[Παλιες Φωτογραφιες]
+3
Pierikos1961
PasGiannina
mauri_thiella
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: [Παλιες Φωτογραφιες]
Μπράβο mauri_thiella, αυτά είναι!
Τι μας θυμίζεις ρε φίλε.....!!!!!
Πέρασέ τες στο topic των φωτογραφιών.
Νομίζω είναι καλύτερα εκεί.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
PasGiannina έγραψε:Μπράβο mauri_thiella, αυτά είναι!
ωραιες εποχες!
μπα τις γουσταρω στο τοπικ μας!
αν μπορεις ομως καντε μου sticky
και θελω να μου φερεις και τις αλλες φωτο.
και να γινουν και αυτες sticky! ευχαριστω
Μόνο ωραίες εποχές φίλε μου????????????
Νομίζω πως είναι ανεπανάληπτες, τουλάχιστον για τον κόσμο της Καλαμάτας, όπως και όλων των τότε ομάδων, επαρχιακών και μη...!!!!
Όσο για το sticky, sorry αλλά από αυτά δεν κατέχω πράμα....ας το κάνει κάποιος άλλος moderator......
Νομίζω πως είναι ανεπανάληπτες, τουλάχιστον για τον κόσμο της Καλαμάτας, όπως και όλων των τότε ομάδων, επαρχιακών και μη...!!!!
Όσο για το sticky, sorry αλλά από αυτά δεν κατέχω πράμα....ας το κάνει κάποιος άλλος moderator......
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Έτοιμο...
Ποιές άλλες φωτογραφίες θέλεις ;και θελω να μου φερεις και τις αλλες φωτο.
και να γινουν και αυτες sticky!
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
Pierikos1961 έγραψε:Έτοιμο...Ποιές άλλες φωτογραφίες θέλεις ;και θελω να μου φερεις και τις αλλες φωτο.
και να γινουν και αυτες sticky!
αυτες που ειναι στην κατηγορια φωτογραφιες.
ευχαριστω!
ο μακαρίτης ο Τσιμάνγκα δεν είναι ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής στην πρώτη φωτό ?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1992-93 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.8000 ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΙΣΚΑ ΟΙ ΤΑΡΑΤΣΕΣ
gatonegro- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ομάδα :
Registration date : 07/11/2008
Μονο οι αναμνησεις μας εμειναν απο αυτα τα μεγαλεια!!!!πολυ καλη δουλεια μπραβο..
giannis southern- Αριθμός μηνυμάτων : 27
Τόπος : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ομάδα :
Registration date : 06/11/2008
Τι μας θύμισες ρε mauri_thiella !!!!
Τέταρτη φωτογραφία καθιστός τέρμα δεξιά ο Παύλος Παπαϊωάννου γέννημα θρέμμα της ομάδας μας της Ρόδου με Θητεία και στην ΑΕΚ αλλά και με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος !!!!
Από τα σημαντικότερα ταλέντα που έβγαλέ το νησί μαζί με τον Σκαρτάδο μιας και αυτοί οι δύο είχαν την τιμή να χρηστούν και διεθνείς !!!!
Τέταρτη φωτογραφία καθιστός τέρμα δεξιά ο Παύλος Παπαϊωάννου γέννημα θρέμμα της ομάδας μας της Ρόδου με Θητεία και στην ΑΕΚ αλλά και με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος !!!!
Από τα σημαντικότερα ταλέντα που έβγαλέ το νησί μαζί με τον Σκαρτάδο μιας και αυτοί οι δύο είχαν την τιμή να χρηστούν και διεθνείς !!!!
ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΣ (2-1 ΤΕΛΙΚΟ). ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000- 11.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ... ΕΡΕ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.... ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ.ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1992-93 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.8000 ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΙΣΚΑ ΟΙ ΤΑΡΑΤΣΕΣ.
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΚΡΙΝΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑSakis έγραψε:ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΣ (2-1 ΤΕΛΙΚΟ). ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000- 11.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ... ΕΡΕ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.... ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ.ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1992-93 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.8000 ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΙΣΚΑ ΟΙ ΤΑΡΑΤΣΕΣ.
gatonegro- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ομάδα :
Registration date : 07/11/2008
ωραίος ο φίλος..... για την ιστορία τα δικά μας τα είχαν βάλει ένας Αλβανός ο Μπονιάκο και ο Φώτης.... και τα δύο γκόλ ήταν για όσκαρ.....απίθανα γκολ, τα θυμάμαι σαν χθες. Εκείνη τη χρονία ανέβηκε η Καλλιθέα και ο πουσταράς ο Σαλευρής ρίχνοντας εμάς σε ένα ματς που έχει μείνει στην ιστορία για τα τρομερά επεισόδια και για το απίστευτο σφάξιμο που φάγαμε από τον διαιτητή Κατσικογιάννη. Ξηλώθηκε η λεωφόρος εκείνη την ημέρα και είναι θαύμα που δεν είχαμε νεκρούς....
Και βέβαια είχε ανέβει πανάξια η Καλαμάτα σε τριπλή ισοβαθμία με εθν. αστέρα, πανηλειακό. Το αστείο είναι οτι ο Ηλυσιακός υποβιβάστηκε έχοντας 7 εκτός έδρας νίκες και μάλιστα επί όλων των πρωτοπόρων μεταξύ τους και η Καλαμάτα. Άλλωστε εκείνη τη χρονιά ήταν φαβορί για άνοδο, αλλά μας έστησαν στον τοίχο με αλλεπάληλα στησίματα τα κοράκια και μας υποβίβασαν με το έτσι θέλω με άνωθεν πράσινη εντολή.
Και βέβαια είχε ανέβει πανάξια η Καλαμάτα σε τριπλή ισοβαθμία με εθν. αστέρα, πανηλειακό. Το αστείο είναι οτι ο Ηλυσιακός υποβιβάστηκε έχοντας 7 εκτός έδρας νίκες και μάλιστα επί όλων των πρωτοπόρων μεταξύ τους και η Καλαμάτα. Άλλωστε εκείνη τη χρονιά ήταν φαβορί για άνοδο, αλλά μας έστησαν στον τοίχο με αλλεπάληλα στησίματα τα κοράκια και μας υποβίβασαν με το έτσι θέλω με άνωθεν πράσινη εντολή.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
» ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ
» ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - παλιές φωτος
» Φωτογραφίες ομάδας απο 1927 εως σήμερα
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ
» ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - παλιές φωτος
» Φωτογραφίες ομάδας απο 1927 εως σήμερα
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
Σελίδα 1 από 2