Κουτί Παραπόνων
+93
morfi
Spyrpoul Pinezas
EUANDROSIPEIROS7
miazwipierikos
$tef-Pierikos
leon4idas
grafitas14
Rossoblu
Mitsos14
RED_LION-5-
proedrini
apaixtos
gkoysgkoynis87
ΝΙΚΟΣ 14
ELAFARAAS
iraklio4
snakes41986
kodeG6
Elafoulis
Nem 4
Spyrpoul14
Galletti-7-
Giovanni10
ofi athens
kontoblaxos
titormos_nikaia_g6
paranoia_trikala
LikeMe
cobra-4
brewster
DIAGORAS-ULTRAS-6
ionikaulas3revolution
Centaur
rodos-4-
κεμπαπ-δοξαρα
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
MPS
omilitissa
duhan
palios-4
kostas4
DIAGORAS--6
FANAT
nikos-aystriakos
agriniofan
Nikaia
ITVOL
savas-pane
coldlife
mozart
Stef-Pierikos
Kotsos_ACAB
Wolfang
monoDOXA!!!
remali
Falco
nik.18
mike12
Serraios-5-
elena6agrinio
rebels agia marina
grafikos
ILIOS9_ANTI-POK
MAciVOL
panetos6
iason
zarkaoui6
πάμμαχον
eddy
rinokeros-OFARA
ederson
vour
leone14
Michael
katakoyzinos1973
Κρόνιος
Pierikos1961
Fredericks -5-
mario4
_KALOGREZA
aoktshs777
Gas
SiDiS GATE -5-
warrior-6
giorgos37
sellos
psixiatros
rodfan
PasGiannina
zaxos4snakes
Blue - Warriors
Betafans
97 απαντήσεις
Σελίδα 30 από 41
Σελίδα 30 από 41 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41
Απ: Κουτί Παραπόνων
Διάβασα τα παραπανω,βλεπω πως υπαρχουν διαφορετικες οπτικες των πραγματων
και υποκειμενικη κριση που φανταζομαι πως προέρχετε απο την συμπαθεια ή μη προσώπων.
Θα σταθω σε καποια πραγματα που θεωρω πως εχουν νόημα (τουλάχιστον για μενα)
Καταρχην σ'αυτο που λεει ο palios-4 και ειναι σωστο
ειναι θετικο να υπαρχουν νεαρα άτομα κοντα μας και ειναι ένας απο τους βασικους
λογους που τους δωθηκαν πολλες ευκαιριες.
Οκ. εγω καταλαβαινω πως ειναι τετοια η φυση αυτής της ηλικείας που σε οδηγεί σε συνεχη
αμφισβητιση,αντιδραση στα παντα και τους παντες..
ετσι ειναι,έτσι ήταν,έτσι θα ειναι και έτσι πρεπει να ειναι..
παρολα αυτα,υπαρχουν και καποια ορια
ήδη μαζι τους ξεπεράσαμε κατα πολυ τους κανονες του φορουμ..γιατι ίσως άξιζε κι ολας..
αλλα μετα απο πολλες παρατηρησεις,ποινες,συζητησεις
οταν η κατάσταση παραμένει ίδια,καπου κατανταει ένας απεραντος χαβαλες ολο αυτο το πραγμα,κατι το οποιο ειναι η καλυτερη τους...αλλα..πρεπει να λειτουργησει και το φορουμ.
Κι επισης μην ξεχναμε πως υπαρχουν κι αλλα παιδια,πολλα παιδια σ'αυτες τις ηλικειες στο φορουμ..αλλα βλεπετε..βλεπουμε πως λειτουργουν και συμπεριφερονται.
Μια γενικοτερη τοποθετηση σ'αυτα που γραφει ο Γιωργος..
η υβρις θα πρεπει να "τιμωρειται" ειτε καποιος ξεκιναει έναν καυγα, ειτε απανταει σε έναν
καυγα,αλλιως ειναι απλο δεν μπορει να λειτουργισει το πραγμα έτσι.
Οι λογοι που έγιναν οι οριστηκες διαγραφες τουλαχιστον δεν νομιζω πως χρειαζεται να εξηγηθουν..μπορει οποιος θελει να δει τα κειμενα τους (οτι εχει μεινει και θα καταλαβει)
το σιγουρο ειναι πως δεν έγιναν επειδη καποιοι ξηπνησαν μια μερα και ειπαν
- βαριεμαι ρε μεγαλε,τι να κανουμε σημερα
-δεν ριχνουμε 5-6 διαγραφες να αποκτησει ενδιαφερον ημερα
το σιγουρο ειναι πως δεν έγιναν απο την μια μερα στην αλλη
το σιγουρο ειναι πως υπήρχαν πολλες προειδοποιήσεις
(απειλες,ισως να τις βλεπουν καποιοι)
το σιγουρο επισης ειναι πως δεν παρθηκαν ποτε σοβαρα υποψιν αυτες οι προειδοποιήσεις.
Και μην γελοιόμαστε λιγα άτομα δημιουργουν θεμα,ήδη πολλοι απο αυτους έχουν διαγραφει
κι αν χρειαστει θα διαγραφουν κι αλλοι..
Ειναι αναγκη να γινει για να μπορουν να συμμετεχουν στις συζητησεις και μελη που δεν το κανουν γιατι απλα δεν γουσταρουν στα καλα καθουμενα να ακουσουν Χριστοπαναγιες..
Οποια τακτικη και να ακολουθηθει δεν θα μπορεσει να ικανοποιησει τους πάντες
δεν θα μπορεσει να μας φερει στο 100% το αποτέλεσμα που θέλουμε..
η προσπάθεια γινετε στο να έχουμε όσο το δυνατον καλυτερο αποτέλεσμα.
Προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να απολογηθω,ουτε να αισθανθω άσχημα για τις διαγραφες
ας ντρεποντουσαν αυτοι που γραφαν (αφου θελετε να δειτε μπινελικια θα τα γραψω ετσι χυμα,για να δειτε τι διαβαζουμε και διορθωνουμε- σβηνουμε)
edit: διεγραψα καποια "στολιδια" που τα έβαλα απλα για να δουμε περιτινος προκειται.
δεν υπαρχει λογος να φαίνονται άλλο
και αλλα πολλα...εμετικα και αλλα χειροτερα που διαβαζουμε και σε pm
και υποκειμενικη κριση που φανταζομαι πως προέρχετε απο την συμπαθεια ή μη προσώπων.
Θα σταθω σε καποια πραγματα που θεωρω πως εχουν νόημα (τουλάχιστον για μενα)
Καταρχην σ'αυτο που λεει ο palios-4 και ειναι σωστο
ειναι θετικο να υπαρχουν νεαρα άτομα κοντα μας και ειναι ένας απο τους βασικους
λογους που τους δωθηκαν πολλες ευκαιριες.
Οκ. εγω καταλαβαινω πως ειναι τετοια η φυση αυτής της ηλικείας που σε οδηγεί σε συνεχη
αμφισβητιση,αντιδραση στα παντα και τους παντες..
ετσι ειναι,έτσι ήταν,έτσι θα ειναι και έτσι πρεπει να ειναι..
παρολα αυτα,υπαρχουν και καποια ορια
ήδη μαζι τους ξεπεράσαμε κατα πολυ τους κανονες του φορουμ..γιατι ίσως άξιζε κι ολας..
αλλα μετα απο πολλες παρατηρησεις,ποινες,συζητησεις
οταν η κατάσταση παραμένει ίδια,καπου κατανταει ένας απεραντος χαβαλες ολο αυτο το πραγμα,κατι το οποιο ειναι η καλυτερη τους...αλλα..πρεπει να λειτουργησει και το φορουμ.
Κι επισης μην ξεχναμε πως υπαρχουν κι αλλα παιδια,πολλα παιδια σ'αυτες τις ηλικειες στο φορουμ..αλλα βλεπετε..βλεπουμε πως λειτουργουν και συμπεριφερονται.
Μια γενικοτερη τοποθετηση σ'αυτα που γραφει ο Γιωργος..
η υβρις θα πρεπει να "τιμωρειται" ειτε καποιος ξεκιναει έναν καυγα, ειτε απανταει σε έναν
καυγα,αλλιως ειναι απλο δεν μπορει να λειτουργισει το πραγμα έτσι.
Οι λογοι που έγιναν οι οριστηκες διαγραφες τουλαχιστον δεν νομιζω πως χρειαζεται να εξηγηθουν..μπορει οποιος θελει να δει τα κειμενα τους (οτι εχει μεινει και θα καταλαβει)
το σιγουρο ειναι πως δεν έγιναν επειδη καποιοι ξηπνησαν μια μερα και ειπαν
- βαριεμαι ρε μεγαλε,τι να κανουμε σημερα
-δεν ριχνουμε 5-6 διαγραφες να αποκτησει ενδιαφερον ημερα
το σιγουρο ειναι πως δεν έγιναν απο την μια μερα στην αλλη
το σιγουρο ειναι πως υπήρχαν πολλες προειδοποιήσεις
(απειλες,ισως να τις βλεπουν καποιοι)
το σιγουρο επισης ειναι πως δεν παρθηκαν ποτε σοβαρα υποψιν αυτες οι προειδοποιήσεις.
Και μην γελοιόμαστε λιγα άτομα δημιουργουν θεμα,ήδη πολλοι απο αυτους έχουν διαγραφει
κι αν χρειαστει θα διαγραφουν κι αλλοι..
Ειναι αναγκη να γινει για να μπορουν να συμμετεχουν στις συζητησεις και μελη που δεν το κανουν γιατι απλα δεν γουσταρουν στα καλα καθουμενα να ακουσουν Χριστοπαναγιες..
Οποια τακτικη και να ακολουθηθει δεν θα μπορεσει να ικανοποιησει τους πάντες
δεν θα μπορεσει να μας φερει στο 100% το αποτέλεσμα που θέλουμε..
η προσπάθεια γινετε στο να έχουμε όσο το δυνατον καλυτερο αποτέλεσμα.
Προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να απολογηθω,ουτε να αισθανθω άσχημα για τις διαγραφες
ας ντρεποντουσαν αυτοι που γραφαν (αφου θελετε να δειτε μπινελικια θα τα γραψω ετσι χυμα,για να δειτε τι διαβαζουμε και διορθωνουμε- σβηνουμε)
edit: διεγραψα καποια "στολιδια" που τα έβαλα απλα για να δουμε περιτινος προκειται.
δεν υπαρχει λογος να φαίνονται άλλο
και αλλα πολλα...εμετικα και αλλα χειροτερα που διαβαζουμε και σε pm
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Σαβ 29 Μάης 2010 - 17:17, 2 φορές συνολικά
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
συμφωνω απολυτα με τις κρισεις των φιλων συντονιστων.Νουθεσια ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.....Αν δεν καταλαβαινει με τη 1η,με τη 2η.....ε...αντε καπου αλλου να παιξεις....
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο SPYRPOUL ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ SPYRPOUL ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΘΗΚΕ
ΝΙΚΟΣ 14- Αριθμός μηνυμάτων : 588
Ομάδα :
Registration date : 14/06/2009
Φίλε δεν θα απολογούμαστε συνεχώς γιατί τον έναν γιατί τον άλλον...
Yπάρχει ανακοίνωση και υπάρχει και ποινολόγιο....
Δεν θα παίζουμε ανάλογα με τις ορέξεις και τα κέφια του καθενός....
Έχουμε +1000 μέλη που δεν μας φταίνε σε τίποτα για μερικούς που δεν
χαμπαριάζουν με τίποτα...
Εγώ προσωπικά και ολα τα άλλα παιδιά που έχουμε το δύσκολο αυτό έργο
λυπούμαστε αφάνταστα για ολες τις διαγραφές αλλα ηταν κατι αναγκαίο αν
θέλουμε να κρατήσουμε αυτο το φόρουμ στο επίπεδο που του αξίζει.
Είμαστε ενα φόρουμ με οπαδούς απο ολες σχεδόν τις ομάδες της Ελλάδος
με διαφορετική κουλτούρα μεταξύ τους και με διαφορετικό τρόπο σκέψης
πολλές φορές με αποτέλεσμα να έχουμε παρατράγουδα αρκετές φορές...
Βοηθήστε ολοι με τον τρόπο σας αυτο να γίνει πιο εύκολο...
Yπάρχει ανακοίνωση και υπάρχει και ποινολόγιο....
Δεν θα παίζουμε ανάλογα με τις ορέξεις και τα κέφια του καθενός....
Έχουμε +1000 μέλη που δεν μας φταίνε σε τίποτα για μερικούς που δεν
χαμπαριάζουν με τίποτα...
Εγώ προσωπικά και ολα τα άλλα παιδιά που έχουμε το δύσκολο αυτό έργο
λυπούμαστε αφάνταστα για ολες τις διαγραφές αλλα ηταν κατι αναγκαίο αν
θέλουμε να κρατήσουμε αυτο το φόρουμ στο επίπεδο που του αξίζει.
Είμαστε ενα φόρουμ με οπαδούς απο ολες σχεδόν τις ομάδες της Ελλάδος
με διαφορετική κουλτούρα μεταξύ τους και με διαφορετικό τρόπο σκέψης
πολλές φορές με αποτέλεσμα να έχουμε παρατράγουδα αρκετές φορές...
Βοηθήστε ολοι με τον τρόπο σας αυτο να γίνει πιο εύκολο...
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ Ο SPYRPOUL. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΙΑΣΟΝΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.
Ομάδα :
Φίλε Γιώργο, χαμένος κόπος...giorgos37 έγραψε:Εχω την ίδια απορία με τον Pierikos1961 σχετικά με τον μπρούστερ. Δεν θυμάμαι να έβρισε ποτέ. Ειρωνικά και προκλητικά ποστ είχε, πάντοτε σαν απάντηση σε άλλα ποστ με το ίδιο και χειρότερο ύφος.
Τον σπύρπουλ δεν ξέρω γιατί έφαγε οριστικό μπαν, δεν παρακολουθώ όλα τα φόρουμ. Πάντως όπου γράφαμε μαζί, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί αυτή την ποινή, εν αντιθέσει με τον κοστάκη και τον άθενς που μόνη τους ασχολία ήταν να βρίζουν.
Επίσης ο κοκκινιώτης έφαγε 2 μέρες μπαν, την ίδια ποινή δηλ. με άλλους που έχουν γράψει του κόσμου τις βρισιές εναντίον άλλων μελών και ομάδων. Και δεν μιλάμε για απλά προκλητικά ή ειρωνικά ποστ, μιλάμε για κανονικό και επαναλαμβανόμενο υβρεολόγιο.
Το ίδιο πιστεύω και για τον Κρόνιο, ο οποίος φαίνεται ότι τιμωρήθηκε αναδρομικά κι όχι επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ρε παιδιά, το ότι είναι 49 χρονών δεν σημαίνει μόνο ότι πρέπει να αυτοσυγκρατείται. Σημαίνει επίσης ότι θέλοντας και μη, υπάρχει μηδενικό επίπεδο ανοχής σε πιτσιρίκια που τον βρίζουν.
Αν μας βρίσει κάποιος έξω, δεν κάνουμε ότι δεν τον ακούμε. Τον αρχίζουμε στις φάπες. Δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε ανώτερο επίπεδο απέναντι στους υβριστές μας. Και μάλιστα σε έναν χώρο που μπαίνουν άλλοι 1000 άνθρωποι.
Εκεί ακριβώς πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα.
Στην εξίσωση ευθυνών θύτη - θύματος.
Το καταλαβαίνω ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο για τους διαχειριστές να επεμβαίνουν αμέσως στις προκλήσεις. Δεν είναι επαγγελματίες μοντερέιτορς.
Από την άλλη, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο και για τον χρήστη, να διαβάζει παρέα με άλλους 200 χρήστες ότι είναι μαλάκας και να κάνει ότι δεν βλέπει.
Προκλητικά και ειρωνικά ποστ υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Είναι στη φύση των φόρουμ, ιδιαίτερα σε αυτό που συνυπάρχουν όλες οι ομάδες.
Ποιόν προσπαθείς να πείσεις τώρα;
Ποιός θα καταλάβει;
Μόνο όποιος βάλει το ρημάδι να δουλέψει...
Και δυστυχώς εδώ, πολλοί το χρησιμοποιούν μόνο για δημόσιες σχέσεις...
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
να πω κατ αρχην οτι εχω χασει επεισοδια και δεν εχω παρει γραμμη τι εκριβως εχει γινει
να πω οτι συμφωνω απολυτα και με τον palios και με τon giorgos37
δεν ζηταει κανεις να πολογειθη κανενας απο τους mod
αλλα απο τα 1000+ μελη που λες iason θελω να κανεις αν σου ειναι ευκολο μια ερευνα να δεις ποια ειναι τα πραγματικα ενεργα μελη
ποιοι ποσταρουν και για θεματα ουσιας και για το αθλημα και για το οπαδικο εστω και αν ξεφευγουν πολλες ή λιγες φορες και ποιοι απ τους 1000+ ειναι μεσα και παρακολουθουν χωρις να εχουν ποσταρη ουτε μια φορα ή οταν το κανουν θα ειναι για να σπαμαρουν
τι να λεει δηλαδη εαν ειναι 1000 ΄10000 μελη και τα ενεργα δεν ξεπερνουν τα 100΄
ειλικρινα με τα παιδια που αναφερωνται ως διαγραφεντες δεν ειχα διαπιστωσει εγω κατι ειδικα με τον μπρουστερ και τον σπυρουλ
απ την αλλη βεβαια δεν ειμαι και ο αρμοδιος για να ελεγχω και να παρακολουθω οπως ειναι η δουλεια των μοντ
εγω εχω να κανω μια προταση να διαγραφουν ολοι οσοι δεν ποσταρουν τουλαχιστον ενα ποστ την βδομαδα και να ακυρωθουν οι διγραφες μελων που ειναι απ τους παλιους στον χωρο και ισως να ξεπερσαν τα ορια και τους κανονες αλλα παντα κρατουσαν ζωντανο και ενδιαφεροντα αυτον εδω το χωρο
υ.γ. iason χαλαρωσε λιγο το υφακι σου
το οτι εισαι mod ειναι και δικη σου επιλογη
οταν σου ειπαν να αναλαβεςι δεν ηξερες οτι επρεπε να καταναλωσεις χρονο και δουλεια για να ανατποκριθεις στα καθηκοντα σου?
και ποιο ειναι το επιπεδο που του αξιξει του χωρου αυτουνου
να εχει 1000+ μελη και οι 900 να ειναι ρουφιανοι και παρατηρητες και μουγγοι?
ή να ειναι ζωντανος και ας ξεφευγει και μερικες φορες η κατασταση
για τα pm δεν εχω να πω κατι και εγω εχω λαβει αρκετα υβριστικα απειλητικα
και απλως γελαω
αλλα απο τα 1000+ μελη που λες iason θελω να κανεις αν σου ειναι ευκολο μια ερευνα να δεις ποια ειναι τα πραγματικα ενεργα μελη
ποιοι ποσταρουν και για θεματα ουσιας και για το αθλημα και για το οπαδικο εστω και αν ξεφευγουν πολλες ή λιγες φορες και ποιοι απ τους 1000+ ειναι μεσα και παρακολουθουν χωρις να εχουν ποσταρη ουτε μια φορα ή οταν το κανουν θα ειναι για να σπαμαρουν
τι να λεει δηλαδη εαν ειναι 1000 ΄10000 μελη και τα ενεργα δεν ξεπερνουν τα 100΄
ειλικρινα με τα παιδια που αναφερωνται ως διαγραφεντες δεν ειχα διαπιστωσει εγω κατι ειδικα με τον μπρουστερ και τον σπυρουλ
απ την αλλη βεβαια δεν ειμαι και ο αρμοδιος για να ελεγχω και να παρακολουθω οπως ειναι η δουλεια των μοντ
εγω εχω να κανω μια προταση να διαγραφουν ολοι οσοι δεν ποσταρουν τουλαχιστον ενα ποστ την βδομαδα και να ακυρωθουν οι διγραφες μελων που ειναι απ τους παλιους στον χωρο και ισως να ξεπερσαν τα ορια και τους κανονες αλλα παντα κρατουσαν ζωντανο και ενδιαφεροντα αυτον εδω το χωρο
υ.γ. iason χαλαρωσε λιγο το υφακι σου
το οτι εισαι mod ειναι και δικη σου επιλογη
οταν σου ειπαν να αναλαβεςι δεν ηξερες οτι επρεπε να καταναλωσεις χρονο και δουλεια για να ανατποκριθεις στα καθηκοντα σου?
και ποιο ειναι το επιπεδο που του αξιξει του χωρου αυτουνου
να εχει 1000+ μελη και οι 900 να ειναι ρουφιανοι και παρατηρητες και μουγγοι?
ή να ειναι ζωντανος και ας ξεφευγει και μερικες φορες η κατασταση
για τα pm δεν εχω να πω κατι και εγω εχω λαβει αρκετα υβριστικα απειλητικα
και απλως γελαω
eddy- Αριθμός μηνυμάτων : 1324
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
eddy έγραψε:να πω κατ αρχην οτι εχω χασει επεισοδια και δεν εχω παρει γραμμη τι εκριβως εχει γινει
συμφωνω απολυτως με την προταση....
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
Συμφωνώ με την πρόταση σου για διαγραφές μη ενεργών χρηστών.
Αλλα το πρόβλημα δεν ειναι με τους μη ενεργούς αλλα με κάποιους ενεργούς.
Οσο για το "υφάκι" μου αυτό ήταν και αυτό ειναι και σε οποίον αρέσει...
Αλλα το πρόβλημα δεν ειναι με τους μη ενεργούς αλλα με κάποιους ενεργούς.
Οσο για το "υφάκι" μου αυτό ήταν και αυτό ειναι και σε οποίον αρέσει...
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
το έχουν γράψει και άλλες φορές οπαδοί άλλων ομάδων
ας το γράψω και εγώ. Κάποιοι αν δεν είναι σε μια κλίκα
που έχει σχηματιστεί, ή αν δεν φοράνε μπλε και κόκκινα
περνάνε άσχημα.
Διαφωνώ με τις αποφάσεις του ποινολογίου, τις θεωρώ αυθαίρετες.
Το φόρουμ ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές.
Κατάντησε ένας χώρος υποκρισίας, ρουφιανιάς και μουγκαμάρας..
καληνύχτα μας.
ας το γράψω και εγώ. Κάποιοι αν δεν είναι σε μια κλίκα
που έχει σχηματιστεί, ή αν δεν φοράνε μπλε και κόκκινα
περνάνε άσχημα.
Διαφωνώ με τις αποφάσεις του ποινολογίου, τις θεωρώ αυθαίρετες.
Το φόρουμ ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές.
καληνύχτα μας.
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Οποιος διαφωνει,οποιος δεν γουσταρει,οποιος απλα δεν του αρεσει το betafans.....Eιναι ελευθερος να φυγει.Πριν 3 μηνες σχεδον...ειχαμε συμφωνησει οτι η σελιδα αυτη...θα αλλαξει.Επρεπε να σταματησει ο οχετος που ειχε καταληξει να ειναι.Διαγραφηκαν πολλα μελη και δικαιως.ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.Αν δεν μου αρεσει μια κατασταση... την αποφευγω.
coldlife- Moderator
Ομάδα :
καληνύχτα μας.
+1000
eddy- Αριθμός μηνυμάτων : 1324
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Φίλοι μου, μεγάλοι και μικροί, ίσιοι και στραβοί, ορθοί κι ανάποδοι, σωστοί και μη, συνεχίζουμε.
Ότι κάναμε, κάνουμε και δεν έχει αλλάξει τίποτε όσον αφορά την λειτουργία του forum.
Εξακολουθούν να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες τους οποίους από την αρχή έχουμε και σύμφωνα με αυτούς βαδίσαμε, βαδίζουμε και θα βαδίσουμε.
Κάποια πράματα δεν επιτρέπονται και ορθώς έτσι γίνεται.
Κάποια από αυτά τα έγραψε ο φίλος μας ο selloς παραπίσω σε κάποιο post του.
Θεία, Παναγίες, Αγίους κλπ, οικογένειες, μανάδες, αδερφές κλπ, γαμήσια κλπ, άσχημα ρατσιστικά και πολιτικά μηνύματα δεν επιτράπηκαν και ούτε θα επιτραπούν.
Αυτά για τα χοντρά και στα οποία δεν σηκώνεται καμία κουβέντα.
Πάμε στα πιο ψιλά και λεπτά.
Κάποιοι φίλοι και μέλη δεν είναι σωστοί. Συνεχώς προκαλούν, πικάρουν με άσχημο τρόπο και δημιουργούν αναστάτωση και προβλήματα.
Και για να είμαι και πιο σαφής θα πω πως και ένα ''μαλάκα'' που θα γραφτεί η'' ένα ''ανύπαρκτοι'' η'' ένα ''πουθενάδες'' η'' ένα ''κότες'' , είναι ικανό να κάνει μία ωραία συζήτηση χάλια μαύρα για να μη πω κάτι άλλο.
Δυστυχώς ορισμένοι δεν συγκρατιούνται και την έχουν πολύ εύκολη την πένα, τη γλώσσα και το πληκτρολόγιο.....
Δυστυχώς και εδώ συμβαίνει ότι και στις κερκίδες.
Ένας, άντε να μην το πω, ξεκινάει και οι άλλοι ακολουθούν.
Ένας του ΟΦΗ θα πει κάτι για τον Ιωνικό (τυχαίο παράδειγμα) και δώστου μετά και οι υπόλοιποι κι από τις δύο πλευρές.
Το ίδιο και για μέλη άλλων ομάδων και δώσε - πάρε.... και το βιολί βιολάκι.
Σε κάποια άλλα forums αυτά επιτρέπονται, ίσως και να την βρίσκουν κιόλας τα εκεί μέλη, θεωρώντας πως εκτονώνονται μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.
Εδώ όμως είμαστε ως forum διαφορετικά, φίλοι μου.
Πρωτίστως θα πω πως εδώ μέσα είμαστε άτομα απ`όλες τις ομάδες της Ελλάδος και κυρίως ομάδων εκτός ΠΟΚ όπου χάνει η μάνα το παιδί, ο τυμπανιστής το τύμπανο και η μπαγκέτα τον τυμπανιστή......
Δεύτερον είναι ξεκαθαρισμένο πως το betafans έχει κάποιον σκοπό και κάποιες επιδιώξεις τις οποίες δεν ξαναγράφω, κουράστηκα πια.....
Πάνω σε αυτόν τον σκοπό και πάνω σε αυτές τις επιδιώξεις βαδίζουμε, μπας και δούμε κάτι καλύτερο στον έρμο οπαδικό μας χώρο.
Οποιαδήποτε παρέκκλιση σε αυτά, δημιουργεί πρόβλημα και κάπου χτυπάει κόκκινο στο σύστημα betafans.
Όποιος θέλει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει κακό του κεφαλιού του, θα απομακρύνεται είτε δια της ηθελημένης οδού και από μόνος του, είτε δια της οδού των κανονισμών του forum.
Δυστυχώς μιας που αναφέρθηκε από κάποιον φίλο της Δόξας αν δεν κάνω λάθος, σε μέλη μικρά σε ηλικία, θα πως πως οι κανόνες ισχύουν για τους πάντες, από 7 χρονών που έχουν μάθει την αλφαβήτα, μέχρι και τον μεγαλύτερο σε ηλικία. Από τον πιο σωστό μέχρι και τον πιο κάφρο που τυχόν έκανε εγγραφή στο forum.
Το σίγουρο πάντως είναι πως σε όλους δίδονται ευκαιρίες ώστε να διορθωθούν, είτε με pms, είτε με γραφώμενα σε posts, είτε με προειδοποιήσεις warns, είτε με ολιγοήμερες απομακρύνσεις ban, είτε, είτε, είτε......
Κάποιοι έχουν καταλάβει και πλέον είναι σωστοί και είναι πάμπολλα τα παραδείγματα.
Κάποιοι όμως όχι και συνεχίζουν τα ίδια πράματα που δεν επιτρέπονται.
Ε, αυτοί θα απομακρυνθούν του forum, δεν κάνουν για εδώ μέσα.
Το σίγουρο πάντως είναι, πως άπαντες είναι καλοδεχούμενοι και ιδιαίτερα οι πιτσιρικάδες, αρκεί να είναι σωστοί.
Θα βρεθεί τώρα κάποιος και θα πει, καλά ρε φίλε ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος.
Θα απαντήσω και θα πω χωρίς περιττά λόγια, πως είμαι από αυτούς που δεν βρίζουν, δεν προκαλούν, δεν προσβάλουν, σέβεται και προσπαθεί για το καλύτερο.
Επιπλέον ένας που αφιερώνει πάμπολλες ώρες για το καλό του forum και κατά συνέπεια την επίτευξη του σκοπού και των επιδιώξεών του (άλλωστε αυτά με κρατάνε στο forum).
Ένας που προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να σβήσει τα ίδια τέτοια, ώστε να μην γίνονται τα άσχημα που κάπου παραπάνω ανάφερα.
Και τέλος ένας ο οποίος είναι στην θέση του υπευθύνου και διαχειριστή στο forum, μετά από επιλογή και ψηφοφορία των ίδιων μελών του forum.
Κι εγώ ξεκίνησα εδώ μέσα ως απλό μέλος και μετά από τα σωστά γραπτά μου, με ψηφοφορία με κάνατε moderator, μετά global moderator και τέλος και admin.
Δεν απολογούμαι και ανάφερα τον εαυτό μου ως παράδειγμα ξέροντας πως το ίδιο ισχύει και για τους λοιπούς υπευθύνους.
Εννοείται πως οι κανόνες ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο.
Οι περισσότεροι μπαίνουν για να περάσουν κάποιες λίγες ώρες ευχάριστα, να διαβάσουν κάτι καλό, να μάθουν κάποιο νέο για την ομάδα του αλλά και για τις άλλες ομάδες, να πουν κάτι ευχάριστο και αστείο για να γελάσουν και να χαρούν οι άλλοι (γεια σου φίλε Michael) κλπ κλπ.
Κάποιοι όμως που μπαίνουν μόνο και μόνο για να βρίσουν, προκαλέσουν, προσβάλουν κλπ, δεν έχουν θέση στο forum.
Ξεκαθαρισμένο αυτό, τελεία και παύλα.
Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι τραβάνε αυτοί που επιλέχθηκαν να βρίσκονται εδώ μέσα ως υπεύθυνοι. Κανείς δεν γνωρίζει τι φτιάχνουμε πάρα πολλές ώρες καθημερινώς εδώ μέσα πάλι.
Και με τι ασχολούμαστε?.....δυστυχώς όλοι σας ξέρετε.
Έχουμε γίνει σβήστρες, γομολάστιχες, πυροσβεστήρες κλπ για να μη πω κάτι άλλο......
Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν και εκτιμούν αυτό που γίνεται. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι που όχι, δεν εκτιμούν και στην πρώτη ευκαιρία θα την πουν κιόλας και ορισμένες φορές και με άσχημο τρόπο, μη υπολογίζοντας πως και οι υπεύθυνοι είναι άνθρωποι, πως πιθανόν να διέφυγε κάτι της προσοχής των και τέλος πως κι αυτοί είναι οπαδοί κάποιας ομάδας.
Άλλοι δε, βλέπουν κάτι στραβό και μη καλό και αμέσως να απαντήσουν, εννοείται με κάτι αντίστοιχο στραβό και μη καλό, μη καν δίδοντας τον χρόνο σε κάποιον υπεύθυνο να επέμβει για να διορθώσει η'' να σβήσει.
Πολύ κακό κι αυτό που θυμίζει καταστάσεις δημοτικού σχολείου.....
Τέλος πάντων, πολλά έχω γράψει και ξέρω πως πολλοί δεν θα με διαβάσουν καν, αφού θα δουν και μεγάλο κείμενο.
Τελειώνω λέγοντας πως συνεχίζουμε και κάνω έκκληση σε όλους να γίνει προσπάθεια για κάτι καλύτερο, τόσο εδώ μέσα, όσο και έξω από εδώ στα γήπεδα κυρίως, αλλά και έξω από αυτά.
Άσπρισαν τα μαλλιά μας και κάποιοι γεράσαμε.........είδαμε πάρα πολλά, πάθαμε και μάθαμε........και φωνάζουμε ώστε κάποιοι μικρότεροι να μάθουν χωρίς να πάθουν....
Και είμαστε πάρα πολλοί τέτοιοι στο forum μας και απευθύνομαι κυρίως προς τους πιτσιρικάδες που έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι και που έχουν μάθει να μιλάνε λέγοντας την λέξη ''μαλάκα'' στις δέκα λέξεις εννιά φορές, ακόμη και σε άτομα κατά πολύ μεγαλύτερά τους.
Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν ορισμένοι.
Είναι καλύτερα να υπάρχουν φιλίες, να κάνουμε συναντήσεις περνώντας υπέροχα όπως περάσαμε έτσι σε όλες όσες έχουμε κάνει και να περνάμε καλά στα γήπεδα όπου παίζουν οι αγαπημένες μας ομάδες, τόσο στις έδρες μας, όσο και έξω από αυτές.
Είναι καλύτερα έτσι και όχι να αρπαζόμαστε σαν τα κοκόρια, να βριζόμαστε, να προκαλούμαστε, να προσβαλλόμαστε και να τσακωνόμαστε με τα άσχημα αποτελέσματα αυτών όπως επεισόδια, τραυματισμοί, νοσοκομεία, συλλήψεις, δικαστήρια, φυλακίσεις και άλλα χειρότερα που δεν θέλω να σκέφτομαι και να αναφέρω, αλλά δυστυχώς έχουμε δει.
Αυτά φίλοι μου....
Συγνώμη για το μακροσκελές μου κείμενο.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ότι κάναμε, κάνουμε και δεν έχει αλλάξει τίποτε όσον αφορά την λειτουργία του forum.
Εξακολουθούν να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες τους οποίους από την αρχή έχουμε και σύμφωνα με αυτούς βαδίσαμε, βαδίζουμε και θα βαδίσουμε.
Κάποια πράματα δεν επιτρέπονται και ορθώς έτσι γίνεται.
Κάποια από αυτά τα έγραψε ο φίλος μας ο selloς παραπίσω σε κάποιο post του.
Θεία, Παναγίες, Αγίους κλπ, οικογένειες, μανάδες, αδερφές κλπ, γαμήσια κλπ, άσχημα ρατσιστικά και πολιτικά μηνύματα δεν επιτράπηκαν και ούτε θα επιτραπούν.
Αυτά για τα χοντρά και στα οποία δεν σηκώνεται καμία κουβέντα.
Πάμε στα πιο ψιλά και λεπτά.
Κάποιοι φίλοι και μέλη δεν είναι σωστοί. Συνεχώς προκαλούν, πικάρουν με άσχημο τρόπο και δημιουργούν αναστάτωση και προβλήματα.
Και για να είμαι και πιο σαφής θα πω πως και ένα ''μαλάκα'' που θα γραφτεί η'' ένα ''ανύπαρκτοι'' η'' ένα ''πουθενάδες'' η'' ένα ''κότες'' , είναι ικανό να κάνει μία ωραία συζήτηση χάλια μαύρα για να μη πω κάτι άλλο.
Δυστυχώς ορισμένοι δεν συγκρατιούνται και την έχουν πολύ εύκολη την πένα, τη γλώσσα και το πληκτρολόγιο.....
Δυστυχώς και εδώ συμβαίνει ότι και στις κερκίδες.
Ένας, άντε να μην το πω, ξεκινάει και οι άλλοι ακολουθούν.
Ένας του ΟΦΗ θα πει κάτι για τον Ιωνικό (τυχαίο παράδειγμα) και δώστου μετά και οι υπόλοιποι κι από τις δύο πλευρές.
Το ίδιο και για μέλη άλλων ομάδων και δώσε - πάρε.... και το βιολί βιολάκι.
Σε κάποια άλλα forums αυτά επιτρέπονται, ίσως και να την βρίσκουν κιόλας τα εκεί μέλη, θεωρώντας πως εκτονώνονται μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.
Εδώ όμως είμαστε ως forum διαφορετικά, φίλοι μου.
Πρωτίστως θα πω πως εδώ μέσα είμαστε άτομα απ`όλες τις ομάδες της Ελλάδος και κυρίως ομάδων εκτός ΠΟΚ όπου χάνει η μάνα το παιδί, ο τυμπανιστής το τύμπανο και η μπαγκέτα τον τυμπανιστή......
Δεύτερον είναι ξεκαθαρισμένο πως το betafans έχει κάποιον σκοπό και κάποιες επιδιώξεις τις οποίες δεν ξαναγράφω, κουράστηκα πια.....
Πάνω σε αυτόν τον σκοπό και πάνω σε αυτές τις επιδιώξεις βαδίζουμε, μπας και δούμε κάτι καλύτερο στον έρμο οπαδικό μας χώρο.
Οποιαδήποτε παρέκκλιση σε αυτά, δημιουργεί πρόβλημα και κάπου χτυπάει κόκκινο στο σύστημα betafans.
Όποιος θέλει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει κακό του κεφαλιού του, θα απομακρύνεται είτε δια της ηθελημένης οδού και από μόνος του, είτε δια της οδού των κανονισμών του forum.
Δυστυχώς μιας που αναφέρθηκε από κάποιον φίλο της Δόξας αν δεν κάνω λάθος, σε μέλη μικρά σε ηλικία, θα πως πως οι κανόνες ισχύουν για τους πάντες, από 7 χρονών που έχουν μάθει την αλφαβήτα, μέχρι και τον μεγαλύτερο σε ηλικία. Από τον πιο σωστό μέχρι και τον πιο κάφρο που τυχόν έκανε εγγραφή στο forum.
Το σίγουρο πάντως είναι πως σε όλους δίδονται ευκαιρίες ώστε να διορθωθούν, είτε με pms, είτε με γραφώμενα σε posts, είτε με προειδοποιήσεις warns, είτε με ολιγοήμερες απομακρύνσεις ban, είτε, είτε, είτε......
Κάποιοι έχουν καταλάβει και πλέον είναι σωστοί και είναι πάμπολλα τα παραδείγματα.
Κάποιοι όμως όχι και συνεχίζουν τα ίδια πράματα που δεν επιτρέπονται.
Ε, αυτοί θα απομακρυνθούν του forum, δεν κάνουν για εδώ μέσα.
Το σίγουρο πάντως είναι, πως άπαντες είναι καλοδεχούμενοι και ιδιαίτερα οι πιτσιρικάδες, αρκεί να είναι σωστοί.
Θα βρεθεί τώρα κάποιος και θα πει, καλά ρε φίλε ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος.
Θα απαντήσω και θα πω χωρίς περιττά λόγια, πως είμαι από αυτούς που δεν βρίζουν, δεν προκαλούν, δεν προσβάλουν, σέβεται και προσπαθεί για το καλύτερο.
Επιπλέον ένας που αφιερώνει πάμπολλες ώρες για το καλό του forum και κατά συνέπεια την επίτευξη του σκοπού και των επιδιώξεών του (άλλωστε αυτά με κρατάνε στο forum).
Ένας που προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να σβήσει τα ίδια τέτοια, ώστε να μην γίνονται τα άσχημα που κάπου παραπάνω ανάφερα.
Και τέλος ένας ο οποίος είναι στην θέση του υπευθύνου και διαχειριστή στο forum, μετά από επιλογή και ψηφοφορία των ίδιων μελών του forum.
Κι εγώ ξεκίνησα εδώ μέσα ως απλό μέλος και μετά από τα σωστά γραπτά μου, με ψηφοφορία με κάνατε moderator, μετά global moderator και τέλος και admin.
Δεν απολογούμαι και ανάφερα τον εαυτό μου ως παράδειγμα ξέροντας πως το ίδιο ισχύει και για τους λοιπούς υπευθύνους.
Εννοείται πως οι κανόνες ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο.
Οι περισσότεροι μπαίνουν για να περάσουν κάποιες λίγες ώρες ευχάριστα, να διαβάσουν κάτι καλό, να μάθουν κάποιο νέο για την ομάδα του αλλά και για τις άλλες ομάδες, να πουν κάτι ευχάριστο και αστείο για να γελάσουν και να χαρούν οι άλλοι (γεια σου φίλε Michael) κλπ κλπ.
Κάποιοι όμως που μπαίνουν μόνο και μόνο για να βρίσουν, προκαλέσουν, προσβάλουν κλπ, δεν έχουν θέση στο forum.
Ξεκαθαρισμένο αυτό, τελεία και παύλα.
Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι τραβάνε αυτοί που επιλέχθηκαν να βρίσκονται εδώ μέσα ως υπεύθυνοι. Κανείς δεν γνωρίζει τι φτιάχνουμε πάρα πολλές ώρες καθημερινώς εδώ μέσα πάλι.
Και με τι ασχολούμαστε?.....δυστυχώς όλοι σας ξέρετε.
Έχουμε γίνει σβήστρες, γομολάστιχες, πυροσβεστήρες κλπ για να μη πω κάτι άλλο......
Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν και εκτιμούν αυτό που γίνεται. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι που όχι, δεν εκτιμούν και στην πρώτη ευκαιρία θα την πουν κιόλας και ορισμένες φορές και με άσχημο τρόπο, μη υπολογίζοντας πως και οι υπεύθυνοι είναι άνθρωποι, πως πιθανόν να διέφυγε κάτι της προσοχής των και τέλος πως κι αυτοί είναι οπαδοί κάποιας ομάδας.
Άλλοι δε, βλέπουν κάτι στραβό και μη καλό και αμέσως να απαντήσουν, εννοείται με κάτι αντίστοιχο στραβό και μη καλό, μη καν δίδοντας τον χρόνο σε κάποιον υπεύθυνο να επέμβει για να διορθώσει η'' να σβήσει.
Πολύ κακό κι αυτό που θυμίζει καταστάσεις δημοτικού σχολείου.....
Τέλος πάντων, πολλά έχω γράψει και ξέρω πως πολλοί δεν θα με διαβάσουν καν, αφού θα δουν και μεγάλο κείμενο.
Τελειώνω λέγοντας πως συνεχίζουμε και κάνω έκκληση σε όλους να γίνει προσπάθεια για κάτι καλύτερο, τόσο εδώ μέσα, όσο και έξω από εδώ στα γήπεδα κυρίως, αλλά και έξω από αυτά.
Άσπρισαν τα μαλλιά μας και κάποιοι γεράσαμε.........είδαμε πάρα πολλά, πάθαμε και μάθαμε........και φωνάζουμε ώστε κάποιοι μικρότεροι να μάθουν χωρίς να πάθουν....
Και είμαστε πάρα πολλοί τέτοιοι στο forum μας και απευθύνομαι κυρίως προς τους πιτσιρικάδες που έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι και που έχουν μάθει να μιλάνε λέγοντας την λέξη ''μαλάκα'' στις δέκα λέξεις εννιά φορές, ακόμη και σε άτομα κατά πολύ μεγαλύτερά τους.
Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν ορισμένοι.
Είναι καλύτερα να υπάρχουν φιλίες, να κάνουμε συναντήσεις περνώντας υπέροχα όπως περάσαμε έτσι σε όλες όσες έχουμε κάνει και να περνάμε καλά στα γήπεδα όπου παίζουν οι αγαπημένες μας ομάδες, τόσο στις έδρες μας, όσο και έξω από αυτές.
Είναι καλύτερα έτσι και όχι να αρπαζόμαστε σαν τα κοκόρια, να βριζόμαστε, να προκαλούμαστε, να προσβαλλόμαστε και να τσακωνόμαστε με τα άσχημα αποτελέσματα αυτών όπως επεισόδια, τραυματισμοί, νοσοκομεία, συλλήψεις, δικαστήρια, φυλακίσεις και άλλα χειρότερα που δεν θέλω να σκέφτομαι και να αναφέρω, αλλά δυστυχώς έχουμε δει.
Αυτά φίλοι μου....
Συγνώμη για το μακροσκελές μου κείμενο.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Ο FANAT κι ο Γκουσγκούνης να υποθέσω ότι βαδίζουν σύνμφωνα με αυτό το πνεύμα;
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Σαβ 29 Μάης 2010 - 15:44, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .)
gkoysgkoynis87- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ομάδα :
Registration date : 28/05/2010
Κρονιε τι σου Φταιει τωρα ο φιλος gkousgoynis87?? Τα λει χωρις να προκαλει η να βριζει... Ο καθενας λει την αποψει του ελευθερα...Αιντε..
ELAFARAAS- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Τόπος : rodos
Ομάδα :
Registration date : 24/03/2010
Φίλε ELAFARAAS, άστο....μη το παιδεύεις.
Δεν κατάλαβες, κάτι που ο Κρόνιος εννοείται πως κατάλαβε.
Δεν κατάλαβες, κάτι που ο Κρόνιος εννοείται πως κατάλαβε.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Ο μικρος μας φιλος Γκουσγκουνης ειναι απο τα άτομα που διαγραφηκαν
μπηκε ,για αλλη μια φορα για να δημιουργησει προβλημα και τιποτα παραπανω..
και ειναι κατι που δεν το περιμενα..
Τελος παντων..το θεμα έληξε..συνεχίζουμε..
μπηκε ,για αλλη μια φορα για να δημιουργησει προβλημα και τιποτα παραπανω..
και ειναι κατι που δεν το περιμενα..
Τελος παντων..το θεμα έληξε..συνεχίζουμε..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
ο Γκουσγκουνης ειναι παλιο διεγραμμενο μελος?Τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν ισχυει....Με παραμυθιασε?
coldlife- Moderator
Ομάδα :
Έχεις και συ πρόσβαση στις ΙΡ, καλό θα είναι να μάθεις πως και τι...
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
TI EINAI OI IP ?
Ομάδα :
η cia ηρθε στην πολη μας.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Registration date : 01/01/2010
η ταυτοτητα που περνει το pc σου οταν βγαινει στο internetΝΙΚΟΣ 14 έγραψε:TI EINAI OI IP ?
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
marios 4 ειπε.....
ποιοι ειναι ρε μαριε 4 αυτοι πεσ ..μας να μάθουμε και εμείς....
marios 4 ειπε.....
ποιοι ειναι ρε μαριε 4 αυτοι πεσ ..μας να μάθουμε και εμείς....
????????- Επισκέπτης
ο αναγιγνώσκων νοείτω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mario4 στις Κυρ 30 Μάης 2010 - 0:08, 1 φορά
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009