Κουτι παραπονων
+84
Mihalis Fr
Centaur
anwdynos
megara4
WolfOfRuin
xnikos00
ILIOS9_ANTI-POK
mastoras
Rossoblu
stavroilats
roni4
billbong 6
El Paso
RWXAMHS
ofi-athens
πάμμαχον
red bull
OK VERIA
rebels agia marina
giannenaras
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
doxadramas4
Doxandroid
omilitissa
NOTOS
manosk
zaxos4snakes
spith
Sakis
xhris
ajax
savas-pane
palios-4
panos
Παναγιώτης
PAS
oui
EΡΕΒΟΣ
mike66diagoras
regularpaul
paranoia_trikala
gringa
zoulou
PYTHON
PASantreas
pantou diagoras
psilos
boukoumtsa
RedBlueWarriorG4
thanosleeds
Nem 4
znick
kontoblaxos
titor6
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
DIO
Fu.Po{4}
Omiloparmenos
mario4
maroussi14
monoDOXA!!!
morfi
Michael
Barbabilios
giorgos37
rodfan
ilisia 2
iason
ayuto PAS
Mitsos14
sellos
Nikaia
Serraios-5-
PasGiannina
MPS
IONIKOS
veteranos-6-
coldlife
Κρόνιος
duhan
amfithea3
titormos_nikaia_g6
TALOS
88 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 29
Σελίδα 4 από 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Απ: Κουτι παραπονων
Titorme_nikaia_g6 μην κάνεις αυτό το τραγικό λάθος και φέρεις πίσω τον Σέλλο.Είναι άδικο ο Εθνικός να πέσει τώρα που κάπως βρήκε την φόρμα του και τον ρυθμό του.Εξάλου και ο Πιερικός ανέβηκε κατά πολύ με τον Serraios-5-.Ψηφίζω ''δαγκωτό'' Serraio-5-.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
john gate-5- έγραψε:Titorme_nikaia_g6 μην κάνεις αυτό το τραγικό λάθος και φέρεις πίσω τον Σέλλο.Είναι άδικο ο Εθνικός να πέσει τώρα που κάπως βρήκε την φόρμα του και τον ρυθμό του.Εξάλου και ο Πιερικός ανέβηκε κατά πολύ με τον Serraios-5-.Ψηφίζω ''δαγκωτό'' Serraio-5-.
Δε ξερω...ο Σερραιος ειναι..
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010
αυτο δεν πρεπει να το κανεις .....Serraios-5- έγραψε:Εγώ κατάφερα το στόχο μου. Με τα topics που άνοιξα, έβγαλα την Εθνικάρα από την επικίνδυνη ζώνη. Από εδώ και μπρος αναλαμβάνει ο Σέλλος και πάλι.
giorgos37 έγραψε:Θέλω να παραπονεθώ ότι δεν έχω παράπονα
το τοπικ οφησ-βεροια γτι κλειδωσε?η εχω κατι εγω και δεν μπορω να ποσταρω εκει περα....
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ουπς..το ξεχασα..
ενταξει ειναι τωρα..
ενταξει ειναι τωρα..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
sellos έγραψε:ουπς..το ξεχασα..
ενταξει ειναι τωρα..
α ρε ξυλο που σασ χρειαζετε!!!!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Παράπονο με πιάνει.....
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΕΛΛΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
Με τον Σερραίο τραίνο θα βγαίναμε.
Τώρα παίζεται........
Με τον Σερραίο τραίνο θα βγαίναμε.
Τώρα παίζεται........
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Παίζονται μεγάλα συμφέροντα στην πλάτη του Εθνικού.
Serraios-5-- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
και το μπεταφανς στημενο ειναι μ φαινεται...
η ουεφα τι λεει για ολα αυτα?
η ουεφα τι λεει για ολα αυτα?
maroussi14- Αριθμός μηνυμάτων : 429
Ομάδα :
Registration date : 27/09/2009
εξεταζει τα πληκτρολογιαη ουεφα τι λεει για ολα αυτα?
καθως και απο ποια πηγη (Η/Υ) ερχονται
τα πιο πολλα "χτυπηματα"
και θα αποφανθει συντόμως..
sellos- Respected
Ομάδα :
Μας πήρες στο λαιμό σου Σέλλο...Ελπίζουμε να είσαι ''γουρλής'' άν και δεν το βλέπω.Λέω να καταφύγουμε στον PasGiannina.Τι λέτε;
Επισκέπτης- Επισκέπτης
χωρις να θελω να εντεινω την ηδη τεταμενη κατασταση στο φορουμ εχω να κανω μια υποδειξη-απορια ....
σε ολα τα παιχνιδια στα οποια γινεται κουβεντα 2-3-4-5 μερες μετα τον αγωνα και υπαρχει μια "ενταση" μεγαλη η μικρη ... μπενει καποιος απο τους admin και γραφει πως περασε το παιχνιδι ωρα να κλειδωσει το τοπικ....
και ρωταω ... το παιχνιδι ΟΦΗ - ΠΑΣ γιατι δεν εχει κλειδωσει ; εχουν περασει 10 μερες και δεν εχει κλειδωσει ...
μπορει να γινομαι αδικος ως προς την αντικειμενικοτητα των admin αλλα αυτο το παραπονο εχω αυτο γραφω
σε ολα τα παιχνιδια στα οποια γινεται κουβεντα 2-3-4-5 μερες μετα τον αγωνα και υπαρχει μια "ενταση" μεγαλη η μικρη ... μπενει καποιος απο τους admin και γραφει πως περασε το παιχνιδι ωρα να κλειδωσει το τοπικ....
και ρωταω ... το παιχνιδι ΟΦΗ - ΠΑΣ γιατι δεν εχει κλειδωσει ; εχουν περασει 10 μερες και δεν εχει κλειδωσει ...
μπορει να γινομαι αδικος ως προς την αντικειμενικοτητα των admin αλλα αυτο το παραπονο εχω αυτο γραφω
Για 2 λογους
1.. υπαρχουν εξεληξεις που συνδεωνται αμεσα με τον αγωνα
2..παρολο που ηταν το τοπικ με την μεγαλυτερη επισκεψημοτητα, με τον μεγαλυτερο αριθμο κειμενων, που αφουσε ισως τον αγωνα με την μεγαλυτερη προβολη (και λογο των εξεληξεων) το διαστημα που υπαρχει το φορουμ (ισως κατι αντιστοιχο εγινε στον περσυνο αγωνα Πανσερραικος - ΟΦΗ), παρολες τις διαφωνιες και τις εντασεις
η συζητηση δεν ξεφυγε ή ξεφυγε σε ελάχιστα σημεια σε σχεση με τον ογκο της.
Υ.Γ παρολα αυτα επειδη εγω ημουν μερος της συζητησης και ισως δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα θα δεχθων αδιαμαρτηρητα αν καποιος συντονιστης επιλεξει τον τερματισμο (κλειδωμα) του τοπικ.
1.. υπαρχουν εξεληξεις που συνδεωνται αμεσα με τον αγωνα
2..παρολο που ηταν το τοπικ με την μεγαλυτερη επισκεψημοτητα, με τον μεγαλυτερο αριθμο κειμενων, που αφουσε ισως τον αγωνα με την μεγαλυτερη προβολη (και λογο των εξεληξεων) το διαστημα που υπαρχει το φορουμ (ισως κατι αντιστοιχο εγινε στον περσυνο αγωνα Πανσερραικος - ΟΦΗ), παρολες τις διαφωνιες και τις εντασεις
η συζητηση δεν ξεφυγε ή ξεφυγε σε ελάχιστα σημεια σε σχεση με τον ογκο της.
Υ.Γ παρολα αυτα επειδη εγω ημουν μερος της συζητησης και ισως δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα θα δεχθων αδιαμαρτηρητα αν καποιος συντονιστης επιλεξει τον τερματισμο (κλειδωμα) του τοπικ.
sellos- Respected
Ομάδα :
καταρχάς είναι Π.Α.Σ. Γιάννινα - Ο.Φ.Η. και έπειτα πολύ αντι-ΟΦΗ κλίμα
επικρατεί στο φόρουμ, ό,τι κ αν γίνει ο ΟΦΗ σας φταίει?
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Δεν είπε ότι φταίει ο ΟΦΗ,που διάβασες κάτι τέτοιο;Το παράπονο του είναι που δεν έχει κλειδώσει το τόπικ ενώ το μάτς έχει τελειώσει εδώ και 10 ημέρες ενώ τα άλλα τόπικ κλειδώνουν αμέσως μετά την λήξη τους.Η αλήθεια είναι ακόμα είναι πολύ σημαντικό και υπάρχουν εξελίξεις.Καλή συνέχεια!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Δεν θα έλεγα για ΑΝΤΙ - ΟΦΗ κλίμα.
Ούτε για ΑΝΤΙ - ΠΑΣ κλίμα.
Εάν υπάρχει ένα κλίμα περίεργο, είναι το κλίμα μιας αναμέτρησης κορυφής Β' Εθνικής που έγινε, κατέληξε σαν μια καθαρά ΠΟΚ μονομαχία, με όλα τα παρελκόμενα, ενός παιχνιδιού που έπρεπε να γίνει ώστε να διαφημίσει το ποδόσφαιρο και τις ομάδες αυτές, χάλασε, και άρχισαν τα όργανα.
Από DNA και ρίζες, από μάχες και κόκκαλα, από μπινελίκια και οπλισμένα χέρια, από βιντεάκια εκατέρωθεν, αυτοκόλλητα και τσίχλες, τι έγινε πριν 5 χρόνια, πριν 10, λάσπη και λαϊκισμός, ένας ωκεανός ασημαντότητες και αηδίες που έκαναν μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση reality τελευταίας κατηγορίας.
Όλα αυτά λοιπόν τα "όμορφα" έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα, που εάν ανήκεις σε μια από τις δυο ομάδες είναι αδύνατον να μείνεις ανεπηρέαστος.
Το καταλαβαίνω, και εγώ θα έμπαινα φορτισμένος και οργισμένος.
Προφανώς και θα υπάρχουν διαμάχες, προφανώς η μια πλευρά μπορεί να νιώσει ότι ο άλλος, ο άσχετος που συμμετέχει στην κουβέντα, άμα δεν πάρει θέση υπέρ του δεν είναι στο πλευρό του, μπορεί να φαντάζεται συμμαχίες, η μαζί μας ή με τους άλλους.
Δεν είναι έτσι λοιπόν, εμείς οι απ' έξω που βλέπουμε πιο ψύχραιμα τα πράγματα, που δεν έχουμε ανεβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΦΥΓΜΟ από την κόντρα σας, γράφουμε απόψεις όπως καλύτερα μπορεί να τα δούμε τα πράγματα.
Απ' έξω από τον χορό.....
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι έτσι τα πράγματα, με γεια του με χαρά του, αλλά όταν μιλάμε για ΑΝΤΙ - ΟΦΗ κλίμα ή για ΑΝΤΙ - ΠΑΣ κλίμα, ουσιαστικά πετάτε έξω εμάς τους ουδέτερους από την συζήτηση, που μας ενδιαφέρει και λιγάκι να τελειώνουμε με αυτές τις ιστορίες όσο πιο ομαλά γίνεται, και να δούμε μπάλα, να πάμε στα γήπεδα, να νιώσουμε άνθρωποι, και να μην συνεχιστεί αυτό το πανηγύρι.
Θέλετε πανηγύρι ;;
Πείτε το, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την πάρτη σας, να φαγωθείτε με την ησυχία σας.
Το μαζί μας αλλιώς οχτροί ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΑΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΒΑΡΑΤΕ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Υ.Γ. Και αν θέλετε την άποψη μου, άδικο και οι δυο έχετε, και ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ, εκεί που πήγατε το πράγμα μεταξύ σας.
Δεν έπρεπε παιδιά, δεν έπρεπε.............
Η τρίχα έγινε τριχιά.
Τώρα τι κάνουμε ;;
Υ.Γ. 2. Προσωπικά έχω καλούς δεσμούς και με τις δυο ομάδες, για άλλους λόγους.
Με τους Γιαννιώτες λίγο πολύ γνωστά τα πράγματα, μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού οι ομάδες που οπαδικά μας συμπαραστάθηκαν για κάτι, μέσα σε αυτές ο ΠΑΣ.
Δεν μπορώ να ξεχάσω, και δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς.
Πέρα από αυτό, με μια σύντομη διαδρομή μου, 6-7 μήνες στην Ήπειρο, γνώρισα ανθρώπους, άκουσα ιστορίες, είδα τον ΠΑΣ γηπεδούχο Κυριακή παρά Κυριακή, μπήκα σε ένα κλίμα μιας ομάδας με σπουδαία ιστορία και με ρομαντικούς ανθρώπους.
Από την άλλη η διαδρομή μου στην Κρήτη είναι πολύ μεγαλύτερη.
Μιλάμε για 10 χρόνια σερί, από 3-4 μήνες τον χρόνο στο νησί.
Εκεί και αν έζησα, εκεί και αν είδα.
Το εντυπωσιακό που με μάγεψε είναι η τρέλα αυτού του κόσμου για την ομάδα του.
Τρέλα που μόνο με τους βέρους και παλιούς Ιωνικούς μπορώ να συγκρίνω.
Τέτοιες ομάδες τις σέβομαι, τέτοιους οπαδούς το ίδιο.
Τίποτα άλλο, και θα ήθελα κανείς να μην προσπαθήσει να γκρεμίσει με ασημαντότητες αυτά τα πολύ δυνατά βιώματα που κουβαλάω, καλύτερα να αποχωρήσω και να μην ασχολούμαι παρά να διαλύω την συνείδηση μου για ένα πέναλτυ, για ένα αυτοκόλλητο, και για το ποιός είναι περισσότερο Έλληνας από τον άλλο.
Ούτε για ΑΝΤΙ - ΠΑΣ κλίμα.
Εάν υπάρχει ένα κλίμα περίεργο, είναι το κλίμα μιας αναμέτρησης κορυφής Β' Εθνικής που έγινε, κατέληξε σαν μια καθαρά ΠΟΚ μονομαχία, με όλα τα παρελκόμενα, ενός παιχνιδιού που έπρεπε να γίνει ώστε να διαφημίσει το ποδόσφαιρο και τις ομάδες αυτές, χάλασε, και άρχισαν τα όργανα.
Από DNA και ρίζες, από μάχες και κόκκαλα, από μπινελίκια και οπλισμένα χέρια, από βιντεάκια εκατέρωθεν, αυτοκόλλητα και τσίχλες, τι έγινε πριν 5 χρόνια, πριν 10, λάσπη και λαϊκισμός, ένας ωκεανός ασημαντότητες και αηδίες που έκαναν μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση reality τελευταίας κατηγορίας.
Όλα αυτά λοιπόν τα "όμορφα" έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα, που εάν ανήκεις σε μια από τις δυο ομάδες είναι αδύνατον να μείνεις ανεπηρέαστος.
Το καταλαβαίνω, και εγώ θα έμπαινα φορτισμένος και οργισμένος.
Προφανώς και θα υπάρχουν διαμάχες, προφανώς η μια πλευρά μπορεί να νιώσει ότι ο άλλος, ο άσχετος που συμμετέχει στην κουβέντα, άμα δεν πάρει θέση υπέρ του δεν είναι στο πλευρό του, μπορεί να φαντάζεται συμμαχίες, η μαζί μας ή με τους άλλους.
Δεν είναι έτσι λοιπόν, εμείς οι απ' έξω που βλέπουμε πιο ψύχραιμα τα πράγματα, που δεν έχουμε ανεβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΦΥΓΜΟ από την κόντρα σας, γράφουμε απόψεις όπως καλύτερα μπορεί να τα δούμε τα πράγματα.
Απ' έξω από τον χορό.....
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι έτσι τα πράγματα, με γεια του με χαρά του, αλλά όταν μιλάμε για ΑΝΤΙ - ΟΦΗ κλίμα ή για ΑΝΤΙ - ΠΑΣ κλίμα, ουσιαστικά πετάτε έξω εμάς τους ουδέτερους από την συζήτηση, που μας ενδιαφέρει και λιγάκι να τελειώνουμε με αυτές τις ιστορίες όσο πιο ομαλά γίνεται, και να δούμε μπάλα, να πάμε στα γήπεδα, να νιώσουμε άνθρωποι, και να μην συνεχιστεί αυτό το πανηγύρι.
Θέλετε πανηγύρι ;;
Πείτε το, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την πάρτη σας, να φαγωθείτε με την ησυχία σας.
Το μαζί μας αλλιώς οχτροί ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΑΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΒΑΡΑΤΕ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Υ.Γ. Και αν θέλετε την άποψη μου, άδικο και οι δυο έχετε, και ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ, εκεί που πήγατε το πράγμα μεταξύ σας.
Δεν έπρεπε παιδιά, δεν έπρεπε.............
Η τρίχα έγινε τριχιά.
Τώρα τι κάνουμε ;;
Υ.Γ. 2. Προσωπικά έχω καλούς δεσμούς και με τις δυο ομάδες, για άλλους λόγους.
Με τους Γιαννιώτες λίγο πολύ γνωστά τα πράγματα, μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού οι ομάδες που οπαδικά μας συμπαραστάθηκαν για κάτι, μέσα σε αυτές ο ΠΑΣ.
Δεν μπορώ να ξεχάσω, και δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς.
Πέρα από αυτό, με μια σύντομη διαδρομή μου, 6-7 μήνες στην Ήπειρο, γνώρισα ανθρώπους, άκουσα ιστορίες, είδα τον ΠΑΣ γηπεδούχο Κυριακή παρά Κυριακή, μπήκα σε ένα κλίμα μιας ομάδας με σπουδαία ιστορία και με ρομαντικούς ανθρώπους.
Από την άλλη η διαδρομή μου στην Κρήτη είναι πολύ μεγαλύτερη.
Μιλάμε για 10 χρόνια σερί, από 3-4 μήνες τον χρόνο στο νησί.
Εκεί και αν έζησα, εκεί και αν είδα.
Το εντυπωσιακό που με μάγεψε είναι η τρέλα αυτού του κόσμου για την ομάδα του.
Τρέλα που μόνο με τους βέρους και παλιούς Ιωνικούς μπορώ να συγκρίνω.
Τέτοιες ομάδες τις σέβομαι, τέτοιους οπαδούς το ίδιο.
Τίποτα άλλο, και θα ήθελα κανείς να μην προσπαθήσει να γκρεμίσει με ασημαντότητες αυτά τα πολύ δυνατά βιώματα που κουβαλάω, καλύτερα να αποχωρήσω και να μην ασχολούμαι παρά να διαλύω την συνείδηση μου για ένα πέναλτυ, για ένα αυτοκόλλητο, και για το ποιός είναι περισσότερο Έλληνας από τον άλλο.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
ειπα εγω κατι τετοιο ; ισα ισα εννοουσα πως επειδη οι admins ειναι οπαδοι του ΠΑΣ δεν ειχαν κλειδωσει το τοπικ ...mario4 έγραψε:καταρχάς είναι Π.Α.Σ. Γιάννινα - Ο.Φ.Η. και έπειτα πολύ αντι-ΟΦΗ κλίμα
οι απαντησεις μου δοθηκαν απο τον sellos οποτε ολα ειναι μια χαρα ... τωρα το αντι - ΟΦΗ συγκεκριμενα κλιμα που το βλεπεις τι να πω ...
Να κάνω μια ερώτηση; Με τι κριτήρια δέχεται κάποιος warn; Στους κανόνες αναφέρεται το εξής:
Στο παραπάνω κανόνα μπαίνουν και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί; Αν ναι γιατί δεν μπαίνουν warns πάντα αλλά γίνεται απλά μορφοποίηση των μηνυμάτων;
Σε περίπτωση ελάσσονος σημασίας παραβίασης, θα διενεργείται επεξεργασία (edit) του μηνύματος, με ταυτόχρονη πρόσθεση ενός warn στο προφίλ του υπευθύνου μέλους.
Στο παραπάνω κανόνα μπαίνουν και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί; Αν ναι γιατί δεν μπαίνουν warns πάντα αλλά γίνεται απλά μορφοποίηση των μηνυμάτων;
Omiloparmenos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Ομάδα :
Registration date : 25/09/2009
Κι ας μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο έφαγα warn αν δεν κάνει κόπο.
Fu.Po{4}- Αριθμός μηνυμάτων : 193
Ομάδα :
Registration date : 29/05/2009
Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιθανολογώ πως το warn το έβαλα εγώ.
Τόσα γραπτά που διέγραψα, διόρθωσα κλπ κλπ, πράματα δηλαδή που δεν γνωρίζεις, δυστυχώς με κάνουν να μην θυμάμαι το λόγο του warn.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Τόσα γραπτά που διέγραψα, διόρθωσα κλπ κλπ, πράματα δηλαδή που δεν γνωρίζεις, δυστυχώς με κάνουν να μην θυμάμαι το λόγο του warn.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Σελίδα 4 από 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Σελίδα 4 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης