Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

+17
MAciVOL
Michael
Rossoblu
πάμμαχον
PASantreas
KESARIANH*WARRIORS
sellos
Stef-Pierikos
vour
Pierikos1961
Παναγιώτης
thyellara-5
aoktshs777
KALAMATA OLE
ΜΑΥΡΟΣ 14
Tzes
_KALOGREZA
21 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δημοσίευση από sellos Πεμ 9 Απρ 2009 - 0:58

vour έγραψε:

μια ερωτηση;;;
και οι 3 θα μου κανετε ξεναγηση;;;;
Ξενάγηση θα σου κάνουμε αδερφε,όχι τίποτα άλλο.. :P
ο μελανολευκος θα σου δείξει τις ομορφιες της Κατερίνης.. Smile
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δημοσίευση από vour Πεμ 9 Απρ 2009 - 14:28

ok
υπαρχει και ενα ακομη προβλημα
που θα μεινω;;;;;
εγω παντως θελω εκαλη δεν ξερω τι θα κανετε μαζευτε λεφτα απο τωρα και αγοραστε σπιτι στην εκαλη
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2300
Τόπος : Στο νησί των φαιάκων
Ομάδα : ΑΟ Κέρκυρα
Ομάδα : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Registration date : 11/02/2009

Δημοσίευση από thyellara-5 Παρ 10 Απρ 2009 - 1:07

vour έγραψε:ok
που θα μεινω;;;;;
εγω παντως θελω εκαλη δεν ξερω τι θα κανετε μαζευτε λεφτα απο τωρα και αγοραστε σπιτι στην εκαλη

ενταξει δε ζητας και πολλα Very Happy

καμια βιλλιτσα ειναι ενταξει ? :P
thyellara-5
thyellara-5
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1298
Τόπος : K A L A M A T A
Ομάδα : Καλαμάτα
Ομάδα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 07/11/2008

http://www.grupponero.gr/

Δημοσίευση από sellos Παρ 10 Απρ 2009 - 1:11

Ωχ,για Αρμένικη βίζιτα την κόβω την επισκεψή σου φίλε μου,
κύριε Vour, μας σκοτώνεται τώρα... :P
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από Pierikos1961 Παρ 10 Απρ 2009 - 1:22

Εντάξει μωρέ !
Παίρνουμε μια σκηνή, την στήνουμε σε κανένα πάρκο της Εκάλης με θέα μια βίλα απέναντι, και τον βάζουμε να κοιμηθεί στην εξοχή.
Αν είναι δύσκολος και θέλει λούσα, νοικιάζουμε ένα τροχόσπιτο, το παρκάρουμε κοντά στην βίλα και τον βάζουμε να κοιμηθεί στρωματσάδα.

Αν δεν βολεύεστε με τα παραπάνω κύριε vour, σας βλέπω να την βγάζετε στην Κερκυρα... :P
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008

Δημοσίευση από vour Παρ 10 Απρ 2009 - 13:25

[quote="thyellara-5"]
vour έγραψε:ok
που θα μεινω;;;;;

ενταξει δε ζητας και πολλα Very Happy

καμια βιλλιτσα ειναι ενταξει ? :P[/

ειναι ενταξει θυελλαρα αλλα θελω να εχει και πισινα
αλλα απο οτι βλεπω δεν το κοβω να μενω εκε ιαρα θα παω να μεινω στο σπιτι του πιερικου1961
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εε;;
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Pierikos1961 Παρ 10 Απρ 2009 - 20:26

vour έγραψε:ειναι ενταξει θυελλαρα αλλα θελω να εχει και πισινα
αλλα απο οτι βλεπω δεν το κοβω να μενω εκε ιαρα θα παω να μεινω στο σπιτι του πιερικου1961
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εε;;
Κι εγώ τι φταίω ρε φίλε ;
Άλλοι σου κάνανε την πρόταση, εγώ θα την πληρώσω ; Suspect

Πάντως για την πισίνα στην Εκάλη δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Αν το πάρκο δεν έχει συντριβάνι, φουσκώνουμε μια πλαστική πισίνα στο φτερό και σε αφήνουμε να κάνεις πλατς-πλουτς !
Τα πάντα γίνονται, καλή καρδιά να υπάρχει... Rolling Eyes

Τι λες ; Να προνοήσουμε και για μπρατσάκια ; Very Happy
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από KESARIANH*WARRIORS Παρ 10 Απρ 2009 - 20:43

μεσα και εγω για 5*5...αν κανονησετε πειτε μου και εμενα να ξερω(18 ειμαι εγω)...
KESARIANH*WARRIORS
KESARIANH*WARRIORS
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ομάδα : Εθν. Αστερας
Registration date : 08/04/2009

Δημοσίευση από Pierikos1961 Παρ 10 Απρ 2009 - 20:51

Κι αν κάνετε διαγωνισμό στην κολύμβηση, υπολογίστε και τον vour.
θα κάνει εντατική προπόνηση με τα μπρατσάκια στην πισίνα... Very Happy
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από vour Σαβ 11 Απρ 2009 - 0:04

εχω πεσει κατω απο τα γελια
που τα βρησκεις ολα αυτα ορε πιερικε1961;;
κανονισε οταν κατεβω αθηνα να βαλουμε μια κοντρα σε πλαστικες πισινες(θα σε σκισω ρε,με τα σουπερ μπρατσακια μου)
καλα αφου δεν με θες εσυ θα παω να μεινω με τον σελλο
δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα;;

Edit:τωρα που το θυμηθηκα πιερικε1961 μηπως δεν σε αφηνει η γυναικα σου να με φιλοξενησεις;;σε τραβαει απο τη μυτη εε;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από PASantreas Σαβ 11 Απρ 2009 - 0:17

τι εγινε κανονισαμε τιποτα??δεν κανονιζουμε κατι σαν τουρνε( lol! )για να γινει κανενα και εδω πανω γιατι εκει κατω χλωμο παρολο που εχουμε και σπιτι στο περιστερι( Very Happy ).... αντε να ζεσταινομαστε σιγα σιγα τοσα ωραια γηπεδα εχουμε εδω πανω... απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... :sfirizo: :sfirizo: τωρα που μαστε σε φορμα....

Αριθμός μηνυμάτων : 676
Τόπος : Γιαννινα
Registration date : 06/01/2009

Δημοσίευση από _KALOGREZA Σαβ 25 Απρ 2009 - 22:09

Λοιπόν μάγκες νομίζω ότι ήρθε η ώρα μιας και άνοιξε και ο καιρός πλέον για τα καλά να το κανονίσουμε το ρημάδι το τουρνέ ή τα φιλικά ματσάκια 8*8.Για αρχή όπως είχαμε πει πριν 3βδομάδες προτείνω να βρεθούμε για αύριο απόγευμα(5-6 νομίζω είναι καλή ώρα) να γνωριστούμε να τα πούμε και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να κανονίσουμε μπαλλίτσα.Συγγνώμη για το καθυστερημένο της ανακοίνωσης του ραντεβού(ά ρε sellos και μου είπες ότι θα το έθετες το θέμα το μεσημέρι).Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε στείλτε p.m. σε μένα και τον σελλό.Αν μαζευτούμε κάτω από 6 άτομα μάλλον καλύτερα να το αναβάλλουμε.Περιμένω ανταπόκριση.
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα : Ατρόμητος
Registration date : 29/10/2008

Δημοσίευση από _KALOGREZA Κυρ 26 Απρ 2009 - 16:41

Άκυρο για σήμερα αφού δεν υπάρχει η κατάλληλη συμμετοχή.Αλλά αν είναι να το κανονίσουμε μέσα στη βδομάδα(και καθημερινή απόγευμα μπορώ μετά την τετάρτη).
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από πάμμαχον Τετ 13 Μάης 2009 - 10:30

τελικα φιλοι μου εχετε παιξει 5χ5 ή 8χ8?
πάμμαχον
πάμμαχον
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 4161
Τόπος : πειραιας
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : ethnikos14.blogspot.gr
Registration date : 08/05/2009

http://ethnikos14.blogspot.gr

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 13 Μάης 2009 - 22:17

Μπαααα... Άντε μέχρι κανά ταβλάκι 1x1... :lolll:
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από πάμμαχον Τετ 13 Μάης 2009 - 22:18

Pierikos1961 έγραψε:Μπαααα... Άντε μέχρι κανά ταβλάκι 1x1... :lolll:
εμεις εχουμε 15-16 ατομα που παιζουμε κατακαιρους 8χ8 κ ειναι ολοι εθνικοι!!!!!ναι ολοι εθνικοι κ ομως!!!!βγαλτε μια μικτη κοσμου(β εθνικης)κ οποτε θελετε κανουμε κανα φιλικο παιδες
πάμμαχον
πάμμαχον
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από _KALOGREZA Πεμ 14 Μάης 2009 - 2:58

Προς το παρόν και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να κανονίσουμε να παίξουμε μέσα στο μάη πιστεύω προέχει να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται μετά τον αγώνα στην πλατεία μπουρναζίου κατά τις 8.15-8.30 την ερχόμενη δευτέρα μετά τα ματς δηλαδή για καφεδάκι(κερνάνε οι πρωταθλητές εννοείται... Wink ) και κουβέντα κι αν είναι το κανονίζουμε με εσάς αφού έχετε και έτοιμη ομάδα νομίζω δε θα είναι δύσκολο να μαζευτούμε 9-10 άτομα.Καλεσμένοι(πέρα από τους σίγουρους 3εθνικούς) όσοι ενδιαφέρεστε και από άτομα που ξέρω και που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν προσκαλώ τους: illiaskan,σελλό(αν και μάλλον θα πάει βόλο),όποιον γιαννιώτη μένει αθήνα(για να μην αδικήσω κάποιον),thyellaras, kalamata_ole, kaisariani_warrior, όποιον καρδιτσιώτη μένει αθήνα(και δεν πάει στη βέροια), giannix, zografou, ultras_ilisia, palios_4, και άλλα μέλη που μένουν αθήνα και ενδιαφέρονται.Σόρυ αν ξεχνάω κάποιον φίλο.Στείλτε p.m. να κανονίσουμε ή αν θέλετε ποστάρετε εδώ.Ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς και να γουστάρουμε κάνοντας χαβαλέ και να πούμε ο καθείς τα νέα του όπως θα έπρεπε να κάνουν οι οπαδοί που σέβονται την υπαρξή τους και δεν παρατάσονται πίσω από κανένα λαμόγιο-πρόεδρο για τον "στρατό" της εκάστοτε ανώνυμης εταιρίας που τους εκμεταλλεύεται στεγνά χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν και που σέβεται πάνω από όλα και αναγνωρίζει τα πολλά κοινά που έχει με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα λέμε παιδιά.
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Rossoblu Πεμ 14 Μάης 2009 - 3:02

Θα ημουν μεσα αλλα δυστυχως θα ανεβω Βεροια για το παιχνιδι!Γιατι δεν το κανουμε σε μια νεκρη αγωνιστικα μερα;
Rossoblu
Rossoblu
Μember
Μember

Αριθμός μηνυμάτων : 3023
Τόπος : Aθήνα
Ομάδα : Βέροια

http://www.veria-fc.gr

Δημοσίευση από πάμμαχον Πεμ 14 Μάης 2009 - 11:23

ANTIFA_KALOGREZA έγραψε:Προς το παρόν και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να κανονίσουμε να παίξουμε μέσα στο μάη πιστεύω προέχει να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται μετά τον αγώνα στην πλατεία μπουρναζίου κατά τις 8.15-8.30 την ερχόμενη δευτέρα μετά τα ματς δηλαδή για καφεδάκι(κερνάνε οι πρωταθλητές εννοείται... Wink ) και κουβέντα κι αν είναι το κανονίζουμε με εσάς αφού έχετε και έτοιμη ομάδα νομίζω δε θα είναι δύσκολο να μαζευτούμε 9-10 άτομα.Καλεσμένοι(πέρα από τους σίγουρους 3εθνικούς) όσοι ενδιαφέρεστε και από άτομα που ξέρω και που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν προσκαλώ τους: illiaskan,σελλό(αν και μάλλον θα πάει βόλο),όποιον γιαννιώτη μένει αθήνα(για να μην αδικήσω κάποιον),thyellaras, kalamata_ole, kaisariani_warrior, όποιον καρδιτσιώτη μένει αθήνα(και δεν πάει στη βέροια), giannix, zografou, ultras_ilisia, palios_4, και άλλα μέλη που μένουν αθήνα και ενδιαφέρονται.Σόρυ αν ξεχνάω κάποιον φίλο.Στείλτε p.m. να κανονίσουμε ή αν θέλετε ποστάρετε εδώ.Ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς και να γουστάρουμε κάνοντας χαβαλέ και να πούμε ο καθείς τα νέα του όπως θα έπρεπε να κάνουν οι οπαδοί που σέβονται την υπαρξή τους και δεν παρατάσονται πίσω από κανένα λαμόγιο-πρόεδρο για τον "στρατό" της εκάστοτε ανώνυμης εταιρίας που τους εκμεταλλεύεται στεγνά χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν και που σέβεται πάνω από όλα και αναγνωρίζει τα πολλά κοινά που έχει με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα λέμε παιδιά.
πω πω κψμ θα γινει η καφετερια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
πάμμαχον
πάμμαχον
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Michael Πεμ 14 Μάης 2009 - 19:47

Έτσι βαρβατίλα...
Καλή κίνηση παιδιά εγώ είμαι σύμφωνος, εάν έχω κανένα μπλέξιμο με την δουλειά και χάσω το παιχνίδι θα έρθω στον καφέ μόνο.
Περιμένω λεπτομέρειες.
Όσο για τον φίλο Rossoblu θα μπορούσαμε να μαζευτούμε και σε επόμενη φάση.
Το θέμα είναι να γίνει η αρχή.
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008

Δημοσίευση από _KALOGREZA Παρ 15 Μάης 2009 - 0:34

Ώπα ο rossoblu είναι αθηναίος!!! :cheers: Ακούς μίχο γιατί τότε δεν τον πέτυχες στη βέροια(ακόμα άραγε τον κυνηγάει για τα "κερασμένα" τσίπρα? :lolll: )? Για σένα κανονίζουμε με σελλό ειδική συνάντηση με διάφορα happenings+events!!!Εγώ πάντως μπορώ και σχεδόν όλες τις καθημερινές μετά τις 7 το απόγευμα.Μίκαελ άκουσες για κέρασμα και λες ότι θα έρθεις πάση θυσία? lol! Ωραία, αναμένω όμως αύξηση συμμετοχής γιατί βλέπω να κάνετε το μπουρνάζι έδρα σας οι εθνικοί(illiaskan, palios_4 και λοιποί περιστεριώτες βοηθήστε ρεεεεεε).
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Michael Παρ 15 Μάης 2009 - 8:49

Κέρασμα ;;;
Έφτασααααααααααα.....
Θα φέρω και 18 φίλους μου.
Ρε ας μαζευτούμε να τα πούμε από κοντά και θα τα βρούμε...
Το κέρασμα είναι το θέμα ;;;
Εδώ μιλάμε για ωραία πράγματα, θα γελάμε μέχρι δακρύων, και θα γελάνε οι άλλοι μαζί μας...
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από _KALOGREZA Παρ 15 Μάης 2009 - 20:25

Άμα γουστάρετε έχω να προτείνω και κάτι άλλο για να προλάβουν ίσως να έρθουν κι άλλα άτομα που πιθανόν να μη μπορούν έως τις 11(αν το διαλύσουμε τότε).Λοιπόν εγώ είμαι γνωστό νυχτοπούλι,οπότε αν και καθημερινή προτείνω αν υπάρχει ανάλογη διάθεση από την παρέα να την κάνουμε κατά τις 10.30 από την καφετέρια και να πάμε να τσιμπήσουμε κοψίδια σε ένα βραζιλιάνικο γνωστό grill restaurant για τους λάτιν ποδοσφαιριστές με πολύ καλές τιμές και μεγάλες μερίδες(είμαι λάτρης του καλού φαγητού... :asd: ) που είναι κοντά.Και το τραβάμε ως τις 12.30 ξέρω γω οπότε μας προλαβαίνει μάλλον και ο ΑΡΧΙ-ΠΟΣΤΕΡ του φόρουμ(μετά τον beta βέβαια) sellos και ίσως κι άλλα άτομα που δε μπορούν από τις 8.30-9.00 για καφέ-ποτό.
Τι μόνο 18 φίλους σου?Εγώ έχω κλείσει 8 τραπέζια για 35 άτομα συνολικά!!! lol!
Τώρα όσοι γουστάρετε και μεταμεσονύκτια παραστρατήματα παίζει να κεράσω κανένα στριπτιτζάδικο(αφού βγάλω ότι καταθέσεις έχω στο λογαριασμό μου στην τράπεζα,ή μήπως να απαλλοτριώσω καμία...? :lolll: )
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Michael Σαβ 16 Μάης 2009 - 18:19

Κάτσε ρε άνθρωπε...
Για καφέ είπαμε...
Εσύ ετοιμάζεις μπάτσελορ... :lol: :lol:
Κάπου άκουσα ότι ο Σπανός σας ετοιμάζει ωραία πράγματα.
Εορταστικές εκδηλώσεις, συναυλίες κ.τ.λ.
Σίγουρα δεν θα είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας, αυτό το ξέραμε, φιέστα θα είναι αλλά με όλα αυτά μήπως δεν είναι δυνατή η συνάντηση.
Οι στιγμές αυτές είναι οικογενειακές και ίσως η μέρα είναι ακατάλληλη.
Τι έχετε ακούσει εσείς ;;;
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Rossoblu Σαβ 16 Μάης 2009 - 21:28

Παλι στην απ'εξω ο Rossoblu;:3ylo:Strangler ελα κι εσυ.Μη μ'αφηνεις μονο με τα θηρια! Κατι για μεταμεσονυκτιες ωρες διαβαζω, θα σας αφησουν οι ... υποχρεωσεις;;; :tese:
Rossoblu
Rossoblu
Μember
Μember

Αριθμός μηνυμάτων : 3023
Τόπος : Aθήνα
Ομάδα : Βέροια

http://www.veria-fc.gr

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή