Κουτί Παραπόνων
+93
morfi
Spyrpoul Pinezas
EUANDROSIPEIROS7
miazwipierikos
$tef-Pierikos
leon4idas
grafitas14
Rossoblu
Mitsos14
RED_LION-5-
proedrini
apaixtos
gkoysgkoynis87
ΝΙΚΟΣ 14
ELAFARAAS
iraklio4
snakes41986
kodeG6
Elafoulis
Nem 4
Spyrpoul14
Galletti-7-
Giovanni10
ofi athens
kontoblaxos
titormos_nikaia_g6
paranoia_trikala
LikeMe
cobra-4
brewster
DIAGORAS-ULTRAS-6
ionikaulas3revolution
Centaur
rodos-4-
κεμπαπ-δοξαρα
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
MPS
omilitissa
duhan
palios-4
kostas4
DIAGORAS--6
FANAT
nikos-aystriakos
agriniofan
Nikaia
ITVOL
savas-pane
coldlife
mozart
Stef-Pierikos
Kotsos_ACAB
Wolfang
monoDOXA!!!
remali
Falco
nik.18
mike12
Serraios-5-
elena6agrinio
rebels agia marina
grafikos
ILIOS9_ANTI-POK
MAciVOL
panetos6
iason
zarkaoui6
πάμμαχον
eddy
rinokeros-OFARA
ederson
vour
leone14
Michael
katakoyzinos1973
Κρόνιος
Pierikos1961
Fredericks -5-
mario4
_KALOGREZA
aoktshs777
Gas
SiDiS GATE -5-
warrior-6
giorgos37
sellos
psixiatros
rodfan
PasGiannina
zaxos4snakes
Blue - Warriors
Betafans
97 απαντήσεις
Σελίδα 29 από 41
Σελίδα 29 από 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
ofi athens- Αριθμός μηνυμάτων : 370
Τόπος : αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : OFI MIA ZWH KAI STHN ALLH TH ZWH
Registration date : 31/08/2009
Απ: Κουτί Παραπόνων
Κάτι που παρατήρησα σήμερα, αν και δεν έχει πολύ σημασία απλά να το επισημάνω...
Πριν αλλάξει ο τρόπος απεικόνισης των warn είχα 2, ενώ ξαφνικά με το που άλλαξε η εικόνα έχω 3 (έχω να γράψω και κάτι μέρες στο φόρουμ, δεν το πήρα κανονικά δηλαδή...)
Πριν αλλάξει ο τρόπος απεικόνισης των warn είχα 2, ενώ ξαφνικά με το που άλλαξε η εικόνα έχω 3 (έχω να γράψω και κάτι μέρες στο φόρουμ, δεν το πήρα κανονικά δηλαδή...)
Elafoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 485
Τόπος : Rodos
Ομάδα :
Ομάδα :
Registration date : 26/08/2009
εξακολουθεις να έχεις 2 Eλαφούλη..
εχει αλλαξει λιγο ο τροπος απεικονισης,
αλλα το νουμερο παραμένει ίδιο..
εχει αλλαξει λιγο ο τροπος απεικονισης,
αλλα το νουμερο παραμένει ίδιο..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Όταν όμως περνάω τον κέρσορα πάνω από την εικόνα Σέλλο και τον αφήνω για λίγο εκεί γράφει 3 αντι για 2 που έγραφε παλιά...
Άσε που το χρώμα ήταν ανοιχτό πράσινο και τώρα έγινε κίτρινο
Άσε που το χρώμα ήταν ανοιχτό πράσινο και τώρα έγινε κίτρινο
Ομάδα :
Ομάδα :
δεν το ξερα πως μπορει να το δει καποιος κι έτσι..
παντως στο προφιλ,που μπαινουν και τα warn ειναι στο δευτερο..
και νομιζω πως γενικοτερα δεν εχει αλλαξει κατι,θα ρωτησουμε και τον beta
που ασχολήθηκε και ξερει και περισσοτερα..
παντως στο προφιλ,που μπαινουν και τα warn ειναι στο δευτερο..
και νομιζω πως γενικοτερα δεν εχει αλλαξει κατι,θα ρωτησουμε και τον beta
που ασχολήθηκε και ξερει και περισσοτερα..
sellos- Respected
Ομάδα :
Κι αυτοί που έχουν 0 warn αν αφήσεις τον κέρσορα δείχνει 1...
Πάντως είναι ωραίο,φαίνεται και το σήμα κινδύνου σ' αυτούς που έχουν πολλά warn...
Πάντως είναι ωραίο,φαίνεται και το σήμα κινδύνου σ' αυτούς που έχουν πολλά warn...
Ρε παιδια γιατι κιτρινισα?ποτε εφαγα warn? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010
απο rodfan
διαβαστηκε το παραπονο σου
δεν συμφωνω με αυτο που γραφεις
το σεβομαι,θα εκτιμηθει..αλλα δεν θα γινει απαραίτητα αποδεκτό.
ΥΓ. : Σέλλος έχω ένα παράπανο από εσένα και στο έγραψα στο τόπικ Ιωνικός - ΡΟΔΟΣ !!!!
διαβαστηκε το παραπονο σου
δεν συμφωνω με αυτο που γραφεις
το σεβομαι,θα εκτιμηθει..αλλα δεν θα γινει απαραίτητα αποδεκτό.
sellos- Respected
Ομάδα :
Θα εκτιμηθεί ????
Από ΟΛΟΥΣ τους διαχειριστές ????
Γιατί αν επανεκτιμηθεί ΜΟΝΟ από εσένα .... την γνώμη σου και την στάση σου στο συγκεκριμμένο θέμα .... ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ !!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Από ΟΛΟΥΣ τους διαχειριστές ????
Γιατί αν επανεκτιμηθεί ΜΟΝΟ από εσένα .... την γνώμη σου και την στάση σου στο συγκεκριμμένο θέμα .... ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ !!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σελλος αυτοτιμωρησου παλι!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ELAFARAAS- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Τόπος : rodos
Ομάδα :
Registration date : 24/03/2010
ρε θα μου πειτε γιατι κιτρινισα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ομάδα :
Γιατι πεταγεσε εκει που δεν σε σπερουν συνεχεια!!!
ELAFARAAS- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Τόπος : rodos
Ομάδα :
Registration date : 24/03/2010
sellos- Respected
Ομάδα :
ευχαριστω σελλο!
Ομάδα :
Είχα καμιά τριανταριά πόντους.
Ποιο παλιοζαγάρ μου πέρασε βόλτα όλα τα post βάζοντας μείον και με έφτασε στο ''0'' ?
Παλιοζαγάρια, ε παλιοζαγάρια.....
Ποιο παλιοζαγάρ μου πέρασε βόλτα όλα τα post βάζοντας μείον και με έφτασε στο ''0'' ?
Παλιοζαγάρια, ε παλιοζαγάρια.....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
PasGiannina έγραψε:Κούλαρε φίλε rodos-4- και πάρε ένα ποντάκι για να μην γκρινιάζεις.
Γκρινιάρη, ε γκρινιάρη. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πριν λιγο καιρο μου ειχες πει αυτο!!!Παρε τωρα απο μενα ενα ποντακι γιατι στο χρωστουσα και δε θελω να χρωσταω πουθενα
rodos-4-- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Τόπος : ΡΟΔΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ομάδα :
πληρωμενη απαντηση..
μας περιποιηθηκαν και τους δυο PG..
εμενα μου βαζαν και σε ποστ που απλα ανοιγα τα νηματα
των αγωνων..
και οπως ειπε ευστοχα ο μελανολευκος (Pierikos 1961, κατα κοσμον )
δεν τους άρεσαν οι ωρες που γινονταν οι αγωνες..
αντε να δωσω κι εγω κανενα ++++
sellos- Respected
Ομάδα :
Ρε τι έχουμε πάθει....
Παλιοζαγάρια, ε παλιοζαγάρια...
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Θα μου επιτρεψετε φιλοι διαχειριστες κλπ να πω μια γνωμη για τις προσφατες διαγραφες μελων οπως ο Κωστας-4,Σπυρπουλ,ΟΦΗ αθενς.
Τα παιδια αυτα ειναι ολα κατω απο 18 ,ισως και πολυ κατω καποια,και η παρουσια τους και μονο αποτελει οτι πιο υγιες για ενα οπαδικο φορουμ σαν το δικο μας.Αποτελει υποθηκη για το μελλον για αυτα που λεμε οτι πρεσβευουμε σε αυτο εδω το φορουμ.Και εμεις τα πεταμε εξω γιατι με τις προκλησεις τους παρεσυραν ποιους,εμας τους υπερηλικες;
Ακομη και η παρεκτροπη τους υγιη κινητρα εχει και εγω την χαιρομαι σαν τετοια.
Νομιζω οτι λογω του νεαρου τις ηλικιας θα αρμοζε περισοτερο μια νουθεσια εστω και επαναλαμβανομενη, με μια μικροτερη ποινη.
Τα παιδια αυτα ειναι ολα κατω απο 18 ,ισως και πολυ κατω καποια,και η παρουσια τους και μονο αποτελει οτι πιο υγιες για ενα οπαδικο φορουμ σαν το δικο μας.Αποτελει υποθηκη για το μελλον για αυτα που λεμε οτι πρεσβευουμε σε αυτο εδω το φορουμ.Και εμεις τα πεταμε εξω γιατι με τις προκλησεις τους παρεσυραν ποιους,εμας τους υπερηλικες;
Νομιζω οτι λογω του νεαρου τις ηλικιας θα αρμοζε περισοτερο μια νουθεσια εστω και επαναλαμβανομενη, με μια μικροτερη ποινη.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
titormos_nikaia_g6 έγραψε:ρε θα μου πειτε γιατι κιτρινισα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ?? Η ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΚΑΜΟΥΡΙ??? ΧΑΧΑΧΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
rebels agia marina- Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
palios-4 έγραψε:Θα μου επιτρεψετε φιλοι διαχειριστες κλπ να πω μια γνωμη για τις προσφατες διαγραφες μελων οπως ο Κωστας-4,Σπυρπουλ,ΟΦΗ αθενς.
Τα λεγόμενα αυτά του Παλιός-4 τα υιοθετώ και γω 100%...
Συμφωνώ απολύτως...
Ομάδα :
Ομάδα :
Θετική ψήφος και από μένα στον palios-4.
θα την ρίξω λίγο αργοτερα γιατί προσωρινά δεν με αφήνει.
Προσωπικά ξενέρωσα με την διαγραφή του brewster. Είναι από τα λίγα μέλη που εκτιμώ ιδιαίτερα σε αυτό το φόρουμ και βλέπω να αραιώνουμε επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό.
Δεν ξέρω αν υπήρξε αιτιολόγηση της απόφασης. Ξεκίνησα να διαβάζω την ανακοίνωση αλλά την σταμάτησα στην 2η-3η γραμμή όταν είδα ότι είναι το γνωστό κείμενο που ανεβαίνει κάθε τρεις και λίγο οπότε δεν είχε νόημα. Αν παρόλα αυτά υπήρξε αιτιολόγηση, πείτε το μου να κάτσω να την διαβάσω. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω γιατί ο brewster έφαγε οριστική διαγραφή και αποφασίστηκε ότι δεν πρέπει να αποτελεί μέλος της παρέας σε αντίθεση με κάποιους άλλους που σε 2 μέρες θα έχουν το δικαίωμα να ξαναμπούν και να αρχίσουν πάλι τις προκλήσεις...
θα την ρίξω λίγο αργοτερα γιατί προσωρινά δεν με αφήνει.
Προσωπικά ξενέρωσα με την διαγραφή του brewster. Είναι από τα λίγα μέλη που εκτιμώ ιδιαίτερα σε αυτό το φόρουμ και βλέπω να αραιώνουμε επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό.
Δεν ξέρω αν υπήρξε αιτιολόγηση της απόφασης. Ξεκίνησα να διαβάζω την ανακοίνωση αλλά την σταμάτησα στην 2η-3η γραμμή όταν είδα ότι είναι το γνωστό κείμενο που ανεβαίνει κάθε τρεις και λίγο οπότε δεν είχε νόημα. Αν παρόλα αυτά υπήρξε αιτιολόγηση, πείτε το μου να κάτσω να την διαβάσω. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω γιατί ο brewster έφαγε οριστική διαγραφή και αποφασίστηκε ότι δεν πρέπει να αποτελεί μέλος της παρέας σε αντίθεση με κάποιους άλλους που σε 2 μέρες θα έχουν το δικαίωμα να ξαναμπούν και να αρχίσουν πάλι τις προκλήσεις...
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
Εχω την ίδια απορία με τον Pierikos1961 σχετικά με τον μπρούστερ. Δεν θυμάμαι να έβρισε ποτέ. Ειρωνικά και προκλητικά ποστ είχε, πάντοτε σαν απάντηση σε άλλα ποστ με το ίδιο και χειρότερο ύφος.
Τον σπύρπουλ δεν ξέρω γιατί έφαγε οριστικό μπαν, δεν παρακολουθώ όλα τα φόρουμ. Πάντως όπου γράφαμε μαζί, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί αυτή την ποινή, εν αντιθέσει με τον κοστάκη και τον άθενς που μόνη τους ασχολία ήταν να βρίζουν.
Επίσης ο κοκκινιώτης έφαγε 2 μέρες μπαν, την ίδια ποινή δηλ. με άλλους που έχουν γράψει του κόσμου τις βρισιές εναντίον άλλων μελών και ομάδων. Και δεν μιλάμε για απλά προκλητικά ή ειρωνικά ποστ, μιλάμε για κανονικό και επαναλαμβανόμενο υβρεολόγιο.
Το ίδιο πιστεύω και για τον Κρόνιο, ο οποίος φαίνεται ότι τιμωρήθηκε αναδρομικά κι όχι επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ρε παιδιά, το ότι είναι 49 χρονών δεν σημαίνει μόνο ότι πρέπει να αυτοσυγκρατείται. Σημαίνει επίσης ότι θέλοντας και μη, υπάρχει μηδενικό επίπεδο ανοχής σε πιτσιρίκια που τον βρίζουν.
Αν μας βρίσει κάποιος έξω, δεν κάνουμε ότι δεν τον ακούμε. Τον αρχίζουμε στις φάπες. Δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε ανώτερο επίπεδο απέναντι στους υβριστές μας. Και μάλιστα σε έναν χώρο που μπαίνουν άλλοι 1000 άνθρωποι.
Εκεί ακριβώς πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα.
Στην εξίσωση ευθυνών θύτη - θύματος.
Το καταλαβαίνω ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο για τους διαχειριστές να επεμβαίνουν αμέσως στις προκλήσεις. Δεν είναι επαγγελματίες μοντερέιτορς.
Από την άλλη, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο και για τον χρήστη, να διαβάζει παρέα με άλλους 200 χρήστες ότι είναι μαλάκας και να κάνει ότι δεν βλέπει.
Προκλητικά και ειρωνικά ποστ υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Είναι στη φύση των φόρουμ, ιδιαίτερα σε αυτό που συνυπάρχουν όλες οι ομάδες.
Τον σπύρπουλ δεν ξέρω γιατί έφαγε οριστικό μπαν, δεν παρακολουθώ όλα τα φόρουμ. Πάντως όπου γράφαμε μαζί, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί αυτή την ποινή, εν αντιθέσει με τον κοστάκη και τον άθενς που μόνη τους ασχολία ήταν να βρίζουν.
Επίσης ο κοκκινιώτης έφαγε 2 μέρες μπαν, την ίδια ποινή δηλ. με άλλους που έχουν γράψει του κόσμου τις βρισιές εναντίον άλλων μελών και ομάδων. Και δεν μιλάμε για απλά προκλητικά ή ειρωνικά ποστ, μιλάμε για κανονικό και επαναλαμβανόμενο υβρεολόγιο.
Το ίδιο πιστεύω και για τον Κρόνιο, ο οποίος φαίνεται ότι τιμωρήθηκε αναδρομικά κι όχι επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ρε παιδιά, το ότι είναι 49 χρονών δεν σημαίνει μόνο ότι πρέπει να αυτοσυγκρατείται. Σημαίνει επίσης ότι θέλοντας και μη, υπάρχει μηδενικό επίπεδο ανοχής σε πιτσιρίκια που τον βρίζουν.
Αν μας βρίσει κάποιος έξω, δεν κάνουμε ότι δεν τον ακούμε. Τον αρχίζουμε στις φάπες. Δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε ανώτερο επίπεδο απέναντι στους υβριστές μας. Και μάλιστα σε έναν χώρο που μπαίνουν άλλοι 1000 άνθρωποι.
Εκεί ακριβώς πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα.
Στην εξίσωση ευθυνών θύτη - θύματος.
Το καταλαβαίνω ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο για τους διαχειριστές να επεμβαίνουν αμέσως στις προκλήσεις. Δεν είναι επαγγελματίες μοντερέιτορς.
Από την άλλη, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο και για τον χρήστη, να διαβάζει παρέα με άλλους 200 χρήστες ότι είναι μαλάκας και να κάνει ότι δεν βλέπει.
Προκλητικά και ειρωνικά ποστ υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Είναι στη φύση των φόρουμ, ιδιαίτερα σε αυτό που συνυπάρχουν όλες οι ομάδες.
[quote="Elafoulis"]
Συμφωνώ απολύτως.....
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ 1-2 ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΟΥΜΠΟΙΔΕΣ..............
palios-4 έγραψε:Θα μου επιτρεψετε φιλοι διαχειριστες κλπ να πω μια γνωμη για τις προσφατες διαγραφες μελων οπως ο Κωστας-4,Σπυρπουλ,ΟΦΗ αθενς.
Συμφωνώ απολύτως.....
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ 1-2 ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΟΥΜΠΟΙΔΕΣ..............
mike12- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα :
Registration date : 17/10/2009
Για να έχουμε την δυνατότητα και να χαιρόμαστε αυτό το φόρουμ κάποιοι
δουλέψανε πολύ μα πάρα πολύ...
Aν θέλανε να το παίξουνε καουμποϊδες να είσαστε σίγουροι οτι δεν θα το
κάνανε εδω....
Μην ειμαστε αχάριστοι....
Την μούρλα μας και την καύλα μας δεν θα την πληρώνουν οι mod....
Είπαμε υπάρχουν κανόνες για όλους, μα για όλους....
Αποστειρωμένοι όμως δεν γίνεται να είμαστε και υπάρχουν ανοχές...
Μερικοί όμως το εκμεταλλεύονται αυτο και το περνάνε σαν αδυναμία...
Επίσης οι "κλίκες" δεν θα περάσουν....απο όπου και αν προέρχονται...
δουλέψανε πολύ μα πάρα πολύ...
Aν θέλανε να το παίξουνε καουμποϊδες να είσαστε σίγουροι οτι δεν θα το
κάνανε εδω....
Μην ειμαστε αχάριστοι....
Την μούρλα μας και την καύλα μας δεν θα την πληρώνουν οι mod....
Είπαμε υπάρχουν κανόνες για όλους, μα για όλους....
Αποστειρωμένοι όμως δεν γίνεται να είμαστε και υπάρχουν ανοχές...
Μερικοί όμως το εκμεταλλεύονται αυτο και το περνάνε σαν αδυναμία...
Επίσης οι "κλίκες" δεν θα περάσουν....απο όπου και αν προέρχονται...
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
Σελίδα 29 από 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Σελίδα 29 από 41
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης