[6]Παναιτωλικος-Αιγαλεω
+16
monoDOXA!!!
Κρόνιος
fotis gate12
kallithea12
mike12
Boas12
remali
_KALOGREZA
PasGiannina
IONIKARA
guerrero6
ratm12
warriors1981
ilisios
gregory12
Gas
20 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: [6]Παναιτωλικος-Αιγαλεω
Εσύ αυτό κατάλαβες φίλε μου;
Κι αφού εσύ το κατάλαβες, γιατί ασχολείσαι;
Καλώς ή κακώς αποτελεί "γραμμή" του φόρουμ να γίνονται ήπια οι συζητήσεις. Αν αυτό σε χαλάει, αγνόησέ μας...
Κι αφού εσύ το κατάλαβες, γιατί ασχολείσαι;
Καλώς ή κακώς αποτελεί "γραμμή" του φόρουμ να γίνονται ήπια οι συζητήσεις. Αν αυτό σε χαλάει, αγνόησέ μας...
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ULTRAS,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ULTRAS,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ!!
warriors1981- Αριθμός μηνυμάτων : 741
Ομάδα :
Φίλε gregory λάθος κατάλαβες τουλάχιστον ως προς το forum.gregory12 έγραψε:ΡΕ ΦΩΤΗ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΣΕ?ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ
ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
ΑΚΟΜΑ ΣΗΝΓΧΟΝΕΨΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗ
ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!Ε ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.
Προσωπικά ζήτησα να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας και να γράφετε σύμφωνα με τους κανόνες και το πνεύμα του forum.
Eπίσης πρότεινα ειδικά στους φίλους της ομάδας του Αιγάλεω και μάλιστα χωρίς να με παρεξηγήσουν, να έχουν χαμηλούς τους τόνους και να είναι εγκρατείς καθ`όσον το όλο θέμα της συγχώνευσης - ονόματος ακόμη δεν έχει λήξει κι αυτό γιατί οι του Ηλυσιακού έχουν προβεί σε κινήσεις - ενέργειες να βγάλουν παράνομη την όλη κατάσταση.
Όσο για το όνομα, μπορεί να είναι έτσι όπως λέτε (εφορία κλπ), αλλά η ομάδα δεν παύει ακόμη να ονομάζεται Ηλυσιακός, κάτι που δείχνουν και τα εισιτήρια που βγαίνουν στους αγώνες.
Να μην τρελαθείτε λοιπόν φίλε μου gregory και συμβουλή μου την οποία αν θέλεις δέχεσαι είναι να κρατήσεις και μία πισινή γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει αύριο......
Για την ελεύθερη σκέψη που ανέφερες , θα σε πληροφορήσω πως μόνο τέτοιες εκφράζονται εδώ μέσα, αρκεί να είναι σωστές και σύμφωνες με του κανόνες του forum.
Τελειώνοντας θα παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προσπαθήσουμε όλοι μας να είμαστε σωστοί στις συζητήσεις μας και πολύ περισσότερο στο θέμα Αιγάλεω - Ηλυσιακού - συγχώνευσης, θέμα πολύ σοβαρό το οποίο προφανώς ακόμη δεν έχει λήξει .......
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
φιλε mike 12
θα σου απαντησω στο υποθετικο σου ερωτημα
οτι κανει ο λαος του ΑΙΓΑΛΕΩ
θα γυρναγα την πλατη γιατι μη μου πεις οτι το ΑΙΓΑΛΕΩ εχει 200- 300 ατομα
ΑΠΑΝΤΑΜΟΥ ΕΝΤΙΜΑ
επισης οσοι πηγαινουν πανυγηριζουν η λυπουνται το ιδιο οπως πριν 3 χρονια η εχουν παγωσει???
υποθετικα.....
εγω προσωπικα αν ερθει ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ με προεδρο θωμα στου ζωγραφου δεν θα παω να δω
ξερω ομως οτι θα παω ισως να δω αδιαφορα ενα παιχνιδι χωρις να με αγγιζει ποια ομαδα αγωνιζετε χωρις να στενοχωρηθωσε ηττα χωρις να χαρω σε νικη
σα να παω να δω ......... ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΕΘΝ ΑΣΤΕΡΑΣ Η οπως μπορει να παω να δω ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ- ΟΛ ΒΟΛΟΥ τη κυριακη
ΔΗΛΑΔΗ ΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ
θα σου απαντησω στο υποθετικο σου ερωτημα
οτι κανει ο λαος του ΑΙΓΑΛΕΩ
θα γυρναγα την πλατη γιατι μη μου πεις οτι το ΑΙΓΑΛΕΩ εχει 200- 300 ατομα
ΑΠΑΝΤΑΜΟΥ ΕΝΤΙΜΑ
επισης οσοι πηγαινουν πανυγηριζουν η λυπουνται το ιδιο οπως πριν 3 χρονια η εχουν παγωσει???
υποθετικα.....
εγω προσωπικα αν ερθει ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ με προεδρο θωμα στου ζωγραφου δεν θα παω να δω
ξερω ομως οτι θα παω ισως να δω αδιαφορα ενα παιχνιδι χωρις να με αγγιζει ποια ομαδα αγωνιζετε χωρις να στενοχωρηθωσε ηττα χωρις να χαρω σε νικη
σα να παω να δω ......... ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΕΘΝ ΑΣΤΕΡΑΣ Η οπως μπορει να παω να δω ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ- ΟΛ ΒΟΛΟΥ τη κυριακη
ΔΗΛΑΔΗ ΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ
ilisios- Αριθμός μηνυμάτων : 838
Τόπος : ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Ομάδα :
Ομάδα : ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Registration date : 15/09/2009
ΚΑΛΑ Η ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!ΝΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ.
gregory12- Αριθμός μηνυμάτων : 517
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Registration date : 16/10/2009
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...!
warriors1981- Αριθμός μηνυμάτων : 741
Ομάδα :
Καλά ναι,ότι πείς κανονικά πήγε και τον ζήτησε και έφαγε άκυρο επειδή τον πρόλαβε ο άλλος.Άιντε μου το παίζεται ευρωπαίοι.Όλη η Ελλάδα βρωμάει το Αιγάλεω σας πείραξε όλους.
ratm12- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Ομάδα :
Registration date : 18/10/2009
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΚΑΒΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΙΧΩΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Εμείς φίλε μου όλο αυτό το χρόνο που κρατούσε η αναμονή με την δυναμική που έχουμε γιατί δεν είμαστε όπως παλιά εκφράσαμε την αντίθεση μας,μας το επέβαλαν ΚΡΑΤΟΣ Κ' ΑΔΕΛΦΙΑ δεν πανυγιρίζαμε σαν κάτι άλλους.Απο κεί και πέρα τα 3/4 των ΠΑΕ είναι ήτε με συνχωνεύσεις ήτε με ΝΕΟΣ,ΝΕΑ,ΝΕΟ μπροστά απο το όνομα τους,δεν ασχολήθηκε κανείς,πως γίνεται με το Αιγάλεω να γυρίζει πάντα τούμπα η Ελλάδα δεν το καταλαβαίνω.Οι ΜΟΝΟΙ που δικαιούνται να μας πικάρουν είναι οι ατρόμητοι γιατί ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ που τους κράζαμε με την χαλκηδώνα(και λόγω μίσους μας όχι ότι μας ένοιαζε η χαλκηδώνα).Κράξτε τους μητρόπουλους μαζί σας,κράξτε το σύστημα,μαζί σας αλλά εμάς δεν θα μας πιάνετε στο στόμα σας.Είμαστε οπαδοί γουστάρουμε την περιοχή μας,είμαστε μια ομάδα,δεν ακολουθούμε κανένα λαμόγιο πρόεδρο σε μπάλα-μπάσκετ μόνο την ιδέα μας,αν έχουμε τσίπα το ξέρουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,όταν τα βάζαμε μαζί τους και μας έβαζαν μπράβους που μίλαγαν ρώσσικα στην 12,ασφαλίτες να σκάνε σε καφενεία και στέκια και να ψάχνουν κόσμο ήταν καλά όλα έτσι?γι αυτό δεν θα απολογηθούμε σε ΚΑΝΕΝΑ για τη σχέση θύρα12-θωμας.
Στα φρύδια μου αν παίζεις στο ουέφα στα φρύδια μου κι αν παίζεις τοπικό Αιγαλεάρα μου εισαι αρρώστεια κ' δεν υπάρχει γιατρικό.
Στα φρύδια μου αν παίζεις στο ουέφα στα φρύδια μου κι αν παίζεις τοπικό Αιγαλεάρα μου εισαι αρρώστεια κ' δεν υπάρχει γιατρικό.
Ομάδα :
γιατι κραταγες σταση αναμονης και δεν πηγαινες στο ΑΙΓΑΛΕΩ περισι στη γ εθνικη????
γιατι δεν πας στο ΑΙΓΑΛΕΩ του Σουρλη φετος
και δεν ηταν συγχωνευση ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΛΟΠΗ
και επειδη σου εδωσε ονομα ο παραγκας το πηρες το ανταλλαγμα και πηγες
σε ρωταω
ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΣΟΥ???????
γιατι δεν πας στο ΑΙΓΑΛΕΩ του Σουρλη φετος
και δεν ηταν συγχωνευση ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΛΟΠΗ
και επειδη σου εδωσε ονομα ο παραγκας το πηρες το ανταλλαγμα και πηγες
σε ρωταω
ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΣΟΥ???????
ilisios- Αριθμός μηνυμάτων : 838
Τόπος : ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Ομάδα :
Ομάδα : ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Registration date : 15/09/2009
η ταριφα η δικια σου ποσο ηταν οταν εστεινες παιχνιδια για να ανεβασεις καποιεσ ομαδες στην α εθνικη...αντε τα βαλατε ολοι με εμας.....ειστε καθαρο σωματειο εσεις το ξερω...εσεις δεν λεγατε καλυτερα στα τοπικα;;;σας την εδωσε την ευκαιρια ο θωμας γιατι κλεγοσαστε παλι;;;πες οτι ακυρωθει η συνχωνευση προεδρος θα ειναι παλι ο θωμας...τοτε τη θα λετε παλι..στα τοπικα καλυτερα.....ρε πατε καλα........και να μιλας ποιο ευγενικα εισαι ποιο μεγαλος αποτι βλεπω....
mike12- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα :
Registration date : 17/10/2009
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ?
Ομάδα :
ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ?Ε ΕΝΤΑΞΕΙ....
Ομάδα :
[quote="ilisios"]γιατι κραταγες σταση αναμονης και δεν πηγαινες στο ΑΙΓΑΛΕΩ περισι στη γ εθνικη????quote]
μη λέμε όμως ότι νάναι...παντού το ακολουθούσαμε πέρυσι το Αιγάλεω στη Γ εθνική και ας ξέραμε ότι η ομάδα δε πήγαινε για τίποτα και θα έπεφτε εύκολα στη Δ. και να θυμίσω ότι οι φανέλες του ορίτζιναλ, του γνήσιου και τίμιου Αιγάλεω ήταν ροζ πέρυσι. Και η κόντρα θύρας 12 και Μητρόπουλων δε ξεκινάει από τότε που αγόρασε ο Θωμάς τον Ηλυσιακό. Απλά κάποιοι ξεκίνησαν από τότε να ασχολούνται με το τι κάνουν οι Αιγαλιώτες με τους Μητρόπουλους. Πριν μας έλεγαν και αχάριστους αφού μας ανέβαζε κατηγορίες τρένο και μας έβγαλε και Ουέφα.
μη λέμε όμως ότι νάναι...παντού το ακολουθούσαμε πέρυσι το Αιγάλεω στη Γ εθνική και ας ξέραμε ότι η ομάδα δε πήγαινε για τίποτα και θα έπεφτε εύκολα στη Δ. και να θυμίσω ότι οι φανέλες του ορίτζιναλ, του γνήσιου και τίμιου Αιγάλεω ήταν ροζ πέρυσι. Και η κόντρα θύρας 12 και Μητρόπουλων δε ξεκινάει από τότε που αγόρασε ο Θωμάς τον Ηλυσιακό. Απλά κάποιοι ξεκίνησαν από τότε να ασχολούνται με το τι κάνουν οι Αιγαλιώτες με τους Μητρόπουλους. Πριν μας έλεγαν και αχάριστους αφού μας ανέβαζε κατηγορίες τρένο και μας έβγαλε και Ουέφα.
kallithea12- Αριθμός μηνυμάτων : 242
Τόπος : Καλλιθέα
Ομάδα :
Registration date : 19/10/2009
monoDOXA!!! έγραψε:ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ?Ε ΕΝΤΑΞΕΙ....
ρε μεγάλε αν δεν ξέρεις μην το παίζεις ειδήμονας.
άστο ασχολήσου με τα δικά σου και άσε τα συμπεράσματα...
Bullet- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ομάδα :
Registration date : 16/09/2009
ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ,ΕΛΕΟΣ.ΔΛΔ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?Bullet έγραψε:monoDOXA!!! έγραψε:ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ?Ε ΕΝΤΑΞΕΙ....
ρε μεγάλε αν δεν ξέρεις μην το παίζεις ειδήμονας.
άστο ασχολήσου με τα δικά σου και άσε τα συμπεράσματα...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ?ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ομάδα :
Μια μικρη παρατηρηση:
το έχω ξαναπει νομιζω
δεν είναι δυνατόν σε κάθε topic που αναφέρεται σε αγώνα του Αιγάλεω
να γυρνάει η κουβέντα συνέχεια στην συγχωνευση,στον Θωμα κτλ.
υπαρχουν ενοτητες που πραγματευονται τα γεγονοτα της συγχωνευσης
όπου μπορει να γινει συζήτηση πάνω σε αυτο
ψάξτε λιγο παραπάνω το forum..
Ευχαριστώ.
το έχω ξαναπει νομιζω
δεν είναι δυνατόν σε κάθε topic που αναφέρεται σε αγώνα του Αιγάλεω
να γυρνάει η κουβέντα συνέχεια στην συγχωνευση,στον Θωμα κτλ.
υπαρχουν ενοτητες που πραγματευονται τα γεγονοτα της συγχωνευσης
όπου μπορει να γινει συζήτηση πάνω σε αυτο
ψάξτε λιγο παραπάνω το forum..
Ευχαριστώ.
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Αγαπητέ μου φίλε ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, σου εύχομαι ποτε, μα ποτε, να μην σου τύχει ένα ωραίο πρωί ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας σου, να σου πει ότι μετονομάζει και συγχωνεύει την Δοξα πχ. με την Ανακάλυψη. Και τότε έλα να μου πείς οτι φταίει μόνο αυτός που πούλησε...
Κι αν του τύχει δεν θα πανυγίριζε πιο πρίν σαν κάποιους με λόγια ΡΕ ΑΛΑΝΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ Α ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ.Και επειδή ακούω ότι να ναι ρε ιλισιε εγώ και η 12 είμασταν σε κάθε αγώνα στην γ' με συνθήματα απελευθέρωσης του Αιγαλεω,θα μου πείς για ταρίφες ΑΣΧΕΤΕ.Τράβα ρώτα αν είχε στήριξη και στα εκτός που μας χαζεύανε ανύπαρκτε απο Άργος μέχρι Ταύρο.Άιντε μας έχετε ζαλίσει.
Ομάδα :
εσύ σε πιά κατηγορία ανήκεις τώρα ?
α) σε αυτους με βαριά διανοητική βλάβη ? ή
β) στους έμισθους του μπαρμπα-θωμά ?
για να ξέρω πως να σου απαντήσω....
γιατί ως οπαδό εδώ μέσα δεν μπορώ να σε αναγνωρίσω, σέβομαι τα εκατοντάδες μέλη του φόρουμ και συνεπώς δεν μπορώ να σε εξισώσω με όλους αυτούς. Άσε λοιπόν τη καραμέλα ότι κάποιοι πανηγυρίζανε εδώ γιατί ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν υπάρχει. Μπορείς να γράφεις ότι θες για την εταιρεία σου, αλλά ανακρίβειες εδώ όχι ...οκ? Και σε παρακαλώ πολύ...όχι χαρακτηρισμούς (ανύπαρκτε κλπ) γιατί μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως. Εγώ δεν σε βρίζω. Απαντησέ μου λοιπόν να δούμε που ανήκεις να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά...
α) σε αυτους με βαριά διανοητική βλάβη ? ή
β) στους έμισθους του μπαρμπα-θωμά ?
για να ξέρω πως να σου απαντήσω....
γιατί ως οπαδό εδώ μέσα δεν μπορώ να σε αναγνωρίσω, σέβομαι τα εκατοντάδες μέλη του φόρουμ και συνεπώς δεν μπορώ να σε εξισώσω με όλους αυτούς. Άσε λοιπόν τη καραμέλα ότι κάποιοι πανηγυρίζανε εδώ γιατί ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν υπάρχει. Μπορείς να γράφεις ότι θες για την εταιρεία σου, αλλά ανακρίβειες εδώ όχι ...οκ? Και σε παρακαλώ πολύ...όχι χαρακτηρισμούς (ανύπαρκτε κλπ) γιατί μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως. Εγώ δεν σε βρίζω. Απαντησέ μου λοιπόν να δούμε που ανήκεις να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά...
Πρώτον δεν απάντησα σε σένα αλλά στον ιλισιο όπως έγραψα που έγραψε για ταρίφες και ιστορίες.Δεύτερον ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ αν εγώ λέω ασυναρτησίες οτί πανυγιρίζατε όταν σας πήρε το λαμόγιο στα σαιτ σας τα γράφατε,άστο όχι όλοι γιατί μερικοί διαφωνούσαν.Εγώ ανύπαρκτε και όλα τα παιδιά της 12 γράφουμε εκεί που ξέρεις και τον θωμά και τον ηλισιακό,Αιγάλεω είμασταν και θα είμαστε σε όλα τα γήπεδα.Θα σου πώ και άλλη ανακρίβεια πρίν ένα χρόνο που σας τα έλεγε οτί σας διαλύει μπροστά σας στο ξενοδοχείο του λέγατε να σας μιλάει στο πλυθηντικό, κατάλαβες "διαννοούμενε",βγάλε εσύ καραμέλες για τον σύνδεσμο και οτι φωνάζαμε είναι τρελός ο πρόεδρος και άσε εμένα.Όσο για το που ανήκω δεν είμαι σαν εσένα,ξέρω οπαδικά τι είμαι μαγκάκο.Απ' το '94 ακολουθώ την ομάδα μου και δεν θα σταματήσω για κανένα λαμόγιο μητρόπουλο.
Ομάδα :
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΗΤΟ, ΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙΣ....ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ (ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ) ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΙΚΡΕ.
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ Ή ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.... ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.....
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΗΤΟ, ΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙΣ....ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ (ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ) ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΙΚΡΕ.
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ Ή ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.... ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.....
λοιπον εχω μια απορεια...γιατι αποτι βλεπω σας εχει πειραξει η νοσο του αλτσαχαιμερ...σας τα εχω πει και θα τα ξανα πω..αφου λεγατε καλυτερα στα τοπικα για ποιο λογο αυτην την στιγμη δν υπαρχει ομαδα;..να εισαστε με το κεφαλι ψηλα....αν τυχων και αλλαξει η αποφαση και ξαναγινει ηλυσιακος..τι θα γινει ποιος θα ειναι προεδρος της παε;;;...αν δεν κανω λαθος ο θωμας...εχω αδικο;;;πιστευετε οτι θα κατσει με τα χερια σταυρομενα και θα σας αφησει στην β εθνικη;;....αφου το ξερεται θα σας παει στα τοπικα..κανω λαθος;;αρα για ποιο λογο πολεματε τωρα..αν εισασταν μαγκες ολοι σας εκει στα ιλισια και αγαπατε ολη την ομαδα και δεν εισαστε 200 και 300 σαν εμας........................οταν ανοιξατε λογαριασμο για να παρετε την ομαδα ποσα φραγκα μαζεψατε;;....ο δημαρχος ποσα εβαλε απο την τσεπη του;...σας θυμιζει κατι αυτο;;...ολο μπλα μπλα εισασταν πισω απο υπολογιστες οτι θα αγορασετε ολο το πακετο της παε..για να τον εμποδισετε..αλλα τελικα μια τρυπα στο νερο κανατε....αντε και καλο βραδυ.......α και κατι αλλο,τελικα ποια ηταν η ταριφα σας οταν στηνατε παιχνιδια για να ανεβασετε ομαδες στην α εθνικη...εσεις που εισασταν καθαρο σωματειο...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........
mike12- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα :
Registration date : 17/10/2009
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Αιγάλεω - ΑΕΚ 1-2
» ΑΙΓΑΛΕΩ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
» Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ!
» ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-4
» [4η] ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1
» ΑΙΓΑΛΕΩ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ