Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών Empty Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών

Δημοσίευση από ???????? Δευ 4 Μάης 2009 - 14:52

ΜΑΤΣΑΡΑ με όλη τη σημασια της λέξης. Ήμουν ένας από τους τυχερούς που το παρακολούθησα από κοντά από την πλευρά των Ολυμπιακών. Καταπληκτική ατμόσφαιρα απο Ολυμπιακούς και Αεκτζήδες και χωρίς επεισόδια πέρα από κάτι φωτοβολίδες. Διαφήμιση του ποδοσφαίρου και διακυμανση του σκορ αλά αγγλικό ποδόσφαιρο. Τελος ντέρμπι ακόμα και στα πέναλτι(χτυπήθηκαν 34!). Το τέλος δεν ήταν για καρδιακούς πιστέψτε με! Τέτοια παιχνίδια θέλω να βλέπω ανεξάρτητα απο το νικητή. Μπορεί το κύπελλο να το πηρε η 2η ομάδα μου αλλά ακόμα και αν δεν το έπαιρνε θα έφευγα γεμάτος απο το γήπεδο. Πάνω απ' όλα κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ: Για να προλάβω κάποιους πάνω απ' όλα είμαι ΑΣΑ. Αλλά όταν εγώ λάμβανα ποδοσφαιρική και μπασκετική διαπαιδαγώγηση η ΑΣΑ ήταν δ' εθνική και ουτε οι εφημερίδες της Καρδίτσας δεν έγραφαν για αυτή. Έτσι επέλεξα την πιο μεγάλη(κατα τη γνώμη μου) απο τους 3 του ΠΟΚ. Μεγαλώνοντας η ΑΣΑ μπήκε στο πετσί μου και είμαι οπαδός αυτής και πίσω από αυτή τρέχω εδώ και κάμποσα χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω και τον Όλυμπιακο που είναι η ομάδα με την οποία γαλουχηθηκα ποδοσφαιρικά και μου έδωσε τόσες χαρές και έτσι παραμένω απλος φιλαθλός του.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas3 στις Δευ 4 Μάης 2009 - 19:53, 2 φορές συνολικά

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών Empty Απ: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών

Δημοσίευση από Stef-Pierikos Δευ 4 Μάης 2009 - 15:25

ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ(1) ΟΜΑΔΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ!
ΤΕΣΠΑ. ΦΙΛΕ ΕΦΑΓΕΣ 2 ΓΚΟΛ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 4-4 ΚΑΙ ΟΧΙ 3-3 ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...!ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ!!!Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών Icon_wink
Stef-Pierikos
Stef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008

http://WWW.SOP-PIERIKOS.GR

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών Empty Απ: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών

Δημοσίευση από ???????? Δευ 4 Μάης 2009 - 19:50

Stef-Pierikos έγραψε:ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ(1) ΟΜΑΔΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ!
ΤΕΣΠΑ. ΦΙΛΕ ΕΦΑΓΕΣ 2 ΓΚΟΛ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 4-4 ΚΑΙ ΟΧΙ 3-3 ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...!ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ!!!Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών Icon_wink
3-3 στην κανονική διάρκεια.

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Stef-Pierikos Δευ 4 Μάης 2009 - 21:20

A, AN TO ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ!!!
3-3 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ 4-4 ΠΑΡΑΤΑΣΗ!!!
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΤΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ...''ΝΗΚΗΤΗΣ'' ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ???Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών Icon_biggrin
Stef-Pierikos
Stef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008

http://WWW.SOP-PIERIKOS.GR

Δημοσίευση από Παναγιώτης Δευ 4 Μάης 2009 - 21:36

Stef-Pierikos έγραψε:A, AN TO ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ!!!
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΤΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ...''ΝΗΚΗΤΗΣ'' ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ???Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3(4-4 στην παράταση) Ο πιο συναρπαστικός τελικός κυπέλλου όλων των εποχών Icon_biggrin

Για νικητή τις κερκίδας εγώ δεν ξέρω το μόνο που ξέρω και που λυπήθηκε η ψυχή μου όταν τους είδα τους Αεκτζήδες στο 90' στο 3-2 να έχουν μπει όλοι μέσα στο γήπεδο και να λένε με τους μπάτσους παιδιά μόλις σφυρίξει αφήστε μας να πάμε να αγκαλιάσουμε τους παίχτες, να τους λένε οι μπάτσοι υπομονή θα το πάρετε σε 5' σφυράει, να δείχνουν τα πλάνα στην τηλεόραση με τους φιλάθλους της Α.Ε.Κ. να είναι μέσα στο γήπεδο και να μην παρακούει ούτε ένας τις εντολές που έδινε η αστυνομία μέχρι το τέλος του αγώνα (πράγμα που είναι ήταν εκτός από διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ένα παράδειγμα το κλίμα που επικρατούσε στην εξέδρα και μακάρι στους επόμενους τελικούς να μην έχουν 5 θύρες κλειστές...) και τελικά στο 90 + 6' να γυρνάνε όλοι με τα μούτρα κατεβασμένα ως το πάτωμα στις θέσεις τους. Πραγματικά τους έβλεπα από την τηλεόραση και τους λυπόμουνα δεν ξέρω και 'γω πόσα χρόνια έχει να δει τίτλο η Α.Ε.Κ. και οι οπαδοί της το είχανε πιστέψει εκίνη τη στιγμή !!!
Έμαθα το κλίμα από συμμαθητή μου ο οποίος είναι Α.Ε.Κ. και παρεβρέθηκε στο γήπεδο. Τα έκτροπα βέβαια δεν έλειψαν μετά αφού Παναθηναϊκάκηδες περίμεναν τους Ολυμπιακάκιδες έξω από το γήπεδο και θύμα τους έπεσε και ο συμμαθητής μου του οποίου του κάνανε μερικές μελανιές και του κλέψανε κάτι πράγματα !! Ευτηχώς που τα ΜΑΤ μαζευτίκανε και δεν είχαμε εμφύλιο ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους !!!
Παναγιώτης
Παναγιώτης
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1248
Τόπος : Καλλιθέα
Ομάδα : Καλλιθεα
Ομάδα : The Queen Of South Καλλιθέα
Registration date : 01/02/2009

http://www.desperados-kallithea.gr

Δημοσίευση από ???????? Τρι 5 Μάης 2009 - 19:20

Stef-Pierikos έγραψε:A, AN TO ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ!!!
Και στην κερκίδα ντέρμπι. Πότε επικρατούσαν οι Αεκτζήδες πότε οι Ολυμπιακοί. Πραγματικά φανταστική ατμόσφαιρα. Όντως Παναγιώτη οι Αεκτζήδες για λύπηση ήταν. Για επεισόδια δεν είδα τιποτα γιατί εφυγά με τον τελευταίο ηλεκτρικό στις 2.

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης