[24η] Βέροια - Αρης 3-1
+24
coldlife
Serraios-5-
Centaur
panthrax
palios-4
boukoumtsa
duhan
TALOS
mario4
Omiloparmenos
dervi
ayuto PAS
north
veriafc
kerkidas4
mastoras
OK VERIA
STRANGLER
zaxos4snakes
Rossoblu
Mihalis Fr
islandos
austr1ak0s
sellos
28 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 7
Σελίδα 1 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Αποτέλεσμα..?
[24η] Βέροια - Αρης 3-1
Βέροια - Αρης (04/03 - 19.30)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Δευ 4 Μαρ 2013 - 22:12, 1 φορά
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Απ: [24η] Βέροια - Αρης 3-1
1 γιατι θελω να πεσει ο αρης
austr1ak0s- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Ομάδα :
Ομάδα : olympiakos volou
Registration date : 09/02/2009
http://inspor.gr/index.php/2012-04-30-12-47-26/item/3342-aris
ΠΗΓΗ : www.inspor.gr
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ .
ΠΗΓΗ : www.inspor.gr
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ .
islandos- Αριθμός μηνυμάτων : 2281
Τόπος : ΒΕΡΟΙΑ
Ομάδα :
Registration date : 10/05/2009
Απο αποψη αποτελεσματος, δεν ξερω τι με συμφερει πραγματικα.
Να κερδισει η Βεροια για να βυθιστει πιο πολυ ο Αρης,
η να ερθει χ ωστε να εχω 2 ομαδες σε σχετικα καλη αποσταση?
Δεν ξερω, αλλα επειδη θεωρω οτι ο Αρης εχει και το δυσκολοτερο προγραμμα,
συν το οτι προτιμω 100% να σωθει η Βεροια, ψηφιζω ασσο!
Υ.Γ. Κακο σεναριο για την Βεροια το οτι παιζει Δευτερα...
Ελπιζω να τον αφησουν στην τυχη του τον Αρη, και να μην προσπαθησει
καποιος να μην χασει, η να κερδισει..
Να κερδισει η Βεροια για να βυθιστει πιο πολυ ο Αρης,
η να ερθει χ ωστε να εχω 2 ομαδες σε σχετικα καλη αποσταση?
Δεν ξερω, αλλα επειδη θεωρω οτι ο Αρης εχει και το δυσκολοτερο προγραμμα,
συν το οτι προτιμω 100% να σωθει η Βεροια, ψηφιζω ασσο!
Υ.Γ. Κακο σεναριο για την Βεροια το οτι παιζει Δευτερα...
Ελπιζω να τον αφησουν στην τυχη του τον Αρη, και να μην προσπαθησει
καποιος να μην χασει, η να κερδισει..
Mihalis Fr- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3108
Τόπος : Χανιά
Ομάδα :
Registration date : 13/03/2012
Ο τελικός των τελικών. Η κατάσταση μυρίζει ηδη μπαρούτι. Αυτοί έχουν ζητήσει 5.000 εισιτηρια, θα ειναι έγκλημα αν πάρουν πάνω απο 1.500. Οπως και να 'χει πιστεύω οτι την άλλη Δευτέρα το στάδιο θα ειναι κολαστήριο. Κι οποίος αντέξει.
Δεν το χανω με τιποτα αυτο το ματς.
Η αγωνια θα οδηγει σε εμφραγματα, το πιο ενδιαφερον μεχρι τωρα ματς της
χρονιας στη S.L.
Η αγωνια θα οδηγει σε εμφραγματα, το πιο ενδιαφερον μεχρι τωρα ματς της
χρονιας στη S.L.
Ομάδα :
Την καλημέρα μου από το ηλιούλοστο Ηράκλειο Κρήτης
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΚ
ΟΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ
ΟΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ
STRANGLER- Αριθμός μηνυμάτων : 823
Τόπος : Γαβγάμηλα
Ομάδα :
Registration date : 15/04/2009
zaxos4snakes έγραψε:
καλημερα απο την μουχλερη βεροια ...ζαχο κ τι δεν θα έδινα(εκτος απο 3 ευρω χαχαχα) για μια φραπα στην αγαπημενη μου κρητη
*για το ματς ειπαμε 500 εισητηρια νικη ευκολη κ αφιερωμενη στον ελευθερουδη
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
OK VERIA έγραψε:zaxos4snakes έγραψε:
καλημερα απο την μουχλερη βεροια ...ζαχο κ τι δεν θα έδινα(εκτος απο 3 ευρω χαχαχα) για μια φραπα στην αγαπημενη μου κρητη
*για το ματς ειπαμε 500 εισητηρια νικη ευκολη κ αφιερωμενη στον ελευθερουδη
Ti να πας να κανεις στο Ηρακλειο ρε συ?
Ελα Χανια να τον πιουμε στο Παλιο Λιμανι να γουσταρεις!
Ομάδα :
Εδω ειναι αυτο που λεμε...Χανει η μανα το παιδι κ το παιδι την μανα...
Τις πουτανας θα γιν...Ολος ο super 3 θα κατεβει στην Βεροια κ αναμενεται πολεμος...
Κλειστο παιχνιδι, οποιος βαλει το γκολ θα παρει το ματς....
Τις πουτανας θα γιν...Ολος ο super 3 θα κατεβει στην Βεροια κ αναμενεται πολεμος...
Κλειστο παιχνιδι, οποιος βαλει το γκολ θα παρει το ματς....
mastoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1435
Τόπος : Aθηνα-Δυτικά Προάστεια
Ομάδα :
Registration date : 04/10/2010
ρε κρητη να πατησω κ πηνουμε καφε τσιπουδιες παντου χαχαχα θα ενημερωσω εαν ερθω...ασε π θα ειμαι ο μοναδικος με κασκολ τς βεροιας θα με γνωρίσετε
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
ο πόλεμος θα γινει αμα, εκτός απο τον super3, μαζευτουν κι απο την ΚΟΒΕ..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Θα εχουμε πολεμο την Κυριακη στη Βεροια. Μαθαινω τραγικα πραγματα, ελπιζω να μην επαληθευτουν.
ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩ...ΡΗ!!!
kerkidas4- Αριθμός μηνυμάτων : 1129
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Registration date : 15/11/2011
Rossoblu έγραψε:
Θα εχουμε πολεμο την Κυριακη στη Βεροια. Μαθαινω τραγικα πραγματα, ελπιζω να μην επαληθευτουν.
Ηθελα να 'ξερα απο που τα μαθαίνεις;;;;;
Υ.Γ. Την Δευτέρα ειναι το ματς!!!
veriafc- Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ομάδα :
Ομάδα : ΒΕΡΟΙΑ Σ' ΑΓΑΠΩ, ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
Registration date : 02/09/2010
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ . ΜΙΑ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ......... ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΚΟΣ . ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ .
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..........3-1 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-Ο ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ .
ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ .
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..........3-1 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-Ο ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ .
ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ .
Ομάδα :
Βρε δεν είπα εγω οτι εμεις θα πάμε για πόλεμο! Λέω οτι σύμφωνα μ' αυτα που ακούω η κατάσταση θα ειναι πολεμική. Κάτι για κάθοδο αριανων ακούω με στόχο συνδέσμους του παοκ, θερμη υποδοχή των εδω απολίτιστων στους απεναντι και τέτοιες ομορφιές. Μακάρι να ήταν φήμες αλλα σύμφωνα με αυτα που μας έχουν μάθει τόσα χρονια, δεν ειναι.
ΜΑΖΙ ΜΙΛΑΜΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ . ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ . ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ . ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ( ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ 5.000 ΔΗΛΑΔΗ . )ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ .
Υ.Γ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΑΙΤ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 67-72 . ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , Η ΒΕΡΟΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ +2 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .
Υ.Γ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΑΙΤ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 67-72 . ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , Η ΒΕΡΟΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ +2 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .
Ομάδα :
Ο Άρης έκανε το λάθος να δηλώσει τιμωρημένο τον Αγκάνθο.
Τόσο τους έκοβε και θα το καταλάβουν μετά αλλά θα είναι αργά...
Υ.Γ. :Μην βγάζετε τόσο έντονα φιλοπαοκτζήδικα συναισθήματα.
Αμάν πιά, άλλοι κατέβηκαν με κασκόλ και παλαιστινιακά του παοκ στο Βέροια-Τρίπολη, βρίζαν τους φιλοξενούμενους ,μπας και χάσει ο Αστέρας και βγεί ο Ιβάν στο τσαμπιονς λήγκ...
Τώρα θέλουν ήττα του Άρη, όχι για να σωθεί η Βέροια αλλά για να παίζει ο Ιβάν μόνος στη Σαλονίκη.
Βαρετοί και προβλέψιμοι οι παογκτζήδες: I.Q. = υπό το μηδέν...
Διαφωνίες δεκτές και συζητήσιμες, αλλά σκεφτείτε μήπως πάει έτσι το πράγμα...
Μόνο Βέροια.
Άσχετο : Αν ο Δερμιτζάκης κατεβάσει βασικούς, θα είμαστε αφελείς να κετεβούμε με αναπληρωματικούς, αφού παίζουμε πρωτάθλημα 2 ημέρες μετά τον Πανθρακικό...
Τόσο τους έκοβε και θα το καταλάβουν μετά αλλά θα είναι αργά...
Υ.Γ. :Μην βγάζετε τόσο έντονα φιλοπαοκτζήδικα συναισθήματα.
Αμάν πιά, άλλοι κατέβηκαν με κασκόλ και παλαιστινιακά του παοκ στο Βέροια-Τρίπολη, βρίζαν τους φιλοξενούμενους ,μπας και χάσει ο Αστέρας και βγεί ο Ιβάν στο τσαμπιονς λήγκ...
Τώρα θέλουν ήττα του Άρη, όχι για να σωθεί η Βέροια αλλά για να παίζει ο Ιβάν μόνος στη Σαλονίκη.
Βαρετοί και προβλέψιμοι οι παογκτζήδες: I.Q. = υπό το μηδέν...
Διαφωνίες δεκτές και συζητήσιμες, αλλά σκεφτείτε μήπως πάει έτσι το πράγμα...
Μόνο Βέροια.
Άσχετο : Αν ο Δερμιτζάκης κατεβάσει βασικούς, θα είμαστε αφελείς να κετεβούμε με αναπληρωματικούς, αφού παίζουμε πρωτάθλημα 2 ημέρες μετά τον Πανθρακικό...
north- Αριθμός μηνυμάτων : 390
Τόπος : Βέροια
Ομάδα :
Ομάδα : Βασίλισσα του Ελληνικού Βορρά
Registration date : 15/11/2010
Οντως, ειναι γνωστό οτι εγω προσωπικά τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους τουρκόγυφτους.
Ρατσιστή
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΣΚΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ .north έγραψε:
Ο ΑΚΑΝΘΟ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ .
ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ............. ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ .
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ .
Ομάδα :
Ο Αρης ελεγα απο την αρχη της χρονιας οτι δεν εχει ομαδα κ οτι ειναι η χειροτερη ομαδα για φετος μετα την Κερκυρα,Φαινεται αρχιζω και επαληθευομαι αν και με τους δανεικους βελτιωθηκανε τα πραγματα αλλα οχι στο να φτασει να εχει καλυτερη ομαδα απο Βεροια,Πλατανια,Πανιωνιο κ παει λεγοντας..Και με προπονητη (συνεχιζω και το λεω) καποιον Μιχαλιτσιο δεν σωζεις την κατηγορια!!!
Στα του ματς τωρα απο οτι καταλαβαινω, μαλλον για μεγαλη πατατα εκανε ο ser Μιχαλητσιος που αφησε τον Αγκανθο να εκτισει την τιμωρια του με Βεροια,κ δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη...Με Γιαννιωτα δεν πας πουθενα,αμα βαλει γκολ το εφταμηνιτικο εγω θα γινω πυραυλος..Ισως το μοναδικο θετικο για τον Αρη ειναι η κουραση της Βεροιας απο το κυπελλο απο την αλλη η Βεροια δειχνει πιο πολυ αυτοπεποιθηση στα τελευταια ματς κ με τις μεταγραφες που γινανε εχει δεθει πολυ η ομαδα,αμα δεν παρει κ αυτο στην εδρα της η Βεροια τοτε τι να πω,ειναι και ατοι για τα σκυλια!!!!Πιστευω παντως πως αμα ανοιξει το σκορ η Βεροια νωρις στον αγωνα προβλεπω διασυρμο,λιγο το αγχος λιγο η μουρμουρα,λιγο η γκρινα των Αρειανων θα τα χειροτερεψει τα πραγματα
Λοιπον
Ασος-Διακοπη Αγωνα-Μηδενισμος του Αρη(καπως ετσι δεν ειχε πεσει κ παλιοτερα ο Αρης Β?)
Στα του ματς τωρα απο οτι καταλαβαινω, μαλλον για μεγαλη πατατα εκανε ο ser Μιχαλητσιος που αφησε τον Αγκανθο να εκτισει την τιμωρια του με Βεροια,κ δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη...Με Γιαννιωτα δεν πας πουθενα,αμα βαλει γκολ το εφταμηνιτικο εγω θα γινω πυραυλος..Ισως το μοναδικο θετικο για τον Αρη ειναι η κουραση της Βεροιας απο το κυπελλο απο την αλλη η Βεροια δειχνει πιο πολυ αυτοπεποιθηση στα τελευταια ματς κ με τις μεταγραφες που γινανε εχει δεθει πολυ η ομαδα,αμα δεν παρει κ αυτο στην εδρα της η Βεροια τοτε τι να πω,ειναι και ατοι για τα σκυλια!!!!Πιστευω παντως πως αμα ανοιξει το σκορ η Βεροια νωρις στον αγωνα προβλεπω διασυρμο,λιγο το αγχος λιγο η μουρμουρα,λιγο η γκρινα των Αρειανων θα τα χειροτερεψει τα πραγματα
Λοιπον
Ασος-Διακοπη Αγωνα-Μηδενισμος του Αρη(καπως ετσι δεν ειχε πεσει κ παλιοτερα ο Αρης Β?)
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
Σελίδα 1 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» [9η] Αρης - Βέροια 2-1
» [19η] Κέρκυρα - Άρης 2-2
» [17η] ΟΦΗ - Αρης 2-0
» [11η] Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
» [27η] Αρης - Πανθρακικός 0-0