1η: Διαγόρας-ΟΦΗ
+39
iason
coldlife
Κρόνιος
Betafans
mauri_thiella
LePa
rinokeros-OFARA
wesper
Michael
diagoras6
agriniofan
proedrini
PasGiannina
rodos4
omilitissa
leyteris
TheScorpionsClub
ederson
duhan
fanatic.4
Tzonias
skorpios
scorpions30
rodfan
Pierikos1961
kouzoulos4
lef2008
paranoia_trikala
rodos-4-
Elafoulis
Scorpion
Kotsos_ACAB
zaxos4snakes
Jiottis
DiagorasRodou
MAciVOL
psr146
psixiatros
mario4
43 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 12
Σελίδα 1 από 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
1η: Διαγόρας-ΟΦΗ
τελικά σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί?
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Απ: 1η: Διαγόρας-ΟΦΗ
Γιατί marie έχουν πολλά γήπεδα!!!Σε αυτό που είχαν έδρα και πέρυσι!!!Και η ροδος να ανέβει Β(που δεν νομίζω καθώς η καλαμαργιά θα κατέβει κανονικά) θα χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο καθώς έχουν πάρει κλειδάριθμο και όταν ο ένας θα παίζει εντός ο άλλος θα παίζει έκτος.
νομίζω έχουν ένα στην Ιαλυσό, κάπου άκουσα ότι επισκευάζουν το χωράφι εεε το γήπεδο τους ήθελα να πω :P
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
το γήπεδο του Ιαλυσού που μάλλον θα παίξομε
βάζει λέει 3000 άτομα.. Είναι κρίμα!
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
γιατι κριμα?οσοι πατε.. αυτοι εξαλλου δεν εχουν πολυ κοσμοmario4 έγραψε:το γήπεδο του Ιαλυσού που μάλλον θα παίξομε
σιγα ρε βολιωτες ειδαμε και εσας περσι,αφησαν ολοκληρη εξεδρα για εσας αδεια και ποσοι εισασταν τελικα....
οσο για το 3000 θεσεις του γηπεδου στην ιαλυσο που ειναι αρκετο μονο για τους κρητικους,για να σας δουμε και εσας
το ρητο τα λεει ολα
ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα
οσο για το 3000 θεσεις του γηπεδου στην ιαλυσο που ειναι αρκετο μονο για τους κρητικους,για να σας δουμε και εσας
το ρητο τα λεει ολα
ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα
οσο για το χωραφι που λετε,οντως ανακατασκευαζευται γι αυτο και οι πρωτοι αγωνες θα γινουν στην ιαλυσο που ειναι κλουβι,βλεπετε δεν εχουμε το κρατος να μας βοηθαει σαν αλλους...
Εμας το γηπεδο μας το φτιαξαν οι , ας ειναι καλα οι ανθρωποι, οι Ιταλοι.
Βλεπετε οι δημοτικοι φοροι της Ροδου πανε σε αλλες κρατικες δαπανες και δεν φτανουν για μας τους Ροδιτες. Οσο για το γηπεδο της Ιαλυσου, καλο, πολυ καλο ειναι τγια αυτους τους φιλαθλους σας που θα ταξιδεψουν και θα ερχουν στην Ροδο.
Ρε παιδια, ηρεμηστε ! ειπαμει η Ροδος δεν ειναι Κρητη ουτε στερεα Ελλαδα.
Ενα νησι με 100 000 ανθρωπους ειναι και προσπαθαμε και πολεμαμε με αυτα που μας μενουν να φτιαξουμε κατι καλυτερο.
Ειπαμε γεια να εχουν οι Ιταλοι γιατι ουτε γηπεδο θα ειχαμε σημερα.
Και η αρχαιολογια δεν μας αφηνει καν να το επεκτινουμε...
Βλεπετε οι δημοτικοι φοροι της Ροδου πανε σε αλλες κρατικες δαπανες και δεν φτανουν για μας τους Ροδιτες. Οσο για το γηπεδο της Ιαλυσου, καλο, πολυ καλο ειναι τγια αυτους τους φιλαθλους σας που θα ταξιδεψουν και θα ερχουν στην Ροδο.
Ρε παιδια, ηρεμηστε ! ειπαμει η Ροδος δεν ειναι Κρητη ουτε στερεα Ελλαδα.
Ενα νησι με 100 000 ανθρωπους ειναι και προσπαθαμε και πολεμαμε με αυτα που μας μενουν να φτιαξουμε κατι καλυτερο.
Ειπαμε γεια να εχουν οι Ιταλοι γιατι ουτε γηπεδο θα ειχαμε σημερα.
Και η αρχαιολογια δεν μας αφηνει καν να το επεκτινουμε...
Jiottis- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ομάδα :
Registration date : 26/08/2009
επειδή πήγα στη Ρόδο πρόσφατα είναι εκπληκτική η διαφορά
πολιτισμού ανάμεσα στους Ιταλούς που όχι μόνο έφτιαξαν πράματα
αλλά ανέδειξαν και αρχαιολογικά μνημεία και του νεοελλαδικού
κράτους (φτου) το οποίο αντιμετωπίζει με απίστευτη αδιαφορία
τη Ρόδο. Και την υπόλοιπη περιφέρεια φυσικά αλλά η σύγκριση
με την ιταλική περίοδο στη Ρόδο σε γεμίζει απογοήτευση!
Δεν ξέρω γιατί πολλοί Ροδίτες δεν πάνε τους Κρήτες, εγώ στο στρατό
μια χαρά τα πήγαινα με έναν Ροδίτη στη Λέρο όπου υπηρέτησα,
εξάλλου έχουμε πολύ κόσμο από πολλές γενιές στη Ρόδο..
(και από αρχαιοτάτων χρόνων αν και δεν λέει τίποτα σήμερα)
πολιτισμού ανάμεσα στους Ιταλούς που όχι μόνο έφτιαξαν πράματα
αλλά ανέδειξαν και αρχαιολογικά μνημεία και του νεοελλαδικού
κράτους (φτου) το οποίο αντιμετωπίζει με απίστευτη αδιαφορία
τη Ρόδο. Και την υπόλοιπη περιφέρεια φυσικά αλλά η σύγκριση
με την ιταλική περίοδο στη Ρόδο σε γεμίζει απογοήτευση!
Δεν ξέρω γιατί πολλοί Ροδίτες δεν πάνε τους Κρήτες, εγώ στο στρατό
μια χαρά τα πήγαινα με έναν Ροδίτη στη Λέρο όπου υπηρέτησα,
εξάλλου έχουμε πολύ κόσμο από πολλές γενιές στη Ρόδο..
(και από αρχαιοτάτων χρόνων αν και δεν λέει τίποτα σήμερα)
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
μαθαίνω ότι οι θέσεις είναι 2200 τελικά.DiagorasRodou έγραψε:
πάντως το πόσοι θα έρθουμε εξαρτάται από την ημέρα του αγώνα,
ως Ροδίτες κατέχετε καλά πως γίνονται οι μετακινήσεις από τα νησιά μας..
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
ποτε θα μαθαινουμε τι μερα παιζουμε?
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
ναι μαλλον το γηπεδο καπου εκει 2000 ατομα που λογικα αν αφησουν κενα καθισματα παει στα 1500!οποτε το 15% που δικαιουστε βαση του νεου νομου παμε στα 225...
βεβαια υπαρχουν και τα κενα πισω απο τις 2 εστιες που μπορουν να υποδεχθουν ορθιους φιλαθλους αν γεμισει...
τι μερα θα γινει?λογικα κυριακη,εκτος αν το δειξει η ετ3 που συνηθως δειχνει ματς που εχει και ομαδα της βορειας ελλαδας,φανταζομαι καμια εβδομαδα πριν θα βγει το προγραμμα
δεν νομιζω οτι εχουμε ιδιαιτερο προβλημα με τους κρητικους,ισα ισα ειμαστε και οι δυο νησιωτες,απλα λιγο τα μεγαλα λογια που ακουω απο καποιους οτι θα ερθουν στο νησι και θα μας....δεν μου αρεσουν.
εξαλλου εχω συγγενεις κρητη και ελπιζω να ερθω κρητη στον 2ο γυρο :lol:
καμια φανελα του οφη πως θα βρουμε που κανω συλλογη ????
βεβαια υπαρχουν και τα κενα πισω απο τις 2 εστιες που μπορουν να υποδεχθουν ορθιους φιλαθλους αν γεμισει...
τι μερα θα γινει?λογικα κυριακη,εκτος αν το δειξει η ετ3 που συνηθως δειχνει ματς που εχει και ομαδα της βορειας ελλαδας,φανταζομαι καμια εβδομαδα πριν θα βγει το προγραμμα
δεν νομιζω οτι εχουμε ιδιαιτερο προβλημα με τους κρητικους,ισα ισα ειμαστε και οι δυο νησιωτες,απλα λιγο τα μεγαλα λογια που ακουω απο καποιους οτι θα ερθουν στο νησι και θα μας....δεν μου αρεσουν.
εξαλλου εχω συγγενεις κρητη και ελπιζω να ερθω κρητη στον 2ο γυρο :lol:
καμια φανελα του οφη πως θα βρουμε που κανω συλλογη ????
όποιος λέει τέτοια είναι γρόθος..DiagorasRodou έγραψε:απλα λιγο τα μεγαλα λογια που ακουω απο καποιους οτι θα ερθουν στο νησι και θα μας....δεν μου αρεσουν.
επίσημη φανέλα του ΟΦΗ έχουν τα καταστήματα Glou
πρέπει να έχει στη Ρόδο τέτοιο κατάστημα.
αν και ακόμα δεν έχουν βγεί όλες οι εμφανίσεις.
Πάντως ολοι κυκλοφορούμε με φανέλες συνδέσμων
ή του αγώνα για τη λευτερία.. άμα θες καμμιά τέτοια ευχαρίστως να σου κρατάμε!
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
mario4 έγραψε:
επίσημη φανέλα του ΟΦΗ έχουν τα καταστήματα Glou
πρέπει να έχει στη Ρόδο τέτοιο κατάστημα.
αν και ακόμα δεν έχουν βγεί όλες οι εμφανίσεις.
Πάντως ολοι κυκλοφορούμε με φανέλες συνδέσμων
ή του αγώνα για τη λευτερία.. άμα θες καμμιά τέτοια ευχαρίστως να σου κρατάμε!
Σε ευχαριστω για την πληροφορια,υπαρχει καταστημα glou εδω ναι αλλα χλωμο το βλεπω να εχει φανελες του οφη εδω,αλλα δεν χανω τιποτα να ρωτησω
αντε 2 εβδομαδες εμειναν για το ματς,να δουμε και λιγο μπαλα!
Φιλε διαγοριτη δηλααδη 8α παιζετε μονιμα οικονομιδιο ετσι? Ειναι οντως ''ΚΛΟΥΒΙ''
Kotsos_ACAB- Αριθμός μηνυμάτων : 1076
Τόπος : Ροδοσ
Ομάδα :
Ομάδα : ΕΛΑΦΑΡΑ
Registration date : 27/08/2009
μεχρι να φτιαχτει το δημοτικο γηπεδο ροδου
"ΔΙΑΓΟΡΑΣ" το οποιο υποτιθεται θα ηταν ετοιμο με την εναρξη της περιοδου αλλα επειδη εδω οι αρχοντες μας του νησιου ειναι εντελως αχρηστοι,ισως να παρει τοσο καιρο οσο και το ελαφακι στο μανδρακι...
"ΔΙΑΓΟΡΑΣ" το οποιο υποτιθεται θα ηταν ετοιμο με την εναρξη της περιοδου αλλα επειδη εδω οι αρχοντες μας του νησιου ειναι εντελως αχρηστοι,ισως να παρει τοσο καιρο οσο και το ελαφακι στο μανδρακι...
Καταλαβα...Αν και σας συμφερει να παιζετε μονιμα οικονομιδιο
Kotsos_ACAB- Αριθμός μηνυμάτων : 1076
Τόπος : Ροδοσ
Ομάδα :
Ομάδα : ΕΛΑΦΑΡΑ
Registration date : 27/08/2009
Εχω την εντύπωση πως αν ο Διαγόρας κάνει καλό ξεκίνημα με ισαριθμες νίκες στα παιχνιδια που θα δώσει στο Οικονομίδειο,δεν θα θελήσει να γυρίσει στη Ρόδο για να δωσει τα υπολοιπα.Το Οικονομίδειο είναι κλουβί και εκεί μέσα επί εποχής Ιάλυσου έχουν λυγίσει μεγάλες ομάδες.
Τα έχω ζήσει όλα αυτά τα παιχνίδια και όσοι δεν το ξέρουν , θα το διαπιστώσουν φέτος.
Τα έχω ζήσει όλα αυτά τα παιχνίδια και όσοι δεν το ξέρουν , θα το διαπιστώσουν φέτος.
Scorpion- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ομάδα :
Registration date : 28/08/2009
Scorpion έγραψε:Εχω την εντύπωση πως αν ο Διαγόρας κάνει καλό ξεκίνημα με ισαριθμες νίκες στα παιχνιδια που θα δώσει στο Οικονομίδειο,δεν θα θελήσει να γυρίσει στη Ρόδο για να δωσει τα υπολοιπα.Το Οικονομίδειο είναι κλουβί και εκεί μέσα επί εποχής Ιάλυσου έχουν λυγίσει μεγάλες ομάδες.
Συμφωνώ απόλυτα με αύτα που είπες Scorpion, και προσθέτω επίσης και το ότι εκεί θα μαζεύουν περισσότερο κόσμο στην εξέδρα παρά αν παίζουν στο δημοτικό στάδιο λόγο του ότι οι περισσότεροι Τριαντενοί είναι Διαγορίτες και θα τους στηρίξουν.
Elafoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 485
Τόπος : Rodos
Ομάδα :
Ομάδα :
Το θέμα δεν ειναι ότι οι περισσοτεροι στην Ιαλυσό είναι Διαγόρας.Απλά ο κόσμος της Ιαλυσού έχει πάρα πολλά χρόνια να παρακολουθήσει αγώνες σε αυτή την κατηγορία και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα κίνητρο για να παει στο γήπεδο.
Scorpion- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ομάδα :
Registration date : 28/08/2009
Φιλε scorpion εδω θα διαφωνισω λιγο γιατι για να καταλαβουν και οι υπολοιποιο εκτος ροδου μιλαμε για μια αποσταση 15 λεπτων απο τη ροδο!Δε παιζουμε και στη Κατταβια...Εγω οταν ημουν μικρος οποτε επαιζε ο ιαλυσος που ηταν και β εθνικη καθε φορα στο γηπεδο ημουνα!Αν θελανε λοιπον να δουνε τη ροδο και το διαγορα θα ερχοντουσαν!Δε θα περιμεναν να πανε διπλα στο σπιτι τους!Απλα και εκει ασχολουνται με τις ομαδες του ποκ και δε τρελαινονται να δουνε τις δικες μας ομαδες...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την rodos-4- στις Παρ 28 Αυγ 2009 - 18:25, 1 φορά
rodos-4-- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Τόπος : ΡΟΔΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ομάδα :
Φίλε rodos-4- γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες μόνο κανόνας του forum...
paranoia_trikala- Αριθμός μηνυμάτων : 2287
Τόπος : Trikala City
Ομάδα :
Ομάδα : ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
Registration date : 11/08/2009
Απο www.dokari.gr
Στις 6 Σεπτεμβρίου θα έχει τη δυνατότητα να δουν οι οπαδοί του Διαγόρα την ομάδα τους σε φιλικό ματς στη Ρόδο, με αντίπαλο την ΑΕ Ρόδου Αφάντου.
Το ματς αυτό θα είναι η τελική πρόβα για τους Ροδίτες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.
Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Διαγόρα για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ασπρόπυργο, συνεχίστηκε και χθες στο Οικονομίδειο. Και πλέον, μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μαρσίνιο, ο οποίος προπονείται μόνος του λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στον τελευταίο αγώνα στην Ιταλία με την Βίρτους Βερόνα.
Ο Βραζιλιάνος μέσος κάνει θεραπείες για να μπορέσει να αποθεραπευτεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Στο μεταξύ, η αναμέτρηση του Διαγόρα με τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική της Β' Εθνικής θα είναι τηλεοπτικό, κάτι που σημαίνει ότι το ματς θα διεξαχθεί Παρασκευή, Σάββατο ή Δευτέρα
Εχεις δικιο... προτιμουν να δουν κανενα αγωνα στο nova (κλασικα ολοι ολυμπιακος, παναθηναικος, αεκ) εχουν ξεχασει οτι οι τοπικες μας ομαδες ειναι πολυ δυνατες! Παλι καλα βλεπω νεα παιδια να πηγαινουν στο γηπεδο....rodos-4- έγραψε:Φιλε scorpion εδω θα διαφωνισω λιγο γιατι για να καταλαβουν και οι υπολοιποιο εκτος ροδου μιλαμε για μια αποσταση 15 λεπτων απο τη ροδο!Δε παιζουμε και στη Κατταβια...Εγω οταν ημουν μικρος οποτε επαιζε ο ιαλυσος που ηταν και β εθνικη καθε φορα στο γηπεδο ημουνα!Αν θελανε λοιπον να δουνε τη ροδο και το διαγορα θα ερχοντουσαν!Δε θα περιμεναν να πανε διπλα στο σπιτι τους!Απλα και εκει ασχολουνται με τις ομαδες του ποκ και δε τρελαινονται να δουνε τις δικες μας ομαδες...
Οσο αναφορα για τον αγωνα με τον ΟΦΗ... Πιστευω την κερδιζουμε ανετα τη μαχη της εξεδρας, κυριως στο Οικονομιδειο! Αντε και με τη νικη για να δειξουμε τους πρωταγωνιστιστικους μας στοχους!!
lef2008- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Τόπος : ΡΟΔΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : DIAGORAS!
Registration date : 27/07/2009
Σελίδα 1 από 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Γ.Σ Διαγορας-Ο.Φ.Η
» Διαγόρας - Αγωνιστικά [πρωταθλημα-κυπελλο-φιλικα-προπονησεις]
» [8η] Διαγόρας-Κέρκυρα
» ΔΙΑΓΟΡΑΣ Γ.Σ-ΑΙΓΑΛΕΩ
» ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ