[19η] ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 2-0
+14
PasGiannina
Barbabilios
mario4
ayuto PAS
oui
Trequartista
OK VERIA
mastoras
kerkidas4
STRANGLER
north
islandos
Rossoblu
sellos
18 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Αποτέλεσμα..?
Απ: [19η] ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 2-0
ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΜ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥ
STRANGLER- Αριθμός μηνυμάτων : 823
Τόπος : Γαβγάμηλα
Ομάδα :
Registration date : 15/04/2009
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ( ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ) ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ . ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .......... ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ !!!!!!!!!!!! ΕΞΟΧΑ .
islandos- Αριθμός μηνυμάτων : 2281
Τόπος : ΒΕΡΟΙΑ
Ομάδα :
Registration date : 10/05/2009
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΕΙ(ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ).... Ο ΟΛΑΙΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
Κ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ
Κ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
Mην στεναχωριεστε φιλοι μου. Ο Πλατανιας ειναι χειροτερος, διαλυοντας την ομαδα και ξαναφτιαχνοντας την απο την αρχη, με παικτες λιγους, και μαλλον χειροτερους σε βιογραφικο απο αυτους του πρωτου γυρου. Ο Πλατανιας θα ακολουθησει την Κερκυρα (που δεν την βλεπω πλεον να προλαβαινει)
Mihalis Fr- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3108
Τόπος : Χανιά
Ομάδα :
Registration date : 13/03/2012
Η Κερκυρα που δεν την βλεπεις να προλαβαινει εχει 2 βαθμους διαφορα απο την Βεροια ρε Μιχαλη... Κατσε γιατι ειναι νωρις ακομη...
Rossoblu έγραψε:Η Κερκυρα που δεν την βλεπεις να προλαβαινει εχει 2 βαθμους διαφορα απο την Βεροια ρε Μιχαλη... Κατσε γιατι ειναι νωρις ακομη...
Mazi σου, απλα αυτα που ψιλοβλεπω μεχρι τωρα. Περυσι βεβαια στις τελευταιες 4 αγωνιστικες πηρε
10 βαθμους, με αποκορυφωμα το 2πλο στο Καραισκακη...
Παντως πολυ σιγουρο βλεπω τον Αναστασιαδη, και δεν ξερω μηπως ξερει κατι παραπανω αυτος και η διοικηση
για το ποιοι θα πεσουν και ποιοι οχι, και καθομαστε τσαμπα εμεις εδω και κανουμε αναλυσεις επι αναλυσεων...
Ομάδα :
Ο Αναστασιάδης είναι γνωστό από που αντλεί τη σιγουριά του
αφού συνομιλεί με το Θεό μέσω του πνευματικού του.
αφού συνομιλεί με το Θεό μέσω του πνευματικού του.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Ζαχο, με τα νευρα μου παιζεις??
Ομάδα :
για τον πλατανια συμφωνω εχασε παικτες κ δεν παει καλα ισως πλατανιας βεροια θα παλεψουν για παραμονη
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
Πλατανιάς με Αναστασιάδη δεν πέφτει.....πάρτε το χαμπάρι.
Όταν η ομάδα ρολάρει όπως ο προπονητής θέλει, τότε θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα σώσουν εννοείται την κατηγορία.
Τα ίδια ακριβώς που κουβεντιάζονται τώρα στον Πλατανιά, τα λέγανε κάποιοι άλλοι πέρυσι και τελικά για κάποιους πόντους κόντεψε να παίξει και play off.
Υπομονή να κάνετε και όλα θα σιάξουν......
Αν δεν είχατε Αναστασιάδη, ίσως να έγραφα άλλα πράματα......με Αναστασιάδη όμως η λέξη υποβιβασμός δεν ταιριάζει.
Όταν η ομάδα ρολάρει όπως ο προπονητής θέλει, τότε θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα σώσουν εννοείται την κατηγορία.
Τα ίδια ακριβώς που κουβεντιάζονται τώρα στον Πλατανιά, τα λέγανε κάποιοι άλλοι πέρυσι και τελικά για κάποιους πόντους κόντεψε να παίξει και play off.
Υπομονή να κάνετε και όλα θα σιάξουν......
Αν δεν είχατε Αναστασιάδη, ίσως να έγραφα άλλα πράματα......με Αναστασιάδη όμως η λέξη υποβιβασμός δεν ταιριάζει.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ?
STRANGLER- Αριθμός μηνυμάτων : 823
Τόπος : Γαβγάμηλα
Ομάδα :
Registration date : 15/04/2009
Δεν ξέρω για Μαρινάκη και για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει κιόλας, την ομάδα μου κοιτάζω.
Απλά τον Αναστασιάδη τον είχαμε εμείς πέρυσι στον δεύτερο γύρο και κάτι γνωρίζουμε γι`αυτόν.
Τα ίδια λέγαμε ακριβώς αφού στους πρώτους αγώνες η ομάδα δεν έπαιρνε βαθμούς, όταν όμως έστρωσε στα μέτρα Αναστασιάδη βλέπαμε πολύ καλή μπαλίτσα παίρνοντας και κάποια διπλά μάλιστα και επιπλέον στο τέλος κοντάψαμε να πάμε play off. Αν δεν είχαμε κάποια σφαξίματα διαιτητικά πιστεύω πως θα είμασταν εμείς στην θέση κάποιας άλλης ομάδος (ούτε να την αναφέρω δεν θέλω) και θα παίζαμε Ευρώπη.
Αnyway, την άποψή μου λέω, λέγοντας πως ο Άγγελος είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα, μέσα στους πρώτους, κάποιοι μάλιστα λένε πως είναι ο καλύτερος....ίσως να είναι.
Αγαλλιάσαμε μπαλίτσα στον δεύτερο γύρο στον ΠΑΣ (εκτός των κάποιων λίγων πρώτων αγώνων) ....είδαμε ποιοτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Τέλος πάντων, πιστεύω στον Άγγελο και όπως είπα στο προηγούμενο post μου: Αναστασιάδης και υποβιβασμός είναι έννοιες άκρως αντίθετες....δεν ταιριάζουν.
Απλά τον Αναστασιάδη τον είχαμε εμείς πέρυσι στον δεύτερο γύρο και κάτι γνωρίζουμε γι`αυτόν.
Τα ίδια λέγαμε ακριβώς αφού στους πρώτους αγώνες η ομάδα δεν έπαιρνε βαθμούς, όταν όμως έστρωσε στα μέτρα Αναστασιάδη βλέπαμε πολύ καλή μπαλίτσα παίρνοντας και κάποια διπλά μάλιστα και επιπλέον στο τέλος κοντάψαμε να πάμε play off. Αν δεν είχαμε κάποια σφαξίματα διαιτητικά πιστεύω πως θα είμασταν εμείς στην θέση κάποιας άλλης ομάδος (ούτε να την αναφέρω δεν θέλω) και θα παίζαμε Ευρώπη.
Αnyway, την άποψή μου λέω, λέγοντας πως ο Άγγελος είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα, μέσα στους πρώτους, κάποιοι μάλιστα λένε πως είναι ο καλύτερος....ίσως να είναι.
Αγαλλιάσαμε μπαλίτσα στον δεύτερο γύρο στον ΠΑΣ (εκτός των κάποιων λίγων πρώτων αγώνων) ....είδαμε ποιοτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Τέλος πάντων, πιστεύω στον Άγγελο και όπως είπα στο προηγούμενο post μου: Αναστασιάδης και υποβιβασμός είναι έννοιες άκρως αντίθετες....δεν ταιριάζουν.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
PG και σε θέση play off να τερματίζατε,δεν θα βγαίνατε ευρώπη
αφού δεν πήρατε αδειοδότηση.
αφού δεν πήρατε αδειοδότηση.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» [26η] ΑΕΚ - Βέροια 2-1
» [11η] Βέροια - ΑΕΚ 0-4
» [28η] ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-0
» [25η] Βέροια - ΟΦΗ 0-0
» [4η]ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 1-1 (20/9/09-16.45)
» [11η] Βέροια - ΑΕΚ 0-4
» [28η] ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-0
» [25η] Βέροια - ΟΦΗ 0-0
» [4η]ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 1-1 (20/9/09-16.45)
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης