[3η-play off] ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1
+15
Barbabilios
Rossoblu
PYTHON
Omiloparmenos
tsitse
Σαντικαι4
PAS
panthrax
mario4
orestis 7
Mihalis Fr
palios-4
mastoras
eddy
sellos
19 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Αποτέλεσμα..?
Απ: [3η-play off] ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1
Αντε ρε σοβαρα;
Μαστορα κανεις κι εσυ οτι και οι αλλοι, κοιτατε την παρτη σας, και πολυ καλα κανετε
Τις κιτρινες του Ατρομητου τις ξερεις που μας ξεκληρισε;
Κατω τα χερια απο τα ποσταρισματα του tsitse.
Μαστορα κανεις κι εσυ οτι και οι αλλοι, κοιτατε την παρτη σας, και πολυ καλα κανετε
Τις κιτρινες του Ατρομητου τις ξερεις που μας ξεκληρισε;
Κατω τα χερια απο τα ποσταρισματα του tsitse.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Πάλι καλά που υπάρχει ο τσίτσε και συμφωνούμε με τον παλιο.
Κάτω τα χέρια από τον τσίτσε.
Κάτω τα χέρια από τον τσίτσε.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Ο Σπαθας τα μαμησε στο πρωτο ημιχρονο....και βεβαιως δεν εννοω το αμπαλο τον Κειτα!!!
Οπως και να εχει η κερκιδα πολυ φωνη αλλα κ πολυ μεγαλη γκρινια στο δευτερο για τον Σπαθα...
Το group της Κορινθου ηταν εκει, αλλα με την τοσο μεγαλη καταναλωση αλκοολης στο αιμα μας ειχαμε καπου διακτινιστει στας Ευρωπας..
P.G δν καταφεραμε να βρεθουμε ρε πστ μου,εγινε μαλακια
Οπως και να εχει η κερκιδα πολυ φωνη αλλα κ πολυ μεγαλη γκρινια στο δευτερο για τον Σπαθα...
Το group της Κορινθου ηταν εκει, αλλα με την τοσο μεγαλη καταναλωση αλκοολης στο αιμα μας ειχαμε καπου διακτινιστει στας Ευρωπας..
P.G δν καταφεραμε να βρεθουμε ρε πστ μου,εγινε μαλακια
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
Το κατάλαβα αδερφέ!ayuto PAS έγραψε:P.G δν καταφεραμε να βρεθουμε ρε πστ μου,εγινε μαλακια
Δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά και το τσίπουρο δεν τελειώνει.....έχει όλο το χρόνο από δαύτο !
Εγώ Πάντος να ξέρεις πως τα ήπια τα τσιπουράκια μου, όπως και τώρα επίσης.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
θελω μετα απο σειρα μηνυματων που προηγηθηκαν , να απαντησω στον sello, εφ οσον μου απευθυνει προσωπικα τον λογο και εμμεσως πλην σαφως αμφισβητει την ψυχικη μου ισορροπια. ναι φιλε sellos, τα εχω παρει λοιπον πολυ χοντρα ομως , με ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ που εχουν ξεχασει τα ντερμπι με τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ, ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, τον θερμαικο θερμης και τους ποντιους κοζανης που παιζαμε μεχρι προσφατως. Δυστυχως η μνημη μερικων που τοτε λεγανε , αμαν θεε μου να ξεφυγουμε απο τα σκατα και τι στον κοσμο, αποδειχτηκε πολυ κοντη. Ο.Κ λοιπον φιλε. Να συμφωνησω και γω λοιπον με τους γκρινιαρηδες, με τους αλλους. ξου στον Χριστοβασιλη. ΣΚΟΥΠΡΟ ο Χριστοβασιλης. ΜΕΤΑ;;;; Υπαρχει απο καποιον μια διαδοχη κατασταση;;; Το να απορριπτουμε μια υφισταμενη κατασταση δεν ειναι κακο κατ αναγκην. Συνηθως ειναι και καλο. Κακο ειναι να μην προτεινουμε κατι διαφορετικο και να αρκουμεθα μονο σε αφορισμους και αναθεματα. Η μη υπαρξη αλλης προτασης , η συνεχης καταγγελια και η αναιμακτη κριτικη αφ υψηλου το μονο που μπορουν να πετυχουν ειναι η αμεση επιστροφη της αγαπημενης μας ομαδος σε καταστασεις που ολοι θελουμε να ξεχασουμε. ειλικρινα δεν εχω με κανενα παιδι τιποτε. αλλωστε δεν γνωριζομαστε. Ζουμε τις καλυτερες στιγμες στην ιστορια του ΠΑΣ και αντι να το γλενταμε, εχουμε πεσει σε μια ατελειωτη μιζερια. Τι να πω;;;;;;; Ας ερθει λοιπον ο μεσσιας που ονειρευομαστε ολοι ,για να παρει ο ΠΑΣ το champions league.
tsitse- Αριθμός μηνυμάτων : 157
Τόπος : ιωαννινα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 08/03/2012
ΥΓ. [καλα χωρις υστερογραφο δεν γινεται.] τρελα εχουμε βεβαιως φιλε PAS. Aγιατρευτη ομως. ευτυχως η δυστυχως ειμαστε απο αυτους που ακολουθησαμε τον ΠΑΣ μεσα -εξω, απο τα τελη της δεκαετιας του 70 μεχρι σημερα. επαναλμβανω . Κανενα προβλημα με κανεναν. Οχι αλλο καρβουνο ομως ρε μαγκες. μια ζωη στην γκρινια και στην μιζερια ειμαστε. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ μια φορα μωρε.
Ομάδα :
Μόνο που δεν απαντάς.
εγω ειπα πως δεν καταλαβαίνω τον λογο που λες
οτι καποιος (εγώ?) σου σβήνει τα ποστ
ενώ δεν ισχύει.
Με τις αποψέις σου δεν ηρθα σε αντιπαράθεση
σε αλλα συμφωνω, αλλα διαφωνώ
είναι απολυτα σεβαστές, αλλα μην λες πως σου πειράζω τα μηνύματα
ενώ δεν ισχύει, εμενα αυτό με πειράζει.
Τελος παντων, δεν βαριέσαι..
εγω ειπα πως δεν καταλαβαίνω τον λογο που λες
οτι καποιος (εγώ?) σου σβήνει τα ποστ
ενώ δεν ισχύει.
Με τις αποψέις σου δεν ηρθα σε αντιπαράθεση
σε αλλα συμφωνω, αλλα διαφωνώ
είναι απολυτα σεβαστές, αλλα μην λες πως σου πειράζω τα μηνύματα
ενώ δεν ισχύει, εμενα αυτό με πειράζει.
Τελος παντων, δεν βαριέσαι..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
σε αυτο που λες sellos , πραγματι μπορει να εχεις δικιο. δεν ειμαι γνωστης της τεχνολογιας αλλωστε. μπορει να κανω κατι λαθος και να μην δημοσιευονται τα κειμενα μου . εγω παντως παταω αποστολη. σε αυτο ομως γιγαντα που κατα την ταπεινη μου γνωμη ΔΕΝ εχεις δικιο, ειναι η συμμετοχη σου σε μια a priori καταδικη η εστω αφ υψηλου κριτικη , σε εναν ανθρωπο που ποτε δεν υποσχεθηκε σε κανεναν οτι θα μας βγαλει στην ευρωπη. ο χριστοβασιλης φιλε sellos ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μονος του να σωσει τον ΠΑΣ. . Εμεις [ σαν τοπικη κοινωνια τι κανουμε ρε γιγαντα;;;;] . επαναλαμβανω , ο χοντρουλης θελει αλλα δεν μπορει. Που ειναι οι χουβαρνταδες της πολεως;;;; αντε να δω εναν και να πεθανω.....
Ομάδα :
για τον νεαρο εξ ΑΡΤΗΣ [ που θα μπορουσε να ηταν και γιος μου ηλικιακα] δεν χρειαζεται να πω τιποτα. αιμα -τιμη ,ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.
Ομάδα :
οκ, τοτε..κανένα πρόβλημα, θεωρειται ληξανσε αυτο που λες sellos , πραγματι μπορει να εχεις δικιο. δεν ειμαι γνωστης της τεχνολογιας αλλωστε. μπορει να κανω κατι λαθος και να μην δημοσιευονται τα κειμενα μου . εγω παντως παταω αποστολη.
παντως εγω δεν στα σβήνω..
αυτό ειναι μια αλλη συζήτηση πιο μεγαλησε αυτο ομως γιγαντα που κατα την ταπεινη μου γνωμη ΔΕΝ εχεις δικιο, ειναι η συμμετοχη σου σε μια a priori καταδικη η εστω αφ υψηλου κριτικη , σε εναν ανθρωπο που ποτε δεν υποσχεθηκε σε κανεναν οτι θα μας βγαλει στην ευρωπη. ο χριστοβασιλης φιλε sellos ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μονος του να σωσει τον ΠΑΣ. . Εμεις [ σαν τοπικη κοινωνια τι κανουμε ρε γιγαντα;;;;] . επαναλαμβανω , ο χοντρουλης θελει αλλα δεν μπορει. Που ειναι οι χουβαρνταδες της πολεως;;;; αντε να δω εναν και να πεθανω.....
δεν υπάρχει μαυρο-ασπρό
και ολες οι αποψεις εχουν κατι να προσφερουν..
και όλες εχουν τα δικια τους όταν καταγράφονται ανιδιοτελώς.
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
εννοειται , φιλε οτι η καθε αποψη καταγραφεται ανιδιοτελως. Δεν ειμαι δικηγορος κανενος. Ομως δεν μπορω να ξεχασω την ταλαιπωρια 30 χρονων που περασαμε σαν ομαδα. Τωρα που η ομαδα μας φαινεται οτι δοξα τω θεω ,παει να ξανα βρει τον δρομο της κουτσα -στραβα, με ολα τα προβληματα που υπαρχουν, μην τα γκρεμισουμε μονοι μας ολα οσα με πολυ κοπο κτισαμε και ξανα γυρισουμε παλι σε μονοπατια δυσβατα. Χρειαζεται υπευθυνοτητα -συνεση και καλη διαχειριση απο ολους.
Ομάδα :
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» [4η-play off] Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
» [1η-play off] Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-1
» [5η - play off) ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-2
» [2η-play off) Αστέρα Τρίπολης - Ατρόμητος 2-1
» [6η-play off} Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0