ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την doxadramas4 στις Πεμ 29 Σεπ 2011 - 0:21, 1 φορά
doxadramas4- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Registration date : 13/11/2009
Απ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)
Εγώ αν ήμουνα στη θέση σου,
να ξέρεις πως δεν θα τολμούσα
ποτέ την πόρτα να σου χτύπαγα,
συγνώμη δεν θα σου ζητούσα,
μα φαίνεται ότι το θράσος σου
τα όρια έχει ξεπεράσει.
Χάσου μπροστά από τα μάτια μου,
κατακλυσμός πρωτού ξεσπάσει.
Φύγε, πριν ανοίξω το στόμα μου,
φύγε, πριν σ'τα πώ μαζεμένα,
φύγε, οι πληγές μου στο σώμα μου
είν' ακόμα απο'σένα...
να ξέρεις πως δεν θα μπορούσα,
ποτέ ξανά να σε πλησίαζα,
κατάματα να σε κοιτούσα,
σ'το λέω ότι θα ντρεπόμουνα
για να σου πω έστω μια λέξη.
Θα σ' έβλεπα και θα κρυβόμουνα,
άμα σε είχα καταστρέψει.
Φύγε...
να ξέρεις πως δεν θα τολμούσα
ποτέ την πόρτα να σου χτύπαγα,
συγνώμη δεν θα σου ζητούσα,
μα φαίνεται ότι το θράσος σου
τα όρια έχει ξεπεράσει.
Χάσου μπροστά από τα μάτια μου,
κατακλυσμός πρωτού ξεσπάσει.
Φύγε, πριν ανοίξω το στόμα μου,
φύγε, πριν σ'τα πώ μαζεμένα,
φύγε, οι πληγές μου στο σώμα μου
είν' ακόμα απο'σένα...
να ξέρεις πως δεν θα μπορούσα,
ποτέ ξανά να σε πλησίαζα,
κατάματα να σε κοιτούσα,
σ'το λέω ότι θα ντρεπόμουνα
για να σου πω έστω μια λέξη.
Θα σ' έβλεπα και θα κρυβόμουνα,
άμα σε είχα καταστρέψει.
Φύγε...
doxadramas4- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Registration date : 13/11/2009
xalias123- Αριθμός μηνυμάτων : 404
Τόπος : Larissa
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΕΛ
Registration date : 24/08/2010
Απ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ... (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!)
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ doxadramas4;
ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σημερα ακουσατο κορυφαιο μαγκες,με θυμιζει γτι καταλαβαινω απολυτα τους αδερφους μου που μενουνε στην δραμα και τι πολεμο τους κανουν.
ακουστε και οι εξω για να μαθενεται,η θυρα 4 εκλεισε(προς στιγμην)φετος γτι δεν τα βρηκαμε στα λεφτα του εισητηριου,10 ο θανασακης 5 λεγαμε εμεις,αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ουτε λογος για τα πρεζονια, και τα δεν σας θελω,και μονο κακο κανετε στην ομαδα.
μου το ειπε γνωστος που περασε απο το μαγαζι σημερα το πρωι,και εγω καθησα και του ειπα ολη την ιστορια την αυγουστιατικη.αδερφια κουραγιο αυτο εχω μονο να πω,το τι βλακεια λεγετε εναντιον σας δεν τολμω καν να το φανταστω,η λογικη εχει τελειωσει προ πολλου,κριμα που δεν ημαστε παλιοπαιδα και τραμπουκοι να μας φοβουνται.
υ.γ.νομιζα οτι καταλαβαινα δραμα,αλλα τι να καταλαβεις σε ενα απογευμα σαββατου και μια κυριακη.ζω πολυ μακρια δυστηχως απο την "αληθινη" δραμα.
υ.γ.2 μονοΔΟΞΑ!!! κοπριες
υ.γ.3 θαναση and friends ειστε μεγαλες κοπριες κοπριες κοπριεςςςςςςςςςς και παλιοψευταρες(παει δεν παει η ΔΟΞΑ σας γαμαει)
σημερα ακουσατο κορυφαιο μαγκες,με θυμιζει γτι καταλαβαινω απολυτα τους αδερφους μου που μενουνε στην δραμα και τι πολεμο τους κανουν.
ακουστε και οι εξω για να μαθενεται,η θυρα 4 εκλεισε(προς στιγμην)φετος γτι δεν τα βρηκαμε στα λεφτα του εισητηριου,10 ο θανασακης 5 λεγαμε εμεις,αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ουτε λογος για τα πρεζονια, και τα δεν σας θελω,και μονο κακο κανετε στην ομαδα.
μου το ειπε γνωστος που περασε απο το μαγαζι σημερα το πρωι,και εγω καθησα και του ειπα ολη την ιστορια την αυγουστιατικη.αδερφια κουραγιο αυτο εχω μονο να πω,το τι βλακεια λεγετε εναντιον σας δεν τολμω καν να το φανταστω,η λογικη εχει τελειωσει προ πολλου,κριμα που δεν ημαστε παλιοπαιδα και τραμπουκοι να μας φοβουνται.
υ.γ.νομιζα οτι καταλαβαινα δραμα,αλλα τι να καταλαβεις σε ενα απογευμα σαββατου και μια κυριακη.ζω πολυ μακρια δυστηχως απο την "αληθινη" δραμα.
υ.γ.2 μονοΔΟΞΑ!!! κοπριες
υ.γ.3 θαναση and friends ειστε μεγαλες κοπριες κοπριες κοπριεςςςςςςςςςς και παλιοψευταρες(παει δεν παει η ΔΟΞΑ σας γαμαει)
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Παρόμοια θέματα
» "Χρυσό" παπούτσι: Από τον Εουσέμπιο στον Αντωνιάδη και από τον Μαχλά στον Ρονάλντο
» Θύρα 4: “Ο ΟΦΗ έχει πρόεδρο και δεν χρειάζεται”
» «Che Guevara Club»: «Έρμαιο χωρίς πρόεδρο»
» ΙΩΝΙΚΟΣ: Πέντε χρόνια χωρίς τον πρόεδρο
» Στον πλανήτη των πιθήκων
» Θύρα 4: “Ο ΟΦΗ έχει πρόεδρο και δεν χρειάζεται”
» «Che Guevara Club»: «Έρμαιο χωρίς πρόεδρο»
» ΙΩΝΙΚΟΣ: Πέντε χρόνια χωρίς τον πρόεδρο
» Στον πλανήτη των πιθήκων
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης