14η Αγων/κη: Πλατανιας - Βεροια (Κυρ 9/12 15:00)
+12
zaxos4snakes
sellos
PasGiannina
kerkidas4
palios-4
mario4
STRANGLER
north
islandos
Rossoblu
OK VERIA
Mihalis Fr
16 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Αποτελεσμα...?
Απ: 14η Αγων/κη: Πλατανιας - Βεροια (Κυρ 9/12 15:00)
Η ΚΟΥΛΑ ΕΧΑΣΕ !!!
ΕΧΑ
ΣΕ Η ΚΟΥΛΑ !!! ΕΧΑ
STRANGLER- Αριθμός μηνυμάτων : 823
Τόπος : Γαβγάμηλα
Ομάδα :
Registration date : 15/04/2009
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Η ΟΠΑΔΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ!!ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ...Mihalis Fr έγραψε:
Θα σου πω κατι, για την νοοτροπια ΟΛΩΝ μας σαν οπαδοι.
Οσο πιο πολυ δίνεις άλλοθι στον εαυτό σου για κατι που δεν εκανες σωστα, ή δεν το έκανες τοσο καλα,
τόσο πιο πολυ θα καθυστερησεις να το κανεις.
Τωρα εαν είσαι ταυτόχρονα της "σχολης" το "Οι αλλοι φταίνε" για αυτα που ΕΣΥ δεν κανεις, τοτε δεν θα το κανεις και ποτε,
και θα εχεις τον καθε Αρβανιτιδη, Βαρουξακη κλπ. να σε παιζει οπως θελει.
Εγω είμαι Πλατανιάς, και χθες ημασταν ανικανοι να βαλουμε ενα γκολ. ΑΠΑΙΤΩ λοιπον απο την ομαδα που τις εχω δωσει 300 ευρω
για μια διασκεδαση 90 λεπτων καθε 15 μέρες, να μου το βελτιώσει.
Εσύ σαν Βέροιωτης, αν θεωρείς χθες πως έκανες οτι επρεπε , αλλα οι άλλοι "οι κακοι" δεν σε αφήσανε,
τότε εχεις πολυ χαμηλα στανταρ.
Υ.Γ. Πριν εγραφα απο κινητο και δεν μπορουσα να γραψω κατεβατο!
kerkidas4- Αριθμός μηνυμάτων : 1129
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Registration date : 15/11/2011
Panos4ever έγραψε:Φίλε μου, πρέπει να μάθεις τι είναι το ποδόσφαιρο.Mihalis Fr έγραψε:Τον διαλυσε?? Λυπαμαι φιλε μου, ελπιζω να ειναι καλα το παιδι
Περικλής Βασίλακης: Καθαρό πέναλτι πάνω στον παίκτη της Βέροιας, ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά κλοτσάει εν ψυχρώ τον Μπαργκάν, δεν βρίσκει ούτε για αστείο την μπάλα, μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου και του Βοηθού του. Πέναλτι καθαρό που κακώς δεν δόθηκε.
Από την άλλη ακούσιο χαρακτήρισε το χέρι του ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Σιριλ Καλί.
Χωριό του Μαρινάκη είσαι που παίρνει παιχνίδια με διαιτησίες κλασσικά, πχ Πλατανιάς - ΠΑΟ.
Κατι τετοιοι σαν και σενα, εχετε καταντησει την Βεροια γαλα εβαπορε του σουπερ μαρκετ. Οπως σας παιζει χορευετε.
Σημερα σου φταιει ο Πλατανιας, αυριο ο Μαρινακης, αυριο καποιος αλλος. Λες και εχει συνομοτησει το συμπαν να ασχολειται με το πως δεν θα παιρνει βαθμους η Βεροια.
Ξυπνα
Mihalis Fr- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3108
Τόπος : Χανιά
Ομάδα :
Registration date : 13/03/2012
kerkidas4 έγραψε:ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Η ΟΠΑΔΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ!!ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ...Mihalis Fr έγραψε:
Θα σου πω κατι, για την νοοτροπια ΟΛΩΝ μας σαν οπαδοι.
Οσο πιο πολυ δίνεις άλλοθι στον εαυτό σου για κατι που δεν εκανες σωστα, ή δεν το έκανες τοσο καλα,
τόσο πιο πολυ θα καθυστερησεις να το κανεις.
Τωρα εαν είσαι ταυτόχρονα της "σχολης" το "Οι αλλοι φταίνε" για αυτα που ΕΣΥ δεν κανεις, τοτε δεν θα το κανεις και ποτε,
και θα εχεις τον καθε Αρβανιτιδη, Βαρουξακη κλπ. να σε παιζει οπως θελει.
Εγω είμαι Πλατανιάς, και χθες ημασταν ανικανοι να βαλουμε ενα γκολ. ΑΠΑΙΤΩ λοιπον απο την ομαδα που τις εχω δωσει 300 ευρω
για μια διασκεδαση 90 λεπτων καθε 15 μέρες, να μου το βελτιώσει.
Εσύ σαν Βέροιωτης, αν θεωρείς χθες πως έκανες οτι επρεπε , αλλα οι άλλοι "οι κακοι" δεν σε αφήσανε,
τότε εχεις πολυ χαμηλα στανταρ.
Υ.Γ. Πριν εγραφα απο κινητο και δεν μπορουσα να γραψω κατεβατο!
Θα στο γραψω αλλη μια φορα, και τελευταια. Εγω αυτο που ειδα χθες απο την ομαδα μου ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Και καλως δεν κερδισα. Αν εσενα αυτο που ειδες απο την δικη σου σου αρεσε, και εφταιγαν οι συνομωτες που κυνηγανε τυν Βεροια, τοτε εχεις χαμηλα τον πηχη.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Ομάδα :
μιχαλη αλλο σ λενε οκ οχι οτι μας αρεσε η βεροια πως επαιξε απλα οτι εγιναν 2 λαθοι απο τον διαιτητη κραυγαλέα κ οτι το χερι π ζητας δεν ηταν με τπτ χερι πεναλτυ δλδ...αντιθετος τ μπαρκαν ηταν πεντακαθαρο πεναλτυ...
ολα καλα καλη συνεχεια στον πλατανο θα τα πουμε στο εντος εδρας ελπιζω να ρθεις βεροια να τ πουμε απο κοντα....
ολα καλα καλη συνεχεια στον πλατανο θα τα πουμε στο εντος εδρας ελπιζω να ρθεις βεροια να τ πουμε απο κοντα....
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ........ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ .
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ........ ΑΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΩΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ( ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ . ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ..... ΤΟΣΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΑΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ .
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΤΕΡΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ .
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ........ ΑΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΩΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ( ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ . ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ..... ΤΟΣΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΑΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ .
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΤΕΡΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ .
islandos- Αριθμός μηνυμάτων : 2281
Τόπος : ΒΕΡΟΙΑ
Ομάδα :
Registration date : 10/05/2009
Ευχαριστω για την προσκληση, θα το εχω υπ οψιν!
Αν και ειχα μια γκομενα στη Βεροια, που αν την πετυχω
θα την δειρω!
Αν και ειχα μια γκομενα στη Βεροια, που αν την πετυχω
θα την δειρω!
Ομάδα :
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» [29η] Βέροια - Πλατανιάς 5-0
» [1η] Πλατανιάς - Βέροια (Σάββατο 17/8 - 19.15)
» [23η] Πλατανιάς - ΑΕΚ 2-1
» [7η] Πλατανιάς - Ο.Φ.Η. 1-2
» [22η] Ο.Φ.Η. - Πλατανιάς 1-3
» [1η] Πλατανιάς - Βέροια (Σάββατο 17/8 - 19.15)
» [23η] Πλατανιάς - ΑΕΚ 2-1
» [7η] Πλατανιάς - Ο.Φ.Η. 1-2
» [22η] Ο.Φ.Η. - Πλατανιάς 1-3
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης