Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+47
Nikaia
rangers3
giorgos37
DoxaΘΥΡΑ4
$tef-Pierikos
STAR
morfi
spk
doxa_re
OK VERIA
Sir George
animals4
miazwipierikos
πάμμαχον
sellos
gourou1980
duan
Sami
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
mpampino
Stef-Pierikos
pasas4
Gi0`
Serraios-5-
fumangus
DOXAMILTOS
MYKONOS
rebels agia marina
ΨΥΧΟ
Centaur
vsoulis
gatzilakis
SONICPUNK 4
burgos
PasGiannina
GLORY 4
coldlife
DOXARAS4
mavraetos_4
COOPER 14
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
Michael
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
monoDOXA!!!
mario4
51 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 40 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 8 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από pasas4 Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:48

john gate-5- έγραψε:Ανακοινώνει Χατζηζήση η Δόξα Δράμας!

Στη Δράμα βρέθηκε την Τρίτη ο Γιώργος Χατζηζήσης. Ο 32χρονος πρώην παίκτης του Πιερικού είχε συνάντηση με την διοίκηση των «μαυραετών» και μάλιστα φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Δόξας. Έτσι ο δεξιός οπισθοφύλακας, που απασχόλησε και τη Βέροια, αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή της Δραμινής ομάδας.

www.MikriLiga.gr

Δεν ξερω για την αγωνιστικη αξια του παικτη αλλα "αγκαθι" φαινεται να ειναι οτι μετα την ομαδα του χωριου του το Βελβεντο, ουσιαστικα η καριερα του ξεκινησε στον Μολυσμενο.- πλακα κανω μακαρι να μας βγει το παιδι-.
pasas4
pasas4

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 04/06/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 8 Empty Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:01

ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΤΖΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ.
ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΔΕΞΗΣ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΤΟ ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΙΧΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΡΩ.
ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ 4-3-3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΚ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΝΗΣ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ,ΕΜΠΕΙΡΟΣ Δ.ΜΠΑΚ ΙΣΩΣ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ,ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ) ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2-3 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ''ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ'' ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:12

οι πιερικοι για τον χατζηζηση αναφερουν τα καλυτερα λογια ...ως ψυχαρα και παιχταρα....ειδωμεν...παντως καλως ηρθες στη δοξα γιωργο χατζηζηση...
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από Stef-Pierikos Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:20

Α ρε Γιωργαρε... Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 8 Icon_sad
Μετα απο 4 ολοκληρα χρονια εφυγε...
Η καρδια του θα ειναι ομως για παντα Μελανολευκη... Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 8 54523
Τουλαχιστον και του χρονου θα φοραει παλι Μελανολευκα...
Τον πιο σταθερο δεξιο μπακ χτυπησατε μαγκες!
Καλη τυχη ! Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 8 Icon_smile
Stef-Pierikos
Stef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008

http://WWW.SOP-PIERIKOS.GR

Δημοσίευση από DOXAMILTOS Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 19:36

σονικ σουλη απολαμβανω.........ασχολουνται 2 μερεσ με εμασ....γιατι ζηλευουνε.....ειμαστε αρχοντεσ....καλα παιδια τα αγαπαω πολυ....αλλα αμπαλοι!!!ο ηλιασ να φανταστεισ θα κανει διακοπεσ με τον ξαδερφο.....αρα πωσ να μην τον χαρακτηρισω αμπαλο....καλα ο γκλορυ ειναι γιατι αν ηξερε δεν θα επαιζε στα αμπελακια κα στον αρκαδικο...

DOXAMILTOS

Αριθμός μηνυμάτων : 508
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ!!!!!
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 21:24

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ DOXARAS4, TΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΣΩ.ΜΕ ΤΥΡΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΜΩΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ.ΤΟΣΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ.ΤΟΣΟ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ ΝΤΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΛΕΨΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΟΞΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Γ' ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ-ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.Α, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΧΙ.ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ....

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΝ ΦΩΤΙΖΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ , ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ GLORY ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΡΟΔΟΣ ΦΕΤΟΣ=ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σ-Κ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ), ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΜΙΛΤΟ.ΑΛΛΑ ΜΕ SALPI I KAI SALPI II(DXL).ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ.ΝΑ ΚΡΥΦΑΚΟΥΓΑ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ.

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.SONIC,EIΠΕΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗΣ.ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΖΩ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 26-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11 Η ΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΟ ΔΟΞΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ.

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από pasas4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 0:27

Συνάντηση με τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Σύρο
είχε επί αθηναϊκού εδάφους ο Θανάσης Σάμιος, μαζί με
τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο μεγαλομέτοχος των Δραμινών
διερεύνησε τις προθέσεις του παίκτη, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση
ανανέωσης συνεργασίας από τον Εθνικό. Την ίδια στιγμή, διαφορά στο
οικονομικό υπάρχει με τον 37χρονο πορτιέρο Δημήτρη Κουτσόπουλο.

Από mikriliga

Κι αλλο ονομα στο τραπεζι..Τι ξερουμε για τον παικτη εκτος του οτι ειναι κι αυτος 32 χρονων?
pasas4
pasas4

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 04/06/2009

Δημοσίευση από DOXAMILTOS Παρ 2 Ιουλ 2010 - 0:39

paixtara

DOXAMILTOS

Αριθμός μηνυμάτων : 508
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ!!!!!
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από DOXARAS4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 8:28

ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ DXL, ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥΛΗ. ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΠΑΜΠΗ 12 ΚΑΙ 1 Η ΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΓΙΑΛΑΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΟΤΑΝ, ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ/ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ:
-ΠΟΣΑ?
-ΠΕΝΤΕ.
-ΤΙ ΠΕΝΤΕ?
-ΤΙ ΠΟΣΑ?

ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ...

ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟ ΓΙΑΛΑΜΑ, ΠΕΦΤΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 'ΕΛΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕ...'. ΜΕΤΑ 'ΕΛΑ ΡΕ (ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ) ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕ(ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙ!!!)'. ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 'ΕΛΑ ΡΕ, ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΩ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ'!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ...

DOXARAS4

Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Registration date : 08/12/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 10:04

vsoulis έγραψε:ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ DOXARAS4, TΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΣΩ.ΜΕ ΤΥΡΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΜΩΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ.ΤΟΣΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ.ΤΟΣΟ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ ΝΤΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΛΕΨΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΟΞΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Γ' ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ-ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.Α, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΧΙ.ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ....

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΝ ΦΩΤΙΖΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ , ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ GLORY ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΡΟΔΟΣ ΦΕΤΟΣ=ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σ-Κ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ), ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΜΙΛΤΟ.ΑΛΛΑ ΜΕ SALPI I KAI SALPI II(DXL).ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ.ΝΑ ΚΡΥΦΑΚΟΥΓΑ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ.

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.SONIC,EIΠΕΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗΣ.ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΖΩ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 26-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11 Η ΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΟ ΔΟΞΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΘΕΣΙΝΗ ΧΘΕΣ 7:00 ΠΜ TO ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙΣ 10:00 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗ.ΤΟ ΑΛΛΩΘΙ ΜΟΥ Ο ΣΑΛΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ή ΑΝ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ ΜΥΑΛΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΣΚΕΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ FORUM KAI ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΔΙΑΚΟΠΕΣ'' ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΕΙΔΕΣ ΗΛΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ 2ΔΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ?2 ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ Ο ''ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ'' ....Ο ΣΟΝΙΚ ΟΝΤΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ +1.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΤΟΜΑ ΑΤΑΚΑΔΟΡΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ.
ΓΙΑ ΜΙΛΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΔΗ.

GLORY 4

Δημοσίευση από DOXARAS4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 10:38

ΠΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΓΚΛΟΡΥ, ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...

DOXARAS4

Δημοσίευση από DOXARAS4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 10:44

vsoulis έγραψε:

ΤΕΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 26-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.

ΔΟΞΑ SPACE CLUB 4, ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...

ΣΟΥΛΗ, ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

DOXARAS4

Δημοσίευση από mpampino Παρ 2 Ιουλ 2010 - 10:53

ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ
mpampino
mpampino

Αριθμός μηνυμάτων : 2007
Τόπος : αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Registration date : 01/10/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 11:01

DOXARAS4 έγραψε:
vsoulis έγραψε:

ΤΕΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 26-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.

ΔΟΞΑ SPACE CLUB 4, ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...

ΣΟΥΛΗ, ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

:lolll: :lolll: :lolll: :respect1: ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΒΕΤ
O KYΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ SPACE SOOLIS ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ''ΔΟΞΑ''.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΝΤΩΣ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.ΑΠΛά ΗΘΕΛΕ άΠΛΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΙΔΕΑ.ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΙΛΤΟΣ-ΣΟΝΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΟΥΛΗΣ......ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Α' ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

GLORY 4

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 11:20

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ......

''OI ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ'' (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο)

ΤΑ 2 ΚΑΥΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΖΛΑ,ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΠΟΥΚΕΤ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.....ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ NASA KAI ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΓΙΚΟΥΣ ,ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΑΧΑΛΗΝΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ.
ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ KAPTEN SOULIS ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΤΟΥ SPACE-DOXA.........

GLORY 4

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Παρ 2 Ιουλ 2010 - 11:40

εχουμε και την μουσικη επενδυση ... Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 8 Lol

κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 14:14

vsoulis έγραψε:ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ DOXARAS4, TΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΣΩ.ΜΕ ΤΥΡΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΜΩΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ.ΤΟΣΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ.ΤΟΣΟ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ ΝΤΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΛΕΨΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΟΞΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Γ' ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ-ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.Α, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΧΙ.ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ....

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΟΞΑΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΔΟΞΑΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΝΕ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ SONIC ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.

Υ.Γ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ 2ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.,,,,,

GLORY 4

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 14:19

κεμπαπ-δοξαρα έγραψε:εχουμε και την μουσικη επενδυση ... Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 8 Lol

ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ
ΤΑ ΦΥΤΑ Ή ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ''ΔΟΞΑ''?
'''ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.....''

GLORY 4

Δημοσίευση από DOXARAS4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 15:33

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΕΝΩ Η 'ΚΟΠΕΛΙΑ' ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ, ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ...

Uploaded with ImageShack.us

DOXARAS4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 15:48

ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ......
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:05

ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Very Happy
ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ.ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ.ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΛΩΜΑΤΩΝ.ΑΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Very Happy

GLORY 4

Δημοσίευση από DOXARAS4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:10

ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΛΩΝΟΥΜΕ...

DOXARAS4

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:13

να ο πλανητης ΔΟΞΑ .....Smile

LOST IN DOXA PLANET Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την κεμπαπ-δοξαρα στις Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:17, 2 φορές συνολικά
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:15

ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο SPACEMAN ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΟΞΑ''.
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ............

GLORY 4

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:16

GLORY 4 έγραψε:ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο SPACEMAN ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΟΞΑ''.
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ............

XAXAAXAXAXAXAXXA
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Σελίδα 8 από 40 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης