Παιζετε στοιχημα??δωστε κανα προγνωστικο κ για εμας
+65
ederson
akisvolos
Apollonistis
nek14
Richard
burgos
islandos
megara4
billbong 6
Barbabilios
Omiloparmenos
mario4
apaixtos
ayuto PAS
Mihalis Fr
Jimakos pasoles
zaxos4snakes
red bull
orestis 7
xnikos00
PasGiannina
delas
proedrini
gregory12
EΡΕΒΟΣ
doxale
DOXARAS4
zoulou
morfi
mike66diagoras
palios-4
gondola
panthrax
Boskos
nea dimitriada.VOLOS fans
ofi-athens
maroussi14
austr1ak0s
barbarians g1
guerrero6
monoDOXA!!!
amfithea3
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
sellos
gioricas
znick
kodeG6
thanosleeds
tzonnis4
roni4
MOLOSSOS
veteranos-6-
titormos_nikaia_g6
Spike46
mpampino
trelenomai_4
koronios
Michael
Mitsos14
psixiatros
paranoia_trikala
rebels agia marina
Blue - Warriors
daysleeper_trikala
computer
69 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 17
Σελίδα 9 από 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Απ: Παιζετε στοιχημα??δωστε κανα προγνωστικο κ για εμας
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΡΕ
zoulou- Αριθμός μηνυμάτων : 72
Ομάδα :
Registration date : 05/02/2011
ΟΜΑΔΑΡΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΑΛΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ +120 ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ
rebels agia marina- Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
roni4- Αριθμός μηνυμάτων : 1094
Τόπος : Ηράκλειο
Ομάδα :
Registration date : 13/02/2010
Ασχετο με το ματς, αλλα στοιχηματικο...
Αναρωτιεμαι μηπως εχει κολλησει το κεφαλι μου και σκεφτομαι κατι λαθος. Παρακαλω βοηθηστε με...
Ο Ατρομητος κερδισε 2-1 στο Κυπελλο τον Ολ. Βολου, σωστα???
Αρα ο Ολ. Βολου προκρινεται ΜΟΝΟ αν κερδισει, σωστα?
Μαλιστα αν κερδισει πχ 3-2 ή 4-3 δεν προκρινεται. Ενω αν ερθει 2-1 παει παραταση και ενδεχεται και παλι να μην προκριθει, να περασει εκει ο Ατρομητος, σωστα?
Ε, ωραια, ο ασος στη bwin για το 90λεπτο δινει 1.80.
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ του Ατρομητου δινει 2.25.
Ας πουμε οτι πονταρεις 125 ευρω στον ασο. Και πονταρεις ομως και 100 ευρω στην ΠΡΟΚΡΙΣΗ του Ατρομητου στο 2.25.
Αν ο Βολος κερδισει και προκριθει, παιρνεις 125 χ 1.80=225 ευρω. Χανεις τα 100 στο δευτερο στοιχημα. Αρα συνολο επαιξες 225 και παιρνεις τα λεφτα σου πισω ακριβως.
Αν ερθει χ2, ο Ατρομητος προκρινεται. Παιρνεις 100 χ 2.25=225 ευρω απο το δετερο στοιχημα, αλλα εχεις συνολικα πονταρει παλι 225. Δε χανεις σεντ, αλλα δεν κερδιζεις και σεντ. Σωστα?
Ναι, αλλα αν ερθει 3-2 πχ, κερδιζεις και το ενα στοιχημα και το αλλο. Που κανω λαθος ρε γαμωτο?
Επαιξα για το μαξιμουμ που αφηναν το συνδυασμο των 2 στοιχηματων. Ουσιαστικα ειναι freeroll οπως λεν και στο χωριο μου...
Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να δινει 1.80 ο ασος, αλλα 1.58 η προκριση του Βολου. Αφου ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ μπορει να προκριθει ο Βολος! Ενταξει, καταλαβαινω οτι Μπεος ειναι αυτος, ολα μπορει να τα κανει, αλλα γινεται να προκριθει χωρις να κερδισει??? Λες να το δουμε και αυτο? Να ερθει χ και να περασει ο Μπεος?!?!?!?
Αναρωτιεμαι μηπως εχει κολλησει το κεφαλι μου και σκεφτομαι κατι λαθος. Παρακαλω βοηθηστε με...
Μαλιστα αν κερδισει πχ 3-2 ή 4-3 δεν προκρινεται. Ενω αν ερθει 2-1 παει παραταση και ενδεχεται και παλι να μην προκριθει, να περασει εκει ο Ατρομητος, σωστα?
Ας πουμε οτι πονταρεις 125 ευρω στον ασο. Και πονταρεις ομως και 100 ευρω στην ΠΡΟΚΡΙΣΗ του Ατρομητου στο 2.25.
Αν ο Βολος κερδισει και προκριθει, παιρνεις 125 χ 1.80=225 ευρω. Χανεις τα 100 στο δευτερο στοιχημα. Αρα συνολο επαιξες 225 και παιρνεις τα λεφτα σου πισω ακριβως.
Αν ερθει χ2, ο Ατρομητος προκρινεται. Παιρνεις 100 χ 2.25=225 ευρω απο το δετερο στοιχημα, αλλα εχεις συνολικα πονταρει παλι 225. Δε χανεις σεντ, αλλα δεν κερδιζεις και σεντ. Σωστα?
Ναι, αλλα αν ερθει 3-2 πχ, κερδιζεις και το ενα στοιχημα και το αλλο. Που κανω λαθος ρε γαμωτο?
Επαιξα για το μαξιμουμ που αφηναν το συνδυασμο των 2 στοιχηματων. Ουσιαστικα ειναι freeroll οπως λεν και στο χωριο μου...
Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να δινει 1.80 ο ασος, αλλα 1.58 η προκριση του Βολου. Αφου ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ μπορει να προκριθει ο Βολος! Ενταξει, καταλαβαινω οτι Μπεος ειναι αυτος, ολα μπορει να τα κανει, αλλα γινεται να προκριθει χωρις να κερδισει??? Λες να το δουμε και αυτο? Να ερθει χ και να περασει ο Μπεος?!?!?!?
DOXARAS4- Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Ομάδα :
Registration date : 08/12/2009
Ασχετο με το ματς, αλλα στοιχηματικο...
Διακοπή...
doxale- Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
conspiracy theory!λες ρε ηλια να επαιξε και τσουκαλα του σκορ με εργοτελη ο μπεος?
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
για την απορια σχετικα με τον βολο και τα στοιχιματικα..
απο την αρχη και μετα την κληρωση φανηκε οτι το κυπελο θα οδηγηση ομαδα εξω απο της γνωστες ομαδες για τον τελικο..
τωρα και εγω πιστευα οτι αυτος θα ειναι ο βολος αλλα φημες λενε οτι το κυπελο θα παρει ομαδα εκτος ουεφα..
εαν μεινει εκτος ο παοκ γιατι αεκ και βολο δεν βλεπω εκτος τοτε το κυπελο παει σε ατρομητο η παοκ ...
αρα μην ασχολεισε με μπεο γιατι ιο 2,25 του ατρομητου και με μια ισοπαλια στην κανονικη διαρκεια κονομησαν ολοι ...
απο την αρχη και μετα την κληρωση φανηκε οτι το κυπελο θα οδηγηση ομαδα εξω απο της γνωστες ομαδες για τον τελικο..
τωρα και εγω πιστευα οτι αυτος θα ειναι ο βολος αλλα φημες λενε οτι το κυπελο θα παρει ομαδα εκτος ουεφα..
εαν μεινει εκτος ο παοκ γιατι αεκ και βολο δεν βλεπω εκτος τοτε το κυπελο παει σε ατρομητο η παοκ ...
αρα μην ασχολεισε με μπεο γιατι ιο 2,25 του ατρομητου και με μια ισοπαλια στην κανονικη διαρκεια κονομησαν ολοι ...
gondola, νομιζω δεν καταλαβες τι ελεγαν οι αποδοσεις.
Ο ασος δινει 1.80. Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ (οχι χ2) του Ατρομητου δινει 2.25.
Αν παιξεις 125 στον ασο και 100 στην προκριση του Ατρομητου, τοτε θα παρεις τα συνολικα λεφτα σου πισω, ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ, ειτε ειναι 0-0, ειτε 14-2, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΕΝΤ. το 125 και 100 μπορεις να το κανεις και 12500 στον ασο και 10000 στην προκριση του Ατρομητου, ειναι το ιδιο πραγμα.
Δε γινεται να χασεις ταυτοχρονως και τα 2 στοιχηματα. Δεν υπαρχει καποιο αποτελεσμα με το οποιο να μην κερδιζεις εστω ενα απο τα 2 στοιχηματα (αρα τα λεφτα σου πισω). Αν ΔΕΝ ερθει ασος, τοτε αυτοματα πληρωνεσαι την προκριση Ατρομητου, αρα ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕΝΤ. Ουσιαστικα ποτε δε χανεις σεντ, συνηθως ομως ουτε και κερδιζεις σεντ. Απλα ΑΝ ερθει 3-2, 4-3, 5-4 κλπ, ή αν ερθει 2-1 και στην παραταση (ή τα πεναλτι) περασει ο Ατρομητος, τοτε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 στοιχηματα.
Με λιγα λογια εχεις εντελως μηδενικο ρισκο. Σχεδον παντα ουτε θα βγαλεις σεντ ουτε θα χασεις, απλα αν ερθει 3-2 κερδιζεις χωρις να ρισκαρεις τιποτε.
Να στο πω αλλιως, αν ειχες 225 εκατομμυρια που λεει ο λογος και σε αφηναν να παιξεις 125 μυρια στον ασο και 100 στην προκριση του Ατρομητου, παλι ουτε ενα σεντ δε ρισκαρες. Αν ομως ερχοταν 3-2,4-3 κλπ (ή 2-1 και μετα προκριση Ατρομητου), τοτε εβγαζες 225 μυρια χωρις να εχεις ΡΙΣΚΑΡΕΙ ουτε σεντ.
Ειναι ασχετο δηλαδη με το πως βλεπω εγω το συγκεκριμενο ματς Κυπελλου. Οπως και αν το βλεπω, αν δεν υπαρχει ρισκο ουτε ενος σεντ, δεν υπαρχει και προβλημα! Αν ερθει 3-2, ολα μελι-γαλα, αν δεν ερθει, ουτε πηρα αλλα ουτε και εχασα εστω και ενα σεντ.
Ο ασος δινει 1.80. Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ (οχι χ2) του Ατρομητου δινει 2.25.
Αν παιξεις 125 στον ασο και 100 στην προκριση του Ατρομητου, τοτε θα παρεις τα συνολικα λεφτα σου πισω, ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ, ειτε ειναι 0-0, ειτε 14-2, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΕΝΤ. το 125 και 100 μπορεις να το κανεις και 12500 στον ασο και 10000 στην προκριση του Ατρομητου, ειναι το ιδιο πραγμα.
Δε γινεται να χασεις ταυτοχρονως και τα 2 στοιχηματα. Δεν υπαρχει καποιο αποτελεσμα με το οποιο να μην κερδιζεις εστω ενα απο τα 2 στοιχηματα (αρα τα λεφτα σου πισω). Αν ΔΕΝ ερθει ασος, τοτε αυτοματα πληρωνεσαι την προκριση Ατρομητου, αρα ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕΝΤ. Ουσιαστικα ποτε δε χανεις σεντ, συνηθως ομως ουτε και κερδιζεις σεντ. Απλα ΑΝ ερθει 3-2, 4-3, 5-4 κλπ, ή αν ερθει 2-1 και στην παραταση (ή τα πεναλτι) περασει ο Ατρομητος, τοτε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 στοιχηματα.
Με λιγα λογια εχεις εντελως μηδενικο ρισκο. Σχεδον παντα ουτε θα βγαλεις σεντ ουτε θα χασεις, απλα αν ερθει 3-2 κερδιζεις χωρις να ρισκαρεις τιποτε.
Να στο πω αλλιως, αν ειχες 225 εκατομμυρια που λεει ο λογος και σε αφηναν να παιξεις 125 μυρια στον ασο και 100 στην προκριση του Ατρομητου, παλι ουτε ενα σεντ δε ρισκαρες. Αν ομως ερχοταν 3-2,4-3 κλπ (ή 2-1 και μετα προκριση Ατρομητου), τοτε εβγαζες 225 μυρια χωρις να εχεις ΡΙΣΚΑΡΕΙ ουτε σεντ.
Ειναι ασχετο δηλαδη με το πως βλεπω εγω το συγκεκριμενο ματς Κυπελλου. Οπως και αν το βλεπω, αν δεν υπαρχει ρισκο ουτε ενος σεντ, δεν υπαρχει και προβλημα! Αν ερθει 3-2, ολα μελι-γαλα, αν δεν ερθει, ουτε πηρα αλλα ουτε και εχασα εστω και ενα σεντ.
Ομάδα :
Σε ποια στοιχηματικη εταιρεια ειναι αυτο..??
Να βγαλουμε και εμεις τιποτα..οχι μονο αυτοι...
Να βγαλουμε και εμεις τιποτα..οχι μονο αυτοι...
????????- Επισκέπτης
Παρεμπιπτοντως, περα απο φημες κλπ, νομιζω τον ημιτελικο θα τον παρει ο παοκ και μαλλον και το κυπελλο ειτε θα το παρει, ειτε θα του το δωσουν, για να μη φωναζει. Απο εκει και επειτα, συμφωνω οτι αν μενει και εκτος πλειοφ τοτε γινεται ακομη πιθανοτερο να το παρει/να του το δωσουν.
Βεβαιως κινητρο ισχυρο εχει και η Αεκ, απλα ειναι ομαδα που δε μπορεις να την εμπιστευθεις με τιποτε.Δεν ειναι κακη η παραδοση της στην Τουμπα, αλλα ο παοκ εχει 4-5 παικτες νικητες (αν και υπεργηρους), ενω η αεκ εχει ενα συνονθυλευμα.
Δινω ενα προβαδισμα σε παοκ γιατι εχει καποιους παικτες που νοιωθουν. Απο εκει και επειτα, ολα γινονται, αφου ο παοκ ειναι πολυ κακη ομαδα που παιζει αποκρουστικο ποδοσφαιρο (η αεκ δεν ειναι καν ομαδα για να τη χαρακτηρισεις καλη ή κακη) ή μαλλον που προσπαθει να κοροιδεψει το ποδοσφαιρο. Αν υπαρχει θεος του ποδοσφαιρου μπορει να τους τιμωρησει που κοροιδευουν το ποδοσφαιρο, αλλα απο την αλλη μερια η αεκ παει ενα βημα παραπερα, κοροιδευει τον αθλητισμο τον ιδιο (μια συναξη παικτων που γραφουν στα @@ τους τον εκαστοτε προπονητη, γραφουν στα @@ τους ο ενας τον αλλον, ξενυχταν μετα απο νικες, ξενυχταν μετα απο ηττες, και γενικα ενεργουν αυτοβουλως στα παντα δεν πλησιαζει καν στο να χαρακτηριζεται 'ομαδα', ποσο μαλλον αθλητικο σωματειο), οποτε...
Βεβαιως κινητρο ισχυρο εχει και η Αεκ, απλα ειναι ομαδα που δε μπορεις να την εμπιστευθεις με τιποτε.Δεν ειναι κακη η παραδοση της στην Τουμπα, αλλα ο παοκ εχει 4-5 παικτες νικητες (αν και υπεργηρους), ενω η αεκ εχει ενα συνονθυλευμα.
Δινω ενα προβαδισμα σε παοκ γιατι εχει καποιους παικτες που νοιωθουν. Απο εκει και επειτα, ολα γινονται, αφου ο παοκ ειναι πολυ κακη ομαδα που παιζει αποκρουστικο ποδοσφαιρο (η αεκ δεν ειναι καν ομαδα για να τη χαρακτηρισεις καλη ή κακη) ή μαλλον που προσπαθει να κοροιδεψει το ποδοσφαιρο. Αν υπαρχει θεος του ποδοσφαιρου μπορει να τους τιμωρησει που κοροιδευουν το ποδοσφαιρο, αλλα απο την αλλη μερια η αεκ παει ενα βημα παραπερα, κοροιδευει τον αθλητισμο τον ιδιο (μια συναξη παικτων που γραφουν στα @@ τους τον εκαστοτε προπονητη, γραφουν στα @@ τους ο ενας τον αλλον, ξενυχταν μετα απο νικες, ξενυχταν μετα απο ηττες, και γενικα ενεργουν αυτοβουλως στα παντα δεν πλησιαζει καν στο να χαρακτηριζεται 'ομαδα', ποσο μαλλον αθλητικο σωματειο), οποτε...
Ομάδα :
Στη bwin γκομεζ, νομιζα οτι το εγραψα αρχικα, αν οχι, παραλειψη.
Ομάδα :
δοξαρα4 το καταλαβα πολυ καλα και εγω για προκριση ατρομητου εγραψα με συνδυασμο την ισοπαλια στην κανονικη διαρκεια ...
αφου ζευγαρι τελικου θα ειναι το παοκ ατρομητος εαν και οι δυο η ο ενας μεινουν εκτος ουεφα απο την βαθμολογια ..
η δεν το βλεπουν για ασσο η κανανε λαθος....που πιστευω το πρωτο...
αφου ζευγαρι τελικου θα ειναι το παοκ ατρομητος εαν και οι δυο η ο ενας μεινουν εκτος ουεφα απο την βαθμολογια ..
η δεν το βλεπουν για ασσο η κανανε λαθος....που πιστευω το πρωτο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gondola στις Παρ 11 Μαρ 2011 - 1:15, 1 φορά
Ακομα δεν το εχουν αλλαξει οι τσομπανηδες! Γκομεζ, προλαβαινεις...
Ομάδα :
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Εγώ που το έπαιξα αναρωτιέμαι τι μπορεί να γίνει...παίζει να εννοούν αποτέλεσμα παράτασης;
Γιατί ένα που θα έπρεπε να το λένε, αλλά και δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!
Γιατί ένα που θα έπρεπε να το λένε, αλλά και δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!
doxale- Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
ακομη το εχουν παντως..
προσπαθησα να σκεφτω που ειναι η παγιδα..
δεν βλεπω να υπαρχει..
ωραιος DOXARAS4..
προσπαθησα να σκεφτω που ειναι η παγιδα..
δεν βλεπω να υπαρχει..
ωραιος DOXARAS4..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Προς
Μπέο,Μαρινάκι,Πατέρα,Πιλάβιο,Μπιτsαξή,Παπανδρέου,Σαμαρά και λοιπούς παρατρεχάμενους:
ΔΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΟΣΟ ΖΩ....ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!! ΔΙΣ!!!!!!!!!
Μπέο,Μαρινάκι,Πατέρα,Πιλάβιο,Μπιτsαξή,Παπανδρέου,Σαμαρά και λοιπούς παρατρεχάμενους:
ΔΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΟΣΟ ΖΩ....ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!! ΔΙΣ!!!!!!!!!
EΡΕΒΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 489
Τόπος : 3καυλάρα!!!!!!!!!
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΟΤΑΡΑ
Registration date : 31/10/2010
Δυστυχως εχω λογαριασμο μονο στην bet365...
Παντως πλεον τα κανουν ολα φανερα και δεν τους νοιαζει και τιποτα...
Ωραιοι...
Παντως πλεον τα κανουν ολα φανερα και δεν τους νοιαζει και τιποτα...
Ωραιοι...
????????- Επισκέπτης
Πόσα γκολ θα βάλει η ΑΕΚ?
1 γκολ στο 2.5 στην bwin....
αυτό θα παίξω εγώ.....
1 γκολ στο 2.5 στην bwin....
αυτό θα παίξω εγώ.....
morfi- Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
ο animals4 προτεινει διπλο οφη στη δραμα!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Εγώ προτείνω:
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα 1
Πιερικός-Ιωνικός 1
Εθν.Αστέρας-Παναιτωλικός Χ ή 2
Ρεάλ Μαδρίτης-Χέρκουλες 1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1 ή Χ
Καλή επιτυχία σε όσους με εμπιστευτούν!
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα 1
Πιερικός-Ιωνικός 1
Εθν.Αστέρας-Παναιτωλικός Χ ή 2
Ρεάλ Μαδρίτης-Χέρκουλες 1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1 ή Χ
Καλή επιτυχία σε όσους με εμπιστευτούν!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
over 2,5
ΠΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
under 2.5
EΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΑ
έτσι μου ρθαν..
ΠΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
under 2.5
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΑ
έτσι μου ρθαν..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
sellos έγραψε:over 2,5
ΠΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
under 2.5
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΑ
έτσι μου ρθαν..
Συμφωνώ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Χ ΑΕΚ ΡΕΑΛ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ
gregory12- Αριθμός μηνυμάτων : 517
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Registration date : 16/10/2009
sellos έγραψε:over 2,5
ΠΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
under 2.5