Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

[6]Παναιτωλικος-Αιγαλεω

+16
monoDOXA!!!
Κρόνιος
fotis gate12
kallithea12
mike12
Boas12
remali
_KALOGREZA
PasGiannina
IONIKARA
guerrero6
ratm12
warriors1981
ilisios
gregory12
Gas
20 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

[6]Παναιτωλικος-Αιγαλεω - Σελίδα 3 Empty Απ: [6]Παναιτωλικος-Αιγαλεω

Δημοσίευση από Κρόνιος Τετ 4 Νοε 2009 - 21:51

Να απαντήσω εγώ το "για ποιό λόγο";
Γιατί πρώτα είσαι άνθρωπος και μετά οπαδός.
Έτσι πρώτα βάζεις την ηθική και μετά το οπαδικό συμφέρον...
Η ηθική λοιπόν επιτάσσει αυτόν τον πόλεμο...
Στη θέση τους μάλλον το ίδιο θα κάνατε, στη θέση τους όλοι το ίδιο θα έκαναν, ακόμα κι εσύ, κι ας το αρνείσαι τώρα...
Κρόνιος
Κρόνιος
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sakis Τετ 4 Νοε 2009 - 23:02

ρε mike αγόρι μου? τι πίνεις και δεν μας δίνεις? τι ασυναρτησίες είναι αυτές? ο θωμάς αν δεν του καθότανε θα πουλούσε. Το είχε πει και ήταν και έτοιμος να το κανει όταν νόμισε οτι θα φαει πόρτα. Είχε βρει και αγοραστή μάλιστα. Τα φράγκα τον νοιάζουν μόνο. Λες να πέταγε 2εκ ευρώ που ζήταγε για να πουλήσει? και που να βρίσκαμε εμείς οι φίλαθλοι 2 εκ, με το ζόρι να πληρώσουμε τους δικηγόρους ρε.... αλλά και στα τοπικά να μας έριχνε, δεν μας νοιάζει..... τι νόμισες ρε κακομοίρη ότι παλεύαμε για την β' εθνική? τι μας πέρασες ρε λιγούρια σαν κι εσάς. Ρε κακομοίρη εμείς πριν λίγα χρόνια είμασταν 3.000 σε αγώνα α΄αθηνών ρεεεεεε στις 11 το πρωί. Κρίνεις με τα δικά σου δεδομένα εμάς....μέγα λάθος. Εγω φωνάζω γιατί δεν έχω ομάδα να βλέπω τις κυριακές, φωνάζω γιατί εκανα τεράστιους αγώνες, εκδρομές, κακουχίες, άγχος, έξοδα, για να παίζει το αφεντικό σου σήμερα πάμε στοίχημα στην Ασία, φωνάζω γιατί με κλέψανε..... σου χαρίζω την β' εθνική ρε....δώσε μου πίσω την ομάδα μου !!! Και ναι ρε....τις κυριακές το μεσημέρι μαλακίζομαι στο ιντερνετ γιατι μου κόψατε το γήπεδο, την διασκέδαση, την χαρά να βλέπω και να υποστηρίζω την ομάδα που αγαπάω....και έχεις το θράσσος να με ρωτάς γιατί πολεμάω?....και θα μου συγκρίνεις τώρα τους 50 υπαλλήλους της εταιρίας σου με εμάς ? έλεος ρε τι θα ακούσουμε....θα μας κάνουν τώρα και μαθήματα αγώνα οι προσκυνημένοι...... έλεος....ντροπή ρεεεεε, αφού έχετε χεσμένη την φωλιά σας, κάντε τουμπεκι και αφήστε τις δικαιολογίες γιατι προκαλείται πολύ οργή και πολύ γέλιο.....έλεος

Sakis

Αριθμός μηνυμάτων : 629
Ομάδα : Ηλυσιακός
Registration date : 02/11/2009

http://www.ilisiakos.net

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από sellos Πεμ 5 Νοε 2009 - 0:21

νομιζω πως πλεον η συζητηση
δεν εχει καμια σχεση με τον αγωνα.

καλυτερα θα ειναι να κλειδωθεί..
sellos