[9]Αιγαλεω-Ολυμπιακος βολου
+31
KALAMATA OLE
burgos
THE KING OF CITY
monoDOXA!!!
hallicutis
iason
πάμμαχον
ΨΥΧΟ
_KALOGREZA
brewster
voliotis-1-
mike12
eddy
remali
aigalew gate 12
zaxos4snakes
mario4
sellos
Boas12
agriniofan
mauri_thiella
PasGiannina
Pierikos1961
Sakis
fotis gate12
kallithea12
Michael
nikos-aystriakos
ilisios
MAciVOL
Gas
35 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 7
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: [9]Αιγαλεω-Ολυμπιακος βολου
προσεχω πολύ καλά τα λόγια μου.... σε παρακαλώ πρόσεξέ τα κι εσύ. Πουθενά δεν χρησιμοποιώ τις λέξεις Αιγάλεω, φίλαθλοι του αιγάλεω, κλπ.... μιλάω για χειροκροτητές, για τσιράκια, για ακατανόμαστους, για λαμόγια.... άμα θίγεστε από αυτά τότε το πρόβλημα μάλλον είναι δικό σας. Αν και η αποχή και η σιγή κάποιες φορές είναι συνενοχή, από σεβασμό και κατανόηση δεν θα κατηγορήσω όλους γενικά, αλλά όχι και να τα ισοπεδώσουμε όλα.....είναι άδικο τουλάχιστον προς αυτούς που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία....
ΡΕ ΣΑΚΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!
fotis gate12- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ομάδα :
Registration date : 18/10/2009
ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΙΑ ΖΩΗ 2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ @@@.... ΑΡΧΟΝΤΑΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ...!!!!!! ..........................ΑΣΕ
ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΚΗ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΛΙΟΤΗΣ ΤΗ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΡΑΦΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΝ ΦΤΕΜΕ ΣΕ ΤΠΤ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..... ΘΥΡΑ 12 ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ
ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΚΗ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΛΙΟΤΗΣ ΤΗ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΡΑΦΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΝ ΦΤΕΜΕ ΣΕ ΤΠΤ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..... ΘΥΡΑ 12 ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ
aigalew gate 12- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ομάδα :
Registration date : 15/11/2009
Διπλο μεσα στην Νικαια θα παρουμε επειδη το θελουμε εμεις!!!Οσο αναφορα εσενα sakis ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!πως λεει και ο φιλος aigalew gate 12
ROSSICA12- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ομάδα :
Registration date : 16/11/2009
για το αιγάλεω δεν λέω τίποτα όπως βλέπετε ..... για το τερατούργημα του ακατανόμαστου έχει γράψει η ιστορία, που θα είναι μάλιστα και πολύ σύντομη.
Sakis έγραψε:για το αιγάλεω δεν λέω τίποτα όπως βλέπετε ..... για το τερατούργημα του ακατανόμαστου έχει γράψει η ιστορία, που θα είναι μάλιστα και πολύ σύντομη.
Για αυτον τον π@π@ρ@ λεγε οσα θελεις,αυτος φταει για ολα.Για οπαδους ΑΙΓΑΛΕΩ και για το ιδιο το ΑΙΓΑΛΕΩ Μην ασχολησε.
ROSSICA12- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ομάδα :
Registration date : 16/11/2009
κοιτα για να ξεκαθαρίζουμε και με σένα που είσαι καινούργιος, μην λέμε τα ίδια. Με τους φίλους του Αιγάλεω ούτε είχα κάποια έχθρα, ούτε έχω, ούτε θέλω να έχω. Πλην των κλασσικών μικροεντάσεων που ενδεχομένως να έχουν γίνει ιστορικά κατα τη διάρκεια ενός ματς και που γίνονται παντού και δεν λένε τίποτα. ΄
Ολοι ξέρουν με ποιούς τα έχουμε. Από κει και πέρα επειδή κάποιοι συνταχτηκαν με το λαμόγιο, και στηρίζουν μια ομάδα συνωνυμό της ντροπής που κατ' εμέ δεν έχει σχέση με το Αιγάλεω που ήξερα, τους πέρνει η μπάλα χωρίς να φταίνε ενδεχομένως. Αυτά...... αλλά και με αυτούς δεν έχω κάτι να χωρίσω.... απλά με τσαντίζουν λιγάκι γιατί πραγματικά δεν βρίσκω κάποιο νόημα σε αυτό και γιατί, όσο και να σας φαίνεται παράξενο, είανι κρίμα να μην βλέπουν το λάθος και κυρίως το σκοτεινό μέλλον.... φιλικά !!!
Ολοι ξέρουν με ποιούς τα έχουμε. Από κει και πέρα επειδή κάποιοι συνταχτηκαν με το λαμόγιο, και στηρίζουν μια ομάδα συνωνυμό της ντροπής που κατ' εμέ δεν έχει σχέση με το Αιγάλεω που ήξερα, τους πέρνει η μπάλα χωρίς να φταίνε ενδεχομένως. Αυτά...... αλλά και με αυτούς δεν έχω κάτι να χωρίσω.... απλά με τσαντίζουν λιγάκι γιατί πραγματικά δεν βρίσκω κάποιο νόημα σε αυτό και γιατί, όσο και να σας φαίνεται παράξενο, είανι κρίμα να μην βλέπουν το λάθος και κυρίως το σκοτεινό μέλλον.... φιλικά !!!
Ρε μην ασχολήστε με αυτόν,αφήστε τον να γράφει μόνος του,εδω αμφέβαλε για τα περσινά που τους λέγαμε να έρθουν για κοινό αγώνα και φοβόντουσταν να πατήσουν μετά τις προπαγάνδες τους για "ρουφιάνους της 12".Για να μας πεί ένας γιαννιώτης που ήρθε πέρσι τί έκανε η 12.
30χρόνια λερώνει το όνομα Αιγάλεω,30 χρόνια τον βρίζουμε που θα πάει θα ψοφήσει ο μπινές.
30χρόνια λερώνει το όνομα Αιγάλεω,30 χρόνια τον βρίζουμε που θα πάει θα ψοφήσει ο μπινές.
ratm12- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Ομάδα :
ναι μην ασχολείστε με εμένα γιατί πονάει η αλήθεια... όσο για αυτά που λες είναι μπαρούφες.... επισήμως δεν έγινε καμιά κίνηση και βέβαια κανείς δεν θα φοβόταν να έρθει εκεί.... για πιο λόγο άλλωστε. Όλοι εναντίον του είμασταν τότε. Απλά εσείς μόλις έγινε η ομάδα αιγάλεω ....μόκο.... και πιο πριν δηλαδή για τα ματια του κόσμου κάνατε ένα δυο κινήσεις, αλλά στην ουσία περιμένατε να σας κάνει την δουλειά ο θωμάκος μπας και πάτε καμια εκδρομούλα......τα ξεχνάτε αυτά ? Το γνήσιο αιγάλεω έπαιζε στην γ΄κι εσείς είχατε αλλού τον νού σας....
Όπως τα λές θεέ,έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα,στη γ' πέρσι σε μέγαρα,άργος,ταύρο,κερατέα,κορωπί και σε κάθε γήπεδο πήγαιναν κάποιοι άλλοι που απλά φορούσαν κασκόλ μπλέ!Και στο δημαρχείο άλλοι πήγαν,και με τα γιάννενα άλλοι έκαναν ντού και τον έβριζαν και πανυγίριζαν τα γκόλ των ιωαννίνων,και στη α'προπόνηση στου ζωγράφου άγνωστοι με μπλέ μπλούζες έσκασαν και φυγάδευσαν τον ανδρεάκο.
Πάντα πηγαίναμε εκδρομές,μόνοι κανονίζαμε να έχουμε θύρα και ολα με δικά μας έξοδα,δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ αναγκή άστα παραμύθια σου,τα τελευταία 6χρόνια δεν έπαιρνε θύρα φιλοξενουμένων,πάντα μόνοι σκάγαμε για την καύλα μας.Αιγάλεω παντού και πάντα.
Πάντα πηγαίναμε εκδρομές,μόνοι κανονίζαμε να έχουμε θύρα και ολα με δικά μας έξοδα,δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ αναγκή άστα παραμύθια σου,τα τελευταία 6χρόνια δεν έπαιρνε θύρα φιλοξενουμένων,πάντα μόνοι σκάγαμε για την καύλα μας.Αιγάλεω παντού και πάντα.
Ομάδα :
αυτά που σου λέω τα λένε και αιγαλεώτες, μιλάγαμε στο τηλέφωνο και μου περιγράφανε την κατάσταση που σου γράφω, γι' αυτό δεν πατάει κανείς τους στο γήπεδο σήμερα εκτός από εσάς του 50. Δεν είναι κακό να βολεύεσαι, απλά είναι κρίμα γιατί μακροπρόθεσμα θα το πληρώσεις σαν οπαδός και αυτό το λίγο που έχεις σήμερα δεν θα το έχεις καθόλου....
ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΤ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΙΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΑΣ ΦΩΝΑΚΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΝ ΗΡΘΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΣΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΚΟΘΟΥΘΑΓΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΣ Γ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΧΩΝΕΦΣΗ ΓΤ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΛΙΣΕΣ ΜΕ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.......ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΤ ΔΝ ΜΑΣ ΝΕΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΚΕΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΤ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΤ ΩΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΦΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΝΕΦΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ ΓΤ ΛΕΓΑΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΕΦΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕΕΕΕΕ.....ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΜΑΣ ΝΕΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ..
ΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΨΕΦΤΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΙΘΟΥΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΙ ΕΜΑΣ ΔΝ ΜΑΣ ΝΕΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΝ ΜΟΥ ΚΕΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙΙ...!!!! ΑΙΓΑΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΙΘΕΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ......!!
ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ Δ ΧΩΡΙΣ ΑΦΤΟΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΘΕΟ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΝΕΦΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΑΦΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.....
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩΩΩΩΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΨΕΦΤΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΙΘΟΥΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΙ ΕΜΑΣ ΔΝ ΜΑΣ ΝΕΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΝ ΜΟΥ ΚΕΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙΙ...!!!! ΑΙΓΑΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΙΘΕΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ......!!
ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ Δ ΧΩΡΙΣ ΑΦΤΟΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΘΕΟ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΝΕΦΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΑΦΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.....
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩΩΩΩΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ομάδα :
Παρακαλω να ηρεμησουν τα πνευματα και να σταματησουν τα "περι συγχωνευσης" σε τοπικ αγωνων. Υπαρχουν οι καταλληλες κατηγοριες.
Ρε Αιγαλεωτη ηρεμησε λιγο εσεις εισασταν που κοροιδευατε τους περιστεριωτες κ λεγατε καλυτερα τοπικο τωρα τι αλλαξε?
Οπου φυσαει ο ανεμος εισαστε τελικα.
Οπου φυσαει ο ανεμος εισαστε τελικα.
brewster- Αριθμός μηνυμάτων : 960
Ομάδα :
Ομάδα : ΙΩΝΙΚΟΣ
Registration date : 08/01/2009
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΥΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ,ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΒΓΑ ΑΝΟΥΣΙΟ...
ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ,ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ Κ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ Κ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΛΠ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 50 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 700 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ. ΤΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΟΠΑΔΙΚΑ.
ΦΙΛΕ BREWSTER ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΔΕΝ ΑΜΒΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ, ΑΠΛΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ? ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΛΟΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΑΙΓΑΛΕΩ?ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ...
ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ,ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ Κ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ Κ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΛΠ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 50 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 700 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ. ΤΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΟΠΑΔΙΚΑ.
ΦΙΛΕ BREWSTER ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΔΕΝ ΑΜΒΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ, ΑΠΛΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ? ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΛΟΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΑΙΓΑΛΕΩ?ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ...
Boas12- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Ομάδα :
Registration date : 12/10/2009
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΡΙΟΥΣΤΕΡ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ??? ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΧΩΝΕΦΣΗ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΕΓΕ ΔΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΙΣΕΙ!!!!!! ΓΤ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΧΩΝΕΦΣΗ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΔΝ ΚΟΒΕΤΕ......ΤΕΛΟΣ
Ομάδα :
Κι εγώ και ο βόας που μιλάμε εδώ μέσα και πολλοί άλλοι στα μαύρα χρόνια γίναμε Αιγάλεω,εγώ πρωσοπικά όταν πέσαμε το '94 απο γ' στη δ' και δεν υπήρχε φράγκο στην ομάδα,οπότε γιατί να με πειράξει αν ξανάμε δ',δεν γίναμε όταν είχαμε ομαδάρα και παίζαμε ουέφα.Δεν θα απολογηθούμε σε κανένα,ξέρουμε οι ίδιοι τι παιρνάμε με αυτόν στο κεφάλι μας,αρνηθήκαμε την συνγχώνευση,του φωνάζαμε μείνε στον ηλισιακό και πήγαινε τον champions league - παράτα μας,μας το επέβαλαν κράτος - θωμάς δεν το διαλέξαμε,δεν βγήκαμε στο δημαρχείο με γόνα να πανιγυρίσουμε σαν κάποιους άλλους εδώ δίπλα(αυτοί είναι οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να μας πικάρουν γιατι όταν κάνανε ότι κάνανε με την χαλκηδώνα μόνο εμείς τους δουλεύαμε κι αυτό λόγω έχθρας,στα @@μας η χαλκηδώνα)όλοι οι άλλοι που βγαίνετε τώρα για αλλυλεγγύες και φούμαρα δεν είδα να κάνετε ανάλογες ενέργειες με αυτούς.Η απάντηση μιλάει μόνη της,"σας πονάει το Αιγάλεω" και βρίσκεται αφορμές.Είμαστε Αιγάλεω και γουστάρουμε .
Ομάδα :
ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΙΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙΝΙΣΕΙΣ
χαχαχαχαχαχαχαχα .... ναι αγόρι μου ότι πεις.... εμείς δεν κάναμε τίποτα, εσείς τα κάνατε όλα. Αααααα και μην ξεχάσω να σε "ευχαριστίσω" για όλα όσα κάνατε.... μπράβο αγόρι μου....μόνο εσείς....
εγώ πάντως δεν σε βρίζω, το ξεπερασα αυτό το στάδιο, πλεόν βγάζετε μόνο γέλιο και γίνεσαι γραφικός με αυτά που λες...
παιδιά προσοχή...μην ακούτε τι λένε οι¨"κακοί" οι Ηλυσιακοί...όλα οι αιγαλεώτες τα κάναε...εμείς καθόμασταν και κοιτάγαμε και πανηγυρίζαμε....χαχαχαχα
ρε δεν πάτε καλά μου φαίνεται....συνέλθετε λιγάκι....είπαμε, κατανοούμε την αρρώστια σας αλλά λίγο σεβασμός και λίγη τσίπα δεν βλάπτει.
Πάνοπλο για την πρώτη νίκη το Αιγάλεω
Ο Γιάννης Χατζηνιοκολάου... Δεν έχει περιθώρια για άλλα αρνητικά αποτελέσματα το Αιγάλεω, το οποίο έχει μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι που σημαίνει ότι μοναδικός στόχος για το "σίτι" στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, είναι αποκλειστικά και μόνο η κατάκτηση της πρώτης νίκης.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας της Αθήνας, Γιάννη Χατζηνικολάου έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς και έτσι θα είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στο σύλλογο της Νεάπολης.
www.novasport.gr
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?
Ο Γιάννης Χατζηνιοκολάου... Δεν έχει περιθώρια για άλλα αρνητικά αποτελέσματα το Αιγάλεω, το οποίο έχει μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι που σημαίνει ότι μοναδικός στόχος για το "σίτι" στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, είναι αποκλειστικά και μόνο η κατάκτηση της πρώτης νίκης.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας της Αθήνας, Γιάννη Χατζηνικολάου έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς και έτσι θα είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στο σύλλογο της Νεάπολης.
www.novasport.gr
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?
aigalew gate 12 έγραψε:ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΧΩΝΕΦΣΗ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΕΓΕ ΔΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΙΣΕΙ!!!!!!
μπορείς και επίσημα να σταματήσεις να τον παίζεις 8 φορές την μέρα και να το περιορίσεις στις 4...
Bullet- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ομάδα :
Registration date : 16/09/2009
κανει θαύματα η ιατρική σήμερα !!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ..... τι ξεφτίλες ρεεεεεε ούστ λαμόγια....
rossica 12 καναν αρκετα μην λες τωρα οτι θες...το πολεμησανε το θεμα....ρε sakis εχεις καταντησει μαλ.....γινεται να μην ξαναγραψεις σε forum του αιγαλεω και να σταματησεις να προκαλεις...ολη την ωρα αυτο κανεις...αντε απο εδω....το καθε πραγμα εχει και τα ορια του........εχεις και δικο σου site ασχολησου με αυτο.......
mike12- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα :
Registration date : 17/10/2009
Λυπάμαι φίλοι μου....
Δεν μπορείτε να συννενοηθείτε....και απ`ότι καταλαβαίνω ούτε πρόκειται....
Έχετε έναν κοινό εχθρό και σεις τρώγεστε μεταξύ σας....
Ξέρω τον αγώνα των φίλων του Ηλυσιακού για να βρούν το δίκιο τους, κατά του κοκαλιάρη και του εκτρώματος που έφτιαξε.
Είδα με τα μάτια μου τους Αιγαλεώτες πέρυσι στον αγώνα Ηλυσιακός - ΠΑΣ, να τα βάζουν με τον ίδιο άνθρωπο, τον κοκαλιάρη, όπου με πανό και συνθήματα βρίζανε για 90 λεπτά.
Δεν θα αναπτυχθώ περισσότερο παρ`όλο που έχω πάρα πολλά να πω.
Αυτό που θα ζητήσω όμως ως υπεύθυνος του forum είναι να σταματήσει επιτέλους αυτή η κόντρα αναμεταξύ σας, τουλάχιστον μέσα στο forum μας.....
Δεν μπορείτε να συννενοηθείτε....και απ`ότι καταλαβαίνω ούτε πρόκειται....
Έχετε έναν κοινό εχθρό και σεις τρώγεστε μεταξύ σας....
Ξέρω τον αγώνα των φίλων του Ηλυσιακού για να βρούν το δίκιο τους, κατά του κοκαλιάρη και του εκτρώματος που έφτιαξε.
Είδα με τα μάτια μου τους Αιγαλεώτες πέρυσι στον αγώνα Ηλυσιακός - ΠΑΣ, να τα βάζουν με τον ίδιο άνθρωπο, τον κοκαλιάρη, όπου με πανό και συνθήματα βρίζανε για 90 λεπτά.
Δεν θα αναπτυχθώ περισσότερο παρ`όλο που έχω πάρα πολλά να πω.
Αυτό που θα ζητήσω όμως ως υπεύθυνος του forum είναι να σταματήσει επιτέλους αυτή η κόντρα αναμεταξύ σας, τουλάχιστον μέσα στο forum μας.....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
εχεις δικιο σε αυτα που λες...εμεις δεν προκαλουμε...καποια αλλα ατομα εχουν ορεξη και το κανουν επαννελημενα...καταλαβενουμε την θεση τους οσο δεν παει αυτοι δεν μας καταλαβενουν...και ολη την ωρα αρχιζουν τα ιδια...και θα πω και και κατι αλλο οι μονοι που εχουν δικαιωμα να μας την λενε ειναι ομαδες που κοροιδευαμε εμεις οταν τα κανανε......οι υπολυποι δεν πρεπει να λετε τπτ γιατι δεν εχετε βρεθει στην θεση μας και δεν μπορειτε να εχετε αποψη αφου δεν το παθατε....
mike12- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα :
Registration date : 17/10/2009
Έξι συνολικά παίκτες του Περάματος έχουν προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 και έτσι η ομάδα με έγγραφο της στην ομοσπονδία ζήτησε την αναβολή του αυριανού αγώνα με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, όπως και έγινε.
Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει "Ύστερα από την προσκόμιση των ιατρικών γνωματεύσεων από το Σωματείο ΓΣ Περάματος/Ερμής από τις οποίες αποδεικνύεται ότι έξι καλαθοσφαιριστές του έχουν προσβληθεί από τον ιό H1N1, ο αγώνας ΚΑΟ Δράμας – ΓΣ Περάματος/Ερμής της 28/11/2009 για Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αναβάλλεται."
Eτσι απλά...χωρίς παρασκήνιο και χωρίς να γίνει σίριαλ. Αλλά άμα λέγεσαι Αιγάλεω κουβαλάς τη ρετσινιά...
Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει "Ύστερα από την προσκόμιση των ιατρικών γνωματεύσεων από το Σωματείο ΓΣ Περάματος/Ερμής από τις οποίες αποδεικνύεται ότι έξι καλαθοσφαιριστές του έχουν προσβληθεί από τον ιό H1N1, ο αγώνας ΚΑΟ Δράμας – ΓΣ Περάματος/Ερμής της 28/11/2009 για Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αναβάλλεται."
Eτσι απλά...χωρίς παρασκήνιο και χωρίς να γίνει σίριαλ. Αλλά άμα λέγεσαι Αιγάλεω κουβαλάς τη ρετσινιά...
kallithea12- Αριθμός μηνυμάτων : 242
Τόπος : Καλλιθέα
Ομάδα :
Registration date : 19/10/2009
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» [6]Ολυμπιακος βολου-Ιωνικος 24/10/09
» 2η Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2
» Αιγάλεω - ΑΕΚ 1-2
» (1η αναμέτρηση)Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1
» Το ΑΙΓΑΛΕΩ στο facebook
» 2η Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2