ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
+22
ΝΙΚΟΣ 14
ΨΥΧΟ
transformer-asa
Pierikos1961
manolis
kontoblaxos
mario4
Spyrpoul14
psixiatros
iason
PasGiannina
PASantreas
Κρόνιος
vtec
mauri_thiella
zaxos4snakes
πάμμαχον
Stef-Pierikos
znick
FANAT
Michael
leone14
26 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΟΜΑΣΤΕ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ...!!!
leone14- Αριθμός μηνυμάτων : 622
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
http://o.aolcdn.com/feedgallery/music/i/k/kiss/10-kiss-082307.jpg
Τέτοια παπούτσια βάλτε και κάτι μπορεί να δείτε!
Τέτοια παπούτσια βάλτε και κάτι μπορεί να δείτε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κρόνιος στις Δευ 21 Σεπ 2009 - 23:34, 1 φορά
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
ΛΕΟ πες μου όμως αν είναι να έρθω πλυμένος και να βάλω και άρωμα...
Θα είναι ωραία ρε συ, τι να λέμε τώρα.....
Εγώ φοβάμαι μήπως γίνει καμία κόμπλα με τα εισιτήρια.
Αυτό μόνο.....
Αγωνιστικά το σίγουρο είναι πως η ομάδα έχει πειθαρχία και τρέχει 90 λεπτά.
Τώρα τι θα γίνει ;;;;;
Κανείς δεν ξέρει....
Θα δούμε στο γήπεδο.
Μάλλον θα δουν οι Καρδιτσιώτες και θα μας πουν και εμάς εάν είμαστε καλά παιδιά...
Πλάκα πλάκα ξέρω που πουλάνε τέτοιες μπότες στην Αθήνα Κρόνιε.
Θα το τσεκάρω...
Θα είναι ωραία ρε συ, τι να λέμε τώρα.....
Εγώ φοβάμαι μήπως γίνει καμία κόμπλα με τα εισιτήρια.
Αυτό μόνο.....
Αγωνιστικά το σίγουρο είναι πως η ομάδα έχει πειθαρχία και τρέχει 90 λεπτά.
Τώρα τι θα γίνει ;;;;;
Κανείς δεν ξέρει....
Θα δούμε στο γήπεδο.
Μάλλον θα δουν οι Καρδιτσιώτες και θα μας πουν και εμάς εάν είμαστε καλά παιδιά...
Πλάκα πλάκα ξέρω που πουλάνε τέτοιες μπότες στην Αθήνα Κρόνιε.
Θα το τσεκάρω...
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Επειδή το έζησα κι εγώ το σκηνικό, σας έχω λύση έτοιμη....
Ξ Υ Λ Ο Π Ο Δ Α Ρ Α !
Ορίστε και ένα είδος και με αντιολισθητική σόλα μάλιστα....
http://www.aleamarket.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/05-000553.jpg
Υπ`όψιν πως υπάρχουν κι άλλα με ελατήρια.... για να χοροπηδάτε κιόλας όταν βάλει γκολ η ομάδα σας.....
Ξ Υ Λ Ο Π Ο Δ Α Ρ Α !
Ορίστε και ένα είδος και με αντιολισθητική σόλα μάλιστα....
http://www.aleamarket.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/05-000553.jpg
Υπ`όψιν πως υπάρχουν κι άλλα με ελατήρια.... για να χοροπηδάτε κιόλας όταν βάλει γκολ η ομάδα σας.....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Πλακα πλακα το 15αρικακι θα το τσιμπησει η ΠΑΕ....
τιμιο και σωστο θα ητανε να ειναι δωρεαν η εισοδος εκει...
τιμιο και σωστο θα ητανε να ειναι δωρεαν η εισοδος εκει...
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
Λοιπόν παιδιά για να τελειώνουμε ακούστε πως έχουν τα πράγματα στην καρδιτσα!!!Λοιπόν η ΠΑΕ απαγορεύει τις οργανωμένες εκδρομές λογο γηπέδου αλλα δεν μπορεί να βγεί και να πει δεν περνετε εισιτήρια οπότε βγαίνει η ατυνομια μπροστά αυτό γινότανε πέρυσι και έρχονταν μονο μεμονωμένοι(κοιτα βολιώτες),επειδή όμως πέρυσι στον έλεγχο καταλληλότητας που έγινε στο γήπεδο η αστυνομία είχε δώσει θετική ψήφο δεν μπορούσε να βγει και να πει δεν θα λειτουργήσει κερκίδα φιλοξενουμένων(γιατί ήδη είχε ψηφίσει θετικά και θα ήταν σαν να ανερούσε το αρχικο)!!!Φέτος όμως όταν ήρθε ο έλεγχος η μοναδική αρνητική ψήφος στην καταλληλότητα του γηπέδου ήταν της αστυνομίας(μετά από υπόδειξη του τζουμάνη) ώστε να ελένχει την κατάσταση και αν θέλει να δώσει εισιτήρια δίνει αλλιώς δεν θα λειτουργήσει καθόλου κερκίδα τον φιλοξενουμένων και όσοι θα έρχονται μεμονωμένοι αναγκαστικά ανακατεμένοι και χωρίς διακριτικά.
όσο για εσάς εισιτήρια θα πάρετε νομίζω αλλά δεν ξέρω αν θα σας επιτραπεί να ανεβε'ιτε με λεωφορείο και οργανομένα!!!Οσο για την τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρο παραλίγο θα ήταν 20 αν δεν ψήσαμε στο ματς με την ρόδο να κατεβάσει ο πρόεδρος την τιμή που τελικά το έκανε!!!
όσο για εσάς εισιτήρια θα πάρετε νομίζω αλλά δεν ξέρω αν θα σας επιτραπεί να ανεβε'ιτε με λεωφορείο και οργανομένα!!!Οσο για την τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρο παραλίγο θα ήταν 20 αν δεν ψήσαμε στο ματς με την ρόδο να κατεβάσει ο πρόεδρος την τιμή που τελικά το έκανε!!!
οταν λες θα παρουμε εισητηρια εννοεις οτι θα μας παραχωρησουν χωρο στις κερκιδες???
leone14- Αριθμός μηνυμάτων : 622
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
οχι φίλε η κερκύδα δεν φτάνει για μας θα ανεβήτε και εσείς πεταλο και όρθιοι!!!Σε καθε ματς η κερκίδα είναι κατάμεστη με 2-3 σειρές από όρθιους και ειδικα τώρα που παίζουμε και με τον πρωτοπόρο εθνικο θα έχει ποιο πολύ κόσμο:cool2: Πάντως με βάση την εμπειρία μου από αλλους αγώνες της ΑΣΑ δεν θα πάρετε εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση(με λεωφορείο και έτσι). Μεμονωμένα η με αμάξια αν έρθετε θα κόψετε εισιτήριο και θα μπήτε μέσα!!!Αν έχετε διακριτικά πάτε πέταλο υποχρεωτικά αν όχι μπορείτε και να ανεβήτε στην κερκίδα(προσοχή σε ποια θύρα θα πάτε ) και να δείτε τον αγώνα χωρις να πανηγυρίσετε σε πιθανό γκολ της ομάδας σας
ΥΓ οργανωμένα πέρυσι ήρθαν μόνο οι Γιαννιώτες αφού είχαν καταφέρει να πάρουν εισιτήρια απο το λαμώγιο το Κασιμάτη και το μπλοκάκι ακόμα αγνοείτε όπως και τα χρήματα που κατέληξαν στην τσέπη του!!! :mmmmm: :mmmmm: :mmmmm:
ΥΓ οργανωμένα πέρυσι ήρθαν μόνο οι Γιαννιώτες αφού είχαν καταφέρει να πάρουν εισιτήρια απο το λαμώγιο το Κασιμάτη και το μπλοκάκι ακόμα αγνοείτε όπως και τα χρήματα που κατέληξαν στην τσέπη του!!! :mmmmm: :mmmmm: :mmmmm:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την psixiatros στις Τρι 22 Σεπ 2009 - 14:33, 1 φορά
αυτο δεν παιζει........να μην πανυγηρισω γκολ της εθνικαρας!!!!!!!!!!και χαιρομαι που ολοι δινουν 1 ή χ το ματς!!!!!!!!!!!!!!!!!νικη κ παμε να σωθουμεpsixiatros έγραψε:οχι φίλε η κερκύδα δεν φτάνει για μας θα ανεβήτε και εσείς πεταλο και όρθιοι!!!Σε καθε ματς η κερκίδα είναι κατάμεστη με 2-3 σειρές από όρθιους και ειδικα τώρα που παίζουμε και με τον πρωτοπόρο εθνικο θα έχει ποιο πολύ κόσμο Πάντως με βάση την εμπειρία μου από αλλους αγώνες της ΑΣΑ δεν θα πάρετε εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση(με λεωφορείο και έτσι). Μεμονωμένα η με αμάξια αν έρθετε θα κόψετε εισιτήριο και θα μπήτε μέσα!!!Αν έχετε διακριτικά πάτε πέταλο υποχρεωτικά αν όχι μπορείτε και να ανεβήτε στην κερκίδα(προσοχή σε ποια θύρα θα πάτε ) και να δείτε τον αγώνα χωρις να πανηγυρίσετε σε πιθανό γκολ της ομάδας σας
ΥΓ οργανωμένα πέρυσι ήρθαν μόνο οι Γιαννιώτες αφού είχαν καταφέρει να πάρουν εισιτήρια απο το λαμώγιο το Κασιμάτη και το μπλοκάκι ακόμα αγνοείτε όπως και τα χρήματα που κατέληξαν στην τσέπη του!!!
πάμμαχον έγραψε:αυτο δεν παιζει........να μην πανυγηρισω γκολ της εθνικαρας!!!!!!!!!!και χαιρομαι που ολοι δινουν 1 ή χ το ματς!!!!!!!!!!!!!!!!!νικη κ παμε να σωθουμεpsixiatros έγραψε:οχι φίλε η κερκύδα δεν φτάνει για μας θα ανεβήτε και εσείς πεταλο και όρθιοι!!!Σε καθε ματς η κερκίδα είναι κατάμεστη με 2-3 σειρές από όρθιους και ειδικα τώρα που παίζουμε και με τον πρωτοπόρο εθνικο θα έχει ποιο πολύ κόσμο Πάντως με βάση την εμπειρία μου από αλλους αγώνες της ΑΣΑ δεν θα πάρετε εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση(με λεωφορείο και έτσι). Μεμονωμένα η με αμάξια αν έρθετε θα κόψετε εισιτήριο και θα μπήτε μέσα!!!Αν έχετε διακριτικά πάτε πέταλο υποχρεωτικά αν όχι μπορείτε και να ανεβήτε στην κερκίδα(προσοχή σε ποια θύρα θα πάτε ) και να δείτε τον αγώνα χωρις να πανηγυρίσετε σε πιθανό γκολ της ομάδας σας
ΥΓ οργανωμένα πέρυσι ήρθαν μόνο οι Γιαννιώτες αφού είχαν καταφέρει να πάρουν εισιτήρια απο το λαμώγιο το Κασιμάτη και το μπλοκάκι ακόμα αγνοείτε όπως και τα χρήματα που κατέληξαν στην τσέπη του!!!
Αν είσαι στο πέταλο μπορείς να πανιγυρίσεις αν είσαι ανακατέμένος ξέρεις τι θα πάθεις δες τι έπαθε ο πρόεδρος του Ατρομήτου πέρυση και στα επίσημα παρακαλώ !!! http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=19913&Ln=En
Γιατρέ μου τι είναι αυτό; Απειλή;
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
Όχι φίλε κρόνιες ίσως φταίει η διατύπωσή μου απλός του λέω ότι δεν μπορεί να πανηγυρίσει σε πιθανό γκολ της ομάδας του αν είναι ανακατεμένος παντού υπάρχουν ανεγκέφαλοι και δημιουργούν καταστάσεις σαν αυτή του ματς με τον ατρόμητο και μάλιστα την πλήρωσε ο πρόεδρος που κάθονταν στα επίσημα!!! Τέλος πάντων εμείς σας περιμένουμε, εύχομαι να γίνει ενα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος!!!
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
Κοιτάτε παιδιά, απλά είναι τα πράγματα.
Αυτό που είπε ο ψυχίατρος ισχύει για όλα τα γήπεδα.
Δηλαδή όσο καλή πρόθεση να έχουν κάποιοι από εδώ μέσα, ότι και να κάνουν πάντα θα υπάρχουν κάποιοι στην εξέδρα που δεν καταλαβαίνουν.
Και είναι και αρκετοί, δεν μαζεύονται...
Καλή η προειδοποίηση και ισχύει για όλους.
Όταν είσαι σε αντίπαλο όχλο ....... σεμνά.
Αυτό που είπε ο ψυχίατρος ισχύει για όλα τα γήπεδα.
Δηλαδή όσο καλή πρόθεση να έχουν κάποιοι από εδώ μέσα, ότι και να κάνουν πάντα θα υπάρχουν κάποιοι στην εξέδρα που δεν καταλαβαίνουν.
Και είναι και αρκετοί, δεν μαζεύονται...
Καλή η προειδοποίηση και ισχύει για όλους.
Όταν είσαι σε αντίπαλο όχλο ....... σεμνά.
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
Άλλωστε το λέει και ψυχίατρος!
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
ΚΑΡΑ - EDIT.
Δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρουμε εδώ αηδίες.
οριστε, παιδι με ψιχολογικα προβληματα απο μικρο, γραφει ασιναρτισιες.
μαλλον εφτεγε το πολυ ξυλο που ετρωγε απο τους συμαθητες του, ή μαλλον που τον κοροιδευε μεχρι και ο τρελος της γειτονιας του....
ε ρε σε αυτα τα guestbook τι μαλακιες γραφει ο καθενας....
Δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρουμε εδώ αηδίες.
οριστε, παιδι με ψιχολογικα προβληματα απο μικρο, γραφει ασιναρτισιες.
μαλλον εφτεγε το πολυ ξυλο που ετρωγε απο τους συμαθητες του, ή μαλλον που τον κοροιδευε μεχρι και ο τρελος της γειτονιας του....
ε ρε σε αυτα τα guestbook τι μαλακιες γραφει ο καθενας....
Spyrpoul14- Αριθμός μηνυμάτων : 1059
Τόπος : ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date : 12/05/2009
Μη τσιμπάς ρε φίλε.
Μην ασχολείσαι με εξωforumικούς...
Κρόνιος- Respected
Ομάδα :
Θα σβήσω το κειμενάκι, δεν έχει κανένα νόημα...
Ας μην μεταφέρουμε εδώ ότι μαλακία έρθει του καθενός και το γράφει αλλού.
Τέτοια υπάρχουν παντού, με αυτά θα ασχολούμαστε ;;;
Ότι πολλαπλασιάζεις με το μηδέν, μηδέν θα σου δώσει
Ας μην μεταφέρουμε εδώ ότι μαλακία έρθει του καθενός και το γράφει αλλού.
Τέτοια υπάρχουν παντού, με αυτά θα ασχολούμαστε ;;;
Ότι πολλαπλασιάζεις με το μηδέν, μηδέν θα σου δώσει
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
το ξερω αλλα με τσαντιζει, γιατι γενικοτερα στα Guestbook μπορει να μπει οποιος θελει και να το παιξει οποιος θελει, δηλαδη μπενω εγω εκει μεσα και το παιζω τρελος χουλιγκαν που δεν καταλαβενω απο ξυλο και αστυνομιες και τα μαχερωνω ολα, γενικα οσοι μπενουν σε αυτα καπως ετσι το παιζουν το στυλακι.... για εμενα δεν εχουν λογο υπαρξεις, αμα εισαι μαγκας ελα πες τα αυτα επονημα οχι απο guestbookΚρόνιος έγραψε:Μη τσιμπάς ρε φίλε.
το guestbook πιστευω πως ειναι οτι πρεπει για τον λεγομενο διαδικτιακο-χουλιγκανισμο
ναι το ξερω αυτο michael, ειδα και δικους μας εκει μεσα που τους τσιγκλαγαν
Ομάδα :
Ακριβώς για αυτό δεν πρέπει να ασχολείσαι...
Τα ίδια γίνονται και στο δικό μας guestbook...
Τα ίδια γίνονται και στο δικό μας guestbook...
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
και μια μαντιναδα αφιερωμενη για τον τυπο
που τα λεει αυτα
εισαι ενα στρογγυλο μηδεν αξια μετρημενη
που οσο και να πολλαπλασιαστει παλι μηδεν θα μενει
που τα λεει αυτα
εισαι ενα στρογγυλο μηδεν αξια μετρημενη
που οσο και να πολλαπλασιαστει παλι μηδεν θα μενει
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Και από την άλλη στην τελική ρε ΓΜΤ, το πούλμαν έχει σχεδόν γεμίσει, πάμε για δεύτερο όπως πάει το πράγμα...
Κάποιοι άνθρωποι παλεύουν να εξασφαλίσουν άδεια για εισιτήρια για να δούμε το παιχνίδι.
Μην φτάσουμε εκεί χωρίς εισιτήρια και ψαχνόμαστε, και μπούμε στο ημίχρονο....
Και κάποιοι άλλοι που προφανώς ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, μπαίνουν και δημιουργούν κλίμα στο ίντερνετ και δεν ξέρω και εγώ που αλλού και ίσως κάνουν τα πράγματα δύσκολα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ξέρουμε να φερθούμε και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.
Εάν όμως στα διόδια μας γυρίσουν πίσω με τον νόμο Ορφανού, πάει και το παιχνίδι, πάνε όλα.
Ιντερνετική μαγκιά αλλά την Κυριακή άλλοι θα τρέχουν για την ομάδα.
Και δεν εννοώ εσένα Spyrpool που θέλεις να έρθεις σαν παλαβός, ξέρεις πολύ καλά σε ποιους ανώνυμους τα χώνω....
Ωραία και η μαντινάδα, με κάλυψε.
Κάποιοι άνθρωποι παλεύουν να εξασφαλίσουν άδεια για εισιτήρια για να δούμε το παιχνίδι.
Και κάποιοι άλλοι που προφανώς ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, μπαίνουν και δημιουργούν κλίμα στο ίντερνετ και δεν ξέρω και εγώ που αλλού και ίσως κάνουν τα πράγματα δύσκολα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ξέρουμε να φερθούμε και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.
Εάν όμως στα διόδια μας γυρίσουν πίσω με τον νόμο Ορφανού, πάει και το παιχνίδι, πάνε όλα.
Και δεν εννοώ εσένα Spyrpool που θέλεις να έρθεις σαν παλαβός, ξέρεις πολύ καλά σε ποιους ανώνυμους τα χώνω....
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
εγω θελω να ερθω αλλα εχει παντοφλιτσα...Michael έγραψε:Και από την άλλη στην τελική ρε ΓΜΤ, το πούλμαν έχει σχεδόν γεμίσει, πάμε για δεύτερο όπως πάει το πράγμα...
οσο για το αν παιχτει σκινικο να γιρισει πισω το πουλμαν θα ειναι γαμισε τα και η ομαδα θα παιζει και μονη της αλλα και ταλεπορεια ΤΖΑΜΠΑ για αυτους που θα πανε.
οσο για τις ιντερνετικες μαγκιες δεν νομιζω πως παιζουν και τοσο μεγαλο ρολο, δηλαδη ασχημο κλιμα δεν δημιουργιτρε ευκολα απο το ιντερνετ, γιατι αν ηταν ετσι θα επρεπε να ηταν και καλο το κλιμα αφου εδω μεσα τα παμε μια χαρα με ολους. Δεν λεω πως ειναι σωστο, εγω διαφωνω και το χειροτερο θα ειναι να σας γυρισουν και πισω. Επισης να πω οτι αν πανε να σας την μπουνε δεν θα ειναι και τοσο "μαγκια" αφου θα ειστε 50 και αυτοι χιλιαδες!
α παρτε μαζι σας και τον κοντοβλαχο απο Αθηνα, που το παιδι θα θελει να δει την ομαδα του.
Ομάδα :
οχι απλα χιλιαδες.εκατομυρια θα ναι.
θα χουν και αρχηγο τον Ξερξη
θα χουν και αρχηγο τον Ξερξη
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
zaxos4snakes έγραψε:θα χουν και αρχηγο τον Ξερξη
σε άλλο αγώνα αναφέρεσαι μάλλον. Διότι του ετοιμάζουν το θρόνο στο όρος Αιγάλεω
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» [5]ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2(17/10/09)
» ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
» ΟΦΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
» ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ
» ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-1 (11/10/09-16.00)
» ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
» ΟΦΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
» ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ
» ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-1 (11/10/09-16.00)
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης