Γειά !!
+4
LiGNiT
Betafans
_KALOGREZA
Junior-B
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γειά !!
Γειά σας ! Να συστηθώ ! Είμαι ο Βασίλης, 13 ετών. Ρωτήστε ότι θέλετε για εμένα !
Junior-B- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Registration date : 29/11/2008
Απ: Γειά !!
13 ετών???Ρε μάγκα και ξέρεις από τώρα τόσα για τους υπολογιστές?Δε το πιστεύω ότι έχουμε σαν τεχνικό υποστήριξης του φόρουμ ένα παιδί 2ας γυμνασίου!Συγχαρητήρια μεγάλε και σε ευχαριστούμε για την όποια προσφορά σου εις το εξής.Τι ομάδα είσαι ωστόσο?Αδερφός του BETA μήπως?Καλώς ήλθες
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
FENTAGIN_KALOGREZA έγραψε:13 ετών???Ρε μάγκα και ξέρεις από τώρα τόσα για τους υπολογιστές?Δε το πιστεύω ότι έχουμε σαν τεχνικό υποστήριξης του φόρουμ ένα παιδί 2ας γυμνασίου!Συγχαρητήρια μεγάλε και σε ευχαριστούμε για την όποια προσφορά σου εις το εξής.Τι ομάδα είσαι ωστόσο?Αδερφός του BETA μήπως?Καλώς ήλθες
Δεν χρειάζεται να ξέρεις υπολογιστές αλλά πολλά πράγματα για τα φόρουμ. Αδελφός μου πάντως δεν είναι....
FENTAGIN_KALOGREZA έγραψε:Αδερφός του BETA μήπως?
Συμμαθητής του Βeta μήπως?!?!?!
Anyway... Kαλώς ήλθες!!
Όχι...προσπάθησα να του λύσω ένα πρόλημα στο support forum, είδα φώς και μπήκα...
Junior-B- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Registration date : 29/11/2008
Καλά που ξέχασε αναμένα τα φώτα ο μπέτα, αλλιώς ακόμα θα ψαχνόμασταν...Junior-B έγραψε: , είδα φώς και μπήκα...
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
Καιρό έχει να μπει αυτό το παιδί τι έγινε??
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
PasGiannina έγραψε:Καιρό έχει να μπει αυτό το παιδί τι έγινε??
Δεν έγινε τίποτα, αλλά άμα ήταν κανένας γαύρος είδε ότι δεν τον σήκωνε το κλίμα και έφυγε...Ξερω γω τι να πω...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης