Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

[6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10]

+28
Κρόνιος
black-storm
titor6
nikos-aystriakos
BadBoyG4
aoktshs777
KALAMATA OLE
Michael
komitis
Pierikos1961
pit1918
zaxos4snakes
mario4
PasGiannina
gourou1980
animals4
kalamatianos5
Black Eagles G4
Gas
GLORY 4
burgos
SONICPUNK 4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
MovoMAYPH
HORHE
thyellara-5
monoDOXA!!!
mauri_thiella
32 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

[6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10] - Σελίδα 3 Empty Απ: [6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10]

Δημοσίευση από nikos-aystriakos Σαβ 24 Οκτ 2009 - 10:19

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΛΕΙΠΑΝ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ(5 ΒΑΣΙΚΟΙ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩ ΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..

φιλε δοξα ή τιποτα αλλος κοσμος κατω απο το αυλακι
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΛΠ)
nikos-aystriakos
nikos-aystriakos

Αριθμός μηνυμάτων : 612
Τόπος : Βόλος
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 26/02/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10] - Σελίδα 3 Empty Απ: [6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10]

Δημοσίευση από BadBoyG4 Σαβ 24 Οκτ 2009 - 10:22

ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ... ΠΑΝΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΟΛΙΟΤΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ... ΠΑΝΤΟΣ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ...
BadBoyG4
BadBoyG4

Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009

Δημοσίευση από mario4 Σαβ 24 Οκτ 2009 - 10:25

nikos-aystriakos έγραψε:..αλλος κοσμος κατω απο το αυλακι..
άλλος κόσμος πάνω από τη Μήλο.. :P
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : [6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10] - Σελίδα 3 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 12:07

ειχατε μαζι και 30 ατομα απο τους νεους...
εε αμα τους μετρας και αυτους για εκδρομης ενταξη!

δεν μπορω να καταλαβω κατι! οταν εσεις λετε καλη φιλοξενια
εννοειται οτι ο αλλος θα αναιβει στο καγκελο ...
και εγω θα κανω τι??? τον μαλακα???
αυτη την φιλοξενια οχι ρε μαγκες δεν θα την εχετε ποτε...
ή ειμαστε 300 ή ειμαστε 10.000!

και μια παρακληση στους mod να προστατεψουν 1 φορα το
τοπικ της καλαματας.
mauri_thiella
mauri_thiella

Αριθμός μηνυμάτων : 2747
Τόπος : Καλαματα
Ομάδα : Καλαμάτα
Ομάδα : η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ
Registration date : 05/11/2008

http://www.bulldogs-kalamata.com

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 12:25

Μπένος: "Πολύ σημαντική η νίκη μας"

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Γιώργος Μπένος μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Δόξα Δράμας και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μίλησε στον Sentra 103,3 για όλα όσα αφορούν τον σύλλογο το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη πρώτη νίκη της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα:
"Σαφέστατα είναι μια νίκη που θα μας δώσει ώθηση βαθμολογική και ψυχολογική. Στα τρία παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουμε τη πρώτη μας νίκη και στις λεπτομέρειες τη χάναμε. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα (σ.σ Δόξα Δράμας) που στήθηκε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο".

Για το αν είναι η Καλαμάτα φαβορί για τον υποβιβασμό:
"Πέρσι η Καλαμάτα φιλολογικά και όχι αγωνιστικά ήταν το φαβορί για να αποχαιρετίσει τη κατηγορία. Απέδειξε το αντίθετο κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Φέτος έχουμε αντικειμενικές δυσκολίες. Αυτή η ομάδα χτίστηκε και έγιναν οι μεταγραφές μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Για τη φετινή Καλαμάτα:
"Είμαι 45 μέρες με αυτή την ομάδα και αντιμετωπίσαμε ισχυρούς αντιπάλους. Η Β' Εθνική είναι ενισχυμένη πολύ σε σχέση με πέρσι, ζώντας τις δυο χρονιές με την ίδια ομάδα.. Όλες οι ομάδες έχουν επανδρωθεί με εξαιρετικό υλικό. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν μεγάλο προπονητικό όγκο αλλά και φιλικά παιχνίδια.. Πρέπει να πάρουμε και τη ψυχολογία και τα αποτελέσματα γιατί τα αποτελέσματα μετράνε καλώς ή κακώς. Η Καλαμάτα έπαιξε με τη πλάτη στο τοίχο και πέρσι. Χαμογελάμε σήμερα γιατί η δουλειά σ' αυτή την ομάδα αποδίδει. Η ομάδα εξελίσσεται μέσα από το παιχνίδι. Θα ζούμε πάντα με το άγχος του αποτελέσματος και το καθεστώς της πίεσης. Ξέρετε το ποδόσφαιρο δεν είναι τι παίζαμε, αλλά το τι παίζουμε τώρα. Δείξαμε ένα δείγμα γραφής σήμερα και είμαι ικανοποιημένος. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήμασταν καλοί στα υπόλοιπα παιχνίδια αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με το Διαγόρα στη Ρόδο. Από εκεί και πέρα κοιτάξαμε όλα τα παιχνίδια κατάφατσα έχοντας μπροστά μας αντικειμενικές δυσκολίες έχοντας αρχίσει μόλις 40 μέρες προετοιμασία και απέναντι σε πολύ πιο ισχυρές ομάδες φέτος".

Για τις δυσκολίες στα οικονομικά της Καλαμάτας:
"Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό το καθεστώς . Ελπίζω να λυθούν τα οικονομικά και ευελπιστώ να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε σε πιο σταθερή οικονομική κατάσταση".

www.contra.gr
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 12:45

Εσπασε το... ρόδι η Καλαμάτα!

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καλαμάτα, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Δόξας Δράμας στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο νεαρός επιθετικός Ηλιόπουλος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του Γιώργου Μπένου.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Δόξα Δράμας, η οποία επέβαλε το ρυθμό της. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.

Στην επανάληψη, η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να συνδυάσει την ανωτερότητά της με την ουσία μιας και στο 57' άνοιξε το σκορ. Ο Σκαρλάτος επιχείρησε σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Ηλιόπουλος αφού στόπαρε, εξαπέλυσε δυνατό δεξί βολέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Καρατζιοβαλή.

H Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο Ηλιόπουλος και πάλι έπειτα από σέντρα του Σκαρλάτου, με έξυπνο πλασέ διαμόρφωσε -στο 77'- το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Μπαλτιμάς, Ψυχογιόπουλος (68' Μανιάτης), Ηλιόπουλος, Σκαρλάτος, Παπουτσής, Λουιζίνιο (38' Καμινιώτης), Καλαγκάνης, Τόσκας, Ετέροβιτς (61' Αθανασόπουλος), Πουρτουλίδης, Τάσιτς.
Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Καρατζιοβαλής, Μαρκόφσκι (54' Παρμαξίδης), Χ. Μουρατίδης, Πακάλτσης, Τσουκαλάς (62' Φαν Ες), Γκονζάλες, Λ. Μουρατίδης, Πινδώνης, Αγγος, Γαλακτερός, Τσιμπλίδης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου χίλιοι οπαδοί εκ των οποίων πενήντα ήταν εκδρομείς από τη Δράμα. Λίγο μετά το δεύτερο γκολ της Καλαμάτας, σημειώθηκε ένταση ανάμεσά τους και η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από πέντε λεπτά και αφού χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Κώστας Βασιλακάκης (προπ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ): «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας για τη νίκη της. Πιστεύω ότι εμείς το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο που δημιουργήσαμε τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε ένα γκολ για να αλλάξει η τύχη του αγώνα. Απεναντίας η ομάδα της Καλαμάτας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί και από κει και μετά δεν αντιδράσαμε καθόλου σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έβλεπα ότι αυτή η ομάδα δεν είναι ομάδα της Δόξα Δράμας, λες και μας είχανε υπνωτίσει, χωρίς να αντιδράσουμε καθόλου με πάρα πολλά λάθη τις γραμμές μας πόλεις σκοπιές με το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να βρεθούμε και σαν φυσικό επακόλουθο πίστη και το δεύτερο γκολ από την ομάδα της Καλαμάτας και εκεί τελείωσε παιχνίδι. Ίσως το δεύτερο ημίχρονο ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει ως τώρα και είναι κάτι το ανεξήγητο κι εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που μας προβληματίσει πάρα πολύ γιατί είμαστε στην αρχή της χρονιάς ακόμη να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να κοιτάξουμε να συνέλθουμε και να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν προηγουμένως. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με τέτοια εμφάνιση. Εκείνο που έχουμε του δράσεων χρόνο εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε να δουλέψουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Δεν κερδίσαμε ούτε μια μονομαχία, πηγαίναμε δεύτεροι και τρίτοι στην μπάλα, είχαμε σκορπίσει σαν ομάδα και η ομάδα της Καλαμάτας μας βρήκε ευάλωτους πολλές φορές και μας δημιούργησε προβλήματα. Δεν υποτιμήσαμε την Καλαμάτα, που μπορεί να έχει τα προβλήματά της, αλλά από κει και πέρα είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι προς τιμήν της. Ξέραμε ότι η Καλαμάτα δεν είχε νίκη στην στην έδρα της και θα επιδιώκει με κάθε τρόπο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.»

Γιώργος Μπένος (προπ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ): «Ήταν ένα παιχνίδι κομβικό για εμάς, και ήταν ένα παιχνίδι εντός έδρας όπως τα άλλα παιχνίδια που είχαμε φτάσει κοντά στη νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Όμως σήμερα τους θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Πήγαμε στα αποδυτήρια με 0-0 και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε τις προσωπικές μονομαχίες και βγήκαμε μπροστά. Μειώσαμε τις αποστάσεις στις γραμμές και κατ' επέκταση τα λάθη μας, με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και να φτάνουμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που μας έλειπε στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχήσαμε να κάνουμε και το δεύτερο γκολ, το θέλαμε το παιχνίδι και κατορθώσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν είχαμε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά η ψυχολογία δεν ένα πράγμα που πωλείται στα φαρμακεία και αγοράζετεαι και μπορεί να πάρει ο καθένας. Κάθε ποδοσφαιριστής μέσα από τις μονομαχίες κερδίζει ψυχολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο στενά σαν ομάδα, με πιο μικρές αποστάσεις και δείξαμε το χαρακτήρα που έπρεπε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τα παιδιά για αυτή την προσπάθεια που κάνουν εδώ και σαράντα πέντε μέρες που είναι μαζί μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που παρά τις αντίξοες συνθήκες (Παρασκευή και εργάσιμη ώρα) παραβρέθηκε στο γήπεδο να στηρίξει αυτή την ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας. Θα κοιτάξουμε να πάμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα δύο επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης την Τρίτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, το οποίο είναι ένα παιχνίδι που για μας δεν είναι στόχος. Μετά τις μέρες που απομένουν θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στις Σέρρες. Ευχαριστώ τον κόσμο και τα παιδιά που σε ένα ακόμα κομβικό παιχνίδι, έδειξαν τον χαρακτήρα τους, κατέθεσαν την ψυχή τους και σιγά-σιγά η νοοτροπία τους «μπαίνει» και στα καινούργια παιδιά. Είχα πει στις προηγούμενες συνεντεύξεις τύπου ότι θέλουμε υπομονή και επιμονή. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε και επιμονή και υπομονή. Αυτή είναι μια νίκη ψυχολογίας που την θέλαμε πάρα πολύ. Μετά από 45 μέρες προετοιμασίας η ομάδα της Καλαμάτας δεν είναι έτοιμη να παίξει με μια εντεκάδα, τέσσερα παιχνίδια σε δέκα μέρες. Τα κομβικά παιχνίδια τα κερδίζουν οι ομάδες που τα θέλουν πιο πολύ και ειδικά στην δεύτερη εθνική κατηγορία ιστορικά αυτό αποδεικνύεται πολύ συχνά».

Χαράλαμπος Μπουρατίδης (παίκτης Δόξας Δράμας) «Να ευχηθώ συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας και στον Γιώργο Μπένο και είμαι σύμφωνος με όσα είπε ο προπονητής μου. Θέλω να σταθώ σε δύο σημεία: Πρώτον, πιστεύω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ήμασταν επιπόλαιοι σε όσες φάσεις είχαμε δημιουργήσει, πράγμα που δεν επιτρέπεται για μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και δεύτερον, όλοι έχουμε δικαίωμα στην ήττα, αλλά η ήττα πρέπει να έρχεται μέσα από μια προσπάθεια, από μια αγωνιστικότητα την οποία όμως εμείς στο β� μέρος την ξεχάσαμε. Όλοι οι παίκτες, αφού μιλάω εκ μέρους όλων, αναλογιζόμαστε τις ευθύνες που έχουμε και θέλουμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας, που μας ακολούθησαν και σήμερα μέχρι εδώ και δεν θέλουμε να τους χάσουμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά την εβδομάδα που μας έρχεται, για να εμφανιστούμε δυνατοί στο ματς με τον Ιωνικό».

Βασίλης Αθανασόπουλος (παίκτης Καλαμάτας): «Το σημερινό παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε σαν έναν τελικό. Ξέραμε ότι αν δεν παίρναμε τη νίκη θα βρισκόμασταν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, καταφέραμε όμως και το πήραμε και κοιτάμε τη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, παρόλο το εργάσιμο της ημέρας που ήταν μαζί μας και πιστεύουμε σε ανάλογες νίκες. Εύχομαι στην ομάδα της Δόξας Δράμας καλή συνέχεια».

www.novasports.gr
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 24 Οκτ 2009 - 13:52

ΟΚ ΔΕΚΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ''ΒΛΗΜΑΤΑ'' ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΛΥΨΗ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ...(ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ).ΒΡΙΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΙΑ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 13:55

εγω μαζι σου! αλλα οταν ο αλλος ειναι στην αλλη ακρη του γηπεδου
δεν μπορει να ξερει τι εγινε! ετσι γινονται οι φασαριες!

κανα νεο απο τον δικο σας που πηγε στο νοσοκομειο εχετε?? αυτο εχει σημασια
τα αλλα τελειωσαν!
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 13:56

[6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10] - Σελίδα 3 Httpwwweleftherianews

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 14:03

[6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10] - Σελίδα 3 10628113826517863312874

και ο σκορερ των 2 γκολ!

Κωστας Ηλιοπουλος! 19 ετων! μπραβο!
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 24 Οκτ 2009 - 14:07

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από mario4 Σαβ 24 Οκτ 2009 - 14:17

mauri_thiella έγραψε:και μια παρακληση στους mod να προστατεψουν 1 φορα το
τοπικ της καλαματας.
δεν έχει πατήσει κανείς το θαυμαστικό..
mario4
mario4
Respected
Respected

Ομάδα : [6η] Καλαματα - Δοξα Δραμας [Παρ 23/10] - Σελίδα 3 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 24 Οκτ 2009 - 14:19

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.''ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΜΩ ΤΗ CONNX TH TV''.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 14:19

τι ειναι αυτο?? Rolling Eyes Rolling Eyes (το θαυμαστικο)
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Σαβ 24 Οκτ 2009 - 14:37

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΛΘΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 13 ΩΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ 13 ΕΡΧΟΝΤΑΣ + 4 ΩΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ........ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑ ΝΙΚΗ....

ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ.........ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ.....ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ......ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ 7 ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΝΤΗΘΗΚΑΝΕ ΜΑΤ..........
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΦΩΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ....
ΣΤΟ 1 ΓΚΟΟΛ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΣΕΜΝΕΣ ΟΚ? ΦΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΛΚ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ..........ΣΤΟ 2 ΓΚΟΛΛ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΝΑΞΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ.............ΑΝΤΕ Γ....ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ........ΑΝΤΕ Γ.......ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ...........ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ........ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 50 ΑΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ 15 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙ? ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ...ΜΑΛΙΣΤΑ.......ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ........ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Η ΒΑΖΕΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΗ....
ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΦΥΓΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ......ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..........ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ....ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 4 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ....ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..........ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ.......ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ............ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΗΡΑΤΕ Χ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ...........

ΥΓ. ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ..........ΑΠΛΑ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ........ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ........ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ 15 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ.....ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΕΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ..........

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.........................ΕΛΛΗΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από mario4 Σαβ 24 Οκτ 2009 - 14:47

mauri_thiella έγραψε:τι ειναι αυτο?? Rolling Eyes Rolling Eyes (το θαυμαστικο)
στην επικεφαλίδα κάθε μηνύματος έχει στην δεξιά άκρη ένα θαυμαστικό
αν τοποθετήσεις τον κέρσορα πάνω του σου έχει pop-up πληροφορίες για το ιντά ναι..
mario4
mario4
Respected
Respected

Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 16:26

δεν εχει αδικο ο οπαδος της δοξας για τα λογια που λεει!
ηταν λαθος και χωρις λογο η επιθεση που τους εγινε μιας και δεν προκαλεσαν!
αλλα αντεδρασαν υπερβολικα σε 2-3 ατομα που ειπαν αυτη την κουβεντα!
ετσι δεν ξεραμε εμεις που ειμασταν σε αλλο σημειο το γηπεδου
τι ακρηβως εγινε με αποτελεσμα να γινει οτι εγινε!

στο τελος ειδα καποιους δικους μας με κασκολ της δοξας στα χερια...
νομιζω εγιναν καποιες ανταλλαγες στο τελος!
ας με διωρθωσει αν κανω λαθος ο φιλος της δοξας που ηταν εδω!
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από titor6 Σαβ 24 Οκτ 2009 - 18:55

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ MAYRI THYELLA , ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ.
ΦΙΛΕ SONIC ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ 26 ΩΡΕΣ ΣΥΝ ΓΗΠΕΔΟ,ΣΥΝ ,ΣΥΝ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ..
titor6
titor6

Αριθμός μηνυμάτων : 896
Ομάδα : Παναιτωλικός
Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από black-storm Σαβ 24 Οκτ 2009 - 19:00

Αυτή την ιδέα έχω και εγώ. Για 5-6 άτομα έγινε η φασαρία !

black-storm

Αριθμός μηνυμάτων : 245
Registration date : 16/09/2009

http://www.grupponero.gr

Δημοσίευση από mauri_thiella Σαβ 24 Οκτ 2009 - 19:11

εδω τα βρησκουμε λοιπον!
αλλα οπως ειπα δεν μπορω να ξερω εγω στην αλλη ακρη του γηπεδου
τι εγινε και πανω στην ενταση του αγωνα θα παρασυρθω!
φυσικο ειναι...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από KALAMATA OLE Σαβ 24 Οκτ 2009 - 21:14

Για 3-4 ατομα εγινε η φασαρια,οποτε δεν χρειαζετε να ασχοληθουμε.
Σε ολα τα γηπεδα υπαρχουν 3-4 ατομα που διμιουργουν φασαριες και παρασυροντε και οι υπολοιποι ειμαι σιγουρος δραμινε οτι εχετε και εσεις αυτα τα 3-4 ατομα αλλα εγω δεν σας βαζω χ σαν οπαδους.
Για την θυρα κλουβι εχεις δικιο αλλα δεν φταινε οι οπαδοι της καλαματας και γιαυτο, και εμεις σαν φιλοξενουμενοι εχουμε αντιμετωπισει ιδιες καταστασεις σε τετοιες θυρες,ολοι οι οπαδοι στον ιδιο παραναμαστη ειμαστε απεναντι σε διοικησεις ομαδων που δεν μας σεβοντε.
KALAMATA OLE
KALAMATA OLE

Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ομάδα : KALAMATA
Registration date : 12/01/2009

Δημοσίευση από burgos Κυρ 25 Οκτ 2009 - 10:04

στον αγωνα δεν ημουν,οποτε δεν εχω πρωσοπικη αποψη για το τι εγινε.Αλλα να μερικες σκεψεις περι οπαδισμου.Φιλοι απο καλαματα αν οι φιλοξενουμενοι στηνπολι σας ηρθαν για μανουρες σηνηθως το καταλαβενεις απο τα πρωτα λεπτα του αγωνα,και δεν περιμενεις το 80 για να μπεις στο νοημα.--Οταν καπιοι ερχοντε στην πολι σου απο πολυ μακρια και για πρωτη φορα οργανομενα σιγουρα δεν ερχοντε για μανουρα.--Οταν δεν υπηρξε ποτε αντιπαλωτητα τοτε δεν υπαρχει λογος να την ξεκινησεις ειδηκα οταν κερδιζεις 2-0--Σαν οργανομενος συνδεσμητης που σε σεβοντε στην πολι σου περνας το μηνημα στους ασχετους οτι δεν θα γινουν μανουρες χωρις λογο-μια λαοθαλλασα απο 500 ατομα δεν μπορεις να την ελενξεις τοτε μαλλον δεν εχεις οπαδικο κηνημα.τοσοι ειμαστε εμεις συνηθως στα εκτος και μια χαρα τα καταφερνουμε....Σεβομε τους οπαδους τις καλαματας μια και αυτοι τραβανα οσα τραβηξα και εγω και συνεχιζουν τον γολγοθα τους και καλι συνεχια σε σας και την ομαδα σας.Δεν σεβομε αυτους που δεν γνωριζουν ιστορια.Πειτε σε αυτους τους ελληναρες αμα τους βρειτε οτι ο Ιμπραημ πασας 1 χρονο αλωνηζε την πελλοπονησο και η καταγωγη του ηταν κοντα στην δραμα.Αμα ηταν και δοξαιος δεν το ξερω.........

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068

Δημοσίευση από mario4 Κυρ 25 Οκτ 2009 - 10:16

ο Ιμπραήμ πασάς (τον κατέχουμε αφού έφερε στρατό από την Αίγυπτο στην Κρήτη) αν δεν κάνω λάθος ήταν γιός του Μαχμούτ Πασά = Δράμαλης
(δηλαδή ο πατέρας του ήταν Δραμινός! )
ο ίδιος γεννήθηκε στην Καβάλα :P
mario4
mario4
Respected
Respected

Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από black-storm Κυρ 25 Οκτ 2009 - 11:26

Και ήταν και Μουσουλμάνος , πιθανότατα Τούρκος !
Στο τέλος πήρε τον πούλο !

black-storm

Αριθμός μηνυμάτων : 245
Registration date : 16/09/2009

http://www.grupponero.gr

Δημοσίευση από burgos Κυρ 25 Οκτ 2009 - 11:47

και οι βουλγαροι φιλε πηραν το πουλο.

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068

Σελίδα 3 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης