Τι ψηφιζουμε?
+26
Spyrpoul14
Κρόνιος
_KALOGREZA
MAciVOL
freakout
SiDiS GATE -5-
burgos
Blue - Warriors
Michael
ΜΑΚΗΣ ο γλυκούλης
giorgos37
eddy
rodfan
πάμμαχον
PasGiannina
PASantreas
daysleeper_trikala
palios-4
kouzoulos4
sellos
ederson
iliaskan
Gas
Stef-Pierikos
zaxos4snakes
mario4
30 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tι ψηφίζουμε?
Απ: Τι ψηφιζουμε?
παντως π πηγα σημερα στην ομιλια της ΝΔ στην Κατερινη(φυσικα μονο για τον λαο μιας π αναψαν 20 πυρσους στην σειρα)εχασα τα ματια μου...
λεω ειμαστε εμεις....
παντως οσοι παρεβρεθηκαν την ατμοσφαιρα π εζησαν δν περιγραφεται....
επιστρεψαμε......κ στα πολιτικα δικαιωματα
ΥΓ.ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
λεω ειμαστε εμεις....
παντως οσοι παρεβρεθηκαν την ατμοσφαιρα π εζησαν δν περιγραφεται....
επιστρεψαμε......κ στα πολιτικα δικαιωματα
ΥΓ.ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
καλα το τι τραβιξα εγω φιλε γκας δεν λεγεται πανω σε μια ταρατσα με 20 πυρσους δεμενοι στα καγκελα τις ταρατσας !!!
SiDiS GATE -5-- Αριθμός μηνυμάτων : 1193
Τόπος : ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ομάδα :
Ομάδα : MONO ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 07/08/2009
εγω πιο πολυ εξεπλαγειν οπως λεει κ ο Ζαχος απο την ατμοσφαιρα....
επειδη 1η φορα συμβενει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ
τεσπα ξενερωσαμε λιγο
πολλα λογια ελεγε...
αλλα παλι καλα ειχαμε κ τις κορνες να μας σκοτωνουν κ τις κροτιδες να μας αποτελειωνουν
επειδη 1η φορα συμβενει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ
τεσπα ξενερωσαμε λιγο
πολλα λογια ελεγε...
αλλα παλι καλα ειχαμε κ τις κορνες να μας σκοτωνουν κ τις κροτιδες να μας αποτελειωνουν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gas στις Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:45, 1 φορά
Gas έγραψε:εγω πιο πολυ εκπληστικα απο την ατμοσφαιρα....
εξεπλαγειν
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Γεια παιδιά δε συμμετέχω πολύ στο betafans,αλλά αυτό το τόπικ είναι αρκετά ενδιαφέρον και είμαι κάθετα αντίθετος στη στάση η ομάδα πάνω απ όλα και δεν με νοιάζει άμα αύριο θα 'χω το 20άρι να πάω να την δω...ας μπούμε στο ψητό...όλοι ξέρουμε τα κόμματα και τις πολιτικές που ακολουθούν...τα κόμματα εξουσίας είναι σταθερά 2...απέναντί τους ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έχουν κυρίως τα 2 αριστερά κόμματα τα οποία είναι τραγελαφικά...το μεν κκε πιστεύει ότι η επανάσταση του ανήκει και οτιδήποτε διαφορετικό-δε κατανοεί το κατααδικάζει....στον δε σύριζα ηγούνται ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο κοινοβούλιο (Αλαβάνος) και ο γιος μεγαλοβιομήχανου (Τσίπρας)ήτοι αριστεροί με δεξιές τσέπες που καμία σχέση δεν έχουν μ'αυτό που εκπροσωπούν...καλά πιστεύω για λαοσ-οικολόγους δε χρειάζεται καν να χαραμίσεις σάλιο...όσο για το λόγο που τα γράφω αυτά είναι ο εξής...ρε παιδιά υπάρχει και η ΑΠΟΧΗ...δεν είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι αυτό το σύστημα δεν οδηγεί πουθενά?και δηλαδή γιατί να γίνονται δεκτοί τόσο εύκολα εναλλακτισμοί όπως εγώ έχω βρει τη δουλίτσα μου τη θεσούλα μου και έχω και παιδιά να φροντίσω?Εγώ στον αγαπητό φίλο έχω να ρωτήσω ένα πράμα:αύριο τα παιδιά σου θα έχουν την ευκολία να πουν "εντάξει αποκαταστάθηκα τώρα κάθομαι"...δηλαδή εκτός του ότι ο συλλογισμός είναι κοινωνικά άδικος (ντάξει αυτό στα αρχίδια σου) αλλά είναι και επιβλαβής για το ίδιο το μέλλον των παιδιών σου!!!ΠΡΟΣΟΧΗ αγαπητέ beta δεν είναι προσωπικό το μήνυμα αντιπαρατείθεται απλά σε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας (κάτι σαν παραβολή:P)
freakout- Αριθμός μηνυμάτων : 181
Τόπος : Κατερίνη
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 04/08/2009
και επειδή το μήνυμα βγήκε μεγάλο σημειώστε αυτό:
παράλληλα με όλα τα άλλα κόμματα κάπου θα έπρεπε να υπάρχει και η (συνειδητή) ΑΠΟΧΗ που πιστεύω όχι μόνο εκφράζει εμένα αλλά και πολλούς άλλους (φάνηκε και στις Ευρωεκλογές)
παράλληλα με όλα τα άλλα κόμματα κάπου θα έπρεπε να υπάρχει και η (συνειδητή) ΑΠΟΧΗ που πιστεύω όχι μόνο εκφράζει εμένα αλλά και πολλούς άλλους (φάνηκε και στις Ευρωεκλογές)
Ομάδα :
ωραια.με την αποχη τι ακριβως κερδιζεις?
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
είναι γιος πολιτικου μηχανικου(όπως και ο ίδιος)DoxaThrash έγραψε: και ο γιος μεγαλοβιομήχανου (Τσίπρας)
στην ουσια αυτων που γραφεις κάπως ετσι είναι..
zaxos4snakes έγραψε:ωραια.με την αποχη τι ακριβως κερδιζεις?
κερδίζει αυτός που κερδισε στις Ευρωεκλογες,
Καρατζαφερης & Χρυση Αυγή
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
ψήφος που δεν πάει αριστερά είναι χαμένη ψήφος :cool2:
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ...
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
καλά μια ώρα καθόμουν και έγραφα και στο τέλος κόλλησε ο Beta...τέσπα τα ξαναγράφω αύριο
Ομάδα :
Όντως το φόρουμ ως τώρα βγάζει με 10ψήφους πασόκ και 9σύριζα συγκυβέρνηση με το 45% των υπουργείων στην παράταξη του αλέξη Η Ν.Δ. 4ο κόμμα με μόλις 5 και το ΚΚΕ μόλις 2
4-5 επίσης ως τώρα έχουν αναφερθεί στην αποχή-άκυρο!!!Μάριε προπαγανδιστή keep talking...
4-5 επίσης ως τώρα έχουν αναφερθεί στην αποχή-άκυρο!!!Μάριε προπαγανδιστή keep talking...
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Όσο πιο συνοπτικά μπορώ
1)
2)
1)
:Απάντηση : http://www.sarajevomag.gr/entipa/teuhos_31/i31_p10_tricks.htmlωραια.με την αποχη τι ακριβως κερδιζεις?
κερδίζει αυτός που κερδισε στις Ευρωεκλογες,
Καρατζαφερης & Χρυση Αυγή
2)
δε θυμάμαι τι είπες ότι ψηφίζεις φίλε πάντως αν σαν αριστερός σε εκφράζει ο ξύλινος λόγος και οι μεγαλοκαπιταλιστές που χρηματοδοτούν το κκε και το συντηρούν μέσω της διαφήμησης,οι ζαμπλουτοι που είναι στο συριζα και ασχολούνται με τα κοινά σαν άλλοτε αρχαίοι έλληνες που είχαν τους δούλους να δουλεύουν και ασχολούνταν με την πολιτική για το liefstule είναι δικό σου "πρόβλημα" σε πολλά εισαγωγικά,θα μου πεις βέβαια αυτό έχω,το μη χειρον βελτιστον διαλέγω αλλά νομίζω το χω ξαναπεί οι πολλές μικρές υποχωρήσεις έχουν φέρει 85 άτομα να έχουν περιουσιά ίση με 3 δισ. ...ψήφος που δεν πάει αριστερά είναι χαμένη ψήφος
προσωπικά εκλαμβάνω την αποχή σε 2 διαφορετικά επίπεδα.Αν επιδιώκεις κάτι σε αυτό το πολιτικό σύτημα μπορείς να εκδηλώσεις τη δυσαρέσκειά σου και να δείξεις πως ότι εκτός από τους 2 μεγάλους οι υπόλοιποι ξέρεις ότι είναι σάπιοι και επιδιώκεις α)την εξυγείανση β)τη δημιουγία ενός νέου χώρου...τώρα από τη μεριά που βλέπω εγώ την αποχή είναι καθαρά αντιεξουστιακή και αντιτάσσεται σε όλο το σύστημα συλλήβδην γιατί πιστεύω πως η ψήφος ούτως ή άλλως άνακυκλώνει το σύστημα...με την αποχη τι ακριβως κερδιζεις?
Ομάδα :
εγω εχω να πω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τρωμε στην μαπα ολες αυτες τις αφισσες κ τα αεροπανο-γιατι το καθε κομμα δεν κανει τα κουμαντα του να μαζεψει το προεκλογικο του υλικο?και να τα καθαριζει ο δημος?
Πέρα από το ότι συμφωνώ στα περισσότερα από όσα λες(αν όχι σε όλα με κάποιες μικροδιαφορές) DOXATHRASH μου αρέσει πολύ ο λόγος σου και τα επιχειρήματά σου!Συνέχισε έτσι...
Και κάτι που είπε κάποιος(ξέρουν οι γνώστες) πριν 92 περίπου χρόνια και ήταν από τα πολύ σωστά(πέρα από τα λάθη που έκανε...)που είχε πει "ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ". Οι εκλογές αυτό που καταφέρνουν είναι να δώσουν αξία(και θέσεις με παχυλούς μισθούς στη βουλή,πέρα από τις λαμογιές τους μετά...) σε μηδενικά...
Τώρα αν κάποιοι είναι καλύτεροι από κάποιους άλλους(φυσικά δεν εννοώ το κκε, αλλά κάποια μέλη του σύριζα που εκτιμώ και μιλάνε με πράξεις...)δεν αλλάζει ιδιαίτερα την κατάσταση, εφόσον το θέμα είναι να ανατραπεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ-ΡΙΖΙΚΑ αυτό το σύστημα από τα κάτω,πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ μέσα από οποιοδήποτε κόμμα της βουλής . + -
Και κάτι που είπε κάποιος(ξέρουν οι γνώστες) πριν 92 περίπου χρόνια και ήταν από τα πολύ σωστά(πέρα από τα λάθη που έκανε...)που είχε πει "ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ". Οι εκλογές αυτό που καταφέρνουν είναι να δώσουν αξία(και θέσεις με παχυλούς μισθούς στη βουλή,πέρα από τις λαμογιές τους μετά...) σε μηδενικά...
Τώρα αν κάποιοι είναι καλύτεροι από κάποιους άλλους(φυσικά δεν εννοώ το κκε, αλλά κάποια μέλη του σύριζα που εκτιμώ και μιλάνε με πράξεις...)δεν αλλάζει ιδιαίτερα την κατάσταση, εφόσον το θέμα είναι να ανατραπεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ-ΡΙΖΙΚΑ αυτό το σύστημα από τα κάτω,πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ μέσα από οποιοδήποτε κόμμα της βουλής . + -
Ομάδα :
ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΧΙΤ POLL !
EXOYME AΓΩΝΙΑ ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ BETAFANS ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ...!
EXOYME AΓΩΝΙΑ ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ BETAFANS ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ...!
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
ΕΠΕΣΕ ΦΙΛΕ ΣΤΕΦ 1 ΠΑΟΚ 2 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !! ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 7 ΚΑΙ 10
SiDiS GATE -5-- Αριθμός μηνυμάτων : 1193
Τόπος : ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ομάδα :
Ομάδα : MONO ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 07/08/2009
πάντως φάση θα έχουν οι οικολόγοι στη βουλή! 6κομματικό χάος χα0χα0χ0α0χα
Ομάδα :
Προβλέπεται ντροπιαστική ήττα για τη Ν.Δ. με πάνω από 6.5-7 μονάδες.Το θέμα είναι ότι το έχω παίξει να χάσει με 5-6.5% ρε γαμώτο, ούτε στο στοίχημα δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους άχρηστους...
Ομάδα :
Δουλειά του Μητρόπουλου...
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Registration date : 17/11/2008
κανεις δεν συμφωνει?πάμμαχον έγραψε:εγω εχω να πω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τρωμε στην μαπα ολες αυτες τις αφισσες κ τα αεροπανο-γιατι το καθε κομμα δεν κανει τα κουμαντα του να μαζεψει το προεκλογικο του υλικο?και να τα καθαριζει ο δημος?
ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....πάμμαχον έγραψε:κανεις δεν συμφωνει?πάμμαχον έγραψε:εγω εχω να πω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τρωμε στην μαπα ολες αυτες τις αφισσες κ τα αεροπανο-γιατι το καθε κομμα δεν κανει τα κουμαντα του να μαζεψει το προεκλογικο του υλικο?και να τα καθαριζει ο δημος?
Spyrpoul14- Αριθμός μηνυμάτων : 1059
Τόπος : ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date : 12/05/2009
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης