Ποιο τραγουδι σας κολλησε σημερα;
+70
mike66diagoras
ForzaGiraie6
Barbabilios
daysleeper_trikala
gioricas
ayuto PAS
gringa
doxadramas4
austriancrew88
acab6
PAS
giraios 6
veteranos-6-
manos-rodos
iason
ILIOS9_ANTI-POK
monoDOXA!!!
islandos
panos
kouzoulos4
Nem 4
πάμμαχον
leon4idas
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
King_Slayer
Rossoblu
pistol
apaixtos
titormos_nikaia_g6
led6
spith
mario4
Gas
rodos-4-
Bebeto
Pierikos1961
Serraios-5-
the_Next
fumangus
PASantreas
zarkinio
paranoia_trikala
panetolikos83
Nikaia
grafitas14
mauri_thiella
zapatistas
palios-4
Spyrpoul Pinezas
mpampino
barbarians g1
trelenomai_4
duhan
elvetos 14
nea dimitriada.VOLOS fans
regularpaul
DIO
PasGiannina
psixiatros
PinezasBlein
tzonnis4
citysquad G.12
coldlife
Κρόνιος
κεμπαπ-δοξαρα
ΝΙΚΟΣ 14
sellos
Michael
Mitsos14
old school6
74 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 40
Σελίδα 3 από 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
duhan- Αριθμός μηνυμάτων : 1112
Ομάδα :
Registration date : 29/05/2009
Απ: Ποιο τραγουδι σας κολλησε σημερα;
Άργησα 3 μέρες αλλά δεν βαριέσαι.....
IAN CURTIS (15 July 1956 – 18 May 1980).
JOY DIVISION.
IAN CURTIS (15 July 1956 – 18 May 1980).
JOY DIVISION.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Eχετε δει την ταινια που περιγραφει τη ζωη του Ian Curtis?Ο ανθρωπος ειχε σοβαρο προβλημα...Ηταν και λιγο ψιλοβλακακος...
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
Απ ο,τι είχα ακούσει τότε, έπασχε από επιληψία και μελαγχολία. Μετά από τον αποτυχημένο γάμο του η μελαγχολία μεγάλωσε. Η αυτοκτονία του δεν είχε παραξενέψει πολλούς, και μάλιστα ορισμένοι "καλοθελητές" έλεγαν ότι η αυτοκτονία ήταν για να ικανοποιήσει υστεροφημικές - σχιζοφρενικές τάσεις, για να μείνει στην ιστορία της πανκ...
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
DIO- Αριθμός μηνυμάτων : 1165
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ομάδα :
Ομάδα : Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης "ο Πιερικός''
Registration date : 01/05/2009
Ωραίος!
Το ricκenbacker καλό;
Δεν το έχω παίξει ποτέ μου...
Το ricκenbacker καλό;
Δεν το έχω παίξει ποτέ μου...
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
Καλό είναι με πολύ βολική ταστιέρα για όσους είναι κιθαρίστες
Το συγκεκριμένο με το οποίο μάλλον με ξετρύπωσες είναι και παλιό μοντέλο,είναι όντως vintage και ο ήχος είναι αρκετά σκαστός,δεν έχει όγκο πολύ αλλά έχει τύπο...
Το συγκεκριμένο με το οποίο μάλλον με ξετρύπωσες είναι και παλιό μοντέλο,είναι όντως vintage και ο ήχος είναι αρκετά σκαστός,δεν έχει όγκο πολύ αλλά έχει τύπο...
Ομάδα :
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
AC/DC ......Hell`s bells
nea dimitriada.VOLOS fans- Αριθμός μηνυμάτων : 333
Τόπος : Νέα Δημητριάδα-ΒΟΛΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Registration date : 07/11/2009
trelenomai_4- Αριθμός μηνυμάτων : 331
Τόπος : ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΕΜΕ
Ομάδα :
Ομάδα : A.O. ΤΡΙΚΑΛΑ
Registration date : 24/08/2009
1966! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ακόμα και τώρα φαντάζει σύγχρονος ο ήχος...
Sitar στο βίντεο παίζει ο μακαρίτης εδώ και 41 χρόνια Brian Jones, ο ιδρυτής των Stones...
Sitar στο βίντεο παίζει ο μακαρίτης εδώ και 41 χρόνια Brian Jones, ο ιδρυτής των Stones...
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
Μιας και ο λόγος για Brian Jones, νάτος πάλι παίζοντας duclimer αυτή τη φορά, ένα είδος άρπας που παίζεται σαν χαβάγια.
Κλασικό κομματάκι κι αυτό...
Κλασικό κομματάκι κι αυτό...
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
oreos o volos apol krasi ac dc...nea dimitriada.VOLOS fans έγραψε:AC/DC ......Hell`s bells
barbarians g1- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Τόπος : ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΠΟΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΑΠΟΛΑΡΑ
Registration date : 16/07/2010
barbarians g1- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Τόπος : ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΠΟΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΑΠΟΛΑΡΑ
Registration date : 16/07/2010
Αύγουστος 1979. Πρώτες μου διακοπές σε νησί. Κατεβήκαμε με ένα φίλο στο λιμάνι του Πειραιά μη ξέροντας που θα πάμε. Μπήκαμε στο πρώτο πρακτορείο που βρήκαμε, και ρωτήσαμε τον ταμία ποιά πλοία φεύγουν τώρα κοντά και που πάνε. Ένα πλοίο έφευγε, για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη. Μίνι σύσκεψη, κι αποφασίσαμε Ίο γιατί μας άρεσε το όνομα. Πέντε ώρες μας είπε ο μάστορας ότι θα κάνει, ωραία είπαμε, το βραδάκι θα είμαστε εκεί. Τελικά έκανε έντεκα, χαράματα έφτασε, αλλά δεν μας χάλασε. Βρήκαμε στο κατάστρωμα μια παρέα από Κιάτο που είχαν άλλες δυο κιθάρες, κι έγινε το έλα δεις... Για πότε πέρασαν έντεκα ώρες ούτε που το καταλάβαμε. Τα τενεκεδάκια της μπύρας μια πήγαιναν δεξιά και μια αριστερά με τον κυματισμό... Η παρέα αυτή είχε ξαναπάει, ήξεραν τα κατατόπια και πρότειναν Μυλοπότα. Τι κι αν το πρώτο λεωφορείο ξεκινούσε μετά από τρεις ώρες; Είχαμε τη λύση: Ξαναστρωθήκαμε στο λιμάνι με τις κιθάρες...
Πήγαμε Μυλοπότα τελικά, στο μοναδικό camping που υπήρχε τότε. Αξέχαστη εμπειρία, από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου! Έντονο, ερωτικό περιβάλον, χίπικο... Και μουσική... Καλή μουσική...
Κάθε βράδυ λίγο πριν σκοτεινιάσει, μετά την ολοήμερη κάψα και το καβούρντισμα στον Κυκλαδίτικο ήλιο, πριν ανηφορίσουμε για την νυχτερινή διασκέδαση στη Χώρα, αράζαμε για καφεδάκι και μπυρίτσα στο μπαράκι του κάμπινγκ. Καμμιά δεκαριά κασέτες είχε όλες κι όλες, είχαμε μάθει τα κομμάτια απ έξω... Δε μας χάλαγε όμως, όλα αστέρια ήταν. Κλασικοί πλέον δίσκοι.. Slowhand του Clapton, Exodus του Marley, Troubadour του JJ Cale...
Σαν φλασάκι πέρασαν όλα αυτά σήμερα από μπροστά μου. Όταν τυχαία άκουσα στο ραδιόφωνο πηγαίνοντας για μπάνιο, το Travelin' Light.
Πήγαμε Μυλοπότα τελικά, στο μοναδικό camping που υπήρχε τότε. Αξέχαστη εμπειρία, από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου! Έντονο, ερωτικό περιβάλον, χίπικο... Και μουσική... Καλή μουσική...
Κάθε βράδυ λίγο πριν σκοτεινιάσει, μετά την ολοήμερη κάψα και το καβούρντισμα στον Κυκλαδίτικο ήλιο, πριν ανηφορίσουμε για την νυχτερινή διασκέδαση στη Χώρα, αράζαμε για καφεδάκι και μπυρίτσα στο μπαράκι του κάμπινγκ. Καμμιά δεκαριά κασέτες είχε όλες κι όλες, είχαμε μάθει τα κομμάτια απ έξω... Δε μας χάλαγε όμως, όλα αστέρια ήταν. Κλασικοί πλέον δίσκοι.. Slowhand του Clapton, Exodus του Marley, Troubadour του JJ Cale...
Σαν φλασάκι πέρασαν όλα αυτά σήμερα από μπροστά μου. Όταν τυχαία άκουσα στο ραδιόφωνο πηγαίνοντας για μπάνιο, το Travelin' Light.
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
O Kρόνιος θυμάται...
Ωραία περνούσατε και εσείς,καμιά φορά λέω ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή εγώ...
Πάω για ύπνο τώρα αλλά θα πω ένα χαριτωμένο περιστατικό που θα το συνδιάσω με το κομμάτι που ποστάρω και δεν ξέρω πώς μου ήρθε.(Κρόνιε εσύ φταις με τις νοσταλγίες σου).
Βρίσκομαι σε ροκάδικο της Λωζάνης.Έχουμε πεθάνει στο γέλιο από το γαλλόφωνο ροκ που κυριαρχεί.Η weiss μπύρα ρέει άφθονη (από εκεί μου κόλλησε το μικρόβιο και πλέον πίνω μόνο weiss),κάποια στιγμή αρκετά ζαλισμένοι (ο μπάρμαν μας ήξερε με το μικρό μας όνομα) την κάνουμε.Πάνω στα λόγια μου λέω και ένα ''μαλάκα'' στον φίλο δίπλα.
Μέσα από το μαύρο σκοτάδι πετάγεται ένας μαύρος που μας άκουσε και άρχιζει να μας μιλάει σε σπαστά ελληνικά και να μας λέει εν τέλει ότι ''είμαι Πόντιος!!!!''
Γυρνάω στο φίλο μου και του λέω '' Τάσο,έχουμε πιεί πολύ...''
Συνεχίζει ο μαύρος να μας λέει ότι 5 χρόνια στο Κιλκίς πουλούσε cd και εκεί που πιάσαμε κουβέντα φωνάζει και έναν ακόμα και λέει ''αυτός είναι από την Καλαμάτα!!!! (πουλούσε και αυτός cd εκεί)...Η σουρεαλιστική συζήτηση διακόπηκε από το άκουσμα τακουνιών (λέμε θα έρχεται κάνα καλό...) .
Και σκάει μύτη ένα τραβέλι δυό μέτρα παλικάρι και με βαρειά φωνή μας χαιρετάει ''bonne soire..''...
Where is my mind από Placebo.Κάτι τέτοιο αναρωτιόμουν μετά από τη ζαλάδα εκείνης της βραδιάς...
Ωραία περνούσατε και εσείς,καμιά φορά λέω ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή εγώ...
Πάω για ύπνο τώρα αλλά θα πω ένα χαριτωμένο περιστατικό που θα το συνδιάσω με το κομμάτι που ποστάρω και δεν ξέρω πώς μου ήρθε.(Κρόνιε εσύ φταις με τις νοσταλγίες σου).
Βρίσκομαι σε ροκάδικο της Λωζάνης.Έχουμε πεθάνει στο γέλιο από το γαλλόφωνο ροκ που κυριαρχεί.Η weiss μπύρα ρέει άφθονη (από εκεί μου κόλλησε το μικρόβιο και πλέον πίνω μόνο weiss),κάποια στιγμή αρκετά ζαλισμένοι (ο μπάρμαν μας ήξερε με το μικρό μας όνομα) την κάνουμε.Πάνω στα λόγια μου λέω και ένα ''μαλάκα'' στον φίλο δίπλα.
Μέσα από το μαύρο σκοτάδι πετάγεται ένας μαύρος που μας άκουσε και άρχιζει να μας μιλάει σε σπαστά ελληνικά και να μας λέει εν τέλει ότι ''είμαι Πόντιος!!!!''
Γυρνάω στο φίλο μου και του λέω '' Τάσο,έχουμε πιεί πολύ...''
Συνεχίζει ο μαύρος να μας λέει ότι 5 χρόνια στο Κιλκίς πουλούσε cd και εκεί που πιάσαμε κουβέντα φωνάζει και έναν ακόμα και λέει ''αυτός είναι από την Καλαμάτα!!!! (πουλούσε και αυτός cd εκεί)...Η σουρεαλιστική συζήτηση διακόπηκε από το άκουσμα τακουνιών (λέμε θα έρχεται κάνα καλό...) .
Και σκάει μύτη ένα τραβέλι δυό μέτρα παλικάρι και με βαρειά φωνή μας χαιρετάει ''bonne soire..''...
Where is my mind από Placebo.Κάτι τέτοιο αναρωτιόμουν μετά από τη ζαλάδα εκείνης της βραδιάς...
Ομάδα :
Σελίδα 3 από 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Ποιο τραγουδι σας κολλησε σημερα;
» Ποιο τραγούδι σας κόλησε σήμερα? Νο3
» Ποιο τραγούδι σας κόλησε σήμερα? Νο4
» Ποιο τραγούδι σας κόλησε σήμερα? Νο2
» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...