Αγροτικός Αστερας -ΚΑΣΤΟΡΙΑ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αγροτικός Αστερας -ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Για να δουμε το παιχνιδι ειναι κρισιμο και για τους δυο , ο αγροτικος γενικα δεν εχει τιποτα να χασει σε αυτο το πρωταθλημα , θα μεινει ανετα και παλεψει να αναριχηθει στις ψηλες θεσεις
απο την αλλη η ιστορικη Καστορια που την παω πολυ , θα δωσει μαχη με εμας για την παραμονη
κανενα λινκ για οπαδους της Καστοριας υπαρχει ? δε βρηκα κατι απο το λιγο που εψαξα
Πρεπει να μιλησει κανενας Καστοριανος εδω μεσα
ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΟΥΝΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ :cheers:
απο την αλλη η ιστορικη Καστορια που την παω πολυ , θα δωσει μαχη με εμας για την παραμονη
κανενα λινκ για οπαδους της Καστοριας υπαρχει ? δε βρηκα κατι απο το λιγο που εψαξα
Πρεπει να μιλησει κανενας Καστοριανος εδω μεσα
ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΟΥΝΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ :cheers:
Απ: Αγροτικός Αστερας -ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Η Καστοριά είναι μακράν η πιο ήσυχη οπαδικά πόλη της Ελλάδας!!!
Ουσιαστικά, οπαδοί της Καστοριάς δεν υπάρχουν και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης είναι σε ποσοστό 90% φίλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη.
Δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν και φυσικά δεν τους δημιούργησε ποτέ κανένας. Τίποτα σημαντικό δηλαδή.
Σαιτ έχουν σαν ΠΑΕ, αν μπεις στο google θα το βρεις αλλά είναι πολύ αδιάφορο. Ελάχιστα πράγματα. Φόρουμ των οπαδών της δεν έχω βρει (αν και θα το ήθελα πολύ).
Αυτά!
Ουσιαστικά, οπαδοί της Καστοριάς δεν υπάρχουν και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης είναι σε ποσοστό 90% φίλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη.
Δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν και φυσικά δεν τους δημιούργησε ποτέ κανένας. Τίποτα σημαντικό δηλαδή.
Σαιτ έχουν σαν ΠΑΕ, αν μπεις στο google θα το βρεις αλλά είναι πολύ αδιάφορο. Ελάχιστα πράγματα. Φόρουμ των οπαδών της δεν έχω βρει (αν και θα το ήθελα πολύ).
Αυτά!
το ξερω οτι ειναι ησυχοι , και περι ΠΑΟΚ , το σαιτ της ΠΑΕ το ξερω , οπαδικο ψαχνω , μαλλον δεν υπαρχει
πολυ ωραια ειναι τωρα το χειμωνα , και η λιμνη ειναι φοβερη ,χαχα λιγο ασχετο
πολυ ωραια ειναι τωρα το χειμωνα , και η λιμνη ειναι φοβερη ,χαχα λιγο ασχετο
Απίστευτη είναι, όχι απλά ωραία! Αρχόντισσα
Μια συμβουλή από εμένα. Να την επισκεφτείς στα Ραγκουτσάρια! Οι απόκριές τους εκεί πάνω. Αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, 5-8 Γενάρη για ένα τετραήμερο φωτιά! Πολύ πιο καλτ και γκροτέσκο σκηνικό απ' το ξεπούλημα της Πάτρας.
Με τους Καλαματιανούς κολλητούς μου, τα σπάγαμε εκεί
Μπορείς επίσης να βρεις κάποιες καταπληκτικές φωτογραφίες στο ιντερνετ για την πόλη. Όπως και για τα Γιάννενα άλλωστε, χεχεχ!
Οπαδικό σαιτ δεν υπάρχει. Έψαχνα κι εγώ πολύ καιρό. Κρίμα
Μια συμβουλή από εμένα. Να την επισκεφτείς στα Ραγκουτσάρια! Οι απόκριές τους εκεί πάνω. Αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, 5-8 Γενάρη για ένα τετραήμερο φωτιά! Πολύ πιο καλτ και γκροτέσκο σκηνικό απ' το ξεπούλημα της Πάτρας.
Μπορείς επίσης να βρεις κάποιες καταπληκτικές φωτογραφίες στο ιντερνετ για την πόλη. Όπως και για τα Γιάννενα άλλωστε, χεχεχ!
MIXOS έγραψε:Απίστευτη είναι, όχι απλά ωραία! Αρχόντισσα
Ποοο.... μου εξαπτεις την φαντασια τωρα , λοιπον Καστορια πρεπει να ναι γαματα , ειδα καποιες φωτο , οτι ειναι τοσο καλα στα Ραγκουτσαρια δεν τι ηξερα , ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΜΙΧΟΣ :cheers:
στον προιστορικο οικισμο στη λιμνη θελω να παω
betafans κυριοι απο μπαλλα μεχρι τουρισμο :telia:
Έτσιιιι!!!!! Όλα εδώ
Που λες, ο προϊστορικός ΛΙΜΝΑΙΟΣ οικισμός βρίσκεται στο Δισπηλιό Καστοριάς, 5 χλμ περίπου πριν την πόλη της Καστοριάς! Μια επίσκεψη αξίζει πραγματικά καθώς ο οικισμός, μοναδικός στην Ελλάδα που -αν θυμάμαι καλά- χρονολογείται στο 5.000 π.Χ.
Αν αποφασίσεις να την επισκεφτείς τελικά, θα σου δώσω πολλές χρήσιμες πληροφορίες!
Αν την επισκεφτείς στα Ραγκουτσάρια (που προτείνω ανεπιφύλακτα) κάνε τα κουμάντα σου από τώρα για ξενοδοχείο. Ίσως να είναι ήδη αργά αλλά μπορείς να έχεις μια καλή θέση στη λίστα αναμονής
Αυτοκίνητο σου χρειάζεται σίγουρα!
Αν ΠΑΣ με γυναικεία συντροφιά, αξίζει απίστευτα αλλά μην προτιμήσεις τα Ραγκουτσάρια Για Ραγκουτσάρια, θέλει αντροπαρέα η φάση, ή και μικτή αλλά όχι δεσμεύσεις
Που λες, ο προϊστορικός ΛΙΜΝΑΙΟΣ οικισμός βρίσκεται στο Δισπηλιό Καστοριάς, 5 χλμ περίπου πριν την πόλη της Καστοριάς! Μια επίσκεψη αξίζει πραγματικά καθώς ο οικισμός, μοναδικός στην Ελλάδα που -αν θυμάμαι καλά- χρονολογείται στο 5.000 π.Χ.
Αν αποφασίσεις να την επισκεφτείς τελικά, θα σου δώσω πολλές χρήσιμες πληροφορίες!
Αν την επισκεφτείς στα Ραγκουτσάρια (που προτείνω ανεπιφύλακτα) κάνε τα κουμάντα σου από τώρα για ξενοδοχείο. Ίσως να είναι ήδη αργά αλλά μπορείς να έχεις μια καλή θέση στη λίστα αναμονής
Αυτοκίνητο σου χρειάζεται σίγουρα!
Αν ΠΑΣ με γυναικεία συντροφιά, αξίζει απίστευτα αλλά μην προτιμήσεις τα Ραγκουτσάρια Για Ραγκουτσάρια, θέλει αντροπαρέα η φάση, ή και μικτή αλλά όχι δεσμεύσεις
ναι ο Λιμναιος οικισμος , ιστορικος χιλιαδων χρονων
παντως ελεγα να παω , κατα το Γεναρη ή Φλεβαρη
βλεπω ξερεις τα παντα για την Καστορια :cheers:
πολιτιμες συμβουλες , καλυτερος απο το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ τελικα
θα μας την πουνε οι moderators,
παντως ελεγα να παω , κατα το Γεναρη ή Φλεβαρη
βλεπω ξερεις τα παντα για την Καστορια :cheers:
πολιτιμες συμβουλες , καλυτερος απο το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ τελικα
θα μας την πουνε οι moderators,
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ
» [5η] Καλαματα - Αγροτικος Αστερας 1-1 (18/10/09)
» Πας Γιάννινα-Καστοριά
» Καστοριά-Καλαμάτα
» Πιερικός-Καστοριά
» [5η] Καλαματα - Αγροτικος Αστερας 1-1 (18/10/09)
» Πας Γιάννινα-Καστοριά
» Καστοριά-Καλαμάτα
» Πιερικός-Καστοριά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης