είμουν 10 φορές χειρότερος απο τους υπάρχοντες, εαν είμουν στη θέση τους στην ερασυτεχνική, αυτό σημαίνει οτι δε μπορώ να τους κριτικάρω ή να απαιτώ περισσότερα;
Δε πάτε να ζήσεται σε καμμιά φυλή του Αφγανιστάν λέω γώ.
Και αυτοί άμα ήταν στη θέση μας στο σύνδεσμο,ηκερκίδα και ο σύνδεσμος θα ήταν 10 φορές πιο μπουρδέλο. Αυτό σημαίνει οτι άμα έχουμε σκατά κερκίδα και γίνουμε ρεζίλι πανελλαδικά και ρθεί ο Δάϊλος ή ο Πιτ να με κριτικάρει, να τους σπάσω κανένα δόντι; Με τη λογική σας έτσι θα πρεπε.
Και η σύγκριση οπαδών - ερασυτεχνικής δεν υπάρχει. Συγκρίνεις πορτοκάλια με πατάτες. Αμα θες την ανοίγουμε τη κουβέντα για να καταλάβεις οτι ο σύνδεσμος ούτε κρατιέταιαπο λίγους, ούτε πίνει μόνο μπύρες. 2 - 3 άτομα να λείπαν απο τον πυρήνα του συνδέσμου, τα πράγματα θα ταν υπο διάλυση. Ο πυρήνας είναι μικρός, αλλα το σύνδεσμο το τρέχουν όλοι.

Το θέμα είναι οτι οι άνθρωποι μετατρέπονται απο προοδευτικά σε συντηριτικά στοιχεία όσον αφορά τη Δόξα. Απο κει που τη σπρώχναν μπροστά, αρχίζουν να την τραβάν κάτω. Ελληνικά γράφω, αλλα πρέπει να τα γράψω δεύτερη φορά, γιατί κάποιοι δε ξέρουν να διαβάζουν. ΚΑΛΑ ΥΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Δηλαδή και την ερασυτεχνική ο σύνδεσμος θα έπρεπε να τη τροφοδοτεί;
Κάθεσαι και με λες για χαρακτήρες που δε κάνουν και μαλακίες. Η ουσία είναι άλλη. ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ;
Μήπως θα έπρεπε να έχει; Στην ερασυτεχνική πρέπει να μπαίνουν επιστήμονες ΜΟΝΟ. Ούτε καν επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Δε με νοιάζει να είναι καπάτσοι και τέτοιες μαλακίες. Ο επιχειρηματίας για να είναι επιτυχημένος, θα πρέπει να είναι λαμόγιο ή το λιγότερο, να έχει εξαρτήσεις.
Ενώ ο επιστήμονας εγγυάται κάποιο ήθος (συνήθως) και πετυχαίνει στην επαγγελματική του ζωή με τις γνώσεις και την ιδιότητα του και οχι με κομπίνες και εξαρτήσεις όπως όλοι οι επιχειρηματίες. Δεν είναι απολυτο, δεν αοκλείω να είναι και κάποιος μη επιστήμονας, αλλα αυτό είναι εξαίρεση, ο κανόνας πρέπει να είναι επιστήμονες.
fumangus
fumangus

Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από MYKONOS Τετ 28 Ιουλ 2010 - 13:58

ΛΟΙΠΟΝ.....
ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ.......
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ, Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΤΩ Κ ΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΩ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΕΙΜΑΙ Σ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.............ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΨΗΝΕΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΜΥΤΗ ΕΚΕΙ....ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΗΜΕΡΟ..........
MYKONOS
MYKONOS

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 14:07

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΟΙ
S drunken drunken LIGANS ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ.
ΚΕΡΝΑΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ........

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΜΟΥ:

''ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ''

GLORY 4

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 16:23

SONICPUNK 4 έγραψε:ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.......ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.......ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΕΖΙΚΑ ΣΤΑ ΟΛΑΝΔΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΗΔΗΞΑ ΜΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΕΖΑ ΩΧ ΣΟΡΡΥ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ....... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΣΑΜΕ..... ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΚΡΕ ΓΛΟΡΑΚΟ 3 ΚΡΗΤΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ OVERDOSE Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Drunken_smilie ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ..........

ΥΓ. ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ........ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΙ....... XA XA.............

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ.......'ΜΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΡΟΠΛΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟ''
Η ΛΙΘΟΥΑΝΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΣ Ή ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ?
ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ?
ΕΓΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΠΤ ΡΑΤΑΤΟΥΙ.

GLORY 4

Δημοσίευση από DOXARAS4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 19:44

fumangus έγραψε:Και τι θα πει αυτό; Επειδή εγώ θα είμουν 10 φορές χειρότερος απο τους υπάρχοντες, εαν είμουν στη θέση τους στην ερασυτεχνική, αυτό σημαίνει οτι δε μπορώ να τους κριτικάρω ή να απαιτώ περισσότερα;
Και αυτοί άμα ήταν στη θέση μας στο σύνδεσμο,ηκερκίδα και ο σύνδεσμος θα ήταν 10 φορές πιο μπουρδέλο. Αυτό σημαίνει οτι άμα έχουμε σκατά κερκίδα και γίνουμε ρεζίλι πανελλαδικά και ρθεί ο Δάϊλος ή ο Πιτ να με κριτικάρει, να τους σπάσω κανένα δόντι; Με τη λογική σας έτσι θα πρεπε.
Και η σύγκριση οπαδών - ερασυτεχνικής δεν υπάρχει. Συγκρίνεις πορτοκάλια με πατάτες. Αμα θες την ανοίγουμε τη κουβέντα για να καταλάβεις οτι ο σύνδεσμος ούτε κρατιέταιαπο λίγους, ούτε πίνει μόνο μπύρες. 2 - 3 άτομα να λείπαν απο τον πυρήνα του συνδέσμου, τα πράγματα θα ταν υπο διάλυση. Ο πυρήνας είναι μικρός, αλλα το σύνδεσμο το τρέχουν όλοι.

Το θέμα είναι οτι οι άνθρωποι μετατρέπονται απο προοδευτικά σε συντηριτικά στοιχεία όσον αφορά τη Δόξα. Απο κει που τη σπρώχναν μπροστά, αρχίζουν να την τραβάν κάτω. Ελληνικά γράφω, αλλα πρέπει να τα γράψω δεύτερη φορά, γιατί κάποιοι δε ξέρουν να διαβάζουν. ΚΑΛΑ ΥΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Κάθεσαι και με λες για χαρακτήρες που δε κάνουν και μαλακίες. Η ουσία είναι άλλη. ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ;
Μήπως θα έπρεπε να έχει; Στην ερασυτεχνική πρέπει να μπαίνουν επιστήμονες ΜΟΝΟ. Ούτε καν επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Δε με νοιάζει να είναι καπάτσοι και τέτοιες μαλακίες. Ο επιχειρηματίας για να είναι επιτυχημένος, θα πρέπει να είναι λαμόγιο ή το λιγότερο, να έχει εξαρτήσεις.
Ενώ ο επιστήμονας εγγυάται κάποιο ήθος (συνήθως) και πετυχαίνει στην επαγγελματική του ζωή με τις γνώσεις και την ιδιότητα του και οχι με κομπίνες και εξαρτήσεις όπως όλοι οι επιχειρηματίες. Δεν είναι απολυτο, δεν αοκλείω να είναι και κάποιος μη επιστήμονας, αλλα αυτό είναι εξαίρεση, ο κανόνας πρέπει να είναι επιστήμονες.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΡΕ ΦΟΥ??? ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ, Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ 'ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΝΩΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ'. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ 'ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ'. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΥΓΜΗΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. ΑΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΙΔΗ (ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΥ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΜΑΣΗΣΑΝ.
ΠΙΣΤΕΨΑΝ Ή ΗΛΠΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ...ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΛΑ. Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ 'ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΣΑΜΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ'. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΙΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ 'ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ', ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ. 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, Ο ΜΙΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 'ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΥΠΌΣΤΗΡΙΖΕΣ?'. ΛΕΓΕ-ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΠΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΥΓΜΗΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.

ΕΠΕΙΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΠΑΔΩΝ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΠΑ, ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.

ΤΡΙΤΟΝ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ. ΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΑΧΡΗΣΤΟΙ'. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΝ ΝΑ ΦΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΜΗΞΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΠΟΥ ΣΠΑΣΑΜΕ ΑΥΓΑ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΠ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΑΤΩΣΑΝ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ??? Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ (Ε, ΟΚ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...) ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΙΟ 'ΛΑΙΚΟΣ' ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ 'ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ?'. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΥΡΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 'ΠΑΛΙΟΙ' ΚΑΙ 'ΝΕΟΙ' ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΑ ΑΝΕΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΡΑΣΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΙΝΤ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΟΙΝΤ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ...

DOXARAS4

Δημοσίευση από burgos Τετ 28 Ιουλ 2010 - 19:56

fumangus έγραψε:Και τι θα πει αυτό; Επειδή εγώ θα είμουν 10 φορές χειρότερος απο τους υπάρχοντες, εαν είμουν στη θέση τους στην ερασυτεχνική, αυτό σημαίνει οτι δε μπορώ να τους κριτικάρω ή να απαιτώ περισσότερα;

οταν εχω τις μπριζολες ψημενες ελα να τις φαμε μαζι και να τα πουμε απο κοντα...ολα τα αλλα ειναι ......

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από DOXARAS4 Τετ 28 Ιουλ 2010 - 19:58

ΡΕ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΦΩΤΟ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑ???ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΤΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ??? ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΩΣΕΙ. ΤΟΥΡΙΣΤΑ, Ε ΤΟΥΡΙΣΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΝΑ ΒΡΩ ΦΩΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ (ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...).

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΙ 'BULC IABUD AXOD' (DOXA DUBAI CLUB STA ARABIKA RE MALAKES Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_biggrin ) ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

DOXARAS4

Δημοσίευση από Sami Τετ 28 Ιουλ 2010 - 21:04

ανακινωθικαν 3 φιλικα και οι αριθμοι στις φανελες!

http://www.doxa-dramas.gr/index.php?subaction=sf&id=1280335567&archive=&start_from=&ucat=1,3&
Sami
Sami

Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ομάδα : ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑΡΑ
Registration date : 03/07/2010

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 0:42

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑΓΚΟΛ:

Μιλάει με τον Μοσχογιάννη που διαψεύδει
Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Δόξα και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις για να θωρακίσει τα μετόπισθεν. . Οι άνθρωποι της ΠΑΕ φαίνεται ότι έχουν εντοπίσει τον παίκτη που επιθυμούν κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ξενοφώντα Μοσχογιάννη, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Εθνικό και ολοκλήρωσε τη συνεργασία του. Βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης γιατί δεν αποδέχτηκε την πρόταση της πειραϊκής ομάδας και την περίπτωση του φέρεται να εξετάζουν οι μαυραετοί σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας. Το ενδιαφέρον δεν επιβεβαιώνει ο Μοσχογιάννης με τον οποίο μίλησε σήμερα το dramagoal για το σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες. «Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση από τη Δόξα”, δηλώνει ο 34χρονος αμυντικός και συμπλήρωσε: «Συζητάω με δύο τρεις ομάδες και πρέπει να αποφασίσω που θα συνεχίσω. Αν έρθει πρόταση, τότε θα τη συζητήσω…» Ο Μοσχογιάννης γεννήθηκε στον Πύργο της Ηλείας και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Πανηλειακό, ακολούθησε ο Πύργος (8 συμμετοχές), επέστρεψε για πέντε χρόνια στον Πανηλειακό (98 συμμετοχές και 2 γκολ), μεταγράφηκε για τριάμισι χρόνια στον ΟΦΗ (38 συμμετοχές και 3 γκολ), ακολούθησε για ΄δυο χρόνια η Κέρκυρα (53 συμμετοχές και 2 γκολ), για ένα χρόνο βρέθηκε στον Αστέρα Τρίπολης (2 συμμετοχές) και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Εθνικό (33 συμμετοχές και 2 γκολ). Την προηγούμενη σεζόν ο Μοσχογιάννης αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και πέτυχε 2 γκολ στους εντός έδρας αγώνες με Αιγάλεω (1-0) και Θρασύβουλο (2-0).

Ανοιχτό το θέμα του Βάντερσον
Ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Βάντερσον Κόστα Βιάνα για τη Δόξα. Ο 17χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων που θέλουν να τον πάρουν ως δανεικό με κυριότερο αντίπαλο τον γειτονικό Πανσερραϊκό γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει τον Τάσο Παπάζογλου. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο με τον ισχυρό άνδρα των λιονταριών Πέτρο Θεδωρίδη να τονίζει ότι δεν έχει σκοπό να ξεπουλήσει τον διεθνή αμυντικό και για να φύγει θα πρέπει να έρθει μία πρόταση που ικανοποιεί την ομάδα του. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Αθανάσιο Σάμιο να κάνει το τελικό μπάσιμο και να φέρει τον Βάντεσρον στη Δράμα που θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και ο κόσμος επιθυμεί να ντυθεί στα μαυρόασπρα.

Διπλές προπονήσεις στην Κουτσούφλιανη
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Δόξας στην Κουτσούφλιανη, όπου βρίσκεται εδώ και ένα τριήμερο. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις για τους παίκτες των μαυραετών. Το πρωί οι παίκτες τρέχουν με μπάλα για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και ακολουθούν ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το απόγευμα η προπόνηση είναι αφιερωμένη περισσότερο στην τακτική (αμυντική και επιθετική) με τον Γρηγορίου να ετοιμάζει την ομάδα με δύο σχηματισμούς (4-3-3 και 4-2-3-1). Στην πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κουμπρόγλου, ο οποίος ανέβασε πυρετό αλλά το απόγευμα προπονήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς.

Αναζητείται ο πρώτος αντίπαλος για φιλικό
Οι φίλοι της Δόξας περιμένουν την ανακοίνωση των φιλικών παιχνιδιών για προσαρμόσουν το καλοκαιρινό του πρόγραμμα. Ο Γρηγορίου δεν έχει κλείσει ακόμη τα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν στην Κουτσούφλιανη, αλλά το πρώτο φιλικό πλησιάζει και πιθανότατα θα γίνει την προσεχή Δευτέρα. Ο αντίπαλος δεν έχει βρεθεί ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του αντιπάλου που πιθανότατα προετοιμάζεται στην ευρύτερη περιοχή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ γνωστοποίησε τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μετά την επιστροφή της από την Κουτσούφλιανη. Η Δόξα θα αντιμετωπίσει στις 18 Αυγούστου την Προσοτσάνη εκτός έδρας, την Καβάλα στις 21 Αυγούστου στο «Ανθή Καραγιάννη» και τον Πανδραμαϊκο στις 25 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο της Δράμας.

Διάλεξαν νούμερα στις φανέλες οι παίκτες της Δόξας
Τα νούμερα που θα φορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο επέλεξαν οι 27 μέχρι στιγμής παίκτες της Δόξας, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε ποια επέλεξαν οι παίκτες μέσα από το επίσημο σάιτ της ομάδας. Αναλυτικά:

2. Δημήτρης Χατζηζήσης
3. Δημήτρης Γελαδάρης
4. Θόδωρος Πακάλτσης
5. Δήμος Μπαξεβανίδης
6. Κώστας Μανουσαρίδης
7. Γιάννης Χλωρός
8. Τόνι Γκονζάλες
10. Μάρκο Μαρκόφσκι
11. Κώστας Άγγος
14. Νίκος Τσιμπλίδης
15. Μοχάμεντ Κεϊτα
17. Νίκος Τρελλοπουλος
18. Βίτορ Μανουέλ Ντε Λίμα Σάντος
20. Γιώργος Μοσχάκης
21. Κύδων Καρλόπουλος
22. Χρήστος Ρούτσης
23. Θόδωρος Παπαδόπουλος
27. Αλέξης Κουμπρόγλου
28. Γιώργος Καρακώστας
30. Γιώργος Σουλογάνης
44. Θόδωρος Καραβελίδης
55. Άγγελος Βέρτζος
60. Αλέξανδρος Μελισσόπουλος
80. Χρήστος Χατζηπαντελίδης
86. Λευτέρης Τοπαλίδης
89. Λεάντρο Κάπελ
91 Ιάκωβος Σουτζόγλου

ΥΓ ΤΟ 9 ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ... Smile
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 0:47

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΓΙΑΞ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..........ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ......
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 1:15

ΕΓΩ ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΛΑΣ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΓΙΑΞ) ... Twisted Evil
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από Sami Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 1:59

SONICPUNK 4 έγραψε:Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΓΙΑΞ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..........ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ......

Μεσα Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_cool !!! Το "μαμω τον δικεφαλο αετο'' πως λεγετε στα Ολανδικα αραγε??? Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 25 Icon_scratch
Sami
Sami

Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ομάδα : ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑΡΑ
Registration date : 03/07/2010

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 2:24

Damn dubbele adelaar... Smile
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από PasGiannina Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 4:48

:lolll: :lolll: :lolll:
Ρε τι έχουμε πάθει!!!!!!!!
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από MYKONOS Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 6:34

πιστεψε με ................
εγω σαν τρελος παρακαλαω να παιξει ο Μπαοκσπορ με την Tottenham , γιατι στο Λονδινο μενω εκει κοντα στο γηπεδο............
θα παθουν πλακα τα μπαοκσπορ οταν ερθουν εκει κ δουν αυτοκολλητο,
our city our rules............
ΔΟΞΑ η πολη μας ανηκει................
MYKONOS
MYKONOS

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 8:25

SONICPUNK 4 έγραψε:Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΓΙΑΞ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..........ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ......

Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ?
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΝΩ Ή ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ(???) Ο ΣΟΝΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΗ(???) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΞΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΣ?.

Υ.Γ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΛΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ.
ΕΛΛΑΣ ΓΑΜΑ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.

GLORY 4

Σελίδα 25 από 40 Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης