[4η] Ηλιούπολη-Ιωνικός 1-1 (Σάββατο 10/10/09, 15:00)
+10
mauri_thiella
wesper
_KALOGREZA
giorgos37
sellos
πάμμαχον
Michael
evros gate 3
THE KING OF CITY
Pierikos1961
14 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: [4η] Ηλιούπολη-Ιωνικός 1-1 (Σάββατο 10/10/09, 15:00)
Είναι τυχερός που τον πιάσανε οι λίτες και όχι εμείς... Δεν έγινε τιποτα έξω όπως τα λέει ακι ο φίλος απο Ρεμπελς
άλλη μια άθλια διαιτησία κρίνοντας από το πέναλντυ..
ε ρε ξεφτίλα..
ε ρε ξεφτίλα..
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
giorgos37 έγραψε:Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να πάω, πρόλαβα και είδα μόνο τα τελευταία 10 λεπτά από την τηλεόραση
Τώρα για νέο μας το λες αυτό? Ούτε από την τηλεόραση πλέον?
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Ναι, δυστυχώς συμβαίνει μερικές φορές ακόμα και σε μένα. Σε κάποιους άλλους, προς τις εργατογειτονιές της καλογρέζας είναι μόνιμη κατάσταση.
Κι αν πρόσεξες, απέφυγα να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο του τύπου "μου είπαν", "άκουσα", "μου σφύριξαν" κλπ. Λέω ότι βλέπω, εν αντιθέσει με σένα, που εκτίθεσαι μονίμως.
Για τον δυναμίτη, δεν τρέχει τίποτα, δεν περιμέναμε να μας πετάξουν λουλούδια. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
Κι αν πρόσεξες, απέφυγα να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο του τύπου "μου είπαν", "άκουσα", "μου σφύριξαν" κλπ. Λέω ότι βλέπω, εν αντιθέσει με σένα, που εκτίθεσαι μονίμως.
Για τον δυναμίτη, δεν τρέχει τίποτα, δεν περιμέναμε να μας πετάξουν λουλούδια. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
Tελικα την παλευετε αγωνιστικα την κατηγορια οπως φαινεται,βλεπω και κατι ξενους καφασωτους περιεργους.
Αν ειναι ετσι πρεπει να στηριξετε.
Αν ειναι ετσι πρεπει να στηριξετε.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Δηλώσεις Βουτσακέλη
Προετοιμαζόμασταν επί δυο εβδομάδες και τρέφαμε υψηλές προσδοκίες γι' αυτό το παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στατιστικά, έπρεπε να κερδίσουμε. Κάθε φορά παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Εμφανίσεις όπως η σημερινή, μας δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια. Πρέπει να γίνουμε πιο ώριμοι στην εκτελεστικότητα.
Δηλώσεις Παπαζούδη
Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ευχαριστούμε τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν.
Προετοιμαζόμασταν επί δυο εβδομάδες και τρέφαμε υψηλές προσδοκίες γι' αυτό το παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στατιστικά, έπρεπε να κερδίσουμε. Κάθε φορά παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Εμφανίσεις όπως η σημερινή, μας δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια. Πρέπει να γίνουμε πιο ώριμοι στην εκτελεστικότητα.
Δηλώσεις Παπαζούδη
Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ευχαριστούμε τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν.
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
την πηγη πιερικε δεν μας εβαλες -εδω εκανες ολοκληρη ιστορια για τα ζωδια-κ συ δεν γραφεις πηγη σε αυτα που ειναι κ πιο σοβαρα
giorgos37 έγραψε:Ναι, δυστυχώς συμβαίνει μερικές φορές ακόμα και σε μένα. Σε κάποιους άλλους, προς τις εργατογειτονιές της καλογρέζας είναι μόνιμη κατάσταση.
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
OK κατάλαβα πόσο σε πονάω όταν λέω αλήθειες για να κάνεις 5πλάσια ανάλυση από μένα... Εντάξει λοιπόν δε θα επαναληφθεί, δε θέλω να σε κάνω να νιώθεις χάλια εφόσον δεν χαμπαριάζεις από καζούρα ρε προλετάριε...
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Α ρε μπαγάσα, πουλιά στον αέρα πιάνεις. Αν πόνεσα λέει... Ολο το βράδυ αυτό σκεφτόμουνα. Επειδή δεν πολυκατέχεις από μπάλα, δεν μου λες, πόσο έχει ο φραπές στα στάρμπακς;
Λοιπόν, συννενοηθείτε με τους φίλους σου που πάνε γήπεδο και στα λένε τηλεφωνικώς κάθε Κυριακή να βάλετε CU να μιλάτε τζάμπα
Λοιπόν, συννενοηθείτε με τους φίλους σου που πάνε γήπεδο και στα λένε τηλεφωνικώς κάθε Κυριακή να βάλετε CU να μιλάτε τζάμπα
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» [8η]ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΑΒΒΑΤΟ [7/11/09]
» [1η] Ατρόμητος - Εργοτελης (Σάββατο 17/8 - 19.15)
» [1η] Πλατανιάς - Βέροια (Σάββατο 17/8 - 19.15)
» [10η] Κέρκυρα - Εργοτέλης (Σάββατο 19/11/11 - 17.15)
» [11η] Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 26/11/11 - 17.15)
» [1η] Ατρόμητος - Εργοτελης (Σάββατο 17/8 - 19.15)
» [1η] Πλατανιάς - Βέροια (Σάββατο 17/8 - 19.15)
» [10η] Κέρκυρα - Εργοτέλης (Σάββατο 19/11/11 - 17.15)
» [11η] Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 26/11/11 - 17.15)
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης