[13η] ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
+14
savas-pane
PAS
mario4
stavroilats
mastoras
rodfan
Centaur
palios-4
Hammerfall
Michael
ayuto PAS
boukoumtsa
orestis 7
sellos
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Αποτέλεσμα..?
Απ: [13η] ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Και εγώ δε ανέφερα για ήττα-ξεφτυλισμό στο Καραισκάκη και κορνέδες και τα συναφή από εποχή Τσιαντάκη- Τσαλουχίδη...
Απλα, λιτά και απέριτα 0-2 έτσι για να μην νομίζεις ότι τρέφουμε αυταπάτες...
Απλα, λιτά και απέριτα 0-2 έτσι για να μην νομίζεις ότι τρέφουμε αυταπάτες...
mastoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1435
Τόπος : Aθηνα-Δυτικά Προάστεια
Ομάδα :
Registration date : 04/10/2010
νομιζω η ΑΕΚ θα παιξει αγρια σα πληγωμενο ζωο,ειναι και στην κορυφη παρα τα ολα στραβα και μαλλον θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να μεινουν εκει.
ο ΠΑΣ μπορει να κερδισει αλλα οχι ευκολα..
η δικη μου ευχη ειναι να γινει ενας καλος αγωνας και ας κερδισει οποιος το αξιζει περισσοτερο στο γηπεδο.
η δικη μου ευχη ειναι να γινει ενας καλος αγωνας και ας κερδισει οποιος το αξιζει περισσοτερο στο γηπεδο.
stavroilats- Αριθμός μηνυμάτων : 375
Τόπος : Ηρακλειο
Ομάδα :
Registration date : 07/06/2011
εντάξει..πλακα καναμε...ο ΠΑΣ μπορει να κερδισει αλλα οχι ευκολα..
φυσικα και όχι..
αλλωστε δεν νομιζω πως εχουμε το μυαλο μας σε νικη στα δυο επομενα
παιχνιδια....
αμα ερθει....ας έρθει...
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
stavroilats ακόμα στο εξωτερικό είσαι εσύ? πότε κατεβαίνεις
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Απόρησα κατά βάθος γιατί περίμενα η αναφορά να ξεκινήσει με "καλώς τα παιδιά .... 0-3", και βλέπω συγκρατημένη αισιοδοξία.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
νομιζω η ΑΕΚ θα παιξει αγρια σα πληγωμενο ζωο,ειναι και στην κορυφη παρα τα ολα στραβα και μαλλον θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να μεινουν εκει.
Μας φώτισες εσύ.
Δεν ξέρω πως έχει κάτσει σε όλο τον κόσμο ότι θα πάμε
και θα πάρουμε αποτέλεσμα εκεί.
Ξέρω ότι θα παίξουμε μπάλα.Αυτό το θεωρώ δεδομένο.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε
αλλά επειδη δεν έχουμε,καλύτερα να μην λέμε.
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
γιατι να μην παρετε αποτελεσμα?
ντε και καλα πρεπει να χασετε?
λιγη πιστη στην ομαδα σας και στη σακατεμενη τυχη του αντιπαλου,δε βλαπτει.
Ομάδα :
mario4 έγραψε:stavroilats ακόμα στο εξωτερικό είσαι εσύ? πότε κατεβαίνεις
οπου να 'ναι..
(σορρυ για το )
Ομάδα :
Μήπως να την ρωτήσουμε στο τοπικ ΑΕΚ - ΠΑΣ
και πόσο φτηνά βρήκε τα εισιτήρια?
Ελα να σπάνε τα οφακια λέμε.
Το επίπεδο έχει πέσει στα τάρταρα.
και πόσο φτηνά βρήκε τα εισιτήρια?
Ελα να σπάνε τα οφακια λέμε.
Το επίπεδο έχει πέσει στα τάρταρα.
Ομάδα :
stavroilats έγραψε:γιατι να μην παρετε αποτελεσμα?
Συμφωνώ με PAS...Kαι εγώ πιστεύω οτι μπαλίτσα θα παίξουμε, αν έχουν και το πάθος της προηγούμενης Κυριακής θα είναι ενα Σαββατόβραδο πολλά υποσχόμενο...
Η πίστη στην ομάδα μας διαταράχτηκε βάναυσα το τελευταίο καιρό και τώρα αρχίζουν οι δύο πλευρές να το ξαναδουλεύουν...
Στα περι τύχης,ας το αφήσουμε καλύτερα...Αν η τυχή του αντιπάλου είναι σακατεμένη, τότε η δική μας είναι πολλαπλά παραπληγική...
mastoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1435
Τόπος : Aθηνα-Δυτικά Προάστεια
Ομάδα :
Registration date : 04/10/2010
Σιγα ρε σεις.....Με κατι ΚαλαΜακοΓεωργες παιζουμε!!
2-3 στο φιναλε,με νικητηριο γκοολ του Σκουφαλη...ετσι απλα και ωραια
2-3 στο φιναλε,με νικητηριο γκοολ του Σκουφαλη...ετσι απλα και ωραια
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
όπου γιας? ε με το καρό!stavroilats έγραψε:
οπου να 'ναι..
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
η κουλα ειναι ψοφια.. καμια σχεση με ΠΑΟΚ..
ενας καλος ΠΑΣ μπορει το θετικο αποτελεσμα..
ενας καλος ΠΑΣ μπορει το θετικο αποτελεσμα..
savas-pane- Αριθμός μηνυμάτων : 872
Τόπος : Panetolikos pantou...
Ομάδα :
Ομάδα : PANETOLIKOS
Registration date : 20/01/2010
Επεισόδιο Μανωλά-Κωστένογλου
Η ΑΕΚ που έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, είχε να… λέει για το καλό κλίμα εντός των αποδυτηρίων της. Ένα κλίμα που την βοήθησε να είναι πρώτη στην βαθμολογία. Ωστόσο, αυτό το καλό κλίμα ήρθε σήμερα ο Κώστας Μανωλάς να το βάλει σε… κίνδυνο. Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ με προκλητικό τρόπο αντιμίλησε στον Νίκο Κωστένογλου και τελικά φτάσαμε στο σημείο να τον διώξει από την προπόνηση!
Όλα ξεκίνησαν ότι σε μια φάση στο δίτερμα η ομάδα του Μανωλά κέρδισε πέναλτι και πήγε να το εκτελέσει ο Σιαλμάς. Ο 20χρονος αμυντικός πήρε την μπάλα και πήγε να το εκτελέσει ο ίδιος, με τον Κωστένογλου να του τονίζει ότι έχει δώσει εντολή να κάνει ο Σιαλμάς. Ο Μανωλάς αντέδρασε άσχημα λέγοντας «Δηλαδή, αν κερδίσουμε πέναλτι το Σάββατο ο Σιαλμάς θα το κάνει;» με τον προπονητή του να του φωνάζει «Εγώ δίνω τις εντολές εδώ!» και διώχνοντας τον νεαρό από την προπόνηση. Ο Μανωλάς του είπε «Δεν φεύγω!» με τον «Κωστέ» να του λέει «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Θα σε ρωτάμε για όλα; Μήπως και για το αν θες να έρθεις στην προπόνηση;» με τον Μανωλά να τονίζει προκλητικά «Δεν θα έρθω αύριο!».
Τελικά με τα… πολλά ο Μανωλάς πήγε στα αποδυτήρια και εκεί του έβαλαν «χέρι» οι αρχηγοί της ΑΕΚ. Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές του τόνισαν ότι είναι ανόητο αυτό που έκανε και διακινδυνεύει την ηρεμία της ομάδας, την οποία με κόπο έχουν καταφέρει οι παίκτες μεταξύ τους. Λίγο αργότερα ο Μανωλάς πήγε στον Κωστένογλου και του ζήτησε συγνώμη, με τον προπονητή της ΑΕΚ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τιμωρίας του.
[Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
άντε πάλι σας έφεξε
Η ΑΕΚ που έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, είχε να… λέει για το καλό κλίμα εντός των αποδυτηρίων της. Ένα κλίμα που την βοήθησε να είναι πρώτη στην βαθμολογία. Ωστόσο, αυτό το καλό κλίμα ήρθε σήμερα ο Κώστας Μανωλάς να το βάλει σε… κίνδυνο. Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ με προκλητικό τρόπο αντιμίλησε στον Νίκο Κωστένογλου και τελικά φτάσαμε στο σημείο να τον διώξει από την προπόνηση!
Όλα ξεκίνησαν ότι σε μια φάση στο δίτερμα η ομάδα του Μανωλά κέρδισε πέναλτι και πήγε να το εκτελέσει ο Σιαλμάς. Ο 20χρονος αμυντικός πήρε την μπάλα και πήγε να το εκτελέσει ο ίδιος, με τον Κωστένογλου να του τονίζει ότι έχει δώσει εντολή να κάνει ο Σιαλμάς. Ο Μανωλάς αντέδρασε άσχημα λέγοντας «Δηλαδή, αν κερδίσουμε πέναλτι το Σάββατο ο Σιαλμάς θα το κάνει;» με τον προπονητή του να του φωνάζει «Εγώ δίνω τις εντολές εδώ!» και διώχνοντας τον νεαρό από την προπόνηση. Ο Μανωλάς του είπε «Δεν φεύγω!» με τον «Κωστέ» να του λέει «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Θα σε ρωτάμε για όλα; Μήπως και για το αν θες να έρθεις στην προπόνηση;» με τον Μανωλά να τονίζει προκλητικά «Δεν θα έρθω αύριο!».
Τελικά με τα… πολλά ο Μανωλάς πήγε στα αποδυτήρια και εκεί του έβαλαν «χέρι» οι αρχηγοί της ΑΕΚ. Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές του τόνισαν ότι είναι ανόητο αυτό που έκανε και διακινδυνεύει την ηρεμία της ομάδας, την οποία με κόπο έχουν καταφέρει οι παίκτες μεταξύ τους. Λίγο αργότερα ο Μανωλάς πήγε στον Κωστένογλου και του ζήτησε συγνώμη, με τον προπονητή της ΑΕΚ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τιμωρίας του.
άντε πάλι σας έφεξε
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Στο πλευρό των παικτών η Αμερική και όχι μόνο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Αντιλαμβανόμαστε πως είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της AEK. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας .Αποφασίσαμε να αγοράσουμε πενήντα εισιτήρια για τον αγώνα, το Σάββατο με την ΠΑΣ Γιάννινα. Τα εισιτήρια θα διατεθούν από την Π.Α.Ε στης ακαδημίες νέων της ΑΕΚ.
Έτσι δίνοντας την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους παίκτες να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ελπίζουμε ότι και άλλοι θα μας ακολουθήσουν με παρόμοιες κινήσεις. Έτσι ώστε όλοι να βοηθήσουμε την ΑΕΚ να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται
Και η Κρήτη κοντά στους παίκτες
Στο ίδιο μήκος κύματος και από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Ηράκλειου Κρήτης, οι οποίοι θα αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μαζί με τους παίκτες προέτρεψαν τα χρήματα να πάνε και στους υπαλλήλους.
"Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα οικονομικής ρευστότητας. Οι παίκτες και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ είναι απλήρωτοι επί μήνες.
Παρ' όλα αυτά το προπονητικό team και οι παίχτες μας, οδηγούν την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα και κρατούν ψηλά τη σημαία με το ΔΙΚΕΦΑΛΟ κόντρα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Προτρέπουμε , αν όχι απαιτούμε από τη Διοίκηση, να δεσμευτεί ότι οι εισπράξεις από τον αγώνα του Σαββάτου, με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους υπαλλήλους και στους ποδοσφαιριστές.
Ο Σ.Φ. Α.Ε.Κ Ηρακλείου Κρήτης θα συμμετάσχει στη προσπάθεια αυτή αγοράζοντας όσο το δυνατό περισσότερα εισιτήρια".
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ
sport24.gr
Χατζηχρήστος: "Το Σάββατο 30000 στο ΟΑΚΑ
Το Σάββατο πρέπει να είμαστε 30000 στο ΟΑΚΑ και κάνεις να μην μπει τσάμπα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ κινδυνεύει άμεσα από την νοοτροπία του τσάμπα τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας να την υπερασπιστή σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο".
κοίτα να δεις...
sellos- Respected
Ομάδα :
Συσπειρωνεται η ομαδα του δημοσιου και αρθρων 44-99-59332....αχαχαχα
αστο διαολο με τους βολεμενους του συστηματος...Διπλο μες την κουλα να κανουμε κηδεια
αστο διαολο με τους βολεμενους του συστηματος...Διπλο μες την κουλα να κανουμε κηδεια
Ομάδα :
Ω, τι παράξενο....
Άλλη μια συσπείρωση.....
Άλλη μια συσπείρωση.....
Ομάδα :
Με... μισή ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ
Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των παικτών που θα απουσιάσουν από το σαββατιάτικο (10/12) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το όνομα του Κώστα Μανωλά ήρθε να προστεθεί σε εκείνα των Δέλλα, Λυμπερόπουλου, Λεονάρντο, Καφέ, Βάργκας, Λαγού, Γκούντγιονσεν και Γκέντσογλου, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες δεν υπολογίζεται.
Στην προπόνηση της Πέμπτης (08/12), ο Νίκος Κωστένογλου δοκίμασε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Αραμπατζή, Αργυρίου (δεξιά), Καράμπελα (αριστερά), Κάλα-Κοντοέ (στόπερ), Μάκο-Γεωργέα (αμυντικά χαφ), Μπέλεκ (δεξιά), Κλωναρίδη (αριστερά), Κάρλος (ελεύθερο) και Σιαλμά (προωθημένο).
Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των παικτών που θα απουσιάσουν από το σαββατιάτικο (10/12) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το όνομα του Κώστα Μανωλά ήρθε να προστεθεί σε εκείνα των Δέλλα, Λυμπερόπουλου, Λεονάρντο, Καφέ, Βάργκας, Λαγού, Γκούντγιονσεν και Γκέντσογλου, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες δεν υπολογίζεται.
Στην προπόνηση της Πέμπτης (08/12), ο Νίκος Κωστένογλου δοκίμασε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Αραμπατζή, Αργυρίου (δεξιά), Καράμπελα (αριστερά), Κάλα-Κοντοέ (στόπερ), Μάκο-Γεωργέα (αμυντικά χαφ), Μπέλεκ (δεξιά), Κλωναρίδη (αριστερά), Κάρλος (ελεύθερο) και Σιαλμά (προωθημένο).
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
Αναστασιάδης: "Αν κάνεις χαβαλέ, είσαι τελειωμένος"
Έτοιμος για τη νέα σελίδα της προπονητικής του καριέρας εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίασή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
"Επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Δεν έχω πολλά να πω αλλά έχω πολλά να κάνω. Ζητάω την κατανόησή σας εκ των προτέρων. Μακάρι τον Μάιο να είμαστε καλά και να κάνουμε πολλές και χαρούμενες δηλώσεις. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για τις δυνατότητες της ομάδας. Ακόμα δεν ξέρω τα μικρά ονόματα των παιδιών. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να αγαπηθούμε πολύ στα αποδυτήρια. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια σε αυτό. Μη με ρωτάτε πολλά γιατί δεν έχω την απάντηση τώρα", δήλωσε αρχικά ο Μακεδόνας τεχνικός.
Όσον αφορά στα προβλήματα και τις αδυναμίες που διέβλεψε σε αυτές τις πρώτες ημέρες, ήταν σαφής: "Υπάρχουν κάποια προβλήματα που αφορούν τους επιθετικούς. Αυτή τη στιγμή εκτός του Μπακαγιόκο δεν υπάρχει άλλος καθαρός επιθετικός αφού ο Μαμαντού έχει καιρό να αγωνιστεί. Κατά τα άλλα, ποιότητα και όρεξη για δουλειά υπάρχουν. Είναι θέμα δικό μου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν αυτό τα ταλέντο που τους έδωσε ο Θεός να το βγάλουν στο γήπεδο".
Για τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είπε: "Δεν υπάρχει καμιά ιδιαιτερότητα στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πρέπει να πάμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι που το χάνεις εκ των προτέρων. Πάμε με σκυμμένο το κεφάλι, είμαστε χειρότεροι ίσως αλλά πρέπει να αποδείξουν και οι άλλοι ότι είναι καλύτεροι. Αυτό περνάει από εμάς, πιστεύω ότι θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα πετύχουμε".
Ερωτηθείς πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να επιλέξει μια επαρχιακή ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε: "Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Για μένα υπάρχει το ποδόσφαιρο με το οποίο είμαι άρρωστος. Το ποδόσφαιρο το ξέρουν όλοι, από τα καφενεία μέχρι τα πανεπιστήμια. Λίγοι όμως το γνωρίζουν πραγματικά. Υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες. Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΣ είναι ότι τα Γιάννινα βρίσκονται κοντά στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε όλοι ότι έχω ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με τη μητέρα μου που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω και θα πρέπει να βρίσκομαι κοντά της. Ακόμα έχω ενδοιασμούς για το αν έκανα καλά να πάρω την απόφαση να δουλέψω, γιατί όπου έχω εργαστεί έχω μάθει να αφοσιώνομαι 100% σε αυτό που κάνω. Ελπίζω με τη βοήθεια της Παναγίας να ξεπεράσει η μητέρα μου το πρόβλημα που έχει".
Στη συνέχεια, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη μανία των ελληνικών ομάδων να εμπιστεύονται ξένους παίκτες, ενώ σχολίασε και τους ξένους προπονητές που υπάρχουν στη Super League: "Γενικά εμείς είμαστε πολύ δύσπιστοι με τους δικούς μας ανθρώπους, με τα παιδιά μας και εμπιστευόμαστε τους ξένους. Καλοί οι ξένοι, αλλά είμαστε καλοί και εμείς σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως βασιζόμαστε περισσότερο στους ξένους και γι’ αυτό έχουμε αυτό το χάλι σαν χώρα. Αντιμετώπισα με την εθνική Κύπρου τους καλύτερους προπονητές. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με τους Έλληνες, ίσα ίσα που ίσως είναι καλύτεροι σε ορισμένους τομείς. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά του Κωστένογλου που θα αντιμετωπίσω το Σάββατο, με τον Βαλβέρδε ή το φίλο μου τον Αναστόπουλο. Η μόνη διαφορά είναι στην οργάνωση και εκεί χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Το βιώνετε και εσείς στις δουλειές σας. Όταν είσαι προπονητής είτε σε επαγγελματική ομάδα είτε στο τοπικό πρωτάθλημα πρέπει να είσαι οργανωμένος και σοβαρός. Εάν κάνεις χαβαλέ, είσαι τελειωμένος".
Στο τέλος ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να υποσχεθεί κάτι στους φιλάθλους και αρκέστηκε απλά να πει το εξής: "Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή τους, αλλά νομίζω ότι με όσα είπα τους κάλυψα. Μακάρι να με φωτίσει η Παναγιά και να τα κάνω όλα καλά".
Έτοιμος για τη νέα σελίδα της προπονητικής του καριέρας εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίασή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
"Επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Δεν έχω πολλά να πω αλλά έχω πολλά να κάνω. Ζητάω την κατανόησή σας εκ των προτέρων. Μακάρι τον Μάιο να είμαστε καλά και να κάνουμε πολλές και χαρούμενες δηλώσεις. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για τις δυνατότητες της ομάδας. Ακόμα δεν ξέρω τα μικρά ονόματα των παιδιών. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να αγαπηθούμε πολύ στα αποδυτήρια. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια σε αυτό. Μη με ρωτάτε πολλά γιατί δεν έχω την απάντηση τώρα", δήλωσε αρχικά ο Μακεδόνας τεχνικός.
Όσον αφορά στα προβλήματα και τις αδυναμίες που διέβλεψε σε αυτές τις πρώτες ημέρες, ήταν σαφής: "Υπάρχουν κάποια προβλήματα που αφορούν τους επιθετικούς. Αυτή τη στιγμή εκτός του Μπακαγιόκο δεν υπάρχει άλλος καθαρός επιθετικός αφού ο Μαμαντού έχει καιρό να αγωνιστεί. Κατά τα άλλα, ποιότητα και όρεξη για δουλειά υπάρχουν. Είναι θέμα δικό μου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν αυτό τα ταλέντο που τους έδωσε ο Θεός να το βγάλουν στο γήπεδο".
Για τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είπε: "Δεν υπάρχει καμιά ιδιαιτερότητα στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πρέπει να πάμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι που το χάνεις εκ των προτέρων. Πάμε με σκυμμένο το κεφάλι, είμαστε χειρότεροι ίσως αλλά πρέπει να αποδείξουν και οι άλλοι ότι είναι καλύτεροι. Αυτό περνάει από εμάς, πιστεύω ότι θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα πετύχουμε".
Ερωτηθείς πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να επιλέξει μια επαρχιακή ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε: "Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Για μένα υπάρχει το ποδόσφαιρο με το οποίο είμαι άρρωστος. Το ποδόσφαιρο το ξέρουν όλοι, από τα καφενεία μέχρι τα πανεπιστήμια. Λίγοι όμως το γνωρίζουν πραγματικά. Υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες. Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΣ είναι ότι τα Γιάννινα βρίσκονται κοντά στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε όλοι ότι έχω ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με τη μητέρα μου που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω και θα πρέπει να βρίσκομαι κοντά της. Ακόμα έχω ενδοιασμούς για το αν έκανα καλά να πάρω την απόφαση να δουλέψω, γιατί όπου έχω εργαστεί έχω μάθει να αφοσιώνομαι 100% σε αυτό που κάνω. Ελπίζω με τη βοήθεια της Παναγίας να ξεπεράσει η μητέρα μου το πρόβλημα που έχει".
Στη συνέχεια, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη μανία των ελληνικών ομάδων να εμπιστεύονται ξένους παίκτες, ενώ σχολίασε και τους ξένους προπονητές που υπάρχουν στη Super League: "Γενικά εμείς είμαστε πολύ δύσπιστοι με τους δικούς μας ανθρώπους, με τα παιδιά μας και εμπιστευόμαστε τους ξένους. Καλοί οι ξένοι, αλλά είμαστε καλοί και εμείς σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως βασιζόμαστε περισσότερο στους ξένους και γι’ αυτό έχουμε αυτό το χάλι σαν χώρα. Αντιμετώπισα με την εθνική Κύπρου τους καλύτερους προπονητές. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με τους Έλληνες, ίσα ίσα που ίσως είναι καλύτεροι σε ορισμένους τομείς. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά του Κωστένογλου που θα αντιμετωπίσω το Σάββατο, με τον Βαλβέρδε ή το φίλο μου τον Αναστόπουλο. Η μόνη διαφορά είναι στην οργάνωση και εκεί χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Το βιώνετε και εσείς στις δουλειές σας. Όταν είσαι προπονητής είτε σε επαγγελματική ομάδα είτε στο τοπικό πρωτάθλημα πρέπει να είσαι οργανωμένος και σοβαρός. Εάν κάνεις χαβαλέ, είσαι τελειωμένος".
Στο τέλος ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να υποσχεθεί κάτι στους φιλάθλους και αρκέστηκε απλά να πει το εξής: "Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή τους, αλλά νομίζω ότι με όσα είπα τους κάλυψα. Μακάρι να με φωτίσει η Παναγιά και να τα κάνω όλα καλά".
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
Να κανονίσει ο Κοντοές να μην παιξει καλά, γιατι θα τον κυνηγαω όπως όταν ήταν μικρός...
Εχει απουσίες η ΑΕΚ,
εμείς ελπιζω να μην έχουμε κανα θεμα με Μπακα γιατι μετα....το χαος...
Εχει απουσίες η ΑΕΚ,
sellos- Respected
Ομάδα :
sellos έγραψε:Να κανονίσει ο Κοντοές να μην παιξει καλά, γιατι θα τον κυνηγαω όπως όταν ήταν μικρός...
Εχει απουσίες η ΑΕΚ,
Φανταζομαι τι ποδιες του εκανες ρε sello του αμπαλου........ :
Εγω ειχα την ιδια φαση με τον Οικονομου που ηταν να ρθει Γιαννενα...το τι ξυλο ετρωγε ηταν απεριγραπτο,αλλα τα ηθελε ο κωλος του
Ομάδα :
βεβαια...
παιζαμε πολυ συχνα...
εμεις λιγο μεγαλυτεροι, αυτοι μικρότεροι...
μας κερδαγαν σχεδον παντα..
εκτός απο τις φορες που το καναμε πιο σκληρο το παιχνιδι
οποτε κατι καναμε...
Παρολο που αυτα παιζαν σε ομαδα και ηταν εγκληματικο να παιζουν με κατσαπλιαδες σε τσιμεντα..επιμεναν..επιμεναμε και εμεις να χανουμε...
Υ.Γ.
Ωραίες εποχές...
παντως απο μικρος ήταν αρρωστος με την μπαλα, μου θυμιζε τον Καραγκουνη..
και χαρηκα που κατι εκανε..
παιζαμε πολυ συχνα...
εμεις λιγο μεγαλυτεροι, αυτοι μικρότεροι...
μας κερδαγαν σχεδον παντα..
εκτός απο τις φορες που το καναμε πιο σκληρο το παιχνιδι
οποτε κατι καναμε...
Παρολο που αυτα παιζαν σε ομαδα και ηταν εγκληματικο να παιζουν με κατσαπλιαδες σε τσιμεντα..επιμεναν..επιμεναμε και εμεις να χανουμε...
Υ.Γ.
Ωραίες εποχές...
παντως απο μικρος ήταν αρρωστος με την μπαλα, μου θυμιζε τον Καραγκουνη..
και χαρηκα που κατι εκανε..
sellos- Respected
Ομάδα :
Μικροτερος και ο Οικονομου λιγακι απο μενα,αλλα στην μπαλα δεν με παιρνουσε με καμια παναγια σαν αμυντικο,ο κοσμος χαλουσε...μιας και πιτσιρικας ειχα και εγω τσαγανο και ειχα αντοχες λογω στιβου παλιοτερα και βολει που ακολουθοησα για λιγο επαγγελματικα αλλα με εφαγαν υστερα σαν φοιτητης τα τσιγαρα,τα ποτα και τα ξενυχτια ....Ο Θοδωρας κτι ξερει
Βασικα πιστευω για να σταθεις Α εθνικη στο Ελλαδα πρεπει να εχεις 70% αντοχη και 30% τεχνικη.....βλεπε Παντο ξερω εγω που ειναι σκυλι μαυρο οπως λεν και στα χωρια μας
Βασικα πιστευω για να σταθεις Α εθνικη στο Ελλαδα πρεπει να εχεις 70% αντοχη και 30% τεχνικη.....βλεπε Παντο ξερω εγω που ειναι σκυλι μαυρο οπως λεν και στα χωρια μας
Ομάδα :
sportdog.gr
Ίδωμεν.
Οι μεγάλες κηδείες, έχουν πολύ κόσμο.....08.12.2011 - 19:07
Ξεσηκωμός από επαρχία
Οι σύνδεσμοι από την επαρχία έχουν ξεσηκωθεί και θα είναι "παρών" στο ματς με τον ΠΑΣ - Ούτε στο φετινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέτοια... επιστράτευση!
H ανάγκη που έχει η ομάδα την παρουσία του λαού της στο γήπεδο το Σάββατο (αλλά και από εδώ και στο εξής) έχει ξεσηκώσει τον κόσμο της επαρχείας. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσω ανακοινώσεων πολλά club της ORIGINAL και όχι μόνο έχουν ενημερώσει ότι θα ταξιδέψουν για το ματς του Σαββάτου. Ούτε στο ντέρμπι φέτος με τον Ολυμπιακό δεν είχε παρατηρηθεί τέτοια... επιστράτευση. Χαρακτηριστικές είναι οι κάτωθι ανακοινώσεις:
ORIGINAL 21 VOLOS CLUB SINCE 1994
H ORIGINAL 21 VOLOS CLUB ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12-2011 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ CLUB KΑΙ ΣΤΟ 6987141673.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΚΑΙ ORIGINAL ΜΥΑΛΑ!!!
ORIGINAL 21 VOLOS CLUB SINCE 1994
ORIGINAL 21 XANIA CLUB
Κλείνω τα μάτια και σε ακολουθώ
Όλοι το Σαββάτο στο παγωμένο ΟΑΚΑ για να το μετατρέψουμε σε ηφαίστειο.
Ο επενδυτης εισαι ΕΣΥ λαε της Α.Ε.Κ χρόνια τωρα. Σηκώνουμε κεφάλι φωνάζουμε δυνατά να γίνουμε μια γροθιά και πάλι.
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΟ ΔΩΜΜΑΤΙΑΚΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ
ORIGINAL 21 XANIA CLUB SINCE 1989
Σ.Φ. Α.Ε.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Αυτη στιγμή η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα οικονομικής ρευστότητας.
Οι παίκτες και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ είναι απλήρωτοι επί μήνες.
Παρ' όλα αυτά το προπονητικό team και οι παίχτες μας, οδηγούν την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα και κρατούν ψηλά τη σημαία με το ΔΙΚΕΦΑΛΟ κόντρα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Προτρέπουμε , αν όχι απαιτούμε από τη Διοίκηση, να δεσμευτεί ότι οι εισπράξεις από τον αγώνα του Σαββάτου, με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους υπαλλήλους και στους ποδοσφαιριστές.
Ο Σ.Φ. Α.Ε.Κ Ηρακλείου Κρήτης θα συμμετάσχει στη προσπάθεια αυτή αγοράζοντας όσο το δυνατό περισσότερα εισιτήρια.
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ
Σ.Φ. Α.Ε.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1974
ORIGINAL 21 TRIKALA CLUB SINCE 1993
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΕΡΕΨΑΝ...Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ-ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ-ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!!! ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. Η ORIGINAL ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-γιαννενα ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12!!! ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ 10 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ! ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ? ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.
Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ Η ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΗΝ T.V ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!
ORIGINAL ΣΠΑΡΤΗΣ
"Εδώ στη Σπάρτη υπηρετούμε την ΑΕΚ και την ORIGINAL χωρίς φαμφάρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες και κυρίως χωρίς άποψη. Η δική μας άποψη, είναι η εκδρομή που διοργανώνουμε , για τον πολύ δύσκολο αγώνα της ΑΕΚ, με τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο ΟΑΚΑ. Καλούμε όλους τους ΑΕΚτζήδες της πόλης μας, να βοηθήσουν την προσπάθειά μας. Πληροφορίες στο Club, κάθε απόγευμα, 6 έως 8 και στο τηλέφωνο 6932735844"
Original21 Καρδίτσα Club
Το νόημα της ανακοίνωσης των αδερφών της R Σπάρτης ήταν και είναι και ο δικός μας λόγος ύπαρξης. Άποψη μας τα χιλιόμετρα, η ατέλειωτη φωνή, οδηγός μας τα τύμπανα της Σκεπαστής. Παρά τα χίλιαεικοσιένα προβλήματα θα τον βρούμε ακόμα μια φορά τον δρόμο για το φιλόξενο ΟΑΚΑ για τον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΣ. Κλείνω τα μάτια και σ΄ακολουθώ
Πληροφορίες στο Club και στα γνωστά τηλέφωνα
ΠΗΓΗ: aek365.gr
Ίδωμεν.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Πολλά ξέρει.....ayuto PAS έγραψε:Ο Θοδωρας κτι ξερει
Αρκεί να είναι καλό το τσίπουρο....
PasGiannina- Admin