ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ
Ολοι στο Αιγάλεω πιπιλάνε τη καραμέλα ότι περιμένουν τη μεταγγραφική περίοδο για να ενισχύσουν την ομάδα και τότε θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας...Μου φαίνεται ότι και οι διοικούντες και ο προπονητής έχουν επαναπαυτεί στη προοπτική των μεταγγραφών. Για μένα όμως το ρόστερ της ομάδας δεν έχει αξιοποιηθεί σωστά. Νομίζω ότι θα μπορούσε ο προπονητής να ανακατέψει λίγο τη τράπουλα να πειραματιστεί και λίγο.
Καταρχήν είναι απαράδεκτη η μη χρησιμοποίηση του βραζιλιάνου Λόπεζ στη βασική ενδεκάδα. Ενας παίχτης που με το που ακουμπάει τη μπάλα βλέπεις ότι ξέρει αρκετη παραπάνω μπάλα από τους υπόλοιπους. Μετά μόνιμα ξεχασμένος στο πάγκο είναι ο Αργεντινός Λούκας Τρέχο που έχει παίξει superleague με τον Ατρόμητο και βοήθησε πολύ τον Εθνικό Αστέρα να σωθεί πέρυσι. Δεν είναι κανας φοβερός παίχτης αλλά ετσι όπως είμαστε τώρα νομίζω από το Τσιρογιάννη μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Επίσης το παληκαράκι ο Βελέτης που πέρυσι που η ομάδα ήταν Ηλυσιακός ήταν βασικός και αναντικατάστατος και κλήθηκε και στην εθνική Νέων φέτος είναι στα αζήτητα και παίζει ο άμπαλος Φρίμποργκ. Ακόμα στα ματς με Εθνικό, Κερκυρα και Παναιτωλικό είχε παίξει δεξί μπακ ο Ματζουράκης και ήταν αξιοπρεπέστατος. Από τότε παίζει μόνιμα ο Παυλίδης και η απόδοση του είναι κάτω του μετρίου. Και υπάρχει και ο Στεφανής στο ρόστερ. Άκόμα και το σύστημα 4-5-1 δεν αποδίδει καθόλου. Πιστεύω ένα 3-6-1 ή 3-5-2 με τις αδυναμίες που έχει η ομάδα θα ήταν καλύτερο...Δε ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι προπονητές στις προπονήσεις αλλά εφόσον η ομάδα δε σταυρώνει νίκη θα πρέπει να δοκιμάσουν και κάτι άλλο. Στη τελική να έχουν προσπαθήσει...
Καταρχήν είναι απαράδεκτη η μη χρησιμοποίηση του βραζιλιάνου Λόπεζ στη βασική ενδεκάδα. Ενας παίχτης που με το που ακουμπάει τη μπάλα βλέπεις ότι ξέρει αρκετη παραπάνω μπάλα από τους υπόλοιπους. Μετά μόνιμα ξεχασμένος στο πάγκο είναι ο Αργεντινός Λούκας Τρέχο που έχει παίξει superleague με τον Ατρόμητο και βοήθησε πολύ τον Εθνικό Αστέρα να σωθεί πέρυσι. Δεν είναι κανας φοβερός παίχτης αλλά ετσι όπως είμαστε τώρα νομίζω από το Τσιρογιάννη μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Επίσης το παληκαράκι ο Βελέτης που πέρυσι που η ομάδα ήταν Ηλυσιακός ήταν βασικός και αναντικατάστατος και κλήθηκε και στην εθνική Νέων φέτος είναι στα αζήτητα και παίζει ο άμπαλος Φρίμποργκ. Ακόμα στα ματς με Εθνικό, Κερκυρα και Παναιτωλικό είχε παίξει δεξί μπακ ο Ματζουράκης και ήταν αξιοπρεπέστατος. Από τότε παίζει μόνιμα ο Παυλίδης και η απόδοση του είναι κάτω του μετρίου. Και υπάρχει και ο Στεφανής στο ρόστερ. Άκόμα και το σύστημα 4-5-1 δεν αποδίδει καθόλου. Πιστεύω ένα 3-6-1 ή 3-5-2 με τις αδυναμίες που έχει η ομάδα θα ήταν καλύτερο...Δε ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι προπονητές στις προπονήσεις αλλά εφόσον η ομάδα δε σταυρώνει νίκη θα πρέπει να δοκιμάσουν και κάτι άλλο. Στη τελική να έχουν προσπαθήσει...
kallithea12- Αριθμός μηνυμάτων : 242
Τόπος : Καλλιθέα
Ομάδα :
Registration date : 19/10/2009
Απ: ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ
Προς Καλλιθεα . Αυτα που λες εχεις δικιο για ορισμενα προσωπα .ως προς την αποδοση καποιων παικτων .Το προβλημα ειναι ομως οι σχεσεις τον ξενων παικτων με τους ελληνες .Αυτους που ανεφερες, στη προπονηση ΛΟΠΕΖ,ΤΡΕΧΟ, και ο ΒΑΣΙ, δεν μαρκαρουν ποτε, με αποτελεσμα να τρεχουν και να μην φτανουν οι ελληνες,και να διμιουργουνται εντασεις μεταξη τους.Οσο για τους ελληνες που αναφερες που δεν παιζουν τι ναπω ισως καπιοι πιο ψηλα στην διοικηση ξερουν καλυτερα τρομαρατους.
nikos- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Τόπος : Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : Αιγαλεω απο σποντα.
Registration date : 21/09/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης