ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ gamato.gr
+12
Centaur
ederson
Stef-Pierikos
kodeG6
ofaras4
akis-mono pierikos
sellos
apaixtos
guerrero6
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
rebels agia marina
Haig
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ gamato.gr
Για να μην ξεχνιόμαστε επειδή η ζωή δεν είναι μπάλα. Να μην θεωρηθεί οφ τόπικ παρακαλώ. Αντιθέτως και οι φίλοι των άλλων ομάδων να το αναρτήσουν στα δικά τους τόπικ!!!
Haig- Αριθμός μηνυμάτων : 733
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ HAIG!!!
rebels agia marina- Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΗΑΙG ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΦΕΙΜΠΟΥΚ Μ'ΑΥΤΟ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
αφου ειναι μαλακες!!κλεισαν τα παιδια μεσα!αυτο τους πειραξε,που δινουν τσαμπα στο λαο!!δε κοιταν τα λαμογια κ τους κλεφτες!!λευτερια!σορρυ για το οφτοπικ!!ωραιο ματσακι θα ειναι παντως κ το δικο σας!!!
guerrero6- Αριθμός μηνυμάτων : 645
Τόπος : GUERREROS
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ-ΑΡΛΑΟΙ!!!!!
Registration date : 10/10/2009
σωστος ο haig!!αλλα τι να πεις...χωνουν μεσα αυτους επειδη χανουν λεφτα μεγαλες εταιριες!!το να κλεψεις ομως ενα κρατος δεν θεωρειτε αδικημα....απλα περναει στο ντουκου,σα να μην εγινε ποτε και ασε τα κοροιδα να φωναζουν!!σορρυ και απο μενα για το οφ τοπικ!!
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
μεταφερθηκε εδω για να μην
χάσουμε την μπαλα..
χάσουμε την μπαλα..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
πολυ καλα κανετε και προβαλεται το θεμα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την akis-mono pierikos στις Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:26, 1 φορά
για να ανοιξει το γαματο ξανα μαλον το αποκλειουμε τουλαχιστον ας ελευθεροθουν τα παιδια τα οποια δεν φταινε κιολας
ofaras4- Αριθμός μηνυμάτων : 95
Τόπος : hrakleio kaminia
Ομάδα :
Ομάδα : ofara re
Registration date : 24/01/2010
Γιατί δε φταίνε ρε φίλε??Εσύ αν βγάλεις ένα δίσκο και τον πουλάς και εγώ το δίνω τζάμπα και παράνομα σε όλο τον κόσμο εσένα θα σου αρέσει??Τόσα βίντεο κλαμπ έχουνε κλείσει,δισκοπωλεία,κόσμος έμεινε άνεργος εξαιτίας αυτής της υπόθεσης.
kodeG6- Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ομάδα :
Ομάδα : Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής
Παιδια μπορειτε να μου πειτε τί ακριβως εχει παικτει, γιατι δεν ...κατεχω ?
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Όχι φίλε μου δεν έμεινε εξαιτίας αυτής της υπόθεσης αλλά λόγω της ανέχειας του κόσμου. Και για την ανέχεια δεν ευθύνονται τα παιδιά του gamato, αλλά μάλλον οι ίδιες εταιρείες. Άραγε αυτοί οι τραγουδιστές που λες πόσα αποδίδουν στην εφορία από τον δίσκο ή από της νυχτερινές εμφανίσεις τους;
Δηλαδή τώρα θα τρέξουμε όλοι στα βίντεο να αγοράσουμε DVD; Ο κόσμος αλλάζει και έτσι αλλάζουν και οι μορφές των επαγγελμάτων. Όταν άνοιξαν τα βίντεο κλαμπ έκλεισαν τόσους και τόσους κηνιματογράφους...
Δηλαδή τώρα θα τρέξουμε όλοι στα βίντεο να αγοράσουμε DVD; Ο κόσμος αλλάζει και έτσι αλλάζουν και οι μορφές των επαγγελμάτων. Όταν άνοιξαν τα βίντεο κλαμπ έκλεισαν τόσους και τόσους κηνιματογράφους...
Ομάδα :
Διάβασε εδώ να δεις
http://www.news247.gr/a/4!122677
Και για να εξηγούμαι φυσικά και είμαι κατά της σύλληψης των παιδιών.
http://www.news247.gr/a/4!122677
Και για να εξηγούμαι φυσικά και είμαι κατά της σύλληψης των παιδιών.
Ομάδα :
Εντάξει δεν είναι το ίδιο ο κινηματογράφος με το βίντεο κλαμπ.Θα σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ..το ροζ βίντεο της Τζούλιας κατέβηκε μόνο από το γαμάτο 900.000 φορές.Χώρια πόσες φορές κατέβηκε από άλλα σάιτ.Από αυτούς τους 900.000 οι μισοί να έπαιρναν το ντιβιντι από τα περίπτερα το κράτος μέσω ΦΠΑ θα κέρδιζε 1.800.000 ευρώ περίπου.
Ομάδα :
Μετά την περικοπή του δώρου Πάσχα, Χριστουγέννων και επιδόματος άδειας, ύστερα από το πάγωμα των συντάξεων, την αύξηση του ΦΠΑ κατά 2%, μετά την άνοδο στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και 5 απεργίες από τις 17 Δεκέμβρη μέχρι σήμερα ήρθε το πλήγμα με το κλείσιμο του gamato.info
EΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
EΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Δεν θα το έπαιρναν ούτε οι μισοί. Είναι σίγουρο. Και ποιος είπε ότι είναι σωστό όμως ότι το κράτος πρέπει να εισπράξει 1.800.000 ευρώ από μία τσόντα;
Ομάδα :
Το κράτος εισπράττει το ΦΠΑ από κάθε προιόν η υπηρεσία είτε αυτό είναι τσόντα ή νυχτερινό κέντρο ή οτιδήποτε άλλο.Και στη τελική η πορνογραφία είναι επικερδής επιχείρηση,μην αμφιβάλλεις γι αυτό.
Ομάδα :
Haig, τρέλα πουλάς μου φαίνεται....
Είπαμε να μην συλλάβουν τα παιδιά, αλλά εσύ το γονάτισες.
Σαφώς και αυτό που έκαναν εκτός του ότι δεν είναι νόμιμο, είναι και κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν κοιτάμε αν μας κλέβουν και αυτοί. Άλλο θέμα.
Τώρα αν πρέπει να βάλουν μέσα όλους τους άλλους και μετά τα παιδιά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Σε ένα ευνομούμενο κράτος ναι. Στην σύγχρονη Ελλάδα από μεταπολίτευση και μετά, παίζεται.
Είπαμε να μην συλλάβουν τα παιδιά, αλλά εσύ το γονάτισες.
Σαφώς και αυτό που έκαναν εκτός του ότι δεν είναι νόμιμο, είναι και κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν κοιτάμε αν μας κλέβουν και αυτοί. Άλλο θέμα.
Τώρα αν πρέπει να βάλουν μέσα όλους τους άλλους και μετά τα παιδιά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Σε ένα ευνομούμενο κράτος ναι. Στην σύγχρονη Ελλάδα από μεταπολίτευση και μετά, παίζεται.
Centaur- Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα :
Registration date : 03/02/2010
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥ ΓΑΜΑΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΩΛΟΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ 1 ΚΩΛΟΤΑΙΝΙΑ, 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΚΩΛΟCD ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΚΑΙ 900 ΕΥΡΩ.ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΑ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΔΙΣ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ GREEKFUN. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ....ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 17.00
ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...ΜΠΑ ΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...
ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ....ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 17.00
ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...ΜΠΑ ΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Ευνομούμενο απο ποιους ρε; Σας δουλεύουν κανονικά. Εγώ το γονάτισα; Ποιοι φτιάχνουν τους νόμου κορόιδα; Οι ίδιοι που φτιάχνουν και τους νόμους για τους οπαδούς. Τότε σε μια ευνομούμενη κοινωνία να μας βάλουν μέσα μιας και κυκλοφοράμε με τα διακριτικά της ομάδας μας. Ξυπνήστε. Τα "πνευματικά δικαιώματα" είναι άλλη μια πατέντα των εταιρειών για να σας κλέβουν. Και εσείς το βαφτίσατε νόμιμο επειδή έτσι σας είπε ο βολευτής και ο δημοσιογράφος!
Γιατί δεν είναι νόμιμο αυτό που λέω εγώ και είναι αυτό που λέει η κυβέρνηση; Σας προβλημάτισε ποτέ; Αλλά ξέρω, να ρωτήσουμε αν ο προβληματισμός είναι νόμιμος ή αν τον εγκρίνει η επιτροπή του γκρικ άιντολ.
Ρε ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεε.... Αύριο θα σας χρεώνουν και την μαλακία, την μόνη που σας έμεινε και θα συμφωνείτε γιατί είναι νόμος ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί δεν είναι νόμιμο αυτό που λέω εγώ και είναι αυτό που λέει η κυβέρνηση; Σας προβλημάτισε ποτέ; Αλλά ξέρω, να ρωτήσουμε αν ο προβληματισμός είναι νόμιμος ή αν τον εγκρίνει η επιτροπή του γκρικ άιντολ.
Ρε ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεε.... Αύριο θα σας χρεώνουν και την μαλακία, την μόνη που σας έμεινε και θα συμφωνείτε γιατί είναι νόμος ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ομάδα :
Συγνώμη αλλά απλά Ελληνικά είναι. Είπα
"Σε ένα ευνομούμενο κράτος ναι. Στην σύγχρονη Ελλάδα* από μεταπολίτευση και μετά, παίζεται."
Από το παραπάνω κατάλαβες ότι η Ελλάδα είναι ευνομούμενο κράτος...???
Ευχαριστούμε άλλη μία φορά τον Φίλο μας τον Haig για την πρόθεσή του να μας βάλει στον ίσιο δρόμο και να μας εξηγήσει γιατί είμαστε κορόιδα αλλά πρώτα πρέπει να καταλαβαίνει ελληνικά και μετά να απαντάει.
"Σε ένα ευνομούμενο κράτος ναι. Στην σύγχρονη Ελλάδα* από μεταπολίτευση και μετά, παίζεται."
Από το παραπάνω κατάλαβες ότι η Ελλάδα είναι ευνομούμενο κράτος...???
Ευχαριστούμε άλλη μία φορά τον Φίλο μας τον Haig για την πρόθεσή του να μας βάλει στον ίσιο δρόμο και να μας εξηγήσει γιατί είμαστε κορόιδα αλλά πρώτα πρέπει να καταλαβαίνει ελληνικά και μετά να απαντάει.
Ομάδα :
Ρε συ μεγάλε και εγώ Ελληνικά μιλάω. Δεν δέχομαι ούτε το ευνομούμενο, από την στιγμή που τους νόμους τους κάνουν άλλοι για μένα.
Με ακόμα ποιο απλά Ελληνικά είμαι κατά του αστικού κράτους με την σημερινή του μορφή.
Με ακόμα ποιο απλά Ελληνικά είμαι κατά του αστικού κράτους με την σημερινή του μορφή.
Ομάδα :
Δεκτό, αλλά ουσιαστικά δεν θα δεχόσουν καμία μορφή κράτους, ούτε καν της άμεσης Δημοκρατίας (και όχι μέσω αντιπροσώπων-Βουλή) αφού ακόμα και εκεί άλλος έφτιαχνε τους νόμους και οι πολίτες απλά επικύρωναν.
Ομάδα :
Μεγάλη κουβέντα φίλε μου... Αλλά νόμους που πχ σε λένε νόμιμο το κυνήγι (δολοφονία ζώων από χόμπι!!!), αλλά έγκλημα ο διαμοιρασμός αρχείων δεν τους αποδέχομαι. Επειδή οι κυνηγοί τα σκάνε και οι άλλοι είναι στο τζάμπα ο κόσμος το αποδέχετε με τον μανδύα του νόμιμου το ένα και ως μη σύννομο το δεύτερο. Μας έκαναν να σκεφτόμαστε σαν λογιστές του κράτους, του δικού τους κράτους!!!
Ομάδα :
Haig μια απλή ερώτηση..θες να πάει η Ελλάδα μπροστά??Γιατί με αυτά που γράφεις εγώ άλλα έχω καταλάβει.
Ομάδα :
παντως αν φορολογηθει η μαλακια,πρεπει να βαλλουν και ενα
μετρητη σπερματος.δεν μπορει να πληρωνει το ιδιο καποιος που
δεν του πετυχε η μαλακια με καποιον που χυνει ενα κουβα.επιπλεον,
με τις γυναικες θα υπαρξει μια σχετικη αδικια.παλι ευνοημενο το ασθενες φυλο
μετρητη σπερματος.δεν μπορει να πληρωνει το ιδιο καποιος που
δεν του πετυχε η μαλακια με καποιον που χυνει ενα κουβα.επιπλεον,