Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

+8
PasGiannina
PASantreas
Betafans
thyellara-5
vour
Κρόνιος
kontoblaxos
_KALOGREZA
12 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Empty ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Δημοσίευση από _KALOGREZA Παρ 11 Σεπ 2009 - 1:29

Ρε μάγκες τι λέτε μπορούμε να κάνουμε άραγε μια ραδιοφωνική εκπομπή μέσω ίντερνετε 1-2 φορές τη βδομάδα ή και πιο συχνά καθημερινά ας πούμε για 1-2 ώρες.Η οργάνωση νομίζω είναι εύκολη μεταξύ μας,τα τεχνικά δεν ξέρω(όσοι ξέρουν ας βοηθήσουν)όπου με 1 μικροφωνάκι ή κάμερα(με συνδιάσκεψη όσων είναι "παρουσιαστές")να μιλάνε για την αγωνιστική για τις ομάδες τους και να παίρνουν και να διαβάζουν μηνύματα και δεν ξέρω και γω τι άλλο μπορεί να γίνει.Μπορεί να λέω και μπαρούφες αλλά νομίζω-ελπίζω ότι γίνεται(και αν γίνεται απορώ πως δε το είχε σκεφτεί κανένας beta ή άλλος τόσο καιρό).Για πείτε γιατί ψήνομαι τρελά και θα τραβήξει ίσως και πιο πολύ κόσμο(όχι ότι έχουμε πλέον ανάγκη τόσο)αλλά και θα φέρει πιο κοντά αρκετά μέλη.Περιμένω τις γνώμες-προτάσεις σας.
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα : Ατρόμητος
Registration date : 29/10/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Empty Απ: ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Δημοσίευση από kontoblaxos Παρ 11 Σεπ 2009 - 12:57

ωραια ιδεα αλλα δυσκολα θα καταφερουμε κατι τετοιο ολοι μαζι.μπορει να γινει μονο απο εναν γιατι τα μηχανηματα ειναι συγκεκριμενα και πρεπει καποιος να τα εχει σε εναν δικο του χωρο.εκτος κι αν συνεργαστουμε πιο πολλοι πχ. αθηναιοι και κανονισουμε να βρισκομασε σε εναν χωρο για να γινεται αυτη η εκπομπη ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Icon_biggrin
kontoblaxos
kontoblaxos

Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : αθηνα
Ομάδα : Αν. Καρδίτσας
Ομάδα : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904
Registration date : 20/06/2009

ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Empty Απ: ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Δημοσίευση από Κρόνιος Παρ 11 Σεπ 2009 - 13:23

Αδικείς τον Beta ρε φίλε.
Προτάθηκε πριν από μήνες αυτό.
Δεν περπάτησε γιατί δεν υπήρξε θέληση.
Αν υπάρξει, τεχνικά δεν είναι δύσκολο.
Βέβαια εκτός από θέληση πρέπει να υπάρξουν προτάσεις και για την δομή της εκπομπής. Ξεκινάτε, ρίξτε προτάσεις στο τραπέζι, κι εδώ είμαστε...
Κρόνιος
Κρόνιος
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008

Δημοσίευση από vour Κυρ 13 Σεπ 2009 - 16:03

η ιδεα ειναι πολυ ωραια και επειδη εχω ασχοληθει με ραδιωφονω και ειδικα με ραδιοφωνο μεσς ιντερνετ αξιζει τον κοπο
και αν γινει θα ηθελα να βοηθησω και εγω...αντε ψηθητε ρε τωρα που εφτιαξα και εγω το ιντερνετ
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2300
Τόπος : Στο νησί των φαιάκων
Ομάδα : ΑΟ Κέρκυρα
Ομάδα : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Registration date : 11/02/2009

Δημοσίευση από thyellara-5 Κυρ 13 Σεπ 2009 - 18:15

μαγκες ειναι μια ιδεα πολυ καλη που θα ναι αλλη μια πρωτοπωρια του φορουμ δε θυμαμαι με ποιον απο ολους το συζηταγα αλλα θα μπορουσε να εχει καθε ομαδα μια 1ωρη εκπομπη για τα δικα της θεματα , αρκει να δηλωσει καποιος απο την ομαδα του υπεθυνος της εκπομπης ,
το θεμα ειναι να μαζευονται για καθε εκπομπη το ελαχιστο 20 ατομα να την ακουνε , πειτε γνωμες γιατι δεν ειναι δυσκολο τεχνικα οπως λενε τα αλλα παιδια , συζητηστε το με αλλους συνοπαδους σας και υπαρχει ενδιαφερον βλεπουμε το πως θα γινει
thyellara-5
thyellara-5
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1298
Τόπος : K A L A M A T A
Ομάδα : Καλαμάτα
Ομάδα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 07/11/2008

http://www.grupponero.gr/

Δημοσίευση από Betafans Κυρ 13 Σεπ 2009 - 21:32

Στο web TV Πάντως έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε εκπομπές όποτε θέλουμε. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε βίντεο, εικόνες, live από κάμερα και μικρόφωνο ή συνδυασμούς αυτών. Από ραδιόφωνο δεν ξέρω από τεχνική πλευρά τι γίνεται.
Betafans
Betafans
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 4548
Ομάδα : Καβάλα
Ομάδα : Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ
Registration date : 28/10/2008

https://bethniki.catsboard.com

Δημοσίευση από thyellara-5 Δευ 14 Σεπ 2009 - 0:09

δεν ειναι δυσκολο στο τεχνικο κομματι αλλα τεσπα , δε βλεπω ενδιαφερον
thyellara-5
thyellara-5
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1298
Τόπος : K A L A M A T A
Ομάδα : Καλαμάτα
Ομάδα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 07/11/2008

http://www.grupponero.gr/

Δημοσίευση από _KALOGREZA Δευ 14 Σεπ 2009 - 0:23

VOUR βοήθα αφού ξέρεις.Από ενδιαφέρον μην ανησυχείτε,αν αρχίσει και διαδοθεί και εδώ αρχικά και αλλού μετά θα είναι φοβερή πρωτοτυπία.Εγώ μπορώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις!Όχι 1 για κάθε ομάδα αλλά καμια 10ρια-15ρια άτομα που θα μιλάνε γενικά και ειδικά για όσες ομάδες μπορούν να καλύψουν.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΡΕΕΕ...Μόνοι μας μπορούμε να έχουμε πολύ καλύτερη ενημέρωση και σχόλια κυρίως-απόψεις για τις ομάδες μας και για τα οπαδικά μας.Αν ξέρεις BETA για το web tv πες μας αναλυτικά τι παίζει και να το προχωρήσουμε.Αυτό που πάμε να κάνουμε θέλει φαντασία και δημιουργικότητα και νομίζω ότι έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι δε τη στερούμαστε.2-3 άτομα κάθε φορά σε καθημερινή 1ωρη εκπομπή ή στην αρχή 1-2 φορές τη βδομάδα που θα μπορεί να την ακούσει κανείς με λινκ από εδώ!Λύστε τα τεχνικά όσοι ξέρετε και ας είναι στην αρχή κάτι πρόχειρο και θα προχωρήσει μια χαρά, είμαι σίγουρος.Πάντως καλύτερα όλα να είναι live και όχι παράθεση απλά βίντεο ή ακουστικό υλικό,ζωντανό είναι καλύτερα θα έχει και αυθορμητισμό και πιο πολύ πλάκα.Σαν μια ζωντανή παρέα(με παρεμβάσεις κιόλας με μηνύματα ή emails από άλλα μέλη για να συμπληρώσουν κάτι ή να δώσουν έξτρα πληροφορίες που δεν θα γνωρίζουν ή θα ξεχνάνε να πούνε οι εκάστοτε "παρουσιαστές").Επίσης θα ήθελα να οριστούν(όταν έρθει εκείνη η ώρα)διαφορετικοί παρουσιαστές κάθε φορά κι όχι 3-4 ίδιοι γιατί έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε πιο πολλούς και να εκφραστούν(αναλόγως βέβαια και το ενδιαφέρον μετά τις πρώτες εκπομπές)και να αυτοδημιουργήσουν και θα γνωρίσουμε έτσι και νέα άτομα-φιλόδοξους χελάκηδες-μπραουδάκηδες-καραλήδες-χριστόγλου κλπ... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΡΕ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από PASantreas Δευ 14 Σεπ 2009 - 0:40

οντως πολυ καλη ιδεα αυτη! οσοι μπορουμε να βοηθησουμε θα βοηθησουμε ! στην αρχη χαλαρα και μετα πιο εντατικα αμα γινει!
αυτο με την web tv ουτε εγω το καταλαβα πως γινεται... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Icon_rolleyes
BETA εξηγησε το λιγο πιο αναλυτικα ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 564781
PASantreas
PASantreas

Αριθμός μηνυμάτων : 676
Τόπος : Γιαννινα
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 06/01/2009

Δημοσίευση από vour Δευ 14 Σεπ 2009 - 1:25

εβουρληστικα λιγο με το μυνημα του αντιφα μεχρι που να το καταλαβω αλλα ολα οκ
λοιπον πρεπει να κατεωασεισ καποιο προγραμα και μετα να κανεισ καποιεσ ειδικεσ ρθ8μισεισ..εδς ομςσ 8α ειναι αλλιως...πιστευω πως πρεπει να το ψαξει καλυτερα ο beta
μπορει να κανει μια επιλογη που να μην ειναι εμφανισημη σε ολους και να πει
Vour,antifa,stef κ.λ.π εσεις 8α εχετε τον κωδικο και θα μποριετε να κανετε την εκπομπη
κατι τετοιο πιστευω πως πρεπει να γινει
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Betafans Δευ 14 Σεπ 2009 - 12:10

@PASandreas Το τεχνικό, δηλαδή το πως θα γίνει για την TV είναι δικό μου θέμα. Ας πούμε ότι εσύ θέλεις να κάνεις εκπομπή. Κάνεις λογαριασμό στο κανάλι και εγώ πολύ απλά σε προσθέτω σε ένα μενού στο CP που έχεις πρόσβαση σε κάποια πράγματα ώστε να μπορείς να συνδέσεις το μικρόφωνό σου ή την κάμερά σου (και άλλα) στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο κανάλι. Θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα και πολύ απλά εκείνη την ώρα θα είσαι συνδεδεμένος και θα μεταδίδεις. Όταν θα αποσυνδεθείς θα σταματήσει να παίζε. Πιστεύω να κατάλαβες.
Betafans
Betafans
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 4548
Ομάδα : Καβάλα
Ομάδα : Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ
Registration date : 28/10/2008

https://bethniki.catsboard.com

Δημοσίευση από PasGiannina Δευ 14 Σεπ 2009 - 13:19

Εφ`όσον γίνει κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι εννοείται πως θα εφαρμοστούν και εκεί οι ίδιοι κανόνες που έχουμε και στο forum, ίσως και πιο αυστηρά μάλιστα.
Σαν ιδέα είναι όντως πολύ καλή, καθ`όσον και πιο κοντά θα έρθουμε και εκτός από τον γραπτό λόγο θα υπάρξει και η φωνή μας.
Θέλει προσοχή όμως το όλο επιχείρημα.
Κάποια πράματα θα πρέπει να απαγορευτούν από την ρίζα, όπως για παράδειγμα τα πολιτικά θέματα, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά.
Κάτι ξέρω και το λέω......
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από _KALOGREZA Τρι 15 Σεπ 2009 - 1:38

Aμάν πια ρε πασγιάννινα με τους κανόνες,οκ είπαμε κάποια πράγματα και έχουμε συμφωνήσει(με βλέπεις τον τελευταίο καιρό πόσο κόσμιος είμαι έτσι?)εκεί θα μιλάμε εννοείται με τους κανόνες του φόρουμ(χωρίς όμως να περιοριζόμαστε λες και είμαστε δημοσιογράφοι,αλλά στα πλαίσια πάντα του σωστού-αλληλέγγυου οπαδισμού).Όσο για τα πολιτικά κάτσε να γίνει κάτι έντονο στα γήπεδα που να σχετίζεται ή στην κοινωνία(τύπου περσινού δεκέμβρη ή καταλήψεις σχολών κλπ) και θα σου πω εγώ τι έχω να αραδιάσω έτσι και γίνει η εκπομπή... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694 ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 892741 Ρε θέλετε να μου κόψετε την ελευθερία του λόγου εσείς? ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Icon_wink Χαίρομαι που την καλοβλέπετε κάποιοι την ιδέα και ελπίζω να το προχωρήσουμε σύντομα.Αντε γιατί δεν αντέχω να ακούω τους μακάκες των ραδιοφόνων πια...
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από sellos Τρι 15 Σεπ 2009 - 1:49

Λευτερια στον antifa.. ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Lol

Προσωπικά μου φαίνεται δυσκολο,αλλα σε καμια περιπτωση σε ότι με αφορα δεν έχω δικαωμα να είμαι αντιθετος εκ τω πρωτέρων σε μια ιδέα.
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από _KALOGREZA Τρι 15 Σεπ 2009 - 2:01

Γιατί αν κανονιστούν τα τεχνικά δηλαδή δε θα έχεις χρόνο 1 ώρα για 1-2 μέρες τη βδομάδα να συμμετέχεις ενεργά στην εκπομπή?PASGIANNINA στο μέλλον αν προχωρήσει καλά και φτιάξουμε ημερήσιο πρόγραμμα(με 5-6 και βάλε ώρες εκπομπών)μπορώ να κάνω για 5' την ημέρα πολιτικό δελτίο ενημέρωσης όπως όλοι οι σταθμοί? ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694 Και επειδή είμαι αμεσοδημοκρατικός θα επιτρέψω ακόμα και στον πάμμαχων να λέει τα δικά του(όχι σε ώρες αιχμής μετά τις 2 το βράδυ... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 564781 είπαμε μη το παρακάνουμε κιόλας...).Μαζί με τον νίκο τον αυστριακό και τον ederson θα τα λέω(και όσοι νέοι έχουν μπει που δεν ξέρω)και εσύ κάτσε στην απέξω κύριε απαισιόδοξε μοντεράτορα ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Icon_cool
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από sellos Τρι 15 Σεπ 2009 - 2:10

Φανταζεσαι τι θα λεει ο παμμαχον μετά τις 2 το βραδυ?

ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 346806 στον δάσκαλο... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694 ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από _KALOGREZA Τρι 15 Σεπ 2009 - 2:34

sellos έγραψε:Φανταζεσαι τι θα λεει ο παμμαχον μετά τις 2 το βραδυ?

ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 346806 στον δάσκαλο... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694 ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694

Τις εμπειρίες του της τελευταίας εβδομάδας...Αλλά έχω σχέδια για εναλλακτική εκπομπή που θα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις έννοια σου... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 20597 ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694 ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 892741 ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Lol
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από sellos Τρι 15 Σεπ 2009 - 2:38

Φτιάχτηκα!

και το όνομα της εκπομπής "ο παμμαχον και τα κορίτσια του" ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694 ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! 762694

@τι κανουν οι διαχειριστες παρεκτράπηκα..
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τρι 15 Σεπ 2009 - 3:17

sellos έγραψε:@τι κανουν οι διαχειριστες παρεκτράπηκα..
SSSου βρήκα δουλειά... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Icon_razz

Ανέβασα την σημερινή ανακοίνωση του ΣΦΗ στην ενότητα του Ηλυσιακού.
Σειρά σου να την ανεβάσεις στο portal.

Άντε λεβέντη μου... ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Icon_razz
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008

Δημοσίευση από vour Τρι 15 Σεπ 2009 - 14:54

εγω θελς να κανς μια εκπομπη μαζι με τον παμαχον για το ωραιο φυλο
κανονιστε τι θα κανετε
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Serraios-5- Παρ 18 Σεπ 2009 - 15:57

Ωραία ιδέα μάγκες! Είτε γίνει μέσω του Web Tv του forum είτε σε κάποιο από τα free sites αξίζει τον κόπο και θα βγούνε ωραία γούστα πιστεύω.
Serraios-5-
Serraios-5-
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα : Πανσερραίκός
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από Melanoleukos Παρ 7 Μάης 2010 - 12:57

Μπορω να βοηθήσω εγω..Ειχα ραδιο παλιοτερα!
Περιμενω μνμ απο τον betafans και αρχιζω.
Melanoleukos
Melanoleukos

Αριθμός μηνυμάτων : 180
Τόπος : kapou stin akri tis thyras -5-
Registration date : 25/04/2009

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης