Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!) Empty ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)

Δημοσίευση από doxadramas4 Πεμ 29 Σεπ 2011 - 0:06

Έχει επεξεργασθεί από τον/την doxadramas4 στις Πεμ 29 Σεπ 2011 - 0:21, 1 φορά

doxadramas4

Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : Δόξα
Registration date : 13/11/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!) Empty Απ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)

Δημοσίευση από doxadramas4 Πεμ 29 Σεπ 2011 - 0:08

Εγώ αν ήμουνα στη θέση σου,
να ξέρεις πως δεν θα τολμούσα
ποτέ την πόρτα να σου χτύπαγα,
συγνώμη δεν θα σου ζητούσα,
μα φαίνεται ότι το θράσος σου
τα όρια έχει ξεπεράσει.

Χάσου μπροστά από τα μάτια μου,
κατακλυσμός πρωτού ξεσπάσει.
Φύγε, πριν ανοίξω το στόμα μου,
φύγε, πριν σ'τα πώ μαζεμένα,
φύγε, οι πληγές μου στο σώμα μου
είν' ακόμα απο'σένα...

Εγώ αν ήμουνα στη θέση σου,
να ξέρεις πως δεν θα μπορούσα,
ποτέ ξανά να σε πλησίαζα,
κατάματα να σε κοιτούσα,
σ'το λέω ότι θα ντρεπόμουνα
για να σου πω έστω μια λέξη.
Θα σ' έβλεπα και θα κρυβόμουνα,
άμα σε είχα καταστρέψει.

Φύγε...

doxadramas4

Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Registration date : 13/11/2009

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!) Empty Απ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)

Δημοσίευση από xalias123 Πεμ 29 Σεπ 2011 - 0:56

YMNOΣ :mpravo:

xalias123

Αριθμός μηνυμάτων : 404
Τόπος : Larissa
Ομάδα : ΑΕΛ
Ομάδα : ΑΕΛ
Registration date : 24/08/2010

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 29 Σεπ 2011 - 16:56

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ doxadramas4;

ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Σαβ 2 Φεβ 2013 - 12:16

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σημερα ακουσατο κορυφαιο μαγκες,με θυμιζει γτι καταλαβαινω απολυτα τους αδερφους μου που μενουνε στην δραμα και τι πολεμο τους κανουν.
ακουστε και οι εξω για να μαθενεται,η θυρα 4 εκλεισε(προς στιγμην)φετος γτι δεν τα βρηκαμε στα λεφτα του εισητηριου,10 ο θανασακης 5 λεγαμε εμεις,αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ουτε λογος για τα πρεζονια, και τα δεν σας θελω,και μονο κακο κανετε στην ομαδα.
μου το ειπε γνωστος που περασε απο το μαγαζι σημερα το πρωι,και εγω καθησα και του ειπα ολη την ιστορια την αυγουστιατικη.αδερφια κουραγιο αυτο εχω μονο να πω,το τι βλακεια λεγετε εναντιον σας δεν τολμω καν να το φανταστω,η λογικη εχει τελειωσει προ πολλου,κριμα που δεν ημαστε παλιοπαιδα και τραμπουκοι να μας φοβουνται.

υ.γ.νομιζα οτι καταλαβαινα δραμα,αλλα τι να καταλαβεις σε ενα απογευμα σαββατου και μια κυριακη.ζω πολυ μακρια δυστηχως απο την "αληθινη" δραμα.

υ.γ.2 μονοΔΟΞΑ!!! κοπριες

υ.γ.3 θαναση and friends ειστε μεγαλες κοπριες κοπριες κοπριεςςςςςςςςςς και παλιοψευταρες(παει δεν παει η ΔΟΞΑ σας γαμαει)
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης