Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Φρένο βάζει το Δασαρχείο στις δραστηριότητες του Άνθιμου

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Φρένο βάζει το Δασαρχείο στις δραστηριότητες του Άνθιμου Empty Φρένο βάζει το Δασαρχείο στις δραστηριότητες του Άνθιμου

Δημοσίευση από sellos Σαβ 7 Μαρ 2009 - 18:29

Όργανα της Δασικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης σταμάτησαν χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, το μητροπολίτη Ανθίμο, ο οποίος είχε ξεκινήσει διαδικασίες αποψίλωσης της δασικής έκτασης των 32,1 στρεμμάτων στο Πανόραμα, που του παραχώρησε, δωρεάν κατά κυριότητα, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Κοντός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, οι εργασίες για την αποψίλωση ολόκληρου του βουνού ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής με έντονους ρυθμούς και στόχος ήταν να προχωρήσουν γρήγορα ώστε να δημιουργήσουν τετελεσμένο, αλλά τελευταία στιγμή τους σταμάτησε το Δασαρχείο. Το Δασαρχείο επιμένει να διευκρινίσει πού γίνονται οι εργασίες, κάτι που προϋποθέτει μετρήσεις και αποτύπωση των μετρήσεων στους χάρτες και κατά πόσο τηρούνται οι όροι της παραχώρησης από το υπουγείο Ανάπτυξης στον Άνθιμο.

Οι δραστηριότητες του μητροπολίτη έχουν ξεσηκώσει την τοπική κοινωνία κι αυτό ενώ είναι σε εξέλιξη η εισαγγελική παραγγελία για το σύννομο των ενεργειών, οι διαβουλεύσεις στον δικηγορικό σύλλογο για την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και η συλλογή στο ΤΕΕ, για την υπεύθυνη τοποθέτηση του τεχνικού κόσμου. Το βασικό κώλυμα που έχει ανακύψει είναι ότι η παραχώρηση πραγματοποιήθηκε αρχικά για την ανέγερση νοσοκομείου και πολύ πρόσφατα προέκυψε ότι προωθείται μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

Στο δικηγορικό σύλλογο αποφάσισαν να τοποθετηθούν οριστικά για προσφυγή στο ΣτΕ, αφού συνεκτίμησαν ότι είναι καλύτερα να έχουν και την τοποθέτηση ενός πανεπιστημιακού νομικού και αναφέρθηκαν τα ονόματα των καθηγητών Χρυσόγονου, Γώγου και Μανιτάκη. Στο ΤΕΕ η πρώτη συζήτηση θα γίνει στη συνεδρίαση της διοικούσας την προσεχή Τρίτη, αλλά επίσημη τοποθέτηση θα γίνει στη μεταπροσεχή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Φρένο βάζει το Δασαρχείο στις δραστηριότητες του Άνθιμου Empty Απ: Φρένο βάζει το Δασαρχείο στις δραστηριότητες του Άνθιμου

Δημοσίευση από ederson Σαβ 14 Μαρ 2009 - 9:50

Σε τι κωλοκράτος ζούμε ρε πούστη.

Καταρχάς τείνουμε να καταργήσουμε κάθε έννοια δημόσιας διοίκησης όπως την ξέρουμε. Κάθε μαλάκας που βγαίνει στην κυβέρνηση (ο οποίος ψηφίζεται βέβαια και είναι εκεί) έχει χρέος να διαχειριστεί τη δημόσια περιουσία.

Το "διαχειρίζομαι" απέχει έτη φωτός από το "πουλάω" και πολύ περισσότερο από το "χαρίζω". Ποιος είσαι εσύ ρε Κοντέ που θα χαρίσεις (αν είναι δυνατόν) περιουσία δικιά μου, του διπλανού μου, του παραδιπλανού μου; Προϊον της δικής τους κακοδιαχείρισης η πώληση του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα ακολουθήσει. Κι επειδή αυτοί είναι ανίκανοι να διαχειριστούν την λαϊκή περιουσία την πουλάνε.

Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προλάβανε τον τράγο. Προσωρινα. Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι τελικά δεν θα καταφέρει αυτό που θέλει.

Αλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί ότι το μακρύ χέρι της εκκλησίας φτάνει παντού. Από δικαστικούς μέχρι πολιτικούς.
ederson
ederson

Αριθμός μηνυμάτων : 988
Ομάδα : beta
Ομάδα : ΑΟ Κέρκυρα
Registration date : 28/02/2009

http://www.aokerkyra.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης