Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Τύρναβος - Διάφορα

+9
Spyrpoul Pinezas
Mitsos14
paranoia_trikala
MANOS
mpampino
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
xalias123
rebels agia marina
sellos
13 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

Τύρναβος - Διάφορα - Σελίδα 3 Empty Απ: Τύρναβος - Διάφορα

Δημοσίευση από rebels agia marina Σαβ 16 Απρ 2011 - 0:21

ΤΥΡΝΑΒΑΡΑΑΑΑΑ.....ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΚΟΤΑΡΕΣ ΤΙΝ ΝΙΚΙΩΤΙΣΕΣ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ PLAY OFF ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ :lolll:
rebels agia marina
rebels agia marina

Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Ομάδα : Ηλιούπολη
Registration date : 02/06/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Betafans-media Τετ 16 Οκτ 2013 - 11:28

Ο Ακίμ Όμο στο paetirnavosfc.gr

Τύρναβος - Διάφορα - Σελίδα 3 D6e7bc44feb1613d041d5385e5745b10_L
Είναι ενας ποδοσφαιριστής πολύπειρος με παραστάσεις απο την Super League και αρκέτα χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα.Η απόκτηση του προκάλεσε αίσθηση χαροποιώντας ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας μας.

Το paetirnavosfc.gr σας παρουσιάζει τον Ακίμ Όμο.
Τύρναβος - Διάφορα - Σελίδα 3 3

Άκίμ βρίσκεσαι εδω και ενα μήνα στην ομάδα μας,θα ήθελα να μου πείς τις πρώτες σου εντύπωσεις.
Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι στην οικογένεια του Τυρνάβου γιατί πραγματικά έτσι αισθάνομαι οτι ήρθα σε μια οικογένεια.Ο προπονητής,οι συνεργάτες του,οι συμπαίκτες μου και φυσικά η διοίκηση απο την πρώτη στιγμή με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να μπώ στο κλίμα της ομάδας κάνοντας με να αισθανθώ μέλος της.Θα ήθελα ακόμη να πω οτι ο Τύρναβος είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα παρέχοντας σε ενα ποδοσφαιριστή πολύ καλές συνθήκες για να παίξει ποδόσφαιρο.Τέλος δεν θα ήθελα να παραλείψω να αναφερθώ στην συνέπεια που δείχνουν ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του σε ολα τα επίπεδα.

Αγωνίστηκες στην Super League για μέγαλο χρονικό διάστημα,τώρα αγωνιζόμενος στην Football League ποιές νομίζεις οτι είναι οι διαφόρες;
Πίστευω οτι η διαφορά είναι οτι στην Super League το ποδόσφαιρο είναι πιο τεχνικό ενώ στην Football League η δύναμη υπερτερεί της τεχνικής.Το σίγουρο όμως είναι οτι πάντα η δεύτερη κατηγορία πρόσφερε συγκινήσεις στους φιλάθλους αφού σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό ως το τέλος.

Ζείς αρκετά χρόνια στην χώρα μας,η οικονομική κρίση σε τι βαθμό έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα;
Η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο όπως και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες στην Ελλάδα σε πολύ μέγαλο βαθμό,Βλέπουμε αρκετές ομάδες και μέγαλες αλλά και μικρότερες να έχουν μέγαλα οικονομικά προβλήματα και αυτό έχει ρίξει σε πολύ μέγαλο βαθμό και το επίπεδο.Ελπίζω να διορθωθούν σύντομα τα πράγματα για όλους μας και εντός και εκτός ποδοσφαίρου.

Την περασμένη αγωνιστική εναντίον της Δόξας Δράμας ξεκίνησες στο βασικό σχήμα.Είσαι ικανοποιημένος απο την εμφάνιση σου και τον βαθμό ετοιμότητας σου;
Νόμιζω πως ναι και θα σου εξήγησω τι εννοώ.Για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έπαιξα ποδόσφαιρο παρά μόνο στις προπονήσεις αφού ήμουν εκτός πλάνων στον Πανιώνιο και όπως ξέρεις κάτι τέτοιο για ενα ποδοσφαιριστή είναι πολύ κακό και πολύ δύσκολο.Πλέον πρώτα απο ολα είμαι ικανοποιημένος που ξαναπαίζω ποδόσφαιρο,οσο για την εμφανισή μου βρίσκομαι στο 50 με 60% αυτών που μπορώ να προσφέρω οπότε μπορώ μέσα απο την σκληρή δουλειά να επανέρθω στο επιθυμητό επίπεδο.Τύρναβος - Διάφορα - Σελίδα 3 2

Ακίμ μίλησε μου για τον προσωπικό σου στόχο.Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα απο τις προπονήσεις για να μπορέσω να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Την Κυριακή νικήσαμε την Δόξα Δράμας σε ενα αγώνα ομολογουμένως δύσκολο.τώρα την Παρασκευή αντιμετωπίζουμε την Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελα το σχόλιο σου.
Πραγματικά η Δόξα Δράμας μας δυσκόλεψε αρκετά και είναι πολύ ευχάριστο οτι στο τέλος ήμασταν έμεις αυτοί που πήραμε τους 3 πόντους.Τώρα αντιμετωπίζουμε μια επίσης καλή και έμπειρη στην κατηγορία ομάδα και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και σε αυτό το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι την έδρα και την βοήθεια του κόσμου μας.

Πιστέυεις οτι ο βόρειος όμιλος έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας απο τον νότιο όμιλο;
Πιστέυω ναι γιατί αν δούμε τις ομάδες των δύο ομίλων στον δικό μας όμιλο αγωνίζονται ιστορικές ομάδες με μεγάλη παρουσία στην Α εθνική ή Super League αν το προτιμάς έτσι με αρκετό κόσμο και δυνατές έδρες και ομάδες που βρίσκονται για αρκετές σέζον στην κατηγόρια και την γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.

Στήν πρεμιέρα με τον Βατανιακό αλλά και την περασμένη Κυριακή στο Αλκαζάρ είχε αρκετό κόσμο θα ήθελες να τους πείς κάτι;
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους και να τους πω να στηρίζουν την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο,γιατί για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι πάντα απαραίτητη η στήριξη του κόσμου.

Ακίμ θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πόλυ για την συνέντευξη.
Θέλω και εγω επίσης με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τον κόσμο της ομάδας και να μιλήσω για τον εαυτό μου και την ομάδα.
http://www.paetirnavosfc.gr/index.php/nea-anakoinoseis/sininetefksis/item/106-o-akim-omo-mila-sto-paetirnavosfc-gr

Betafans-media

Αριθμός μηνυμάτων : 1600
Ομάδα : beta
Registration date : 25/02/2009

Δημοσίευση από PasGiannina Παρ 8 Αυγ 2014 - 0:31

PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από PasGiannina Τρι 9 Σεπ 2014 - 21:49

PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Δημοσίευση από PasGiannina Πεμ 11 Σεπ 2014 - 12:50

PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Δημοσίευση από PasGiannina Τρι 23 Σεπ 2014 - 11:55

Διγκόζης: Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες!
http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-vorras/p/26422/digkozis-apo-tis-pio-formarismenes-omades
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Δημοσίευση από PasGiannina Πεμ 2 Οκτ 2014 - 11:32

PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Δημοσίευση από PasGiannina Πεμ 16 Οκτ 2014 - 0:06

PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Δημοσίευση από PasGiannina Σαβ 15 Νοε 2014 - 0:23

Δικαστικά για τα Δένδρα o δήμος Τυρνάβου!
http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-vorras/p/32534/dikastika-gia-ta-dendra-o-dimos-turnavou
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα