Κουτί Παραπόνων
+93
morfi
Spyrpoul Pinezas
EUANDROSIPEIROS7
miazwipierikos
$tef-Pierikos
leon4idas
grafitas14
Rossoblu
Mitsos14
RED_LION-5-
proedrini
apaixtos
gkoysgkoynis87
ΝΙΚΟΣ 14
ELAFARAAS
iraklio4
snakes41986
kodeG6
Elafoulis
Nem 4
Spyrpoul14
Galletti-7-
Giovanni10
ofi athens
kontoblaxos
titormos_nikaia_g6
paranoia_trikala
LikeMe
cobra-4
brewster
DIAGORAS-ULTRAS-6
ionikaulas3revolution
Centaur
rodos-4-
κεμπαπ-δοξαρα
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
MPS
omilitissa
duhan
palios-4
kostas4
DIAGORAS--6
FANAT
nikos-aystriakos
agriniofan
Nikaia
ITVOL
savas-pane
coldlife
mozart
Stef-Pierikos
Kotsos_ACAB
Wolfang
monoDOXA!!!
remali
Falco
nik.18
mike12
Serraios-5-
elena6agrinio
rebels agia marina
grafikos
ILIOS9_ANTI-POK
MAciVOL
panetos6
iason
zarkaoui6
πάμμαχον
eddy
rinokeros-OFARA
ederson
vour
leone14
Michael
katakoyzinos1973
Κρόνιος
Pierikos1961
Fredericks -5-
mario4
_KALOGREZA
aoktshs777
Gas
SiDiS GATE -5-
warrior-6
giorgos37
sellos
psixiatros
rodfan
PasGiannina
zaxos4snakes
Blue - Warriors
Betafans
97 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 41
Σελίδα 7 από 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Απ: Κουτί Παραπόνων
ΝΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
rebels agia marina- Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
Φίλε rebels agia marina, όντως είναι έτσι όπως ο φίλος zaxos παραπάνω είπε.
Τα warns είναι προειδοποιήσεις.....για λεπτομέρειες ρίξε μία ματιά στους κανόνες του forum και θα καταλάβεις.
Αnyway, επειδή διαγράφηκε το post σου, επίσης επειδή δεν υπήρξαν ποινές στους λοιπούς φίλους της κουβέντας, σου επιστρέφεται το επιβληθέν warn και τώρα η μπάρα είναι με πιο πολύ πράσινο όπως διαπίστωσες..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Από σένα εξαρτάται φίλε μου το πόσο πράσινο θα υπάρχει....(αν και δεν μου αρέσει καθόλου το χρώμα....) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Τα warns είναι προειδοποιήσεις.....για λεπτομέρειες ρίξε μία ματιά στους κανόνες του forum και θα καταλάβεις.
Αnyway, επειδή διαγράφηκε το post σου, επίσης επειδή δεν υπήρξαν ποινές στους λοιπούς φίλους της κουβέντας, σου επιστρέφεται το επιβληθέν warn και τώρα η μπάρα είναι με πιο πολύ πράσινο όπως διαπίστωσες..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Από σένα εξαρτάται φίλε μου το πόσο πράσινο θα υπάρχει....(αν και δεν μου αρέσει καθόλου το χρώμα....) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
από ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ
απάντηση
δεν έβρισε,αλλα το ποστ του είχε συμμετοχη σε εναν διαλογο που δεν υπάρχει πλεον και θα ήταν ξεκάρφωτο,δεν θα ειχε νόημα ενα ποστ στο άσχετο
Υ.Γ για τον ίδιο λογο σβηστηκαν και αλλα 2-3
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΣΕΛΛΟΣ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
απάντηση
δεν έβρισε,αλλα το ποστ του είχε συμμετοχη σε εναν διαλογο που δεν υπάρχει πλεον και θα ήταν ξεκάρφωτο,δεν θα ειχε νόημα ενα ποστ στο άσχετο
Υ.Γ για τον ίδιο λογο σβηστηκαν και αλλα 2-3
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
βετα καλο θα ηταν να αλλαξεις το προγραμμα των αγωνων απ το πορταλ
αν μπορεις και προλαβενεις καντο γιατι εχει μεινει ακομα στην προηγουμενη αγωνιστικη
αν μπορεις και προλαβενεις καντο γιατι εχει μεινει ακομα στην προηγουμενη αγωνιστικη
vour- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2300
Τόπος : Στο νησί των φαιάκων
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Registration date : 11/02/2009
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΜΕ QUOTE H EDIT ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ COPY PASTE... ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕDIT KAI TO QUOTE ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Οταν κανεις νεο ποστ η quote απο την γραμμη των εργαλειων πατα το τελευταιο κουμπι ωστε να σου εμφανιζει τα tags. Ειναι ενα κουμπι που εχει ενα μεγαλο Α και ενα μικρο.
μην κανει κανενας προς τα κατω στο 2ο γυρο.... θα γαμηθειτε αναλογως...... εδω ειμαστε και θα χρειαζεστε βαθμους...! γαμω τους μπραβους τους μπατσους την ηλιουπολη και ολη την ΠΟΥΤΑΝΑ την ΑΘΗΝΑ..... Υ.Γ red bull εισαι ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ......τιποτα αλλο... Υ.Γ παμμαχον τσουζει ακομα το ελληνικο ρε..?αντε ρε βλακα..... και τελος μην ξεχνιομαστε μουνακια μπραβοι τελευταια αγωνιστικη ΤΑ ΛΕΜΕ.... |
το ποστ τα λεει ολα...............ζητω οι γαμιαδες του πληκτρολογιου f2+F3+delete
τι θα γινει θα τον διαγραψετε ή θα τον αφηνετε να βριζει?
Πατα το θαυμαστικο που εχει πανω απο τα ποστ "!". αυτην την στιγμη σαν chatbox ειναι το φορουμ, εννοωντας την συχνωτητα αποσοτλης μυνηματων.
betabfams ασε να ξερουμε εμεις που το χρησιμοποιουμε το chat box
στην πραξη.εχει αλλη χαρη οπως και να το κανεις.ε macivol? :lol:
στην πραξη.εχει αλλη χαρη οπως και να το κανεις.ε macivol? :lol:
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
πάμμαχον έγραψε:τι θα γινει θα τον διαγραψετε ή θα τον αφηνετε να βριζει?
Το θέμα τακτοποιήθηκε όπως έπρεπε.
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
επειδη τα αγωνιστικα περνανε σε 2η μοιρα να πω δυο λογια για αυτα που διαβασα χθες και επαθα την πλακα μου για το μισος που βγαζουν καποιοι.
βρεθηκε ενας ανθρωπος που ειχε την πολυ ομορφη ιδεα να δημιουργησει ενα φορουμ διαφορετικο απο τα αλλα οπου θα μπορουσαν να γραφουν οπαδοι πολλων ομαδων με σκοπο να τους φερει πιο κοντα.
να συζητουν, να ανταλλασουν αποψεις για θεματα αγωνιστικα αλλα και οπαδικα, να αναλυουν τους αγωνες και γενικα να βγαζουν προς τα εξω τα προβληματα που απασχολουν τις ομαδες της β εθνικης των ομαδων τους......
και εσεις δεν κανετε τιποτε αλλο απο το να το καταστρεφετε...
να χαλατε οτι πιο ομορφο εχει δημιουργηθει κατα την προσωπικη μου αποψη
απο φορουμ β εθνικης.
γιατι???
δεν σας αρεσει που υπαρχει αυτο το μερος?
δεν σας αρεσει που σας δινεται η ευκαιρια να μιλησετε με καποιους που βρισκονται 100-200-500 χιλιομετρα μακρια και ισως να μην ειχατε ποτε την ευκαιρια να μιλησετε αλλιως?
δεν σας αρεσει που μιλατε με ανθρωπους που εχουν κοινα οπαδικα πιστευω
(π.χ εναντια στο ποκ)?
ειναι και αυτοι σαν εσας.
υποστηριζουν ομαδες που λιγο πολυ εχουν στερηθει διακρισεις, τιτλους,
μεγαλα παιχνιδια ευρωπαικα και μη.
ειναι ιδιοι με σας απλα η καρδια τους εχει διαφορετικο χρωμα.
κοκκινο,ασπρο,μαυρο,κιτρινο,μπλε,πρασινο....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
βρεθηκε ενας ανθρωπος που ειχε την πολυ ομορφη ιδεα να δημιουργησει ενα φορουμ διαφορετικο απο τα αλλα οπου θα μπορουσαν να γραφουν οπαδοι πολλων ομαδων με σκοπο να τους φερει πιο κοντα.
να συζητουν, να ανταλλασουν αποψεις για θεματα αγωνιστικα αλλα και οπαδικα, να αναλυουν τους αγωνες και γενικα να βγαζουν προς τα εξω τα προβληματα που απασχολουν τις ομαδες της β εθνικης των ομαδων τους......
και εσεις δεν κανετε τιποτε αλλο απο το να το καταστρεφετε...
να χαλατε οτι πιο ομορφο εχει δημιουργηθει κατα την προσωπικη μου αποψη
απο φορουμ β εθνικης.
γιατι???
δεν σας αρεσει που υπαρχει αυτο το μερος?
δεν σας αρεσει που σας δινεται η ευκαιρια να μιλησετε με καποιους που βρισκονται 100-200-500 χιλιομετρα μακρια και ισως να μην ειχατε ποτε την ευκαιρια να μιλησετε αλλιως?
δεν σας αρεσει που μιλατε με ανθρωπους που εχουν κοινα οπαδικα πιστευω
(π.χ εναντια στο ποκ)?
ειναι και αυτοι σαν εσας.
υποστηριζουν ομαδες που λιγο πολυ εχουν στερηθει διακρισεις, τιτλους,
μεγαλα παιχνιδια ευρωπαικα και μη.
ειναι ιδιοι με σας απλα η καρδια τους εχει διαφορετικο χρωμα.
κοκκινο,ασπρο,μαυρο,κιτρινο,μπλε,πρασινο....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
elena6agrinio- Αριθμός μηνυμάτων : 260
Τόπος : Αγία Τριάδα - Αγρίνιο
Ομάδα :
Registration date : 04/07/2009
Σωστή. Κάθε λίγο και λιγάκι ban-warn-χαμός επειδή ορισμένοι αρχίζουν τα γ@μωσταυρίδια εν ριπή οφθαλμού. Όταν καταλάβετε ότι για κάθε επαρχιακή ομάδα, το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτοί που μένουν στην ίδια πόλη και σηκώνουν πανιά με 7,13,21,3,4κτλ, και όχι οι άλλες επαρχιακές ομάδες, θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά. Και αν βλέπετε κάποιον να γράφει προκλητικά, εσείς μπορείτε να του απαντήσετε σε πιο ήπιο τόνο. Γιατί αν με τα γ@μωσταυρίδια καταλήγουμε στο μπαν, γράφοντας με επιχειρήματα και με έξυπνη καζούρα μπορείς να εκφράσεις τη γνώμη σου αναίμακτα. Άλλο η καζούρα και άλλο το βρισίδι.
Serraios-5-- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
πεστα Χρυσόστομε....
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Χρυσόστομη είναι φίλε μου iason και την λένε elena!
Όντως elena, έτσι ακριβώς είναι!
Χθες βράδυ και παρά την μεγάλη στεναχώρια που είχα από την άδικη ήττα της ομάδος μου με σφάξιμο διαιτητικό όπου σύμφωνα και με τους τηλεοπτικούς αστέρες (τρομάρα τους) καθηγητές διαιτησίας και λοιπούς, φάκηκε πως στον χθεσινό αγώνα (για ακόμη μία φορά) ακυρώθηκε λάθος ένα γκολ και δεν δώθηκε ένα πέναλτυ, εγώ κάθησα πολλές ώρες στο betafans.net για να διαβάσω τους φίλους μου που τους νοιώθω δικούς μου ανθρώπους, ίδιους με μένα ακριβώς με πάρα πολλά κοινά σημεία όπως και η elena παραπάνω εγραψε, με διαφορά μόνο τα χρώματα των ρούχων που φοράμε....
Αντί να χαρώ και να μάθω κάτι το ευχάριστο, έπαθα με λίγα λόγια την πλάκα μου....ολικός λεκτικός και εκφραστικός εκτροχιασμός από ορισμένους ευτυχώς ελάχιστους....
Ο μόνος παρών υπεύθυνος συντονιστής ο mario4 λόγω των αγώνων ομάδων των λοιπών υπευθύνων, τον οποίο φαντάζομαι πως θα τα είδε όλα.....!
Και ως υπεύθυνος moderator κι εγώ άρχισα τις ομορφιές με τα μπλε αστεράκια και στο τέλος (τα ξημερώματα δηλαδή) στην υποχρέωση βάση καθηκόντων (ναι, τέτοια τα θεωρώ πλέον), αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες του forum, να προβώ στην οριστική διαγραφή τριών μελών και ενός άλλου στην ποινή banned για μια βδομάδα.....ωραία πράματα δηλαδή....αλλά και αναγκαστικά αντίθετα σε αυτά που εδώ μέσα οι περισσότεροι ελπίζουμε, ευχώμαστε και επιθυμούμε....
Τέλος πάντων, δεν θα το τραβήξω πολύ για να μην γράψω πολλά γιατί μάλλον μεγάλα κείμενα δεν διαβάζονται, τουλάχιστον από αυτούς που θέλω...παρά θα ξανατονίσω για πολλοστή φορά τον σκοπό του forum μας και την επιδίωξή του.
Ο παρών χώρος λοιπόν betafans, είναι ο δικός μας χώρος αυτός των οπαδών όπου σκοπός και επιδίωξη είναι μέσω των σωστών συζητήσεων, αλλά και των συναντήσεων σαν κι αυτές που κάναμε και που θα κάνουμε, να έρθουμε κοντά ο ένας με τον άλλο και να περνάμε καλά τόσο στα γήπεδα, όσο και έξω από αυτά, χωρίς όλα αυτά τα άσχημα που βλέπουμε κάθε ποδοσφαιρική ημέρα όπως επεισόδια, τραυματισμοί, συλλήψεις, δικαστήρια και φυλακίσεις....
ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...!
Αυτά τα λίγα και να τελειώσω τονίζοντας για μία ακόμη φορά πως το forum μας δεν είναι χώρος αντιπαλοτήτων, αντιπαραθέσεων, κοντρών, τσακωμών, προκλήσεων, προσβολών και ύβρεων.....τίποτε απ`όλα αυτά φίλοι μου, παρά μόνο πράματα που τείνουν προς τον σκοπό και την επιδίωξη του...
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!
Χρυσόστομη είναι φίλε μου iason και την λένε elena!
Όντως elena, έτσι ακριβώς είναι!
Χθες βράδυ και παρά την μεγάλη στεναχώρια που είχα από την άδικη ήττα της ομάδος μου με σφάξιμο διαιτητικό όπου σύμφωνα και με τους τηλεοπτικούς αστέρες (τρομάρα τους) καθηγητές διαιτησίας και λοιπούς, φάκηκε πως στον χθεσινό αγώνα (για ακόμη μία φορά) ακυρώθηκε λάθος ένα γκολ και δεν δώθηκε ένα πέναλτυ, εγώ κάθησα πολλές ώρες στο betafans.net για να διαβάσω τους φίλους μου που τους νοιώθω δικούς μου ανθρώπους, ίδιους με μένα ακριβώς με πάρα πολλά κοινά σημεία όπως και η elena παραπάνω εγραψε, με διαφορά μόνο τα χρώματα των ρούχων που φοράμε....
Αντί να χαρώ και να μάθω κάτι το ευχάριστο, έπαθα με λίγα λόγια την πλάκα μου....ολικός λεκτικός και εκφραστικός εκτροχιασμός από ορισμένους ευτυχώς ελάχιστους....
Ο μόνος παρών υπεύθυνος συντονιστής ο mario4 λόγω των αγώνων ομάδων των λοιπών υπευθύνων, τον οποίο φαντάζομαι πως θα τα είδε όλα.....!
Και ως υπεύθυνος moderator κι εγώ άρχισα τις ομορφιές με τα μπλε αστεράκια και στο τέλος (τα ξημερώματα δηλαδή) στην υποχρέωση βάση καθηκόντων (ναι, τέτοια τα θεωρώ πλέον), αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες του forum, να προβώ στην οριστική διαγραφή τριών μελών και ενός άλλου στην ποινή banned για μια βδομάδα.....ωραία πράματα δηλαδή....αλλά και αναγκαστικά αντίθετα σε αυτά που εδώ μέσα οι περισσότεροι ελπίζουμε, ευχώμαστε και επιθυμούμε....
Τέλος πάντων, δεν θα το τραβήξω πολύ για να μην γράψω πολλά γιατί μάλλον μεγάλα κείμενα δεν διαβάζονται, τουλάχιστον από αυτούς που θέλω...παρά θα ξανατονίσω για πολλοστή φορά τον σκοπό του forum μας και την επιδίωξή του.
Ο παρών χώρος λοιπόν betafans, είναι ο δικός μας χώρος αυτός των οπαδών όπου σκοπός και επιδίωξη είναι μέσω των σωστών συζητήσεων, αλλά και των συναντήσεων σαν κι αυτές που κάναμε και που θα κάνουμε, να έρθουμε κοντά ο ένας με τον άλλο και να περνάμε καλά τόσο στα γήπεδα, όσο και έξω από αυτά, χωρίς όλα αυτά τα άσχημα που βλέπουμε κάθε ποδοσφαιρική ημέρα όπως επεισόδια, τραυματισμοί, συλλήψεις, δικαστήρια και φυλακίσεις....
ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...!
Αυτά τα λίγα και να τελειώσω τονίζοντας για μία ακόμη φορά πως το forum μας δεν είναι χώρος αντιπαλοτήτων, αντιπαραθέσεων, κοντρών, τσακωμών, προκλήσεων, προσβολών και ύβρεων.....τίποτε απ`όλα αυτά φίλοι μου, παρά μόνο πράματα που τείνουν προς τον σκοπό και την επιδίωξη του...
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
Φιλε μου ευγε....τιποτα αλλο....
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
Αρχίζουμε και ξεφεύγουμε μου φαίνεται...
Θέλω να μάθω από ποιον (έχω μια υποψία) και ΓΙΑΤΙ διεγράφει ένα ποστ μου στο "Πιερικός - Κέρκυρα"
Ηταν ένα smilie που γελούσε... ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ. Το Ξαναπόσταρα γιατί δεν ήταν κάτι κακό. Θέλω όμως να μάθω γιατί διεγράφει και από ποιον.
Θέλω να μάθω από ποιον (έχω μια υποψία) και ΓΙΑΤΙ διεγράφει ένα ποστ μου στο "Πιερικός - Κέρκυρα"
Ηταν ένα smilie που γελούσε... ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ. Το Ξαναπόσταρα γιατί δεν ήταν κάτι κακό. Θέλω όμως να μάθω γιατί διεγράφει και από ποιον.
Εντάξει διεγράφει για δεύτερη φορά...
Παρακαλώ τον admin να λάβει τα μέτρα του...
Αυτούσιο το ποστ που διεγράφει:
ΕΛΕΟΣ πραγματικά...
Παρακαλώ τον admin να λάβει τα μέτρα του...
Αυτούσιο το ποστ που διεγράφει:
Κρόνιος έγραψε:όχιederson έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΕΛΕΟΣ πραγματικά...
5. Η συμμετοχή στις συζητήσεις του forum γίνεται με βασική κατεύθυνση τον σεβασμό προς τη γνώμη των υπόλοιπων συμμετεχόντων και τη διατήρηση της ποιότητας και της ομαλότητας στις συζητήσεις (σε αντίθετη περίπτωση, ο Administrator και οι Moderators θα προβαίνουν σε επεξεργασία / διαγραφή των posts και εφαρμογή του Ποινολογίου, όπου απαιτείται). Ως εκ τούτου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι παρακάτω ενέργειες:
...
- Chat μεταξύ των μελών. Η προσωπική συζήτηση μεταξύ δύο μελών που δεν αφορά το υπόλοιπο forum και θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέσω ΡΜ ή ChatBox λογίζεται ως chat. Επίσης, η συγγραφή σχολίων της μορφής "μπράβο", "συγχαρητήρια", "ευχαριστώ", "+1" κλπ ή σχoλίων που περιέχουν αποκλειστικά ή επί το πλείστον emoticons λογίζεται επίσης ως chat.
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
αρκετες φορες υπαρχει ενα τοπικ και εμφανιζεται το ονομα που εχει γραψει καποιος και οταν μπενω να διαβασω δεν μου βγαζει τη εχει γραψει αυτος και τα υπολοιπα παιδια...
για να δω τη γραφουν πρεπει να μπω στο προφιλ τους και να κοιταω αυτα που εχουν δημοσιευση....
για ποιο λογο....;;;
για να δω τη γραφουν πρεπει να μπω στο προφιλ τους και να κοιταω αυτα που εχουν δημοσιευση....
για ποιο λογο....;;;
mike12- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Τόπος : αιγαλεω
Ομάδα :
Registration date : 17/10/2009
Δεν θα σου βάλω ρε ούτε ένα warn, έτσι για να στη σπάσω...ederson έγραψε:Εντάξει καταλάβαμε...Κρίμα την ηλικία σου
Συνέχισε, καλά τα πας...
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
ρε παιδια αφησατε το τοπικ και πιασατε το κουτι παραπονων
ελεος ρε παιδι
ρε κρονιε μην δινεις σημασια,και εσυ ωρε εντερσον αστονε
υπαρχει και ο αντμιν οποιος αυτα τα κοιταει...αμα εκανε κατι λαθος θα του το πει
ελεος ρε παιδι
ρε κρονιε μην δινεις σημασια,και εσυ ωρε εντερσον αστονε
υπαρχει και ο αντμιν οποιος αυτα τα κοιταει...αμα εκανε κατι λαθος θα του το πει
vour- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2300
Τόπος : Στο νησί των φαιάκων
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Registration date : 11/02/2009
Εχει δικιο ο εντερσον,τι εγινε που εβαλε το ανθρωπακι που γελαει.Συνεχεια γινονται αυτα εδω μεσα.
Καλα τωρα δεν θα μαλωσουμε για το οτι διαγραφη ενα ποστ με ενα emoticon. Βασικα αυτος ο κανονας υπαρχει ωστε να μην καταντησει chatbox το forum. Δηλαδη να γραφονται μονο σχολια, αποψεις κοκ στις καταλληλες ενοτητες χωρις σε αυτες να γινετε ειτε συζητηση προσωπικου επιπεδου, ειτε συζητηση που μπορει να γινει στο chatbox.
Κρόνιος έγραψε:5. Η συμμετοχή στις συζητήσεις του forum γίνεται με βασική κατεύθυνση τον σεβασμό προς τη γνώμη των υπόλοιπων συμμετεχόντων και τη διατήρηση της ποιότητας και της ομαλότητας στις συζητήσεις (σε αντίθετη περίπτωση, ο Administrator και οι Moderators θα προβαίνουν σε επεξεργασία / διαγραφή των posts και εφαρμογή του Ποινολογίου, όπου απαιτείται). Ως εκ τούτου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι παρακάτω ενέργειες:
Κρόνιος έγραψε:Μιλάνε τα τσιράκια των τριών εξυγιαντών τώρα.
Καλογιάννης, Μπέος και περούκας...
Μου φτάνει η γνώμη των ουδετέρων, των ομιλιτών για παράδειγμα.
Η δικιά σας δεν έχει βαρύτητα, πως να το κάνουμε...
Δάσκαλε που δίδασκες... Νομίζω ότι με μια πιο ψύχραιμη ματιά θα συμφωνήσεις και εσύ ότι η σημερινή δεν ήταν από τις πιο εύστοχες παρεμβάσεις σου...
Falco- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΟ ΒΟΛΟΣ!
Registration date : 04/11/2009
Σελίδα 7 από 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Σελίδα 7 από 41
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης