Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

+20
apaixtos
MAciVOL
monoDOXA!!!
κεμπαπ-δοξαρα
mike12
SiDiS GATE -5-
DIAGORAS--6
ILIOS9_ANTI-POK
sellos
paranoia_trikala
coldlife
kontoblaxos
Spyrpoul14
_KALOGREZA
vour
Παναγιώτης
PasGiannina
Κρόνιος
Fredericks -5-
Stef-Pierikos
24 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Spyrpoul14 Δευ 26 Οκτ 2009 - 18:25

εγω ξερω ολους του εθνικους του φορουμ εκτος απο τον φανατ που κρυβεται καλα...
και εννοειται πιο πολυ απο ολους τον πνευματικο μου πατερα τον Παμμαχων
Spyrpoul14
Spyrpoul14

Αριθμός μηνυμάτων : 1059
Τόπος : ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date : 12/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από _KALOGREZA Δευ 26 Οκτ 2009 - 19:43

Spyrpoul14 έγραψε:εγω ξερω ολους του εθνικους του φορουμ εκτος απο τον φανατ που κρυβεται καλα...
και εννοειται πιο πολυ απο ολους τον πνευματικο μου πατερα τον Παμμαχων

Θάλεγα τώρα τίποτα για τον πατέρα σου αλλά τέσπα... MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_razz Σοβαρό πνευματικό έχεις ρε...εκτός κι αν σε δασκαλεύει στα γκομενικά όπου έχει μάστερ... MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_wink
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα : Ατρόμητος
Registration date : 29/10/2008

Δημοσίευση από kontoblaxos Τρι 27 Οκτ 2009 - 0:48

χθες στον αγωνα γνωρισα τον kostas3 αλλα στην επομενη συναντηση που θα ειμαι σιγουρα ελπιζω να γνωρισω κι αλλους. MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_biggrin
kontoblaxos
kontoblaxos

Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : αθηνα
Ομάδα : Αν. Καρδίτσας
Ομάδα : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904
Registration date : 20/06/2009

Δημοσίευση από coldlife Σαβ 3 Απρ 2010 - 16:11

Σελλος,Michael,Παμμαχον,Αντιφα,Απαιχτος,Duan,Vsoulis,doxa-mykonos,agios6,remali,pane68,titor6,voivod6,king_slayer,guerrero6,mike12,kallithea12,xristos6,old school6...
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009

Δημοσίευση από paranoia_trikala Σαβ 3 Απρ 2010 - 17:20

Γνωρίζω τους:
daysleeper_trikala,athens_trikala4,prezaaa4,sakaflias_4,trelenomai4,vagiaras4
paranoia_trikala
paranoia_trikala

Αριθμός μηνυμάτων : 2287
Τόπος : Trikala City
Ομάδα : Τρίκαλα
Ομάδα : ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
Registration date : 11/08/2009

Δημοσίευση από sellos Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:37

θα βγαλω εξω τα του ΠΑΣ, γιατι ειναι αρκετοι

Γιωργος37,Nikaia,kokkiniotis3
thyellara
kρονιος
ιασων,nikos-aystriakos, psr146 ,MAciVOL, RED BULL,aystriakos G1, eddy, austian4ever.
παμμαχον,Michael,rorbah,
Zografou ,ilisios,
Iliaskan, antifa,
o kostas3,
Sundaymyday, Mitsiadis.
Παναγιωτης,blue,
drotan_4,
Coldlife,
mike12,BOAS12,kallithea12,citysquad12
kesariani*warrior

μπορει να ξεχναω και καποιον...υπαρχουν και καποιοι που έχουμε ειδωθει και δεν θυμαμαι οναοματα..

Υ.Γ τωρα που το σκεφτηκα..να οργανωσουμε τιποτα στην Αθηνα...χαλαρωσαμε λιγο.. MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_smile
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από ???????? Κυρ 4 Απρ 2010 - 10:27

εκτος απο τους βολιωτες
πας γιαννενα,σελλο
αντιφα καλογρεζα
κρονιο
γκλορυ4,μονο δοξα,απαιχτο
ρεμπελς αγια μαρινα,φρεντυ
σακαφλια4
και καποιους αλλους που δεν τους αναφερο ,αλλα ολοι ειναι γαμω τα παιδια και οποτε κατσαμε τα παμε σε πολη καλο κλιμα και για υτο ευχαριστο το βεταφανς που μεσα απο εδω μου δωθηκε αυτη η ευκαιρια..

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από PasGiannina Κυρ 4 Απρ 2010 - 14:45

Από τις συναντήσεις στις οποίες περάσαμε υπέροχα, έχω γνωρίσει αρκετά άτομα και μέλη του forum μας και από αρκετές ομάδες όπως:
- Δόξα Δράμας
- Απόλλωνα Καλαμαριάς
- Πιερικό
- Αναγέννηση Καρδίτσας
- Ολυμπιακό Βόλου
- Εθνικό Πειριαώς
- Ατρόμητο
Επίσης γνωρίζω πολλούς φίλους και μέλη από τα Γιάννενα.
Στις συζητήσεις που κάναμε μέσα στο πολύ ευχάριστο περιβάλλον των καφετεριών και ταβερνών με οινοποσίες και τραπεζώματα, κατάλαβα πως όλοι μας είμαστε ίδιοι και όλοι ήταν παληκάρια!
Κατάλαβα πως όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν στα γήπεδα μεταξύ μας, είναι μαλακίες (αν και δεν επιτρέπεται, είναι η πιο επιεικής λέξη που μπορώ να αναφέρω).
Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε μεταξύ μας, αντιθέτως είναι πάρα πολλά αυτά που μας ενώνουν...!
Όλοι μας μιλούσαμε για επιδιωκόμενες καλές και σωστές κερκίδες, για μη επεισόδια με τα όποια άσχημα αποτελέσματα αυτών, όπως τραυματισμοί, συλλήψεις, δικαστήρια, φυλακίσεις κλπ κλπ άσχημα.
Όλοι μας λέγαμε για καλά πράματα μόνο και όλοι μας συμφωνούσαμε για κάτι το καλύτερο όσον αφορά τον οπαδισμό στην χώρα μας...!
Είμαι πάνω από 35 χρόνια στα γήπεδα, με τα τελευταία από αυτά ως οπαδός οργανωμένος.
Και στον σύνδεσμό μας, τα ίδια πράματα λέμε.
Τώρα πως καταφέρνουμε μεταξύ μας να έχουμε και κάποια άσχημα, είναι άλλη ιστορία.
Το συμπέρασμα από όλες λοιπόν τις συζητήσεις είναι πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν λίγοι έως ελάχιστοι μη σωστοί, κάφροι ονομαζόμενοι.....
Αυτοί είναι που δημιουργούν όλα αυτά τα άσχημα που βλέπουμε στα γήπεδα, τόσο μέσα σε αυτά, όσο και απ`έξω από αυτά.
Η αλήθεια είναι πως αυτούς θα πρέπει να προσέξουμε όλοι μας και σε όλες τις ομάδες.....
Τις περισσότερες φορές τα άσχημα των γηπέδων συμβαίνουν από τους παραπάνω που είπα, ίσως σε μερικές περιπτώσεις και από ένα άτομο μόνο.....
Παραδείγματα υπάρχουν άπειρα, όπου φασαρίες έχουν ξεκινήσει από ένα άτομο και μόνο.
Στα Γιάννενα για παράδειγμα ένας ήταν ο κάφρος που στον αγώνα με τον Άρη πήγε να αρπάξει πανό των Αρειανών και έγινε ότι έγινε. Ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν μέσα σε μία γιορτή, μέσα σε ένα πανηγύρι όπου Γιαννιώτες με μπλέ και Αρειανοί με τα κίτρινα, αλληλοκερνιώταν και αλληλοευχιόνταν στις καφετέριες, στα μπαράκια και στις ταβερνοψησταριές!
Ένας μόνο πήγε να τινάξει έναν αγώνα στον αέρα με χιλιάδες φιλάθλους.....
Το αποτέλεσμα το ξέρετε όλοι σας από αυτόν τον έναν. Πήγε αυτός φυλακή για 30 μέρες, τιμωρήθηκαν και οι δύο ομάδες με 70.000 πρόστιμο και έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών χωρίς φιλάθλους....
Επίσης άλλος αγώνας με άσχημα, ευτυχώς όχι εκτεταμένα, ήταν με τον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι στον αναμεταξύ μας αγώνα στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ στα Γιάννενα. Ένας ήταν και εκεί που με σημαία της Νίκης Βόλου ήρθε στο γήπεδο πουλώντας νταηλίκι και μαγκιά κάνοντας μαλακίες και μόνο.
Ευτυχώς έμεινε μόνο μέχρι εκεί το συμβάν, άφησε όμως κάποια πικρία στους φίλους Βολιώτες, όχι τόσο για τον έναν κάφρο, ούτως η'' άλλως τον ξέρουν τον τύπο, αλλά για το συμβάν στο οποίο ένας κάφρος έκανε ότι έκανε, χωρίς να σταματηθεί από τους Γιαννιώτες.....τουλάχιστον τους οργανωμένους.
Η αλήθεια είναι πως ήταν από την απέναντι πλευρά των οργανωμένων, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται, έπρεπε κάποιος η'' κάποιοι να τον σταματήσουν.
Υπάρχουν κι άλλα πάρα πολλά παραδείγματα, άλλα ελαφριά κι άλλα χειρότερα και βαρύτερα....
Τι να λέμε τώρα......
Δυστυχώς τα ίδια υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, μα σε όλες λέμε και με σιγουριά κιόλας.
Βλέπουμε λοιπόν πως ενώ στις συναντήσεις μας, όλοι μας συμφωνούμε για κάτι το καλύτερο, παρ`όλα αυτά δυστυχώς συμβαίνουν άσχημα.....
Πρέπει φίλοι μου να λειτουργήσουμε πάνω σε αυτό το θέμα.....
Πρέπει όλοι μας να μην επιτρέπουμε σε αυτούς τους ελάχιστους και λίγους καμένους, να μας κάνουν μπουρ......
Πρέπει να τους διορθώσουμε, να τους απομονώσουμε και αν δεν καταφέρουμε κάτι το θέτικο, τότε να τους απομακρύνουμε από τα γήπεδά μας.....
Λίγο δύσκολο βέβαια, αλλά σίγουρα κατορθωτό και σίγουρα από τους οργανωμένους οπαδούς, που αυτοί είναι που γνωρίζουν καλύτερα τι γίνεται και από ποιους.
Κάπως έτσι βλέπω εγώ την κατάσταση.
Χαίρομαι που έχω γνωρίσει αρκετούς φίλους από πολλές ομάδες και μάλιστα μέσω του forum μας του Betafans.
Χαίρομαι για τις συναντήσεις που κάναμε και επιθυμώ να γίνουν κι άλλες τέτοιες, ώστε να έρθουμε περισσότεροι ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον.
Εκεί βλέπουμε πως είμαστε όλοι μας το ίδιο χωρίς διαφορές.
Εκεί καταλαβαίνουμε πως όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν, δεν μας αρμόζουν......
Βέβαια με κάποια δυστυχώς όχι ωραία που συναίβησαν τώρα τελευταία στο forum μας, κάπου κολλήσαμε στις συναντήσεις μας.
Εύχομαι και ελπίζω, να ξαναβρούμε την όρεξη και την θέληση να συνεχίσουμε στις τόσο ώραίες αυτές συναντήσεις.
Ειλικρινά θέλω να σας γνωρίσω όλους σας...!!!!!!
Και από τον Ιωνικό... και από τον Παναιτωλικό...και από την Ηλιούπολη...και από την Κρήτη...και από την Ρόδο...και από την Κέρκυρα...και από όλες τις άλλες ομάδες.....κι ας είναι κάποιοι μεταξύ αυτών που πιθανόν να μου έχουν πετάξει και πέτρες.....και να έχουμε αρπαχτεί.
Άμα έρθουμε κοντά ο ένας με τον άλλο. σίγουρα θα γίνουμε φίλοι..!!!!!!!!!
Είμαι απόλυτα βέβαιος γι`αυτό!
Στο κάτω - κάτω της γραφής, όλοι μας να περνάμε καλά θέλουμε, τόσο στα γήπεδά μας, όσο και στα γήπεδα όπου οι αγαπημένες μας ομάδες παίζουν εκτός έδρας....και όχι να αρπαζώμαστε, να σκοτωνώμαστε, να δικαζώμαστε και να πηγαίνουμε στις φυλακές, φωνάζοντας εκ των υστέρων '''λευτεριά στους οπαδούς''''
Ποια λευτεριά φίλοι μου?
Κάνουμε τις μαλακίες μας πρώτα και μετά φωνάζουμε για λευτεριές???????
Τέλος πάντων, άλλο μεγάλο κεφάλαιο κι αυτό!

Με λίγη κιόλας προσπάθεια, μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι!
Ας το προσπαθήσουμε!
ΑΞΙΖΕΙ!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από ILIOS9_ANTI-POK Τετ 7 Απρ 2010 - 12:48

Απο τις συναντησεις που εχουν γινει εχω μιλησει με:

sellos
Michael,Παμμαχων
kostas3
Κallithea12,Boas12,Mike12
ANTIFA_KALOGREZA,ilias_kan
Παναγιωτης

Εννοειτε ξερω ολους τους Ηλιουπολιτες που γραφουν εδω μεσα...
Και επισης ξερω φατσικα και εχουμε ψιλομιλησει με 2 απο Βολο 1 απο Δραμα 2 απο ΟΦΗ και αλλον εναν απο Εθνικο!
ILIOS9_ANTI-POK
ILIOS9_ANTI-POK
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 2006
Τόπος : ΠΕΤΑΛΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ομάδα : Ηλιούπολη
Ομάδα : ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ...ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Registration date : 04/09/2009

http://www.rebels9.gr/

Δημοσίευση από DIAGORAS--6 Τετ 7 Απρ 2010 - 13:06

PasGiannina έγραψε:Από τις συναντήσεις στις οποίες περάσαμε υπέροχα, έχω γνωρίσει αρκετά άτομα και μέλη του forum μας και από αρκετές ομάδες όπως:
- Δόξα Δράμας
- Απόλλωνα Καλαμαριάς
- Πιερικό
- Αναγέννηση Καρδίτσας
- Ολυμπιακό Βόλου
- Εθνικό Πειριαώς
- Ατρόμητο
Επίσης γνωρίζω πολλούς φίλους και μέλη από τα Γιάννενα.
Στις συζητήσεις που κάναμε μέσα στο πολύ ευχάριστο περιβάλλον των καφετεριών και ταβερνών με οινοποσίες και τραπεζώματα, κατάλαβα πως όλοι μας είμαστε ίδιοι και όλοι ήταν παληκάρια!
Κατάλαβα πως όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν στα γήπεδα μεταξύ μας, είναι μαλακίες (αν και δεν επιτρέπεται, είναι η πιο επιεικής λέξη που μπορώ να αναφέρω).
Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε μεταξύ μας, αντιθέτως είναι πάρα πολλά αυτά που μας ενώνουν...!
Όλοι μας μιλούσαμε για επιδιωκόμενες καλές και σωστές κερκίδες, για μη επεισόδια με τα όποια άσχημα αποτελέσματα αυτών, όπως τραυματισμοί, συλλήψεις, δικαστήρια, φυλακίσεις κλπ κλπ άσχημα.
Όλοι μας λέγαμε για καλά πράματα μόνο και όλοι μας συμφωνούσαμε για κάτι το καλύτερο όσον αφορά τον οπαδισμό στην χώρα μας...!
Είμαι πάνω από 35 χρόνια στα γήπεδα, με τα τελευταία από αυτά ως οπαδός οργανωμένος.
Και στον σύνδεσμό μας, τα ίδια πράματα λέμε.
Τώρα πως καταφέρνουμε μεταξύ μας να έχουμε και κάποια άσχημα, είναι άλλη ιστορία.
Το συμπέρασμα από όλες λοιπόν τις συζητήσεις είναι πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν λίγοι έως ελάχιστοι μη σωστοί, κάφροι ονομαζόμενοι.....
Αυτοί είναι που δημιουργούν όλα αυτά τα άσχημα που βλέπουμε στα γήπεδα, τόσο μέσα σε αυτά, όσο και απ`έξω από αυτά.
Η αλήθεια είναι πως αυτούς θα πρέπει να προσέξουμε όλοι μας και σε όλες τις ομάδες.....
Τις περισσότερες φορές τα άσχημα των γηπέδων συμβαίνουν από τους παραπάνω που είπα, ίσως σε μερικές περιπτώσεις και από ένα άτομο μόνο.....
Παραδείγματα υπάρχουν άπειρα, όπου φασαρίες έχουν ξεκινήσει από ένα άτομο και μόνο.
Στα Γιάννενα για παράδειγμα ένας ήταν ο κάφρος που στον αγώνα με τον Άρη πήγε να αρπάξει πανό των Αρειανών και έγινε ότι έγινε. Ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν μέσα σε μία γιορτή, μέσα σε ένα πανηγύρι όπου Γιαννιώτες με μπλέ και Αρειανοί με τα κίτρινα, αλληλοκερνιώταν και αλληλοευχιόνταν στις καφετέριες, στα μπαράκια και στις ταβερνοψησταριές!
Ένας μόνο πήγε να τινάξει έναν αγώνα στον αέρα με χιλιάδες φιλάθλους.....
Το αποτέλεσμα το ξέρετε όλοι σας από αυτόν τον έναν. Πήγε αυτός φυλακή για 30 μέρες, τιμωρήθηκαν και οι δύο ομάδες με 70.000 πρόστιμο και έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών χωρίς φιλάθλους....
Επίσης άλλος αγώνας με άσχημα, ευτυχώς όχι εκτεταμένα, ήταν με τον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι στον αναμεταξύ μας αγώνα στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ στα Γιάννενα. Ένας ήταν και εκεί που με σημαία της Νίκης Βόλου ήρθε στο γήπεδο πουλώντας νταηλίκι και μαγκιά κάνοντας μαλακίες και μόνο.
Ευτυχώς έμεινε μόνο μέχρι εκεί το συμβάν, άφησε όμως κάποια πικρία στους φίλους Βολιώτες, όχι τόσο για τον έναν κάφρο, ούτως η'' άλλως τον ξέρουν τον τύπο, αλλά για το συμβάν στο οποίο ένας κάφρος έκανε ότι έκανε, χωρίς να σταματηθεί από τους Γιαννιώτες.....τουλάχιστον τους οργανωμένους.
Η αλήθεια είναι πως ήταν από την απέναντι πλευρά των οργανωμένων, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται, έπρεπε κάποιος η'' κάποιοι να τον σταματήσουν.
Υπάρχουν κι άλλα πάρα πολλά παραδείγματα, άλλα ελαφριά κι άλλα χειρότερα και βαρύτερα....
Τι να λέμε τώρα......
Δυστυχώς τα ίδια υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, μα σε όλες λέμε και με σιγουριά κιόλας.
Βλέπουμε λοιπόν πως ενώ στις συναντήσεις μας, όλοι μας συμφωνούμε για κάτι το καλύτερο, παρ`όλα αυτά δυστυχώς συμβαίνουν άσχημα.....
Πρέπει φίλοι μου να λειτουργήσουμε πάνω σε αυτό το θέμα.....
Πρέπει όλοι μας να μην επιτρέπουμε σε αυτούς τους ελάχιστους και λίγους καμένους, να μας κάνουν μπουρ......
Πρέπει να τους διορθώσουμε, να τους απομονώσουμε και αν δεν καταφέρουμε κάτι το θέτικο, τότε να τους απομακρύνουμε από τα γήπεδά μας.....
Λίγο δύσκολο βέβαια, αλλά σίγουρα κατορθωτό και σίγουρα από τους οργανωμένους οπαδούς, που αυτοί είναι που γνωρίζουν καλύτερα τι γίνεται και από ποιους.
Κάπως έτσι βλέπω εγώ την κατάσταση.
Χαίρομαι που έχω γνωρίσει αρκετούς φίλους από πολλές ομάδες και μάλιστα μέσω του forum μας του Betafans.
Χαίρομαι για τις συναντήσεις που κάναμε και επιθυμώ να γίνουν κι άλλες τέτοιες, ώστε να έρθουμε περισσότεροι ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον.
Εκεί βλέπουμε πως είμαστε όλοι μας το ίδιο χωρίς διαφορές.
Εκεί καταλαβαίνουμε πως όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν, δεν μας αρμόζουν......
Βέβαια με κάποια δυστυχώς όχι ωραία που συναίβησαν τώρα τελευταία στο forum μας, κάπου κολλήσαμε στις συναντήσεις μας.
Εύχομαι και ελπίζω, να ξαναβρούμε την όρεξη και την θέληση να συνεχίσουμε στις τόσο ώραίες αυτές συναντήσεις.
Ειλικρινά θέλω να σας γνωρίσω όλους σας...!!!!!!
Και από τον Ιωνικό... και από τον Παναιτωλικό...και από την Ηλιούπολη...και από την Κρήτη...και από την Ρόδο...και από την Κέρκυρα...και από όλες τις άλλες ομάδες.....κι ας είναι κάποιοι μεταξύ αυτών που πιθανόν να μου έχουν πετάξει και πέτρες.....και να έχουμε αρπαχτεί.
Άμα έρθουμε κοντά ο ένας με τον άλλο. σίγουρα θα γίνουμε φίλοι..!!!!!!!!!
Είμαι απόλυτα βέβαιος γι`αυτό!
Στο κάτω - κάτω της γραφής, όλοι μας να περνάμε καλά θέλουμε, τόσο στα γήπεδά μας, όσο και στα γήπεδα όπου οι αγαπημένες μας ομάδες παίζουν εκτός έδρας....και όχι να αρπαζώμαστε, να σκοτωνώμαστε, να δικαζώμαστε και να πηγαίνουμε στις φυλακές, φωνάζοντας εκ των υστέρων '''λευτεριά στους οπαδούς''''
Ποια λευτεριά φίλοι μου?
Κάνουμε τις μαλακίες μας πρώτα και μετά φωνάζουμε για λευτεριές???????
Τέλος πάντων, άλλο μεγάλο κεφάλαιο κι αυτό!

Με λίγη κιόλας προσπάθεια, μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι!
Ας το προσπαθήσουμε!
ΑΞΙΖΕΙ!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Ε??? MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_scratch
DIAGORAS--6
DIAGORAS--6

Αριθμός μηνυμάτων : 635
Τόπος : ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
Ομάδα : Διαγόρας
Ομάδα : ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΥΡΑ-6- ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
Registration date : 09/01/2010

Δημοσίευση από sellos Τετ 7 Απρ 2010 - 13:08

Αναφεροντας την λεξη "Ρόδος" εννοει ολοκληρο το νησι... Smile

Ρε τι τραβαμε... Very Happy
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από SiDiS GATE -5- Τετ 7 Απρ 2010 - 13:11

εγω απο εδω μεσα μονο τον akis-pierikos γνωριζο MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_razz
SiDiS GATE -5-
SiDiS GATE -5-

Αριθμός μηνυμάτων : 1193
Τόπος : ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : MONO ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 07/08/2009

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:02

Εγω ειτε απο συναντησεις ειτε εκτος φορουμ ξερω τους παρακατω:
Kontoblaxos, leoasa ΑΣΑ
Sellos ΠΑΣ Γιαννενα
Michael, Pammahon Εθνικος
Mitsiadis, SundayMyDay Ηλιουπολη
ilisios Ηλυσιακος
Antifa, iliaskan Ατρομητος
Παναγιωτης Καλλιθεα
Drotan4 Δοξα Δραμας
Συγγνωμη αν ξεχναω καποιον...

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από mike12 Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:53

michael
pammaxon
giorgos37
kokkiniotis
nikaia
sellos
mitsiadis
coldlife
panagiotis
nikos austriakos
antifa...proin melos.....
mike12
mike12

Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα : Αιγάλεω
Registration date : 17/10/2009

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Πεμ 8 Απρ 2010 - 17:09

εμενα δε με γνωριζει κανενας ? MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_razz
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 9 Απρ 2010 - 19:49

1)FREDERICKS -5-
2)SIDIS GATE-5-

Μόνο αυτούς αλλά εύχομαι στο άμεσο μέλλον να γνωρίσω και άλλους!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από mike12 Παρ 9 Απρ 2010 - 20:01

βρε κεμπαπ...
που να σε βρουμε εσενα...
εσυ αλλου γεννηθηκες...
αλλου μεγαλωσες....
και τωρα αλλου μενεις...... :P :P
mike12
mike12

Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα : Αιγάλεω
Registration date : 17/10/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Παρ 9 Απρ 2010 - 21:07

παντωσ ειναι η αληθεια πωσ πασ ιωαννινα τα λεει παρα πολυ καλα.ετσι πρεπει να γινονται τα πραγματα.μεσω του σαιτ περασαμε παρα πολυ καλα οπου πηγαμε,καναμε γνωριμιεσ και δημιουργηθηκε και αριστο κλιμα στο παιχνιδι.τα πραγματα βαινουνε σε παρα πολυ καλο δρομο(εχω την εντυπωση).

εκτοσ απο τουσ ΔΟΞΑΙΟΥΣ που ηξερα αρκετουσ και πριν το φορουμ μεχω του φορουμ γνωρισα τουσ coldlife,redbull(dinei ftera)ιασων,βολιωτησ1,νικοσ-αυστριακοσ(λα φαμιλια ροχα!!!!)shyster,michael,παμμαχοντα(the legend!!!),remali(βρωμορεμαλο MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_biggrin ),και πρεπει να με μιλησε τυχαια στο δρομο ο mono_pane αλλα δεν ειμαι σιγουροσ,του εστειλε μετα πμ αλλα δεν με απαντησε MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_redface .ευχομαι να γνωρισω και αλλουσ.
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από MAciVOL Σαβ 10 Απρ 2010 - 0:35

-ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ(ERN_VOLARA,NIKOS_AUSTRIAKOS,IASON,EDDY,VOLIOTIS1,AUSTRIAKOSG1,AUSTR1AKOS,ITVOL KAI AΛΛOYΣ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ)

-TON ΚΡΟΝΙΟ,PAS GIANNINA,APAIXTO,REBELS_AGIA MARIΝΑ,ΑΝTIFA_KALOGREZA,SELLO
MAciVOL
MAciVOL
Streaming member
Streaming member

Αριθμός μηνυμάτων : 3223
Τόπος : volos
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Ομάδα : VOLARA VATOS LOCOS G1 ULTRAS
Registration date : 29/11/2008

http://www.volosfans.gr

Δημοσίευση από apaixtos Παρ 28 Μάης 2010 - 23:05

coldlife έγραψε:Σελλος,Michael,Παμμαχον,Αντιφα,Απαιχτος,Duan,Vsoulis,doxa-mykonos,agios6,remali,pane68,titor6,voivod6,king_slayer,guerrero6,mike12,kallithea12,xristos6,old school6...
θα το δει ο modoDOXA!!! και θα σε κραζει μετα που δεν τον εχεις πει... MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 462421
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από rebels agia marina Παρ 28 Μάης 2010 - 23:10

michael ΠΑΜΜΑΧΟΝ ΒΟΑ ΜΙΚΕ citysguad RED BULL MACIVOL ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΤΟΝ ΜΥΚΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ...Α ΚΑΙ ΤΕΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΑΛΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ
rebels agia marina
rebels agia marina

Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Registration date : 02/06/2009

Δημοσίευση από apaixtos Παρ 28 Μάης 2010 - 23:11

coldlife,monodoxa,redbull,pammaxon,michael,iason,macivol,aystriakos-1-,aystriakos,doxa i tpt,remali,nikos-aystriakos ελπιζω να μην ξεχασα κανενα...
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από rebels agia marina Παρ 28 Μάης 2010 - 23:13

ΑΠΑΙΧΤΕ ΗΣΟΥΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ?
rebels agia marina
rebels agia marina

Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Registration date : 02/06/2009

Δημοσίευση από apaixtos Παρ 28 Μάης 2010 - 23:40

rebels agia marina έγραψε:ΑΠΑΙΧΤΕ ΗΣΟΥΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ?
οχι δεν κατεβηκα...αν κατεβαινα πιθανο να ησουν και εσυ μεσα στην λιστα... MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_biggrin MEΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ - Σελίδα 2 Icon_biggrin
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Mitsos14 Σαβ 29 Μάης 2010 - 19:01