Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ιωνικός - [διοικητικά-ανακοινώσεις]

+46
SmYrni
nikaia antipok
Φουσεκης
rangers3
Rossoblu
mauri_thiella
Σαντικαι4
veteranos-6-
panaigialeios1927
fotis gate12
ΝΙΚΟΣ333
zografou
rodfan
sadekg4
xnikos00
psixiatros
I
Sakis
kastigio
ayuto PAS
kokkiniotis3
maroussi14
El Paso
COOPER 14
iason
RWXAMHS
theotas1974
πάμμαχον
znick
IONIKOS
Παναγιώτης
regularpaul
Michael
ΑΡΡΩΣΤΟΣ_3
koridallos3
ionikos nikeas
amfithea3
PasGiannina
giorgos37
palios-4
mario4
sellos
Nikaia
rebels agia marina
titormos_nikaia_g6
Betafans
50 απαντήσεις

Σελίδα 10 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ιωνικός - [διοικητικά-ανακοινώσεις] - Σελίδα 10 Empty Απ: Ιωνικός - [διοικητικά-ανακοινώσεις]

Δημοσίευση από palios-4 Τετ 3 Ιουλ 2013 - 23:25

SmYrni έγραψε:Δεν ξέρω αν εχει σχολιαστεί αλλα ο ΣΠΑΝΟΣ δήλωσε οπαδός του ΙΩΝΙΚΟΥ στο μπάσκετ στην δημοσκόπηση του gazzetta........δεν εχει ξαναγίνει τέτοια ξεφτίλα ...στον Πανιώνιο θα τον κυνήγαγαν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/516873/mono-atromitos-kai-ionikos-toy-giannaki

Ε βεβαια το λαιφσταιλ στην πλατεια υπαγορευει να εχεις προεδρο βαζελο που να στελνει την ... γυναικα του μεσα στο γηπεδο να παρει την βρωμικη φανελα του Μανιατη να τη φορεσει και να χοροπηδαει σα ξεκωλο , που μολις τον ειχαν πουλησει στον γαβρο και ειχαν κονομησει.
Και τωρα ακομη να σκαει με τις ρουμανες στο γηπεδο και να πουλαει το προπονητικο σου κεντρο.
Ακουστε γατακια σας εχουμε στο προγραμμα , θα μας θυμαστε για πολλα χρονια.
Με τους φιλους μου τους Ιωνικους δεν εχω να σχολιασω, καλη επιτυχια στην ομαδα μας στην Γ εθνικη ευχομαι.
palios-4
palios-4

Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα : Ατρόμητος
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ιωνικός - [διοικητικά-ανακοινώσεις] - Σελίδα 10 Empty Απ: Ιωνικός - [διοικητικά-ανακοινώσεις]

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 0:50

palios-4 έγραψε:
Με τους φιλους μου τους Ιωνικους δεν εχω να σχολιασω, καλη επιτυχια στην ομαδα μας στην Γ εθνικη ευχομαι.
Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Εγώ είχα την εντύπωση ότι θα γινόσουν Ιωνικός μετά την μετακόμιση. Δεν πειράζει, καλοδεχούμενος κι από τώρα. Ετοιμάσου για διαρκείας. Και που 'σαι. Στον Ιωνικό φωνάζουμε όλοι, σε όλες τις θύρες. Δεν περιμένουμε από 30 άτομα σε μια γωνιά να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Κάνε γαργάρες να ετοιμάσεις φωνή καμπάνα για τον Σεπτέμβρη

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από palios-4 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 0:56

Oλα καλα θα πανε , με τη μιση ομαδα Ατρομητο μη φοβαστε τιποτα.
Αλλα ρε σεις παραγοντες rangers , ουτε ακαδημιες δεν ειχατε;
Ερχεται ο παπους και κανει παιδομαζωμα τα Ατρομητακια για να φτιαξει ακαδημιες ο Ιωνικος;
Δεν πειραζει εχουμε περισεμα , να παιζουν μπαλιτσα τα παιδια.
palios-4
palios-4

Δημοσίευση από kokkiniotis3 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 10:12

palios-4 έγραψε:Oλα καλα θα πανε , με τη μιση ομαδα Ατρομητο μη φοβαστε τιποτα.
Αλλα ρε σεις παραγοντες rangers , ουτε ακαδημιες δεν ειχατε;
Ερχεται ο παπους και κανει παιδομαζωμα τα Ατρομητακια για να φτιαξει ακαδημιες ο Ιωνικος;
Δεν πειραζει εχουμε περισεμα , να παιζουν μπαλιτσα τα παιδια.

και δω ανημερωτος ρε παλαιε....τελικα μου φιαχνεις την μερα ρε μπαγασα! λαθος δικο μου που ωρες-ωρες σε παιρνω στα σοβαρα...!

παντως ξεκινα γαργαρες γιατι σε 2-3 χρονακια θα τραγουδας ΝΙΚΑΙΑ ΟΛΕ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΝΑΡΓΙΛΕ..!
θελω φωνη καλη παιχταρα μου>! και σε παρακαλω να προσεχετε τις εγκαταστασεις στο ιλιον! η συντηρηση να ειναι ανταξια της δυναμικης του ΙΩΝΙΚΟΥ!

α! στειλε χαιρετισματα στους RANGERS που δουλευουν χρονια στο κοκκινιωτικο μαγαζι μας! και να αγορασετε και διαρκειας(οχι παλι τσαμπε απ τον παχατουριδη) , θελω το ταμειο να ειναι με θετικο προσιμο!
kokkiniotis3
kokkiniotis3

Αριθμός μηνυμάτων : 683
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑΡΑ!
Registration date : 30/12/2008

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 12:44

Οι ακαδημίες μας βγαίνουν 3 χρόνια πρωταθλήτριες, από projunior έως εφήβων και από πέρυσι έχουν προωθηθεί 8-9 πρώην έφηβοι στην πρώτη ομάδα. Την πρωταθλήτρια.
Και για τα πάρε - δώσε με το παραμάγαζό μας είσαι ελαφρώς ανενημέρωτος, τόσο για τις συμφωνίες και τους αριθμούς, όσο και για τις μικρές γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται να σου πω τίποτε, θα πρέπει να αρκεστείς σε αυτά που ξέρεις και σε αυτά που νομίζεις ότι ξέρεις.

Πάντως, τώρα με την καινούργια σου ιδιότητα ως φίλαθλος του Ιωνικού, πρέπει να θυμηθείς τα νιάτα σου. Πώς να κρεμιέσαι στα κάγκελα χωρίς να χτυπάς την κνήμη, πώς να φωνάζεις χωρίς να μένεις βραχνιασμένος 1 εβδομάδα, κλπ κλπ.

giorgos37

Δημοσίευση από rangers3 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 14:13

Οσο και να προσπαθεις ρε παλιε οτι και να λες χειροτερα τα κανεις....πας να το παιξεις εξυπνος και ολο πετας ασυναρτησιες..δεν ξερω αν ειναι η ζεστη η το αγχος που σε κανει να φερεσε ετσι αλλα πρεπει να σοβαρευτεις λιγο και να προσεχεις τι λες,,,λογο ηλικιας και μονο(αν ισχυει δλδ) δεν θελω να σε συγχησω και αλλο φιλε μου μην εχω και τυψεις μετα!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!

rangers3

Αριθμός μηνυμάτων : 139
Τόπος : neapoli
Ομάδα : rangers club since 1989
Registration date : 08/06/2010

Δημοσίευση από Dekatrias Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 14:41

Ας βάλω λίγο λάδι στη φωτιά ποστάροντας την τελευταία απάντηση αυτής της σελίδας.
''Α ρε ΓΣΠΑΡΑ που κατάντησες να παίζεις στην ίδια κατηγορία με τον ιωνικό νικαίας...''
http://www.betafans.net/t1112p180-topic

Dekatrias

Αριθμός μηνυμάτων : 632
Ομάδα : Βύζας
Registration date : 09/04/2013

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 16:31

Καλό! Είναι αυτό που λέμε, έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο...
οκ, κάποια στιγμή ανακάλυψαν το μπασκετάκι και στο περιστέρι. κι από ενόργανη το γύρισαν στην πορτοκαλί μπάλα. Μην το παραχέζουμε όμως! Είναι δυνατόν η μύγα να το παίξει αετός; Η σκατόμυγα ακόμη κι αν κάτσει για λίγο σε καμιά τούρτα, στα σκατά θα γυρίσει.

giorgos37

Δημοσίευση από kokkiniotis3 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 23:02

ενταξει....εδω γελα και καθε πικραμενος....
ειναι σαν να συγκρινεις την ιστορια της ελλαδας με της ζιμπαμπουεBasketball 

αγαπητοι φιλοι! δειτε τα περιστερακια με συμπαθεια! ξερεις τι ειναι να νομιζεις οτι απο ευκιλια εγινες σκατο; μεγαλη υποθεση!

παντως τα παιχνιδια θα εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον διοτι ο γιωργος σπανος -δηλωμενος ΙΩΝΙΚΟΣ-θα υποστηριξει την ομαδα της καρδιας του!:gelio: :gelio: affraid 
kokkiniotis3
kokkiniotis3

Αριθμός μηνυμάτων : 683
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑΡΑ!
Registration date : 30/12/2008

Δημοσίευση από palios-4 Πεμ 4 Ιουλ 2013 - 23:09

Να δεις οταν παιξεις με τον ΑΟ Περιστεριου τι ενδιαφερον παιχνιδι που θα γινει.
Μ αυτον παιξανε και οι φιλοι σου οι αιγαλιωτες και τους εμεινε αξεχαστο.
palios-4
palios-4

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:13

Εδώ ήρθαμε στο Περιστέρι σε παιχνίδι με τον Ατρόμητο, χωρίς αστυνομία και σας στείλαμε να κάνετε ουρά στο ΙΚΑ Περιστερίου και σας και τα πράσινα φιλαράκια σας, λες να έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτόν τον ΑΟ πως το είπες; Προσέξτε τι εύχεστε. Αν πηγαίνει καλά η ομάδα, βλέπω την κεφαλή της πορείας να είναι στη χωράφα και το τέλος της πορείας στη Γιαννιτσών στο γήπεδο του Ατρόμητου. Δεν είναι και δύσκολο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgos37 στις Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:18, 2 φορές συνολικά

giorgos37

Δημοσίευση από palios-4 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:17

Πως με το να πετατε πετρες, οπως τοτε κρυμενοι πισω απο τους θαμνους στη Λαμπρακη;
Ο ΑΟ Περιστεριου ειναι ζορικη ομαδα.
palios-4
palios-4

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:19

Δεν ξέρω αν είναι ζόρικη, εγώ ξέρω ότι εκείνη τη μέρα ολόκληρο το περιστέρι θα μοιάζει με έρημη πόλη. Πόρτες κ παράθυρα κλειστά, στους δρόμους δεν θα βολτάρουν ούτε οι γάτες. Εδώ είμαστε κ θα δούμε ποιος πρόβλεψε σωστά

giorgos37

Δημοσίευση από palios-4 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:26

Τωρα που πατε να ξαναμαζεψετε κοσμο μετα απο 20 χρονια μην κοψετε το γηπεδο στα νεα παιδια.
palios-4
palios-4

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:35

Μπα, ψοφάνε για τέτοια. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μαζέψετε μπόλικους αγανακτισμένους που θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω, γιατί αλλιώς βλέπω να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος θα προλάβει να τσιμπήσει μεζέ

giorgos37

Δημοσίευση από palios-4 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:37

Μ αυτους που ψοφανε για τετοια παλι μιαμιση κερκιδα θα γεμιζετε στο γηπεδο σας και θα βγαζετε φωτογραφιες και αλλες 4 κερκιδες κλειστες.
palios-4
palios-4

Δημοσίευση από Σαντικαι4 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:41

50 χρονων ανθρωποι και μαλωνετε,αντι να στε στο καφενειο να παιρνετε ματι τα Ρωσσιδακια και να παιζετε κανα χαρτι μου μαθατε και τα ιντερνετ..;D

Σαντικαι4

Αριθμός μηνυμάτων : 758
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 20/09/2012

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:47

Και μισή κερκίδα να γεμίζουμε, πάλι αρκετή είναι για να κανονίζουμε τις δουλειές που πρέπει. Πάντως πέστε στον δήμαρχό σας να φτιάξει καμιά εξτρά λυόμενη στο γήπεδο του ΑΟ τέτοιου για να μας χωρέσει. Κορόιδα ήταν στη Ραφήνα που το έκαναν κ κονόμησαν 2 χρονιές;

Κοστάκη έτσι όπως γράφεις το 50 θα νομίζει κανείς ότι είμαστε γέροι. Οταν με το καλό έρθεις σε αυτή την ηλικία θα δεις την ομορφιά της ζωής και τα λάθη που έκανες μικρός. Π.χ., ένας 20άρης νομίζει ότι @αμά, μετά καταλαβαίνει ότι απλά κουνιόταν Very Happy

giorgos37

Δημοσίευση από Σαντικαι4 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:52

Ειμαι 19..31 χρονια στα αυτια..Αρα ειστε γεροι..
Παλιος,Μπαρμπας,Μιχαλης Φρ,Κοκκινιωτης,εσυ..
Μπηκα εδω μεσα 16 χρονων και εγινα ολοκληρος αντρας,περνανε τα χρονια..

Σαντικαι4

Δημοσίευση από nikaia antipok Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:54

πραγματικα γεροντακο στο παιχνιδι μεταξυ μασ ειμασταν 120 και με 10 καπνογονα και 20 πετρεσ λακισατε οι μισοι φετοσ θα ειμαστε οι 120 συν καποιουσ ακομα και να μην ξεχνασ οτι και 50 να ειμαστε δεν κανουμε ποτε πισω.15 χρονια ακολουθω αυτη την ομαδα ποτε μα ποτε σε εκτοσ που προκληθηκαμε δεν καναμε πισω.εγω παντωσ θα εχω καμερα.γραφε τωρα που μπορεισ γεροντοχουλιγκαν.

nikaia antipok

Αριθμός μηνυμάτων : 62
Registration date : 19/02/2013

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:55

Εγώ πάλι μπήκα 37 κι είμαι ακόμα 37. Αν δεν το πιστεύεις, δες το nick μου

giorgos37

Δημοσίευση από Σαντικαι4 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 0:56

giorgos37 έγραψε:Εγώ πάλι μπήκα 37 κι είμαι ακόμα 37. Αν δεν το πιστεύεις, δες το nick μου

καλα κι εγω αμα προσθεσω τα 4αρια απο ολα τα νικνειμ μου ειμαστε σογκαιροι..

Σαντικαι4

Δημοσίευση από SmYrni Παρ 5 Ιουλ 2013 - 9:08

Φίλε Παλιέ
Οι πάνθηρες οταν χρειάστηκε παίξανε τα κεφαλιά τους κορόνα γράμματα κατα και του Τσακίρη και του Ψωμιάδη και του Μπέου αλλά και κατά των οπαδων του ΠΟΚ...για αυτο η περιοχή μας, ειναι το μονο μέρος της Αθήνας που δεν κανουν κουμάντο οι βαζελόγαβροι. Μόνο η ιδέα να φτιάξει σύνδεσμο κάποιος απο αυτούς ειναι αιτία πολέμου.
SmYrni
SmYrni

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ομάδα : Πλατανιάς
Registration date : 30/10/2009

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 12:48

Εχει και στον Πειραιά το μόνο μέρος, Νίκαια

giorgos37

Δημοσίευση από titormos_nikaia_g6 Παρ 5 Ιουλ 2013 - 16:32

SmYrni έγραψε:Φίλε Παλιέ
Οι πάνθηρες οταν χρειάστηκε παίξανε τα κεφαλιά τους κορόνα γράμματα κατα και του Τσακίρη και του Ψωμιάδη και του Μπέου αλλά και κατά των οπαδων του ΠΟΚ...για αυτο η περιοχή μας, ειναι το μονο μέρος της Αθήνας που δεν κανουν κουμάντο οι βαζελόγαβροι. Μόνο η ιδέα να φτιάξει σύνδεσμο κάποιος απο αυτούς ειναι αιτία πολέμου.

Ν.Σμύρνη δεν υπάρχει στεγασμένος σύνδεσμος ΠΟΚ;
titormos_nikaia_g6
titormos_nikaia_g6

Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010

Σελίδα 10 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα