[6Η] ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-09
+26
doxa_re
iason
Voliotis -1-
freakout
a
oeo
drotan_4
pit1918
titor6
coldlife
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Michael
vtec
voliotis-1-
animals4
zaxos4snakes
GLORY 4
spk
apaixtos
fumangus
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
KALAMATA OLE
katakoyzinos1973
Black Eagles G4
SONICPUNK 4
monoDOXA!!!
30 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: [6Η] ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-09
να ζητησω για μια ακομη φορα συγνωμη, γιατι η ολη φαση σχετικα με το βασιλακακη παραξεγηθηκε.
καλο το ιντερνετ, αλλα δυστυχως δεν μπορει να μεταφερθει ουτε το υφος, ουτε το πνευμα του καθε γραφοντα.
καλο το ιντερνετ, αλλα δυστυχως δεν μπορει να μεταφερθει ουτε το υφος, ουτε το πνευμα του καθε γραφοντα.
a- Αριθμός μηνυμάτων : 837
Τόπος : volos
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date : 09/02/2009
Μπορούσε να βάλει τον Τσιμπλίδη λίμπερο ή κόφτη,κάτι σαν λίμπερο μπροστά από τα στόπερ.Μπορούσε να φέρει το Μπάμπη και τον Τόνι πιο μέσα,κάτι σαν ρόμβο που παίζει ο Άρης και να μην τους αφήσει στη γραμμή,απλωμένους.Ιδέες ρίχνω...Η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της,δίχως κέντρο και έλεγχο ρυθμού απέναντι σε μια ομάδα που έκανε την πρώτη της νίκη με εμάς...Δείξε μου ότι κάτι πας να αλλάξεις από τον πάγκο,ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,κινήσου όμως,μην παρατάς την ομάδα.Και ξαναγράφω πως ότι και να γίνει φέτος,θέλω να μείνει και του χρόνου στον πάγκο ο Κώστας,που τον θεωρώ ιδανικό προπονητή για την κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ.Σε όλα όμως σχεδόν τα ματς φέτος,ΕΙΔΙΚΑ,η τακτική του,το στήσιμο της ομάδας και η νοοτροπία του με έχουν απογοητεύσει.Αυτό βλέπω και αυτό γράφω.Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τύπου ''Τσιτσοπουλάκι'',''τραγικός'' κι αυτά,μην περιμένεις φιλαράκο να απαντήσω...Όλοι Δόξα είμαστε,ας μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον μέσω ίντερνετ και χωρίς να γνωριζόμαστε,δεν έχει νόημα...
spk- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ομάδα :
Registration date : 12/10/2009
ΟΚ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ........
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009
SONICPUNK 4 έγραψε:ΟΚ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ........
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!Α ΡΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΓΙΝΑΜΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΡΑΞΙΜΟ!ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ 32 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ???ΚΑΙ ΗΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ!ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΔΑ ΓΙΑ PLAYOFF,ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ!ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!SONICPUNK 4 έγραψε:ΟΚ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ........
Υ.Γ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ SPK ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ 4 ΑΝΟΔΟΥΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
spk έγραψε:Μπορούσε να βάλει τον Τσιμπλίδη λίμπερο ή κόφτη,κάτι σαν λίμπερο μπροστά από τα στόπερ.Μπορούσε να φέρει το Μπάμπη και τον Τόνι πιο μέσα,κάτι σαν ρόμβο που παίζει ο Άρης και να μην τους αφήσει στη γραμμή,απλωμένους.Ιδέες ρίχνω...Η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της,δίχως κέντρο και έλεγχο ρυθμού απέναντι σε μια ομάδα που έκανε την πρώτη της νίκη με εμάς...Δείξε μου ότι κάτι πας να αλλάξεις από τον πάγκο,ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,κινήσου όμως,μην παρατάς την ομάδα.Και ξαναγράφω πως ότι και να γίνει φέτος,θέλω να μείνει και του χρόνου στον πάγκο ο Κώστας,που τον θεωρώ ιδανικό προπονητή για την κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ.Σε όλα όμως σχεδόν τα ματς φέτος,ΕΙΔΙΚΑ,η τακτική του,το στήσιμο της ομάδας και η νοοτροπία του με έχουν απογοητεύσει.Αυτό βλέπω και αυτό γράφω.Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τύπου ''Τσιτσοπουλάκι'',''τραγικός'' κι αυτά,μην περιμένεις φιλαράκο να απαντήσω...Όλοι Δόξα είμαστε,ας μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον μέσω ίντερνετ και χωρίς να γνωριζόμαστε,δεν έχει νόημα...
Ναι σε είπα τραγικό και τσιτσοπουλάκι. Τσιτσοπουλάκι σε είπα οτι είσαι γιατί δεν τεκμηρίωνες με άποψη το κράξιμο στο Βασιλακάκη. Στο παραπάνω πόστ, το έκανες, άρα πέρνω πίσω τον χαρακτηρισμό τσιτσοπουλάκι. Άμα δε σε προκαλούσα να εκφέρεις όμως άποψη, τα πρώτα ποστ σου θα παρέμεναν μια απλή λάσπη στο πρόσωπο του προπονητή. Πάμε τώρα στο δεύτερο χαρακτηρισμό. Συνεχίζω να σε θεωρώ τραγικό με την άποψη που ανέφερες. Θα έβαζε το τσίμπλα μπροστά απο τους κόφτες. Συνεχίζεις να μή λές ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΠΕΡ. Μήπως ο Παπαθανασίου; Για να είμαστε λίγο σοβαροί και να μην ασχολούμαστε με το κάθε σύστημα που εφεβρίσκει ο καθένας στο κρεβάτι του πριν τον πάρει ο ύπνος, έχουμε και λέμε:
Ο προπονητής δουλεύει την ομάδα πάνω σε 1 - 2 συγκεκριμένα συστήματα. Το αμυντικό σύστημα της ομάδας είναι αυτό που παρουσιάστηκε με Βόλο και Καλαμάτα, με τη διαφορά οτι στη μια θέση στόπερ έπαιζε παίκτης - άσχετος με τη θέση ( Αγγος). ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Οι αλχημείες που λες εσύ και ο πασα είς τυχόντας σημαίνουν οτι αλλάζει όλη η ομάδα απο κέντρο και πίσω το στήσιμο της και 8 παίκτες καλούντε ξαφνικά να παίξουν νέους ρόλους στη μέση του πρωταθλήματος. ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Εξού και ο χαρακτηρισμός τραγικός που σε εκτόξευσα και συνεχίζω να τον πιστεύω. Με τον Αγγο σέντερ μπακ ΜΟΛΙΣ 1 (ΕΝΑΣ) ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ. Αυτό που σε ρωτούσα λοιπόν και στα παραπάνω κατεβατά και εσύ δε με απάντησες - συνεχίζοντας να δικαιωνεις τον χαρακτηρισμο, είναι το ποιός είχε τα καταλληλότερα προσόντα για να παίξει αυτό τον ξένο ρόλο; Κάθε απάντηση σου θα ήταν σεβαστή.
Οχι δεν είμαστε όλοι το ίδιο Δοξαίοι. ΔΕν υπάρχει τίποτα ίδιο στη ζωή. Τα τσιτσοπουλάκια του Κ21 δηλαδή είναι εξίσου Δοξαίοι με εμένα; Αυτά που σε λέω πέρνα να στα πώ και απο το σύνδεσμο κατάφατσα. Εγώ είμαι ο Φου. Πέρνα καμμιά μέρα να συζητήσουμε και απο κοντά, δεν έχω πρόβλημα να σου πω τα ίδια πράγματα.
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
Τρίτο στόπερ μπορούσε να παίξει ο Παρμαξίδης,ο Παπαθανασίου ή και ο Άγγος,όπως ξεκίνησε.Δε μιλάς για αυτό που είπα ότι ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.Δε σου βγαίνει το ματς,ωραία.Τι κάνεις για να το διορθώσεις?Απάντησε σε αυτό εσύ φίλε μου που τον υπερασπίζεσαι.Μετά το ματς με το Βόλο είπα αναλυτικά για το λάθος στήσιμο,δεν περίμενα εσένα για να το αναλύσω.Ούτε είπα να ανέβουμε με 34 νίκες.Διάθεση και πάθος από τους παίκτες δεν είδα,κακό στήσιμο είδα,κακή απόδοση από αρκετά ατού της ομάδας είδα.Αυτά με ενοχλούν...Ούτε η άνοδος τελείωσε,ούτε γήπεδο θα σταματήσω να πηγαίνω,ούτε ο προπονητής θέλω να φύγει.Κριτική κάνω ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.Όπως φαίνεται όμως,γεμίσαμε Δοξοπατέρες στη Δράμα που θα πρέπει να τους ρωτάμε πριν μιλήσουμε για να μας πουν το πόσο Δόξα είμαστε και τι πρέπει να πούμε.Εγώ το σταματάω,δεν έχει νοήμα φίλε...
spk- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ομάδα :
Registration date : 12/10/2009
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?ΚΑΙ 1 ΣΤΟΝ ΟΦΗ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ.ΠΕΡΣΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ?
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
spk έγραψε:Μπορούσε να βάλει τον Τσιμπλίδη λίμπερο ή κόφτη,κάτι σαν λίμπερο μπροστά από τα στόπερ.Μπορούσε να φέρει το Μπάμπη και τον Τόνι πιο μέσα,κάτι σαν ρόμβο που παίζει ο Άρης και να μην τους αφήσει στη γραμμή,απλωμένους.Ιδέες ρίχνω...Η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της,δίχως κέντρο και έλεγχο ρυθμού απέναντι σε μια ομάδα που έκανε την πρώτη της νίκη με εμάς...Δείξε μου ότι κάτι πας να αλλάξεις από τον πάγκο,ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,κινήσου όμως,μην παρατάς την ομάδα.Και ξαναγράφω πως ότι και να γίνει φέτος,θέλω να μείνει και του χρόνου στον πάγκο ο Κώστας,που τον θεωρώ ιδανικό προπονητή για την κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ.Σε όλα όμως σχεδόν τα ματς φέτος,ΕΙΔΙΚΑ,η τακτική του,το στήσιμο της ομάδας και η νοοτροπία του με έχουν απογοητεύσει.Αυτό βλέπω και αυτό γράφω.Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τύπου ''Τσιτσοπουλάκι'',''τραγικός'' κι αυτά,μην περιμένεις φιλαράκο να απαντήσω...Όλοι Δόξα είμαστε,ας μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον μέσω ίντερνετ και χωρίς να γνωριζόμαστε,δεν έχει νόημα...
https://www.youtube.com/watch?v=BOMqgcbF_A8&feature=related
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009
SONICPUNK 4 έγραψε:spk έγραψε:Μπορούσε να βάλει τον Τσιμπλίδη λίμπερο ή κόφτη,κάτι σαν λίμπερο μπροστά από τα στόπερ.Μπορούσε να φέρει το Μπάμπη και τον Τόνι πιο μέσα,κάτι σαν ρόμβο που παίζει ο Άρης και να μην τους αφήσει στη γραμμή,απλωμένους.Ιδέες ρίχνω...Η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της,δίχως κέντρο και έλεγχο ρυθμού απέναντι σε μια ομάδα που έκανε την πρώτη της νίκη με εμάς...Δείξε μου ότι κάτι πας να αλλάξεις από τον πάγκο,ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,κινήσου όμως,μην παρατάς την ομάδα.Και ξαναγράφω πως ότι και να γίνει φέτος,θέλω να μείνει και του χρόνου στον πάγκο ο Κώστας,που τον θεωρώ ιδανικό προπονητή για την κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ.Σε όλα όμως σχεδόν τα ματς φέτος,ΕΙΔΙΚΑ,η τακτική του,το στήσιμο της ομάδας και η νοοτροπία του με έχουν απογοητεύσει.Αυτό βλέπω και αυτό γράφω.Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τύπου ''Τσιτσοπουλάκι'',''τραγικός'' κι αυτά,μην περιμένεις φιλαράκο να απαντήσω...Όλοι Δόξα είμαστε,ας μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον μέσω ίντερνετ και χωρίς να γνωριζόμαστε,δεν έχει νόημα...
XAXAXAXAXA...ΚΟΡΥΦΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Επισκέπτης- Επισκέπτης
SONICPUNK 4 έγραψε:spk έγραψε:Μπορούσε να βάλει τον Τσιμπλίδη λίμπερο ή κόφτη,κάτι σαν λίμπερο μπροστά από τα στόπερ.Μπορούσε να φέρει το Μπάμπη και τον Τόνι πιο μέσα,κάτι σαν ρόμβο που παίζει ο Άρης και να μην τους αφήσει στη γραμμή,απλωμένους.Ιδέες ρίχνω...Η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της,δίχως κέντρο και έλεγχο ρυθμού απέναντι σε μια ομάδα που έκανε την πρώτη της νίκη με εμάς...Δείξε μου ότι κάτι πας να αλλάξεις από τον πάγκο,ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,κινήσου όμως,μην παρατάς την ομάδα.Και ξαναγράφω πως ότι και να γίνει φέτος,θέλω να μείνει και του χρόνου στον πάγκο ο Κώστας,που τον θεωρώ ιδανικό προπονητή για την κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ.Σε όλα όμως σχεδόν τα ματς φέτος,ΕΙΔΙΚΑ,η τακτική του,το στήσιμο της ομάδας και η νοοτροπία του με έχουν απογοητεύσει.Αυτό βλέπω και αυτό γράφω.Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τύπου ''Τσιτσοπουλάκι'',''τραγικός'' κι αυτά,μην περιμένεις φιλαράκο να απαντήσω...Όλοι Δόξα είμαστε,ας μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον μέσω ίντερνετ και χωρίς να γνωριζόμαστε,δεν έχει νόημα...
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
doxa_re- Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 26/09/2009
BadBoyG4 έγραψε: 14 ΩΡΕΣ ? ΧΑΣΑΜΕ 2-0 ? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ , ΠΑΜΕ ΡΕ ΔΟΞΑΡΑ ...
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.
Άργησα λίγο... αλλά είπα να κάνω ένα μοντάζ στον αγώνα και να κρατήσω μόνο τις σημαντικότερες φάσεις...
http://www.blip.tv/file/2877593
Τελικά τώρα που το ξαναείδα:
Αν είμαστε λίγο πιο τυχεροί κι αν ο επόπτης που μας έλεγχε στο β' ημίχρονο δεν έκανε 2-3 "πατάτες" σε βάρος μας θα μπορούσαμε να φύγουμε από την Καλαμάτα με βαθμό ή βαθμούς όσο πεσμένη κι αν ήταν η απόδοσή μας.
http://www.blip.tv/file/2877593
Τελικά τώρα που το ξαναείδα:
Αν είμαστε λίγο πιο τυχεροί κι αν ο επόπτης που μας έλεγχε στο β' ημίχρονο δεν έκανε 2-3 "πατάτες" σε βάρος μας θα μπορούσαμε να φύγουμε από την Καλαμάτα με βαθμό ή βαθμούς όσο πεσμένη κι αν ήταν η απόδοσή μας.
mavraetos_4- Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/09/2009
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» 3η Αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Πιερικός (Παρασκευή 16.00-ConnX-TV)
» [29η] Δόξα Δράμας - ΑΕΚ 1-1
» 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 1-11-2009)
» ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
» [2η] Δόξα Δράμας - Ο.Φ.Η
» [29η] Δόξα Δράμας - ΑΕΚ 1-1
» 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 1-11-2009)
» ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
» [2η] Δόξα Δράμας - Ο.Φ.Η
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης