[9]Αιγαλεω-Ολυμπιακος βολου
+31
KALAMATA OLE
burgos
THE KING OF CITY
monoDOXA!!!
hallicutis
iason
πάμμαχον
ΨΥΧΟ
_KALOGREZA
brewster
voliotis-1-
mike12
eddy
remali
aigalew gate 12
zaxos4snakes
mario4
sellos
Boas12
agriniofan
mauri_thiella
PasGiannina
Pierikos1961
Sakis
fotis gate12
kallithea12
Michael
nikos-aystriakos
ilisios
MAciVOL
Gas
35 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 7
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: [9]Αιγαλεω-Ολυμπιακος βολου
κακο πραγμα η γρυπη των χοιρων.και δυστυχως
η β εθνικη ειναι γεματη μολυσμενους χοιρους...
το πιασατε το υπονοουμενο τσακαλια μου
η β εθνικη ειναι γεματη μολυσμενους χοιρους...
το πιασατε το υπονοουμενο τσακαλια μου
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
o χοιρος
του χοιρου
τον χοιρο
ω χοιρε
ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ...........
του χοιρου
τον χοιρο
ω χοιρε
ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ...........
ilisios- Αριθμός μηνυμάτων : 838
Τόπος : ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Ομάδα :
Ομάδα : ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Registration date : 15/09/2009
Και στο παιχνιδι των νεων οι του θωμαικου ξεκινησαν με 9 και στο 2-0 μεσα σε 10 λεπτα λογω τραυματισμων εμειναν με 6 παιχτες και διακοπηκε..........
Ομάδα :
MIA ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ....ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. 3 ΔΟΙΜΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΘΥΡΑ 7 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ SOLD OUT. ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ 5-6 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΕΕΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο βλάχος ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για εμπαιγμό της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά την απόφαση της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής για αναβολή του αγώνα με το Αιγάλεω.
Μετά από τον εμπαιγμό της ομάδας μας και των χιλιάδων φιλάθλων μας, για δύο ολόκληρες ημέρες, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους «αδελφούς Ντάλτον», που με τις παράνομες ενέργειές τους κατάφεραν αυτό που επιδίωκαν, την αναβολή του αγώνα Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου.
Το λυπηρό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε αυτήν τη δολοπλοκία, εκτός από την εμπλοκή των δύο δημάρχων, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, ενεργή συμμετοχή είχαν και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, κ.κ. Σπύρος Καλογιάννης και Στέλιος Σφακιανάκης, με την όλη στάση τους.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ζητάει συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, για την μη τήρηση της νομιμότητας. Ο κόσμος του Βόλου αλλά και όλου του Νομού Μαγνησίας πρέπει να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας μας, πρέπει οι φίλαθλοι να σταθούν ενεργά δίπλα της.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟΣ) ΚΑΙ ΠΙΛΑΒΙΟΣ (ΣΟΥ ............. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣ) ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ !!!
oloi sas kai monoi massssss tha ta poume th anxwneste to matsaki tha ginei ............
aigalew gate 12- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ομάδα :
Registration date : 15/11/2009
Καλώς ήρθες φίλε aigalew gate 12 στην betafans παρέα μας!
Παρακαλείσαι να μην ξαναγράψεις μα greeklish, είναι κανόνας του forum μας που τηρείται.
Παρακαλείσαι να μην ξαναγράψεις μα greeklish, είναι κανόνας του forum μας που τηρείται.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ποιος αραγε να φταιει?????
οταν ολοι ειναι μαζι και ο ψωριαρης χωρια????????
το ΑΙΓΑΛΕΩ δεν το βρισε κανενας
την ομαδα του θωμα και το θωμα ναι......
οταν ολοι ειναι μαζι και ο ψωριαρης χωρια????????
το ΑΙΓΑΛΕΩ δεν το βρισε κανενας
την ομαδα του θωμα και το θωμα ναι......
Ομάδα :
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΓΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΓΓΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ..!!
Ομάδα :
τέτοια λαμόγια που είναι οι αδελφοί ακατανόμαστοι και οι φίλοι τους υπάλληλοι...τι να τους κάνεις τους φίλους...άχρηστοι είναι...δεν έχεις κανέναν ανάγκη αγόρι μου....
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΝ ΜΕ ΝΕΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΦΤΟΥΣ ΟΠΑΔΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΔΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΓΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΤ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡςΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΚΣΑ ΕΒΡςΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ @@@@@@@@ ΜΟΥ...!! ΔΝ ΜΕ ΝΕΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.............ΣΙΤΥ 12 ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
Ομάδα :
ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!
fotis gate12- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ομάδα :
Registration date : 18/10/2009
γτ να μην παωωωωωωωωω???? και δν ειναι 50 οτι θελετε λετε ρωτα να μαθεις!!!!!!!!
Ομάδα :
χα, καλός είσαι κι εσύ....τώρα αν είστε 50 ή 70 ή 80 δεν θα τα χαλάσουμε...
καλα ελ να δεισ ποσοι ημαστε αααα ναι ξεχασα καποιοι εμφανιστηκατε με τον εθνικο στην εκσεδρα τουσ αλλα εξαφανιστηκατε στο τελοσ τρεχοντασ μαζι με αφτουσ βεβεαα ασεεεεε ρε που ημαστε 50!!
Ομάδα :
πλάκα έχεις, συμπαθώ τους εθνικούς, αλλά γιατί να πάω στο γήπεδο με τον εθνικό, δεν το έχω κάνει ποτέ, και ιδιαίτερα να δώσω λεφτά στον ακατανόμαστο. Είχα έρθει με την ομάδα μου πρόπερσι, αλλά δεν έτρεξα και από οτι έχω μάθει ούτε οι εθνικοί τρέξανε και λογικό μου φαίνεται αφού ήταν 6πλάσιοι από εσάς
καλα δν τα εχεισ μαθει καλα 1ον δν ηταν 6 πλασιοι 2ον τουσ πηραμε σε ολα φωνη εκσεδρα τι πλακα εχετε ουτε λεπτο δν ακουστηκαν εβαλαν γκολ και δν ακουστηκαν και μην λεμε οτι θελουμε οχι οτι δν ετρεκσαν οι τσεοι τουσ εσωσαν αστο φιλαρακι δν κσερεις μην μιλας μεχρι την εκσεδρα τουσ φτασαμε που ητανε κατεβηκε κανενασ κατω???? ασ γελασωωωωωωωωω και αρπακσε και φαπεσ μερικοι απο αφτουσ ακουσ εκει .....αιγαλεωωωωωωωω ρεεεεεεεεεεεεεεε και σε οποιον αρεσει
Ομάδα :
ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΑΚΗ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!
fotis gate12- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ομάδα :
Registration date : 18/10/2009
και γιατί δεν πανηγυρίσαν το γκόλ τους ? ρε μπας και δεν ήταν εθνικοί ? για πες εσύ που πήγες κοντά για φάπες και τους είδες ? είμαι περίεργος να μάθω...
φιλαρακι αστα αφτα σε μενα..!! ρε μαθε λιγακι ολοι για εμασ λενε και την εκσεδρα μασ και με εθνικο και με κερκυρα και μεσα στο αγρινιο μαθε γτ δν σου τα εχουν πει καλα αλλα τι να κανουμε η αλιθεια τσουζει και πολλυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ετσι ρε κσαναμαζεφτηκαμε και νασ τσουζι
Ομάδα :
ποιος σας μάζεψε ? πες μου την αλήθεια να μάθω κι εγώ γιατί εμένα άλλα μου λένε...
φιλαρακι μονοι μασ γτ ημαστε καβλωμενη τοσο καιρο και κσερεισ κτ επειδυ εχουμε πιτσιρικαδεσ με αρ.......@@@@@ δν θελαμε να τουσ χασουμε και να χαθει αλλη μια γενια πιτσιρικαδων αλλα τωρα ολοι φωβουνται γτ μασ ειχαν κσεχασμενουσ και αφτο θα θα το δουμε ποιοι ειναι οι αρχοντεσ την κυριακη στην νικαια το αποδεικσαμε και στο αγρινιο αν τα εμαθεσ!!!
Ομάδα :
ασε ρεεεεε οποτε γουσταρεισ ελα κσερεισ που 8α μασ ωρεισ αστο για το αγρινιο εκει παραμιλαγανε οι αγρινιοτεσσσσσ ασε τσουζιιιιιιιιιιιιιι ςμςσ τι να κανουμε σασ καιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εμεισ γελαμε
Ομάδα :
δεν πρέπει να κάνετε τέτοια όμως, μπορεί να χτυπήσει κανένας. Και τότε τι θα γίνει. Τι θα πούνε οι γονείς σου άμα φας κάμια πέτρα από σπόντα ? Πόσο χρονών είσαι ?
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» [6]Ολυμπιακος βολου-Ιωνικος 24/10/09
» 2η Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2
» Αιγάλεω - ΑΕΚ 1-2
» (1η αναμέτρηση)Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1
» Το ΑΙΓΑΛΕΩ στο facebook
» 2η Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2
» Αιγάλεω - ΑΕΚ 1-2
» (1η αναμέτρηση)Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1
» Το ΑΙΓΑΛΕΩ στο facebook
Σελίδα 3 από 7