9η Αγωνιστικη Πλατανιας-Κερκυρα 1-1
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αποτελεσμα...?
9η Αγωνιστικη Πλατανιας-Κερκυρα 1-1
9η Αγωνιστικη
Πλατανιας - Κερκυρα
Σαββατο 03/11/2012, Ωρα: 17:15
Novasports 2
Πλατανιας - Κερκυρα
Σαββατο 03/11/2012, Ωρα: 17:15
Novasports 2
Mihalis Fr- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3108
Τόπος : Χανιά
Ομάδα :
Registration date : 13/03/2012
Απ: 9η Αγωνιστικη Πλατανιας-Κερκυρα 1-1
Ασσος γιατι η επικινδυνη ζωνη ειναι πλεον στους 5 βαθμους
και μετα εχουμε Τουμπα. Και σιγουρα χωρις να υποτιμω
την Κερκυρα, με εμφανιση οπως στα περισσοτερα ματς,
θα κερδισουμε.
Με εμφανιση σαν την χθεσινη, θα ειμαστε στη
ζωνη του υποβιβασμου σε 4 αγωνιστικες.
10η Παοκ εξω
11η Πανιωνιος εξω
12η ΠΑΟ μεσα
13η ΟΣΦΠ εξω.
και μετα εχουμε Τουμπα. Και σιγουρα χωρις να υποτιμω
την Κερκυρα, με εμφανιση οπως στα περισσοτερα ματς,
θα κερδισουμε.
Με εμφανιση σαν την χθεσινη, θα ειμαστε στη
ζωνη του υποβιβασμου σε 4 αγωνιστικες.
10η Παοκ εξω
11η Πανιωνιος εξω
12η ΠΑΟ μεσα
13η ΟΣΦΠ εξω.
Ομάδα :
Δεν θα στοιχημάτιζα προσωπικά στον άσσο.
Η Κέρκυρα δεν ξέρω έχει βελτιωθεί πολύ,έχει γίνει ομάδα.
Χ2
Η Κέρκυρα δεν ξέρω έχει βελτιωθεί πολύ,έχει γίνει ομάδα.
Χ2
Επισκέπτης- Επισκέπτης
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Η εμφανιση μου αρεσε. Μια κλαση ανωτεροι. Με το
που φυγει και αυτος ο αχρηστος που τον λεμε προπονητη,
η ομαδα δεν θα ανεβει ενα σκαλι πανω.
Ο Χατζηβλακας ειναι απλα επικινδυνος. Δεν εχω να πω τιποτα
αλλο εκτος απο συγχαρητηρια στους ποδοσφαιριστες.
Εχουν πολυ καλη ομαδα, και ας παιζουν μονοι τους...
που φυγει και αυτος ο αχρηστος που τον λεμε προπονητη,
η ομαδα δεν θα ανεβει ενα σκαλι πανω.
Ο Χατζηβλακας ειναι απλα επικινδυνος. Δεν εχω να πω τιποτα
αλλο εκτος απο συγχαρητηρια στους ποδοσφαιριστες.
Εχουν πολυ καλη ομαδα, και ας παιζουν μονοι τους...
Ομάδα :
Τελείως πλασματικό το σκορ, ο Πλατανιάς πραγματικά εξαιρετική ομάδα,καθαρά επιθετική.
Για μένα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού,το λιγότερο έπρεπε να είναι 2-0 υπέρ του Πλατανιά.
Δεν νομίζω πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει το φάσμα του υποβιβασμού,σε καμία περίπτωση,εξάλλου είναι λογικό να κάνει και στραβοπατήματα...
Αν ανεβάσει κι'άλλο στροφές και είναι και λίγο παραπάνω τυχεροί οι του Πλατανιά θα ατενίζουν την Ευρώπη του χρόνου.
Για μένα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού,το λιγότερο έπρεπε να είναι 2-0 υπέρ του Πλατανιά.
Δεν νομίζω πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει το φάσμα του υποβιβασμού,σε καμία περίπτωση,εξάλλου είναι λογικό να κάνει και στραβοπατήματα...
Αν ανεβάσει κι'άλλο στροφές και είναι και λίγο παραπάνω τυχεροί οι του Πλατανιά θα ατενίζουν την Ευρώπη του χρόνου.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
john gate-5- έγραψε:Τελείως πλασματικό το σκορ, ο Πλατανιάς πραγματικά εξαιρετική ομάδα,καθαρά επιθετική.
Δεν παιζει Ευρωπη, μην λεμε υπερβολες. Η ομαδα ειναι για να σωθει. Το Ιανουαριο βεβαια, θα γινουν 1 ή 2 πολυ καλες προσθηκες για βασικοι.
Πες και οτι και "αν δεν αποφασιζει ο προπονητης στο 65 να βγαλει Αναστασακο-Ουκαρ που ηταν στους 3-4 καλυτερους,
για να βαλει Ναζλιδη (που εχει να παιξει μπαλα 6 μηνες) και Γιακουμακη (εξαιρετικος ο μικρος, χανει και την ευκαιρια στο 94) αλλα 17 χρονων,
και με τελευταιο του ματς, περυσι στην Δ εθνικη)..."
Και τα κανεις αυτα αντε (αφου ειπαμε οτι δεν το χεις), οταν τρως το γκολ στο 80, και εχεις ακομα μια αλλαγη,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ????
ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ?
ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ??
ΕΜΕΝΑ???
Κ Α Π Ο Ι Ο Ν???
Τους ζεστενε μεχρι το 95...
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι τοσο χαζος, που το ξεχασε οτι ειχε και αλλη αλλαγη...
Τελοσπαντων, απο τη ομαδα ειμαι ευχαριστημενος.
Η ομαδα ειναι καλη, βλεπουμε ποδοσφαιρο, 19 τελικες χθες, και
καποια στιγμη μας ειπε το παλικαρι απο την Νοβα (τον εχω απο πισω μου ακριβως) οτι ειχαμε 73%-27% κατοχη μπαλα.
Το μονο που δεν εχουμε ειναι το ευκολο γκολ. Αν επαιρνε λιγο τα πανω του ο Αναστασακος
(δεν το χει το γκολ, αλλα ειναι εξαιρετικος στο κατεβασμα-στοπαρισμα-μοιρασμα της μπαλας)
θα ειχαμε σιγουρα και αλλους βαθμους.
Δεν δικαιουμασταν με ΟΦΗ και Κερκυρα μονο ενα βαθμο.
Συνεχιζουμε με τετραδα αγωνων (πριν υποδεχτουμε Βεροια, οπου εχουμε κοινο στοχο
και η νικη θα ειναι πλεον υποτακτικη για βαθμολογικους πλεον λογους, πλην θαυματος βεβαια) πολυ δυσκολη.
10η ΠΑΟΚ εξω
11η Πανιωνιο εξω
12η ΠΑΟ μεσα
13η Ολυμπιακο εξω.
Μετα
14η Βεροια μεσα
15η Λεβαδειακο εξω, και φιναλε α γυρου.
Και 1 βαθμο να παρουμε στην 1η τετραδα, ευχαριστημενος θα ειμαι, με 2 ισα που κανω και πανηγυρι!
Αν βαλουμε και τα αλλα 2 ματς μεσα, θα πω οτι θελουμε μεχρι το τελος του α γυρου, τουλαχιστον 4 ή 5 βαθμους.
Αυτο τον στοχο ποντων βλεπω εφικτο, και ελπιζω να το κανουμε.
Υ.Γ. Ξεχασα να πω, οτι δεν παιζει Ευρωπη, μην λεμε υπερβολες. Η ομαδα ειναι για να σωθει. Το Ιανουαριο θα γινουν ομως 1 ή 2 πολυ καλες προσθηκες για βασικοι,
ωστε να γινει μια πολυ καλη ομαδα, ωστε και να μην εχει προβλημα φετος και να ειναι ετοιμη για καλυτερα πραγματα στο μελλον.
ΕΔΙΤ: 1000στο ποστ αυτο σε 6 μηνες, not bad!
Ομάδα :
ευγε Μιχάλη, σαν να διαβάζω μήνυμα Ομιλίτη προ 3ετίας επί Χ'Μουρίνιο
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
mario4 έγραψε:ευγε Μιχάλη, σαν να διαβάζω μήνυμα Ομιλίτη προ 3ετίας επί Χ'Μουρίνιο
Xaxaxaxaa!!
Ομάδα :
http://www.cretesports.gr/platanias/item/7939-irthe-to-telos.html
ακόμα και το ρεπορτάζ μοιάζει!
να μπει στα ασματα παρακαλώ:
https://www.youtube.com/watch?v=iRg2oIu-u_8&feature=player_embedded
να μπει στα ασματα παρακαλώ:
https://www.youtube.com/watch?v=iRg2oIu-u_8&feature=player_embedded
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
mario4 έγραψε:
Ελπιζω να μην παρουμε τον Αναστοπουλο...
Ομάδα :
Οντως και για μενα ο Χατζηνικολαου δεν ειναι προπονητης, συμφωνουμε ως εδω.
Αν ομως ο Πλατανιας εκανε γκολ και μα δευτερη απο τις 19 τελικες προσπαθειες που εκανε χθες, θα μιλουσαμε για τον πολυ καλο Πλατανια, που παιζει ομορφο και επιθετικο ποδοσφαιρο και φιγουραρει στην πρωτη πενταδα. Ο Χατζηνικολαου λοιπον δεν μπορει να μπει μεσα και να βαλει τη μπαλα στα διχτυα.
Μου θυμιζει λιγο την περσινη Βεροια η οποια κατα γενικη ομολογια επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην κατηγορια, με αρχιτεκτονα τον Δημητρη Καλαιτζιδη. Αν ομως το παιχνιδι στραβωνε, δεν ειχε ΠΟΤΕ τη βοηθεια απο τον παγκο.
Τεσπα, δε θεωρω οτι αν ερθει νεος προπονητης θα εχει παρα πολλα να δωσει στην ομαδα.
Αν ομως ο Πλατανιας εκανε γκολ και μα δευτερη απο τις 19 τελικες προσπαθειες που εκανε χθες, θα μιλουσαμε για τον πολυ καλο Πλατανια, που παιζει ομορφο και επιθετικο ποδοσφαιρο και φιγουραρει στην πρωτη πενταδα. Ο Χατζηνικολαου λοιπον δεν μπορει να μπει μεσα και να βαλει τη μπαλα στα διχτυα.
Μου θυμιζει λιγο την περσινη Βεροια η οποια κατα γενικη ομολογια επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην κατηγορια, με αρχιτεκτονα τον Δημητρη Καλαιτζιδη. Αν ομως το παιχνιδι στραβωνε, δεν ειχε ΠΟΤΕ τη βοηθεια απο τον παγκο.
Τεσπα, δε θεωρω οτι αν ερθει νεος προπονητης θα εχει παρα πολλα να δωσει στην ομαδα.
Rossoblu έγραψε:Οντως και για μενα ο Χατζηνικολαου δεν ειναι προπονητης, συμφωνουμε ως εδω.
Θα σου πω 2 πραγματακια που δεν ξερεις.
1oν οτι μερικοι παικτες του Πλατανια ξενυχτανε, αλλα δεν εχει τα "παπακια" να τους τα κοψει.
2ον. Οτι ειναι τοσο "φοβισμενος" συνηθως οταν μιλαει στους παικτες ή τοσο αστειος οταν προσπαθει να γινει αυστηρος, που πλεον δεν τον περνει κανεις τους σοβαρα.
Επισης δεν εχει μεταδοτικοτητα και γιαυτο δεν μπορει να περασει στους παικτες αυτη τη ψυχολογια που χρειαζεται την ωρα που πρεπει να διαχειρηστει η ομαδα ενα σκορ, ενω ειναι και σχετικα αντιπαθης στα αποδυτηρια, αλλα και με καποιους απο τη διοικηση.
Γιαυτο πρεπει να φυγει, και οχι βαθμολογικα.
Απο επιλογες παικτων το καλοκαιρι και συστηματος κλπ, δεν εχω ιδιεταιρα παραπονα, προσωπικοτητα δεν εχει καθολου και αυτο ειναι προβλημα που δεν λυνεται ποτε.
Η το χεις, ή δεν το χεις. Και αυτος δεν το χει, και επειδη αρχιζει και γινεται φανερο σε πολυ κοσμο, εχει συντομη ημερομηνια ληξης.
Ομάδα :
Παρόμοια θέματα
» [24η] Κέρκυρα - Πλατανιάς 2-1
» [8η Αγωνιστική Α.Ε.Κ. - Πλατανιάς 1-0
» 10η αγωνιστικη Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς 2-0
» 12η Αγωνιστικη, Πλατανιας - Παναθηναικος 2-1
» (5η Αγωνιστικη): Πλατανιας-Ξανθη 3-2
» [8η Αγωνιστική Α.Ε.Κ. - Πλατανιάς 1-0