Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Καλαμάτα - Αγωνιστικά [πρωτάθλημα-κύπελλο-φιλικά-προπονήσεις]

+36
BIANCONERI
Barbabilios
spyros3
panaigialeios1927
mpampino
black-storm
diagoras-paranoia
assos
PAS
citysquad G.12
roni4
ayuto PAS
PasGiannina
regularpaul
bulldogs1991
orestis 7
ΝΙΚΟΣ333
zaxos4snakes
sadekg4
kokkiniotis3
HORHE
giorgos37
Sakis
ilisios
rebels agia marina
KALAMATA OLE
veteranos-6-
Rossoblu
palios-4
rodfan
Michael
kalamatianos5
geo
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
mauri_thiella
sellos
40 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Καλαμάτα - Αγωνιστικά [πρωτάθλημα-κύπελλο-φιλικά-προπονήσεις] - Σελίδα 4 Empty Απ: Καλαμάτα - Αγωνιστικά [πρωτάθλημα-κύπελλο-φιλικά-προπονήσεις]

Δημοσίευση από PasGiannina Δευ 12 Μαρ 2012 - 19:54

Φίλε giorgos37 (40 τώρα Very Happy ) πίστεψέ με σε καταλαβαίνω....αλλά....

Συμφωνώ απόλυτα για τα μπιφτέκια mcdonalds. Exclamation
Για τα υπόλοιπα: http://www.proodeytiki-neolaia.gr/istoria/istoriaproodeytikis.html

Anyway, τα παραπάνω posts διαγράφησαν καθ`όσον δεν ταίριαζαν στο πνεύμα του forum μας betafans.

Τελικά πόσο πήγε το ματς ρε παιδιά ? Very Happy
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Καλαμάτα - Αγωνιστικά [πρωτάθλημα-κύπελλο-φιλικά-προπονήσεις] - Σελίδα 4 Empty Απ: Καλαμάτα - Αγωνιστικά [πρωτάθλημα-κύπελλο-φιλικά-προπονήσεις]

Δημοσίευση από mauri_thiella Δευ 12 Μαρ 2012 - 19:55

ηθελαν απλα να κανουν το κομματι τους... τα πουλμαν ηταν πληρωμενα απο αλλους(!) δεν ειχαν σκοπο να φτασουν στην καλαματα. ηταν 100 οι μισοι ανηλικοι και ξεκινησαν με 2 πουλμαν και 1 βαν. την δευτερα ειχαν παρει μονοι τους την αστυνομια ζητοντας προστασια.
θα μπορουσαν στην τριπολη να στριψουν για σπαρτη και να ερθουν στην καλαματα κυριοι. η ακομα και απο την πατρα. ξερανε οτι θα γινονταν ρομπα αμα δεν καταιβεναν και αφου ηταν και τσαμπα το εκαναν. στο γηπεδο υπηρχε πιο πολυ αστυνομια και απο τον αγωνα με την αεκ που ειχαν καταιβει 500 αεκτζηδες... η αστυνομια μεχρι και το πρωι της κυριακης ειχε προθεσει τελικα να τους επιτρεψει την εισοδο στην πολη μιας και την προηγουμενη μερα μιλουσε ο σαμαρας και υπηρχαν πολλες δοιμηριες ματ και "κρατησε" 3 απο αυτες.
οι δυο βρισκονταν στο γηπεδο και η μια συνοδεψε τους κορυδαλλιωτες πισω στην αθηνα.
τα "σχεδια" τους ομως χαλασαν ομαδες ατομων που ειχαν στηθει απο τις 1 το μεσημερι σε διαφορα σημεια στην περιοχη του ασπροχωματος μερικα χιλιομετρα εξω απο την καλαματα... απο τα πιο τραγελαφικα ειναι πως οταν οι αστυνομικοι τους σταματησαν παρατεταγμενοι(!!!!!) και σε θεση μαχης για να τους πουν πως γυρνανε πισω τοτε οι οδηγοι απλα εκαναν αναστροφη και εφυγαν... οι ματατζιδες κοιτιοντουσαν μιπως ονειρευονται...
mauri_thiella
mauri_thiella

Αριθμός μηνυμάτων : 2747
Τόπος : Καλαματα
Ομάδα : Καλαμάτα
Ομάδα : η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ
Registration date : 05/11/2008

http://www.bulldogs-kalamata.com

Δημοσίευση από mauri_thiella Δευ 12 Μαρ 2012 - 19:59

mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από ayuto PAS Δευ 12 Μαρ 2012 - 20:11

Εγραψες giorgi..........

Exclamation
ayuto PAS
ayuto PAS

Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010

Δημοσίευση από PasGiannina Δευ 12 Μαρ 2012 - 20:27

Παίξατε ωρέ και πόσο πήγε το ματς ?
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Δημοσίευση από kalamatianos5 Δευ 12 Μαρ 2012 - 20:42

0-0 ηρθαμε ουτε τωρα νικη στην εδρα μας μονο ισοπαλιες!!!
παιδια συγγνωμη για τα posts αλλα δεν παιζονται οι ανθρωποι μας ειχαν ζαλισει οτι θα...θα...θα..και τελικα πουθενα!!! τεσπα sorry και παλι

kalamatianos5

Αριθμός μηνυμάτων : 355
Registration date : 12/04/2009

Δημοσίευση από giorgos37 Δευ 12 Μαρ 2012 - 23:40

Χαχα, έρχομαι με φρεσκαδούρα!
70 άτομα (αριθμός πραγματικά απίστευτος) ξεκίνησαν για την Καλαμάτα, όντας σίγουροι ότι υπάρχει μπλόκο. Την απόφαση για την εκδρομή την πήραν μετά το τηλ. της αστυνομικής διεύθυνσης Καλαμάτας ότι θα την απαγορεύσει. 1 λεπτό πριν το τηλεφώνημα έλεγαν ότι δεν κατεβαίνουν.
Εσπασαν τα τηλέφωνα σε όλους τους συνδέσμους των όξω από δω και τελικά μαζεύτηκαν όλοι. Δηλαδή 70 δροσερά, λαχταριστά ανήλικα.
Πριν ξεκινήσουν, επιβεβαίωσαν τηλεφωνικά με άνθρωπό τους στην Καλαμάτα ότι το γήπεδο είναι αστακός και 99% θα τους γυρίσουν πίσω.

Τελικά τους γύρισαν κι άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα παντού για να πουν ότι ήταν μάγκες αλλά τους τη χάλασε η αστυνομία.
Και τότε κάνοντας τους υπολογισμούς τους, συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συναντηθούν τα πούλμαν τους με αυτά του Ιωνικού που θα επέστρεφαν την ίδια ώρα από Κορωπί. Κι εμείς, κάθε εβδομάδα όταν επιστρέφουμε από εκτός έδρας, περνάμε πάντα έξω από το γήπεδό τους. Είναι κανόνας.
Τους έλουσε κρύος ιδρώτας, γιατί πριν λίγες εβδομάδες τα προομπίπ επέστρεφαν από Ριζούπολη και οι Ιωνικοί από Ραφήνα και συναντήθηκαν έξω ακριβώς από τό κοτέτσι τους. Για να γλιτώσουν κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου (!!!) και η διοίκησή τους απειλούσε με μηνύσεις.
Δεν ήθελαν να πάθουν το ίδιο.
Αλλαξαν δρομολόγιο και τελικά γλίτωσαν τη συνάντηση για ένα 10λεπτο.

Καλαμάτα δεν θα τους δείτε ποτέ. Οπως δεν τους έχουν δει στο Μενίδι 3 χρόνια που άνοιξαν κόντρες. Οπως έχουμε να τους δούμε κι εμείς πάνω από 10 χρόνια στη Νεάπολη, που απέχει ένα τσιγάρο δρόμο.

Υ.Γ. Ωραίο το πανί στο βίντεο. Ελπίζω τα παιδιά που το κούναγαν να έπλυναν τα χέρια τους με μπενταντίν. Κάτι δικοί μας που δεν το έκαναν, έβγαλαν φουσκάλες με τους βρωμύλους

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από roni4 Δευ 12 Μαρ 2012 - 23:51

Πολεμικος ανταποκριτης εχεις γινει ρε θηριο...
Γουσταρω που κι εσεις δεν τα πατε καλα με κανεναν περα απο την παρτη σας..ειστε ωραιοι οι ιωνικαρηδες..
roni4
roni4

Αριθμός μηνυμάτων : 1094
Τόπος : Ηράκλειο
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από giorgos37 Τρι 13 Μαρ 2012 - 0:08

Τι να κάνω, αφού ο PG μου υπενθυμίζει με κομψό τρόπο ότι γέρασα πια! Για καμιά ανταπόκριση είμαι πλεόν!
Αγάπες δεν θέλουμε με κανέναν, σεβασμό έχουμε για πολλούς. Με τους Καλαματιανούς π.χ. Υπάρχουν μεταξύ μας παιχνίδια που έγιναν ομορφιές, είτε Καλαμάτα, είτε Νεάπολη. Κανείς δεν κλάφτηκε, ούτε έβγαλε ανακοίνωση "για ελάτε β' γύρο" γιατί και εμείς ξέραμε ότι θα έρθουν και αυτοί ότι θα πάμε. Ούτε τους απειλήσαμε ποτέ, ούτε μας απείλησαν. Σε όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια, ήρθανε, πήγαμε. Οταν στραβώνει, στραβώνει. Αν δεν στραβώσει, δεν στραβώνει. Ετσι είναι.

Τα δίποδα ανθρωπόμορφα υβρίδια είναι άλλο κόλπο. Λειτουργούν με τα πλήκτρα

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από mauri_thiella Τρι 13 Μαρ 2012 - 6:46

giorgos37 έγραψε:Τι να κάνω, αφού ο PG μου υπενθυμίζει με κομψό τρόπο ότι γέρασα πια! Για καμιά ανταπόκριση είμαι πλεόν!
Αγάπες δεν θέλουμε με κανέναν, σεβασμό έχουμε για πολλούς. Με τους Καλαματιανούς π.χ. Υπάρχουν μεταξύ μας παιχνίδια που έγιναν ομορφιές, είτε Καλαμάτα, είτε Νεάπολη. Κανείς δεν κλάφτηκε, ούτε έβγαλε ανακοίνωση "για ελάτε β' γύρο" γιατί και εμείς ξέραμε ότι θα έρθουν και αυτοί ότι θα πάμε. Ούτε τους απειλήσαμε ποτέ, ούτε μας απείλησαν. Σε όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια, ήρθανε, πήγαμε. Οταν στραβώνει, στραβώνει. Αν δεν στραβώσει, δεν στραβώνει. Ετσι είναι.

Τα δίποδα ανθρωπόμορφα υβρίδια είναι άλλο κόλπο. Λειτουργούν με τα πλήκτρα

απο ομορφιες αλλο τιποτα... https://www.youtube.com/watch?v=bXYDqVLTr1Y&feature=related :lolll: :lolll:
η πλακα με τους κορυδαλλιωτες ειναι οτι τα κανουν πλακακια και με τους πυργιοτοαιγαλεωτες...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από citysquad G.12 Τρι 13 Μαρ 2012 - 10:14

Τι άλλο θα διαβάσουμε στο beta.....
citysquad G.12
citysquad G.12

Αριθμός μηνυμάτων : 216
Τόπος : ΑΙΓΑΛΕΩ
Ομάδα : Αιγάλεω
Registration date : 04/12/2009

Δημοσίευση από PasGiannina Τρι 13 Μαρ 2012 - 10:18

Ρε τι τραβάμε..... :lolll:
Ευτυχώς δεν έχουμε εδώ μέσα άτομα από την Προοδευτική, αλλιώς θα είχαμε ομορφιές......και θα τρέχαμε κάποιοι..... Very Happy

Φίλε giorgos37, περνάνε τα ρημάδια ρε γαμώτο......είτε μας αρέσει, είτε όχι.....και δεν στο υπενθυμίζω εγώ, εσύ τα γράφεις στο προφίλ σου. Exclamation
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Δημοσίευση από veteranos-6- Τρι 13 Μαρ 2012 - 10:56

veteranos-6-
veteranos-6-

Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα : Διαγόρας
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010

Δημοσίευση από PAS Τρι 13 Μαρ 2012 - 13:04

Γουστάρω πολύ να διαβάζω ποστ του Γιώργου
και του Παλιού εδώ μέσα.

Είναι ωραίοι και δυτικάρες.Γιατί ως γνωστόν αν κάτι έχει μείνει
από την Αθήνα,αυτό είναι τα δυτικά προάστια.

Από κει και πέρα έχω κάλους φίλους στον κόσμο του Ιωνικού
έχω δει και κάποια ματς μέσα από το πέταλο τους και πραγματικά
έχει φάση η ιστορία με την Προοδευτική.

Μια Προοδευτική πάντως που για να τα λέμε όλα,εγώ σαν πιτσιρικάς
την θυμάμαι με αρκετό κόσμο στο γήπεδο της.Τώρα δεν ξέρω τι προέλευσης
ήτανε δαύτοι αλλά υπήρχαν.

Θα χε γέλιο πάντως να είχαμε και κάναν no gate εδώ να μας τα πει
όπως θα είχε γέλιο αν είχαμε και κάναν της Νίκης Βόλου για να
τα πει με τους Ολυμπιακούς που τους υπεραγαπάνε.

ΥΓ Στην Λαοδικείας γατάκια κουμάντο κανουν οι Γιαννιώτες. Very Happy

PAS
PAS

Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Registration date : 11/03/2009

Δημοσίευση από mauri_thiella Τρι 13 Μαρ 2012 - 14:09

τελος παντων... τα μπλοκα τα εφτιξαν μονοι τους και μονοι τους επεσαν πανω. δευτερα περνανε τηλεφωνο την αστυνομια ζητοντας προστασια και ρουφιανεβοντας καταστασεις... μιν ξεχναμε οτι στον πρωτο γυρο μας απειλουσε η αστυνομια οτι αμα βγαλουμε πανο τις προοδευτικης στο γηπεδο θα εχουμε συλληψεις(!). και αυτο πολλες μερες πριν αναιβουμε... και ενω και εκει η αστυνομια ειχε τοσες πληροφοριες εμεις δεν την πηραμε τηλεφωνο και πηγαμε εκει με 1 περιπολικο που μαλιστα δεν μας αφησε να παμε απο λαμπρακη και μας εβαλε απο μεσα με το ετσι θελω απειλοντας τον οδηγο.... η αστυνομια τα μπλοκα τα εκανε στις 2 το μεσημερι... ειχαν χρονο να εχουν ερθει... ακομα και μεσο σπαρτης που δεν εναι και καμια σπουδαια ταλαιπωρια .... το 30αρι βαν δεν το βρηκε η αστυνομια... μιπως χαθηκε στο δρομο?
η μαγκια τους φτανει στα στενακια γυρο απο το γηπεδο τους... και υπαρχουν αλλα τοσα που το στομα απλα δεν πρεπει να τα πει. γιατι μπλεκονται κιαλλα πραγματα...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από bulldogs1991 Τρι 13 Μαρ 2012 - 14:32

οταν ξεκινας να πας μια μεγαλης αποστασεως εκδρομη κ οταν παιζεις 15:00 τι ωρα ξεκινας να φυγεις???9 ?? 10 το πολυ?οι κυριοι ξεκινησαν κοντα στις 11....γιατι?ισως γιατι κατα βαθως ξερανε οτι θα γυρισουν πισω?και απλως θελανε να κανουν το κομματι τους κ τη μαγκια οτι ερχομαστε αλλα δεν μας αφησανε?100 ατομα ξεκινησανε με 2 λεωφορεια (το ενα διωρωφο)και ενα βανακι 30 θεσεων..90-100 ατομα για 160 που χοραγαν αν γεμιζαν..

bulldogs1991

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 30/11/2011

Δημοσίευση από mauri_thiella Τετ 14 Μαρ 2012 - 9:16

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P6hTibDjf7o

Ασπροχωμα 1 το μεσημερι :3ylo: :3ylo: :3ylo:
1 απο τα μπλοκα...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από KALAMATA OLE Κυρ 18 Μαρ 2012 - 23:51

Μεγαλη νικη,μπραβο στην ομαδα,δεν τελειωσαμε ρεεεεεεεεε.Εναν προπονητη θελαμε τον βρηκαμε αν και βρεθηκαμε να χανουμε ,ανακαμψαμε και κερδισαμε.
Προλαβαινουμε ρεεεεεεεεε, οσοι ειμασταν ριζουπολη το ευχαριστηθηκαμε.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
KALAMATA OLE
KALAMATA OLE

Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ομάδα : KALAMATA
Registration date : 12/01/2009

Δημοσίευση από mauri_thiella Δευ 19 Μαρ 2012 - 2:10

για να δουμε... σημαντικη νικη! ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια
μερικες προοκοκοτες αναμεσα στους "οπαδους" του απολλωνα...
πεταξαν για αλλη μια φορα απο μακρια και πανω απο μια γεφυρα(!)
μερικες πετρουλες-φωτοβολιδες... οταν τους επιστραφηκαν απο τους λιγοστους μεμονομενους καλαματιανους ειχαν ιδη φυγει...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από kalamatianos5 Δευ 19 Μαρ 2012 - 21:13

Μπραβο στην Θυελλαρα μας για την νικη πολυ παθος απο τα παιδια επιτελους προπονητης στο παγκο συνεχιζουμε και οπου βγει εμεις το μονο που θελουμε ειναι να βλεπουμε τετοιο παθος και ψυχη απο ολους !!!
Οσο για τις προοκοκοτες για μια αλλη φορα απεδειξαν ποσο κοτες ειναι και ποσο δικιο εχουν οι Ιωνικοι...αλλα μαυτους καποτε καπου θα τα ξαναπουμε!!!!

kalamatianos5

Αριθμός μηνυμάτων : 355
Registration date : 12/04/2009

Δημοσίευση από geo Τρι 20 Μαρ 2012 - 10:45

geo

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ομάδα : ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
Registration date : 03/06/2009

Δημοσίευση από assos Τρι 20 Μαρ 2012 - 20:10

μεγαλο διπλο και με Ζακυνθο για να εχει σημασια αυτη η μεγαλη νικη.Στη Γλυφαδα μετα θα το παρει ο κοσμος το παιχνιδι...
assos
assos

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 06/09/2009

Δημοσίευση από mauri_thiella Πεμ 29 Μαρ 2012 - 3:57

ΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ! ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από mauri_thiella Πεμ 29 Μαρ 2012 - 4:04

1 Πανγυφτιακος 13 25
2 Απόλλων 12 23
3 Ζάκυνθος 13 20
4 Καλαμάτα 13 19
5 Γλυφάδα 13 18
6 Προοδευτική 12 15
7 Χανιά 13 15
8 Ρούβας 12 15
9 Ηλυσιακός 13 14
10 ΠΑΟ Ρουφ 13 12
11 Αστ. Μαγούλας 13 10
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από mauri_thiella Πεμ 29 Μαρ 2012 - 4:38

Οι δηλώσεις από την Καλαμάτα

Γιώργος Μπένος (τεχνικός Καλαμάτας): «Το μεγάλο όνομα της Μαύρης Θύελλας, η πολύ βαριά της φανέλα, η τεράστια ιστορία της και το φιλότιμο των παικτών μας, χαλύβδωσαν την ομάδα μας και καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι όταν μείναμε , άδικα και πολύ αυστηρά μέσα στο γήπεδό μας, με 10 παίκτες, τόσο νωρίς μας μάλιστα και έτσι κατακτήσαμε δίκαια την νίκη. Ήμασταν βέβαια καλύτεροι από το πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλές φάσεις σε όλο τον αγώνα και έτσι πήραμε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, κάτι που ξέρουμε όλοι πως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, ειδικά στην Β’ και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σιγά σιγά, είμαι σίγουρος πως θα γυρίσει και ο κόσμος μας στο γήπεδο. Ο μεγάλος κόσμος της Μαύρης Θύελλας γνωρίζει από ποδόσφαιρο, έχει δει δεκαετίες τώρα την ομάδα του στην Α’ και στην Β’ Εθνική και δεν συμβιβάζετε με την μετριότητα, την μιζέρια. Θέλει διάρκεια προκειμένου να πειστεί για να επιστρέψει. Δεν τον αδικούμε λοιπόν τον κόσμο μας. Είμαστε σίγουροι πως θα τον πείσουμε και σιγά – σιγά θα έρθει και να γεμίσει ξανά τις εξέδρες μας.

Στόχος είναι πάντα η παραμονή μας στην κατηγορία. Σε 3 ματς από την ημέρα που ήρθα στην Μαύρη Θύελλα πήραμε 7 βαθμούς. Αν συνεχίσουμε έτσι ίσως θα μπορούμε να πούμε πως πάμε και για κάτι καλύτερο. Σιγά- σιγά, θέλει διάρκεια είπαμε και σταθερότητα. Μακάρι σε 25 μέρες που θα παίξουμε πάλι εδώ μέσα να έχει γίνει ακόμη καλύτερος ο αγωνιστικός μας χώρος. Δεν είναι τώρα η Μαύρη Θύελλα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο, της ντροπής όπως το είχαμε πει, ούτε φυσικά σε τέτοιες κατηγορίες. Θα ήθελα όμως και περισσότερο σεβασμό και αντίθετα λιγότερη αυστηρότητα από τους διαιτητές προς την Μαύρη Θύελλα».

Βασίλης Μπεγέτης (παίκτης Καλαμάτας): «Νικήσαμε δίκαια και θέλω να ευχαριστήσω για αυτό τον κόσμο μας. Νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και ως το τέλος και θα δούμε που θα φτάσουμε τελικά. Το γκολ μπορεί να το πέτυχα εγώ όμως ανήκει στην ουσία και αυτό στον κύριο Μπένο καθώς το δουλεύουμε πολύ και αυτό στις προπονήσεις. Θέλω να αφιερώσω την νίκη μας αυτή σε δύο πρώην συμπαίκτες μου, στον Πάμισο, στον Γιάννη και στον Αντώνη Καλογερόπουλο που έχασαν σήμερα τον αγαπημένο τους πατέρα, Νίκο».

Παναγιώτης Κυπαρίσσης (παίκτης Ζακύνθου): «Θεωρώ πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Όμως χάσαμε αν και αγωνιζόμασταν σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με 10 παίκτες. Θεωρώ πως μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καλαμάτα δεν της αρμόζει να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο ντροπιαστικό αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πολλά οικονομικά προβλήματα αλά σε μία χώρα της ζητιανιάς τι μπορούμε τώρα να λέμε και να μιλάμε για σωστό ποδόσφαιρο, όταν όλα τα άλλα πια είναι, τελούν υπό κατάρρευση».

«Βέλη» Ζακύνθου κατά Μπένου!

Την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε μετά τον αγώνα η διοίκηση της Ζακύνθου:

"Το ΔΣ του ΑΠΣ Ζάκυνθος διαμαρτύρεται έντονα για την "προστασία" της αστυνομικής δύναμης που παρείχε στους παίκτες και τον πάγκο της Ζακύνθου στο παιχνίδι της Καλαμάτας. Πέτρες, ξύλα και σίδερα εκσφενδονίζονταν από την εξέδρα προς τους ποδοσφαιριστές μπροστά στα μάτια των αστυνομικών (κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα) χωρίς αυτοί να αντιδρούν στο παραμικρό.

Από την επίσημη Καλαμάτα η Ζάκυνθος δεν έχει κανένα παράπονο απολύτως, όμως δε μπορεί να μη στηλιτεύσει τη συμπεριφορά του προπονητή της Μπένου, ο οποίος νομίζει ότι το ποδόσφαιρο αρχίζει και τελειώνει στην Καλαμάτα. Οι απειλές του τύπου: "εδώ είναι Καλαμάτα" ανήκουν σε άλλες εποχές και δεν έχουν καμία σχέση με τη Ζάκυνθο. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας μέσα στη Ζάκυνθο ηττήθηκε 2-0 και φύγαμε αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Συμπεριφορά, σαν αυτή του κ. Μπένου, προσβάλλει το φιλικό και αδελφικό σωματείο της Καλαμάτας. Δε θα επανέλθουμε ξανά στο συγκεκριμένο θέμα. Τέλος πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια παρά την ήττα μας στο διαιτητή Κ. Διώτη από την Αιτ/νία, ο οποίος παρά τη μηδαμινή βοήθεια από τους βοηθούς του, αυτός άγγιξε το τέλειο στην απόδοσή του".

«Να μάθουν να χάνουν»!

Διοικητικό στέλεχος της Καλαμάτας (δεν έγινε γνωστό το όνομά του) δήλωσε ως απάντηση στην ανακοίνωση της Ζακύνθου: «Ουδέν σχόλιον, ο κόσμος είδε και θα κρίνει από μόνος του. Καλό είναι όμως κάποιοι κύριοι να μάθουν και να χάνουν μέσα στο γήπεδο, όπου όλοι είδαμε ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα, ενώ και ο προπονητής μας ήταν σε όλα του άψογος...».

http://www.mikriliga.gr/portal/arthro.php?id=10769
mauri_thiella
mauri_thiella

Σελίδα 4 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή