Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+47
Nikaia
rangers3
giorgos37
DoxaΘΥΡΑ4
$tef-Pierikos
STAR
morfi
spk
doxa_re
OK VERIA
Sir George
animals4
miazwipierikos
πάμμαχον
sellos
gourou1980
duan
Sami
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
mpampino
Stef-Pierikos
pasas4
Gi0`
Serraios-5-
fumangus
DOXAMILTOS
MYKONOS
rebels agia marina
ΨΥΧΟ
Centaur
vsoulis
gatzilakis
SONICPUNK 4
burgos
PasGiannina
GLORY 4
coldlife
DOXARAS4
mavraetos_4
COOPER 14
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
Michael
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
monoDOXA!!!
mario4
51 απαντήσεις

Σελίδα 33 από 40 Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από Sami Παρ 13 Αυγ 2010 - 1:23

Κάλεσμα σε κόσμο και πολιτεία για την αναμόρφωση του γηπέδου
-Την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων έβαλε σαν ένα στόχο προτεραιότητας η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα και για το θέμα αυτό δόθηκε χθες συνέντευξη τύπου στα γραφεία της εταιρίας. Στην εκδήλωση μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου της Δράμας το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Πουρπουτίδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε Αιγάλεω Εθνικό και Αχαρναϊκό, με αντικείμενο στην νέα ροή πραγμάτων της δραμινής ΠΑΕ το σκάουτιγκ και την παρακολούθηση των αντιπάλων ομάδων. Δίπλα του στο πάνελ ήταν ο ταμίας της ΠΑΕ Μάκης Νικητίδης, ενώ παρόντες ήταν ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Αντώνης Κασδοβασίλης και ο Βαγγέλης Δανομάρας «Δεν νοείται μεγάλη Δόξα με τέτοιο γήπεδο»
Κάθετος ως προς την άμεση ανάγκη αναμόρφωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων ήταν στην τοποθέτηση του ο Δημήτρης Πουρπουτίδης ο οποίος ανέπτυξε μία πραγματικά πολύ σοβαρή επιχειρηματολογία για το θέμα. « Δεν νοείται μια Δόξα με προοπτική σούπερ λίγκας, με τον κόσμο αυτό και την ιστορία της, να διαθέτει ένα γήπεδο με την απαράδεκτη σημερινή του εικόνα. Δεν συμβιβάζονται τα δύο αυτά δεδομένα και υπάρχει άμεση ανάγκη εκσυγχρονισμού» ήταν το κεντρικό στίγμα της τοποθέτησης Πουρπουρίδη. Ωστόσο καθώς η επίσκεψη Μπιτσαξή ουσιαστικά έκοψε κάθε προσδοκία για στήριξη της γενικής γραμματείας αθλητισμού στο έργο, η λύση μπορεί να δοθεί μέσα από δυο δρόμους. Την λαϊκή συμμετοχή με τη μορφή του εθελοντισμού και την ουσιαστική στήριξη των τοπικών φορέων και των παραγόντων της αυτοδιοίκησης, που δεν θα πρέπει να περιοριστεί όπως όλες τις προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις σε λόγια αλλά σε έργα.
«Πρέπει ο κόσμος της Δόξας να πάρει τις δικές του πρωτοβουλίες, να πάρει το θέμα στα χέρια του. Χρειαζόμαστε ενεργούς φιλάθλους σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα που θα φέρει τα πραγματικά και άμεσα αποτελέσματα. Και για μια τέτοια περίπτωση έχουμε «φωτεινό» παράδειγμα αυτό της Ολλανδικής Αλκμάαρ, όπου οι φίλαθλοι της πήραν την υπόθεση στα χέρια τους και τελικά δημιούργησαν ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο μας. Πρέπει να γίνει μια πολυεπίπεδη εκστρατεία και στην προσπάθεια αυτή, σίγουρα μία συνάντηση με τον δήμαρχο Δράμας είναι αναγκαία. Υπάρχουν πολλά σημεία όπου μπορεί να υπάρξει η συνεισφορά του. Μια πρώτη απαίτηση είναι να φύγει το περίπτερο έξω από την Θύρα 4.
Επίσης είναι απαραίτητη μια ενιαία αρχιτεκτονική παρέμβαση εξωραϊσμού των χώρων με παράλληλη αξιοποίηση τους. Σκοπεύουμε κάτω από την Θύρα 4 να μετατρέψουμε το χώρο σε ένα σύγχρονο γυμναστήριο για τις ανάγκες της ομάδας. Μια θύρα που έγινε επί προεδρίας Ευμοιρίδη με τα χρήματα της μεταγραφής Χατζηελευθερίου και από τότε παραμένει ως έχει. Αναγκαία είναι μια ενιαία αντιμετώπιση του θέματος από ΠΑΕ και ερασιτέχνη, που είναι και ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων.
Ωστόσο τίποτα δεν γίνεται χωρίς την συμμετοχή του κόσμου. Προχθές στο φιλικό με την ομάδα της Αναγέννησης Σερρών, αν και η είσοδος ήταν ελεύθερη είχαμε ένα προαιρετικό εισιτήριο των 10 ευρώ και τα έσοδα όλα ήταν για την αναμόρφωση του γηπέδου. Αντέδρασαν μόνο όσοι δεν γνώριζαν».
«Να γίνει το σπίτι του κάθε δοξαίου»
«Καλούμε λοιπόν όλους τους επώνυμους του νομού να στηρίξουν όσο μπορούν. Όσο για τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, ήρθε η ώρα των έμπρακτων αποδείξεων. Δεν θέλουμε άλλα λόγια. Ο κόσμος περιμένει πλέον πράξεις και έργα. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να δείξουν ότι είναι πραγματικά δίπλα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα θέλουμε να κάνουμε παρεμβάσεις και σε κάποια άλλα σημεία όπως για παράδειγμα η καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους εκπροσώπους του τύπου».
Αρχές Σεπτεμβρίου τα διαρκείας
«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος είχε πει ότι θέλει πρώτα να δει ο κόσμος την ομάδα και μετά να αποφασίσει αν θα πάρει εισιτήριο διαρκείας. Και αυτό για να έχει την δική του άποψη ο καθένας για την Δόξα και την δυναμική της και όχι -όπως χαρακτηριστικά είπε- να παίρνει γουρούνι στο σακί. Έτσι τα διαρκείας θα βρουν στην κυκλοφορία από την αρχή του επόμενου μήνα».
-Αναφερόμενος από την πλευρά του στα οικονομικά θέματα ο ταμίας της ΠΑΕ Μάκης Νικητίδης τόνισε ότι σε ότι έχει να κάνει με τις πληρωμές έχουν εξοφληθεί οι μισθοί και τα δώρα των παικτών καθώς και ένα μέρος των υποχρεώσεων προς τρίτους.
Δανεικός από την Καβάλα ο Μαραγκός
Ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα μπαίνει στο ρόστερ της Δόξας. Πρόκειται για το Μαραγκό που θα δοθεί δανεικός από την Καβάλα. Για τον στόπερ της γειτονικής ομάδας θα γίνει σήμερα το πρωί (10πμ) συνάντηση του Αντώνη Κασδοβασίλη με τον Μάκη Ψωμιάδη για να κλείσουν οι λεπτομέρειες του θέματος. Η Δόξα θα αναλάβει να πληρώσει όλα την φετινή αποζημίωση του παίκτη ο οποίος είχε συμμετοχή στα δύο τελευταία φιλικά της Καβάλας με Αγροτικό αστέρα και ΑΕ Πάφου.Συνδιάζοντας το φιλικό με την Καβάλα από πλευράς ΠΑΕ Δόξα προκειμένου να δημοσιοποιηθεί περισσότερο το θέμα του γηπεδικού, θα οργανωθεί κομβόϊ διαμαρτυρίας που στην μετακίνηση του από την Δράμα στην Καβάλα θα διατρανώσει το σχετικό αίτημα.
-Καθώς η περίπτωση ενός φιλικού με την ΑΕΚ για αύριο θεωρήθηκε άκαιρη χρονικά, θα γίνει τελικά ένα εσωτερικό παιχνίδι προπόνησης με την ομάδα των ΤΕΠ του Τάσου Λευκόπουλου ωστε να γίνει ένα νέο τεστάρισμα των παικτών.
http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/2951-2010-08-12-21-00-11.html
Sami
Sami

Αριθμός μηνυμάτων : 116
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑΡΑ
Registration date : 03/07/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από fumangus Παρ 13 Αυγ 2010 - 9:54

Λαϊκή απαίτηση καλύτερο γήπεδο στη Δόξα

Το θέμα του γηπέδου της Δόξας πονάει όλους τους Δραμινούς. Πέρασαν πολλά χρόνια χωρίς να έχει γίνει τίποτα και πλέον έχει φτάσει η ώρα μηδέν. Πρέπει να γίνουν πολλές παρεμβάσεις στο γήπεδο για να μπορέσει ο μαυρατεός να διαθέτει κάτι όμορφο και όχι αυτή την άθλια εικόνα. Η ώρα των μικρών η μεγάλων αλλαγών πλησιάζει και η ομάδα χρειάζεται δίπλα όλο τον κόσμο μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού που ξεκινάει για να εξωραΐσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο ταμίας της ομάδας Μάκης Νικητίδης και το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Πουρπουτίδης (και σκάουτερ της ομάδας), οι οποίοι έχουν αναλάβει να «ξυπνήσουν» τη δυναμική αυτή του κόσμου. Πρώτος το λόγο πήρε ο Πουρπουτίδης και αφού καλωσόρισε όσους έδωσαν το παρών μπήκε κατευθείαν στο ψητό με την προβολή του βίντεο που υπάρχει και στο επίσημο σάιτ και καταδεικνύει την άθλια εικόνα του γηπέδου της Δόξας. Παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Βαγγέλης Δανομάρας και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Κασδοβασίλης.

Πουρπουτίδης: «Ζητήσαμε ραντεβού με το δήμαρχο»

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 6Z9B3033Η συνέντευξη κράτησε πενήντα λεπτά και στο μεγαλύτερο μέρος της ο Δημήτρης Πουρπουτίδης ανέδειξε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και φυσικά προέτρεψε όλους του Δραμινούς να γίνουν εθελοντές και να στείλουν προς άπαντες ότι διαθέτουν μεγάλη ψυχή που είναι ικανή να κάνει ακόμη και θαύματα. Άλλωστε ο καλωπισμός αυτού του γηπέδου είναι ένα μικρό θαύμα. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.

ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΗΠΕΔΟ: «Σαν σκοπό έχει αυτό το βίντεο που είδατε είναι να αναδείξει την ασχήμια του γηπέδου και το πόσο ακατάλληλο είναι για να παίζει η Δόξα σε αντίθεση με την ομάδα η οποία είναι στολίδι της πόλης, όπως και ο κόσμος της που αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της. Θεωρούμε λοιπόν ότι δείχνοντας αυτή την αντίθεση, θεωρούμε για την ιστορία και τη δυναμική που έχει ο σύλλογος είναι κρίμα αυτή η ομάδα να παίζει σ’ αυτό το γήπεδο. Το γήπεδο κρίνεται ακατάλληλο γι’ αυτή την ομάδα και πάνω απ’ όλα για τον κόσμο της και για σας τους δημοσιογράφους που για να καλύψετε κάποια θέματα θα θέλετε καλύτερες συνθήκες. Έτσι λοιπόν ξεκινώντας και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις εγώ δεν χρειάζεται να πω πάρα πολλά πάνω σ’ αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς τα είδατε από μόνοι σας»

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: «Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι στα τόσα χρόνια του γηπέδου από τότε που κατασκευάστηκε δεν έχει γίνει καμία μα καμία παρέμβαση πάνω στο γήπεδο είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Βλέπετε ότι περιμετρικά του γηπέδου τα πεζοδρόμια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν υπάρχουν πλάκες, δεν υπάρχουν πλακάκια, δεν υπάρχουν δέντρα. Το γήπεδο είναι άβαφο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπάρχουν σπασμένα τζάμια, έχουν γκρεμιστεί τσιμέντα που είναι πολύ επικίνδυνα γιατί έχουν δημιουργήσει επικίνδυνους θύλακες που μαζεύουν σκουπίδια και νερά τις βροχή μπαίνουν μέσα και κατεβαίνουν στα θεμέλια του γηπέδου με την υγρασία να είναι δεδομένη μέσα στο γήπεδο»

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ: «Είναι το μοναδικό γήπεδο που δεν έχει πυλώνες φωτισμού και σε αρκετές επισκέψεις που έκανα στην περιοχή βλέπουμε σε όλα τα χωριά να έχουν τα γήπεδα τους προβολείς σε αντίθεση με το γήπεδο της Δόξας που δε διαθέτει! Εμένα αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν υπάρχει ούτε καν ένα στέγαστρο. Εμείς αυτό που θα θέλαμε κι αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στον κόσμο είναι ότι εμείς σαν Δόξα Δράμας είμαστε μια ενιαία ομάδα και ο ερασιτέχνης και η ΠΑΕ. Κινούμαστε στην ίδια συνισταμένη με γνώμονα το καλό της ομάδας και προσπαθούμε σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον του γηπέδου, να εναρμονιστούμε, να κινηθούμε στις σωστές διαδικασίες για να περάσουν πράγματα που μπορούν να βγουν προς όφελος του γηπέδου. Έχουμε ζητήσει από το δήμαρχο ένα ραντεβού, αλλά λόγω διακοπών απουσιάζει και θα μας δεχτεί την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε έτοιμη την ατζέντα με τους προβληματισμούς και γενικά τα προβλήματα που απασχολούν τα γήπεδο και νομίζουμε ότι σύντομα θα πρέπει να βρεθεί μία άμεση λύση».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: «Δεν καθίσαμε όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Κοιτάξαμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι και ξεκινήσαμε από τον αγωνιστικό χώρο. Έχει γίνει επανασπορά του χλοοτάπητα και από όσα μου λένε οι άνθρωποι έγινε από το πιο κατάλληλο σαν σπόρος και νομίζουμε ότι πολύ γρήγορα θα δούμε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Βέβαια δεν βοηθάει πάρα πολύ ο καιρός γιατί υπάρχει πολύ ζέστη, αλλά ευελπιστούμε σε καμία δεκαριά ημέρες θα δείξει σημεία βελτίωσης. Έχουν πέσει μυκητοκτόνα, έχουν γίνει κάποια αποστραγγιστικά έργα στο βορειοανατολικό κομμάτι για να φύγουν τα πολλά νερά που μαζεύονται εκεί ιδιαίτερα το χειμώνα. Έχουν γίνει κάποιες χοντρές δουλειές που δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού όμως για μας είναι ζωτικής σημασίας για να μπορέσει να παίξει η ομάδα και να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. Επίσης έχει γίνει ο καθαρισμός κάτω από τη θύρα 4 που δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια είχε να καθαριστεί και θα δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο γυμναστήριο για την ομάδα, αποθήκες και συγχρόνως θα βάλουμε καινούργιους πάγκους».

Κάντε το όπως στο Άλκμααρ της Ολλανδίας

Στο σημείο αυτό ο Πουρτουπίδης μοίρασε φυλλάδια στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τονίζοντας ότι «ο καθένας βλέπει κάτι συγκεκριμένο και θέλω να μου πείτε στο πρώτο σχήμα τι βλέπετε». Οι απαντήσεις ήταν ποικίλες και το μέλος της διοίκησης μπήκε στο θέμα. «Μπορεί όλοι να βλέπουμε το ίδιο πράγμα, αλλά πρέπει όλες οι πλευρές και εμείς σαν ομάδα κι εσείς σαν δημοσιογράφοι που πιστεύουν στην καλόπιστη κριτική σας και είναι καλοδεχούμενη να αφιερωθούμε σε ένα κομμάτι και δεν θέλουμε να υπάρξουν παρεξηγήσεις γι’ αυτό το κομμάτι που λέγεται εξωραϊσμός του Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 6Z9B3031γηπέδου. Πολλοί θα ρωτήσουν γιατί δεν το φτιάχνει η ομάδα. Δεν είναι θέμα μόνο της ομάδας να φτιάξει το γήπεδο, αλλά είναι όλων των πολιτών της Δράμας και όλων των Δοξαίων να αγκαλιάσουν αυτό το γήπεδο γιατί είναι το στολίδι της πόλης τους. Υπάρχουν άρα πολλά παραδείγματα, όπως στην Ολλανδία όπου σε μία μικρή πόλη στο Άλκμααρ μαζεύτηκαν οι ίδιοι οι πολίτες και έφτιαξαν το γήπεδο τους! Ακόμη και μέσα στον ελληνικό χώρο ο ΠΑΟΚ κινείται βάση του κόσμου του, όπως και ο Άρης. Θεωρούμε ότι αυτές οι ομάδες δεν είναι τυχαίες και η δυναμική του κόσμου τους τους επιτρέπει να έχουν αυτή την ανταγωνιστικότητα στα πρωταθλήματα στα οποία λαμβάνουν μέρος. Το ίδιο θεωρούμε κι εμείς. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: «Θέλουμε ο κόσμος της Δράμας και ειδικά οι Δοξαίοι να αγκαλιάσουν αυτό το γήπεδο γιατί δεν νοείται για μένα ομάδα χωρίς να έχει σπίτι και βασικά η Δόξα δεν έχει σπίτι αυτή τι στιγμή. Πρέπει να έχουμε ένα ωραίο χώρο που θα στεγάσουμε τη ομάδα και ο κάθε άνθρωπος θα βάλει το λιθαράκι με τη μορφή εθελοντισμού γιατί θα κινητοποιήσουμε όλο τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν ξέρουμε ποιος θα ανταποκριθεί. Μακάρι να έρθει όλος ο κόσμος γι’ αυτό σας έδωσα αυτό το φυλλάδιο γιατί μπορεί εύκολα να παρερμηνευτούν οι δηλώσεις μας. Ότι εμείς θέλουμε να φτιάξουμε το γήπεδο για τους δικούς μας λόγους. Δεν το φτιάχνουμε για μας, αλλά για όλους μας. Αυτό εμεί θέλουμε να περάσουμε και θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και νομίζω ότι η αρχή έγινε και με το φιλικό παιχνίδι στο οποίο είναι αρμόδιος ο κύριος Νικητίδης κάποια θέματα όσον αφορά τη συλλογή αυτών των χρημάτων για το σκοπό αυτό και κλείνοντας θα ήθελα να σας πω αν μπορούσαμε να γίνουμε παιδιά γιατί έχουμε παιδιά για τα παιδιά μας. Να τους δείξουμε ότι ένα μεγάλο έργο αυτό που θα επιτελεστεί και το παιδί είναι δέκα ή δεκαπέντε χρονών και έρθει με το πινέλο του να βάψει στα είκοσι ή εικοσιπέντε που δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, αλλά θα γίνει ένας αγνός και υγιείς φίλαθλος, θα το θυμάται με ρομαντισμό κι αν και υπάρχουν ενστάσεις πάνω σ’ αυτό και θα μου πείτε ’μα καλά όλα είναι βιομηχανοποιημένα’ γιατί είναι το ποδόσφαιρο επαγγελματικό, είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι λέτε κάποιες στιγμές τι ωραία που ήταν τα παλιά τα χρόνια που έπαιζαν για τη φανέλα. Επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να παίξουν πλέον για τη φανέλα, αλλά μπορούμε να παίξουμε εμείς από έξω και να κάνουμε άλλα πράγματα και να μας μείνουν κάποια πράγματα για την ψυχή μας. Νομίζω ότι οι Δοξαίοι έχουν και ψυχή και δύναμη που είναι ένα πράγμα που δεν μπορεί να μετρηθεί. Μπορούμε να μετρήσουμε τα χρήματα που έρχονται στο γήπεδο, μπορούμε να μετρήσουμε τα χρήματα που πήρε ένας ποδοσφαιριστής, αλλά δυστυχώς η ευτυχώς τη ψυχή του ανθρώπου δεν μπορούμε να τη μετρήσουμε.

ΠΡΏΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: «Εγώ λοιπόν πιστεύω πάρα πολύ στη δραμινή ψυχή και όλοι μας με πρώτους εμάς τους ανθρώπους του συλλόγου και από τον Ερασιτέχνη και από την ΠΑΕ θα είμαστε οι πρώτοι που θα φορέσουμε τις φόρμες μας και εθελοντικά θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα ξεκινήσουμε δουλειά για τον εξωραϊσμό του γηπέδου. Συμπληρώνοντας και κλείνοντας προσβλέπουμε και σε κάποιους χορηγούς που θα θέλανε με τον οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουν σε πρώτη φάση με είτε αυτό λέγεται τσιμέντο είτε πλακάκια είτε χρώματα να βοηθήσουν γι ’αυτό το σκοπό. Ήδη θα υπάρξει και μία ανακοίνωση γι’ αυτούς τους εθελοντές να μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα εδώ στα γραφεία της ομάδας και μακάρι να κινητοποιηθούμε και να έχουμε τόσο πολύ κόσμο όσο κι εμείς φανταζόμαστε και μακάρι να έχουμε όλη την πόλη».

ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: «Θα υπάρξει μία ενιαία αρχιτεκτονική όσον αφορά το γήπεδο. Θα υπάρχει ένα ενιαίο βάψιμο σε όλες τις θύρες περιμετρικά του γηπέδου. Έχουμε ζητήσει να γίνει ο καλλωπισμός των περιβαλλόντων χώρων όσον αφορά τη δεντροφύτευση, αλλά και την πλακόστρωση των πεζοδρομίων. Επίσης να φτιαχτούν όλα τα σπασμένα τζάμια που βλέπετε γύρω και τα τσιμένα που υπάρχουν και εγκυμονούνε και κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ: «Αν με ρωτούσαμε για ποια πράγματα είναι επείγοντα θα σας έλεγα όλα. Δυστυχώς εμείς είμαστε ένα συμβούλιο πολύ νέο, το οποίο προσπαθεί να προλάβει πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει χθες. Είναι αδύνατο και ξεκινάμε από τα πράγματα τα οποία είναι βαρύνουσας σημασίας και για τα στέγαστρα και το φωτισμό θα θέλαμε να παρέμβουμε, αλλά είναι τη πολιτείας και όχι δικό μας. Εμείς προσπαθούμε όσον αφορά το κομμάτι της πόλης και αυτών των πραγμάτων που από μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τουλάχιστον να τα κάνουμε. Σίγουρα αυτό είναι ένα κομμάτι από τα πιο σημαντικά πράγματα και σας λέω ότι εδώ χωριουδάκια στη γύρω περιοχή όλο έχουν πυλώνες και στέγαστρα. Δεν μπορεί το γήπεδο της Δόξας να μην έχει».

ΠΑΡΟΧΉ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ: «Έχουν δοθεί κονδύλια και σε χωριουδάκια που σας λέω τώρα και εγώ νομίζω ότι αν όλοι μαζί δείξουμε ότι προσπαθούμε από κοινού να φτιάξουμε πράγματα για την πόλη μας και για το γήπεδο μας νομίζω ότι μπορούμε να πιέσουμε και τους πολιτικούς ώστε να μπορέσουμε τελικά να μας διαθέσουν ένα κονδύλι το οποίο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έξοδο. Όμως αν δεν κάνουμε τίποτα εμείς δεν μπορεί να γίνει μία κυψέλη πάρα πολλών πραγμάτων που μπορούν να γίνουν στο γήπεδο και για την πόλη. Θεωρώ ότι καλύτερη πίεση από τη θέληση του κόσμου που είμαστε όλοι μαζί και φτιάχνουμε αυτό το γήπεδο δεν υπάρχει. Έχει αποδειχθεί ότι αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για το κοινό καλό γιατί έχω δει και κάποιες μικροδιαφορές μεταξύ μας και τις εξομαλύνουμε νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Αλλά ως δια μαγείας κανένας δεν πρόκειται να χαριστεί και να δώσει σε κανέναν τίποτα».

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ: «Υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις. Εμείς και να μην υπήρχαν, θα έπρεπε να μείνουμε αμέτοχοι και να πούμε ότι αυτό είναι το γήπεδο και εμείς σ’ αυτό το γήπεδο έχουμε μάθει στα τόσα χρόνια της μιζέριας να μένουμε και να χειροκροτάμε την ομάδα μας. Εγώ λοιπόν ντρέπομαι να φέρω τις κόρες μου σ’ αυτό το γήπεδο. Έχω πάει σε άλλα γήπεδα και το πιο απλό είναι αν έχει το παιδί σου και θέλει να πάει στην τουαλέτα που θα πάει; Για το λόγο αυτό δεν θα το φέρεται στο γήπεδο όπως και δεν θα το φέρω κι εγώ. Πρώτα εμείς θα πάρουμε το πινέλο και θα ξεκινήσουμε. Επειδή αυτή η ομάδα έχει δυναμική και πιστεύουμε σ’ αυτή την ομάδα θα θέλαμε και ο κόσμος να πιστεύει σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ δεν είμαι από τη Δράμα, αλλά από τον Πειραιά. Δεν είμαι τοπικιστής. Είμαι Έλληνας όμως και σαν Έλληνας οφείλω σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας να είμαι να χρεώνομαι για Έλληνας. Θεωρώ για μένα ντροπή να είμαι στις Σέρρες και να βλέπώ εκεί τι κάνουν για το γήπεδο και με το που έρχομαι στη Δράμα να βλέπεις σαν καλωσόρισμα αυτό το φάντασμα. Αν μας ευχαριστεί αυτό το γήπεδο να το αφήσουμε έτσι να πέσουν και τα τσιμέντα να πέσουν και όλα. Δεν πρέπει να τα αφήσουμε. Όμως εμείς με την προσπάθεια μας θα δείξουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους με την προσπάθεια μας ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτούν αυτό το θέμα και να το επαναφέρουν στις συζητήσεις που θα κάνουμε μαζί τους. Γιατί μπορεί να έγινε μια συζήτηση, αλλά θα πιέσουμε εμείς για να γίνει μία δεύτερη συζήτηση. Καλώς η κακώς εμείς δεν θα παρεκκλίνουμε του δρόμου μας είτε είμαστε μόνοι μας είτε πάμε όλοι μαζί ενωμένοι. Ευχής έργον είναι να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι. Από κει και πέρα όμως εμείς δεν καταθέτουμε τα όπλα. Εμείς είμαστε μαχητές και από την μικρή την ιστορία μας ο καθένας από αυτή που έχει κάνει θα παλέψουμε γιατί αρχίζω και αντιλαμβάνομαι αυτή την πόλη που έχει μέσα της πολύ ψυχή. Γνωρίζω επίσης ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν πολλές ανακολουθίες από τα λεγόμενα των ανθρώπων με αυτά που γινόντουσαν. Εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει και μετά το δεκαπεντάγουστο περιμένουν και όλο τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει και έχει ετοιμαστεί και μία ανακοίνωση».

Νικητίδης: «Όχι άλλες τρικλοποδιές»

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 6Z9B3055Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας εμπιστεύτηκε έναν Δραμινό σε έναν ευαίσθητο τομέα κι αυτό έχει τη δική του σημασία γιατί ο Μάκης Νικητίδης είναι πάρα πολλά χρόνια δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Είτε παρακολουθώντας τα παιχνίδια από τη θύρα 1 είτε από κάποιο πόστο της διοίκησης έχοντας αναλάβει εδώ και ένα μήνα περίπου το ταμείο της ΠΑΕ. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσίας σας και επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της Δόξας Δράμας Αθανάσιο Σάμιο για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και να με εμπιστευτεί την ευαίσθητη θέση του ταμία», ήταν τα πρώτα του λόγια και συμπλήρωσε: «Πήρα πάσα για να χρησιμοποιήσω ένα ποδοσφαιρικό στοιχείο από το φίλο το Δημήτρη για το κομμάτι που λέγεται οικονομική ενίσχυση για τον εξωτερικό εξωραϊσμό του γηπέδου που υπήρχε χθες στο γήπεδο του Ακρίτα Νέας Κρώμνης, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη, ήταν προαιρετική αυτή η οικονομική ενίσχυση. Θεωρώ ότι ένα κομμάτι του κόσμου της Δόξας το έχει εκλάβει πάρα πολύ θετικά. Δυστυχώς και θα μείνω στη φράση αυτή κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν την ομάδα να μεγαλουργεί. Με αποτέλεσμα να κάνουν κάποια σχόλια και κάποιες ενέργειες που δεν τιμούν ούτε τον Δοξαίο φίλαθλο ούτε το Δραμινό φίλαθλο. Θα μείνω σ’ αυτό διότι δε θέλω να επεκταθώ»

ΠΛΗΡΩΜΕΣ: «Στο κομμάτι που με αφορά λόγω της θέσης του ταμία έχω να σας ανακοινώσω ότι εδώ και δέκα ημέρες έχει αποπληρωθεί ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι παλιών προμηθευτών από την περσινή αγωνιστική περίοδο και ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2009 που είναι της τάξης των 20.000 ευρώ και με την πάροδο της εορτής της Παναγίας θα ακολουθήσει μία δεύτερη φάση αποπληρωμής πάλι παλιών προμηθευτών. Οφείλω να σας ομολογήσω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι ήρθαν στο λογιστήριο της ΠΑΕ και πληρώθηκαν και εξοφλήθηκαν παλιά χρέη έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια διότι τα χρήματα τους τα είχαν χαμένα»

ΕΞΟΦΛΗΣΗ: «Παράλληλα σας ενημερώνω ότι εδώ και δύο ημέρες εξοφλήθηκαν οι δόσεις των παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας οι οποίοι ήταν στο περσινό ρόστερ. Ταυτόχρονα εξοφλήθηκαν οι μισθοί και τα δώρα μέχρι 31 Ιουλίου 2010 που σημαίνει ότι η ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν χρωστάει ούτε ευρώ. Όλοι εμείς έχουμε συστρατευτεί κάτω από τον κύριο Σάμιο για να κάνουμε αυτή την ομάδα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Κάποιος συνάδελφος σας με είχε ρωτήσει πριν από επτά μήνες πως αισθάνομαι που είμαι σε ένα παλιότερο συμβούλιο ότι ‘για μένα το Δοξαίο Μάκη Νικητίδη, ο οποίος μεγάλωσα από τα πέντε μου χρόνια δίπλα στο γήπεδο οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί να συστρατευτώ θα έρθω με όλες μου τις δυνάμεις αρκεί να πιστέψω στον άνθρωπο, ο οποίος έχει όραμα για τη θρυλική ομάδα των μαυραετών. Οι ΠΑΕ δεν έχουν τη δυνατότητα στη δικαιοδοσία τους να έχουν ούτε καν αθλητικά κέντρα πολύ περισσότερο γηπεδικές εγκαταστάσεις». ΜΗΝΥΜΑ: «Μπορεί ο γενικό γραμματέας αθλητισμού να είπε ότι δεν υπάρχει κονδύλιο για τη Δόξα Δράμας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθεί και αυτός και οι τοπικοί παράγοντες ότι πλέον τα ψέματα τελείωσαν. Οι μεγάλες κουβέντες τέλος. Οι μπαίνουμε όλοι κάτω από το μαυραετό ή τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Άλλωστε θα δείτε πολύ σύντομα και μία εκδήλωση η οποία θα διοργανωθεί εκ μέρους της ΠΑΕ Δόξα και είναι επιθυμία του μεγαλομετόχου και προέδρου να γίνει στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Καβάλα. Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο κομμάτι ότι όλοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα διότι δεν υπάρχουν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που αρμόζουν στην ιστορία της και σε ένα ή δύο χρόνια θέλει να προβιβαστεί και να παίζει στα σαλόνια της Σούπερ λίγκας. Θα δημιουργήσουμε ένα κομβόι το οποίο όσο μεγαλύτερο είναι τόσο μεγαλύτερη απήχηση θα έχει και στην πόλη και στους όμορους νομούς και πιθανόν και προς τα κάτω διότι θα φωνάξουμε και τα μέσα μαζική ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας. Θα γίνει ένα κομβόι το οποίο θα λέει φτιάξτε μας το γήπεδο. Δεν μπορεί ο θρυλικός μαυραετός να παίζει σε μαύρους τοίχους».

ΤΡΙΚΟΠΟΔΙΕΣ: «Στο θέμα της θύρας 6 θα το δούμε γιατί ο Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 6Z9B3063μεγαλομέτοχος θέλει να το λύσουμε άμεσα όπως και το προπονητικό κέντρο. Δυστυχώς από την ημέρα που ήρθε ο Σάμιος υπάρχουν μόνο τρικλοποδιές… Στο προπονητικό οι διαδικασίες οι οποίες τηρήθηκαν δεν είναι αυτές οι οποίες συμφωνήθηκαν. Καταρχήν βγαίνει προς τον Τύπο πως ο δήμος Σιταγρών θα παραχωρούσε ένα μεγάλο κομμάτι έκτασης. Είναι λάθος. Θα παραχωρούσε μόνο τις υπάρχουσες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια θα αγοραζόταν από τον κύριο Σάμιο διότι όπως σας είπα δεν δικαιούται ΠΑΕ να έχει στη χρήση της και την ιδιοκτησία της αθλητικές εγκαταστάσεις. Υπάρχει τοπογραφικό υπογεγραμμένο για το επίμαχο σημείο της έκτασης μπροστά από την κλινική από τον δήμαρχο στον κύριο Σάμιο. Από τι στιγμή κατά την οποία έγινε μία διακήρυξη για μία δημοπρασία και φωτογραφήθηκε το συγκεκριμένο κομμάτι η Δόξα πρώτον ποτέ δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με τις ευαίσθητες ομάδες που λέγονται άτομα με ειδικές ανάγκες γιατί έχει ευαισθησία πολύ μεγάλη και ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου και οι φίλαθλοι και δεύτερον δεν θα μπορούσε να λάβει σε μία διαδικασία η οποία ήταν κέντρο Διημέρευσης φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εμείς θέλουμε να κάνουμε αθλητικό κέντρο δεν θέλουμε να κάνουμε κλινική. Άλλωστε από τη στιγμή που εκφράστηκε ο κύριος Σάμιος για τα συγκεκριμένα κομμάτια για να αγοράσει τότε δημιουργήθηκε όλη η ανάγκη από την κλινική και οποιοδήποτε για να πάρουν το επίμαχο σημείο. Ποτέ ο πρόεδρος δεν είπε ότι έχω σήμερα ένα χορηγό, αλλά το ήθελε αυτό το κομμάτι διότι το συμφώνησε και όταν λέμε μία κουβέντα πρέπει να την τηρούμε».

ΝΕΑ ΕΚΤΑΣΗ: «Δεν σας κρύβω άλλωστε το ενδιαφέρον που δείχνει ακόμη και σήμερα ο πρόεδρος για να βρεθεί έκταση και να δημιουργήσει αθλητικό κέντρο. Σε κάθε θετική πρόταση νομίζω ότι είναι θετικός και ο πρόεδρος να τη δει καλόπιστα. Άλλωστε έχουν πολλές εκτάσεις έχουν προταθεί, αλλά για διάφορους λόγους έχουν απορριφθεί γιατί έχουν έρθει άνθρωποι από την Αθήνα στη Δράμα επανειλημμένα με έξοδα του προέδρου για να δουν το υπέδαφος, τις κλιματολογικές συνθήκες και διάφορα άλλα τέτοια τα οποία δεν είμαι και ο αρμοδιότερος για να απαντήσω.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο πρόεδρος δεν θέλει να πουλήσει γουρούνι στο σακί. Που σημαίνει δέστε την ομάδα κι αν σας αρέσει αγοράστε διαρκείας. Δεν θέλετε να αγοράσετε μην αγοράζεται, αλλά θα κυκλοφορήσουν τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ: Έχει βγει ένα πακέτο και γίνονται διάφορες ζυμώσεις. Μετά τις 23 του μηνός θα βγει προς τα έξω και στον κόσμο της Δράμας και πανελλήνια.

ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μην μείνει πίσω η ομάδα στον τομέα των προπονήσεων, αλλά θα σας παραπέμψω προ δεκαπενθημέρου σε ένα γεγονός το οποίο δεν τιμά την πόλη της Δράμας. Πήγε η Δόξα μετά από άδεια που έχει πάρει από τα δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για θέματα αθλητισμού να κάνει προπόνηση και ήταν εκείνη την ώρα που ανοίξανε τα ποτιστικά. Ντροπή. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Ο αρμόδιος ήταν ενημερωμένος από το πρωί εκείνης της ημέρας και δεν απάντησε σε τηλεφώνημα του γενικού αρχηγού Αντώνη Κασδοβασίλη δύο ώρες νωρίτερα από την προπόνηση. Άλλα έλεγε στους φιλάθλους που ήταν μπροστά όταν ο κύριος Κασδοβασίλης του έδειξε το τηλεφώνημα τότε μάσαγε τα λόγια του. Είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί οι φίλαθλοι είναι Δόξα, αλλά ορισμένοι δεν το ξέρουν και όταν το μάθουν θα φτερουγίσει η ψυχή τους και θα βοηθήσουν περισσότερο χωρίς να βάζουν τρικλοποδιές. Δεν έχω λόγια να πω για τους ανθρώπους του Ακρίτα Νέα Κρώμνης. Οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να σηκωθούν να φύγουν και να μην κάνουν προπόνηση προκειμένου να κάνει η Δόξα και το πρωί και το απόγευμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτό το ιστορικό σωματείο διότι μας παρέχουν τα πάντα».

http://www.dramagoal.gr/index.php
fumangus
fumangus

Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 13 Αυγ 2010 - 10:33

Ωχ! Τι εστί Ρομπίνιο δηλαδή; Καμιά πιο αναλυτική περιγραφή ρε παιδιά;

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από fumangus Παρ 13 Αυγ 2010 - 10:37

Στην πρώτη γκέλα που θα κάνει πλακώστε τον!!
Μετά θα υπάρχουν πιθανότητες να παίζει σαν ενας κοινός μέτριος παίχτης..
fumangus
fumangus

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 13 Αυγ 2010 - 10:52

Α, κατάλαβα. Κάτι σαν τον Κινγκ δηλαδή. Μάλιστα

giorgos37

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Παρ 13 Αυγ 2010 - 12:15

ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΘΙΑΣΟ....ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΚΤΙΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΟΣ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΟΗΣ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.......ΟΥΣΤ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΟ....
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 13 Αυγ 2010 - 13:08

Κατάλαβα φίλε, ακριβώς όπως ο Κινγκ που είχαμε στην Α' Εθνική. Στημένο παιχνίδι υπέρ μας αλλά αυτός τα είχε πιάσει από αλλού και τελικά χάσαμε! Θα 'χει όντως γέλιο αν κάνει τα ίδια. Οχι τίποτε άλλο, αλλά τα τελευταία χρόνια γεμίσαμε στοιχηματάκηδες, δεν έχουμε πλέον πολλές αντοχές

giorgos37

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Παρ 13 Αυγ 2010 - 13:14

https://www.youtube.com/watch?v=JbMrh9LfjAQ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΣΤΟ 3.11 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ....ΔΕΣ ΣΟΟΥ
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 13 Αυγ 2010 - 13:24

Μεγαλος ξενυχτης ο ρομπι μονο ξυλο θελει παιδια και προσεχτε μην σας κοροιδεψει γιατι ειναι και παραμυθας ολο προσπαθει να γλυψει τους οπαδους για να τον εχουν στα οπα οπα..
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 13 Αυγ 2010 - 16:08

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Μεγαλος ξενυχτης ο ρομπι μονο ξυλο θελει παιδια και προσεχτε μην σας κοροιδεψει γιατι ειναι και παραμυθας ολο προσπαθει να γλυψει τους οπαδους για να τον εχουν στα οπα οπα..

Ο «Ρόμπι» μίλησε στο www.ionikos-fc.gr για τη νέα του ομάδα χαρακτηρίζοντας την έλευση του ως όνειρο!
«Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου για την μεταγραφή μου
στον Ιωνικό, στον οποίο ήθελα να παίξω από την πρώτη στιγμή που ήρθα
στην Ελλάδα. ΄Είναι η ομάδα της καρδιάς μου! Πρόκειται για μία μεγάλη
και ιστορική ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία,
αλλά στην Σούπερλιγκα. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα ,είχα ακούσει πολλά
πράγματα για τον Ιωνικό και τα διαπίστωσα σαν αντίπαλος.
Μία μεγάλη
ομάδα με σπουδαία ιστορία και κόσμο που βρίσκεται πάντα κοντά και αυτό
είναι πολύ σημαντικό».

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 Lol
Πριν αλέκτωρ λαλήσει... Ευχαριστώ μάγκες!

giorgos37

Δημοσίευση από fumangus Παρ 13 Αυγ 2010 - 16:48

giorgos37 έγραψε:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Μεγαλος ξενυχτης ο ρομπι μονο ξυλο θελει παιδια και προσεχτε μην σας κοροιδεψει γιατι ειναι και παραμυθας ολο προσπαθει να γλυψει τους οπαδους για να τον εχουν στα οπα οπα..

Ο «Ρόμπι» μίλησε στο www.ionikos-fc.gr για τη νέα του ομάδα χαρακτηρίζοντας την έλευση του ως όνειρο!
«Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου για την μεταγραφή μου
στον Ιωνικό, στον οποίο ήθελα να παίξω από την πρώτη στιγμή που ήρθα
στην Ελλάδα. ΄Είναι η ομάδα της καρδιάς μου! Πρόκειται για μία μεγάλη
και ιστορική ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία,
αλλά στην Σούπερλιγκα. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα ,είχα ακούσει πολλά
πράγματα για τον Ιωνικό και τα διαπίστωσα σαν αντίπαλος.
Μία μεγάλη
ομάδα με σπουδαία ιστορία και κόσμο που βρίσκεται πάντα κοντά και αυτό
είναι πολύ σημαντικό».

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 Lol
Πριν αλέκτωρ λαλήσει... Ευχαριστώ μάγκες!

Παληκάααααρριιιιιιιιιιιιι!!! Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 Icon_rr Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421 Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421
fumangus
fumangus

Δημοσίευση από apaixtos Παρ 13 Αυγ 2010 - 17:08

γεια σου ρε ρομπι!!θα μας λειψεις φετος Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 462421
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από vsoulis Παρ 13 Αυγ 2010 - 19:13

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΦΟΡΕΑ(ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ,Η' ΚΑΤΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝ-ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ) ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΤΑ ΕΡΓΑ.ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Π.Χ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΤΡΙΤΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ(Π.Χ ΑΔΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΑΔΕΙΑ ΝΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΑWink.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,ΔΛΔ ΘΥΡΕΣ 1,2,3,4.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ KAI ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ.

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 13 Αυγ 2010 - 20:50

Παιδια φετος δεν εχω δει ακομα την ΔΟΞΑ και ακουω οτι ο Χλωρος δεν εχει καμια σχεση με τον περσυνο Χλωρο(ξερο)...Ισχυει κατι τετοιο;;;
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από fumangus Σαβ 14 Αυγ 2010 - 10:54

O Χλωρός απο τα πλέυ άουτ έχει δίξει σημεία ανάκαμψης. Στο φιλικό με άρεσε πολύ.
Πάντως η ομάδα όπως την είδα έχει ταβάνι 6η θέση και πάτο 10η. Θα είναι σφχτή, θα έχει πάθος και έχει και κάποιους παίκτες ποιότητας. Ερωτηματικό είναι οι μαύροι. Μακάρι να μας βγούν ( έστω ο ένας). Θα βοηθήσουν πολύ. Φυσικά απο τους καινούργιους ξεχωρίζει ο Γελαδάρης που είναι μεγάλη μεταγραφή. Άλλο επίπεδο. Στο περσινό πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα και αυτή τη διοίκηση μπορούσαμε να κοντράρουμε και 2η θέση. Φέτος όμως το πρωτάθλημα θα είναι 3 σκάλες πιο δύσκολο. Απλά ας δούμε οτι δεν υπάρχει ούτε 1 φαβορί για πτώση. Βέβαια υπάρχει η δύσκολη οικονομική συγκηρία και ίσως δούμε πολλές ομάδες που φορτώθηκαν τώρα, να τα παρατάν το Δεκέμβρη, όπως έγινε πέρσυ με Διαγόρα. Πιστεύω οτι αυτό θα γίνει σίγουρα με τα Τρίκαλα. πάντως πολύ δύσκολα με αυτή την ομάδα να δούμε πάνω απο 6η θέση. Το ξαναλέω, εκτός και αν μας βγεί κανένας απο τους αραπάδες. Ή γίνουν "μεγάλες" κινήσεις το Γενάρη.
fumangus
fumangus

Δημοσίευση από vsoulis Σαβ 14 Αυγ 2010 - 12:55

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΜΕ FUMANGUS.ΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
1)ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ (ΜΕ ΑΓΚΙΡΙΜΠΑ+ΜΑΡΑΓΚΟ),ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ FUMANGUS MOY ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΥΡΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΕΡΣΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ(ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ 25 ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
2)ΑΝ ΔΩ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
3)ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΦΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΞ ΛΟΓΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ "Κ.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ".ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ Η ΒΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΝΘΡΑΞ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 14 Αυγ 2010 - 14:33

Μεσα σ'ολα ειχαμε δυο πολυ επεισοδιακα φιλικα τωρα προσφατα το πιερικος-αελ και το παναχα-παναι κι ερχεται το δικο μας με καβαλα καλο ειναι να μην γινουμε καφροι και μεις γιατι βλεπω να γινεται παλι απαγορευση οργανομενης εκδρομης απο την αρχη της χρονιας για φετος... Evil or Very Mad
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από morfi Σαβ 14 Αυγ 2010 - 17:28

Καπου διαβασα οτι χαλασε του Αγκιριμπα...ειναι αληθεια???
morfi
morfi

Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι

Δημοσίευση από BadBoyG4 Σαβ 14 Αυγ 2010 - 20:51

ριχνω Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 33 450599 στον fumangus .... και θα τον παρακαλουσα να μου στειλει την φοτο που εχει για αβαταρ
BadBoyG4
BadBoyG4

Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 14 Αυγ 2010 - 21:17

Ναι ο χαλασε στο οικονομικο για Αγκιριμπα...Δεν πειραζει πηραμε Μαραγκο....Ετσι κι αλλιως εχουμε ηδη 3 αξιολογα στοπερ....4-0 σημερα με τα ΤΕΠ μου αρεσε σημερα η ομαδα ο Μαρκο ειχε 2 γκολ και 2 ασσιστ απο 1 γκολ ο καρλοπουλος και ο Χλωρος...Πολυ ξυλο ρε παιδια ο Κειτα ειδικος σε αποστολες τυπου Αγροτικου Αστερα... :3ylo: Twisted Evil
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από burgos Σαβ 14 Αυγ 2010 - 21:22

Πρεπει να ειναι απο τα επεισοδεια το 1991-92 αυτο το πρωτοσελιδο.Τοτε δεν ηταν μανγκια των γαβρων καθως ηταν καμια 2000 απο αυτους στην δραμα.Μανγκια τους ηταν το 1983 οτα ηρθαν καμια 200 και μας προκαλεσαν χοντρα σε ενα γηπεδο 120000 δικον μας.Μιλαμε για το ΞΥΛΟ..Φου εχω φωτο απο τα ντου...θα σου τα στειλω για να τα περασεις στο νετ..

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από MYKONOS Σαβ 14 Αυγ 2010 - 22:15

λοιπον....
το αβαταρ του φου, ειναι απο την πρωτη αγωνιστικη την χρονια 1994-1995....
χασαμε με 1-0 με γκολ του Εσται......
ντεπουτο τοτε για Ολυμπιακο ειχαν κανει ο μουντιαλικος τοτε Ρασιντ Γιεκινι κ ο Νικος Νταμπιζας..........
απο το πρωι εκεινη η μερα ηταν ολοι η πολη κοκκινη....
με γαυρους να κανουν βολτες σ ολη την πολη κ με ενα μεγαλο αριθμο οπαδων να καθεται στον κηπο......
πριν ομως απο ολα αυτα ειχαν κανει πορεια προς τον τοτε συνδεσμο του Μπαουκ που βρισκοταν στην οδο Γαληνου......
MYKONOS
MYKONOS

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Registration date : 25/10/2009

Δημοσίευση από burgos Σαβ 14 Αυγ 2010 - 22:58

Σωστος αδελφε...Και αν δεν ηταν ορισμενοι δοξαιοι και αεκfans(Tsef) θα τα κανανε οι γαβροι μουνι στην γαλινου.....Μανγκας ο Jonny απο παοκ....Θυμιο ειχες ρεπο αυτην την μερα???????????

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από Sir George Κυρ 15 Αυγ 2010 - 0:48

Ο θυμιος ειχε φροντισει να ντοπαρει τους Δραμινους βαφοντας από την προηγουμενη μερα με κοκκινο σπρει, ολο
τον κηπο και την αγ. Βαρβαρα με συνθηματα υπερ του gay ... ειχε φτιαξει
καλα το κλιμα …

Θυμαμαι παντως σαν χθες, έναν χοντρο γκει που μας εκανε
χειρονομιες μετα μπινελικιων σε ολη τη διαρκεια του ματς και την επομενη μερα
τον ειδα στις ειδησεις να κλαιει στην καμερα και να λεει ότι δεν εκανε τιποτα…
λολ το γελιο της αρκουδας λεμε…
Sir George
Sir George

Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...

Δημοσίευση από DOXARAS4 Κυρ 15 Αυγ 2010 - 3:09

giorgos37 έγραψε:Ωχ! Τι εστί Ρομπίνιο δηλαδή; Καμιά πιο αναλυτική περιγραφή ρε παιδιά;

ΑΔΕΡΦΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΠΩ? ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ...

ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΑΦ (ΓΟΥΡΓΟΥΛΗΣ) ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΦΟΡΕΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΧΑΦ!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΜΠΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΡΙΑΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ, ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ...ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΗ ΔΟΞΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ...

ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ, ΤΟΣΟ MΑΜΗΜΕΝΟ ΦΑΣΤΑΡΔΟ, ΤΟΣΟ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ...

ΕΛΕΓΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΜΠΙΝΙΟ. ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΣΑ, ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΒΑΣΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ 'ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΙΟ ΒΕΒΑΙΑ'. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ, ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙΣ Ε ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΗΤΑΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ 'ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΔΑ', ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ. ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΑΜΑΕΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΜΠΙΝΙΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ΚΟΜΑΝΤΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑΣ.
ΞΕΡΝΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ...

ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΠΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΛΕΩ ΕΣΤΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ. 100% ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ 'Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ 'ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ'. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΣΙΧΤΙΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΕΑΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ...

ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΑΦΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ...) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΡΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΡΝΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ...

DOXARAS4

Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Registration date : 08/12/2009

Σελίδα 33 από 40 Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης