ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
+17
MAciVOL
Michael
Rossoblu
πάμμαχον
PASantreas
KESARIANH*WARRIORS
sellos
Stef-Pierikos
vour
Pierikos1961
Παναγιώτης
thyellara-5
aoktshs777
KALAMATA OLE
ΜΑΥΡΟΣ 14
Tzes
_KALOGREZA
21 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
Ξενάγηση θα σου κάνουμε αδερφε,όχι τίποτα άλλο.. :Pvour έγραψε:
μια ερωτηση;;;
και οι 3 θα μου κανετε ξεναγηση;;;;
ο μελανολευκος θα σου δείξει τις ομορφιες της Κατερίνης..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
ok
υπαρχει και ενα ακομη προβλημα
που θα μεινω;;;;;
εγω παντως θελω εκαλη δεν ξερω τι θα κανετε μαζευτε λεφτα απο τωρα και αγοραστε σπιτι στην εκαλη
που θα μεινω;;;;;
εγω παντως θελω εκαλη δεν ξερω τι θα κανετε μαζευτε λεφτα απο τωρα και αγοραστε σπιτι στην εκαλη
vour- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2300
Τόπος : Στο νησί των φαιάκων
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Registration date : 11/02/2009
vour έγραψε:ok
που θα μεινω;;;;;
ενταξει δε ζητας και πολλα
καμια βιλλιτσα ειναι ενταξει ? :P
Ωχ,για Αρμένικη βίζιτα την κόβω την επισκεψή σου φίλε μου,
κύριε Vour, μας σκοτώνεται τώρα... :P
κύριε Vour, μας σκοτώνεται τώρα... :P
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Εντάξει μωρέ !
Παίρνουμε μια σκηνή, την στήνουμε σε κανένα πάρκο της Εκάλης με θέα μια βίλα απέναντι, και τον βάζουμε να κοιμηθεί στην εξοχή.
Αν είναι δύσκολος και θέλει λούσα, νοικιάζουμε ένα τροχόσπιτο, το παρκάρουμε κοντά στην βίλα και τον βάζουμε να κοιμηθεί στρωματσάδα.
Αν δεν βολεύεστε με τα παραπάνω κύριε vour, σας βλέπω να την βγάζετε στην Κερκυρα... :P
Παίρνουμε μια σκηνή, την στήνουμε σε κανένα πάρκο της Εκάλης με θέα μια βίλα απέναντι, και τον βάζουμε να κοιμηθεί στην εξοχή.
Αν είναι δύσκολος και θέλει λούσα, νοικιάζουμε ένα τροχόσπιτο, το παρκάρουμε κοντά στην βίλα και τον βάζουμε να κοιμηθεί στρωματσάδα.
Αν δεν βολεύεστε με τα παραπάνω κύριε vour, σας βλέπω να την βγάζετε στην Κερκυρα... :P
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
[quote="thyellara-5"]
καμια βιλλιτσα ειναι ενταξει ? :P[/
ειναι ενταξει θυελλαρα αλλα θελω να εχει και πισινα
αλλα απο οτι βλεπω δεν το κοβω να μενω εκε ιαρα θα παω να μεινω στο σπιτι του πιερικου1961
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εε;;
vour έγραψε:ok
που θα μεινω;;;;;
καμια βιλλιτσα ειναι ενταξει ? :P[/
ειναι ενταξει θυελλαρα αλλα θελω να εχει και πισινα
αλλα απο οτι βλεπω δεν το κοβω να μενω εκε ιαρα θα παω να μεινω στο σπιτι του πιερικου1961
vour- Team Moderator
Ομάδα :
Κι εγώ τι φταίω ρε φίλε ;vour έγραψε:ειναι ενταξει θυελλαρα αλλα θελω να εχει και πισινα
Άλλοι σου κάνανε την πρόταση, εγώ θα την πληρώσω ;
Πάντως για την πισίνα στην Εκάλη δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Αν το πάρκο δεν έχει συντριβάνι, φουσκώνουμε μια πλαστική πισίνα στο φτερό και σε αφήνουμε να κάνεις πλατς-πλουτς !
Τα πάντα γίνονται, καλή καρδιά να υπάρχει...
Τι λες ; Να προνοήσουμε και για μπρατσάκια ;
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
μεσα και εγω για 5*5...αν κανονησετε πειτε μου και εμενα να ξερω(18 ειμαι εγω)...
KESARIANH*WARRIORS- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ομάδα :
Registration date : 08/04/2009
Κι αν κάνετε διαγωνισμό στην κολύμβηση, υπολογίστε και τον vour.
θα κάνει εντατική προπόνηση με τα μπρατσάκια στην πισίνα...
θα κάνει εντατική προπόνηση με τα μπρατσάκια στην πισίνα...
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
εχω πεσει κατω απο τα γελια
που τα βρησκεις ολα αυτα ορε πιερικε1961;;
κανονισε οταν κατεβω αθηνα να βαλουμε μια κοντρα σε πλαστικες πισινες(θα σε σκισω ρε,με τα σουπερ μπρατσακια μου)
καλα αφου δεν με θες εσυ θα παω να μεινω με τον σελλο
δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα;;
Edit:τωρα που το θυμηθηκα πιερικε1961 μηπως δεν σε αφηνει η γυναικα σου να με φιλοξενησεις;;σε τραβαει απο τη μυτη εε;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που τα βρησκεις ολα αυτα ορε πιερικε1961;;
κανονισε οταν κατεβω αθηνα να βαλουμε μια κοντρα σε πλαστικες πισινες(θα σε σκισω ρε,με τα σουπερ μπρατσακια μου)
καλα αφου δεν με θες εσυ θα παω να μεινω με τον σελλο
δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα;;
Edit:τωρα που το θυμηθηκα πιερικε1961 μηπως δεν σε αφηνει η γυναικα σου να με φιλοξενησεις;;σε τραβαει απο τη μυτη εε;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vour- Team Moderator
Ομάδα :
τι εγινε κανονισαμε τιποτα??δεν κανονιζουμε κατι σαν τουρνε( )για να γινει κανενα και εδω πανω γιατι εκει κατω χλωμο παρολο που εχουμε και σπιτι στο περιστερι( ).... αντε να ζεσταινομαστε σιγα σιγα τοσα ωραια γηπεδα εχουμε εδω πανω... απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... :sfirizo: :sfirizo: τωρα που μαστε σε φορμα....
PASantreas- Αριθμός μηνυμάτων : 676
Τόπος : Γιαννινα
Ομάδα :
Registration date : 06/01/2009
Λοιπόν μάγκες νομίζω ότι ήρθε η ώρα μιας και άνοιξε και ο καιρός πλέον για τα καλά να το κανονίσουμε το ρημάδι το τουρνέ ή τα φιλικά ματσάκια 8*8.Για αρχή όπως είχαμε πει πριν 3βδομάδες προτείνω να βρεθούμε για αύριο απόγευμα(5-6 νομίζω είναι καλή ώρα) να γνωριστούμε να τα πούμε και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να κανονίσουμε μπαλλίτσα.Συγγνώμη για το καθυστερημένο της ανακοίνωσης του ραντεβού(ά ρε sellos και μου είπες ότι θα το έθετες το θέμα το μεσημέρι).Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε στείλτε p.m. σε μένα και τον σελλό.Αν μαζευτούμε κάτω από 6 άτομα μάλλον καλύτερα να το αναβάλλουμε.Περιμένω ανταπόκριση.
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Άκυρο για σήμερα αφού δεν υπάρχει η κατάλληλη συμμετοχή.Αλλά αν είναι να το κανονίσουμε μέσα στη βδομάδα(και καθημερινή απόγευμα μπορώ μετά την τετάρτη).
Ομάδα :
Μπαααα... Άντε μέχρι κανά ταβλάκι 1x1...
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
εμεις εχουμε 15-16 ατομα που παιζουμε κατακαιρους 8χ8 κ ειναι ολοι εθνικοι!!!!!ναι ολοι εθνικοι κ ομως!!!!βγαλτε μια μικτη κοσμου(β εθνικης)κ οποτε θελετε κανουμε κανα φιλικο παιδεςPierikos1961 έγραψε:Μπαααα... Άντε μέχρι κανά ταβλάκι 1x1...
Προς το παρόν και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να κανονίσουμε να παίξουμε μέσα στο μάη πιστεύω προέχει να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται μετά τον αγώνα στην πλατεία μπουρναζίου κατά τις 8.15-8.30 την ερχόμενη δευτέρα μετά τα ματς δηλαδή για καφεδάκι(κερνάνε οι πρωταθλητές εννοείται... ) και κουβέντα κι αν είναι το κανονίζουμε με εσάς αφού έχετε και έτοιμη ομάδα νομίζω δε θα είναι δύσκολο να μαζευτούμε 9-10 άτομα.Καλεσμένοι(πέρα από τους σίγουρους 3εθνικούς) όσοι ενδιαφέρεστε και από άτομα που ξέρω και που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν προσκαλώ τους: illiaskan,σελλό(αν και μάλλον θα πάει βόλο),όποιον γιαννιώτη μένει αθήνα(για να μην αδικήσω κάποιον),thyellaras, kalamata_ole, kaisariani_warrior, όποιον καρδιτσιώτη μένει αθήνα(και δεν πάει στη βέροια), giannix, zografou, ultras_ilisia, palios_4, και άλλα μέλη που μένουν αθήνα και ενδιαφέρονται.Σόρυ αν ξεχνάω κάποιον φίλο.Στείλτε p.m. να κανονίσουμε ή αν θέλετε ποστάρετε εδώ.Ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς και να γουστάρουμε κάνοντας χαβαλέ και να πούμε ο καθείς τα νέα του όπως θα έπρεπε να κάνουν οι οπαδοί που σέβονται την υπαρξή τους και δεν παρατάσονται πίσω από κανένα λαμόγιο-πρόεδρο για τον "στρατό" της εκάστοτε ανώνυμης εταιρίας που τους εκμεταλλεύεται στεγνά χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν και που σέβεται πάνω από όλα και αναγνωρίζει τα πολλά κοινά που έχει με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα λέμε παιδιά.
Ομάδα :
Θα ημουν μεσα αλλα δυστυχως θα ανεβω Βεροια για το παιχνιδι!Γιατι δεν το κανουμε σε μια νεκρη αγωνιστικα μερα;
πω πω κψμ θα γινει η καφετεριαANTIFA_KALOGREZA έγραψε:Προς το παρόν και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να κανονίσουμε να παίξουμε μέσα στο μάη πιστεύω προέχει να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται μετά τον αγώνα στην πλατεία μπουρναζίου κατά τις 8.15-8.30 την ερχόμενη δευτέρα μετά τα ματς δηλαδή για καφεδάκι(κερνάνε οι πρωταθλητές εννοείται... ) και κουβέντα κι αν είναι το κανονίζουμε με εσάς αφού έχετε και έτοιμη ομάδα νομίζω δε θα είναι δύσκολο να μαζευτούμε 9-10 άτομα.Καλεσμένοι(πέρα από τους σίγουρους 3εθνικούς) όσοι ενδιαφέρεστε και από άτομα που ξέρω και που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν προσκαλώ τους: illiaskan,σελλό(αν και μάλλον θα πάει βόλο),όποιον γιαννιώτη μένει αθήνα(για να μην αδικήσω κάποιον),thyellaras, kalamata_ole, kaisariani_warrior, όποιον καρδιτσιώτη μένει αθήνα(και δεν πάει στη βέροια), giannix, zografou, ultras_ilisia, palios_4, και άλλα μέλη που μένουν αθήνα και ενδιαφέρονται.Σόρυ αν ξεχνάω κάποιον φίλο.Στείλτε p.m. να κανονίσουμε ή αν θέλετε ποστάρετε εδώ.Ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς και να γουστάρουμε κάνοντας χαβαλέ και να πούμε ο καθείς τα νέα του όπως θα έπρεπε να κάνουν οι οπαδοί που σέβονται την υπαρξή τους και δεν παρατάσονται πίσω από κανένα λαμόγιο-πρόεδρο για τον "στρατό" της εκάστοτε ανώνυμης εταιρίας που τους εκμεταλλεύεται στεγνά χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν και που σέβεται πάνω από όλα και αναγνωρίζει τα πολλά κοινά που έχει με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα λέμε παιδιά.
Έτσι βαρβατίλα...
Καλή κίνηση παιδιά εγώ είμαι σύμφωνος, εάν έχω κανένα μπλέξιμο με την δουλειά και χάσω το παιχνίδι θα έρθω στον καφέ μόνο.
Περιμένω λεπτομέρειες.
Όσο για τον φίλο Rossoblu θα μπορούσαμε να μαζευτούμε και σε επόμενη φάση.
Το θέμα είναι να γίνει η αρχή.
Καλή κίνηση παιδιά εγώ είμαι σύμφωνος, εάν έχω κανένα μπλέξιμο με την δουλειά και χάσω το παιχνίδι θα έρθω στον καφέ μόνο.
Περιμένω λεπτομέρειες.
Όσο για τον φίλο Rossoblu θα μπορούσαμε να μαζευτούμε και σε επόμενη φάση.
Το θέμα είναι να γίνει η αρχή.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Ώπα ο rossoblu είναι αθηναίος!!! :cheers: Ακούς μίχο γιατί τότε δεν τον πέτυχες στη βέροια(ακόμα άραγε τον κυνηγάει για τα "κερασμένα" τσίπρα? )? Για σένα κανονίζουμε με σελλό ειδική συνάντηση με διάφορα happenings+events!!!Εγώ πάντως μπορώ και σχεδόν όλες τις καθημερινές μετά τις 7 το απόγευμα.Μίκαελ άκουσες για κέρασμα και λες ότι θα έρθεις πάση θυσία? Ωραία, αναμένω όμως αύξηση συμμετοχής γιατί βλέπω να κάνετε το μπουρνάζι έδρα σας οι εθνικοί(illiaskan, palios_4 και λοιποί περιστεριώτες βοηθήστε ρεεεεεε).
Ομάδα :
Κέρασμα ;;;
Έφτασααααααααααα.....
Θα φέρω και 18 φίλους μου.
Ρε ας μαζευτούμε να τα πούμε από κοντά και θα τα βρούμε...
Το κέρασμα είναι το θέμα ;;;
Εδώ μιλάμε για ωραία πράγματα, θα γελάμε μέχρι δακρύων, και θα γελάνε οι άλλοι μαζί μας...
Έφτασααααααααααα.....
Θα φέρω και 18 φίλους μου.
Ρε ας μαζευτούμε να τα πούμε από κοντά και θα τα βρούμε...
Το κέρασμα είναι το θέμα ;;;
Εδώ μιλάμε για ωραία πράγματα, θα γελάμε μέχρι δακρύων, και θα γελάνε οι άλλοι μαζί μας...
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
Άμα γουστάρετε έχω να προτείνω και κάτι άλλο για να προλάβουν ίσως να έρθουν κι άλλα άτομα που πιθανόν να μη μπορούν έως τις 11(αν το διαλύσουμε τότε).Λοιπόν εγώ είμαι γνωστό νυχτοπούλι,οπότε αν και καθημερινή προτείνω αν υπάρχει ανάλογη διάθεση από την παρέα να την κάνουμε κατά τις 10.30 από την καφετέρια και να πάμε να τσιμπήσουμε κοψίδια σε ένα βραζιλιάνικο γνωστό grill restaurant για τους λάτιν ποδοσφαιριστές με πολύ καλές τιμές και μεγάλες μερίδες(είμαι λάτρης του καλού φαγητού... :asd: ) που είναι κοντά.Και το τραβάμε ως τις 12.30 ξέρω γω οπότε μας προλαβαίνει μάλλον και ο ΑΡΧΙ-ΠΟΣΤΕΡ του φόρουμ(μετά τον beta βέβαια) sellos και ίσως κι άλλα άτομα που δε μπορούν από τις 8.30-9.00 για καφέ-ποτό.
Τι μόνο 18 φίλους σου?Εγώ έχω κλείσει 8 τραπέζια για 35 άτομα συνολικά!!!
Τώρα όσοι γουστάρετε και μεταμεσονύκτια παραστρατήματα παίζει να κεράσω κανένα στριπτιτζάδικο(αφού βγάλω ότι καταθέσεις έχω στο λογαριασμό μου στην τράπεζα,ή μήπως να απαλλοτριώσω καμία...? )
Τι μόνο 18 φίλους σου?Εγώ έχω κλείσει 8 τραπέζια για 35 άτομα συνολικά!!!
Τώρα όσοι γουστάρετε και μεταμεσονύκτια παραστρατήματα παίζει να κεράσω κανένα στριπτιτζάδικο(αφού βγάλω ότι καταθέσεις έχω στο λογαριασμό μου στην τράπεζα,ή μήπως να απαλλοτριώσω καμία...? )
Ομάδα :
Κάτσε ρε άνθρωπε...
Για καφέ είπαμε...
Εσύ ετοιμάζεις μπάτσελορ... :lol: :lol:
Κάπου άκουσα ότι ο Σπανός σας ετοιμάζει ωραία πράγματα.
Εορταστικές εκδηλώσεις, συναυλίες κ.τ.λ.
Σίγουρα δεν θα είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας, αυτό το ξέραμε, φιέστα θα είναι αλλά με όλα αυτά μήπως δεν είναι δυνατή η συνάντηση.
Οι στιγμές αυτές είναι οικογενειακές και ίσως η μέρα είναι ακατάλληλη.
Τι έχετε ακούσει εσείς ;;;
Για καφέ είπαμε...
Εσύ ετοιμάζεις μπάτσελορ... :lol: :lol:
Κάπου άκουσα ότι ο Σπανός σας ετοιμάζει ωραία πράγματα.
Εορταστικές εκδηλώσεις, συναυλίες κ.τ.λ.
Σίγουρα δεν θα είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας, αυτό το ξέραμε, φιέστα θα είναι αλλά με όλα αυτά μήπως δεν είναι δυνατή η συνάντηση.
Οι στιγμές αυτές είναι οικογενειακές και ίσως η μέρα είναι ακατάλληλη.
Τι έχετε ακούσει εσείς ;;;
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
Παλι στην απ'εξω ο Rossoblu;:3ylo:Strangler ελα κι εσυ.Μη μ'αφηνεις μονο με τα θηρια! Κατι για μεταμεσονυκτιες ωρες διαβαζω, θα σας αφησουν οι ... υποχρεωσεις;;; :tese:
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης