Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Οι Ομορφοτερες πολεις κατα προτιμηση σας

+20
Falco
zaxos4snakes
mario4
giraios 6
PasGiannina
orestis 7
xalias123
MPS
the_Next
kastigio
WolfOfRuin
κεμπαπ-δοξαρα
Barbabilios
COOPER 14
DIO
Κρόνιος
Centaur
bescraen
PAS
ayuto PAS
24 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Οι Ομορφοτερες πολεις κατα προτιμηση σας - Σελίδα 2 Empty Απ: Οι Ομορφοτερες πολεις κατα προτιμηση σας

Δημοσίευση από MPS Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 18:27

Βόλος
Ναυπλιο
Χανιά
Θεσαλονίκη
Ηράκλειο Very Happy (Απορώ γιατι δεν την έχει αναφέρει κανείς, είναι η πιο όμορφη άσχημη πόλη)
MPS
MPS

Αριθμός μηνυμάτων : 936
Τόπος : Έπαε
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : Ο.Φ.Η - ΚΡΗΤΗ
Registration date : 23/09/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Οι Ομορφοτερες πολεις κατα προτιμηση σας - Σελίδα 2 Empty Απ: Οι Ομορφοτερες πολεις κατα προτιμηση σας

Δημοσίευση από xalias123 Τετ 20 Ιουλ 2011 - 12:37

Καβαλα, Καστορια, Ιωαννινα

xalias123

Αριθμός μηνυμάτων : 404
Τόπος : Larissa
Ομάδα : ΑΕΛ
Ομάδα : ΑΕΛ
Registration date : 24/08/2010

Δημοσίευση από orestis 7 Κυρ 2 Οκτ 2011 - 4:33

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κ ΦΥΣΙΚΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ..Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ affraid
orestis 7
orestis 7

Αριθμός μηνυμάτων : 1978
Τόπος : πλεον,ΑΡΤΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 05/07/2010

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205163_111711808911

Δημοσίευση από PasGiannina Κυρ 2 Οκτ 2011 - 10:31

Από πλευράς κλίματος
- Αθήνα (εδώ όμως και 40 χρόνια περίπου με το νέφος που υπάρχει έχει γίνει δυστυχώς απ`τις χειρότερες πόλεις).
- Ξάνθη.
- Λιτόχωρο.

Από πλευράς ζωής
- Αθήνα (είτε το θέλω, είτε δεν το θέλω, είτε το λέω, είτε δεν το λέω, ξέρω πως η φουτάνα λέει, πολλά μάλιστα...ειδικά για ανύπαντρους Very Happy )
- Θεσσαλονίκη (όχι σαν την Αθήνα όμως)
- Όλες οι πόλεις αρκεί να έχεις καλή παρέα (πχ στο Διδυμότειχο πέρασα υπέροχα γιατί είχα και μαμώ τις παρέες).

Ομορφότερες όπως και το topic γράφει
- Ρόδος (πέρασα τα τρία καλύτερα χρόνια της ζωής μου).
- Κως (επίσης πέρασα τρία χρόνια υπέροχα).
- Ναύπλιο. (τα σχόλια περιττεύουν).
- Καβάλα. (Αν οι κυβερνώντες του τόπου αυτού πάσχιζαν λίγο περισσότερο πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλύτερη η πόλη).
- Βόλος (πήγαινα μόνο για τσίπουρα και έφευγα μπουσουλώντας από το μεθύσι. Εδώ όμως και τέσσερα χρόνια που την γνώρισα περισσότερο λόγω των φίλων που έκανα και λόγω των τριών δεκαπενθήμερων διακοπών κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πανέμορφο τόπο).
- Χαλκίδα (με τα τρελά νερά της)
- Από Κρήτη μεριά δεν έχω πάει, παρά μόνο μία φορά στο Ηράκλειο, όπου έφτασα το απόγευμα και έφυγα νωρίς το πρωί. Μεθυσμένος πήγα και τρις μεθυσμένος έφυγα. Το μόνο που θυμάμαι κι αυτό αμυδρά, είναι έναν τζε στα μαύρα με παπιόν δίπλα σε μία τζου με ένα άσπρο ωραίο φόρεμα (νυφικό), σ`ένα μεγάλο κτίριο που είχε μία μεγάλη καμπάνα στο πλάι του (εκκλησία). Very Happy
Για τα Χανιά έχω ακούσει, αλλά και έχω δει. Πρέπει να είναι πανέμορφη πόλη και όχι μόνο.
- Ηγουμενίτσα. Όντως όμορφη πόλη στην πλαγιά βουνού με την θάλασσα στα πόδια της. Έχει χάσει όμως κάτι από την ομορφιά της απ`όταν φτιάχτηκαν το μεγάλο λιμάνι και η Εγνατία.
- Κέρκυρα. Λέει κι αυτή πολλά.....
- Γιάννενα. Ζω στην πόλη αυτή και μου αρέσει. Όμορφη πόλη που συνδυάζει πολλά πράματα....

Υ.Γ. Αν μου έλεγαν να φύγω από τα Γιάννενα για να ζήσω κάπου αλλού, θα προτιμούσα κάποιο ερημονήσι όπου να έχει:
- Καλούς ψαρότοπους.
- Δυο - τρεις καλούς φίλους.
- Δυο - τρία καλά καφενεία - ταβερνάκια με καλό κρασί - τσίπουρο, όπου με τα φιλαράκια μου να περνάω καλά, πίνοντας και τρώγοντας τα ψαράκια που θα πιάνω....κι όλοι οι άλλοι κι όλα τ`άλλα να πάνε να μαμηθούν.....
Αν γινόταν κιόλας να μην έχει ρεύμα, μάλλον θα ήταν καλύτερα ακόμη.....ούτε δυνατά decibel, ούτε μνημόνια, ούτε τηλεοράσεις, ούτε ίντερνετ....άντε κάνα ραδιάκι κι αυτό μικρούλη με μπαταρίες έτσι για να ακούμε κάνα τραγουδάκι μόνο και να ρίχνω με τα φιλαράκια μου καμιά στροφή.....
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από ???????? Κυρ 2 Οκτ 2011 - 11:52

Σκεψου ομως οτι χωρις ρευμα στο ερημονησι δεν θα χε ΠΑΣ...

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από giraios 6 Κυρ 2 Οκτ 2011 - 12:48

ΡΟΔΟΣ
ΙΑΛΥΣΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
giraios 6
giraios 6

Αριθμός μηνυμάτων : 656
Τόπος : ΡΟΔΟΣ (ΔΙΑΓΟΡΑΣ)
Ομάδα : Διαγόρας
Ομάδα : ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΕ!
Registration date : 20/01/2010

Δημοσίευση από mario4 Κυρ 2 Οκτ 2011 - 13:38

Άγιος ρε αιδοία. (η αρχαία Λατώ) Smile

Τόλη οι ανηφόρες κάνουν καλό, οικονομική γυμναστική lol!
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : Οι Ομορφοτερες πολεις κατα προτιμηση σας - Σελίδα 2 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Τρι 4 Οκτ 2011 - 3:25

mario4 έγραψε:Άγιος ρε αιδοία. (η αρχαία Λατώ) Smile

Τόλη οι ανηφόρες κάνουν καλό, οικονομική γυμναστική lol!

τι αγιος μωρε ....για πανε καβαλα ή λαμια και ελα να μου πεις για ανηφορες μετα ....εγω που γουσταρω περπατημα τον αγιο τον γυρνουσα σε μια ωρα γι'αυτο αστο....για να φανταστεις τις αποστασεις κανω....βαλε ολο τον παραλιακο του ηρακλειου απο αλικαρνασσο (εκει αφησα το αμαξι)....γυρισμο 40 μαρτυρων δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται ....(πανω απο το γηπεδο του οφη ο κεντρικος μωρε...) πλατεια ελευθεριας ....κατηφορα κατω για παραλιακο και τερμα αλικαρνασσο .... Smile
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από zaxos4snakes Τρι 4 Οκτ 2011 - 4:37

62 μαρτύρων λέγεται Wink
zaxos4snakes
zaxos4snakes

Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Registration date : 07/06/2009

Δημοσίευση από Falco Τρι 4 Οκτ 2011 - 12:28

1) Λάρισα
2)...και μετά το χάος...

(σιγά μην έβαζα το Βόλο, με αυτά τα μυστήρια τρένα, τους Βολιώτες, που ζουν εκεί...)
Falco
Falco

Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Ομάδα : ΜΟΝΟ ΒΟΛΟΣ!
Registration date : 04/11/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τρι 4 Οκτ 2011 - 16:29

Θεσσαλονικη (εχεις οτι χρειαζεσαι για ηλικιες 20-40 +την παραλια που μπορεις να στεκεσαι και να χαζευεις με τις ωρες)

Δραμα (αμα υπηρχαν δουλειες θα την επελεγα για να ζησω, εχει πολλες ομορφιες που τις ξερουμε μονο οι ντοπιοι σε αποκρυφα μερη ειδικα στα χωρια της Δραμας)

Καβαλα (πολυ ομορφη πολη με κουτο λαο :P θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη ομως παρολ'αυτα μας αρεσει κι ετσι)
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Τετ 5 Οκτ 2011 - 1:51

zaxos4snakes έγραψε:62 μαρτύρων λέγεται Wink

ευχαριστω φιλε Smile
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από mpampino Τετ 5 Οκτ 2011 - 11:19

ροδος -κερκυρα- θεσσαλονικη.
mpampino
mpampino

Αριθμός μηνυμάτων : 2007
Τόπος : αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Registration date : 01/10/2009

Δημοσίευση από red bull Τετ 5 Οκτ 2011 - 12:08

ολη η ελλαδα ειναι μουνα ...
δεν πεζη ασχιμια στο γκρις ρε........
red bull
red bull

Αριθμός μηνυμάτων : 1556
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Ομάδα : ΒΟΛΟΣ= ΙΔΕΑ
Registration date : 21/04/2011

http://olympiakosvoloubasket.blogspot.com/

Δημοσίευση από veteranos-6- Τετ 5 Οκτ 2011 - 12:10

Μικροσπηλια(Αρτας)Τζουμερκα!!!!
Ροδος κλασικα,Θεσσαλονικη(η δευτερη μου πολη μεχρι τα 20 καθε καλοκαιρι σαλονικα Αγιου Δημητριου ,Χ.Α.Ν.Θ ,Καυτατζογλειο,Καμαρα,τρελες παρεες,κυριως Ηρακλειδης,οπως και η μητερα μου,Γρια -Ηρακλης,συν αθλητρια στον στιβο του Ηρακλη, :respect1: )
Και χωρις να εχω παει σε αρκετες πολεις στην Ελλαδα ολες πιστευω εχουνε το κατι το μοναδικο ξεχωριστα η καθε μια και ομορφο,γιατι η Ελλαδα μας ειναι απλα..μαγευτικη!

veteranos-6-
veteranos-6-

Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα : Διαγόρας
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010

Δημοσίευση από bescraen Κυρ 12 Φεβ 2012 - 4:25

veteranos-6- έγραψε:Θεσσαλονικη(η δευτερη μου πολη μεχρι τα 20 καθε καλοκαιρι σαλονικα Αγιου Δημητριου ,Χ.Α.Ν.Θ ,Καυτατζογλειο,Καμαρα,τρελες παρεες,κυριως Ηρακλειδης,οπως και η μητερα μου,Γρια -Ηρακλης,συν αθλητρια στον στιβο του Ηρακλη, :respect1: )
Δεν έχω πρόσβαση στο "κουμπάκι" για να σου δώσω ποντάκι οπότε.. === > :ok:

Smile
bescraen
bescraen

Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ομάδα : Ελλάς
Ομάδα :
Εμφανώς Aφανής
Σοφοκλής Ηρακλής

Registration date : 26/05/2009

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2