Κουτι παραπονων
+84
Mihalis Fr
Centaur
anwdynos
megara4
WolfOfRuin
xnikos00
ILIOS9_ANTI-POK
mastoras
Rossoblu
stavroilats
roni4
billbong 6
El Paso
RWXAMHS
ofi-athens
πάμμαχον
red bull
OK VERIA
rebels agia marina
giannenaras
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
doxadramas4
Doxandroid
omilitissa
NOTOS
manosk
zaxos4snakes
spith
Sakis
xhris
ajax
savas-pane
palios-4
panos
Παναγιώτης
PAS
oui
EΡΕΒΟΣ
mike66diagoras
regularpaul
paranoia_trikala
gringa
zoulou
PYTHON
PASantreas
pantou diagoras
psilos
boukoumtsa
RedBlueWarriorG4
thanosleeds
Nem 4
znick
kontoblaxos
titor6
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
DIO
Fu.Po{4}
Omiloparmenos
mario4
maroussi14
monoDOXA!!!
morfi
Michael
Barbabilios
giorgos37
rodfan
ilisia 2
iason
ayuto PAS
Mitsos14
sellos
Nikaia
Serraios-5-
PasGiannina
MPS
IONIKOS
veteranos-6-
coldlife
Κρόνιος
duhan
amfithea3
titormos_nikaia_g6
TALOS
88 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 29
Σελίδα 11 από 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Απ: Κουτι παραπονων
Το εχουνε σχολιασει ολοι στην ενοτητα των διαχειρηστων που δεν φαινεται στα υπολοιπα μελη...Ειναι υπο-συζητηση το θεμα...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mario4 στις Πεμ 17 Μαρ 2011 - 18:13, 1 φορά
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Σκοπος ειναι να επιτυγχανεται η ομαλη λειτουργια του φορουμ,
και πρως αυτην την κατευθυνση δεν το απασχολουν
ουτε οι συμπαθειες, ουτε οι αντιπαθειες μεταξυ μελων
ουτε η προβολη ή οφελη ατομων-μελων του, οπως ισως μπορει καποιοι απο σας να νομιζετε..
Αποψεις, δεν μπορω να αλλαξω...αλλα δεν ισχυει, για κανενα μελος, για κανενα συνολο μελων.
Μετα απο σκεψη, συζητηση, αφουγκρασμο και με γνωμωνα το παραπανω
αντιλαμβανομαι πως η ποινη που επιβληθηκε ηταν υπερβολικη.
ο giorgos37, θα μπορουσε να ειχε μπαναριστει για πολλους λογους, οχι ομως για αυτον.
Και επειδη, θα πρεπει να υπαρχει κοινη, ιδια αντιμετωπιση των περιστατικων
απο τουτη την ωρα δεν υπαρχει αποκλεισμος.
αυτα
ευχαριστω.
και πρως αυτην την κατευθυνση δεν το απασχολουν
ουτε οι συμπαθειες, ουτε οι αντιπαθειες μεταξυ μελων
ουτε η προβολη ή οφελη ατομων-μελων του, οπως ισως μπορει καποιοι απο σας να νομιζετε..
Αποψεις, δεν μπορω να αλλαξω...αλλα δεν ισχυει, για κανενα μελος, για κανενα συνολο μελων.
Μετα απο σκεψη, συζητηση, αφουγκρασμο και με γνωμωνα το παραπανω
αντιλαμβανομαι πως η ποινη που επιβληθηκε ηταν υπερβολικη.
ο giorgos37, θα μπορουσε να ειχε μπαναριστει για πολλους λογους, οχι ομως για αυτον.
Και επειδη, θα πρεπει να υπαρχει κοινη, ιδια αντιμετωπιση των περιστατικων
απο τουτη την ωρα δεν υπαρχει αποκλεισμος.
αυτα
ευχαριστω.
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Φίλε IONIKOS, κάνεις λάθος κι αυτό γιατί δεν γνωρίζεις, ούτε είδες κάποια πράματα, τα οποία εγιναν και γίνονται σε κάποια άλλη μεριά κρυφή για σένα και σε όλα τα απλά μέλη, την οποία δεν βλέπεις (topic moderators).
Εκεί συζητάμε τα πάντα οι υπεύθυνοι μεταξύ μας και προσπαθούμε για το καλύτερο του forum μας, καθώς και του οπαδισμού γενικώς, μιας που αυτός είναι ο σκοπός και οι επιδιώξεις εδώ μέσα.
Αnyway, αυστηρή η ποινή από τον φίλο μας τον coldlife και η οποία δεν υφίσταται πλέον.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!
Εκεί συζητάμε τα πάντα οι υπεύθυνοι μεταξύ μας και προσπαθούμε για το καλύτερο του forum μας, καθώς και του οπαδισμού γενικώς, μιας που αυτός είναι ο σκοπός και οι επιδιώξεις εδώ μέσα.
Αnyway, αυστηρή η ποινή από τον φίλο μας τον coldlife και η οποία δεν υφίσταται πλέον.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ΦΙΛΕ PAS GIANNINA ΔΙΑΦΩΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ WARN ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ?ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΟD ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ 37 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΤΕΣΠΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ Η ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ
IONIKOS- Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Τόπος : NIKAIA
Ομάδα :
Registration date : 08/09/2010
Μου τελειώσες τον σωφρονισμό λίγο νωρίτερα sellos και με βρίσκεις απροετοίμαστο Κερνάω όλο το φόρουμ πάντως για το πρώτο μου ban στα σχεδόν 3 χρόνια που είμαι στο beta.
Σε αυτά τα 3 χρόνια, θα μπορούσα να έχω φάει 30 ban, αν εφαρμοζόταν το γράμμα των κανόνων στα κείμενά μου. Οπως κι όλοι μας λίγο πολύ άλλωστε. Δεν έχω πρόβλημα με τις ποινές, αρκεί βέβαια να πέφτουν όταν παραβιάζω τους κανόνες. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τους παραβίασα.
Στην αρχή σκέφτηκα να τσαντιστώ. Δεν πρόλαβα όμως γιατί διάβασα αυτό και λύθηκα στα γέλια:
Δηλαδή όποιος συνδυάσει τις λέξεις "πατέρας" και "coldlife" κινδυνεύει με διήμερο ban!!! Ας το βάλει κάποιος στους κανονισμούς να το 'χω υπόψη μου. Μέχρι τότε όμως, η άποψή μου είναι αυτή και δεν αλλάζει.
Το στόρυ:
Στο τόπικ Παναιτωλικός - ΑΣΑ η κουβέντα είχε πλατειάσει σχετικά με τα κυκλώματα της Β' Εθνικής. Εγραψα κι εγώ την άποψή μου συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο. Ο κατά δήλωσή του ακομπλεξάριστος διαχειριστής Coldlife μόλις είδε το post μου φρόντισε να με καλωσορίσει. Ξεκίνησε γράφοντας: "Καιρο ειχα να σε διαβασω σε topic του Παναιτωλικου μας..."
Δεν είδα να έχει καλωσορίσει άλλον στη συζήτηση αλλά το προσπέρασα, δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια με τα μέλη του fun club μου, όσο εξέχοντα κι αν είναι.
Η συζήτηση συνεχίστηκε κι έφτασε στο παιχνίδι Παναιτωλικού - ΠΑΣ, οπότε ένας Αγρινιώτης έγραψε ότι κατά τη γνώμη του ο ΠΑΣ θα έτρωγε 3 γκολ και τελείωσε με την εξής φράση: "Δε λέμε και για τον αγώνα με την ΑΣΑ τίποτα όμως;".
Τότε "τόλμησα" να γράψω: "Οντως, ξαναγύρνα στο παιχνίδι με την ΑΣΑ γιατί μόνο εσύ είχες την εντύπωση ότι εκείνο το ματς θα τελείωνε 3-0. Τι άλλο θ' ακούσουμε..."
Το ποστ αυτό προκάλεσε την έκρηξη του ακομπλεξάριστου και αμερόληπτου διαχειριστή, ο οποίος απάντησε αμερόληπτα: "Θα μας πεις τι θα γράφουμε ρε;"
Τότε του απάντησα: "Τα ρε στον μπαμπάκα σου, γκέγκε;"
Ακόμη και κάποιος με τη νοημοσύνη χιμπατζή θα καταλάβαινε ότι η παραπάνω φράση μπορεί να θεωρηθεί επίθεση προς τον Coldlife, αλλά σε καμία περίπτωση, στον πατέρα του.
Οταν λες "τα παράπονά σου στον δήμαρχο" είναι προτροπή.
Οταν λες "τα παράπονά σου στον πούστη τον δήμαρχο", είναι βρισιά
Οταν λες "τα παράπονά σου στον δήμαρχο που ματσακωνιάζει τη βάρκα", είναι υπονοούμενο.
Εκτός κι αν ξέχασα τα ελληνικά μου. Η δική μου η φράση δεν περιείχε ούτε βρισιές, ούτε ήταν μειωτική προς τρίτο πρόσωπο, ούτε άφηνε το παραμικρό υπονοούμενο. Ηταν απάντηση ανάλογου ύφους με αυτή που προηγήθηκε εναντίον μου. Του είπα ότι τη λέξη που είπε σε μένα, να πάει να την πει στον πατέρα του. Που είναι ακριβώς η παράβαση κανονισμού;
Πολλές φορές διάφοροι - κι εγώ ανάμεσά τους - έχουμε γράψει φράσεις του στυλ "το ξέρει η μαμά σου ότι βρίζεις;", "εσύ είσαι το καμάρι του μπαμπά σου;", κλπ, τα οποία εννοείται ότι δεν θεωρήθηκαν προσβλητικά από κανέναν.
Δε νομίζω να έτρωγα ban αν έγραφα "Πες στον μπαμπά σου καλημέρα". Αρα υποθέτω ότι το πρόβλημα ήταν η λέξη "ρε".
Πέρα από το γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση όλοι είμαστε υποψήφιοι για ban, κάποιος πρέπει να πει στον Coldlife ότι αν το "ρε" θεωρείται ύβρις για τον πατέρα του, θεωρείται και για τον εαυτό μου.
Από τη στιγμή που έφαγα δύο μέρες ban (που έγινε μία με τις εκπτώσεις), τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο δεν τρώει την ίδια ποινή κι ο Coldlife. Εκτός βέβαια κι αν οι ποινές δεν ισχύουν για τον Coldlife.
Στα 3 χρόνια που είμαι στο beta, έχω έρθει σε σύγκρουση και μ' άλλους διαχειριστές. Τις πρώτες εβδομάδες νομίζω είχα μια ψιλοκοντρίτσα με τον σελλο, μετά λίγο πιο έντονη με τον στάρμπακς και τελευταία και μεγαλύτερη, με τον mario4.
Κανείς από τους προαναφερόμενους, ούτε καν ο mario4 που χεστήκαμε κανονικά με το συμπάθειο, δεν σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του διαχειριστή και να με μπανάρει για να επιλύσει την προσωπική του διαφορά. Προτίμησαν είτε να συνεχίσουν την κουβέντα, είτε να απευθυνθούν στην κρίση των άλλων διαχειριστών.
Αυτό λοιπόν που έκαναν όλοι, δεν το έκανε ο αμερόληπτος και ακομπλεξάριστος Coldlife. Το προσωπικό του πρόβλημα με άλλο μέλος, το έλυσε με ban κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο προηγούμενο.
Υ.Γ. Το χθεσινό μπαν συνέπεσε με το πένθος για την πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό.
Σε αυτά τα 3 χρόνια, θα μπορούσα να έχω φάει 30 ban, αν εφαρμοζόταν το γράμμα των κανόνων στα κείμενά μου. Οπως κι όλοι μας λίγο πολύ άλλωστε. Δεν έχω πρόβλημα με τις ποινές, αρκεί βέβαια να πέφτουν όταν παραβιάζω τους κανόνες. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τους παραβίασα.
Στην αρχή σκέφτηκα να τσαντιστώ. Δεν πρόλαβα όμως γιατί διάβασα αυτό και λύθηκα στα γέλια:
ΤΙμωρήθηκα γιατί "έπιασα στο στόμα μου τον πατέρα του". Προσέξτε: Οχι γιατί έβρισα, μείωσα, ειρωνεύτηκα, άφησα υπονοούμενα για τον πατέρα του, επειδή τον έπιασα στο στόμα μου![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δηλαδή όποιος συνδυάσει τις λέξεις "πατέρας" και "coldlife" κινδυνεύει με διήμερο ban!!! Ας το βάλει κάποιος στους κανονισμούς να το 'χω υπόψη μου. Μέχρι τότε όμως, η άποψή μου είναι αυτή και δεν αλλάζει.
Το στόρυ:
Στο τόπικ Παναιτωλικός - ΑΣΑ η κουβέντα είχε πλατειάσει σχετικά με τα κυκλώματα της Β' Εθνικής. Εγραψα κι εγώ την άποψή μου συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο. Ο κατά δήλωσή του ακομπλεξάριστος διαχειριστής Coldlife μόλις είδε το post μου φρόντισε να με καλωσορίσει. Ξεκίνησε γράφοντας: "Καιρο ειχα να σε διαβασω σε topic του Παναιτωλικου μας..."
Δεν είδα να έχει καλωσορίσει άλλον στη συζήτηση αλλά το προσπέρασα, δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια με τα μέλη του fun club μου, όσο εξέχοντα κι αν είναι.
Η συζήτηση συνεχίστηκε κι έφτασε στο παιχνίδι Παναιτωλικού - ΠΑΣ, οπότε ένας Αγρινιώτης έγραψε ότι κατά τη γνώμη του ο ΠΑΣ θα έτρωγε 3 γκολ και τελείωσε με την εξής φράση: "Δε λέμε και για τον αγώνα με την ΑΣΑ τίποτα όμως;".
Τότε "τόλμησα" να γράψω: "Οντως, ξαναγύρνα στο παιχνίδι με την ΑΣΑ γιατί μόνο εσύ είχες την εντύπωση ότι εκείνο το ματς θα τελείωνε 3-0. Τι άλλο θ' ακούσουμε..."
Το ποστ αυτό προκάλεσε την έκρηξη του ακομπλεξάριστου και αμερόληπτου διαχειριστή, ο οποίος απάντησε αμερόληπτα: "Θα μας πεις τι θα γράφουμε ρε;"
Ακόμη και κάποιος με τη νοημοσύνη χιμπατζή θα καταλάβαινε ότι η παραπάνω φράση μπορεί να θεωρηθεί επίθεση προς τον Coldlife, αλλά σε καμία περίπτωση, στον πατέρα του.
Οταν λες "τα παράπονά σου στον δήμαρχο που ματσακωνιάζει τη βάρκα", είναι υπονοούμενο.
Εκτός κι αν ξέχασα τα ελληνικά μου. Η δική μου η φράση δεν περιείχε ούτε βρισιές, ούτε ήταν μειωτική προς τρίτο πρόσωπο, ούτε άφηνε το παραμικρό υπονοούμενο. Ηταν απάντηση ανάλογου ύφους με αυτή που προηγήθηκε εναντίον μου. Του είπα ότι τη λέξη που είπε σε μένα, να πάει να την πει στον πατέρα του. Που είναι ακριβώς η παράβαση κανονισμού;
Πολλές φορές διάφοροι - κι εγώ ανάμεσά τους - έχουμε γράψει φράσεις του στυλ "το ξέρει η μαμά σου ότι βρίζεις;", "εσύ είσαι το καμάρι του μπαμπά σου;", κλπ, τα οποία εννοείται ότι δεν θεωρήθηκαν προσβλητικά από κανέναν.
Δε νομίζω να έτρωγα ban αν έγραφα "Πες στον μπαμπά σου καλημέρα". Αρα υποθέτω ότι το πρόβλημα ήταν η λέξη "ρε".
Πέρα από το γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση όλοι είμαστε υποψήφιοι για ban, κάποιος πρέπει να πει στον Coldlife ότι αν το "ρε" θεωρείται ύβρις για τον πατέρα του, θεωρείται και για τον εαυτό μου.
Από τη στιγμή που έφαγα δύο μέρες ban (που έγινε μία με τις εκπτώσεις), τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο δεν τρώει την ίδια ποινή κι ο Coldlife. Εκτός βέβαια κι αν οι ποινές δεν ισχύουν για τον Coldlife.
Στα 3 χρόνια που είμαι στο beta, έχω έρθει σε σύγκρουση και μ' άλλους διαχειριστές. Τις πρώτες εβδομάδες νομίζω είχα μια ψιλοκοντρίτσα με τον σελλο, μετά λίγο πιο έντονη με τον στάρμπακς και τελευταία και μεγαλύτερη, με τον mario4.
Κανείς από τους προαναφερόμενους, ούτε καν ο mario4 που χεστήκαμε κανονικά με το συμπάθειο, δεν σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του διαχειριστή και να με μπανάρει για να επιλύσει την προσωπική του διαφορά. Προτίμησαν είτε να συνεχίσουν την κουβέντα, είτε να απευθυνθούν στην κρίση των άλλων διαχειριστών.
Αυτό λοιπόν που έκαναν όλοι, δεν το έκανε ο αμερόληπτος και ακομπλεξάριστος Coldlife. Το προσωπικό του πρόβλημα με άλλο μέλος, το έλυσε με ban κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο προηγούμενο.
Υ.Γ. Το χθεσινό μπαν συνέπεσε με το πένθος για την πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό.
Οι παγουραδες mods επανεφεραν τον giorgos 37 για να εχουν μεσο για την Δευτερα.Σε ανταποδωση ο Γιωργος θα τους βαλει σε ταρατσα να δουν τον αγωνα
panos- Αριθμός μηνυμάτων : 217
Ομάδα :
Ομάδα : pas giannena
Registration date : 23/12/2008
giorgos37 έγραψε:Μου τελειώσες τον σωφρονισμό λίγο νωρίτερα sellos και με βρίσκεις απροετοίμαστο Κερνάω όλο το φόρουμ πάντως για το πρώτο μου ban στα σχεδόν 3 χρόνια που είμαι στο beta.
Στην αρχή σκέφτηκα να τσαντιστώ. Δεν πρόλαβα όμως γιατί διάβασα αυτό και λύθηκα στα γέλια:ΤΙμωρήθηκα γιατί "έπιασα στο στόμα μου τον πατέρα του". Προσέξτε: Οχι γιατί έβρισα, μείωσα, ειρωνεύτηκα, άφησα υπονοούμενα για τον πατέρα του, επειδή τον έπιασα στο στόμα μου![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το στόρυ:
Για να μαθαινουν μερικοι.
amfithea3- Αριθμός μηνυμάτων : 353
Ομάδα :
Ομάδα : IΩΝΙΚΟΣ
Registration date : 03/06/2010
τσ τσ τσ πανω που βρεθηκε ενας admin [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να επιβαλει το νομο και την ταξη εδω μεσα .
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Ο μονος που εχει δικιο ειναι ο gomez στην υποθεση..
Κοιτα τι μου θυμησε τωρα ο Γιωργος..
πρεπει να ειναι η μονη φορα που συμπεριφερθηκα ασχημα και ειχα ζητησει και συγνωμη μετα απο καιρο (οταν εφτασα 1000 ποστ)
(η αληθεια ειναι πως στους πρωτους μηνες δεν ειχα την ψυχραιμια που εχω πλεον τολμω να πω), δεν ημουν ομως τοτε συντονιστης, απλο μελος..
Ηταν 1,5 μηνα περιπου μετα την εναρξη λειτουργιας
την περιοδο του Γρηγοροπουλου και ολα οσα ακολουθησαν, πιο μικρος ημουνα και επηρεασμενος απο την κατασταση..
Κατι γραφει ο Γιωργος, μου αναβουν τα λαμπακια και ξεκιναει ο διαλογος περιπου ετσι..
sellos: Καλα εισαι πολυ ζωο
giorgos37 (τοτε ηταν 37:)): ζωο να πεις το πατερα σου
sellos: αν ελεγε τα ιδια, ετσι θα τον αποκαλουσα
μετα δεν θυμαμαι την συνεχεια..
δεν νομιζω οτι ειχαμε καν ποινες τοτε..
Τελος παντων..
εγω θα προτεινα να ηρεμήσουμε..
Κοιτα τι μου θυμησε τωρα ο Γιωργος..
πρεπει να ειναι η μονη φορα που συμπεριφερθηκα ασχημα και ειχα ζητησει και συγνωμη μετα απο καιρο (οταν εφτασα 1000 ποστ)
(η αληθεια ειναι πως στους πρωτους μηνες δεν ειχα την ψυχραιμια που εχω πλεον τολμω να πω), δεν ημουν ομως τοτε συντονιστης, απλο μελος..
Ηταν 1,5 μηνα περιπου μετα την εναρξη λειτουργιας
την περιοδο του Γρηγοροπουλου και ολα οσα ακολουθησαν, πιο μικρος ημουνα και επηρεασμενος απο την κατασταση..
Κατι γραφει ο Γιωργος, μου αναβουν τα λαμπακια και ξεκιναει ο διαλογος περιπου ετσι..
sellos: Καλα εισαι πολυ ζωο
giorgos37 (τοτε ηταν 37:)): ζωο να πεις το πατερα σου
sellos: αν ελεγε τα ιδια, ετσι θα τον αποκαλουσα
Τελος παντων..
εγω θα προτεινα να ηρεμήσουμε..
sellos- Respected
Ομάδα :
giorgos37 έγραψε: Κερνάω όλο το φόρουμ
εγω λεω να μεινουμε εδω!
που και ποτε?περιμενουμε λεπτομερειες!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
το παράπονό σου ποιό 'ναι?sellos έγραψε:
η έλλειψη μνήμης γή η έλλειψη ποινολογίου?
(νομίζω όμως ότι επαέ 'ναι για τα τρέχοντα..)
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Πάντα με τον καλό το λόγο. Γνήσιος Περιστεριώτηςpalios-4 έγραψε:τσ τσ τσ πανω που βρεθηκε ενας admin [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να επιβαλει το νομο και την ταξη εδω μεσα .
Καλό κοστάκη, καλό. Και δεν χρειάστηκε καν να κάνεις απεργία πείναςgomez4 έγραψε:Εγω βλεπω το μπαν του Γιωργου ως προσωπικη δικαιωση...
Τον μεταξύ μας διάλογο δεν τον θυμάμαι σελλο, θυμάμαι ότι κάτι είχε γίνει αλλά λεπτομέρειες γιοκ λόγω αλτσχάιμερ. Πάντως σημασία έχει ότι τότε δύσκολα το κράταγε ο ένας μανιάτικο στον άλλον. Εδώ με τον στάρμπακς κάτσαμε και ήπιαμε κρασί (αυτός πολύ λιγότερο σαν περιστεριώτης).
πού πήγε το νήμα περί μη συντονισμού του coldife που είχα ανοίξει στα Διάφορα?
έχω κρατήσει το μήνυμά μου όπως κάνω πάντα αλλά όχι τα μηνύματα των άλλων.
η σχετική ψηφοφορία την τελευταία στιγμή που είδα ήταν 9 ψήφοι κατά του κολντ και 1 υπερ.
Θα ήθελα να μάθω
1ον που πήγε και
2ον ποιός το μετακίνησε
ευχαριστώ.
έχω κρατήσει το μήνυμά μου όπως κάνω πάντα αλλά όχι τα μηνύματα των άλλων.
η σχετική ψηφοφορία την τελευταία στιγμή που είδα ήταν 9 ψήφοι κατά του κολντ και 1 υπερ.
Θα ήθελα να μάθω
1ον που πήγε και
2ον ποιός το μετακίνησε
ευχαριστώ.
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
- Διαγράφηκε εντελώς.
- Το διέγραψε ο admin PasGiannina.
Φίλε mario4, έχεις διατελέσει moderator στο forum και γνωρίζεις πολύ καλά τι επικρατεί.
Γνωρίζεις πως ο καθένας δεν κάνει ότι γουστάρει στο betafans.
Γνωρίζεις πως συζητούσαμε κάποτε για αυτό το θέμα, για το άνοιγμα topics δηλαδή.
Γνωρίζεις πως αν θέλεις να πεις η'' να παραπονεθείς για κάτι, δεν το κάνεις με άνοιγμα topic και ψηφοφορίες, αλλά στο κουτί παραπόνων.
Γνωρίζεις πως οι γενικοί moderators επεμβαίνουν οπουδήποτε στο forum, όπως ακριβώς γινόταν και τότε που εσύ είσουνα moderator.
Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτε.
Όπως θα διαγραφόταν αντίστοιχο topic που θα ζητούσε έλεγχο η'' όχι σε κάποιο νήμα από τον moderator mario4 τότε (και είσαι σίγουρος γι`αυτό), έτσι ακριβώς έγινε και τώρα στο νήμα όπου ζητείται μέσω ψηφοφορίας ο έλεγχος η'' όχι σε νήμα αγώνα από τον γενικό moderator coldlife.
Πολύ απλά τα πράματα και θα παρακαλέσω να μην γίνουν Κυπριακό ζήτημα......
Φίλε mario4, έχεις διατελέσει moderator στο forum και γνωρίζεις πολύ καλά τι επικρατεί.
Γνωρίζεις πως ο καθένας δεν κάνει ότι γουστάρει στο betafans.
Γνωρίζεις πως συζητούσαμε κάποτε για αυτό το θέμα, για το άνοιγμα topics δηλαδή.
Γνωρίζεις πως αν θέλεις να πεις η'' να παραπονεθείς για κάτι, δεν το κάνεις με άνοιγμα topic και ψηφοφορίες, αλλά στο κουτί παραπόνων.
Γνωρίζεις πως οι γενικοί moderators επεμβαίνουν οπουδήποτε στο forum, όπως ακριβώς γινόταν και τότε που εσύ είσουνα moderator.
Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτε.
Όπως θα διαγραφόταν αντίστοιχο topic που θα ζητούσε έλεγχο η'' όχι σε κάποιο νήμα από τον moderator mario4 τότε (και είσαι σίγουρος γι`αυτό), έτσι ακριβώς έγινε και τώρα στο νήμα όπου ζητείται μέσω ψηφοφορίας ο έλεγχος η'' όχι σε νήμα αγώνα από τον γενικό moderator coldlife.
Πολύ απλά τα πράματα και θα παρακαλέσω να μην γίνουν Κυπριακό ζήτημα......
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
PasGiannina έγραψε:- Διαγράφηκε εντελώς.
ευχαριστώ για την ενημέρωση.
φυσικά το θέμα περι cold δεν είναι ήσσονος προτεραιότητας
διότι σήμερα θα ανοίξει το τοπικ ΟΦΗ Παναιτωλικός
ΥΓ "ρε τι πάθαμε.."
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Προς τους admins και moderators του φόρουμ:
Αντί να κάθεστε να μετράτε τα ψηφαλάκια σας μη σας ξεφύγει κανένα, ρίχνετε και καμιά ματιά στα ποσταρίσματα μερικών μερικών.
Αντί να κάθεστε να μετράτε τα ψηφαλάκια σας μη σας ξεφύγει κανένα, ρίχνετε και καμιά ματιά στα ποσταρίσματα μερικών μερικών.
Please να τελειώσουν οι σχολιασμοί και τα + και - εδώ. Το θέμα έχει τελειώσει. Ας επιληφθεί κάποιος admin του "αιτήματος" του karafatme.
Serraios-5-- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
ok, έγινε...
sellos- Respected
Ομάδα :
Κάποιο καλόπαιδο δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να ασχολείται με τα (+) και τα (-).
Πριν κάποιες μέρες αχολήθηκε με κάποιον άλλον moderator και εδώ και τρεις μέρες έπιασε εμένα (από όταν ανάφερα ότι δεν έχει να ασχοληθεί ''με κάτι άλλο'' ) και από 47 πόντους με έφτασε στους 10.
Παρακαλείται να συνεχίσει και να με φτάσει στους (-) 47....
Δεν με πειράζει ειλικρινά που κάποιος ασχολείται με την πάρτυ μου, με πειράζει όμως που ασχολείται με τους πόντους γενικώς, γιατί το σύστημα αυτό το βάλαμε στο forum για να φαίνεται κάτι, είτε καλό είναι αυτό, είτε κακό.
Η αλήθεια είναι πως ναι, κάτι δείχνει, όσο παράξενο κι αν φαίνεται σε ορισμένους.
Ας μη το χαλάσουμε λοιπόν φίλοι μου.
θα υπάρξει τροποποίηση του θέματος των πόντων, ήδη συζητιέται μεταξύ των υπευθύνων του forum.
Πριν κάποιες μέρες αχολήθηκε με κάποιον άλλον moderator και εδώ και τρεις μέρες έπιασε εμένα (από όταν ανάφερα ότι δεν έχει να ασχοληθεί ''με κάτι άλλο'' ) και από 47 πόντους με έφτασε στους 10.
Παρακαλείται να συνεχίσει και να με φτάσει στους (-) 47....
Δεν με πειράζει ειλικρινά που κάποιος ασχολείται με την πάρτυ μου, με πειράζει όμως που ασχολείται με τους πόντους γενικώς, γιατί το σύστημα αυτό το βάλαμε στο forum για να φαίνεται κάτι, είτε καλό είναι αυτό, είτε κακό.
Η αλήθεια είναι πως ναι, κάτι δείχνει, όσο παράξενο κι αν φαίνεται σε ορισμένους.
Ας μη το χαλάσουμε λοιπόν φίλοι μου.
θα υπάρξει τροποποίηση του θέματος των πόντων, ήδη συζητιέται μεταξύ των υπευθύνων του forum.
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
Τι κόλλημα έχετε με τους πόντους δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ πέρυσι είχα αγγίξει τους -50. Τώρα είμαι στους +50. Χέστηκε η φατμέ στο γενί σαράι δηλαδή. Το μόνο που με ενοχλεί είναι τα χρώματα. Παρακαλώ το κόκκινο να αντικατασταθεί από το μπλε και το πράσινο από το λευκό.
Όσων αφορά τους πόντους έχω να πω ότι δεν έχουν νόημα, και μάλλον κακό κάνουν.
Το φόρουμ είναι ένα καφενείο των φιλάθλων, χωρίς τον Γεωργίου.....
Ο κάθε ένας μπορεί να μπει, να γράψει την γνώμη του, να διαβάσει άλλες γνώμες.
Εάν κάποιο κείμενο δεν αρέσει, μπορεί ο κάθε ένας, ωραία και επώνυμα (με το ψευδώνυμο που έχει), να απαντήσει με επιχειρήματα.
Αυτός είναι και ο σκοπός της συζήτησης.
Να πάρει μια τροπή και να οδηγήσει κάπου.
Σε μια συζήτηση είναι λίγες οι φορές που ταυτίζεται κάποιος απόλυτα, αλλά και δεν ταυτίζεται πουθενά.
Με το σύστημα των πόντων, άλλοι αποδοκιμάζουν, άλλοι επιδοκιμάζουν, ανώνυμα βέβαια, και πάρα πολλές φορές χωρίς κανένα νόημα και σκοπό.
Γιατί πάντα υπάρχει ναι μεν αλλά, σε μια συζήτηση....
Αλλά κολλάει στο + και - .........
Δεν μ' αρέσει, δεν γουστάρω, πάρε ένα -, μ' αρέσει, γουστάρω, πάρε ένα +, αλλά έχει και παρακάτω...
Όλα σου αρέσουν, τίποτα δεν σου αρέσει ;
Έχεις να προσθέσεις κάτι, κάτι για να γίνει κουβέντα ;;;;
Εξάλλου έχει ξεφύγει και από τα λογικά πλαίσια η βαθμολόγηση.
Δηλαδή αναπαράγει κάποιος μια είδηση, με την παραπομπή της από κάτω, και αποδοκιμάζεται ή επιδοκιμάζεται.
Παιχνιδάκι οι πόντοι για κάποιους............
Και καμία βοήθεια στην συζήτηση, απλά + -.
Υπάρχει και καλώς ή κακώς η λογική ότι η μεγάλη βαθμολογία σημαίνει "καλός, έξυπνος, και γαμώ" και η χαμηλή βαθμολογία "κακός, χείριστος, εγκληματίας", κατάλοιπα από το σχολείο όλα αυτά, και να σου και η προκατάληψη............
Πάνω σε αυτήν την προκατάληψη λοιπόν βασίζονται και οι μάγκες που παίζουν με τους πόντους, και σύμφωνα με την λογική τους, που θέλουν να μειώσουν τους άλλους, βάζουν - ακόμα και στην καλημέρα.
Έτσι, σύμφωνα πάντα με την λογική τους, ένας χρήστης από την μια εβδομάδα στην άλλη, από σωστός οικογενειάρχης, άριστος μαθητής μας έγινε αρχιλαμόγιο, πρεζάκιας κ.τ.λ.
Τα γράφω υπερβολικά λιγάκι, και με μια μεγάλη διάθεση χιούμορ..........
Αλλά γράφει ο άλλος στον σπαμότοπο και τρώει + και -.
Μάγκες, μήπως για κάποιους έχει γίνει η φάση λίγο Reality ;
Και τελικά τι φόρουμ θέλουμε ;
Με ανθρώπους με απόψεις, με το θάρρος της γνώμης τους, να μιλάνε με επιχειρήματα ;
Η κάποιοι να καλύπτονται στην ανωνυμία, και απλά + - χωρίς καμία διάθεση για κουβέντα, και με μια δυνατότητα στα χέρια τους, που είναι αντίθετη στο πνεύμα του φόρουμ.
Θάρρος, άποψη, δημοκρατία, καλή πρόθεση, χιούμορ, διαφορετικότητα.....
Κάπως έτσι ξεκίνησε........
Εάν θέλετε ένα σύστημα ψηφοφορίας επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας, μπορείτε να εφαρμόσετε το like και unlike, κάτι ανάλογο με το + και -, που θα αναγράφεται από κάτω από το post όμως το όνομα αυτού που ψήφισε like ή unlike.
ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Και χωρίς συνολικές βαθμολογίες και προκαταλήψεις, οι χρήστες έχουν συνείδηση, δεν χρειάζονται σκορ, είναι δεδομένο ότι ο Michael με τους 200 πόντους θα έχει άδικο και θα λέει μαλακίες κάποια στιγμή, και ο JOHN DOE με τους -700 πόντους θα έχει δίκιο και θα τα λέει σωστά.
Ας κρίνουμε τα κείμενα χωρίς προκαταλήψεις, είναι το καλύτερο.
Εάν κάτι μας αρέσει, μπορούμε να το επιδοκιμάσουμε ΕΠΩΝΥΜΑ, βάζοντας και τα σχόλια μας προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάτι, εάν μας καλύπτει 100% τότε ένα σύστημα LIKE με ΕΠΩΝΥΜΟ τρόπο όμως, και χωρίς βαθμολογία, θα ήταν καλό.
Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τις αποδοκιμασίες.
Αλλιώς με τους πόντους δεν κάνουμε τίποτα, καλύτερα να φύγουν εντελώς.
Όποιος έχει να γράψει κάτι, να το γράψει, με το όνομά του, με τις απόψεις του.
Το φόρουμ είναι ένα καφενείο των φιλάθλων, χωρίς τον Γεωργίου.....
Ο κάθε ένας μπορεί να μπει, να γράψει την γνώμη του, να διαβάσει άλλες γνώμες.
Εάν κάποιο κείμενο δεν αρέσει, μπορεί ο κάθε ένας, ωραία και επώνυμα (με το ψευδώνυμο που έχει), να απαντήσει με επιχειρήματα.
Αυτός είναι και ο σκοπός της συζήτησης.
Να πάρει μια τροπή και να οδηγήσει κάπου.
Σε μια συζήτηση είναι λίγες οι φορές που ταυτίζεται κάποιος απόλυτα, αλλά και δεν ταυτίζεται πουθενά.
Με το σύστημα των πόντων, άλλοι αποδοκιμάζουν, άλλοι επιδοκιμάζουν, ανώνυμα βέβαια, και πάρα πολλές φορές χωρίς κανένα νόημα και σκοπό.
Γιατί πάντα υπάρχει ναι μεν αλλά, σε μια συζήτηση....
Αλλά κολλάει στο + και - .........
Δεν μ' αρέσει, δεν γουστάρω, πάρε ένα -, μ' αρέσει, γουστάρω, πάρε ένα +, αλλά έχει και παρακάτω...
Όλα σου αρέσουν, τίποτα δεν σου αρέσει ;
Έχεις να προσθέσεις κάτι, κάτι για να γίνει κουβέντα ;;;;
Εξάλλου έχει ξεφύγει και από τα λογικά πλαίσια η βαθμολόγηση.
Δηλαδή αναπαράγει κάποιος μια είδηση, με την παραπομπή της από κάτω, και αποδοκιμάζεται ή επιδοκιμάζεται.
Παιχνιδάκι οι πόντοι για κάποιους............
Και καμία βοήθεια στην συζήτηση, απλά + -.
Υπάρχει και καλώς ή κακώς η λογική ότι η μεγάλη βαθμολογία σημαίνει "καλός, έξυπνος, και γαμώ" και η χαμηλή βαθμολογία "κακός, χείριστος, εγκληματίας", κατάλοιπα από το σχολείο όλα αυτά, και να σου και η προκατάληψη............
Πάνω σε αυτήν την προκατάληψη λοιπόν βασίζονται και οι μάγκες που παίζουν με τους πόντους, και σύμφωνα με την λογική τους, που θέλουν να μειώσουν τους άλλους, βάζουν - ακόμα και στην καλημέρα.
Έτσι, σύμφωνα πάντα με την λογική τους, ένας χρήστης από την μια εβδομάδα στην άλλη, από σωστός οικογενειάρχης, άριστος μαθητής μας έγινε αρχιλαμόγιο, πρεζάκιας κ.τ.λ.
Τα γράφω υπερβολικά λιγάκι, και με μια μεγάλη διάθεση χιούμορ..........
Αλλά γράφει ο άλλος στον σπαμότοπο και τρώει + και -.
Μάγκες, μήπως για κάποιους έχει γίνει η φάση λίγο Reality ;
Και τελικά τι φόρουμ θέλουμε ;
Με ανθρώπους με απόψεις, με το θάρρος της γνώμης τους, να μιλάνε με επιχειρήματα ;
Η κάποιοι να καλύπτονται στην ανωνυμία, και απλά + - χωρίς καμία διάθεση για κουβέντα, και με μια δυνατότητα στα χέρια τους, που είναι αντίθετη στο πνεύμα του φόρουμ.
Θάρρος, άποψη, δημοκρατία, καλή πρόθεση, χιούμορ, διαφορετικότητα.....
Κάπως έτσι ξεκίνησε........
Εάν θέλετε ένα σύστημα ψηφοφορίας επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας, μπορείτε να εφαρμόσετε το like και unlike, κάτι ανάλογο με το + και -, που θα αναγράφεται από κάτω από το post όμως το όνομα αυτού που ψήφισε like ή unlike.
ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Και χωρίς συνολικές βαθμολογίες και προκαταλήψεις, οι χρήστες έχουν συνείδηση, δεν χρειάζονται σκορ, είναι δεδομένο ότι ο Michael με τους 200 πόντους θα έχει άδικο και θα λέει μαλακίες κάποια στιγμή, και ο JOHN DOE με τους -700 πόντους θα έχει δίκιο και θα τα λέει σωστά.
Ας κρίνουμε τα κείμενα χωρίς προκαταλήψεις, είναι το καλύτερο.
Εάν κάτι μας αρέσει, μπορούμε να το επιδοκιμάσουμε ΕΠΩΝΥΜΑ, βάζοντας και τα σχόλια μας προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάτι, εάν μας καλύπτει 100% τότε ένα σύστημα LIKE με ΕΠΩΝΥΜΟ τρόπο όμως, και χωρίς βαθμολογία, θα ήταν καλό.
Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τις αποδοκιμασίες.
Αλλιώς με τους πόντους δεν κάνουμε τίποτα, καλύτερα να φύγουν εντελώς.
Όποιος έχει να γράψει κάτι, να το γράψει, με το όνομά του, με τις απόψεις του.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
pg δεν γίνεται ένα άτομο μόνο του να κάθησε να σου αφαιρέσει 30 και πόντους αυτό θέλει πάνω από μέρα να το κάνει
Έχω να κάνω ένα παράπονο, το οποίο δε ξέρω πώς να το εκφράσω. Όπως ξέρετε, ο coldlife, για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, δε μου μιλάει. Πριν λίγη ώρα του απηύθυνα το λόγο για να τον ρωτήσω κάτι σχετικό με το λογαρισαμό μου και το προφίλ μου. Όχι μόνο δεν μου απάντησε, αλλά συνέχισε να με αγνοεί επιδεικτικά. Δε ξέρω ποιός ακριβώς είναι ο ρόλος των moderator, αλλά νόμιζα πως μέσα στα καθήκοντά τους είναι να βοηθούν τους νέους χρήστες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gringa- Αριθμός μηνυμάτων : 632
Τόπος : Κομοτηνή
Ομάδα :
Ομάδα : Panthrax!
Registration date : 28/08/2010
Σελίδα 11 από 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Σελίδα 11 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης