Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
+11
Barbabilios
thyellara-5
ederson
PasGiannina
sellos
Betafans
_KALOGREZA
iason
eddy
Stef-Pierikos
Fredericks -5-
15 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ?
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Απ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
τιτανομιεγιστος θα ελεγα εγω..
δυστυχως καπως ετσι ειναι..
και αυτο που ξεκινησε πριν 3 χρονια ως κατι συμβολικο
με μεγαλη απηχηση την πρωτη χρονια
καταληγει σε κατι εθιμοτυπηκο πλεον..
δυστυχως καπως ετσι ειναι..
και αυτο που ξεκινησε πριν 3 χρονια ως κατι συμβολικο
με μεγαλη απηχηση την πρωτη χρονια
καταληγει σε κατι εθιμοτυπηκο πλεον..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Σήμερα μας δίνετε άλλη μια ευκαιρία να σώσουμε τον πλανήτη μας!
Σήμερα είναι η ώρα της Γης!
Σβήστε όλοι τα φώτα έστω και για 10 λεπτά...
Αξίζει τον κόπο!
Σήμερα είναι η ώρα της Γης!
Σβήστε όλοι τα φώτα έστω και για 10 λεπτά...
Αξίζει τον κόπο!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Εγώ τα έκλεισα πάντως τα φώτα...
Βοήθησα καθόλου την κατάσταση στην Ιαπωνία ;;;
Βοήθησα καθόλου την κατάσταση στην Ιαπωνία ;;;
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
σίγορα.
ντάξει σώθηκε ο πλανήτης.
μπορούμε να συνεχίσουμε να τον γράφουμε στα @@ μας.
άλλωστε του χρόνου δεν είναι η συντέλεια?
ντάξει σώθηκε ο πλανήτης.
μπορούμε να συνεχίσουμε να τον γράφουμε στα @@ μας.
άλλωστε του χρόνου δεν είναι η συντέλεια?
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Τα φώτα τα κλείνεις για να σωθεί ο πλανήτης γιατί οδεύει στην πλήρη καταστροφή του χρόνο με το χρόνο...
Για την Ιαπωνία δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (άν αναφέρεσαι στο τσουνάμι που την χτύπησε) γιατί είναι φυσικό φαινόμενο και μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα...
Είναι κάτι που δεν μπορούμε να εμποδίσουμε...
Για την Ιαπωνία δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (άν αναφέρεσαι στο τσουνάμι που την χτύπησε) γιατί είναι φυσικό φαινόμενο και μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
john gate-5- έγραψε:Τα φώτα τα κλείνεις για να σωθεί ο πλανήτης...
Τα φώτα τα κλείνεις για να θυμάσαι εντονότερα ότι καθημερινά ΒΙΑΖΕΙΣ τον πλανήτη ....
Άλλωστε "στα σκοτεινά" ο ΒΙΑΣΜΟΣ "φαίνεται" σαν ...."παθιασμένος έρωτας" !!!!
Παπαριές ....
365 μέρες παρά μία ώρα ΜΑΜΑΣ τον άλλο και ΤΗΝ ΩΡΑ που τον "αφήνεις" του λες .... ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΩ ΕΓΩ ???? ...ΒΑΣΙΛΙΑ !!!!
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
john gate-5- έγραψε:Τα φώτα τα κλείνεις για να σωθεί ο πλανήτης γιατί οδεύει στην πλήρη καταστροφή του χρόνο με το χρόνο...
Γιάννη το πρόβλημα στην Ιαπωνία δεν είναι το Τσουνάμι ή ένας καταστροφικός σεισμός (που όντως δεν εμποδίζεται).
Διάβασε τα σημερινά δημοσιεύματα για Φουκοσίμα....http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=59216950
Μιλάμε για επίπεδα ραδιενέργειας 10 εκατομμύρια φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια στο νερό του αντιδραστήρα και επίπεδα ραδιενεργού ιωδίου 1850 φορές πάνω από το κανονικό στα ανοικτά της θάλασσας της Φουκοσίμα....
Η ένσταση μου γενικότερα για την ''ώρα της γης'' βρίσκεται αλλού και τη θεωρώ υποκρισία (για να μην πω κατευθυνόμενη βλακεία).
Και όλες τις λάμπες της γης να τις καταργήσουμε για πάντα (να τις καταργήσουμε ξαναλέω, όχι απλά να τις αντικαταστήσουμε με οικονομικές) δεν σωζώμαστε με τίποτα...
Είναι τόσο ενεργοβόρες οι υπόλοιπες συσκευές που έχουν γίνει απαραίτητες στην καθημερινότητά μας που η εξοικονόμηση ενέργειας από το σβήσιμο της λάμπας σε ένα σπίτι είναι αμελητέα.
Γι΄ αυτό είχα γράψει και τις προάλλες το παρακάτω κείμενο
Εγώ θα σβήσω τις 5 λάμπες οικονομικές που έχω (18 watt) κι έτσι θα εξοικονομήσω 0,09ΚWh (κιλοβατώρες) την ώρα της γης.
Ταυτόχρονα θα ανάψω το θερμοσίφωνα (4000Watt) για μια ώρα, θα ψήσω μουσακά στην ηλ. κουζίνα(2000 watt) , θα βάλω τη γυναίκα να σκουπίσει με την ηλ.σκούπα (2000 watt) και να βάλει πλυντήριο στους 90* με τίγκα τον κάδο ρούχα( 1ΚWh),θα βάλω το βραστήρα να βράζει νερό (άλλα 2000 watt), και εννοείται ότι το PC , η τηλεόραση και το ψυγείο (ούτως η άλλως) θα συνεχίσουν να λειτουργούν....
Συνολική κατανάλωση 11.5 KWh για την ώρα της γης...
Κι όπως έχει γράψει και πιο πριν από μένα το μέλος ederson η αιτία του προβλήματος είναι άλλη:
Μοναδικός ένοχος είναι η άναρχη καπιταλιστική ανάπτυξη, με γνώμονα το κέρδος, την οποία υπηρετούν και οι διακηρύξεις περί "πράσινης ανάπτυξης". Τα συμφέροντα των μονοπωλίων οδηγούν στην καταστροφή του περιβάλλοντος.....
Eγώ να συμπληρώσω ότι δεν είναι μόνο τα συμφέροντα των μονοπωλίων, αλλά γενικά ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης