ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΔραμας
+28
Michael
pasas4
boukoumtsa
palios-4
κεμπαπ-δοξαρα
mario4
doxale
the_Next
duan
fumangus
MANOS
SONICPUNK 4
PasGiannina
Serraios-5-
GLORY 4
$tef-Pierikos
apaixtos
vsoulis
titormos_nikaia_g6
miltosdoxa
morfi
Sir George
mavraetos_4
dd1918
DOXARAS4
monoDOXA!!!
fil
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
32 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 13
Σελίδα 9 από 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Απ: ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΔραμας
alla ξανε οι εποχεσ κ υα μπατζετ πεσανε....δεσ το μπατζετ του αρη,,,,πιο μικρο απο καβαλασ ειναι....ανετα χρυπασ τετραδα αν σε βγουνε οι ξενοι,,,,κ μην ξεχνασ οτι στον καοδ υπαρχει χρημα,,,,ξερεισ ποιοσ ειναι απο πισω,,,,,,,,,,,
miltosdoxa- Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ομάδα :
Registration date : 21/01/2010
μα επειδη ξερω λεω.εκτος αμα εννοεις αλλον πισω απο τον βιβλια χωρα.θελει χρημα και δεν ξερω τι θα κανονισει απο χορηγους ωστε να εχει βοηθεια.
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ποια βιβλια χωρα ρε φιλε μου καλε......αλλοσ ειναι ο τροφοδοτησ κ εχει πολυ χρημα....ολη η δραμα το ξερει,,,,,ηταν δυνατον με βιβλια χωρα μονο να βγεισ...
Ομάδα :
ε μα εγω αυτον ξερω.τεσπα.το ξαναλεω,μακαρι να παει καλα η ομαδα.στον καοδ παω απο μικρο παιδακι.ακομα παιζαμε στο κλειστο του κολυμβητηριου β'εθνικη.υπηρξα και αθλητης του καοδ στα παιδικοεφηβικα.το μπασκετ το αγαπαω πολυ.μακαρι να ανεβουμε για να μεινουμε.
Ομάδα :
Ο Μίλτος ακόμη και στον ΚΑΟΔ...ξέρει...!!!
Όλα τα ξέρεις ρε ντερβίση Μίλτο...μπράβο!
Από μικρός πήγαινα ΚΑΟΔ. Ήμουν ακόμη και στην Κατερίνη την χρονιά που ανεβήκαμε Β' Εθνική. Όταν ανεβήκαμε από Α2 Α1 είχα πάει πολλά ματς και εκτός. Στην Α1 δεν πήγα παρά μόνο σε 1 ματς, με μπαοκ...
Αλλά ο ΚΑΟΔ δεν έχει καμία σχέση με Δόξα. Εγώ είμαι Αρειανός στο μπάσκετ και θα είμαι πάντα Αρειανός. Και όταν παίξει ΚΑΟΔ-Άρης με τους Αρειανούς θα πάω. Στην μπάλα δεν με ενδιαφέρει ντιπ που έλεγε και η γιαγιά μου ο Άρης. Αλλά στο μπάσκετ αρρωσταίνω. Και πργματικά, ποιος πιστεύει πως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα;
Γουστάρω ο ΚΑΟΔ να παίζει Α1 και θα τον υποστηρίζω σε όλα τα ματς πλην του Άρη. Αλλά δεν είναι η ομάδα της καρδιάς μας όπως είναι η Δόξα. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα...
Όλα τα ξέρεις ρε ντερβίση Μίλτο...μπράβο!
Από μικρός πήγαινα ΚΑΟΔ. Ήμουν ακόμη και στην Κατερίνη την χρονιά που ανεβήκαμε Β' Εθνική. Όταν ανεβήκαμε από Α2 Α1 είχα πάει πολλά ματς και εκτός. Στην Α1 δεν πήγα παρά μόνο σε 1 ματς, με μπαοκ...
Αλλά ο ΚΑΟΔ δεν έχει καμία σχέση με Δόξα. Εγώ είμαι Αρειανός στο μπάσκετ και θα είμαι πάντα Αρειανός. Και όταν παίξει ΚΑΟΔ-Άρης με τους Αρειανούς θα πάω. Στην μπάλα δεν με ενδιαφέρει ντιπ που έλεγε και η γιαγιά μου ο Άρης. Αλλά στο μπάσκετ αρρωσταίνω. Και πργματικά, ποιος πιστεύει πως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα;
Γουστάρω ο ΚΑΟΔ να παίζει Α1 και θα τον υποστηρίζω σε όλα τα ματς πλην του Άρη. Αλλά δεν είναι η ομάδα της καρδιάς μας όπως είναι η Δόξα. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα...
doxale- Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
δεν μασ νοιαζει ρε ποιον 8α υποστηριζεισ.......ομαδα τησ πολη σου ειναι εγω διπλα στο χαριλαου μενω αλλα δεν εγινα σκουληκι!!!!!!!!εσυ πανε με τα σκουλικακια σου,,,,,κ αμφιβαλω αν ξερεισ απο την σπυριαρα γιατι εμεισ 10 χρονια ασχοληθηκαμε κ με το αθλημα.....σε περιμενω σκουληκακι του χρονου να σε ξεφτιλισω,,,,,,,
Ομάδα :
αλλλα αν κανουμε τον καοδ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΜΗ ΤΥΧΟΝ Κ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ......ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΣ,,,,,,,
Ομάδα :
κοιτα μιλτο,αμα γινει ΔΟΞΑ,αλλαζει το πραγμα!αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει αυτο να γινει,ιδωμεν!
Ομάδα :
και τι 8α κανουμε ρε φιλεαν δεν γινει θα υποστηριζουμε αρη κ μπαοκ που μασ ριξανε???αλλη τι μαλακια θα ακουσουμε απο δραμινο φαβτασου δεν υποστηριζει ομαδα τησ πολησ του.....
Ομάδα :
ειπα εγω να υποστηριζουμε αρη και παοκ?ελεος.εγω σου ειπα απο μικρο παιδακι πηγαινω στον καοδ.απλα σου εχω πει σε πολλα ποστ οτι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα απο οικονομικης αποψεως.αμα ομως αλλαξει ονομα,σημα,χρωματα,θα εχει αλλη βοηθεια απο τον κοσμο.αυτο εννοουσα ρε...
Ομάδα :
den lev gia senaαγοινα μου αλλα για τον doxale που ανεφερε πιο πανω οτι καοδ αρησ θα ειναι με τουσ αρειανουσ....τοσο απαρατηρητο περασε???ξερω εσυ ποσο αρρωστακι καοδ εισε σαν εμενα που ερχομαι απο σαλονικα να τουσ δω
Ομάδα :
Άσε ρε Μίλτο...θα μας μιλήσεις και για την σπυριάρα τώρα...τα ματς που έχω δει θα τα φτάσεις όταν όντως ο ΚΑΟΔ θα πάρει το ευρωπαϊκό...
Δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου σε οποιοδήποτε θέμα αρρωστάκι ΚΑΟΔ των τελευταίων 3 χρόνων.
Σαφώς και αν η ομάδα λεγότανε Δόξα θα είχε πολύ περισσότερο κόσμο. Θα είχε την στήριξη όλης της πόλης. Αυτήν την στιγμή την γουστάρουν την ομάδα πολλοί. Στο γήπεδο πάνε λίγοι και όλοι όσοι πάνε είναι φίλαθλοι άλλων ομάδων του μπάσκετ τουλάχιστον. Ο ΚΑΟΔ πια βγάζει υγεία και αυτό είναι εξαιρετικά παρήγορο όταν η σημερινή κατάσταση στον αθλητισμό είναι αυτή που είναι. Έχει πάψει να είναι τσιφλίκι ορισμένων και γίνονται προσεκτικά βήματα που θα καθιερώσουν πιστεύω την ομάδα σε επίπεδο Α1 για τα επόμενα αρκετά χρόνια θέλω να ελπίζω. Όμως δεν έχει δυναμική. Έχω συζητήσει πολλές φορές για την περίπτωση να μετονομαστεί η ομάδα σε Δόξα. Ο σημερινός πρόεδρος δεν το θέλει. Και δεν τον κακίζω για αυτό. Φαντάζομαι έχει τους λόγους του. Σίγουρα πάντως έχει συμβάλλει τα μέγιστα για να είναι ο ΚΑΟΔ το φετινό τρένο.
Όσο για τα μπάτζετ...είναι τόσο άσχετος ο Μίλτος που αναφέρει ποσά που απλά δεν υπάρχουν. Ας μας πει τι μπάτζετ έχει ο ΚΑΟΔ φέτος και μετά να μιλήσει για την Α1. Αν κάνεις μπάτζετ 300.000 στην Α1 θα πέσεις αύτανδρος. Έχω ακούσει από πολύ επίσημα χείλη για το φετινό μπάτζετ του ΚΑΟΔ και σε πληροφορώ Μίλτο πως είναι μεγαλύτερο από ότι φαντάζεσαι.
Εγώ από την σειρά μου δεν θα δικαιολογηθώ σε κάποιον σαν τον Μίλτο που θα είμαι. Μεγάλωσα με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη όταν μάλλον ο Μίλτος δεν ασχολούνταν με την σπυριάρα. Τι να κάνουμε...γίναμε Αρειανοί. Και είμαι Άρης ακριβώς όπως είμαι Δόξα στο ποδόσφαιρο. Από 4 χρονών πάω στην Δόξα. Από 6 θυμάμαι τον Γκάλη και τον Γιαννάκη στο άθλημα που ούτως ή άλλως γνωρίζω καλύτερα και αγαπώ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Αλλά οι αγάπες είναι παθολογικές Μίλτο μου...Όπως δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν η Δόξα χάνει, ακόμη και όταν έχανε επί Τσίτσου στα στημένα, έτσι δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν χάνει ο μπασκετικός Άρης.
Εσύ πάλι μου φαίνεται κοιμάσαι μια χαρά τελευταία που η Δόξα χάνει...όσο για τον ΚΑΟΔ, μακάρι να φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας...γιατί σεσύ μόνο τότε μπορεί να χάσεις τον ύπνο σου για τον ΚΑΟΔ, αν φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας και χάσει εκεί...
Δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου σε οποιοδήποτε θέμα αρρωστάκι ΚΑΟΔ των τελευταίων 3 χρόνων.
Σαφώς και αν η ομάδα λεγότανε Δόξα θα είχε πολύ περισσότερο κόσμο. Θα είχε την στήριξη όλης της πόλης. Αυτήν την στιγμή την γουστάρουν την ομάδα πολλοί. Στο γήπεδο πάνε λίγοι και όλοι όσοι πάνε είναι φίλαθλοι άλλων ομάδων του μπάσκετ τουλάχιστον. Ο ΚΑΟΔ πια βγάζει υγεία και αυτό είναι εξαιρετικά παρήγορο όταν η σημερινή κατάσταση στον αθλητισμό είναι αυτή που είναι. Έχει πάψει να είναι τσιφλίκι ορισμένων και γίνονται προσεκτικά βήματα που θα καθιερώσουν πιστεύω την ομάδα σε επίπεδο Α1 για τα επόμενα αρκετά χρόνια θέλω να ελπίζω. Όμως δεν έχει δυναμική. Έχω συζητήσει πολλές φορές για την περίπτωση να μετονομαστεί η ομάδα σε Δόξα. Ο σημερινός πρόεδρος δεν το θέλει. Και δεν τον κακίζω για αυτό. Φαντάζομαι έχει τους λόγους του. Σίγουρα πάντως έχει συμβάλλει τα μέγιστα για να είναι ο ΚΑΟΔ το φετινό τρένο.
Όσο για τα μπάτζετ...είναι τόσο άσχετος ο Μίλτος που αναφέρει ποσά που απλά δεν υπάρχουν. Ας μας πει τι μπάτζετ έχει ο ΚΑΟΔ φέτος και μετά να μιλήσει για την Α1. Αν κάνεις μπάτζετ 300.000 στην Α1 θα πέσεις αύτανδρος. Έχω ακούσει από πολύ επίσημα χείλη για το φετινό μπάτζετ του ΚΑΟΔ και σε πληροφορώ Μίλτο πως είναι μεγαλύτερο από ότι φαντάζεσαι.
Εγώ από την σειρά μου δεν θα δικαιολογηθώ σε κάποιον σαν τον Μίλτο που θα είμαι. Μεγάλωσα με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη όταν μάλλον ο Μίλτος δεν ασχολούνταν με την σπυριάρα. Τι να κάνουμε...γίναμε Αρειανοί. Και είμαι Άρης ακριβώς όπως είμαι Δόξα στο ποδόσφαιρο. Από 4 χρονών πάω στην Δόξα. Από 6 θυμάμαι τον Γκάλη και τον Γιαννάκη στο άθλημα που ούτως ή άλλως γνωρίζω καλύτερα και αγαπώ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Αλλά οι αγάπες είναι παθολογικές Μίλτο μου...Όπως δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν η Δόξα χάνει, ακόμη και όταν έχανε επί Τσίτσου στα στημένα, έτσι δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν χάνει ο μπασκετικός Άρης.
Εσύ πάλι μου φαίνεται κοιμάσαι μια χαρά τελευταία που η Δόξα χάνει...όσο για τον ΚΑΟΔ, μακάρι να φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας...γιατί σεσύ μόνο τότε μπορεί να χάσεις τον ύπνο σου για τον ΚΑΟΔ, αν φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας και χάσει εκεί...
Ομάδα :
Κοτάξτε η μετατροπή ονόματος είναι ΑΠΛΗ...
Δεν ξέρω τι σας λέει τι αλλά και εμάς ο Πιερικός έκανε αλλαγή/προσθήκη ονόματος σε μικρό χρονικό διάστημα...
Μήπως δεν θέλουν να πούν την ομάδα Δόξα;
Αλλά να μου πείς θα μαζευτεί πολύ κόσμος τους συμφέρει...
Τι να σας πώ περίπλοκη κατάσταση...
Δεν ξέρω τι σας λέει τι αλλά και εμάς ο Πιερικός έκανε αλλαγή/προσθήκη ονόματος σε μικρό χρονικό διάστημα...
Μήπως δεν θέλουν να πούν την ομάδα Δόξα;
Αλλά να μου πείς θα μαζευτεί πολύ κόσμος τους συμφέρει...
Τι να σας πώ περίπλοκη κατάσταση...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
επειδη εισαι πιο μικροσ απο μενα οταν εγω εβλεπα αρησ μπαρτσα επι γκαλη κ οταν πηγαιναμε κ χαζευαμε τισ προπονησεισ μολισ τελειωναμε το σχολειο εσυ δεν ειχεσ γεννη8ει ακομα κ οταν εκανα εκδρομεσ με τον αρη...κ εγω αρη συμπαθω γιατι με αυτον μεγαλωσα αλλα καοδ αρησ 8α ειμαι καοδ.......εσυ πανε με τουσ απεναντι,,,,οσο για την σπυριαρα καλωσ κανεισ κ την κατεχεισ αλλα δεν εισαι μονο εσυ κ δεν μπορεισ να κρινεισ τουσ αλλουσ μικρε,,,,,,,
Ομάδα :
και απο τοτε εγινεσ πιο δοξαιοσ απο μενα??τερμα η αντιπαραθεση γιατι δεν αξιζει να χαλασει η φιλια μασ με τισ μαλακιεσ σου
Ομάδα :
Μίλτο σε ευχαριστώ που μ έχεις να μην γεννήθηκα όταν έπαιζε Άρης-Μπάρτσα...απλά είμαι λίγο μεγαλύτερος...δεν πειράζει.
Και σόρρυ που δεν μας μέτρησα στο Δοξόμετρο...εγώ ποτέ εδώ δεν είπα πως είμαι πιο Δοξαίος από σένα ούτε από κανέναν άλλον αδερφό. Απλά λέω πως τελευταία η στάση σου δεν είναι δοξαίικη. Αυτό λέω μόνο...
Όντως δεν αξίζει να χαλαστούμε για μαλακιές...προφανώς όχι δικές μου μόνο όμως...
Και σόρρυ που δεν μας μέτρησα στο Δοξόμετρο...εγώ ποτέ εδώ δεν είπα πως είμαι πιο Δοξαίος από σένα ούτε από κανέναν άλλον αδερφό. Απλά λέω πως τελευταία η στάση σου δεν είναι δοξαίικη. Αυτό λέω μόνο...
Όντως δεν αξίζει να χαλαστούμε για μαλακιές...προφανώς όχι δικές μου μόνο όμως...
Ομάδα :
ειπεσ οτι δεν κοιμασε ενω μεισ κοιμομαστε δεν ειναι δοξομετρο αυτο???οσο για το μεγαλυτεροσ???γιατι εγω γεννηθηκα το 74
Ομάδα :
Καλά...τι να πω;;;
Και πόσο την έχεις;;;
Πλάκα κάνεις ρε Μίλτο...εγώ είπα ότι τελευταία δεν μας τα λες καλά...από κάτι έχεις τυφλωθεί...επίσης είπα πως είμαι μεγαλύτερος από όσο νομίζεις ώστε να μην έχω προλάβει το Μπάρτσα-Άρης...
Τι ασχολούμε;;;
Και πόσο την έχεις;;;
Πλάκα κάνεις ρε Μίλτο...εγώ είπα ότι τελευταία δεν μας τα λες καλά...από κάτι έχεις τυφλωθεί...επίσης είπα πως είμαι μεγαλύτερος από όσο νομίζεις ώστε να μην έχω προλάβει το Μπάρτσα-Άρης...
Τι ασχολούμε;;;
Ομάδα :
αμα μπραβο τωρα σωστα μιλησεσ μην ασχολεισαι,,,,,,γιατι δεν παω καλα???γιατι τα χωνω και βγαινω αληθινοσ για την προεδραρα μασ??ε????
Ομάδα :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τετ 16 Μαρ 2011 - 1:16, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : **)
Ομάδα :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τετ 16 Μαρ 2011 - 1:16, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : **)
Ομάδα :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τετ 16 Μαρ 2011 - 1:15, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : **)
Ομάδα :
ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΗΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΚΕΤ..ΑΡΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ..
fil- Αριθμός μηνυμάτων : 740
Τόπος : ΟΠΟΥ ΠΕΤΑ Ο ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....
Registration date : 22/10/2010
ΚΑΟΔ - Κόροιβος 93-73
Διαιτητές: Τζαφλέρης - Αναστόπουλος - Σιμιτόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 24-14, 44-33, 72-55, 93-73.
ΚΑΟΔ (Τακιανός): Στιλίδης, Σταμπουλής 2, Βουκαντίνοφ 21 (2), Κατσαρές 22 (1), Χούμας 6, Κιτσούλης 11 (1), Μπένας, Σουρλής, Γιοβάνοβιτς 20, Τσαμάτος 11.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Νιπεργιάλης): Τσαμπής 4 (1), Ματαλόν 2, Πέτας 19 (1), Υφαντής 10, Ξιούρας 4, Κοσάνοβιτς 19 (1), Δημητριάδης 15 (2).
Διαιτητές: Τζαφλέρης - Αναστόπουλος - Σιμιτόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 24-14, 44-33, 72-55, 93-73.
ΚΑΟΔ (Τακιανός): Στιλίδης, Σταμπουλής 2, Βουκαντίνοφ 21 (2), Κατσαρές 22 (1), Χούμας 6, Κιτσούλης 11 (1), Μπένας, Σουρλής, Γιοβάνοβιτς 20, Τσαμάτος 11.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Νιπεργιάλης): Τσαμπής 4 (1), Ματαλόν 2, Πέτας 19 (1), Υφαντής 10, Ξιούρας 4, Κοσάνοβιτς 19 (1), Δημητριάδης 15 (2).
morfi- Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..
fil- Αριθμός μηνυμάτων : 740
Τόπος : ΟΠΟΥ ΠΕΤΑ Ο ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....
Registration date : 22/10/2010
Σελίδα 9 από 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Παρόμοια θέματα
» ΑΙΓΑΛΕΩ-ΜΠΑΣΚΕΤ
» ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
» ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ
» Και εγένετο μπάσκετ...
» ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΜΠΑΣΚΕΤ