ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010 - 2011
+13
MYKONOS
Sir George
gourou1980
rebels agia marina
SONICPUNK 4
DOXARAS4
apaixtos
mario4
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
GLORY 4
morfi
PasGiannina
17 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010 - 2011
dokari.grΕνσταση για ακαταλληλότητα του γηπέδου του Τυρνάβου, θα καταθέσει και επίσημα σήμερα η Δόξα Δράμας, διεκδικώντας έτσι στα χαρτιά την κατάκτηση της πρόκρισης.
Οι Δραμινοί στηρίζουν την ενέργειά τους αυτή στο γεγονός ότι ως αποδυτήρια χρησιμοποιήθηκε ένα κοντέινερ ειδικά διαμορφωμένο, βέβαια, με αποτέλεσμα να θεωρούν ότι αλλοιώθηκε η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Βέβαια, μέσα στον αγωνιστικό χώρο η Δόξα Δράμας γνώρισε την ήττα στα πέναλτι και σίγουρα η διοίκηση της ΠΑΕ θα έπρεπε να δει εντελώς διαφορετικά το συγκεκριμένο θέμα, αφού στα αποδυτήρια δεν... παίχθηκε ποδόσφαιρο.
Και είναι χαρακτηριστική και η δήλωση που έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης, μη αναφέροντας κάτι σχετικό. «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο παρά τις αλλαγές που κάναμε. Στην συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο σκορ αλλά δεν το κάναμε και φτάσαμε το παιχνίδι στα πέναλτι όπου όλα είναι θέμα τύχης. Το μυαλό μας τώρα πλέον είναι στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της Δευτέρας στην Νίκαια. Ένας αποκλεισμός στο θεσμό του κυπέλλου είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Είχαμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε μέρες. Αν αυτό το είχαμε μετά από δύο μήνες που η ομάδα θα έχει βρει καλυτέρα πατήματα τότε σίγουρα η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Πάντως πάντα είναι μεγάλο κίνητρο για μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας να κερδίσει μία από μια μεγαλύτερη" τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Κατα την γνωμη μου,δεν εχει νοημα να γινει αυτη η ένσταση..
οχι τιποτα αλλο,αλλα δεν θα δικαιωθει η ομαδα της Δόξας,τουλαχιστον έτσι πιστευω..
όπως πιστευω,πως θα υπαρχει και δευτερη σκεψη απο την διοικηση της Δοξας..
πιο ψύχραιμη..
Γιατι μην γελοιώμαστε..η προκριση ή μη σε τουτη εδω την φαση του Κυπελλου δεν εχει και τόση μεγαλη σημασία..
οχι τιποτα αλλο,αλλα δεν θα δικαιωθει η ομαδα της Δόξας,τουλαχιστον έτσι πιστευω..
όπως πιστευω,πως θα υπαρχει και δευτερη σκεψη απο την διοικηση της Δοξας..
πιο ψύχραιμη..
Γιατι μην γελοιώμαστε..η προκριση ή μη σε τουτη εδω την φαση του Κυπελλου δεν εχει και τόση μεγαλη σημασία..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
GLORY 4 έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ.
ΔΙΑΦΩΝΩ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ) ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ 'ΘΡΑΣΟΣ' ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΣΑΜΙΟΥ), ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΟΣ.
ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΞΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΚΟΚΟ...
DOXARAS4- Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Ομάδα :
Registration date : 08/12/2009
ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 100 ΑΤΟΜΩΝ 5 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΔΡΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.....
ΡΕ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ή ΑΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ).
ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ 15 ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ Κ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ-Α-Τ-Α.
ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΡΑΓΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΠΤ? Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ?
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.....
ΡΕ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ή ΑΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ).
ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ 15 ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ Κ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ-Α-Τ-Α.
ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΡΑΓΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΠΤ? Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ?
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
DOXARAS4 έγραψε:GLORY 4 έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ.
ΔΙΑΦΩΝΩ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ) ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ 'ΘΡΑΣΟΣ' ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΣΑΜΙΟΥ), ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΟΣ.
ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΞΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΚΟΚΟ...
ΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΣΕ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΩΣΗ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΥΡΝΑΒΟ) ΞΕΣΑΛΩΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΗΣ Ή ΤΗΣ ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ.
Ομάδα :
ρε παιδια βγαλτε τα γυαλια δεν σας την ειπε κανεις ειμαστε σε ενα φορουμ που ολοι λεν την γνωμη τους κ θα τη λενε οτι και να κανετε δεν ειπε κανεις για τους οπαδους της δοξας ουτε για την ιστορια της για την διοικηση ειπαμε οτι αν λεω αν το κανει θα ειναι λαθος....
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
Η ένσταση έχω την εντύπωση πως κατατέθηκε πριν τον αγώνα και σωστά...
Από εκεί και πέρα βέβαια, σήμερα θα εκδικαστεί και ελπίζω απλά να μην την υποστηρίξουμε πλέον...
Εννοείτε πως πάνω από 95% είναι εναντίον της ένστασης...τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο...
πάντως αν περάσουμε την 2η φάση ποτέ τότε μάλλον θα το σηκώσουμε κιόλας!!!
Από εκεί και πέρα βέβαια, σήμερα θα εκδικαστεί και ελπίζω απλά να μην την υποστηρίξουμε πλέον...
Εννοείτε πως πάνω από 95% είναι εναντίον της ένστασης...τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο...
πάντως αν περάσουμε την 2η φάση ποτέ τότε μάλλον θα το σηκώσουμε κιόλας!!!
doxale- Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
το κουρασαμε το θεμα ... ολοι το ιδιο λεμε με αλλα λογια μου φαινεται... διαγραψτε εντελως το τοπικ να μην θυμαμαι οτι υπηρξε κυπελλο φετος
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009
Αντε ηρθα κι εγω ημουνα και στο γηπεδο...Ψοφησα χθες που λεμε και δεν ειχα κουραγιο να γραψω τι κουραγιο φως στα ματια μου δεν ειχα με τη μπαλλα που ειδα...Τεσπα για μενα καλυτερα που τελειωσαμε απο το κυπελο δεν ειχαμε τυχη πραγματικα το λεω αυτο ας συγκεντρωθουμε στο πρωταθλημα...Αν κρινω αντικειμενικα για το εαν επρεπε να κερδισει καποιος θα πω ενα σκορ 7-4 υπερ οποτε ειμασταν καλυτεροι αλλα πως ενα ματς με τετοιες κλασσικες ευκαιριες εμεινε στο 0-0 αυτο ειναι αλλο πραμα...Πηγαμε μονο 20 ατομα να δουμε τη Δοξα και εν μερη το καταλαβαινω γιατι οι περισσοτεροι δουλευαν αλλα απ'αυτους που δεν δουλευαν δεν τους δικαιολογω για κανενα λογο...Χθες ηταν η μεγαλυτερη μερα του Τυρναβου μετα την απελευθερωση της Ελλαδας οποτε αφηστε το να το χαρουν οχι ενστασεις και μα..κιες...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
OK VERIA έγραψε:ρε παιδια βγαλτε τα γυαλια δεν σας την ειπε κανεις ειμαστε σε ενα φορουμ που ολοι λεν την γνωμη τους κ θα τη λενε οτι και να κανετε δεν ειπε κανεις για τους οπαδους της δοξας ουτε για την ιστορια της για την διοικηση ειπαμε οτι αν λεω αν το κανει θα ειναι λαθος....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ SIR ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑ ΤΩΡΑ.
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΚΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ.
Ομάδα :
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣMΟΥ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ....ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΣ 8 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 92,0 FM KAI ΔΥΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΣΤΟ www.hxo.gr
Uploaded with ImageShack.us
θα υπαρχουνε και τηλεφωνα και μυνηματα να λετε την αποψη σας
Uploaded with ImageShack.us
θα υπαρχουνε και τηλεφωνα και μυνηματα να λετε την αποψη σας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SONICPUNK 4 στις Παρ 17 Σεπ 2010 - 13:02, 1 φορά
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ?
Ομάδα :
Ποια ενσταση; Τώρα τα διαβάζω αυτά. Ευτυχώς αποκλειστήκαμε !! Θα παίζαμε με Βέροια, θα προκρινόμασταν με 2 παίχτες τραυματίες εκτός και 1 - 2 με κόκκινες. Μετά το εμπορικότερο παιχνίδι όλων των εποχών στη Δράμα: ΔΟΞΑ - Κέρκυρα, όπου θα χάναμε πάλι με κανα 2 παίχτες εκτός και όλα αυτά τη στιγμή που ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι το ρόστερ είναι απλά για μια αξιοπρεπή πορεία. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Το μόνο που μας καίει είναι το πωτάθλημα, το κύπελλο φέτος ήταν απλά ενα βάρος, λόγο ομάδας και κλήρωσης.
Άμα ήμουν σαν τους Βεροιώτες ή τους Ηλιουπολίτες, θα αποθέωνα κοκο ντινεφ και μετά θα πουλούσα ηθικιλίκη στο ιντερνετ. Κοιτάξτε τις αρχικοπριές που έχεται για προέδρους και ξεφτιλίζουν το άθλημα και μην ασχολήσται με τη Δόξα. Εμείς δε διαφωνούσαμε όταν είχαμε λαμόγια, τα πολεμούσαμε. Με δικαστήρια, προσαγωγές, εκφοβισμούς, εκβιασμούς. Εσείς κοιτάξτε την τριτοδεύτερη ομαδα σας και μην ασχολήσται......
Άμα ήμουν σαν τους Βεροιώτες ή τους Ηλιουπολίτες, θα αποθέωνα κοκο ντινεφ και μετά θα πουλούσα ηθικιλίκη στο ιντερνετ. Κοιτάξτε τις αρχικοπριές που έχεται για προέδρους και ξεφτιλίζουν το άθλημα και μην ασχολήσται με τη Δόξα. Εμείς δε διαφωνούσαμε όταν είχαμε λαμόγια, τα πολεμούσαμε. Με δικαστήρια, προσαγωγές, εκφοβισμούς, εκβιασμούς. Εσείς κοιτάξτε την τριτοδεύτερη ομαδα σας και μην ασχολήσται......
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
πω δεν παίζεστε....αστο εγω στο τοπικ σας δεν ξαναμπαινω να πω την γνωμη μου..
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
Δόξα γή πράμα ηκαμές με κ γέλασα!ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Χθες ηταν η μεγαλυτερη μερα του Τυρναβου μετα την απελευθερωση της Ελλαδας οποτε ...
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
OK VERIA έγραψε:πω δεν παίζεστε....αστο εγω στο τοπικ σας δεν ξαναμπαινω να πω την γνωμη μου..
Ας κάνουμε κι αλλιώς αν θέλουμε........
Ρε τι έχουμε πάθει.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Η ενσταση αισιως δεν θα υποστηριχτει απο τον κυρ Σαμιο οποτε παμε παρακατω...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΠΑΣ, ΣΟΡΡΥ ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ FUΜANGUS?
Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΚ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΕΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΟΡΙΤΗΣ, ΟΦΗΤΖΗΣ ΚΛΠ.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ. ΠΡΩΤΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ BETAFANS, ΟΧΙ BETAMEMBERSOFTHEBOARDS. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΑΔΩΝ ΤΑ ΛΕΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΦΗΤΖΗΣ ΜΕ 3 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 10 ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ. ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ. ΟΣΑ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΟΥΜΑΝΓΚΟΥΣ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ), ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ Ή ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΟΠΑΔΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΜΗΤΕΣ.
ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΟΞΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ COLDLIFE ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ Γ', ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΕΟΡΔΑΙΚΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ. Ο COLDLIFE, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΣΤΟ 2-3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 3-3. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ.
ΑΝ Ο ΟΚ ΒΕΡΟΙΑ Ή Ο ΡΕΜΠΕΛ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ 'ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙΑ', ΟΥΤΕ 'ΚΑΛΑ, ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ'.
ΤΕΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΗΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΕΝΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ 'ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ', ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??? ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΑΔΩΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΚ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΕΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΟΡΙΤΗΣ, ΟΦΗΤΖΗΣ ΚΛΠ.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ. ΠΡΩΤΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ BETAFANS, ΟΧΙ BETAMEMBERSOFTHEBOARDS. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΑΔΩΝ ΤΑ ΛΕΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΦΗΤΖΗΣ ΜΕ 3 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 10 ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ. ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ. ΟΣΑ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΟΥΜΑΝΓΚΟΥΣ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ), ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ Ή ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΟΠΑΔΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΜΗΤΕΣ.
ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΟΞΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ COLDLIFE ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ Γ', ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΕΟΡΔΑΙΚΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ. Ο COLDLIFE, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΣΤΟ 2-3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 3-3. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ.
ΑΝ Ο ΟΚ ΒΕΡΟΙΑ Ή Ο ΡΕΜΠΕΛ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ 'ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙΑ', ΟΥΤΕ 'ΚΑΛΑ, ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ'.
ΤΕΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΗΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΕΝΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ 'ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ', ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??? ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΑΔΩΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
Ομάδα :
ΡΕ ΣΑΛΠΙ.....
ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.....
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Σ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ......
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΕΤΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΤ ΣΟΥ , ΑΝΑΒΩ ΤΣΙΓΑΡΟ.......
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......
ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΑΥΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ......ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.......
ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΖΙ.....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.......
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ.....
ΠΟΥΝΤΟ ΝΑΙ ΜΩΡΕ.........
ΥΓ. BULC IABUD SAMARD AXOD
ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.....
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Σ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ......
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΕΤΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΤ ΣΟΥ , ΑΝΑΒΩ ΤΣΙΓΑΡΟ.......
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......
ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΑΥΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ......ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.......
ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΖΙ.....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.......
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ.....
ΠΟΥΝΤΟ ΝΑΙ ΜΩΡΕ.........
ΥΓ. BULC IABUD SAMARD AXOD
MYKONOS- Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Ομάδα :
Registration date : 25/10/2009
ΕΛΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....
ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΙΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΙΘΕΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΛΑ. 12 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΕΠΙΝΑ! ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦ...ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ....
ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΙΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΙΘΕΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΛΑ. 12 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΕΠΙΝΑ! ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦ...ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ....
Ομάδα :
ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ MOOD ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ...ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΤΣΑ...
https://www.youtube.com/watch?v=vVcpcYHVyCE
https://www.youtube.com/watch?v=vVcpcYHVyCE
Ομάδα :
ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ Η ΜΕΡΑ...
Ομάδα :
DOXARA Στον Τυρναβο σ'εψαχνε ενα ανηψις ηρθε και εξω απ'το γηπεδο και μας ρωτουσε αν ηρθες και στην κερκιδα ηρθε καναδυο φορες αλλα ματαια..Απλα στο αναφερω να εχεις εν γνωση...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
fumangou ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ....ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΕΡΙ ΤΣΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.....ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ Τ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!
rebels agia marina- Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
Παρακαλω να κατευνασουν τα πνευματα τζαμπα κουβεντα ανοιξατε δεν εγινε καμια ενσταση οποτε τελος εδω...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Κυπελλο Ελλαδος 2009-2010
» ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009-2010
» ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009-2010
» Ο Διαγόρας στο κύπελλο ελλάδος 2009-2010